![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę kochać Ją bezinteresownie!
jeszcze sobie tematy na rozmowy rozpisuj z tygodniowym wyprzedzeniem...
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie tam podoba....
![]() ![]() O ile oczywiście autor nie trolluje... ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-01-14 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Nie zniosłabym na dłuższą metę idealnego faceta. Wyleciałby z hukiem z mieszkania. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Pierwsza poprawka/dostosowanie:
1) Kocham ją i jej zalety ale również mimo jej wad, bo każdy je ma 2) Zwracam się do niej czule i delikatnie 3) Jeśli zrobiła coś złego, przytulam ją, staram się Ją zrozumieć 4) Interesuje się tym co przeżywa, interesuje się jej życiem i problemami 5) Zawsze mówię jej prawdę i jestem szczery 6) Piszę i dzwonię do niej gdy tylko mam ochotę 7) Zawsze gdy czuję potrzebę, mówię jej jak wiele dla mnie znaczy 8) Przede wszystkim patrzę się na własne postępowanie 9) Co najmniej raz w miesiącu witam ją jej ulubioną różą herbacianą 10) Jeśli mnie o coś poprosi, spełniam jej prośbę o ile mogę 11) Dzielę się z nią moimi przeżyciami jak również z uwagą słucham jej 12) Witając się z nią ja pierwszy ją przytulam i całuję 13) Gdy wychodzimy, ja pierwszy chwytam ją za rękę 14) Decydujemy wspólnie jak spędzamy czas i w jakim miejscu 15) Dążę do jak najlepszych relacji z jej rodziną 16) Chcę z każdym dniem być lepszy dla niej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) uwierz czasami mozna sie podroczyc lub podczas seksu swinstewka mowic wedle uznania ![]() 3) jesli zrobila cos zlego to nie dusisz tego w sobie tylko zwracasz jej uwage..."nie zamiataj pod dywan brudow" pamietaj 4) owszem mozna ale staraj sie tak robic abys jej nie wyreczal nigdy... 5) tu ok 6) co z tego jak masz ochote jak ona np zajeta albo nie ma ochoty.. 7) z umiarem koles z umiarem ...nigdy nie badz "na tacy" dla kobiety bo wykorzysta to przeciwko Tobie ![]() 8) tak i tego sie trzymaj masz byc facet z jajami a nie wlazidupek 9) no mozna mozna.... 10) tez z umiarem ale zacznij tez wymagac potem rownie i Ty ![]() 11) odrobina tajemniczosci i niedostepnosci nie zaszkodzi ![]() 12) na to nie ma reguly daj kobiecie czasami wyjsc z inicjatywa 13) tez nie ma reguly...dzis mialem 1 spotkanie i ona pierwsza mnie zlapala 14) wspolnie mozna ale mozna tez spontany robic dla drugiej osoby ![]() ![]() 15) no tu zgoda 16) ....a ona dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak się zastanawiam, jak długo wytrzymasz. Poza tym uważam, że jest to bardzo sztuczne, wszystko według schematu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nie ma w tym pytaniu żadnej złośliwości, ale ile masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Uzależnienie
|
18. Co piąte spotkanie daję jej biżuterię w prezencie., bo "diamonds are a girl's best friend"
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2) Zwracam się do niej zawsze czule i delikatnie - ?? słuchaj, wy macie jakiś krótki staż z tego co pamiętam i nie obraź się, ale są takie momenty, że dobrze jest zwracać się do siebie NORMALNIE ![]() 3) Jeśli zrobiła coś złego, przytulam ją i mówię, że nic się nie stało - absolutnie nie. bo skąd ma ten przepraszam, wrażliwy kwiatuszek wiedzieć, że tak się nie robi? ![]() 6) Piszę i dzwonię do niej gdy tylko mam ochotę - a jak ona nie ma ochoty, bo jest zajęta? ![]() 8) Nie oczekuję wzajemności - a w związku to nie jest tak, że wzajemność jest rzeczą tak oczywistą i fundamentalną, że nie ma nawet o czym pisać? 9) Co najmniej raz na trzy spotkania witam ją jej ulubioną różą herbacianą - jasne, zaznaczaj w kalendarzu, żebyś się nie pogubił ![]() 12) Witając się z nią ja pierwszy ją przytulam i całuję - o co chodzi? przestań brać to co bierzesz, bo to zle na Ciebie działa ![]() 13) Gdy wychodzimy, ja pierwszy chwytam ją za rękę - podobnie. ja nie wiem, 4 lata nam zaraz stukną, a jakoś jedna, duża dłoń zawsze znajduje tę mniejszą i delikatniejszą. nawet jak nie wiem, niesiemy zakupy czy nie możemy złapać się za ręce bo TŻ zawsze zabiera moje pakunki (jeśli nie jest to torebka ![]() ![]() ![]() 16) Chcę z każdym dniem być lepszy dla niej - powinieneś być przede wszystkim lepszy dla SIEBIE. ja nie wiem, mój facet nie zachowuje się schematycznie, o wszystkim (poza jakimiś bardziej sprecyzowanymi niespodziankami wymagającymi zaplanowania) i szykujemy się do legalizacji związku, jesteśmy szczęśliwi.... a wam daję rok, dwa i dziewczyna poszuka sobie innego.
Edytowane przez makeupnotwar Czas edycji: 2011-01-15 o 08:00 Powód: ort |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Dobrze, widzę, że dla większości z Was jest to koniecznie i nieodwołalnie jedynie możliwość taka, że oto zjawił się koleś co chce schematami dawać szczęście. Smutne to bo bardzo łatwo przychodzi Wam wkładanie ludzi o szufladek. Ja natomiast wiem, gdzie potrzebuję popracować nad sobą by być lepszy i tak właśnie zrobię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Dołącz jeszcze instrukcję obsługi pralko-suszarki - będzie pełniejszy obraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale numer.. ![]()
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po co? Nie lepiej miec pod reka kilka konspektow rozmow na rozne tematy ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Myślę ,że twoja dziewczyna będzie zachwycona ,jeśli ten punkt z różyczka wypali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja nie rozumiem tego wątku
![]() Nie kocha się bo chce, tylko po prostu. Bez sensu kompletnie. Jak bezinteresownie byś kochał to ten wątek nie był by tu potrzebny. Coś na siłę próbujesz stworzyć. Albo na pokaz ![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Ja bym uciekała od stręczyciela
![]()
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Po przeczytaniu tego przyszło mi do głowy takie stare powiedzenie - kota też można na śmierc zagłaskac!
Jenyyy mam nadzieję, że nie planujesz sobie całego swojego życia według takich schematów..... Jest takie jedno słowo... mmm.... SPONTANICZNOŚC! Rada dla Ciebie - wyrzuc tą listę i po prostu bądź z Nią, bądz dla Niej dobry i nie planuj tak wszystkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
:6) Piszę i dzwonię do niej gdy tylko mam ochotę"
No i dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Killing me softly
|
17. Gdy wchodzi do domu, kładę się w progu, żeby mogła wytrzeć o mnie buciki.
Pies, nie człowiek. Jeśli faktycznie istnieją tacy mężczyźni, to obym nigdy takiego nie spotkała.
![]() |
#51 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 18. Będę nosił zawsze i wszędzie torebkę mojej dziewczynie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Oj oooj, co to sie porobiło z tymi facetami - same ciepłe kluchy...
gdzie ci mężczyźni... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że mój TŻ nie jest taki idealny...... ![]() Ale i tak myslę, że to brzydkie zjawisko na "P"...... ![]()
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-01-15 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
ja wam mówię, że dziewczyna czmychnie jak tylko pojawi się jakiś inny na horyzoncie, a uwagafacet będzie się produkował w temacie 'ratunku, rzuciła mnie, jak mam ją przekonać żeby dała nam szansę?', ewentualnie dołączy do paskudnych mizoginów.
lub pozna jakąś względnie normalną dziewczynę, która pomoże mu wyjść na prostą, może jakieś chętne? ![]()
![]() |
#56 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale uwagafacet pytał jakie mamy jeszcze pomysły, aby uszczęśliwić dziewczynę i to mi przyszło na myśl. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Ciepłe kluchy? Nie jest mi łatwo nie śmiać się z tego typu opinii
![]() Natomiast jako eksperyment psychologiczny to widzę ciekawe rzeczy. Tak, róbcie w taki sposób, aby osoba która napisała tą listę koniecznie pasowała do waszych utartych wyobrażeń i szufladek ;-) A ten wątek jest naprawdę, jest poważny ale jeśli macie ochotę halucynować jaki to ja nie jestem, to po prostu nie piszcie, poświęćcie czas na coś bardziej konstruktywnego. Natomiast było parę osób, które naprawdę zrozumiały przekaz i napisały parę pomocnych słów - Wam dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Eeee tam
![]() ale z tych punktów wyłania się właśnie obraz ciepłych kluch, ciężko z tym się nie zgodzić ![]() ![]() Ciekawe kiedy cię ta sztuczność zmęczy... pewnie w momencie w którym dziewczyna się do tego przyzwyczai. A wtedy będzie jej problem 'co mu się stało? czemu się zmienił?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziwię jednemu, że tylu ludzi podchodzi do tego całego spisu poważnie. No naprawdę zadziwiające.
![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Kochanie, zdradziłam Cię - Nic się nie stało ![]() Nie, tacy faceci to istne ciepłe kluchy i nie ma nic gorszego niż związek z nimi. ![]() Trochę spontaniczności nie zaszkodzi, a nie takie wręcz wyrachowane planowanie. Poza tym: facet ma być facetem, opieprzyć jak ma powód a nie: "nic się nie stało". ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Tak!! Mój Ex nie chciał i dlatego jest ex ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-01-15 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.