Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-15, 12:40   #3781
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:44   #3782
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
eee kolysanka z popielnika jest tak smutna ze hoho, nei wiem jak to dzieciom mozna puszczac, powinno byc zabronione

Ja sie wczoraj poryczalam jak w wiadomosciach o tym debilu co psa pod pociag zaprowadzil po porstu masakr, mala przy cycu a ja becze jak bobr. Nie rozumiem jak mozna tak zamordowac psa. On wierny przy nodze, i go pan pod pociag zaprowadzil
czemu smutna
według mnie melodię ma piękna w sam raz do nucenia

co do filmu to tagedia ja akurat byłam u mamy i razem ro ogladalismy jak tylko to zobaczyłam to od razo mojego fifulca wycałowałam

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
To są bardzo ciężkie studia,ale może warto spróbować drugi raz ,a nie tak od razu się poddawać.Z drugiej strony jeśli już na pierwszym roku sobie nie radzi to co będzie później.

Ech ja jakaś nieczuła jestem ,bo mnie to nie rusza

mając maleństwo w sobie siedząc na bujanym fotelu i głaszcząc brzuch przy tych melodiach idzie sie rozkleić

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:45   #3783
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
czemu smutna
zgadzam się.

Rosi, Atomufka ona zawsze chciała iść na wetę ale się nie dostała, a dostała się na med. Teraz pewnie będzie składała znowu na te oba kierunki.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 12:50   #3784
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
czemu smutna

co do filmu to tagedia ja akurat byłam u mamy i razem ro ogladalismy jak tylko to zobaczyłam to od razo mojego fifulca wycałowałam

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

[/B]

mając maleństwo w sobie siedząc na bujanym fotelu i głaszcząc brzuch przy tych melodiach idzie sie rozkleić
Pewnie takw końcu hormony robią swoje

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:09   #3785
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

martucha - z tymi kluczykami to zabiałaś mnie normalnie , myślałam, ze padnę myślałam, że takie rzeczy to tylko mojej przyjaciólce się zdarzają

kasiaher - heh...biedny Dominik ale tak to jest z tymi dzieciaczkami własnie... wszystko się ich czepia mam nadzieję, że szybko wróci do zdrówka

Agatka - no to teraz długa i ciężka droga przed Tobą, ale bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko się tam skończyło po Twojej myśli A księdza komentować nie będę tym darmozjadom to byl złamanego grosza najchętniej nie dała nigdy...

żabciu - zazdroszczę łazieneczki, bardzo mi się podoba

przepraszam, że nie do wszystkich się odwołuję, ale tak pobieżnie przeleciałam wątek, bo znów sajgon w domu był niezły...

wrzucam obiecaną foteczkę Julki dla wizażowych ciotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0652_1067x800.jpg (103,9 KB, 61 załadowań)

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:13   #3786
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
martucha - z tymi kluczykami to zabiałaś mnie normalnie , myślałam, ze padnę myślałam, że takie rzeczy to tylko mojej przyjaciólce się zdarzają

kasiaher - heh...biedny Dominik ale tak to jest z tymi dzieciaczkami własnie... wszystko się ich czepia mam nadzieję, że szybko wróci do zdrówka

Agatka - no to teraz długa i ciężka droga przed Tobą, ale bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko się tam skończyło po Twojej myśli A księdza komentować nie będę tym darmozjadom to byl złamanego grosza najchętniej nie dała nigdy...

przepraszam, że nie do wszystkich się odwołuję, ale tak pobieżnie przeleciałam wątek, bo znów sajgon w domu był niezły...

przesłodka

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:13   #3787
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Misqa śliczna córcia. jaka radosna

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 13:17   #3788
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

oj taki z niej śmieszek, że hoho czasami tak głośno się cieszy, że u sąsiadow za ściną ją słychać

