|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Hej
![]() Dagetku - chrzest 23 stycznia... już oficjalnie, bo termin u księdza zaklepany no i właśnie zaproszenia skończyłam wypisywać ![]() a z wyprawką jakby co to służę radą i pomocą... w końcu mam już miesięczne doświadczenie Katey - no to zaciskaj nózie przez weekend ![]() Aguniu - ale mąż miał przygody oby dalej było bez problemów ![]() Kasienko - nie marudź, że boli... jak boli to znaczy, że coś to daje Mooonik - i jak?? jest co opijać
|
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
Czołem
![]() Przytruptałam kijachająca, coś mnie bierze wrrr ![]() Ale za to mam dziś dobry obiad, zupe soczewkową i canelloni ze szpinakiem ![]() Moonik i jak tam? pomogły?Katey oj oj kolejna zaciska kolana No to za pon ![]() Asiuk puk puk jak u Ciebie? Kasiu jestem pod wrazeniem ze tak aktywnie spedzasz popołudnia ![]() Dzastuś nie piszesz jak tam u Was? Jak malutka? Jak Twoje samopoczucie po porodzie? Ok? Mąż pomaga? dla wasIzusiu ciociu gratulacje! Daguś Wasze wymarzone auto mnie poraza ![]() Czeko jak tam kociaki?! Kotku myslę że Twój słodziak na pewno Cie zaskoczy w kościele Poza tym jakby co to niech ryczy ile wlezie - przynajmniej ona może Agunia spokojnie, niech się chłopak wdraża Takie akcje kształtują charakter Na pewno sobie poradzi a jak wróci wszystko opowie ze szczegółami ![]() Nowy idol Niemców: http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...nowy_idol.html Edytowane przez soffera Czas edycji: 2011-01-14 o 17:03 |
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzięki za wszystkie kciuki No niestety 1szy raz oblany ale nie przejęłam się za bardzo hehehe ![]() Oblałam przez mój błąd, źle zawróciłam na rondzie, dwa razy ten sam błąd, stworzenie zagrożenia w ruchu drogowym i egz przerwany. A najlepsze, że jak się przesiadaliśmy i E mi tłumaczył co było źle to mówię, no tak faktycznie, przecież tam linia prowadzi na pas gdzie mam zjechać . Śmiał się ze mnie i mówi, dobrze że sobie pani zdaje sprawę z tego gdzie był bład, bo wiadomo co trzeba poćwiczyć. Następny termin 28.01. Może trafię znów na niego bo był naprawdę bardzo miły i sympatyczny. Ogólnie i tak było dobrze, bo chyba z połowa osób co czekały w poczekalnie wracała już oblana na placu a mi się udało prawie pół godz pojeździć po mieście ![]() no to tylo na razie, spadam coś zjeść i może w końcu nadrobię co tam u Was
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
U mnie nic nowego, nadal w dwupaku. Dziś robiłam kolejne badania krwi na wątrobę, jedna rzecz trochę wzrosła, a dwie zmalały - lekarz stwierdził, że jest ok i po prostu mam nadal brać lekarstwa. Miałam dziś trochę posprzątać, ale lenię się niesamowicie ![]() T. poszedł na urodziny kolegi, ja wolałam zostać w domu. Miłego wieczoru! |
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
No to jestem spokojniejsza. Małż dotarł już do Stanów
Podpiął się do netu na lotnisku i mi pisze, że coś mu tel nie działa, to pytam czy aktywował roaming, a ten mi na to że chyba, a w sumie to na pewno, zapomniał... Dobrze że można to spokojnie przez internet zrobić
|
|
#876 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Moonik szkoda, że się nei udało, ale następny raz już niedługo, będziemy trzymać kciuki ![]() Asiuk czyli dzidzia jeszcze w brzuszku.... Dobrze, że ze zdrowiem lepiej Agunia no widzisz Nerwy nie potrzebne, dał radę ![]() W klubie prośba do Was
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
No Sofciu
Wierząc święcie w niezawodność gps-u w komórce nie podrukował sobie mapek dojazdowych z hotelu do lotniska... A tu okazało się, że gps nie działa i musiał sam drogi szukać. Patrząc na to, o której dotarł do hotelu, to długo kluczył. Ale z drugiej strony może i dobrze - nauczy go to bardziej myśleć i przewidywać, a nie "aaaaa jakoś to będzie". Bo ja mu mówiłam żeby sobie trasę zobaczył i spisał, a on mi na to "przecież będę miał gps". No to miał. Kiedy wreszcie ta sierotka nauczy się mnie słuchać to nie wiem ![]() Pędzę do klubu zobaczyć co tam potrzebujesz. PS. U was też tak brzydko i leje? Brrrr cała zmokłam na spacerze z psiurem
|
|
#878 |
|
Rozeznanie
|
Moonik- nastepnym razem bedzie juz dobrze! ja jestem tego przykladem
zreszta Ty i tak jestes lepsza bo ja za pierwszym razem to nie wyjechalam z placu ![]() Aga- brawa dla meza! ale faktycznie z tymi facetami to jest tak ze nie posluchaja sie swoich zon a pozniej im trzeba powiedziec "a nie mowilam???!!!" ja jeszcze dodaje "zona ma zawsze racje" i malzon zaczyna przytakiwac ![]() u nas tez leje... niby z domu za bardzo juz nie wychodze, ale i tak jest porazka... wokol domu mamy bajoro, pies znosi tony piachu do domu - nic nie daje wycieranie lap.. a ja z tego wszystkiego zamowilam sobie kalosze a co?!
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#879 |
|
Rozeznanie
|
Witam weekendowo
![]() Ale paskudna pogoda na zewnątrz... fuj.. mąż w pracy a ja mam do zrobienia kilka spraw czyli sprzątanko, eksperyent z piersiami ;p kurczaka, może zakupy jakieś... no i praca domowa od męża - przeczytać umowe i regulamin KH na samą myśl o ostatnim bo tak naprawdę to bym sobie wiedźmina poczytała dalsze losy a nie ![]() Z dobrych wieści to umowa podpisana i dyspozycja transzy też teraz spokój do lutego ![]() Harry Potter się podobał jest nowa torebka z wyprzedaży w reserved (ostatnio mąz mi truje o koncepcji minimalizmu - jakaś audycja w radiu była )http://img341.imageshack.us/img341/5403/torebka.jpg widzę że dziwczynki do ostatnich wpisów w dwupaku apropo dolegliwości ciążowych to ostatnio na TLC oglądałam ciąża z zaskoczenia, kobiety dowiadywały się w ciąży jak dostawały akcji porodowych ![]() jeszcze jeżeli chodzi o imiona dla dzieci to podobają mi się: dziewczęce Apolonia (serio znam jedną i uwielbiam do niej mówić Pola ale wątpię żebym przekonała w razie czego męża ;]), Hania, Matylda, Maria, Marta, Tamara, Paulina... i jeszcze jakieś bym znalazła jedna znajoma ma Nadię i Paulę (nie mylić z Pauliną)a dla chłopca oprócz Marcelkaprecelka (nie znam nikogo o imieniu Marcel tylko ostatnio mnie jakoś tak, coraz bardziej mi się podoba), to Paweł, Szymon, Jakub, Maciej, Karol... Maksymilian też mi się podoba Antek i Jasiek też fajnie, dla dziewczynki też mi się podoba Antonina ![]() jest fajna strona odnośnie popularnych imion w Warszawie http://gorny.edu.pl/imiona/ Daguś fajny brzusio się zaokrągla ciekawe czy chłopczyka faktycznie wyśniłaś (mi się dzisiaj śniło, że kupiłam buty w okazyjnej cenie za 10 000 PLN... )Iza zdjęcie balerinek dla Ciebie trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia męża ![]() Kotuś jak nastroje przed imprezką? wytłumaczyłaś już Majeczce jak ma się zachowywać? ![]() Kasieńka tak piszesz o tym aero co za ćwiczonka tam macie? Bo ja się nastawiam psychicznie również (w poniedziałek odbieram kartę multisportową i mam mocne postanowienie...) Katey ile Lenek by nie było ta będzie Wasza jedyna, moim zdaniem śliczne imię (Amelia i Natalia też.. Amelia coraz bardziej mi się podoba )a jakie kaloszki zamówiłaś? ja kupiłam w wakacje jak się wybieraliśmy na openera w zebrę ale teraz to bym wolała takie ala dżokejki ![]() Izazusia gratulacje dla świeżoupieczonej cioci ![]() Mooonik nie zaapałam się na kciuki to trzymam na 28 ![]() Aguniu cieszę się, że podróż męża w jak najlepszym pomyślna i sobie poradził a Twoje doświadczenie z dzieciństwa robi wrażenie... chodzi mi o te przesiadki w stanach wow, ja nie ufam sobie jeżeli chodzi o orientację w przestrzeni stąd mój podziw Soffi narobiłaś mi smaka tą soczewicową... poszukałam przepisów i jak będę na zakupach w najbliższym czasie pędem nabędę a Twój przepis mogę poznać? ![]() buziaki i pozdrowienia dla wszystkich idę ogarnąć się i mieszkanie bo zaraz wpadnie do nas właścicielka mieszkania... no i piersi kurczakowi czas zamarynować
Edytowane przez monai Czas edycji: 2011-01-15 o 14:43 |
|
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Monai- a co z tymi cyckami eksperymentujesz?? ja uwielbiam wszystko co mozna z cyckow zrobic wiec jestem ciekawa
![]() a kaloszki to zamowilam sobie takie zwykle czarne z brokacikiem bede sie na wsi lansowac wokol domu
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
wracam z naleśnikiem z wczorajszego śniadania
zrezerwowałam bilety na jutro na ten film Katey kurczakowy eksperyment malutki taki... chcę upiec tą pierś a że to suche to obłożę z wszystkich stron jabłkami (zawsze tak piekę udka że obkładam jabłkami i marchewką i pieczarkami czasami też), nie robiłam jeszcze to mówię że eksperyment narazie leży w lodówce w oliwie, soku z cytryny, ziołach prowansalskich, papryce słodkiej, czosnku, pieprzu, przyprawie typu vegeta.. jakoś nie brzmi to za dobrze wrzuciłam wszystko co lubię i w miarę pasowało zobaczymy co wyjdzie...
|
|
|
|
|
#882 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Odpisuję już od rana, nawet laptopa nie zamykałam, ale dopiero teraz mogę spokojnie usiąść.
U mnie wrednie na dworzu Cały dzień padał deszcz a teraz śnieg pada . Mimio pogody połaziłam trochę z mamą po mieście a później byłam na basenie. Teraz mam mega lenia (nawet na piwo nie chciało mi się dzisiaj iść) Spałaszowałam ogromny kawał ciepluchnej szarlotki (właśnie upieczonej)a co...a teraz zamierzam się lenić![]() Daga ale masz brzuchol ![]() Mooonik szkoda, że nie zdałaś, ale co tam, uda się następnym razem Aguniu czyli chwilowo jesteś "bezmężna" Są tego plusy. Sporządź mu listę zakupów, ja bym swojemu sporządziła Stany to raj zakupowy, chciałabym tam w tym celu poleciećCytat:
Kochana przepis masz jak w banku tylko jest jeden problem...potrzebny jest również zakwas, ale podpytam teściowej jak się go robi , ja go zwyczajnie dostałam. Cytat:
(chociaż jestem skrzywiona na punkcie kur i bardzo ale to bardzo mało kurzyny jadam) ale teraz to chyba już zawsze będę się nad tym kurzym menu zastanawiać![]() A co do przeginania w jedną lub drugą stronę to święta racja. Mam w pracy taką koleżankę, która zawsze się chwali jakie to ona pyszne dania robi i jak zdrowo gotuje, a już za monent zżera zupkę chińską, pije colę albo opowiada jak to uwielbia KFC. Najlepsze jednak jest to jak uświadamnia mnie i inne dziewczyny ile to chemii jest w takiej to a takiej potrawie ![]() Cytat:
Cytat:
Ale z Ciebie mamuśka, tak się bałaś a mała dała radę ![]() Cytat:
![]() Dzięki Cytat:
![]() No no prezent dla mamusi ssuuupppeeerrr. Ciekawe czy w moim przypadku też ktoś kiedyś wpadnie na pomysł, żeby mi taki prezent sprawić... ![]() Cytat:
Fajna torebka No dobra, lecę - lenienie się mnie wzywa. Buźki |
|||||||
|
|
|
|
#883 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Zagladam wieczorkiem, bo za dnia nie bylo czasu. Wyciagnelam meza na zakupy butowe i co... mezus wrocil z butami a ja bez
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze sie nie rozchorowalas a takim dobrym obiadem moglabys zarzucic. A autko mega wielkie, no nie Masz racje nie ma co sie przejmowac, malo kto zdaje za pierwszym razem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ad2. - O tych akcjach z ciezarnymi nie wiedzacymi o wlasnych ciazach tez slyszalam. Moja znajoma miala taka wlasnie znajoma, ktora dopiero jak zaczela rodzic to okazalo sie ze jest w ciazy. Nawet @ miala przez ten czas co miesiac. A Ad.3 - buty faktycznie w niezlej okazji wysnilas Cytat:
. A brzuchol rosnie
|
|||||
|
|
|
|
#884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Wstałam, już jestem po śniadanku i na 10:30 do kościoła się wybieram. Dziś mam rodzinny obiad u siebie. Menu: zupka szpinakowa, pulpeciki (skoro robiłam ostatnio i były dobre to dzisiaj rodzince je zaserwuję
), kurczak pieczony (dwie wersje: w majeranku i w przyprawie złocistej), surówka z kapusty (mam super przepis, tzn wg mnie super, podam w klubie) na deser oczywiście szarlotta![]() Cytat:
![]() No to wpadaj wieczorkiem na herbatkę i szarlotkę. Jeśli coś zostanie, z chęcią się podzielę |
|
|
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
O matulu wczoraj byliśmy na urodzinach
![]() Popiłam trochę whisky ![]() Agunia no tak gps super sprawa ale nigdy nie zawadzi posiadanie mapki czy to w aucie czy w podrozy Chciał być mądrzejszy to miał Katey kalosze tez by mi sie przydały Monai torebka i butki fajne Przepis na zupe jest w watku przepisowym w klubie Ostatnio jemy ją z kubka i dodaje na wierzch kleks jogurtu bądz smietany ![]() Co do kurczaka zeby nie sechł to polecam moją kołderkę: mieszam majonez z musztardą (m. do smaku by nie bylo za kwasne) i żółtym serem startym plus pieprz. Klade na piersiach i zapiekam w piekarniku - pycha, szybkie i dla leniwca Drugi sposób to marynuję piersi w maślance bądz jogurcie, pieprzu czosnku i co tam jeszcze chcesz (czasem wstawiam do lodowki na cala noc) Zdejmujesz nadmiar maslanki i obtaczasz to w pokruszonych krakersach i pieczesz - pyszne!Gosiu szarlotke poprosze W ogole Twoj obiad sie cudnie zapowiada... szkoda ze mam tak daleko Dagus dla Ciebie porcja obiadku juz wyslana Ide zjesc...... sniadanie Edytowane przez soffera Czas edycji: 2011-01-16 o 11:58 |
|
|
|
|
#886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie co mam dosc od wczoraj walcze ze zgaga Oszaleje normalnie |
||
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
ależ tu się smacznie zrobiło ![]() świetny pomysł z piersią w krakersach ja robiłam w sobotę na obiad pierś w płatkach cornflakes pychota Ogólnie weekend miałam bardzo udany ![]() W sobote mielismy gości z noclegiem. A w niedziele bylismy na szopingu ![]() Jak wrócilismy wpadli znajomi i obejrzeliśmy Iron Mana 2 ![]() Dziś piekną mam pogodę za oknem! Wiosennie że heeeeeeeeej W piątek odwołałam aero, bo miała przyjśc do mnie koleżanka. żeby nie przepadł mi karnet -na ten tydzien umówiłam się 3 razy ![]() wtorek, sroda i czwartek Mońcia pytałas co tam robię. Chyba wszystko! Step, ćwiczenia z hantlami, z piłkami, na matach. Zawsze na początku jest 15-20 minut rozgrzewki, później ćwiczenia z wypisanymi wyżej akcesoriami i na koniec jakieś 10 minut rozciagania.Najśmieszniejsze jest to, że jak mam tam iśc to szlag mnie trafia!!!! tak mi się nie chce! a jak juz jestem to jestem szczesliwa ![]() zryty mam beret coooo? Moonik- luz w majtasach! grunt to dobre podejscie zdasz napewno * Zjadłam właśnie śledzika i se śmierdze ![]() Przesyłam rybnego buziaka dla każdej z osobna
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2011-01-17 o 11:19 |
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Witam żonki
I po weekendzie...ale fajny był W sobotę byłam ze znajomym pojeździć i pognaliśmy do Limerick (duże miasto - zawsze na shopping tam uderzam) ale super na trasie mi się jechało ponad stówką A wieczorkiem byłąm na urodzinach koleżanki, najpierw w domku a potem na baletach...wytańczyłam się że hej! na jakiś czas mi starczy... Wczoraj natomiast trochę pojeździłąm z mężem, byliśmy na spacerku a po obiedzie u znajomych na kawce ![]() Agunia mąż miał podróż z przygodami najważniejsze, że już jest na miejscu Izusia Gratulacje ciociu ![]() Moonik za drugim razem się uda! Monai Gratki podpisania umowy ![]() podoba mi się torebka ![]() Sofciu spisałam spobie Twoje sposoby na piersi ![]() Kasica chwal się zakupami Asiuk, Katey jak tam jeszcze w dwupaku??
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Tak, ja nadal w dwupaku Dziś u mnie była piękna pogoda, świeciło słońce - tak wiosennie. Trochę posprzątałam, teraz czytam gazety i jednym okiem oglądam tv ![]() Miłego wieczoru! |
|
|
|
|
#890 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Obiecałam sobie, że od dzisiaj nie jadam absolutnie nic wieczorem i co...i wróciłam tak wściekle głodna po aerobicu, że myślałam, że kawał stołu spałaszuję. Zeżarłam płatki z mlekiem i co...i nic nadal głód mnie męczy
Cytat:
Piersi w krakersach robię od dawna, to przepis od Nigelli. Puchota zwłaszcza z frytami a tam daleko czy nie, następnym razem przyjezdzaj podzielę sięCytat:
![]() krakersy mają być takie zwykłe, właśnie solone. Zgaga - przypadłość ciężarówek Zawsze się zastanawiałam na czym to polega. Jak byłam mała to pamiętam jak tata mówił, że zgaga go piecze, zawsze wtedy zastanawiałam się co to znaczy. Chociaż nie powiem, że chciałabym tego doświadczyć.Cytat:
U mnie było ciepło, ale żeby powiedzieć, że słońce świeciło wiosennie...co to to nie |
|||
|
|
|
|
#891 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Mnie właśnie dopadła @ do tego mąż mi znowu działa na nerwach a w sobotę mieliśmy ![]() Kasia a w pracy różniście ![]() Izuś gratuluję ciociu! Wow karnet do spa – na pewno się świeżo upieczonej mamusi przyda Co do wag z usg to Dawida akurat prawie idealnie trafili, ale czasami są spore rozbieżności Mooonik za następny egzaminAgunia najważniejsze, że mąż w końcu dotarł do Stanów
|
|
#892 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
Ale to tylko na początku ciąży a pod koniec już nic nie pomagało a zgaga była masakryczna.Niestety nie popisałam za dużo bo już słyszę skrzeczka z pokoiku, muszę ją nakarmić i lecimy do lekarza :/ Trzymajcie kciuki żeby do niedzieli przeziębienie poszlo w cholere
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej helol
![]() oglaszam ze chrzciny przezylismy ![]() Maja troche marudzila w kosciele a to dlatego ze zjadla przed wyjsciem i nie spala potem wogole i co jej sie usnelo to trzeba ja bylo "tarmosic", ale nie plakala tylko glosno wyrazila swoje zdanie A impreza super sie udala (robilismy w lokalu) Majusia jak pojadla to byla noszona przez wszystkich gosci, pozowala do zdjec i potem usnela i tak spala do konca imprezy (nawet jadla na spiocha hihi ) A wczoraj bylam taka padnieta ze na nic nie mialam sily...troche lepiej zrobilo mi sie na spacerze ![]() aaa i jeszcze mam dylemat...ale o tym w klubie ![]() Asiuk czy Ty dalej w dwupaku??a masz numer telefonu do ktorejs z dziewczyn zeby dac znac??bo jak cos to ja sie zglaszam na ochotnika chce niesc dobra nowine
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2011-01-18 o 10:41 |
|
|
|
|
#894 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam po dwóch prawie nieprzespanych nocach
uczę Agatkę spać w łóżeczku, ale idzie baaaardzo opornie, ale się zawzięłam i nie odpuszczę wczoraj pojechałyśmy same do miasta byłam u babci, no i nie mogłam odpuścić zajścia do lumpka i wydałam 70 zł wyjazdy jej służą ![]() Cytat:
U mnie już w miarę normalnie, jeszcze jest lekki dyskomfort jak źle usiądę, ale idzie wytrzymać żaden ból teraz mnie nie przeraża jeśli przeżyłam poród Mąż oczywiście, że pomaga - nie ma wyjścia Cytat:
najważniejsze to się nie poddawać za następny egzaminCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no, dokładnie w niedzielę... właśnie myślę nad menu i czekam na "uśmiech" ![]() pisałaś o zgadze - spróbuj migdałów ![]() Cytat:
muszę zapisać i jak skoczę lekkostrawną dietę to muszę koniecznie zrobić Cytat:
Cytat:
hmmm... kiedyś ćwiczyłam, miałam ściągnięty taki fajny filmik, chyba muszę go poszukać i niedługo zacząć znów, bo to co się ze mną stało po ciąży to masakra Cytat:
|
|
|
|
#895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
![]() Mała gwiazdeczka ![]() Super, że impreza się udała ![]() Cytat:
ale jak teraz ją nauczysz spać u siebie to później będziesz miała spokój masz już towarzyszkę na shopping ![]() Malutka współczuję @ a mężula co tam znowu Cię drażni?? ![]() Gosia ja od wczoraj cały czas jestem głodna
|
|||
|
|
|
|
#896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Jestem zła
Nie sprzedałam buciorów na allegroIzka fryzura super, normalnie pierwsza klasa. Bardzo bardzo mi się podoba!!! A tam, nie przejmuj się, wszyscy mężowie wszystkim żonom czasami działają na nerwy, z tym, że jedni częściej inni żadziej a jeszcze inni tylko ciut Będzie okTrzymam No ja to jestem głodna masakrycznie Cytat:
O kurna, straszysz tym porodem. No to brawo zuch dziewczyny z Was ( i tatuś też zuch )
|
|
|
|
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
Dziś moje grupy które współprowadze zdały pierwszy egzamin Nawet wiecznie zmeczony 4 letni Robert był zadziwiajaco grzeczny No ale był inny trener to się trochę przestraszyli A ja dostałam upomnienie za podpowiadanie ![]() Poza tym sama miałam trening i taerobic i przepociłam kompletnie koszulkę. Heh nawet mój mąż się postarał i zrobił mi herbatę i kąpiel z olejkami jak wróciłam
|
|
#898 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś dzisiaj nie mam nastroju
Kotek fajnie, że chrzciny się udały, a na jakąś fotkę z tej imprezki możemy liczyć? ![]() Dzasta za zasypianie w łóżeczku Daget ze zgagą niestety nie pomogę, bo na szczęście w ciąży mnie to ominęło Paulina a szkoda gadać… bynajmniej nic nowego nie wymyślił ![]() Gosia
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
Malutka Ty nam coś ostatnio podupadasz w pisaniu co się dzieje? Goniu- zapomniałam napisać, że sukienka z klubu prezentuje się bardzo fajnie Ja mam to samo z sukienkami Dałam za sukienkę 360 zł- raz ubrałam i chce ją sprzedać za chociaż 150 Co mam zrobić? wyrzucić ją? ![]() Zuśka- kiedy wpadasz na placuszki z serka wiejskiego? ![]() Kinioru- jak tam? prace piszesz? ![]() U mnie dziś leje na zmiane deszcze, snieg z deszczem i czasem przesypuje wielkimi płatami śniegu. A ja dziś ubrałam platfuski zamiast kozaków Wczoraj zrobiłam na obiadek pyszną wątróbkę drobiową z cebulką Została mi jeszcze na dziś. Dla męża mam juz zapowiedziane spagethi- maniak jeden! ![]() Na aero było wczoraj słabo- zbytnio sie nie zmeczyłam. Tylko dzisiaj lewy półdupek mnie boli. Dziś za to będzie wycisk!!! W środy prowadzi ta super dziewczyna ![]() Jeszcze półtora tygodnia pracuję. Czas napisać cv! Asiuk- gdybyś nie była na wysypie juz prawie- to zgwałciłabym Cie jeszcze o jeden projekt Teraz zaczynam mysleć o wyspie w kuchni.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

no i właśnie zaproszenia skończyłam wypisywać 
oby dalej było bez problemów 

dla was

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)
)
)

Oszaleje normalnie
za drugim razem się uda!
a w sobotę mieliśmy