Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 22:14   #3211
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

to sie jutro przejade do tesco albo w niedziele

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
caate: to sprawdzę jutro tę szminkę. Bo stoję zawsze nad tymi szminkami i głupieje, a jak dam 20 zł za coś nieudanego to trudno, ale jakbym dała 120 to juz nie trudno
przepraszam, mam kolor 09 LOVER, a nie 06, teraz dla pewnosci spojrzalam. w opakowaniu wyglada na ciemna czerwien, ale na ustach juz taka nie jest

lece spac, dobranoc piekne

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-14 o 22:19
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 00:59   #3212
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kitka

To się cieszę dziewczyny,że Wam się układa z TŻ

Ja dziś ze swoim mam Nasze Święto mija 5 lat odkąd się znamy a w maju będzie 5 lat jak jesteśmy ze sobą biedny musiał starać się pół roku żebym z nim była

I czeka mnie tygodniowy wyjazd, od jutra do poniedziałku u TŻ, a do piątku jadę do siostry do Wrocławia, ale będę buszowała po sklepach

Idę się przybrązowić i zrobić hennę brwi,albo nie,zrobię to wieczorem

ja w maju będę miała 6 lat z Tż dokładnie 1 maja

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-779876.html

prosze zaglosujcie na moja coreczke w konkursie !!!!!!! DZIEKUJE

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

MAM PROSBE DO wAS DZIEWCZYNKI udzielacie sie na wileu watkach a ja tylko na Waszym jak byscie mogly polecic zdjecie moje coreczki bylabym wdzieczna

zagłosowałam

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
_blondyneczka_ zagłosowałam.

To ja też mam prośbę. Zagłosujecie na mojego chrześniaka?

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-641839.html

Z góry dziękuje.
zagłosowałam

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Dziekuje za glosiki

A ja znam swojego meza juz 7 lat jeju kiedy to zlecialo to nie wiem .......na poczatku jeszcze byl to zwiazek bez zobowiazan i taki mial byc ale uczucia wziely gore!!!!!! i nie zaluje

co myslicie o takich zwiazkach bez zobowiazan... misie wydaje ze wiekszosc konczy sie slubem

mam dużo znajomych, którzy są w związkach bez zobowiązań, ale żaden się nie skończył ślubem

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 01:00   #3213
marthaaa
Raczkowanie

Caate, pytałaś o pomadkę z Manhattanu - cena ok. 20zł, trwałość średnia, po piciu i jedzeniu znika z ust .

Ja dziś ze sobą nic nie robiłam ze SPAmowania, bo ostatnio była taka dawka, że chyba to mój limit na miesiąc

Mam pytanie - Czy używałyście może kosmetyków do włosów Marion? Jak się sprawują? Widziałam dziś w intermarche całe stoisko z nabłyszczaczami, kremami prostującymi, odżywkami, maskami, serum itd. Mam ochotę czegoś spróbować, miałam kiedyś spray do prostowania, ale ocenić czy chronił przed wysoką temperaturą czy nie - nie umiem. Wiem tylko ,że nieciekawie pachniał
Swoją drogą właśnie w inter mają moje ukochane mleko Candy Up z firmy candia To mleko o smaku czekoladowym, 1%tłuszczu, 60kcal w 100ml, jest pycha mogę to pić hektolitrami

A CO TO ZNACZY WG WAS ZWIĄZEK BEZ ZOBOWIĄZAŃ?

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 01:09   #3214
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Bawiłam się fajnie na połowinkach, wstawię zdjęcia do albumu później i was nadrobię. Tutaj maacie tylko moją nową fryzurkę i sukienkę na mnie do wieczora
ślicznie wyglądałaś

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Byłam w Rossmannie i kupiłam:
- krem do ciała z oliwą z oliwek Isana
- z Bielendy dwufazowy płyn do demakijażu oczu z awokado
- olejek przeciw rozstępom Babydream
- krem-koncentrat do rąk i paznokci 3 w 1 Eveline Extra Soft
- maseczki: Synergen (na strefę T); Rivel de Loop (peelingująca z aloesem i rumiankiem), Efektima (oczyszczająca z wyciągiem z nagietka)
- sól do kąpieli kakao i jojoba z Wellnes & Beauty

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Ja mam ang. i administrację w państwach UE

Laseczki ja mam takie pytanie - czy jak dłuuugo gdzieś nie wychodzicie z Tż np. do kawiarni, pizzerii, tylko czas spędzacie cały czas w domu to macie wrażenie, że się dusicie?

w ogóle nie mam takiego wrażenia, ja lubię spędzać czas z Tż i jest mi to obojętne gdzie byle z nim

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dobrze, że nie tylko ja tak mam.... bo ja już zaczynam dostawać klaustrofobii, bo nigdzie nie wychodzimy, cały czas tylko dom, bo Tż nie ma kasy, i tak od jakis 4 miesiecy

to możesz mu zrobić niespodziankę i sama go gdzieś zabrać

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 08:52   #3215
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

dziendobry i dziekuje za glosiki na moja coreczke

moja corcia juz nie chodzi spac w dzien!!! i jestem zadowolona bo chodzi spac wwczesniej wieczorem i mam czas dla siebie i meżą o 19 20 juz spi a tak chodzila o 23 masakra....

kitka fajne zakupy ja tez je uwielbiam

caate ale ladne zdjecia ztym kotkiem a podziwiam Twoje usta za kolor szminki podobaja mi sie takie ale mi raczje nie pasuja

a co do wypadow z tżtami to my tez rzadko wychodzimy a jak gdzies idziemy do znajomych czy ktos do nas to wiadomo zawsze z Zuzia, kiedys co tydzien kino albo jakis maly wypad gdzies razem a teraz po slubie to praca dom zuzia praca dom zuzia no co zrobic, a pozatym kasy nie ma i to najgorszy problem wiec sie siedzi w domku, ale powiedzialam sobie ze jak pojde do pracy to bedziemy jezdzic sobie wszedzie! na bal sylwestrowy na andrzejki na jakiekolwiek imprezy a nie siedziec w domu zreszta teraz mozna wszedzie jezdzic z dziecmi chociazby do jakiegos hotelu gdzies w fajne miejsce

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Masło kakaowe ziaji jest cudowne Pachnie czekoladą, karmelem, toffi... Mniam, aż by się chciało zjeść
podpisuej sie pod tym dokladnie tak jest jest super ja nakladam tylko ten krem bo mam buzke opalona wiec nie potzrebuje zadnych fluidow podkladow i po kremie jak zaschnie robietymi kuleczkami brazujacymi troche zavonu i to moj caly makijarz

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
To balsam będzie mój Nie patrzyłam kochana bo zapomniałam ich nazwę, jak coś to napisz to popatrzę

nieiwedzialam ze sa takie balsamy musze to miec musze!!!!!!!!!

elvii trzymamu kciuki

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

jakas masakra osttanio wyleczylam 1 febre i teraz mam znowu 2!!!! jedna na ustach i jedna na poliku kolo ust chyba sie wsciekne!!!!
Stary 2011-01-15, 09:02   #3216
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Ale się nie wyspałam, całą noc się kręciłam z boku na bok

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość

w ogóle nie mam takiego wrażenia, ja lubię spędzać czas z Tż i jest mi to obojętne gdzie byle z nim
Mam dokładnie tak samo, wszędzie jest mi dobrze z TŻ, ostatnio lubimy siedzieć w domku z piwkiem, pistacjami, pizzą i chipsami, takie leniwe spędzanie czasu

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 09:46   #3217
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dzien dobry

ja nie mowie, ze z TZ nie lubie spedzac czasu w domu, lubie, ale tez jestesmy mlodzi i uwazam, ze trzeba sie bawic, nawet jak bede stara bede sie bawic ja po prostu musze, ale pamietam jak w kolobrzegu bylismy, to jeden dzien przelezylismy caly w lozku i bylo baaardzo milo ale co innego mieszkac razem, a co innego widziec sie na te pare h

lece cos zjesc, pomalowac sie, na ang a pozniej zakupy

milego dnia

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-15 o 10:07
Stary 2011-01-15, 09:47   #3218
samaraNW
Zakorzenienie

witam
ja bym nie dała rady siedzieć cały tydzień wieczorami z TŻ w domu chyba bym się zanudziła

dzisiaj duże SPA na odstresowanie

ciało:
relaksująca kąpiel w pianie przy kominku zapachowym
masaż syrenką
masło kokosowe
balsam opóźniający odrastanie włosków na nogi
balsam brązujący
kremy do stóp - cerkoderm 30 + nawilżający
krem do rąk
depilacja pach

twarz:
*rano
cepan
krem pod oczy
miodek na usta
krem ziaja oliwkowa z UV
* po południu
maseczka oczyszczająca
regulacja brwi
cepan
krem na przebarwienia
krem pod oczy
pełny makijaż

włosy:
lorys czekoladowy
mgiełka radical

pozostałe:
2x30min BP(jeden już mam za sobą )
malowanie paznokci na czerwono

dzisiaj się chyba szykuje imprezka, sama nie wiem, czy mam na nią ochotę, ale z założenia wiem, że imprezy na których nie chce się być wychodzą najlepiej

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-01-15 o 09:49
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 09:50   #3219
honey1012
Wtajemniczenie

Dzień dobry piękne ja biore się za sprzątanie a potem zajme się sobą musze pazurki zrobić,maska na włosy,brwi wyrwac bo wieczorem ide z przyjaciółkami w miasto

Miłego dnia

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:09   #3220
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Kochane... trzymacie kciuki bo w tym tygodniu mam aż 7 kolokwiów + 1 zerówka na której meeeega mi zależy.. jestem wykończona a najgorsze przede mną..
Odwiedzę Was jak ze wszystkim się uporam .

Za mnie też możecie
Bo chyba jedynie to mi może pomóc zdać ..

U mnie jeśli chodzi o wyjścia gdzieś razem , to wychodzimy 2-4 razy w miesiącu zdarza się też, że w ogóle... Oczywiście nie zawsze lądujemy w barze, pizzerii czy na bilardzie, ale jak np siedzimy w domu ja po prostu lubię jak pójdziemy na dłuższy spacer, także siedzenie w domu mi nie przeszkadza.

Cześć !
Stary 2011-01-15, 10:20   #3221
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Caate, pytałaś o pomadkę z Manhattanu - cena ok. 20zł, trwałość średnia, po piciu i jedzeniu znika z ust .

Ja dziś ze sobą nic nie robiłam ze SPAmowania, bo ostatnio była taka dawka, że chyba to mój limit na miesiąc

Mam pytanie - Czy używałyście może kosmetyków do włosów Marion? Jak się sprawują? Widziałam dziś w intermarche całe stoisko z nabłyszczaczami, kremami prostującymi, odżywkami, maskami, serum itd. Mam ochotę czegoś spróbować, miałam kiedyś spray do prostowania, ale ocenić czy chronił przed wysoką temperaturą czy nie - nie umiem. Wiem tylko ,że nieciekawie pachniał
Swoją drogą właśnie w inter mają moje ukochane mleko Candy Up z firmy candia To mleko o smaku czekoladowym, 1%tłuszczu, 60kcal w 100ml, jest pycha mogę to pić hektolitrami

dla mnie związek bez zobowiązań to związek opierający się na seksie, każdy robi co che, spotyka się z kim chce a jednocześnie w razie "potrzeby" :P są razem. Ja tak to rozumuję, ale sama nie akceptuję takiego czegoś. Ostatnio mój znajomy był w takim związku, tyle że dziewczyna była od niego starsza i miała dwójkę dzieci... Niby się spotykali, ale osobno przynajmniej on chodził na imprezy zarywał inne laski, a na pytanie co z XX odpowiadał że to związek bez zobowiązań... Później dziewczynie przestało to pasować, chciała go tylko dla siebie no to tez zrezygnował, bo przecież miało być bez zobowiązań... Dla mnie paranoja, jak związek to związek a nie takie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

Za mnie też możecie
Bo chyba jedynie to mi może pomóc zdać ..

U mnie jeśli chodzi o wyjścia gdzieś razem , to wychodzimy 2-4 razy w miesiącu zdarza się też, że w ogóle... Oczywiście nie zawsze lądujemy w barze, pizzerii czy na bilardzie, ale jak np siedzimy w domu ja po prostu lubię jak pójdziemy na dłuższy spacer, także siedzenie w domu mi nie przeszkadza.

Cześć !
Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Kochane... trzymacie kciuki bo w tym tygodniu mam aż 7 kolokwiów + 1 zerówka na której meeeega mi zależy.. jestem wykończona a najgorsze przede mną..
Odwiedzę Was jak ze wszystkim się uporam .

będę za Was 3mać kciuki Ja w pon mam zaliczenie z psychologii i fizjoterapii a widzę że się pouczę skoro dziś studniówka a jutro zapewne poprawiny :P Wpadnę tutaj pewnie dopiero w poniedziałek... zatem miłego weekendu i pamiętajcie o mnie

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:32   #3222
zielone_oko
Zakorzenienie

Loluska baw się dobrze

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Wiem, że ten temat już się wiele razy przewijał ale nie pamiętam..
Powiedzcie mi co lepsze Amla czy Parachute bo chce sobie kliknąć
Stary 2011-01-15, 10:40   #3223
caate
Zakorzenienie

GG do caate

ooo to juz dzis loluska milej zabawy, koniecznie pokaz nam sie pozniej tutaj

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Loluska baw się dobrze

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Wiem, że ten temat już się wiele razy przewijał ale nie pamiętam..
Powiedzcie mi co lepsze Amla czy Parachute bo chce sobie kliknąć
ja nie uzywwalam parachute, ale wiem jak mi buahhot doradzala, to mowila ze to jakby nie patrzac dwa rozne oleje. Parachute to olej kokosowy, ktory mozesz nakladac tez na umyte wlosy,wcierac w koncowki, a amli juz nie, amle stosuje sie tylko przed myciem. Oba oleje trzeba dlugo trzymac na wlosy, zeby osiagnac dobre efekty. Ja po amli mam cudowne wlosy, niektorym przeszkadza zapach, mi sie podoba nawet. sama z checia bym wyprobowala parachute i vatike
oba oleje sa zachwalane, nie doradze co lepsze, bo to kwestia indywidualna, moze inne dziewczyny sie wypowiedza
Stary 2011-01-15, 10:44   #3224
samaraNW
Zakorzenienie

właśnie pomalowałam paznokcie nowym lakier z ori z serii Pure Colour i jest świetny wystarczy jedna warstwa do uzyskania idealnego koloru, łatwo się nakłada, nie robi smug. z nim chyba polubię malowanie paznokci
Stary 2011-01-15, 10:46   #3225
zielone_oko
Zakorzenienie

Caate dziękuje
No to poczekam , aż inne się wypowiedzą

Spadam pod prysznic i siadam do nauki
Wiecie jak mi trudno nie wejść na fb, bo wiem , że jak wejdę to znowu będę cały czas grać.. Mam dwa uzależnienia wizaż i fb masakra
Stary 2011-01-15, 11:08   #3226
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Mnie się kojarzy z seksem bez zobowiązań głównie. Że jest sobie para, bawią się wieczorami , gdzieś wychodzą, ale i facet i babka mogą się spotkać z kimś innym i druga stronie nie może się o to obrażać.

Dla mnie to dziwne wyrażenie, bo albo jest związek albo bez zobowiązań

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Parachute jeszcze nie miałam, a amla ma u mnie minus za parafinę w składzie Sto razy bardziej wole naturalne olejki. Spasował mi np olejek fur mama polecany tutaj na wątku

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:

Wiecie jak mi trudno nie wejść na fb, bo wiem , że jak wejdę to znowu będę cały czas grać.. Mam dwa uzależnienia wizaż i fb masakra
A mnie fb nie przypadł do gustu, nie lubię takich portali gdzie trzeba się posługiwać imieniem i nazwiskiem i uzewnętrzniać Zresztą mało mnie interesuje kto klika przy czym 'lubię to'
Ale kiedyś inne portale społecznościowe pożerały mi nieco czasu, nie ukrywam.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 11:19   #3227
loluska
Zakorzenienie

nie dziękuję dziewczyny zaraz spadam do fryzjera a jeszcze nie wiem co zrobię z włosami XD

kobietasukcesu mamy takie same zdanie na temat związków bez zobowiązań a tak w ogóle można wiedzieć skąd taki nick?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 11:28   #3228
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

no macie racje z tym zwiazkiem bez zobowiazan ale ja z mezem tez to przerabialam i z biegiem czasu tak sie do siebie zblizylismy ze postanowilismy zmienic nastawienie do naszego zwiazku oboje po pewnym czasie zauwazylismy ze cos do siebie czujemy i ze jest nam ze soba tak dobrze ze postanowilismy stworzyc naprawde cos pieknego i tak jest do tej pory wiec nam akurat to wyszlo na dobre....mielismy sie nie angazowac a skonczyla sie nasza znajomosc slubem
Stary 2011-01-15, 11:34   #3229
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Hmmm. Mam (a raczej staram się mieć) taką filozofie życiową, że jak się człowiek zacznie intensywnie nazywać taki się stanie (chociaż czasami jak spojrzę na mój nick to czuje, że wygląda przypałowo)

Wiem, że ilość moich postów to czasami wskazuje jakbym wcale nie pracowała Ale czasami muszę odciążyć mózg i pada właśnie na wizaż

<3 <3 <3
Stary 2011-01-15, 11:42   #3230
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
właśnie pomalowałam paznokcie nowym lakier z ori z serii Pure Colour i jest świetny wystarczy jedna warstwa do uzyskania idealnego koloru, łatwo się nakłada, nie robi smug. z nim chyba polubię malowanie paznokci
Ja w ogole nie jestem zadowolona z lakierów o.p.i bardzo szybko mi odpryskują, co innego sama konsystencja i nałozenie lakieru -to bajka

Dziewczyny mały offtop macie jakiego sprawdzonego sprzedawce kosmetykow na all? Wczoraj przeglądałam roznych uzytkownikow, maja np 500 pozytywnych transakcji na all, zero negatywow i kosmetyki duzo tansze, nigdy nie zamawiałam, ale chyba sie skuszę, jak widze korektor ysl ktory kosztyje w sephorze 145 a u takiego dostawcy 76 z dostawa...
Stary 2011-01-15, 11:44   #3231
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja jestem z opi zadowolona, ale zależy na co się trafi- czasami ten lakier może niewiadomo ile stać i być otwierany tysiąc razy przed naszym zakupem

Macie czasami sen w śnie? Bo ja ostatnio non stop

<3 <3 <3
Stary 2011-01-15, 11:55   #3232
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ide sie troszke wyspamowac i zrobie obiadek

Spamowanie :

-kapiel
-depilacja
-galaretka z avonu nawilzajaca na cialo
-regulacja brwi
-mycie zabkow
-krem na stopy
-peeling na skorki
-manicur
-pomalowanie paznokci

-peeling buzki
-maseczka z morza martwego
-krem maslo ziaja kakaowy

Bedzie:

- olej rycynowy na koncowki wloskow na noc
-olej na brwi
-olej na stopy + skarpetki na noc
wypilam juz pokrzywke
Stary 2011-01-15, 11:58   #3233
samaraNW
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie wiem o jakich lakierach opi mówicie ja mówiłam o lakierze z oriflame
Stary 2011-01-15, 11:59   #3234
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Caate dziękuje
No to poczekam , aż inne się wypowiedzą

oj je też mam te dwa uzależnienia....

niedawno wstałam, w koncu dzis mogłam się wyspać... właśnie jem śniadanko i zaraz do nauki...

może w przerwie skoczę do fryzjera, zrobili jakiś nowy salon niedaleko mojego bloku a muszę grzywkę podciąć bo już za długa jest i się nie układa (no chyba że bym codziennie wlosy myła to może byłaby ok )

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:01   #3235
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Dziewczyny, nie wiem o jakich lakierach opi mówicie ja mówiłam o lakierze z oriflame
Haha, ja czytam na domysł i są efekty Przeczytałam pewnie opi zamiast ori.

A moment dobrze przeczytałam, bo to jennifer przekręciła i ja jej odpowiedziałam.

jennifer: ja zwykle nie kupuję kosmetyków przez neta, więc nie pomogę.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-15 o 12:03
Stary 2011-01-15, 12:05   #3236
zielone_oko
Zakorzenienie

Kliknęłam jednak parachute.
Następnym razem wypróbuje amlę.
Stary 2011-01-15, 12:09   #3237
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Haha, ja czytam na domysł i są efekty Przeczytałam pewnie opi zamiast ori.

A moment dobrze przeczytałam, bo to jennifer przekręciła i ja jej odpowiedziałam.

jennifer: ja zwykle nie kupuję kosmetyków przez neta, więc nie pomogę.
świetnie, mam 23 lata i nie umiem czytać ale to chyba dlatego,ze jest jeszcze wcześnie
Stary 2011-01-15, 12:17   #3238
kobietasukcesu
zawsze mam racje

jennifer: ja też nie umiem czytać, baardzo często czytam coś na domysł i wychodzi nie to co powinno

Czas się zebrać, zjeść śniadanie. Idę potem na zakupy- chcę jakiś kremowy sweterek ( a nie widzę takich jakoś, niektóre udają kremowe, ale w innym świetle są białe, był jeden w tally weijl, ale nie leżał) i jakąś seksowną bluzeczkę.

No i idę się rozjerzeć za podkładami i szminkami. Tak to chyba wszystko mam z kosmetyków. Ewentualnie jakąś maseczkę dokupię.
Co ze mnie za kobieta jak stwierdzam, że mi już więcej kosmetyków nie trzeba

<3 <3 <3

Czas edycji: 2011-01-15 o 12:25
Stary 2011-01-15, 12:25   #3239
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mały offtop macie jakiego sprawdzonego sprzedawce kosmetykow na all? Wczoraj przeglądałam roznych uzytkownikow, maja np 500 pozytywnych transakcji na all, zero negatywow i kosmetyki duzo tansze, nigdy nie zamawiałam, ale chyba sie skuszę, jak widze korektor ysl ktory kosztyje w sephorze 145 a u takiego dostawcy 76 z dostawa...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...metyki+allegro

zapytałabym sprzedawcę z jakiego źródła pochodzą kosmetyki
i jaka jest data ważności.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:38   #3240
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Co do cen- kiedyś na kwc pisało, że żel shiseido w stanach kosztuje 10 dolarów a u nas ten sam 109 zł

Czy to możliwe? W stanach nie mają vatu, ale to i tak ogromna różnica.

caate: to Twoje z chanel jest w formie tradycyjnej szminki, tak? Czy w formie błyszczyka z aplikatorem?

<3 <3 <3

Czas edycji: 2011-01-15 o 12:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości