|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
to sie jutro przejade do tesco albo w niedziele
Cytat:
![]() lece spac, dobranoc piekne
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-14 o 22:19 |
|
|
|
|
#3212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w maju będę miała 6 lat z Tż dokładnie 1 maja---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
zagłosowałam ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- Cytat:
mam dużo znajomych, którzy są w związkach bez zobowiązań, ale żaden się nie skończył ślubem |
||||
|
|
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
Caate, pytałaś o pomadkę z Manhattanu - cena ok. 20zł, trwałość średnia, po piciu i jedzeniu znika z ust
.Ja dziś ze sobą nic nie robiłam ze SPAmowania, bo ostatnio była taka dawka, że chyba to mój limit na miesiąc Mam pytanie - Czy używałyście może kosmetyków do włosów Marion? Jak się sprawują? Widziałam dziś w intermarche całe stoisko z nabłyszczaczami, kremami prostującymi, odżywkami, maskami, serum itd. Mam ochotę czegoś spróbować, miałam kiedyś spray do prostowania, ale ocenić czy chronił przed wysoką temperaturą czy nie - nie umiem. Wiem tylko ,że nieciekawie pachniał ![]() Swoją drogą właśnie w inter mają moje ukochane mleko Candy Up z firmy candia ![]() A CO TO ZNACZY WG WAS ZWIĄZEK BEZ ZOBOWIĄZAŃ?
|
#3214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
w ogóle nie mam takiego wrażenia, ja lubię spędzać czas z Tż i jest mi to obojętne gdzie byle z nim ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
to możesz mu zrobić niespodziankę i sama go gdzieś zabrać |
|||
|
|
|
#3215 | ||
|
Zadomowienie
|
dziendobry i dziekuje za glosiki na moja coreczke
![]() moja corcia juz nie chodzi spac w dzien!!! i jestem zadowolona bo chodzi spac wwczesniej wieczorem i mam czas dla siebie i meżą o 19 20 juz spi a tak chodzila o 23 masakra....kitka fajne zakupy ja tez je uwielbiam ![]() caate ale ladne zdjecia ztym kotkiem a podziwiam Twoje usta za kolor szminki podobaja mi sie takie ale mi raczje nie pasuja ![]() a co do wypadow z tżtami to my tez rzadko wychodzimy a jak gdzies idziemy do znajomych czy ktos do nas to wiadomo zawsze z Zuzia, kiedys co tydzien kino albo jakis maly wypad gdzies razem a teraz po slubie to praca dom zuzia praca dom zuzia no co zrobic, a pozatym kasy nie ma i to najgorszy problem wiec sie siedzi w domku, ale powiedzialam sobie ze jak pojde do pracy to bedziemy jezdzic sobie wszedzie! na bal sylwestrowy na andrzejki na jakiekolwiek imprezy a nie siedziec w domu zreszta teraz mozna wszedzie jezdzic z dziecmi chociazby do jakiegos hotelu gdzies w fajne miejsce ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
nieiwedzialam ze sa takie balsamy ![]() elvii trzymamu kciuki ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- jakas masakra
|
|
|
#3216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ale się nie wyspałam, całą noc się kręciłam z boku na bok ![]() Cytat:
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja nie mowie, ze z TZ nie lubie spedzac czasu w domu, lubie, ale tez jestesmy mlodzi i uwazam, ze trzeba sie bawic, nawet jak bede stara bede sie bawic ja po prostu musze, ale pamietam jak w kolobrzegu bylismy, to jeden dzien przelezylismy caly w lozku i bylo baaardzo milo ale co innego mieszkac razem, a co innego widziec sie na te pare h ![]() lece cos zjesc, pomalowac sie, na ang a pozniej zakupy milego dnia
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-15 o 10:07 |
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja bym nie dała rady siedzieć cały tydzień wieczorami z TŻ w domu dzisiaj duże SPA na odstresowanie ![]() ciało: relaksująca kąpiel w pianie przy kominku zapachowym masaż syrenką masło kokosowe balsam opóźniający odrastanie włosków na nogi balsam brązujący kremy do stóp - cerkoderm 30 + nawilżający krem do rąk depilacja pach twarz: *rano cepan krem pod oczy miodek na usta krem ziaja oliwkowa z UV * po południu maseczka oczyszczająca regulacja brwi cepan krem na przebarwienia krem pod oczy pełny makijaż ![]() włosy: lorys czekoladowy mgiełka radical pozostałe: 2x30min BP(jeden już mam za sobą )malowanie paznokci na czerwono dzisiaj się chyba szykuje imprezka, sama nie wiem, czy mam na nią ochotę, ale z założenia wiem, że imprezy na których nie chce się być wychodzą najlepiej
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-01-15 o 09:49 |
|
|
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry piękne
ja biore się za sprzątanie a potem zajme się sobą musze pazurki zrobić,maska na włosy,brwi wyrwac bo wieczorem ide z przyjaciółkami w miasto ![]() Miłego dnia
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mnie też możecie Bo chyba jedynie to mi może pomóc zdać .. ![]() U mnie jeśli chodzi o wyjścia gdzieś razem , to wychodzimy 2-4 razy w miesiącu zdarza się też, że w ogóle... Oczywiście nie zawsze lądujemy w barze, pizzerii czy na bilardzie, ale jak np siedzimy w domu ja po prostu lubię jak pójdziemy na dłuższy spacer, także siedzenie w domu mi nie przeszkadza. Cześć !
|
|
#3221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie związek bez zobowiązań to związek opierający się na seksie, każdy robi co che, spotyka się z kim chce a jednocześnie w razie "potrzeby" :P są razem. Ja tak to rozumuję, ale sama nie akceptuję takiego czegoś. Ostatnio mój znajomy był w takim związku, tyle że dziewczyna była od niego starsza i miała dwójkę dzieci... Niby się spotykali, ale osobno przynajmniej on chodził na imprezy zarywał inne laski, a na pytanie co z XX odpowiadał że to związek bez zobowiązań... Później dziewczynie przestało to pasować, chciała go tylko dla siebie no to tez zrezygnował, bo przecież miało być bez zobowiązań... Dla mnie paranoja, jak związek to związek a nie takie ![]() Cytat:
Cytat:
będę za Was 3mać kciuki Ja w pon mam zaliczenie z psychologii i fizjoterapii a widzę że się pouczę skoro dziś studniówka a jutro zapewne poprawiny :P Wpadnę tutaj pewnie dopiero w poniedziałek... zatem miłego weekendu i pamiętajcie o mnie ![]() ![]()
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska baw się dobrze
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Wiem, że ten temat już się wiele razy przewijał ale nie pamiętam.. Powiedzcie mi co lepsze Amla czy Parachute bo chce sobie kliknąć
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo to juz dzis loluska
milej zabawy, koniecznie pokaz nam sie pozniej tutaj![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
oba oleje sa zachwalane, nie doradze co lepsze, bo to kwestia indywidualna, moze inne dziewczyny sie wypowiedza
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie pomalowałam paznokcie nowym lakier z ori z serii Pure Colour i jest świetny
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Caate dziękuje
No to poczekam , aż inne się wypowiedzą Spadam pod prysznic i siadam do nauki Wiecie jak mi trudno nie wejść na fb, bo wiem , że jak wejdę to znowu będę cały czas grać.. Mam dwa uzależnienia wizaż i fb masakra
|
#3226 | |
|
zawsze mam racje
|
Mnie się kojarzy z seksem bez zobowiązań głównie. Że jest sobie para, bawią się wieczorami
, gdzieś wychodzą, ale i facet i babka mogą się spotkać z kimś innym i druga stronie nie może się o to obrażać.Dla mnie to dziwne wyrażenie, bo albo jest związek albo bez zobowiązań ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Parachute jeszcze nie miałam, a amla ma u mnie minus za parafinę w składzie Sto razy bardziej wole naturalne olejki. Spasował mi np olejek fur mama polecany tutaj na wątku ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Zresztą mało mnie interesuje kto klika przy czym 'lubię to' ![]() Ale kiedyś inne portale społecznościowe pożerały mi nieco czasu, nie ukrywam.
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziękuję dziewczyny
zaraz spadam do fryzjera a jeszcze nie wiem co zrobię z włosami XD kobietasukcesu mamy takie same zdanie na temat związków bez zobowiązań a tak w ogóle można wiedzieć skąd taki nick?
|
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
no macie racje z tym zwiazkiem bez zobowiazan ale ja z mezem tez to przerabialam i z biegiem czasu tak sie do siebie zblizylismy ze postanowilismy zmienic nastawienie do naszego zwiazku oboje po pewnym czasie zauwazylismy ze cos do siebie czujemy i ze jest nam ze soba tak dobrze ze postanowilismy stworzyc naprawde cos pieknego i tak jest do tej pory wiec nam akurat to wyszlo na dobre....mielismy sie nie angazowac a skonczyla sie nasza znajomosc slubem
|
|
#3229 |
|
zawsze mam racje
|
Hmmm. Mam (a raczej staram się mieć) taką filozofie życiową, że jak się człowiek zacznie intensywnie nazywać taki się stanie
(chociaż czasami jak spojrzę na mój nick to czuje, że wygląda przypałowo)Wiem, że ilość moich postów to czasami wskazuje jakbym wcale nie pracowała
|
#3230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny mały offtop macie jakiego sprawdzonego sprzedawce kosmetykow na all? Wczoraj przeglądałam roznych uzytkownikow, maja np 500 pozytywnych transakcji na all, zero negatywow i kosmetyki duzo tansze, nigdy nie zamawiałam, ale chyba sie skuszę, jak widze korektor ysl ktory kosztyje w sephorze 145 a u takiego dostawcy 76 z dostawa...
|
|
#3231 |
|
zawsze mam racje
|
Ja jestem z opi zadowolona, ale zależy na co się trafi- czasami ten lakier może niewiadomo ile stać i być otwierany tysiąc razy przed naszym zakupem
Macie czasami sen w śnie? Bo ja ostatnio non stop
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
ide sie troszke wyspamowac i zrobie obiadek
![]() Spamowanie : -kapiel -depilacja -galaretka z avonu nawilzajaca na cialo -regulacja brwi -mycie zabkow ![]() -krem na stopy -peeling na skorki -manicur -pomalowanie paznokci -peeling buzki -maseczka z morza martwego -krem maslo ziaja kakaowy Bedzie: - olej rycynowy na koncowki wloskow na noc -olej na brwi -olej na stopy + skarpetki na noc wypilam juz pokrzywke
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem o jakich lakierach opi mówicie
ja mówiłam o lakierze z oriflame
|
|
|
|
#3234 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() niedawno wstałam, w koncu dzis mogłam się wyspać... właśnie jem śniadanko i zaraz do nauki... może w przerwie skoczę do fryzjera, zrobili jakiś nowy salon niedaleko mojego bloku a muszę grzywkę podciąć bo już za długa jest i się nie układa (no chyba że bym codziennie wlosy myła to może byłaby ok )
|
|
|
#3235 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A moment dobrze przeczytałam, bo to jennifer przekręciła i ja jej odpowiedziałam. jennifer: ja zwykle nie kupuję kosmetyków przez neta, więc nie pomogę.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-15 o 12:03 |
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam jednak parachute.
![]() Następnym razem wypróbuje amlę.
|
#3237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale to chyba dlatego,ze jest jeszcze wcześnie
|
|
#3238 |
|
zawsze mam racje
|
jennifer: ja też nie umiem czytać, baardzo często czytam coś na domysł i wychodzi nie to co powinno
![]() Czas się zebrać, zjeść śniadanie. Idę potem na zakupy- chcę jakiś kremowy sweterek ( a nie widzę takich jakoś, niektóre udają kremowe, ale w innym świetle są białe, był jeden w tally weijl, ale nie leżał) i jakąś seksowną bluzeczkę. No i idę się rozjerzeć za podkładami i szminkami. Tak to chyba wszystko mam z kosmetyków. Ewentualnie jakąś maseczkę dokupię. Co ze mnie za kobieta jak stwierdzam, że mi już więcej kosmetyków nie trzeba
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-15 o 12:25 |
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapytałabym sprzedawcę z jakiego źródła pochodzą kosmetyki i jaka jest data ważności. |
|
|
|
|
#3240 |
|
zawsze mam racje
|
Co do cen- kiedyś na kwc pisało, że żel shiseido w stanach kosztuje 10 dolarów a u nas ten sam 109 zł
![]() Czy to możliwe? W stanach nie mają vatu, ale to i tak ogromna różnica. caate: to Twoje z chanel jest w formie tradycyjnej szminki, tak? Czy w formie błyszczyka z aplikatorem?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-15 o 12:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.