Stary 2011-01-15, 13:20   #3789
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-15, 13:22   #3790
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Rosi napiszę któregoś dnia na pewno, ale na razie nie bardzo mam czas, bo jak zaczynam pisać to zawsze Julka wstaje i koniec

Stary 2011-01-15, 13:53   #3791
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Gucioluś super że tak cie szef wypatrzył bardzo fajnie wpadłaś mu z pracownicze oko
a co do umuzykalnienia to nie jest tak że musisz, ja głosu nie mam do śpiewania, na instrumentach grać nie potrafię chyba że na dzwonkach chromatycznych ale dzieciom na nich nie gram - nauczyłam sie w studium, (kiedyś próbowałam grać jak byłam mała na pianinie ale zrezygnowałam) i co i pracuje daje rade teraz są płyty z muzyką więc nie musisz grać, a śpiewasz z dziećmi albo z podkładem zresztą dzieci cię nie wysmieją ooooooo pani nie ma głosu prędzej dorosły absolutnie nic sie takiego w pracy nie dzieje zresztą tak jak pisałam większość piosenek uczysz słów a śpiewają z płytowym podkładem a do tego w przedszkolach jest rytmika gdzie pani rytmiczka z nimi śpiewa uczy a ty tylko wtórujesz dzieciom i śpiewasz potem z nimi

a jeśli chodzi o studia to powiem ci szczrze że na mgr wogólnie nikt nie wymagał od nas śpiewu prędzej zapisu nut czy wyklaskiwania czy też grania na dzwonach ale to pałeczką stukasz , i tyle wszystkie sobie radziły nie mając z tym wogóle styczności wcześniej a na licu mięliśmy nawiedoznego pana który kazał śpiewać i grać ale robiłyśmy to wspólnie więc też pikuś
ale wiesz, ja zawsze miałam wyobrażenie dzieci wokół nauczycielki, która im gra na gitarze i spiewa i ta wizja mnie przeraziła A tak poważnie, to wszystko co związane z muzyką mnie przeraża i stwoerdziłam, ze może jednak gdzieś indziej się sprawdzę. moja praca sprawia mi przyjemność, więc nie jest źle. Bardzo dużo się nauczyłam i jak to mówią moi szefowie : rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki,a na cuda trzeba poczekać 3dni

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej wreszcie złożyłam pozew. Uff... Kościół to straszna instytucja. Dzisiaj dowiedziałam się, że za mało zarabiam, bo przedstawiłam zaświadczenie o zarobkach 1000 zł netto (bo tyle mam "oficjalnie"). Na co ksiądz mi powiedział, że tak mało zarabiam, a miałam 5000 na adwokata, który mi napisał pozew, Na co ja mu odpowiedziałam, że nikt mi pozwu nie pisał tylko sama to zrobiłam i za nic nie płaciłam. A to że tyle zarabiam może sobie sprawdzić jak chce w mojej firmie, A on na to, że pozostawia tą kwestię mojemu sumieniu. Wkurzyłam się na maxa. Do tego musiałam zapłacić 100 zł wpisowego. W przeciagu 3 tyg mam dostać pismo co dalej ze sprawą. Ciekawe...
OMG!!!!!!! porażka, po prostu porażka! Ale cieszę się, że złożyłaś ten pozew.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
W ogóle to zapomniałam Wam najważniejszego napisać. Pamiętacie jak jakiś czas temu pisałam Wam o moim wujku, że mu raka wykryto trzustki (podobno najgorsza część trzustki) z przerzutami na wątrobę i kręgosłup. W Polsce machnęli na niego ręką. rak nieoperacyjny, kilka miesięcy życia. Pojechał do Niemiec tam miał 4 razy próbym aby znależć co to za rak, bo nie mogli mu chemii zrobić. W koncu za 4 razem się udało, tak jak przypuszczano rak trzustki. Lekarz powiedział, ze w każdej chwili może umrzeć dostał 2 chemie, miesiąc przerwy i teraz robili mu znowu badania i... guzy z wątroby i trzustki się zmniejszyły co więcej wujek już nie chudnie.... Wczoraj mi mama mówiła o tym, bo wujek do niej dzwonił, powiedział, że lepiej się czuje. jestem taka szczęśliwa.
mam nadzieje, że wygra z chorobą!

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Prosty sposób kupcie zmywarę
jest to w planach!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
WRZUCAM FOTECZKI

1- nasze auto po ostatniej sniezycy
2- kuchnia kupilismy stol + 4 krzesla i 3krzesla wzdluz blatu
3- stol
4- zrobiona podloga w drugim salonie
5- bejsment nie pamietam czy wrzucalam
ślicznie! i stół mi się bardzo podoba!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
fotki lazienki mam nadzieje ze Wam sie podoba Tak jak pisalam nie mamy jeszcze wieszaka na reczniki papier i wszystkich dodatkow Postanowlismy ze jednak nie bedziemy mieli drzwi szklanych tylko zaslonke

1- szafka
2- prysznic + bateria
3- sciana przy prysznicu
4 & 5 wejscie do lazienki
6- baterie
rewelacyjna jest! Po prostu wymiata! i ten zlew.... no bajka!

Cytat:
my zaraz jedziemy do przyjaciół a wieczorkiem idziemy do knajpki na urodziny mojej świadkowej wprawdzie miała w grudniu ale robi teraz mama zostaje z Patem będziem ładować akumulatorki
hmmm, udanej zabawy!

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kobietki, bo ja nie na czasie jestem? Dostanę w papierniczym blok techniczny kolorowy? Jest coś takiego w ogóle?
jest i na pewno dostaniesz!

Cytat:
ona jest prze słodka!!!!!

Oczywiście ucieło mi posty...

Katunia, tak, mam rewelacyjnych szefów. Z jednym z nich pracuję już 3 lata z półroczną przerwą, a z drugim w sumie już 2 lata pracuje, z czego też mieliśmy półroczną przerwę i od roku jest moim szefem |Co do certyfikatu - to ISO - Zarządzanie jakością.

Martucha, dobrze, ze Wam samochodu nie ukradli.... mój mąż to by się boczył przez 3 dni jakbym mu taki numer wywinęła Podziwiam Wu, że tylko się śmiał

Mąż w pracy, ja na 17 idę na obiad z przyjaciółmi, trzeba noworocznie zaliczyć ryneczek

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:12   #3792
bzyczka1
Zakorzenienie

Marta Tu zostawiłaś kluczyki w drzwiach auta...a mój tż wczoraj na całą noc klucze od mieszkania w drzwiach

Ja zawsze sobie podśpiewywałam "Z popielnika na Wojtusia.." chociaż wersja jest Na Wojtusia...mama i babcia zawsze nam tak śpiewały I ja swojemu maleństwu też już śpiewam tą kołysankę najpiękniejsza jaką znam.
A ostatnio wzięło mnie na wspominki i jeszcze słuchałam "Laleczki z saskiej porcelany".

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:14   #3793
Ana***
Zakorzenienie

Cześć
Ja po szkole

Cytat:
Słyszałam w tv
Kołysanka taka spokojna, miła dla ucha

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Kobietki, bo ja nie na czasie jestem? Dostanę w papierniczym blok techniczny kolorowy? Jest coś takiego w ogóle?
O papierniczym powiem wszystko moi rodzice mają sklep zabawkowo papierniczy także jakby co to wal

Cytat:
Cudowna księżniczka...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:15   #3794
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-15, 14:29   #3795
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A mi mama nie śpiewała kołysanek... w sumie nie wiem czemu

Za to babcia i kika nadrabiały i moją ulubioną "kołysanką" było "Płynie Wisła płynie"

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 14:37   #3796
Ana***
Zakorzenienie

Haha oglądałam narodziny zajączków haha
Stary 2011-01-15, 14:40   #3797
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Haha oglądałam narodziny zajączków haha
na zywo czy w tv?

Stary 2011-01-15, 14:42   #3798
Ana***
Zakorzenienie

Misqa to co Marta pokazywała http://www.youtube.com/watch?v=tQ9TUuop2jo
Stary 2011-01-15, 14:51   #3799
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-01-15 o 15:04
Stary 2011-01-15, 15:30   #3800
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć Jeszcze tylko jutro i woooooooooooooooolne. I dobrze, bo jak usłyszę o kolejnym pomyśle na usprawnienia, pracę zespołową itp to zacznę mordować i znowu będzie o Polakach w Holandii przepiękny program w telewizji.

Dziękuję Wam bardzo za Wszystkie opinie dotyczące ostatniego piętra. Oglądaliśmy mieszkanie które nam się nawet podobało, fajny rozkład, widok cudny (3 piętro, ostatnie, przed oknami mały park, dalej za parkiem taka sama zabudowa a w tle panorama miasta). No ale... mieszkanie narożne, blok z cegły ale nie ocieplony (tu się nie ociepla bo po co wg nich), widać spękania na tapecie na ścianie zewnętrznej, do zrobienia kuchnia (nowe szafki i sprzęt), łazienka i do kupienia nowy piecyk C.O. - więc rachunek spory a cena też nie najniższa, chyba więc odpuścimy.

atomufka - firma międzynarodowa stąd takie "meetingi" Teraz mi przykleili plakaty na wprost wejścia na nasze piętro - co by je widzieć zaraz po wejściu - mamy z tego ubaw i co chwilę ktoś recytuje na głos - "we can, we create" i śmiech - dobrze że ludzi mam w pracy sympatycznych (no dobra w większości )
Podobają mi się Twoje nowe "cichobiegi" jak je nazywam - a jedna para butów więcej przy tej ilości bagażu różnicy nie robi Macie w Irlandii komisy gdzie możesz sprzedać ubrania/rzeczy których nie zabierzecie ze sobą? W Holandii to są fajne miejsca - zwłaszcza jak chcesz kupić jakieś meble "z duszą". 6 tygodni - wow - szybko zleci

samba - Twoja koleżanka jest nienormalna, ale to chyba już sama wiesz hahaha - ignoruj ją i tyle, ciesz się że ludzie nie wiedzą że jesteś z jej polecenia bo Ciebie też by mogli unikać. Ignoruj jak tylko możesz., na takich lekarstwa nie ma.
Gratuluje domku, jest śliczny. Przemyślałabym tylko ogrzewanie podłogowe - nie wiem czy się sprawdzi całą powierzchnie domu - mam teraz w łazience, wkurza mnie że się wolno rozgrzewa, więc trzeba poczekać aż się podłoga nagrzeje, piecyk więcej chodzi - mam ogrzewanie gazowe. Czy stygnie wolniej niż grzejnik - nie zauważyłam wielkiej różnicy.

Anika - bardzo ładny wózek.

Ddaaiissyy - dostaniesz za niepokazywanie się - jak się czujesz i jak podróż - relację poproszę

Agatka - no niestety kościół nie jest najbardziej rzutką instytucją jaką znam, ale może to tylko w sekretariacie tak jest?

śliweńka - zachowanie Pani Dyrektor pozostawiam bez komentarza, trzymam kciuki za dalsze szukanie pracy w zawodzie.

stokrotka - Eeeee ja lubię moją dentystkę Jest baardzo miła, nigdy nie miałam z nią problemów ani z jej pracą, jak jesteśmy w Krakowie to zamawiamy full serwis W Holandii w ogóle się nie opłaca płacić ubezpieczenia na dentystę - co miesiąc jakieś 120 zł/osoba, a jak przyjdzie co do czego to część kosztów i tak trzeba ponieść. Do tego jak oni już coś robią to ręce opadają - kumpela się poddała przy leczeniu kanałowym, po prostu poleciała do Polski i się DAŁO zrobić

madzia - co macie wliczone do czynszu? ogrzewanie, zaliczkę na wodę?
eh teraz poczułam powołanie do pracy z dziećmi, już myślałam żeby szukać pracy jako nauczyciel w-f

Cytat:
rosette , atomufka tesciowa na miejscu zaproponowala ze jak moj maz od poniedzialku wraca do pracy to ona moze z mala wyjsc na sapcer, zebym ja mogla cos zorbic albo isc do sklepu a o jedzenie to jej sie nie prosze - bo sama mogla pomyslec o tym. Przeciez jak wyszlam ze szpitala to nawet obiadu w domu nie bylo. bo moj maz z tego wszytskiego zapomnial o tym by przygotowac obiad a do tego byl w pracy normlanie, a mama mu w tym nie pomogla.

edit:

zapomnialam dodac ze tesciowa dorzuca sie do pampersow
dobre i to

ja jeszcze w pracy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 15:33   #3801
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

ale słodziara

martucha dobrze ,że auta nie ukradli

szafa

Stary 2011-01-15, 15:51   #3802
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-15, 15:59   #3803
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Żabcia super wygląda ta łazienka, taka klimatyczna reszta też fajna wogóle piękny ten wasz domek, przytulnie urządzony, teraz tylko się wprowadzić!
.
dziekuje

Cytat:

zabcia super
dzieki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Zabcia super mieszkanko, strasznie mi się podoba.
dziekuje

Cytat:
ja mojej malej spiewam alfabet po angielsku i aaa kotki dwa
hehe ja to samo mojej spiewam

Cytat:

dziekuje

a malutka slodka jest

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

ślicznie! i stół mi się bardzo podoba!

rewelacyjna jest! Po prostu wymiata! i ten zlew.... no bajka!

dziekuje slicznie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 16:00   #3804
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-15, 16:11   #3805
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Drogie dziewczyny budujace i posiadajace dzialki budowlane - czy mozecie mi napisac ile kosztowaly wasze dzialki - jaka byla cena za metr ?
Jestem bardzo ciekawa bo u nas gmina oglasza przetargi na dzialki, piza tym jest kilka fajnych i tak nam czasem chodzi po glowie zeby kiedys swoj domek wybudowac... na razie odlegle plany i w sumie nie wiem czy realne (bo tz ma dostac kiedys dom po rodzicach) ale trzeba sie zorientowac jak sie teraz ceny przedstawiaja.
my za swoja dalismy 53 tysiace + oplaty w sumie jakies 57 tys... ale trafila nam sie mega okazja, dlugo szukalismy dzialki i zastanawialismy sie rowniez nad przetargami z urzedu, ale to duzo drozej wychodzilo... ogolnie to dzialki byly w granicach 100 zl za metr, ludzie takie rzeczy sprzedaja i chca za to taka kase ze strach sie bac... raz pojechalismy ogladac dzialke, dojezdzamy na miejsce i ja sie pytam gdzie ta dzialka a koles chcial nam sprzedac kawalek lasu za ponad 70 tys, gdzie bysmy sie niezle napocili a poza tym nie wiadomo czy bysmy dostali zgode na wycinke i ile by to kosztowalo, a innym razem znalezlismy dzialke z domem do rozbiorki 30 km za miastem i dzwonimy a koles nam mowi ze za dom to on chce zlotowke ale za dzialke 250 tys.... a to totalne zadupie bylo... takze naszukalismy sie sporo ale w koncu nam sie udalo... bo nasza dzialka nas wyszla ok 23 zl/metr, a jest w samym centrum wsi, okolo 15 km od tego miejsce gdzie teraz mieszkamy, a 8 od naszych prac (pracujemy blisko siebie) i jest uzbrojona...ma w granicy wode, prad i gaz, kanalizacji nie ma ale sobie zrobimy szambo jedyny mankament ze jest waska a dluga no ale domek sie zmiesci wiec nie jest zle warto szukac

Cytat:
SAMBA im więcej o niej czytam tym bardziej mi opada szczena... że też tacy ludzie chodzą po świecie.. co ona ma w głowie.....
nooo... najbardziej zadziwiony jest moj tz, bo myslal ze ta dziewczyna jest normalna i nawet probowal zeswatac z nim naszego bardzo dobrego przyjaciela (byli nawet razem na naszym weselu, ale ona walnela focha i za dobrze to sie chyba nie bawili), przyjaciel sie zaangazowal, no ale nic z tego nie wyszlo, bo ona taka pani doskonala ze zaden na nia nie zasluzyl... no ale wedlug mnie dobrze sie stalo bo to na prawde dobry chlopak i szkoda zeby sie musial meczyc z jej fochami

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
wejdz do mojego dziennika i tam przeczytaj o wydatkach, bo nie chce ki sie po raz kolejny pisac i jak ewentualnie bedziesz miała jeszcze jakies pytania to pisz.

z ta adaptacja budynku to mnie zastrzeliłas... bo ja nie pamietam takich dokumentów, a juz na pewno niczego takiego co miałoby kosztowac 1-2 tys hmmm.... jutro bede w tamtym domu to posprawdzam dokumenty (wszystko tam trzymamy)
a tym mialas projekt indywidualny? Bo teraz Tż mi mowi ze takie projekty sa drozsze ale juz od razu sa zaadoptowane do dzialki... nie wiem moze u Ciebie to inaczej kosztowalo, my dzwonilismy do paru architektow i tyle sobie za to zyczyli... jeszcze zalezy od tego czy chcielibysmy jakies zmiany itd

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
A jakoś nie ma takiego tematu co by mnie zainteresował, aż tak, żeby odpisywać... poza tym piszecie w takim tempie, że szok! No i sam fakt- dzieci dzieci i dzieci... nie potrafię jakoś tak się wstrzelić...
Częściej na chomikowym przebywam...

tak tak, to ja byłam
Każdemu mówię, że autografy po pracy rozdaje ależ się sławna zrobiłam w realu
Jakoś mnie gościu zahaczył to mówię, a co mi tam, pogadam

A za męża trzymam żeby było tylko lepiej Może przeprowadzka jeszcze bardziej polepszy relacje i może pomyślicie o maluszku jak wszystko ochłonie... Czy narazie nie myślisz? Kiedyś tam wspomniałaś, więc jak będzie już chałupka, to kto wie...
Wklej artykul

A my dzisiaj bylismy z tztem w garazu dopoludnia i wyginalismy rameczki pod fundament zrobilismy juz 58, a jeszcze zostalo nam 84 takze jeszcze w jedna sobote pojedziemy i bedzie gotowe ale zmarzlam w tym garazu, teraz leze w lozeczku i sie grzeje
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 16:17   #3806
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Misqa to co Marta pokazywała http://www.youtube.com/watch?v=tQ9TUuop2jo
heh myślałam, że prawdziwe

Stary 2011-01-15, 16:20   #3807
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta[/q/stokrotka_polna_gdzie_str umyk_plynie_z_wolna[/URL] i "Serce w plecaku" http://legion6.wrzuta.pl/audio/6cIuR...erce_w_plecaku to mi tato śpiewał

Ale sobie posłuchałam, fajnie tak do dzieciństwa wrócić
ta cudna jest
http://www.youtube.com/watch?v=deyc4uLg8ew
Stary 2011-01-15, 16:25   #3808
atomufka
Zakorzenienie

Właśnie robię kurczaka z curry ,pierwszy raz ciekawe co z tego wyjdzie

szafa

Stary 2011-01-15, 16:32   #3809
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
dziekuje slicznie
ciesze sie ze widac roznice

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-15, 16:54   #3810
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości