Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 09:25   #661
isabe
Przyczajenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Anno1989 sliczna bransoletka. Conajmniej 4, które posiadasz są w moich nastepnych planach zakupowych.
isabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 09:46   #662
snowprincess
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
To jest niby ten walentynkowy prezent. Ale dla mnie (bez urazy) wygląda jak taka taniocha kólko i serduszko z cyrkoniami za 5zł troche mnie nie porywa na zakupy taki prezent... co innego jakby zamiast tego kołka byłaby normalna zawieszka, z wiekszą masą.. ale to juz pewnie nie byłby prezent a produkt gotowy do sprzedaży za 265zł
to serduszko pasuje na lancuszek, ale za ta kase?! te rodoloty czy co to tam jst wyglada na foto wlasnie jak cyrkonia. ja chyba sobie dam siana :P wczorajsze zakupy mi wystarcza to znaczy tak sobie mowie i taka mam nadzieje

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
A tak w ogole strasznie cicho w klubie się zrobiło.. pisałam do Was dziewczyny w sprawie tego zamówienia zbiorczego od Patryka (z tą bransoletką) czy wszystkie podtrzymujecie zamówienie... ale nie dostałam odpowiedzi, może jedna osoba mi odpisała. To chociaż na forum mi odpowiedzcie.. bo już sama nie wiem co z Wami
Cicho, bo wczoraj byłam zrealizować bon w Pandorze ale sie ciesze ze udalo nam sie kupic sliczne lupy z takim rabatem. mowie wam - pojscie do Pandory i wybieranie koralikow o wartosci 2 tys - caly ten rytual jest wypas i pozniej Pani zapakowala koraliki w pudeleczka, dala nam sciereczki, torebeczki z kokardkami i katalogi kazda ma dla siebie zestaw. az balam sie przez miasto z tym isc ha ha ha!

Co do tej bransoletki to ja na poczatku bardzo bylam za, ale teraz mi przeszlo. martwie sie, ze nie uda nam sie odsprzedac tych kilku koralikow ktorych zadna z nas nie chce - a te ze zlotymi literkami nie sa warte ceny. co do murano ktore ja wybralam to obawiam sie, ze moge pozniej tego zalowac. Pamietasz Tinka jak dostalam murano z yes i bylo bardzo wyblakle? Murano sa wykonywane recznie i kazde jest inne nie tylko wzorek, kolorki ale glownie wielkosc. nie chce miec na bransoletce roznych koralikow ja sie jeszcze zastanowie. zreszta nie ma sie co spieszyc skoro koles sie nie spieszy z decyzja sprzedazy tej bransoletki za kwote ktora my zaproponowalysmy.
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:03   #663
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
no moze u dziewczyn tak ale u mnie to nie jestem pewna... chcesz wziąć dwa murano i szukasz czegoś do mediolanu czy drugi koralik ma być sebrny?
Właśnie nie wiem sama.Bo jak wezmę dwa murano gratis to tak będzie łyso,same murano.A ze srebrnych za 111zł w sumie tylko owieczka mi się podoba,reszta wymarzonych jest droższa.
Nie wiem też,czy brać dzikiego kota czy mediolan

Cytat:
To jest niby ten walentynkowy prezent. Ale dla mnie (bez urazy) wygląda jak taka taniocha kólko i serduszko z cyrkoniami za 5zł troche mnie nie porywa na zakupy taki prezent... co innego jakby zamiast tego kołka byłaby normalna zawieszka, z wiekszą masą.. ale to juz pewnie nie byłby prezent a produkt gotowy do sprzedaży za 265zł
Rzeczywiście tanio wygląda.Chyba nie ma sensu kupować czegoś nieplanowanego tylko po to,żeby serducho dostać.Zrobiliby lepiej promocje z tańszym,srebrnym koralikiem np. ptaszkiem czy innym jakimś słodziakiem
Albo czymś z cyrkoniami bo aktualnie potrzebuję do kompozycji

Cytat:
Napisane przez onikka Pokaż wiadomość
Mnie też się bardzo podoba noszenie więcej niż jednej bransoletki
I od razu jest usprawiedliwienie do kupienia kolejnej bransoletki
Stary 2011-01-15, 10:12   #664
onikka
Raczkowanie

No pewnie

Ja najpierw chcialam jedna bransoletkę i dwa zestawy koralików zeby sobie zmieniać. Teraz chce dwie bransoletki bo szkoda czasu na zmienianie zestawu koralików No i dwie razem wygladaja swietnie. A trzy też
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:20   #665
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość

Dokładnie, to jest psikuś. Koty są takie piękne i boskie.. Na zdjęciacj super wychodzą, a koraliki nie mają do nich szczęścia. Apartowski jest ok, no i trollowe podobają mi się. Ale trollowe widziałam tylko na zdjęciach (apartowski miałam przez weeknd).. ale kupować trollową bransoletkę dla kotów?
Do tego ile tych bransoletek można mieć?
.
bardzo dobry powód, zeby kupic trole i nie ma ograniczen w ilosci posiadanych bransoletek
Cytat:
Napisane przez myszu13 Pokaż wiadomość
mój brat kiedyś kupił mamie w prezencie wywoływacz do filmów (akurat potrzebował) kto go przebije

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Ja w te Święta dostałam film pod tytułem..... PRAWO CIĄŻENIA, do dziś nie wiem od kogo, ale ewidentnie czułam otwierając go jak wszyscy na mnie patrzą i że miała być to aluzja
widze ze nie jestem osamotniona w kwesti nietrafianych prezentów

Cytat:
Napisane przez isabe Pokaż wiadomość
a to moje skarby ....
sliczne dawaj na zdjęciowy

Cytat:
Napisane przez Tygrys Tati Pokaż wiadomość
Trochę mi wstyd się przyznać, ale mam całą bransoletkę z chicochica z11 koralikami
toż to nie wstyd, juz o tym dyskutowałysmy - mozna wybrac za małą kase koraliki prawie tak ładne jak te droższe

Cytat:
a to aktualnie moje Trolle są jeszcze inne zapięcia, skórzana bransoletka naszyjnik i smok ale chwilowo brak mi koncepcji serduszko niestety się przekręciło a owca wywinęła orła, no trudno serduszko jest pandory, stoper i kot apart. kostka no name a reszta to Trollbeads
przesliczna dawaj na zdjeciowy

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
burn-it-up tu ma mediolan i kota dzikiego, co prawda nie koło siebie ale może ci to jakoś pomoże
na zdjeciowym na mojej brans jest tez dziki kot w dosc jasnej wersji, zobacz bo są dość różne wersje tego koralika

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Rzutem na taśmę, bo bateria już pada i obawiałam się nawet, że nie zdąże przerzucić do komputera zdjęć:
a co to za potwór?

Cytat:
Mirell, dzięki mój miodowy świt jest wyjątkowo wielki... ale co tam, ja lubię jak są nierówne kwiaty indygo też mam jakieś ogromne... a kupowane w necie z bontempo. więc to nie reguła że wysyłają malutkie.

ale cisza zapadła i tu i w klubie. a ja siedzę i czekam, żeby sobie popisać
twoje pecherzyki które ci wysłalam też są ogromne wielkością dorównywały mojemu rózowemu diamentowemu Ewelinko przesliczne masz te koraliki - naprawde wyjątkowe okazy ci sie trafiły, jak widze twój pustynny kwiat to az mnie skreca z zazdrosci
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:32   #666
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
a co to za potwór?
No no no
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:33   #667
kootekk
Zakorzenienie

tinka a co kupowania tej całej gotowej bransoletki to tez sie zastanawiam :/ ten koralik ktory wybrałam to tak na upartego, bo w sumie ani nie był na mojej wosh liscie i mysle czy wart tej kasy, wole dołożyc i miec taki ktory chce, pozatym nie ma tej radochy z kupowania w pieknym sklepie, zreszta w pandorze mamy piekne pudełeczko, certyfikat do koralika, sciereczke i to wszystko zapakowane w torebke z kokardką
a tu za troche taniej za koralik torego nie pragne i na dodatek bez tych wszystkich gadżetów nie wiem czy warto

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:33   #668
cynnamon
Zadomowienie

Nie dam rady wszystkiego przeczytać
Lada moment na stronie Pandory pojawią się nowości, zmienili już tło i zdjęli poprzednie nowości... jestem ciekawa co teraz wprowadzą

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:36   #669
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
No no no
juz doczytałam ze to wiewiór

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
Lada moment na stronie Pandory pojawią się nowości, zmienili już tło i zdjęli poprzednie nowości... jestem ciekawa co teraz wprowadzą
dasz rade, ja nadrabiam juz od godziny ale warto bo jest duzo pieknych zdjęc
Stary 2011-01-15, 10:50   #670
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Ania Trojaczki czy ja dobrze widze, że ten dziki kot ma niebieski w sobie? Piekny jest a ja w nim zakochana

Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:55   #671
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
To chyba jest dla walentynkowej kolekcji (chociaż kolekcja to za dużo powiedziane)

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
juz doczytałam ze to wiewiór

Edytowane przez domcia81
Czas edycji: 2011-01-15 o 11:05
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 10:55   #672
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwa2008 Pokaż wiadomość
Ania Trojaczki czy ja dobrze widze, że ten dziki kot ma niebieski w sobie? Piekny jest a ja w nim zakochana
Aniu zobacz sobie mój - moj ma bardzo mało niebieskiego, także uwaga
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=28
Stary 2011-01-15, 11:06   #673
kootekk
Zakorzenienie

uuu nowosci pandorkowe czekam z niecierpliwością

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 11:07   #674
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Cytat:
Aniu zobacz sobie mój - moj ma bardzo mało niebieskiego, także uwaga
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=28
Ale Twój jest też śliczny (choć mi bardziej by pasował z niebieskim). Cóż wniosek jest jeden trzeba wybierać go samemu naocznie (chyba jest zreszta pozostałe murano z Trolli)

Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 11:08   #675
ktsw
Zakorzenienie

Ja na pewno naocznie kupie jeszcze jednego dzikiego kota, jak znajde takiego jak ma Ania od trojaczków
Stary 2011-01-15, 11:20   #676
Anno1989
Zadomowienie

Diewczyny, dzięki za miłe słowa o mojej bransoletce
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 11:44   #677
ania_wu
Zadomowienie

Dziś noc zakupów w CH Pogoria w Dąbrowie Górniczej. W Yes -15% na całą kolekcję
W Aparcie -20% na srebro, brylanty, złoto, zegarki -10%
W Kruk -5% na całą kolekcję dla wszystkich, dla posiadaczy karty Standard -10%

Edytowane przez ania_wu
Czas edycji: 2011-01-15 o 11:46
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 11:59   #678
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:01   #679
Anno1989
Zadomowienie

ja widziałam. tylko, że one wszystkie pozłacane chyba są... a ze srebra to nie wiem, jakoś bardziej te złote wzory mnie urzekły
Stary 2011-01-15, 12:01   #680
nina90
Zadomowienie

Nie nadrobiłam jeszcze swoich wątkowych zaległości, pobieżnie prześledziłam co napisałyście, koło 10 stron juz
Ale przeczytałam co stało się alienie, boże strasznie Ci współczuję, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i że przez ten telefon wpadną barany!!!

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:02   #681
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
na zdjeciowym na mojej brans jest tez dziki kot w dosc jasnej wersji, zobacz bo są dość różne wersje tego koralika
O,rzeczywiście jasny.Ten,którego oglądałam na stoisku był ciemny i miał dużo niebieskiego
Cytat:
Coś nie widać tych nowości na razie

Patrząc na zdjęcia w wątku zdjęciowym bardzo spodobało mi się jeszcze trollowe murano Wiewiórka
Stary 2011-01-15, 12:03   #682
Anno1989
Zadomowienie

za granicą w ogóle mają dużo fajniejszych rzeczy niż my

wrzucę bransoletkę do zdjęciowego ale zrobię inne zdjęcie. Ktsw, a może już na srebrne ślady poczekam? pojutrze powinny być

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-15 o 12:07
Stary 2011-01-15, 12:09   #683
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
uuu nowosci pandorkowe czekam z niecierpliwością
Ale pojechali z tymi nowosciami..
proponuja bransoletki za 20 tys. hmmm ale taniocha

ale zadnych koralikow nie maja nowych...

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:13   #684
veryluckystar
Wtajemniczenie

Link proszę
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:21   #685
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Link proszę

http://www.pandora.net/pl-PL/valenti...2CPrimetime%2C

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:22   #686
magi76
Raczkowanie

Cytat:
Przepraszam, a moje koraliki to nie są skrajne kolorystycznie? bo wg mnie to tu jest wszystko z innej bajki ta bransoletka jest brawie tak niepoukładana, niezaplanowana i wykręcona jak ja

bransoletkę srebrną już mam kupioną drugą, czekam tylko na murano od KTSW i będę nosić obie razem tam będzie smok i dwa murano no i stopery, tylko jeden muszę dokupić...
a bo to wszystko musi być poukładane ???
wiesz w Pandorze jakoś bardziej tego pilnuję a w Trolach pozwalam sobie na trochę szaleństwa

Cytat:
Ja na pewno naocznie kupie jeszcze jednego dzikiego kota, jak znajde takiego jak ma Ania od trojaczków
Ani dziki kot powiem szczerze jest wyjątkowy... bardzo długo zastanawiałam się czy będzie ok bo ma dużo tej przeźroczystej bazy widocznej... ale jak go przyłożyłam do pustynnego kwiatu to już wiedziałam że będzie idealnie pasował

Dziewczyny mam 2 godziny czasu na siedzenie w necie bo dziecko na basen przywiozłam !!! Huraaaaaa !!!!
Nareszcie przeczytam wszystko od deski do deski
Stary 2011-01-15, 12:30   #687
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

witam
zaraz jadę z trójcą do urodziny do mojej chrześnicy, więc wpadłam tylko poczytać i chciała zobaczyć fotki łupów MJ i snowprincess

burn-it-up a może umówimy sie na zakupy trollowe razem ? co ty na to ??

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:41   #688
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania_wu Pokaż wiadomość
Dziś noc zakupów w CH Pogoria w Dąbrowie Górniczej. W Yes -15% na całą kolekcję
W Aparcie -20% na srebro, brylanty, złoto, zegarki -10%
W Kruk -5% na całą kolekcję dla wszystkich, dla posiadaczy karty Standard -10%
Fajne zniżki, zawsze można coś upolować.
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:44   #689
magdadro
Rozeznanie

Aliena, ja też Ci współczuje tym bardziej ze jakieś 10 lat temu miałam podobną "przygodę". Skradziono mi wtedy całą biżuterie w tym nowo kupiony i jak na srebro bardzo kosztowny komplet pierścionek+kolczyki. To był jakąś limitowany zestaw. Panie z Yes mówiły że wiele kobiet go oglądało ale rezygnowało z uwagi na mały rozmiar pierścionka który był tak zrobiony że nie nadawał się do powiększenia. Był przepiękny i nosiłam go przez prawie 2tygodnie non stop a do tego feralnego dnia kiedy to postanowiłam założyć inną biżuterię do dziś nie mogę tego przeboleć

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:47   #690
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
mojego dzikuska wybierała Magi pasuje ślicznie do kwiatu pustyni

ja mediolan kupowałam razem z chłodnym zmierzchem ale ładnie tez pasuja slady bezowo-niebieskie (akurat mam je teraz koło siebie )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg trolle 044.jpg (88,0 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trolle 004.jpg (91,4 KB, 57 załadowań)

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości