|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
tinka pojechali z tymi nowosciami jak z fura gnoju
zazycze sobie bransoletke na walentynki za 20 000zl ciekawe co tz na to
|
|
|
|
#693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szaleństwo i niepoukładane ma w sobie tyle uroku Ja uwielbiam swoje Uniki właśnie za to ze są takie szalone ![]() A teraz link dla tych co sie martwią o małe rozmiary i niepoukładanie ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1241543976 49954&set=a.1169224583731 48.12971.100001661842191# !/photo.php?fbid=4874713122 17&set=a.80029002217.8171 8.76969237217
|
|
#694 |
|
Zadomowienie
|
ja tam uwielbiam swoją bransoletkę Trolli
również za ten misz masz ale wy macie te bransoletki takie przemyślane i poukładane że mi wstyd trochę jest za każdym razem jak wrzucam zdjęcie
|
|
|
|
#695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przesadzasz i to mocno z tym niepoukładaniem! Ja uważam ze jest super! zobaczysz ze wraz z powiększaniem sie kolekcji bransoletka - nawet ta pozornie skończona - będzie się zmieniać Będziesz przekładać, dodawać, zabierać .... Tym sposobem moja pierwsza bransoletka (fioletowa z bursztynami) pomimo że była skończona gdy zaczęłam składać drugą zyskała 4 nowe koraliki
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
może nie tyle niepoukładana tylko koraliki są do siebie jakby "niedobrane". ale tu podoba mi się jeden, tam drugi i ja wszystkie muszę mieć, bo są absolutnie piękne i mnie zachwycają akurat te a nie inne.
z tego to wynika. a że one nie zawsze pasują do siebie na wzajem to jest jak jest. w dodatku tu zwierzaczek, tu kwiatuszek a u was widzę przeważnie proste wzory, np trzy siostry, uśmiechnięty cylinder. ale jeśli wam się podoba to się cieszę bo ja jestem nią zachwycona (wychodzę z założenia, że o to właśnie chodzi, że mnie ma się podobać ale miłoby było gdyby wam też się podobała choć troszeczkę )
|
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
:P moja tez jest niepoukladana mam rozne kolory...wybieralam tkaie koraliki jaki mi sie podobaly....tka tez mam roz z pomaranczem, niebieskim, zielonym blekitnym:P
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
mam dzisiaj jakiś dołujący dzień ;( dziewczyny dajcie zdjęcia bonowych łupów żebyśmy mogły popodziwiać
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
ja wrzuciłam swoje do zdjęciowego, jak chcesz to obejrzyj. i są jeszcze na str 21. ale rozumiem, ze o Pandorę Ci chodzi?
dla mnie z Trollbeads koraliki pierwszej potrzeby (jak to brzmi ) to Calineczka i Mleczna Droga o, i kociaczek ![]() Ciekawe co tam u Gosi słychać, Gosia, odezwij się do nas!
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-15 o 13:45 |
|
|
|
#700 |
|
Rozeznanie
|
Gosia teraz żyje w innym świecie
![]() a w ogóle to jakaś taka cisza zapanowała .... nawet na Trollowym FB cisza chociaż stuknął im pięćsetny wielbiciel ![]() a o nowej kolekcji napisali że będzie na ..... wiosnę .... no aż miałam ochotę podziękować za "konkrety" rozumiem ze może być tajemnicą to co się w niej pojawi ale żeby chociaż przybliżonej daty nie podać ????? nie wiem ... początek lutego marca .... no nic, pozostaje tylko łeb w poduszkę i w ryk .... ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- ide coś ugotować
|
#701 |
|
PIP.
|
ale pogonilyscie z postami
nadrabiam ![]() i mam klips z lucerna ![]() ![]()
|
|
#702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetnie dobrany Kotek z kwiatkiem (chociaż w sumie nie mój gust) ale dobrane są idealnie! Cytat:
Cytat:
Ja tam się cieszę nawet że będzie na wiosne, bo mam jeszcze kilka koralików must have, kasy teraz mało i nie wiem co by to było, gdyby nagle walnęli, że za tydzień połowę z nich likwidują bo wchodzi nowa kolekcja Ale za tego 500-setnego fana by mogli jaki konkurs na FB czy coś dać, uniki by się znowu przydały
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Brawo, brawo
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Ja chcę właśnie jednego kwiatkowego Sprzedaj jednego albo obydwa jak Ci się nie podobają i kup lucernę (wiem, że trochę stracisz, ale będziesz mieć to co chcesz )
|
|
|
|
|
#705 |
|
PIP.
|
no mialam zly humor przez TZa i MUSIALAM. a najlepsze jest to, ze mial idealne wyczucie, bo 5 min pozniej zadzwonil z przeprosinami
![]() sliczny jest ![]() ale strasznie ciezko sie je otwiera biedne panie w yes polamaly sobie paznokcie
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
Tak, niech na FB zrobią konkurs i dadzą Uniki. Coś mało zdjeć bransoletek im ludzie wrzucają
|
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla Myszu
|
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
hmm... potrzebuję nowego stopera... muszę lecieć jutro do Apartu
![]() może mi doradzicie, który wybrać? http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,26 nie mogę się zdecydować... mam ten trzeci w górnym rzędzie. Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-15 o 14:27 |
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
o wlasnie ewelinko skoro mowa o aparcie, czy te beadsy z cyrkoniami wejdą mi na pandore? bo bym sie na jednego skusiła
wie ktos cos na ten temat?---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- VLS teraz to juz musze miec koniecznie TROLLE, kombinacja nr 2 z rozowym i fioletowym mnie powaliła |
|
|
|
#710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale próbuj, może da radę bo niektóre mają większe otwory i chcą współpracować. przynajmniej kiedyś ja obserwowałam w Aparcie jak kobitka przyszła z pandorą i jedno srebro jej weszło a drugie nie (to był ten sam model, kwiatki jakieś).Doradźcie mi jakiś stoper bo ja nie umiem się zdecydować! (zaznaczam, że mam trzeci z górnego rzędu i chciałabym inny)http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,26 Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-15 o 14:32 |
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic w niedz jade na zakupy to musze zaatakowac apart i yes ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- ewelinko 1,2 jak dla mnie są super
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za radę
założyłam nowy wątek w klubie, jak pomysł wam się nie podoba to niech Cynnamon go usunie ![]() hej, Kootekk, powiedz mi jeszcze raz konkretnie o jaki koralik chodzi. bo teraz nie wiem czy nie wprowadziłam Cię w błąd Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-15 o 14:37 |
|
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Kotek, chyba na Pandore z Apartu pasuja tylko Murano...
Ciezko Was nadrobic, tyle piszecie
|
|
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie, murano wchodzi i te wysadzane kryształkami w kształcie tych co Murano też
chyba Tinka ma taki szary. co do srebra to już napisałam
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
o ten mi chodzi, wlasnie zle to ujełam, wysadzany kryształkami mialo byc
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,25,4239 tinka taki ma? |
|
|
|
#716 |
|
Zadomowienie
|
Tak, tylko szary. jest na zdjęciowym chyba, zobacz sobie. i taki na Pandorę wchodzi
|
|
|
|
#717 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze tak
|
|
|
|
#718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ten co już masz jest najładniejszy one pasują na pandorę??? Edytowane przez ZARAAA Czas edycji: 2011-01-15 o 14:50 |
|
|
|
|
#719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiewiórka fajna, z tym ze na stronie jest duzo ciemniejsza niz te które widzialam na normalnych zdjeciach,hmmCytat:
Cytat:
jest bardzo ładna powiem wam, ze ten różowy diamentowy jest przepiekny nie moge sie nadziwic jak inaczej wyglada teraz moja bransoletka z nim w roli glownej
|
|||
|
|
|
#720 |
|
Konto usunięte
|
tinka
on czeka na naszą decyzję co i jak i w szczególności ile sztuk, jeśli domkniemy listę co tam poustalałyśmy na klubiku to w tym tygodniu mogę dać zlecenie ![]() esh- właśnie mój siostrzeniec puścił na mnie focha!!! co za dramat!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

również za ten misz masz ale wy macie te bransoletki takie przemyślane i poukładane że mi wstyd trochę jest za każdym razem jak wrzucam zdjęcie 

nadrabiam 

wie ktos cos na ten temat?
nic w niedz jade na zakupy to musze zaatakowac apart i yes