|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Ale może to ja się myle.. może mu chodziło o to, że Pandora od nich brała łanuchy ale niekoniecznie sprzedawała się już we Włoszech.
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
zostało tylko na najtańszy koralik za 99zł i z tego co zrozumiałam któraś dziewczyna sobie wzięła jednak, ale nie jestem pewna
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
nie mówię, że ktoś z wizażu ale jestem wściekła bo bardzo ten koralik chciałam! o te myszy to ja marudzę odkąd mam kota (czyli od listopada ) przykro mi, że poszły w takiej cenie
|
|
|
|
|
#483 |
|
BAN stały
|
Pandora jest stylowa i elegancka, ale trollbeadsy mają w sobie magię...
to jest coś takiego jak nowa kolekcja chanel albo znaleziona w second handzie chanelka z duszą...ehhh az się rozmarzyłam
|
|
|
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
ja chce pierscionek z trolli i chyba zarzycze go sobie na obrone mojje inzynierki ;DDD
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już kilka razy byłam świadkiem sytuacji, że dziewczyny radziły się na wątkach, czy daną rzecz kupić i produkt nagle wcinało, choć wcześniej zainteresowanie było prawie zerowe (o czym świadczył np licznik allegro)...
|
|
#486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
porobię zdjęcia moich nowych nabytków w weekend
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-14 o 16:24 |
|
|
|
|
#487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za refleks i pomysł.
|
|
|
|
|
#488 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętacie to czerwone murano z USA?
Znalazło właściciela! Która się przyznaje do tego szaleństwa? Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2011-01-14 o 16:43 |
|
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
dokladnie tak mi sie wydaje ze to jedna osoba wykupila te koraliki...mogla nawet to tak zrobic ze wyczytyla ze dziewczyna dala nam upust i jej to samo napisac ze go chce...tez sie napalilam okrutnie ;/
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze (bluzgi), na fb kruka napisali mi, że muszę się skontaktować z salonem (kurcze, nie lubię jak firma nie ma jednej polityki) w/s wymiany, a telefonu w salonie nei odbierają (mega bluzgi). Nie chce mi się tam specjalnie jechać (bo to i czas i kasa - a jak wiadomo kasa jest potrzebna na koraliki). Do tego myślałam, że będę wiedzieć co i jak i wtedy poproszę przyjaciółkę o paragon. A tak wezmę paragon i nie wymienią, to ona będzie żyć ;-) z poczuciem, że mam koralik od niej który mi się nei podoba
. |
|
|
|
#492 |
|
Wtajemniczenie
|
magi76, masz rację co do beadsów
Tylko co ja mam biedna zrobić, jak mi się już prawie wszystkie koraliki podobają? ![]() Peri86, no fotki rzeczywiście niewyraźne, ale kolczyki widziałam na żywo i mogę potwierdzić, że są śliczne No i myślę, że masz ładne koraliki, mimo to, że ich za bardzo nie widać![]() martinia, gratuluję muszelki Śliczna jest![]() MJ, czekam na zdjęcia charmsików ![]() zffazoffana, ja cały czas uważam, że Pandora czy Trolle są zbyt drogie, ale mimo to i tak wpadłam i tego nie żałuję Ja zawsze usprawiedliwiam się tym, że skoro innym osobom (nie chcę tu nikogo urazić ) nie szkoda np. na papierosy, to mi nie szkoda na charmsy czy beadsyVLS, kolejne Trollki piękne A wstawisz zdjęcia swojej Pandorki do katalogu, bo ostatnio mnie olśniło, że brakuje tam bardzo zdjęć Twojej kolekcji![]() Mystic Shine, śliczne Trollki I pocieszę Cię, że mi się podobają takie mniejsze koraliki, bo są takie delikatniejsze, no i zawsze więcej na bransoletkę wejdzie![]() ilios, Twoje skarby cudowne ![]() isabe, witamy I czekamy na zdjęcia Twoich skarbów![]() czesterka, czekamy na fotki ![]() sylwek73, witamy i czekamy na zdjęcia ![]() ktsw, diamentowy piękny ![]() Tinka*, fajowe te zegarki Właśnie dzisiaj rozmawiałam z mamą na ten temat, że powinni coś takiego wymyślić no i proszę Szkoda tylko, że nie można ich kupić u nas![]() Idę myśleć, które murano mam kupić na Pandorkę, bo taka tylko z aniołkiem jest trochę smutna i muszę ją ożywić
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
przecież ja nie mówię, że kupił to ktoś z nas, dziewczyny, spokojnie
nikt się o nic nie obraża przecież ani o nic nie ma pretensji, luuz ![]() Myszy w serze to koralik Trollbeads
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-14 o 17:28 |
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
paulina95, z charmsami i beadsami to jest tak, że zawsze można sprzedać, większa część kasy zawsze się zwróci i adios
A z papierosami no cóż, jedynie można smołę z płuc na dach spieniężyć
|
#495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcie mojej pandorki wstawię, tylko muszę popróbować jak to robić. może wieczorkiem, jak będzie cisza w eterze. |
|
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie, dlatego uważam, że śmiało mogę wydawać kasę na charmsy czy beadsy, bo jak tylko mi się znudzą, to mogę się z nimi pożegnać
Chociaż na razie nie widzę takiej opcji W każdym bądź razie jest to w pewnym sensie inwestycja, no a papierosy... cóż, mogą być tylko inwestycją we własną śmierć![]() Pomożecie mi? Jak wstawić zdjęcie do postu w klubie? Bo bym chciała się Wam ujawnić, ale nie wiem jak
|
#497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() odezwij się na klubowym plotkowym
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o karcie nie wiedziałam ale i tak zazwyczaj kupuję w Yes jak mogęa tak w ogóle to witam- ja też z Trójmiasta
|
|
|
|
|
#499 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, właśnie się doczytałam w klubie i postaram się sobie poradzić
![]() Ale jak mi coś nie wyjdzie, to dam znać
|
#500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja już wróciłam i mam w końcu moją Pandorę!
![]() Cytat:
i co ciekawe jakoś nie śpieszy im się z ich uzupełnieniem ![]() Na szczęście wpadłyśmy na pomysł, żeby podzwonić po salonach bardziej na uboczu i pojechałyśmy do Klifa, gdzie w porównaniu z innymi, było już prawie wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) i zwykły, plastikowy długopis No ale przynajmniej jedno i drugie
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
sylwek73, by wstawić fotki na forum, kliknij na "Odp" następnie Zaawansowane (dodawanie fotek) przewij trochę okno na dół, tam masz Zarządzaj załącznikami, kliknij przeglądaj, załaduj, zamknij okienko i wyślij odp.
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2011-01-14 o 18:53 |
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
http://www.facebook.com/home.php#!/p...d=331183481791 |
|
|
|
#503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wrazenie ze troche sie rozszalałam z murano wiec obecnie podzieliłam to na dwie bransoletki: zielono-turkusowe są na skórce, a reszta na srebrnej. Musze tylko sprawdzic czy to sie da razem nosic ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() biorąc pod uwage nasze tempo to mnie nie rusza za bardzo
|
||
|
|
|
#504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[IMG]file:///C:/Users/KrissOK/Desktop/Nowy%20folder%20%283%29/CIMG8999_resize.JPG[/IMG] |
|
|
|
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
Hurrrra, udało się! Wiem, niebieskie murano nie pasuje, ale chcę dać na sznurek na szyję, ale musi troszkę poczekać, bo jestem uziemiona.
Edytowane przez sylwek73 Czas edycji: 2011-01-14 o 18:12 |
|
|
|
#506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://ayadeco.blogspot.com/2010/01/...-ponownie.html fajnie to wygląda
|
|
#507 |
|
Wtajemniczenie
|
MJ,super, że w końcu kupiłaś Pandorę
Koniecznie wstaw fotki ![]() sylwek73, śliczna Pandorka ![]() Dziewczyny, udało mi się wrzucić zdjęcie do klubu, więc już możecie mnie podziwiać Miałam się nie ujawniać, bo nie oszukujmy się, do najpiękniejszych nie należę, ale jako że mam duży dystans do swojej osoby i ogromne poczucie humoru, to wstawiłam, mówi się trudno
|
#508 |
|
Wtajemniczenie
|
MJ - babka kupowała bransoletkę za 25 tys?? OMG!! Widzę że nie czekała na okazję i kupiła pewnie już całą gotową??
sorina - ta kolekcja jest imponująca Podoba mi się ta druga bransoletka od góry.. ale tutaj kasssyyy...
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#510 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
zaczęłam "rozmawiać z kotem". Może przekona mnie, żebym go pozostawiła... Na razie nadal jest w pudełku... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

Ale wiadomo, jak to jest z tymi wiadomościami

nie mówię, że ktoś z wizażu ale jestem wściekła bo bardzo ten koralik chciałam! o te myszy to ja marudzę odkąd mam kota (czyli od listopada
) przykro mi, że poszły w takiej cenie
Już kilka razy byłam świadkiem sytuacji, że dziewczyny radziły się na wątkach, czy daną rzecz kupić i produkt nagle wcinało, choć wcześniej zainteresowanie było prawie zerowe (o czym świadczył np licznik allegro)...
za refleks i pomysł.

. 

ale i tak zazwyczaj kupuję w Yes jak mogę