|
|
#2221 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Eroll, wyszukiwarka gratulujê kochane!
gkruk gratulujê zdaniej teorii ![]() mooonik szkoda, ¿e siê nie powiod³o ;( Ale nastêpne podej¶cie bêdzie nasze, zobaczysz ![]() Zauwa¿y³am, ¿e ostatnio coraz mniej opinii o niefajnych egzaminatorach - jacy¶ tacy bardziej ludzcy s± ![]() agniesikk fajnie, ¿e z³apa³a¶ tego "bakcyla". Zazdroszczê tyyylu godzinek, które jeszcze przed tob±
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
no proszê. Doczyta³am, ze zaczê³abyæ jeszcze raz. Ale kto tu chcia³ siê poddawaæ, rezygnowac i do wiosny czekaæ?
Te¿ bym wrócila. Na pierwszy egz. Dzi¶ jecha³am przez to skrzy¿owanie - jak nic 2 sygnalizatory, 2 linie zatrzymania. W³a¶nie - Sylwia imprezuje a mi tu czego¶ brak. Czego? Herbatki nie by³o Eroll - jak samopoczucie z "pazurkami". Ja planujê pierwsze na maj. I mia³a¶ pokazaæ sukienkê.
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Martolek,dziêkujê,¿e pytasz
![]() teraz muszê 3 prace napisaæ na zaliczenie, uczyæ siê do kolejnych kolokwiów w dodatku babcia mi siê rozchorowa³a, w domu rodzice chorzy wszystko na moim ³bie... i zaczynam powoli wysiadaæ i fiz. i psychicznie..jutro idê do sklepu po jakie¶ co¶ co da mi kopa bo nie mogê siê poddaæ, nie teraz.
|
|
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
A ja za tydzieñ bêdê ju¿ po spotkaniu z panem Markiem i je¼dzie moj± Cors±
W poniedzia³ek bêdê dzwoni³a i siê umawia³a
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 170
|
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
co do pazurków to te¿ pierwsze sobie zainstalowa³am na swoj± studniówkê..na pocz±tku ba³am siê zapinaæ guzik i zasuwaæ suwak przy spodniach i butach ale z czasem mi przesz³o. Pani mnie uspokoi³a,¿e mocny klej i ta szybko siê nie odklej± minê³a studniówka, tydzieñ,dwa a pazurki dalej mi siê trzyma³y-przyszed³ czas praktyk i zacz±³ siê problem-bo to restauracja i nie mo¿na d³ugich paznokci, niewiele my¶l±c postanowi³am je ¶ci±gn±æ nawet nie pytajcie jak
zaczê³am od kciuka i naderwa³am paznokcia,ból niesamowity,pó¼niej nawet go dotkn±æ nie mog³am ale po kilki dniach sam siê przykleil,¿e tak powiem. Posz³am do kierownika praktyk,przestawi³am sytuacjê,¿e nie dam rady ich ¶ci±gn±æ-przymkn±³ na to oko. Pozby³am siê ich po 6 czy 7 tygodniach. Stan p³ytki by³ tragiczny. Od tamtej pory mówiê nie tipsom robionym tym klejem
|
|
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
![]() No to ja nie wiem
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dzieczynki, ja zmykam. Wredna @ mnie wykoñczy³a, dzieciaki do³o¿y³y swoj± cegie³kê do tego. I ksi±¿ka mnie wczorja zaczê³a wci±gaæ.
Po tych wszystkich dobrych chwilach dzisiaj nie ¿yczê elkowych snów
|
#2230 | ||||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
.Spryskiwaczy w³±czaæ do dzisiaj nie umiem! ![]() Pochwal siê pazurkami ![]() Cytat:
. Za miesi±c to dopiero bêdziesz têskniæ! Za ka¿d± eLk± siê ogl±dam.. A u mnie co 3 samochód to kurs . I gratulacje wielkie!! Cytat:
. Na pocz±tku za¿artowa³, rozlu¼ni³ trochê atmosferê, po czym przygl±da³ mi siê przez chwilê twierdz±c, ¿e musi siê upewniæ czy to na pewno mój dowód ![]() Cytat:
![]() agniesikk, dobrze, ¿e Ci siê podoba. Jazdy eLk± s± niezapomniane i nawet nie wiesz jak bêdziesz za tym têskniæ. Tak jak za instruktorem, bo mi³o z nim spêdzisz czas. Póki co ciesz siê, ¿e wszystko przed Tob±! Edytowane przez LunatyczkaBB Czas edycji: 2011-01-14 o 22:52 |
||||||||
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem Karolina. Mareczka nie oddasz bez walki.
Corsy jako corsy te¿ nie, ale mo¿liwo¶ci powiedzenia mój samochód (chocia¿ ja nie o swoim te¿ tak mówiê).
|
#2232 | |
|
Zadomowienie
|
Oczywi¶cie, ¿e nie
(oczywi¶cie ¿arcikCytat:
![]() Swoj± drog± powoli zaczynam siê przygotowywaæ do tego spotkania, nie mówi±c o tym, ¿e ca³y czas o tym my¶lê ![]() Ju¿ mam pare tematów do rozmowy i pare nietypowych pytañ
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takich rzeczy tu nie mo¿na ukrywaæ! ![]() Czekamy! I ¿yczymy mile spêdzonego czasu |
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak zwykle bêdê pisa³a bez ³adu i sk³adu, bo ca³a bêdê w skowronkach Ach, jak ten facet na mnie dzia³a ![]() Dziêki Ale do pi±tku zd±¿ycie mi jeszcze po¿yczyæ
![]() Edytowane przez kar0link4 Czas edycji: 2011-01-14 o 23:46 |
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytanie postów pisanych pod wp³ywem emocji te¿ mamy opanowane do perfekcji
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Bo¿e jak dawno mnie tu nie by³o. Niech kto¶ powie co siê dzieje
![]() Po pierwszej str widzê, ¿e Eroll zda³a Gratulujê ![]() A liwiusz ma egzamin w dniu moich urodzin, wiêc mo¿esz zrobiæ mi ten prezent i zdaæ ![]() Wybaczcie, ¿e nie dam rady nadrobiæ tego co napisa³y¶cie Pozdrawiam
|
|
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 642
|
nie moge spac z tego wrazenia :/ w dodatku nie dobrze mi po wczorajszej pizzy. . .
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
na jakiej¶ tam je¼dzie la³ deszcz i instr. powiedzia³-w³±cz sobie wycieraczki ja niewiele my¶l±c poci±gnê³am to co¶ do siebie i w³±czy³ siê spryskiwacz a zaraz po tym przelecia³a wycieraczka instr.bardzo ³adnie szybê umy³a¶ ale wycieraczki w³±cz a ja-by³y w³±czone ale siê wy³±czy³y
![]() ---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:12 ---------- wyszukiwarkabidulka wiecie czego siê ostatnio dowiedzia³am? ¿e cola dzia³a na problemy ¿o³±dkowe-typu biegunka czy wymioty
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-15 o 05:18 |
|
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
o kurcze
To ja wole lepiej sie pomeczyc Ale po pizzy juz jest lepiej,chyba sie strawilo
|
#2240 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Dziêkujê
Dziêkujê Cytat:
Cytat:
Wiecie co Wam powiem? Najlepsze w tym ca³ym zdaniu s± telefony do znajomych. Ja im mówiê, ¿e zda³am, a oni: "Jak to zda³a¶?!" "¯artujesz?" "Spe³ni³y siê moje koszmary" "Zawsze w Ciebie wierzy³em" "A to dlatego mia³em trzymaæ kciuki" "Bêdziesz mnie woziæ" i podobno w szkole wszyscy, razem z wychowawczyni± na wie¶æ, ¿e zda³am nie mówili ¿adnych gratulacji tylko: "Monika jutro stawia!" ![]() W relacji pisa³am, ¿e po egzaminie gada³am pod o¶rodkiem z jednym ch³opakiem. Kole¶ napisa³ do mnie na facebooku z pytaniem kiedy siê ¶cigamy. A nazwisko zapamiêta³ z karteczki egzaminacyjnej |
||
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Mo¿e czas to zmieniæ? Mareczka szybciej siê pisze ni¿ pana MArka
Z takiego wra¿enia mo¿na Dziewczyny, nabazgra³yscie ju¿ od rana. Ja dopiero oczy otworzy³am. Pada i wogóle brrrr.
|
#2242 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
co do ko³a, to na pewno siê uda ![]() nie wysiadaj tak jak u mnie, praca diagnozowa do napisania na czwartek, ko³o w czw, ko³o we wt, w ten sam wt zerówka, i w kolejnych tyg 3 egz. Na dodatek dzisiaj w nocy rodzina do mnie przyjezdza, wiêc nie wiem jak to wszystko zrobiê. Moja babcia na szczê¶cie zdrowa, bo inaczej to bym ca³kiem le¿a³a- mieszkam sama z babci±, wiêc wyobra¿asz sobie jak by to wygl±da³o... jako¶ dasz radê, my¶l o tym, co bêdzie po sesji! ja ju¿ snujê takie marzenia, 8mego lutego mam ostatni egz wiêc ju¿ bêde mia³a luz i nawet pare dni ferii a pó¼niej wiosna przyjdzie i bêdzie piêknie Cytat:
a¿ strach pomy¶leæ co I. o Nas my¶l± w takich sytuacjach ![]() Cytat:
cze¶æ matyldaaaa
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jak ju¿ po 100dn, to zaczynam siê stresowaæ przed jutrzejszymi jazdami i egzaminem...
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzê, ¿e wyszukiwarka te¿ zda³a. Gratulacjê ![]() Sylwiszon nie dramatyzuj przecie¿ nasz WORD jest przyjazny ![]() I w ogóle moja uczelnia jest taka fajna, ¿e w ogóle nie wiem co i jak dlatego nie wiem jak sobie jazdy umawiaæ. Jak znam, ¿ycie to kto¶ sobie za¿yczy kolokwium albo poprawê w dniu, w którym mam egzamin |
|
|
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Sylwia, opowiadaj jak by³o!
![]() Jakie kreacje, jak siê bawi³a¶. Ja siê szykujê na dzisiaj ![]() Chcia³am Wam pokazaæ moj± sukienkê i paznokcie, ale ja zdjêæ nie umiem robiæ, nic nie widaæ
Edytowane przez Eroll Czas edycji: 2011-01-15 o 11:49 |
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 777
|
Cytat:
![]() wiem, ¿e to ju¿ nied³ugo, ale nie my¶l o tym jeszcze
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
by³o niesamowicie, wytañczy³am siê za wszystkie czasy
partner narzeka³, ¿e nie mogê w miejscu usiedzieæ przez 5 minut, kamerzysta te¿ marudzi³, bo chcia³ nam zrobiæ zdjêcie, a mnie nie by³o, albo te¿ partnera, bo sobie poszed³ na papierosa a kreacje...bardzo du¿o dziewczyn mia³a d³ugie sukienki.no a ja po polonezie od razu przebra³am buty, bo nie da³o siê inaczej ale ogólnie jestem zadowolna ![]() no w³a¶nie jak ju¿ emocje opad³y po 100dn to zda³am sobie sprawe, ¿e to ju¿ za chwile!
![]() Edytowane przez sylwiszon757 Czas edycji: 2011-01-15 o 11:56 |
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
matyldaaaa gkruk zda³a wczoraj teoriê
![]() poza tym mo¿na powiedzieæ ¿e wyj±tkowo na temat by³o w tym tygodniu ![]() Karolina kombinowa³a,a¿ wykombinowa³a jazdê z Panem Markiem ( dosz³o do buziaków przy okazji ¿yczeñ noworocznych)dziewczyny prze¿y³y swoje pierwsze jazdy kursowe, ale te¿ legalne-z prawkiem w kieszeni tyle ¿e bez wiedzy w³a¶ciciela autka![]() by³o o oddawaniu krwi, o rondach,o p³ynach i o ¶miesznych dialogach w eLce ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Martolek, widzê,¿e u Ciebie te¿ niez³y m³ynek..w takim razie oby do wiosny Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-15 o 13:05 |
|
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
dziêkujê
Sylwiszon-zazdroszczê ci tej studniówki ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Gkruk- ty zdawa³a¶ now± teoriê prawda? Czy bardzo siê ró¿ni ona od tej starej?
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym to ja ju¿ chcê do autka
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

kurcze...Chcialabym sie wrocic do czasow eLki..

zaczê³am od kciuka i naderwa³am paznokcia,ból niesamowity,pó¼niej nawet go dotkn±æ nie mog³am ale po kilki dniach sam siê przykleil,¿e tak powiem. Posz³am do kierownika praktyk,przestawi³am sytuacjê,¿e nie dam rady ich ¶ci±gn±æ-przymkn±³ na to oko. Pozby³am siê ich po 6 czy 7 tygodniach. Stan p³ytki by³ tragiczny. Od tamtej pory mówiê nie tipsom robionym tym klejem

wiecie czego siê ostatnio dowiedzia³am? ¿e cola dzia³a na problemy ¿o³±dkowe-typu biegunka czy wymioty