Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 15:23   #481
Tinka*
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
wiesz co, w czerwcu szukałam tam pandory i tyle się dowiedziałam, ze własnie wchodzi Ale wiadomo, jak to jest z tymi wiadomościami
Ale może to ja się myle.. może mu chodziło o to, że Pandora od nich brała łanuchy ale niekoniecznie sprzedawała się już we Włoszech.

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 15:48   #482
Anno1989
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

zostało tylko na najtańszy koralik za 99zł i z tego co zrozumiałam któraś dziewczyna sobie wzięła jednak, ale nie jestem pewna

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
Dziewcyzny ja rozumiem z eklub to klub ale nie uwazacie ze osoby ktore maja np. 5 postow na naszym forum napisanych moga byc w klubie? Nie chce byc chamska...ale jakos dziwne mi sie wydaje ze nagle ktos wykupil nam wszystkie koraliki ktore chcialysmy a o ktorych pisalysmy w klubie a w klubie ejst troche osob , ktore odzywaly sie na forum raz na ruski rok
ktoś mi kupił Myszy w Serze! nie mówię, że ktoś z wizażu ale jestem wściekła bo bardzo ten koralik chciałam! o te myszy to ja marudzę odkąd mam kota (czyli od listopada) przykro mi, że poszły w takiej cenie
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:00   #483
Rosario Tijeras
BAN stały

Pandora jest stylowa i elegancka, ale trollbeadsy mają w sobie magię...
to jest coś takiego jak nowa kolekcja chanel albo znaleziona w second handzie chanelka z duszą...ehhh az się rozmarzyłam
Rosario Tijeras jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:03   #484
Achika
Zadomowienie

ja chce pierscionek z trolli i chyba zarzycze go sobie na obrone mojje inzynierki ;DDD
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:16   #485
majade
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
ktoś mi kupił Myszy w Serze! nie mówię, że ktoś z wizażu ale jestem wściekła bo bardzo ten koralik chciałam!
nie chcę wymyślać teorii spiskowych, ale na wizażu takie "zniknięcia" rzeczy z sklepów czy z aukcji to norma Już kilka razy byłam świadkiem sytuacji, że dziewczyny radziły się na wątkach, czy daną rzecz kupić i produkt nagle wcinało, choć wcześniej zainteresowanie było prawie zerowe (o czym świadczył np licznik allegro)...

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:21   #486
Anno1989
Zadomowienie

Cytat:
nie chcę wymyślać teorii spiskowych, ale na wizażu takie "zniknięcia" rzeczy z sklepów czy z aukcji to norma Już kilka razy byłam świadkiem sytuacji, że dziewczyny radziły się na wątkach, czy daną rzecz kupić i produkt nagle wcinało, choć wcześniej zainteresowanie było prawie zerowe (o czym świadczył np licznik allegro)...
szkoda gadać, napaliłam się po prostu, uszykowałam kasę i lipa. no cóż, może kiedyś jednak kupię... ja też nie będę ukrywać, ze wiem iż tak się dzieje ale to nasze ryzyko. choć tu syt. była inna bo wiedziano tylko w klubie. a podejrzewam, że żadna z nas by nie odwaliła drugiej takiego świństwa, chyba, że jest tam ktoś kto na to nie zasługuje. ciekawe kto to kupił, czy jedna osoba czy kilka różnych.

porobię zdjęcia moich nowych nabytków w weekend

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-14 o 16:24
Stary 2011-01-14, 16:39   #487
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
szkoda gadać, napaliłam się po prostu, uszykowałam kasę i lipa. no cóż, może kiedyś jednak kupię... ja też nie będę ukrywać, ze wiem iż tak się dzieje ale to nasze ryzyko. choć tu syt. była inna bo wiedziano tylko w klubie. a podejrzewam, że żadna z nas by nie odwaliła drugiej takiego świństwa, chyba, że jest tam ktoś kto na to nie zasługuje. ciekawe kto to kupił, czy jedna osoba czy kilka różnych.

porobię zdjęcia moich nowych nabytków w weekend
Nie jestem w klubie i dziś dopiero się tu znalazłam, ale mówię szczerze, że nie sprzątnęłam nikomu koralików. Swoją drogą na Allegro widziałam w ubiegłym tyg. ten bon, ale skąd bym miała wziąć 1500zł w ciągu jednego dnia. Trafiając na Wasz wątek przekonałam sią jakie Jesteście zgrane. za refleks i pomysł.
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:42   #488
domcia81
Rozeznanie

Pamiętacie to czerwone murano z USA?
Znalazło właściciela!
Która się przyznaje do tego szaleństwa?

