Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 18:33   #511
Tinka*
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
zaczęłam "rozmawiać z kotem". Może przekona mnie, żebym go pozostawiła... Na razie nadal jest w pudełku...
To są właśnie uroki prezentów.
Ja mówie wprost co chce, bo znając zycie reszta mi się nie spodoba.. niestety mam wybredny charakter

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:36   #512
ktsw
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Tinka - kwestia jeszcze czy ktos sie pyta czy kupuje po prostu co uwaza za stosowne, sroboje uczyc bliskich zeby sie pytali ale mi nie wychodzi mają za swoje - mowie prosto z mostu ze mi sie nie podoba, hehe
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:38   #513
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
MJ - babka kupowała bransoletkę za 25 tys?? OMG!! Widzę że nie czekała na okazję i kupiła pewnie już całą gotową??
sorina - ta kolekcja jest imponująca Podoba mi się ta druga bransoletka od góry.. ale tutaj kasssyyy...
Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
to są bransoletki dówch osób - jeśli to jakoś pocieszy
http://ayadeco.blogspot.com/2010/01/...-ponownie.html
fajnie to wygląda
Jak długo zbierały te cuda? Imponująca kolekcja.
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:40   #514
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Ja już wróciłam i mam w końcu moją Pandorę!
super czekamy na zdjęcia

Cytat:
U nas chyba nic więcej nie mają, bo pisałam jakiś czas temu, że przy mnie kobieta kupowała bransoletkę za 25 tys (!) i również dostała notes (okropny swoją drogą ) i zwykły, plastikowy długopis No ale przynajmniej jedno i drugie
jej 25 tys i to za jednym zamachem chciałabym (a kto nie?) takie środki na koncie... ale chyba i tak nie kupowałabym wszystkiego na raz - fajne jest to rozmyślanie nad elementami, komponowanie w myślach bransoletki.. a tak masz całą od razu i mniej zabawy. ale kto ma pieniążki to o tym nie myśli i chce wszystko od razu
no ale to żenada - babka kupiła bransoletkę za taką kwotę i dostała długopis z notesem... już lepiej chyba byłoby nie nie dawać żadnych gratisów niż takie... bo to aż śmieszne..
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:45   #515
Tinka*
Wtajemniczenie

ktsw - ja tez tak wrednie czasem robie albo bardzo chwale ten prezent co mi sie podoba przy innych.. wiem ze to okropne. Ale jak ja ide do kogoś to się pytam.. i kupuje co chce solenizant. A jak sie mnie nikt nie pyta i przynosi drugi rok z rzedu alkohol (gdzie ja daje jakis prezent to coś z Sephory, to coś innego..) to dziekuje za taki alko. Zwlaszcza ze ja nie pije za czesto.

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-01-15 o 00:56
Stary 2011-01-14, 18:47   #516
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
świetna kolekcja.. nawet jeśli dwóch dziewczyn. nie miałabym nic przeciwko by mieć choćby połowę tego

Cytat:
Dziewczyny,
zaczęłam "rozmawiać z kotem". Może przekona mnie, żebym go pozostawiła... Na razie nadal jest w pudełku...
rozmawiaj, rozmawiaj... może się dogadacie
a jak nie to może faktycznie wymień jeśli można lub sprzedaj na all.. niby prezentów się nie wydaje, ale jeśli mają leżeć i się kurzyć to chyba lepiej je oddać w bardziej chętne ręce... i nie mówić o tym głośno

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
Tinka - kwestia jeszcze czy ktos sie pyta czy kupuje po prostu co uwaza za stosowne, sroboje uczyc bliskich zeby sie pytali ale mi nie wychodzi mają za swoje - mowie prosto z mostu ze mi sie nie podoba, hehe
ja wciąż powtarzam co mi się podoba, co chcę i przy kupowaniu prezentów na szczęście moi o tym pamiętają... albo pytają się co chcę. jednak jak ktoś da mi coś co nie koniecznie trafi w moje gusta to tylko się uśmiecham - powiedzieć, że mi się nie podoba jednak nie umiem...
Stary 2011-01-14, 18:49   #517
ktsw
Zakorzenienie

to malutki ot - moja siostra przoduje w prezentach: na świeta kupila mojemu tż wode po goleniu, niespodzianka - on sie nie goli, ma taką 1 cm brode i tylko ją przycina maszynką
Stary 2011-01-14, 18:49   #518
domcia81
Rozeznanie

Przyjaciółka zapytała się.
A potem wpadła, że może koralik z kruka.
Na co ja: byle nie koty, bo mam. Może być kot leżący albo domek .
To absolutnie nie jej wina, tylko Chamilii. Myślałam, że kot będzie ładny. Koty są ok, koleżanka ma domek i też jest cudny (jak z piernika ), ma klips. Ciocia też ma klipsy...

Sprzedać na pewno nie sprzedam. W końcu to prezent na 30!

A w ogóle, to ciekawe kiedy dojdzie murano z USA - mam nadzieję, że ono będzie trafione w 100%, bo jego już nie zwrócę. Za to na allegro miałabym z nim szanse (patrząc na to czerwone, które poszło za 199)

Edytowane przez domcia81
Czas edycji: 2011-01-14 o 18:52
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:50   #519
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
to malutki ot - moja siostra przoduje w prezentach: na świeta kupila mojemu tż wode po goleniu, niespodzianka - on sie nie goli, ma taką 1 cm brode i tylko ją przycina maszynką
najgorsze są prezenty przy których od razu widać, że ktoś kompletnie nie przemyślał sprawy... niestety też się takie zdarzają.

Edytowane przez martinia
Czas edycji: 2011-01-14 o 18:51 Powód: dubel
Stary 2011-01-14, 18:52   #520
ktsw
Zakorzenienie

domcia ale co z tym kotem jest nie tak? widziałam na fotkach i wyglądał całkiem fajnie
Stary 2011-01-14, 18:53   #521
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
To absolutnie nie jej wina, tylko Chamilii. Myślałam, że kot będzie ładny. Koty są ok, koleżanka ma domek i też jest cudny (jak z piernika ), ma klips. Ciocia też ma klipsy...

Sprzedać na pewno nie sprzedam. W końcu to prezent na 30!

A w ogóle, to ciekawe kiedy dojdzie murano z USA - mam nadzieję, że ono będzie trafione w 100%, bo jego już nie zwrócę. Za to na allegro miałabym z nim szanse (patrząc na to czerwone, które poszło za 199)
To rzeczywiscie nie wina koleżanki. Miała dobre chęci.. szkoda tylko że z tą wymiana takie problemy robią. A ona wie ze myślałaś nad zamiana na coś innego?

Stary 2011-01-14, 18:55   #522
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Ach no tak... to faktycznie się starała tak to niestety jest z tymi koralikami, że na żywo nie każdy jest tak urodziwy jak na zdjęciu... A ona ogląda tą Twoją bransoletkę? widzi, że kota nie nosisz?

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
domcia ale co z tym kotem jest nie tak? widziałam na fotkach i wyglądał całkiem fajnie
mnie ten kot rozczarował jak byłam go oglądać bo... nie przypominał kota na pierwszy rzut oka. mordkę miał taką niewyraźną, mało zarysowaną i do tego nieurodziwą
Stary 2011-01-14, 18:57   #523
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwek73 Pokaż wiadomość
Witam. Dziewczyny jak wstawić fotkę i jaki rozmiar fotki mogę dołączyć? Spróbuję jako załącznik tu gdzie piszę?
[IMG]file:///C:/Users/KrissOK/Desktop/Nowy%20folder%20%283%29/CIMG8999_resize.JPG[/IMG]
sylwek73, gratuluję piękna Pandorka, widzę, że masz jeżyka jak ja
Stary 2011-01-14, 19:01   #524
domcia81
Rozeznanie

Powiedziała: jakby co to paragon jest u mnie (ale chyba jakby trzeba było go reklamować).

A co jest nie tak: nie potrafię go skomponować.. gryzie się na bransoletce (jakby co najmniej w sąsiedztwie psów był ;-) ).

Koleżanka nic nie wie, jutro pierwszy raz się spotkamy od moich urodzin (bo ja się w zeszłym roku przeprowadziłam i już nie mamy 2 przystanków do siebie, dodatkowo 2 lata temu urodził jej się synek - stąd jutrzejsze spotkanie plus mąż na stanie, więc się codziennie nie widzimy). Myślę, że jutro go założę, dlatego zaczęłam poważne rozmowy z Kotem, żeby się dogadać w jakiej kombinacji mam go umieścić, żeby i jemu i mnie było ok

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Ach no tak... to faktycznie się starała tak to niestety jest z tymi koralikami, że na żywo nie każdy jest tak urodziwy jak na zdjęciu... A ona ogląda tą Twoją bransoletkę? widzi, że kota nie nosisz?

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

mnie ten kot rozczarował jak byłam go oglądać bo... nie przypominał kota na pierwszy rzut oka. mordkę miał taką niewyraźną, mało zarysowaną i do tego nieurodziwą
Dlatego zwalam całą winę na Chamilę
Stary 2011-01-14, 19:04   #525
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
MJ,super, że w końcu kupiłaś Pandorę Koniecznie wstaw fotki
Też się bardzo cieszę Dzisiaj może być trudno o ładne zdjęcia, ale jutro na pewno się pochwalę!

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
MJ - babka kupowała bransoletkę za 25 tys?? OMG!! Widzę że nie czekała na okazję i kupiła pewnie już całą gotową??
sorina - ta kolekcja jest imponująca Podoba mi się ta druga bransoletka od góry.. ale tutaj kasssyyy...
Cytat:
jej 25 tys i to za jednym zamachem chciałabym (a kto nie?) takie środki na koncie... ale chyba i tak nie kupowałabym wszystkiego na raz - fajne jest to rozmyślanie nad elementami, komponowanie w myślach bransoletki.. a tak masz całą od razu i mniej zabawy. ale kto ma pieniążki to o tym nie myśli i chce wszystko od razu
no ale to żenada - babka kupiła bransoletkę za taką kwotę i dostała długopis z notesem... już lepiej chyba byłoby nie nie dawać żadnych gratisów niż takie... bo to aż śmieszne..
Słuchajcie najlepsze było to, że ona to brała na prezent
Ja wtedy poszłam pooglądać koraliki i patrzę wchodzi taka babeczką na oko koło 30-35 lat i mówi, że przyszła odebrać tą odłożoną bransoletkę.. Sprzedająca wyjęła jej ją spod lady więc z ciekawości zerknęłam zobaczyć co to za cudo Oczywiście prawie cała była złota, jakieś pojedyncze kamienie i kilka murano Sprzedająca zaczęła się zachwycać wątpliwą urodą bransoletki , a babka jej opowiadać, że jest świadkową na ślubie, jej przyjaciółka wychodzi za mąż i ona dla niej taki prezent wymyśliła i co każda zawieszka oznacza Aż miałam ochotę zapytać, czy ta pani nie chce się ze mną zaprzyjaźnić i być później świadkową na moim ślubie

Co do tego wątpliwej wartości gratisu, jaki dostała, to o dziwo wyglądała na ucieszoną

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:06   #526
ktsw
Zakorzenienie

ogolnie ciezko znalezc fajnego kota szukam odkąd mam bransoletke...
(o zywego za to nietrudno )

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Też się bardzo cieszę
...

Co do tego wątpliwej wartości gratisu, jaki dostała, to o dziwo wyglądała na ucieszoną
moj kumpel, ktory pracuje w salonie Ery mowi, ze ludzie czesto nie chcą mega korzystnego abonametu ale dają sie zabic za firmowy długopis cos w tym musi byc
Stary 2011-01-14, 19:11   #527
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
ogolnie ciezko znalezc fajnego kota
(o zywego za to nietrudno )
Dokładnie, to jest psikuś. Koty są takie piękne i boskie.. Na zdjęciacj super wychodzą, a koraliki nie mają do nich szczęścia. Apartowski jest ok, no i trollowe podobają mi się. Ale trollowe widziałam tylko na zdjęciach (apartowski miałam przez weeknd).. ale kupować trollową bransoletkę dla kotów?
Do tego ile tych bransoletek można mieć?

Przed tym kotem to nie roztawałam się z Pandorą i wszystkie koraliki nosiłam na 3 bransoletkach (musiały się skomponować i kropka), dlatego też trolla sobie wybiłam, bo 4 bransoletki na ręcę? No i kasy brak, a jeszcze tyle pandorowych koralików by się chciało
szukam odkąd mam bransoletke...
Stary 2011-01-14, 19:17   #528
myszu13
Raczkowanie

Cytat:
mój brat kiedyś kupił mamie w prezencie wywoływacz do filmów (akurat potrzebował) kto go przebije
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:19   #529
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Też się bardzo cieszę Dzisiaj może być trudno o ładne zdjęcia, ale jutro na pewno się pochwalę!

Ja wtedy poszłam pooglądać koraliki i patrzę wchodzi taka babeczką na oko koło 30-35 lat i mówi, że przyszła odebrać tą odłożoną bransoletkę.. Sprzedająca wyjęła jej ją spod lady więc z ciekawości zerknęłam zobaczyć co to za cudo Oczywiście prawie cała była złota, jakieś pojedyncze kamienie i kilka murano Sprzedająca zaczęła się zachwycać wątpliwą urodą bransoletki , a babka jej opowiadać, że jest świadkową na ślubie, jej przyjaciółka wychodzi za mąż i ona dla niej taki prezent wymyśliła i co każda zawieszka oznacza Aż miałam ochotę zapytać, czy ta pani nie chce się ze mną zaprzyjaźnić i być później świadkową na moim ślubie

chętnie bym przygarnęła taką przyjaciółkę ale szczęście, że nie podoba mi się złota wersja takiej bransoletki bo miałabym wielki problem...

Cytat:
ogolnie ciezko znalezc fajnego kota szukam odkąd mam bransoletke...
(o zywego za to nietrudno )[COLOR="Silver"]
oj ja też szukam i naprawdę jestem załamana że nie ma koralika z ładnym kotem! przecież każdy na żywo jest piękny więc dlaczego nie potrafią go odwzorować

Cytat:

Dokładnie, to jest psikuś. Koty są takie piękne i boskie.. Na zdjęciacj super wychodzą, a koraliki nie mają do nich szczęścia. Apartowski jest ok, no i trollowe podobają mi się. Ale trollowe widziałam tylko na zdjęciach (apartowski miałam przez weeknd).. ale kupować trollową bransoletkę dla kotów?
Do tego ile tych bransoletek można mieć?

Przed tym kotem to nie roztawałam się z Pandorą i wszystkie koraliki nosiłam na 3 bransoletkach (musiały się skomponować i kropka), dlatego też trolla sobie wybiłam, bo 4 bransoletki na ręcę? No i kasy brak, a jeszcze tyle pandorowych koralików by się chciało
szukam odkąd mam bransoletke...
bransoletek można mieć dużooo ale kupować tylko dla kota to może faktycznie przesada.. ja postanowiłam, że skoro nie mam koralika z kotem to sprawię sobie kocie lilou tylko, że wciąż mi tak mało po drodze do tego sklepu...
Stary 2011-01-14, 19:22   #530
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszu13 Pokaż wiadomość
mój brat kiedyś kupił mamie w prezencie wywoływacz do filmów (akurat potrzebował) kto go przebije

Ja w te Święta dostałam film pod tytułem..... PRAWO CIĄŻENIA, do dziś nie wiem od kogo, ale ewidentnie czułam otwierając go jak wszyscy na mnie patrzą i że miała być to aluzja

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.

Edytowane przez patgozolek
Czas edycji: 2011-01-14 o 19:24
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:25   #531
sorina
Zakorzenienie

MJ nieźle z tą babką no pomysł fajny miała
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:38   #532
isabe
Przyczajenie

Obiecałam napisać, kiedy zaczęłam zbierać koraliki, było to około rok temu, najpierw kupowałam charmsy Apartu i Yes, mam ich około 20, w tym jeden bezmarkowy srebrny z Niemiec z musicalu Wicked. Bransoletka do nich jest z Yesa, potem podczytując Was, oczarowała mnie Pandora było to jakieś pół roku temu. Mam brans. srebrną i czarną skórkę a do tego osiem korali srebr. i 8 murano. Nie przestawałam do Was dziewczyny zaglądać i jak grom z jasnego nieba spadła na mnie miłość do Trolli (oczywiście wszystko to Wasza wina) był to grudzień 2010. Zaczełam kupować Trolle i mam teraz brans. z zapięciem dwubarwny kwiat, srebrne koraliki: maski teatralne, syrenkę i mój znak zodiaku baran a także murano: biały kwiat, stylowy kwiat, czarne bąbelki, róż. pustynię i pryzmat fiol.turkusowy. Pragnę dodać, że jak Wy wszystkie apetyt na więcej... mam b.duży. Jeszcze dzisiaj postaram sie zamieścić zdjęcia.
isabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:48   #533
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
najgorsze są prezenty przy których od razu widać, że ktoś kompletnie nie przemyślał sprawy... niestety też się takie zdarzają.
Niestety

Ja odpukać mam na razie szczęście i ze swoich prezentów charmsowych i pandorowych jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona.Czasem jest tak,że ktoś trafnie dobierze koralik o którym ja bym nie pomyślała nawet.

Cytat:
Też mi się bardzo podoba na zdjęciach w katalogu

Cytat:

Czasem na prawdę można się zdziwić co kto kupuje.
Będąc kiedyś w Venezji zobaczyłam jak do sklepu wchodzi babeczka,niechlujnie ubrana,w starym porozciąganym dresie a zamiast torebki torebka-reklamówka z gatunku tych w kwiaty.Potem stałam za nią w kolejce do kasy a tu okazuje się,że ona kupuje kozaczki za 8 stów a z portfela(wyciągniętego z tej reklamówki) aż wysypywały się stówki

Muszę oddać do reklamacji trzy charmsy z Yesa w czajniczku pożółkła emalia i odłupuje się,z grzybka odpadają cyrkonie a bielizna odpadła od karabińczyka,który z kolei odpadł o bransoletki

Edytowane przez burn-it-up
Czas edycji: 2011-01-14 o 19:50
burn-it-up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:51   #534
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Ja przed grudniem 2010 nie wiedzialam, ze trolle istnieją.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Niestety

Ja odpukać mam na razie szczęście i ze swoich prezentów charmsowych i pandorowych jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona.Czasem jest tak,że ktoś trafnie dobierze koralik o którym ja bym nie pomyślała nawet.

Też mi się bardzo podoba na zdjęciach w katalogu

Będąc kiedyś w Venezji zobaczyłam jak do sklepu wchodzi babeczka,niechlujnie ubrana,w starym porozciąganym dresie a zamiast torebki torebka-reklamówka z gatunku tych w kwiaty.Potem stałam za nią w kolejce do kasy a tu okazuje się,że ona kupuje kozaczki za 8 stów a z portfela(wyciągniętego z tej reklamówki) aż wysypywały się stówki

Muszę oddać do reklamacji trzy charmsy z Yesa w czajniczku pożółkła emalia i odłupuje się,z grzybka odpadają cyrkonie a bielizna odpadła od karabińczyka,który z kolei odpadł o bransoletki
O kurde. Ale Ci sie posypaly.

Moja córeczka to miłość mojego życia!

slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:55   #535
Anno1989
Zadomowienie

ja jakiś czas temu kupując w sephorze skromny pędzelek do cieni do powiek za 20zł stałam za babką która robiła zakupy za 1200zł a wyglądała nie przymierzając jak ta Twoja od butów
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:57   #536
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Jest jeszcze opcja, że zwinęła komuś ten portfel
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:14   #537
isabe
Przyczajenie

a to moje skarby ....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1691.jpg (89,2 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1693.jpg (75,7 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1695.jpg (99,9 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1700.jpg (138,2 KB, 72 załadowań)
isabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:16   #538
Achika
Zadomowienie

Dziewczyny przyszedl dzis korlaik od Ani trojaczki--dziekuje kochana

wiec przyszla pora na wklejenie nowych fotek mojej bransoletki)

zaczynajuac od lewej mamy:
stoper no name- brzydki ale narazie innego nie mam
lazurowe pecherzyki od ani
koralowe babelki
Szary wilk
wieżyczka chicko
niebieska pustynia
duszek
różowa pustynia
serduskzo pandora
glebokie babelki
koralowe pastele
stoper z chicko -- super!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1141556.jpg (61,0 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1141563.jpg (52,3 KB, 40 załadowań)
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:20   #539
sylwek73
Raczkowanie

Dziewczyny, co myślicie o
http://allegro.pl/pandora-charm-sreb...405933879.html

Ogłoszenie o 15% zniżki przy zakupie min. za 500zł. Przerabiałyscie już to?
Nie ma potwierdzenia/ paragonu, więc nie jest pewne czy oryginał?
Achika -ładne cacko

Edytowane przez sylwek73
Czas edycji: 2011-01-14 o 20:23
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:21   #540
martinia
Zakorzenienie

isabe jaki piękny zbiór

achika śliczna ta Twoja bransoletka!

w ogóle UWIELBIAM jak wklejacie zdjęcia mogę się wtedy napatrzeć na tyle koralików w różnych wersjach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości