|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
Ja mówie wprost co chce, bo znając zycie reszta mi się nie spodoba.. niestety mam wybredny charakter
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Tinka - kwestia jeszcze czy ktos sie pyta czy kupuje po prostu co uwaza za stosowne, sroboje uczyc bliskich zeby sie pytali ale mi nie wychodzi
mają za swoje - mowie prosto z mostu ze mi sie nie podoba, hehe
|
|
|
|
#513 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
chciałabym (a kto nie? ) takie środki na koncie... ale chyba i tak nie kupowałabym wszystkiego na raz - fajne jest to rozmyślanie nad elementami, komponowanie w myślach bransoletki.. a tak masz całą od razu i mniej zabawy. ale kto ma pieniążki to o tym nie myśli i chce wszystko od razu ![]() no ale to żenada - babka kupiła bransoletkę za taką kwotę i dostała długopis z notesem... już lepiej chyba byłoby nie nie dawać żadnych gratisów niż takie... bo to aż śmieszne.. |
|
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
ktsw - ja tez tak wrednie czasem robie
albo bardzo chwale ten prezent co mi sie podoba przy innych.. wiem ze to okropne. Ale jak ja ide do kogoś to się pytam.. i kupuje co chce solenizant. A jak sie mnie nikt nie pyta i przynosi drugi rok z rzedu alkohol (gdzie ja daje jakis prezent to coś z Sephory, to coś innego..) to dziekuje za taki alko. Zwlaszcza ze ja nie pije za czesto.
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-01-15 o 00:56 |
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak nie to może faktycznie wymień jeśli można lub sprzedaj na all.. niby prezentów się nie wydaje, ale jeśli mają leżeć i się kurzyć to chyba lepiej je oddać w bardziej chętne ręce... i nie mówić o tym głośno ![]() ja wciąż powtarzam co mi się podoba, co chcę i przy kupowaniu prezentów na szczęście moi o tym pamiętają... albo pytają się co chcę. jednak jak ktoś da mi coś co nie koniecznie trafi w moje gusta to tylko się uśmiecham - powiedzieć, że mi się nie podoba jednak nie umiem... |
||
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
to malutki ot - moja siostra przoduje w prezentach: na świeta kupila mojemu tż wode po goleniu, niespodzianka - on sie nie goli, ma taką 1 cm brode i tylko ją przycina maszynką
|
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
Przyjaciółka zapytała się.
A potem wpadła, że może koralik z kruka. Na co ja: byle nie koty, bo mam. Może być kot leżący albo domek .To absolutnie nie jej wina, tylko Chamilii. Myślałam, że kot będzie ładny. Koty są ok, koleżanka ma domek i też jest cudny (jak z piernika ), ma klips. Ciocia też ma klipsy...Sprzedać na pewno nie sprzedam. W końcu to prezent na 30! A w ogóle, to ciekawe kiedy dojdzie murano z USA - mam nadzieję, że ono będzie trafione w 100%, bo jego już nie zwrócę. Za to na allegro miałabym z nim szanse (patrząc na to czerwone, które poszło za 199) Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2011-01-14 o 18:52 |
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze są prezenty przy których od razu widać, że ktoś kompletnie nie przemyślał sprawy... niestety też się takie zdarzają.
Edytowane przez martinia Czas edycji: 2011-01-14 o 18:51 Powód: dubel |
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
domcia ale co z tym kotem jest nie tak? widziałam na fotkach i wyglądał całkiem fajnie
|
|
|
|
#521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to niestety jest z tymi koralikami, że na żywo nie każdy jest tak urodziwy jak na zdjęciu... A ona ogląda tą Twoją bransoletkę? widzi, że kota nie nosisz?---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna Pandorka, widzę, że masz jeżyka jak ja
|
|
#524 | |
|
Rozeznanie
|
Powiedziała: jakby co to paragon jest u mnie (ale chyba jakby trzeba było go reklamować).
A co jest nie tak: nie potrafię go skomponować.. gryzie się na bransoletce (jakby co najmniej w sąsiedztwie psów był ;-) ). Koleżanka nic nie wie, jutro pierwszy raz się spotkamy od moich urodzin (bo ja się w zeszłym roku przeprowadziłam i już nie mamy 2 przystanków do siebie, dodatkowo 2 lata temu urodził jej się synek - stąd jutrzejsze spotkanie plus mąż na stanie, więc się codziennie nie widzimy). Myślę, że jutro go założę, dlatego zaczęłam poważne rozmowy z Kotem, żeby się dogadać w jakiej kombinacji mam go umieścić, żeby i jemu i mnie było ok ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też się bardzo cieszę
Dzisiaj może być trudno o ładne zdjęcia, ale jutro na pewno się pochwalę! ![]() Cytat:
Cytat:
Ja wtedy poszłam pooglądać koraliki i patrzę wchodzi taka babeczką na oko koło 30-35 lat i mówi, że przyszła odebrać tą odłożoną bransoletkę.. Sprzedająca wyjęła jej ją spod lady więc z ciekawości zerknęłam zobaczyć co to za cudo Oczywiście prawie cała była złota, jakieś pojedyncze kamienie i kilka murano Sprzedająca zaczęła się zachwycać wątpliwą urodą bransoletki , a babka jej opowiadać, że jest świadkową na ślubie, jej przyjaciółka wychodzi za mąż i ona dla niej taki prezent wymyśliła i co każda zawieszka oznacza ![]() Co do tego wątpliwej wartości gratisu, jaki dostała, to o dziwo wyglądała na ucieszoną
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie ciezko znalezc fajnego kota
szukam odkąd mam bransoletke...(o zywego za to nietrudno )---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#527 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie, to jest psikuś. Koty są takie piękne i boskie.. Na zdjęciacj super wychodzą, a koraliki nie mają do nich szczęścia. Apartowski jest ok, no i trollowe
Do tego ile tych bransoletek można mieć? ![]() ![]() Przed tym kotem to nie roztawałam się z Pandorą i wszystkie koraliki nosiłam na 3 bransoletkach (musiały się skomponować i kropka), dlatego też trolla sobie wybiłam, bo 4 bransoletki na ręcę? No i kasy brak, a jeszcze tyle pandorowych koralików by się chciało szukam odkąd mam bransoletke... |
|
|
|
#528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kto go przebije
|
|
#529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale kupować tylko dla kota to może faktycznie przesada.. ja postanowiłam, że skoro nie mam koralika z kotem to sprawię sobie kocie lilou tylko, że wciąż mi tak mało po drodze do tego sklepu...
|
|||
|
|
|
#530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w te Święta dostałam film pod tytułem..... PRAWO CIĄŻENIA, do dziś nie wiem od kogo , ale ewidentnie czułam otwierając go jak wszyscy na mnie patrzą i że miała być to aluzja
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2011-01-14 o 19:24 |
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
MJ nieźle z tą babką
|
|
|
|
#532 |
|
Przyczajenie
|
Obiecałam napisać, kiedy zaczęłam zbierać koraliki, było to około rok temu, najpierw kupowałam charmsy Apartu i Yes, mam ich około 20, w tym jeden bezmarkowy srebrny z Niemiec z musicalu Wicked. Bransoletka do nich jest z Yesa, potem podczytując Was, oczarowała mnie Pandora było to jakieś pół roku temu. Mam brans. srebrną i czarną skórkę a do tego osiem korali srebr. i 8 murano. Nie przestawałam do Was dziewczyny zaglądać i jak grom z jasnego nieba spadła na mnie miłość do Trolli (oczywiście wszystko to Wasza wina
|
|
|
|
#533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja odpukać mam na razie szczęście i ze swoich prezentów charmsowych i pandorowych jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona.Czasem jest tak,że ktoś trafnie dobierze koralik o którym ja bym nie pomyślała nawet. Cytat:
Cytat:
Będąc kiedyś w Venezji zobaczyłam jak do sklepu wchodzi babeczka,niechlujnie ubrana,w starym porozciąganym dresie a zamiast torebki torebka-reklamówka z gatunku tych w kwiaty.Potem stałam za nią w kolejce do kasy a tu okazuje się,że ona kupuje kozaczki za 8 stów a z portfela(wyciągniętego z tej reklamówki ) aż wysypywały się stówki ![]() Muszę oddać do reklamacji trzy charmsy z Yesa w czajniczku pożółkła emalia i odłupuje się,z grzybka odpadają cyrkonie a bielizna odpadła od karabińczyka,który z kolei odpadł o bransoletki
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2011-01-14 o 19:50 |
|||
|
|
|
#534 | |
|
Zadomowienie
|
Ja przed grudniem 2010 nie wiedzialam, ze trolle istnieją.
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zadomowienie
|
ja jakiś czas temu kupując w sephorze skromny pędzelek do cieni do powiek za 20zł stałam za babką która robiła zakupy za 1200zł a wyglądała nie przymierzając jak ta Twoja od butów
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#537 |
|
Przyczajenie
|
a to moje skarby ....
|
|
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przyszedl dzis korlaik od Ani trojaczki--dziekuje kochana
wiec przyszla pora na wklejenie nowych fotek mojej bransoletki )zaczynajuac od lewej mamy: stoper no name- brzydki ale narazie innego nie mam lazurowe pecherzyki od ani ![]() koralowe babelki Szary wilk wieżyczka chicko niebieska pustynia duszek różowa pustynia serduskzo pandora glebokie babelki koralowe pastele stoper z chicko -- super!
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, co myślicie o
http://allegro.pl/pandora-charm-sreb...405933879.html Ogłoszenie o 15% zniżki przy zakupie min. za 500zł. Przerabiałyscie już to? Nie ma potwierdzenia/ paragonu, więc nie jest pewne czy oryginał? Achika -ładne cacko Edytowane przez sylwek73 Czas edycji: 2011-01-14 o 20:23 |
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
isabe jaki piękny zbiór
achika śliczna ta Twoja bransoletka! w ogóle UWIELBIAM jak wklejacie zdjęcia mogę się wtedy napatrzeć na tyle koralików w różnych wersjach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

mają za swoje - mowie prosto z mostu ze mi sie nie podoba, hehe
Podoba mi się ta druga bransoletka od góry.. 
) i zwykły, plastikowy długopis
No ale przynajmniej jedno i drugie
chciałabym (a kto nie?

), ma klips. Ciocia też ma klipsy...
najgorsze są prezenty przy których od razu widać, że ktoś kompletnie nie przemyślał sprawy... niestety też się takie zdarzają.
piękna Pandorka, widzę, że masz jeżyka jak ja