Edytowane przez domcia81
Czas edycji: 2011-01-14 o 16:43
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:04   #489
Achika
Zadomowienie

dokladnie tak mi sie wydaje ze to jedna osoba wykupila te koraliki...mogla nawet to tak zrobic ze wyczytyla ze dziewczyna dala nam upust i jej to samo napisac ze go chce...tez sie napalilam okrutnie ;/
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:11   #490
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Pamiętacie to czerwone murano z USA?
Znalazło właściciela!
Która się przyznaje do tego szaleństwa?
O jakie murano chodzi? Chyba coś przeoczyłam. A co to Myszy w serze? Chyba się nadal gubię. Nie nadążam za Wami.
Stary 2011-01-14, 17:19   #491
domcia81
Rozeznanie

Kurcze (bluzgi), na fb kruka napisali mi, że muszę się skontaktować z salonem (kurcze, nie lubię jak firma nie ma jednej polityki) w/s wymiany, a telefonu w salonie nei odbierają (mega bluzgi). Nie chce mi się tam specjalnie jechać (bo to i czas i kasa - a jak wiadomo kasa jest potrzebna na koraliki). Do tego myślałam, że będę wiedzieć co i jak i wtedy poproszę przyjaciółkę o paragon. A tak wezmę paragon i nie wymienią, to ona będzie żyć ;-) z poczuciem, że mam koralik od niej który mi się nei podoba .
Stary 2011-01-14, 17:25   #492
paulina95
Wtajemniczenie

magi76, masz rację co do beadsów Tylko co ja mam biedna zrobić, jak mi się już prawie wszystkie koraliki podobają?

Peri86, no fotki rzeczywiście niewyraźne, ale kolczyki widziałam na żywo i mogę potwierdzić, że są śliczne No i myślę, że masz ładne koraliki, mimo to, że ich za bardzo nie widać

martinia, gratuluję muszelki Śliczna jest

MJ, czekam na zdjęcia charmsików

zffazoffana, ja cały czas uważam, że Pandora czy Trolle są zbyt drogie, ale mimo to i tak wpadłam i tego nie żałuję Ja zawsze usprawiedliwiam się tym, że skoro innym osobom (nie chcę tu nikogo urazić) nie szkoda np. na papierosy, to mi nie szkoda na charmsy czy beadsy

VLS, kolejne Trollki piękne A wstawisz zdjęcia swojej Pandorki do katalogu, bo ostatnio mnie olśniło, że brakuje tam bardzo zdjęć Twojej kolekcji

Mystic Shine, śliczne Trollki I pocieszę Cię, że mi się podobają takie mniejsze koraliki, bo są takie delikatniejsze, no i zawsze więcej na bransoletkę wejdzie

ilios, Twoje skarby cudowne A ptaszek wręcz genialny

isabe, witamy I czekamy na zdjęcia Twoich skarbów

czesterka, czekamy na fotki

sylwek73, witamy i czekamy na zdjęcia

ktsw, diamentowy piękny W ogóle strasznie podoba mi się Twoja bransoletka i coś czuję, że będę sie nią trochę inspirować przy kolekcjonowaniu swojej

Tinka*, fajowe te zegarki Właśnie dzisiaj rozmawiałam z mamą na ten temat, że powinni coś takiego wymyślić no i proszę Szkoda tylko, że nie można ich kupić u nas

Idę myśleć, które murano mam kupić na Pandorkę, bo taka tylko z aniołkiem jest trochę smutna i muszę ją ożywić

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:27   #493
Anno1989
Zadomowienie

przecież ja nie mówię, że kupił to ktoś z nas, dziewczyny, spokojnie nikt się o nic nie obraża przecież ani o nic nie ma pretensji, luuz

Myszy w serze to koralik Trollbeads

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-14 o 17:28
Stary 2011-01-14, 17:45   #494
Mirell
Zakorzenienie

paulina95, z charmsami i beadsami to jest tak, że zawsze można sprzedać, większa część kasy zawsze się zwróci i adios
A z papierosami no cóż, jedynie można smołę z płuc na dach spieniężyć
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:49   #495
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Co do Pandory, zaczynam się i ja zrażać... Z ciekawości MJ i snowprincess jak będziecie kupowały teraz za bon ZAŻĄDAJCIE GRATISU, bo się należy. Napisałam do Pandory, oto moje pytania oraz odpowiedź z Pandory:
"Witam, mam do Państwa dwa pytania:

1. Czy w związku z przynależnością do KLUBU PANDORA wiążą się
jakieś zniżki przy zakupach? Czy w Państwa firmie istnieje coś takiego
jak karta stałego klienta? W większości firm oferujących biżuterię
modułową istnieje coś takiego. Logicznym jest że klient wraca do sklepu
stale, aby stworzyć kolekcje, więc może warto byłoby coś takiego
wprowadzić?
2. Dlaczego w Polskich sklepach PANDORA nie ma czegoś takiego jak gratisy?
W każdym innym kraju, gdzie Pandora ma przedstawiciela są oferowane
różnego rodzaju prezenty dla klientów, przy wydaniu jakiejś kwoty. Z
czego to wynika, i czy zamierzane jest nadrobienie tego?"

ODPOWIEDŹ
"
Szanowna Pani,

Przynalezność do Klubu Pandora daje możliwość uzyskiwania wszelkich informacji dotyczących akcji promocyjnych,ktore są przeprowadzane w naszych firmowych salonach Pandora jak rówineż daje możliwość uzyskania wszelkich informacji dotyczących bieżących oraz nowych kolekcji pojawiających się w salonach Pandora.
Uczestnicto w Klubie Pandora nie wiąże się natomiast z uzyskaniem jakiejkolwiek zniżki na produkty zakupowane w naszych firmowych sklepach Pandora.
W najbliższym czasie firma Pandora nie przewiduje wprowadzenia Kart Stałego Klienta.

W przypadku gratisów, owszem firma Pandora rozdaje prezenty naszym Klientom, jednak jest to uzależnione od kwoty jaką klient przeznaczy na zakupy w naszych salonach:

-przy zakupie powyzej 1000zł
Klient otrzymuje oryginalny długopis marki Pandora lub specjalną zawieszkę podtrzymujacą torebkę

-przy zakupie powyżej 2000zł
Klient otrzymuje oryginalny, skórzany notes marki Pandora"

Nigdy nie kupowałam na raz za tysiaka lub dwa, ale ciekawe, może któraś z nas tu kupowała?
W klifie w Gdyni płacąc kartą (nie pamiętam chyba visa) jest jakiś rabat chyba 5%i powyżej 200zł. Jak będę to się dokładnie dowiem. Jest tak bardzo fajna dziewczyna, więc ją podpytam. Na razie zbieram kasę i siedzę w domu, bo od Świąt dzieciaki na zmianę chorują. Wiem tez od sąsiadki z którą się zgadałam, ze od czasu do czasu są jakieś promocje tupu "zakup za 200zł -murano gratis. Może coś na walentynki zrobią. Była też taka promocja jak Klif coś organizował i chyba w urodziny Klifu, Galerii Bałtyckiej i w Alfie, no i na Dzień Matki. Jak coś będzie się działo to sąsiadka da znać i zaraz Was poinformuję.
Zdjęcie mojej pandorki wstawię, tylko muszę popróbować jak to robić. może wieczorkiem, jak będzie cisza w eterze.
Stary 2011-01-14, 17:51   #496
paulina95
Wtajemniczenie

No właśnie, dlatego uważam, że śmiało mogę wydawać kasę na charmsy czy beadsy, bo jak tylko mi się znudzą, to mogę się z nimi pożegnać Chociaż na razie nie widzę takiej opcji W każdym bądź razie jest to w pewnym sensie inwestycja, no a papierosy... cóż, mogą być tylko inwestycją we własną śmierć

Pomożecie mi? Jak wstawić zdjęcie do postu w klubie? Bo bym chciała się Wam ujawnić, ale nie wiem jak

Stary 2011-01-14, 17:54   #497
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
No właśnie, dlatego uważam, że śmiało mogę wydawać kasę na charmsy czy beadsy, bo jak tylko mi się znudzą, to mogę się z nimi pożegnać Chociaż na razie nie widzę takiej opcji W każdym bądź razie jest to w pewnym sensie inwestycja, no a papierosy... cóż, mogą być tylko inwestycją we własną śmierć

Pomożecie mi? Jak wstawić zdjęcie do postu w klubie? Bo bym chciała się Wam ujawnić, ale nie wiem jak
pomożemy
odezwij się na klubowym plotkowym

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:56   #498
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwek73 Pokaż wiadomość
W klifie w Gdyni płacąc kartą (nie pamiętam chyba visa) jest jakiś rabat chyba 5%i powyżej 200zł. Jak będę to się dokładnie dowiem. Jest tak bardzo fajna dziewczyna, więc ją podpytam. Na razie zbieram kasę i siedzę w domu, bo od Świąt dzieciaki na zmianę chorują. Wiem tez od sąsiadki z którą się zgadałam, ze od czasu do czasu są jakieś promocje tupu "zakup za 200zł -murano gratis. Może coś na walentynki zrobią. Była też taka promocja jak Klif coś organizował i chyba w urodziny Klifu, Galerii Bałtyckiej i w Alfie, no i na Dzień Matki. Jak coś będzie się działo to sąsiadka da znać i zaraz Was poinformuję.
Zdjęcie mojej pandorki wstawię, tylko muszę popróbować jak to robić. może wieczorkiem, jak będzie cisza w eterze.

o karcie nie wiedziałam ale i tak zazwyczaj kupuję w Yes jak mogę
a tak w ogóle to witam- ja też z Trójmiasta
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:57   #499
paulina95
Wtajemniczenie

Hehe, właśnie się doczytałam w klubie i postaram się sobie poradzić
Ale jak mi coś nie wyjdzie, to dam znać

Stary 2011-01-14, 18:01   #500
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Ja już wróciłam i mam w końcu moją Pandorę!

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Aż jestem w szoku co mówicie o Pandorowych sklepach! Brak jakiegoś koralika to ja jeszcze rozumiem ale bransoletek? Żenada. Nie dziwię się że jesteście wkurzone... Nie rozumiem dlaczego tak się u Was dzieje. Ja na Pandorę w Poznaniu złego słowa powiedzieć nie mogę, może akurat udaje mi się trafić na upatrzone koraiki, ale zawsze jak jestem oglądam bardzo dużo tych które mi się podobają, nie zdarzyło się żeby jakiegoś nie było. Panie też są miłe, zawsze doradzą, podpowiedzą który koralik będzie pasował bardziej (jak nie wiem na któy z kilku się zdecydować - tak np. było z serduszkami z ciemną masą perłową) i pochwalą się w ramach inspiracji swoimi kompozycjami
No niestety, na chwilę obecną braki w salonach firmowych Pandory są ogromne i co ciekawe jakoś nie śpieszy im się z ich uzupełnieniem
Na szczęście wpadłyśmy na pomysł, żeby podzwonić po salonach bardziej na uboczu i pojechałyśmy do Klifa, gdzie w porównaniu z innymi, było już prawie wszystko

Cytat:
Pięknie i tylko trochę żenująco
długopis wart góra 15 zł (bo zakładam że jak firmowy to eksklusiv, nie?)
i notesik. OMG !
Nie wiem jak to jest za granicą (trzebaby sprawdzić) ale u nas mam wrazenie, wyróżnieniem ma być to, ze Pandora wysyła ci newsletter, wow...
i warto dodać, że nie ma co liczyć na te wspaniałe gratisy przy płatności bonem

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Czy tylko mi się wydaje czy faktycznie w Polsce jesteśmy często pokrzywdzeni? Długopiś za zalup za 1000 zł... co to ma być? To ile by trzeba wydać by dostać jakiś z gratisów jakie pokazują ludzie na facebooku?
U nas chyba nic więcej nie mają, bo pisałam jakiś czas temu, że przy mnie kobieta kupowała bransoletkę za 25 tys (!) i również dostała notes (okropny swoją drogą ) i zwykły, plastikowy długopis No ale przynajmniej jedno i drugie

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:02   #501
myszka__77
Zakorzenienie

sylwek73, by wstawić fotki na forum, kliknij na "Odp" następnie Zaawansowane (dodawanie fotek) przewij trochę okno na dół, tam masz Zarządzaj załącznikami, kliknij przeglądaj, załaduj, zamknij okienko i wyślij odp.

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-01-14 o 18:53
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:02   #502
sorina
Zakorzenienie

OMG widziałyście tą kolekcję
http://www.facebook.com/home.php#!/p...d=331183481791
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:06   #503
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość

ktsw, diamentowy piękny W ogóle strasznie podoba mi się Twoja bransoletka i coś czuję, że będę sie nią trochę inspirować przy kolekcjonowaniu swojej
...
Idę myśleć, które murano mam kupić na Pandorkę, bo taka tylko z aniołkiem jest trochę smutna i muszę ją ożywić
a dziekuje i nie krępuj się ja mam wrazenie ze troche sie rozszalałam z murano wiec obecnie podzieliłam to na dwie bransoletki: zielono-turkusowe są na skórce, a reszta na srebrnej. Musze tylko sprawdzic czy to sie da razem nosic

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

taaa, juz dawno tam wisi
biorąc pod uwage nasze tempo to mnie nie rusza za bardzo
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:07   #504
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
o karcie nie wiedziałam ale i tak zazwyczaj kupuję w Yes jak mogę
a tak w ogóle to witam- ja też z Trójmiasta
Witam. Dziewczyny jak wstawić fotkę i jaki rozmiar fotki mogę dołączyć? Spróbuję jako załącznik tu gdzie piszę?
[IMG]file:///C:/Users/KrissOK/Desktop/Nowy%20folder%20%283%29/CIMG8999_resize.JPG[/IMG]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CIMG8999_resize.jpg (16,0 KB, 80 załadowań)
Stary 2011-01-14, 18:10   #505
sylwek73
Raczkowanie

Hurrrra, udało się! Wiem, niebieskie murano nie pasuje, ale chcę dać na sznurek na szyję, ale musi troszkę poczekać, bo jestem uziemiona.

Edytowane przez sylwek73
Czas edycji: 2011-01-14 o 18:12
Stary 2011-01-14, 18:17   #506
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

to są bransoletki dówch osób - jeśli to jakoś pocieszy
http://ayadeco.blogspot.com/2010/01/...-ponownie.html
fajnie to wygląda

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:20   #507
paulina95
Wtajemniczenie

MJ,super, że w końcu kupiłaś Pandorę Koniecznie wstaw fotki

sylwek73, śliczna Pandorka

Dziewczyny, udało mi się wrzucić zdjęcie do klubu, więc już możecie mnie podziwiać Miałam się nie ujawniać, bo nie oszukujmy się, do najpiękniejszych nie należę, ale jako że mam duży dystans do swojej osoby i ogromne poczucie humoru, to wstawiłam, mówi się trudno

Stary 2011-01-14, 18:24   #508
Tinka*
Wtajemniczenie

MJ - babka kupowała bransoletkę za 25 tys?? OMG!! Widzę że nie czekała na okazję i kupiła pewnie już całą gotową??
sorina - ta kolekcja jest imponująca Podoba mi się ta druga bransoletka od góry.. ale tutaj kasssyyy...

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:30   #509
Mirell
Zakorzenienie

Tak, już dawno tam wisi, widziałam kiedyś w internecie i to jest kolekcja dwóch koleżanek razem
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:31   #510
domcia81
Rozeznanie

Dziewczyny,
zaczęłam "rozmawiać z kotem". Może przekona mnie, żebym go pozostawiła... Na razie nadal jest w pudełku...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości