|
|
#4321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
smileandsweet14 - nie szkodzi skarbie
![]() I chociaż dzisiaj każdy z nas poszedł w swoją stronę - chcę abyś wiedział, że nigdy Ci nie wybaczę tych ran zadanych prosto w serce
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4322 |
|
BAN stały
|
Jestem śpiącą królewną,
tęskniącą za światłem dnia. Zamknięta pod powiekami. Cała zamarłam w wielkim oczekiwaniu na coś, co może nigdy nie nastąpić. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2011-01-15 o 15:02 |
|
|
|
#4323 | |||
|
Raczkowanie
|
absorbeed patrysiowa_ Siatkarka18 grise - kradnę, kradnę, kradnę. jesteście wspaniałe!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeejciu " Nie staraj się ratować czegoś, co Cię niszczy. i will not be the first one to speak. and if he never calls me again, i'll always think of him fondly. as an a**hole. Więc choć. Otworzę okno. Usiądziemy na dachu, z papierosem w ręku. Pomilczymy, sam na sam porozmawiamy myślami. Powdychamy świeże powietrze, zaciągając się ostatnimi promieniami zachodzącego słońca. Tylko będziemy. Z ciszą wokół. Echo twojego oddechu na skórze mojej brzmi jeszcze trochę.. Rozsądek podpowiadał, że to jedna z tych zbyt dużych przepaści, zbyt odległych krańców by dało się znaleźć dla obu wspólny punkt zaczepienia. Szeptał, że lepiej zbyt wcześnie, niż za późno zawrócić. Ale nie mówił nic o tym, czy wbrew sobie może być lepiej. Nie mówił nic o wspólnej ciszy co pozwala pokonać przepaść. But you and I have come to our end Believe me when I tell you that I never wanna see you again Ale Ty i ja zakończyliśmy to Uwierz mi, gdy mówię, że nie chcę Cię już więcej widzieć. "
posłuchaj jak mi prędko bije Twoje serce. 1.12.2011 Edytowane przez uusiaa Czas edycji: 2011-01-15 o 15:04 |
|||
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
moje postanowienie noworoczne: myśleć o sobie, nie o Tobie.
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
'' są minuty kiedy mi się to moje życie podoba
długie godziny kiedy go nienawidzę i sen mam dziwne przyzwyczajenia lubię patrzeć w twoje oczy kiedy pada i leżąc na krawężniku opowiadać tobie jak wygląda świat nauczyłam się umierać w sobie a na imię mi chwila jedna z wielu kupi jej sukienkę i pereł tyle da co łez jesteśmy zafascynowani przekraczaniem grani przyznaje się do winy paranoicznie go kocham by zabić paranoje dopuszczę się morderstwa światło nocy jest lekkie niczym nie przypomina masywnego blasku dnia i za każdym razem kiedy patrzę na Ciebie nie mogę wyjaśnić co czuję w środku oddać życie za Twoje spojrzenie '' Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2011-01-15 o 15:25 |
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
samotna dziewczyna na pustej ulicy. gdybym była naga, spojrzałbyś mi w oczy? szkoda tylko, że echo odpowiada pytaniem na pytanie. rozmawiałam z Bogiem, ale on też nie wiedział dlaczego. bywa i tak, że człowiek nie wie, jak wielki ma wpływ na cudze życie. a w samotności przychodzą najmroczniejsze myśli. era szczęścia minęła. boję się, że moje źrenice mają kształt Twoich ust. marzyłeś kiedyś o moich oczach, tak jak ja o Twoich marzę co noc? osobno - istniejemy, razem - żyjemy. jest wielu, którzy mnie kochają. tylko jeden mnie nie chciał.
|
|
#4327 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za pamięć ;*.
Co prawda,rzadko się tu pokazuję ale wciąż was śledzę i okradam. Wy wiecie,jak bardzo was kocham za te cudowności. Wszystkie 'stare krowy' są w moim sercu-niezmiennie. <3 ____________ A dzisiaj? Dzisiaj zmyły Cię krople deszczu na mojej szybie. Moje serce-jego pustka. I warto było przejść obok Ciebie, tylko po to żeby poczuć smród Twych kłamstw. Nadal to robisz... Co u mnie? Cisza i pustka zastąpiły krzyk i rozpacz. Czyli nadal bez zmian. Poczekaj,nie odchodź. Zostawiłeś o jeden oddech za dużo. Spoglądasz tylko w lewą stronę,gdzie ja wciąż stoję po prawej. Ile miłości zdołasz zmieścić w swoim sercu? Bo ja chyba się nie mieszczę. Powolna rozpacz spacerowała korytarzami jej duszy. |
|
|
|
#4328 |
|
Raczkowanie
|
" Papieros i dym, biały puch, wyspa słońca w morzu mgieł, nagły niemy zachwyt i milczenia szept. I czuję, że obiecał ktoś wiosnę po lodowcu zim, perły i diamenty w szarej tęczy dni. Bo szczęście jest złodziejem słów - zabrania myśleć, pragnie czuć. Pojawia się w kącikach ust, w kaskadach obco brzmiących słów, w labiryntach ulic i niuansach miejsc. Inaczej brzmi śmiech, inny blask, na twarzach luz, pogoda serc, wszystko wokół pieści i unosi mnie. "
|
#4329 | |
|
Rozeznanie
|
ląduje na podpis absorbeed- chcę ciebie tutaj więcej! okradam Cytat:
Pamiętasz? To mnie nazywałeś swoim skarbem.
Lubię, gdy twój dotyk przeszywa moje serce. To niesamowite, że potrafisz przekazać mu swoją magię. Jesteś moim księciem, a ja tylko oczarowaną światem baśni małą dziewczynką, która wyśniła ciebie po obejrzeniu kolejnej bajki Disneya. I patrzysz na mnie jakbyś chciał... Poczekaj! Wiem, co teraz powiesz: ,,Przepraszam, znów odchodzę". Ale i tak wiem, że niedługo wrócisz i jak zawsze przyjmę cię z otwartymi ramionami. Ta godzina. To miejsce. Jakby to było wczoraj... Znów czuję na ustach powiew miłości.
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
niczego tak bardzo nie pragnę, jak tego,
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy bym nie przypuszczała, że to właśnie Ona mnie zostawi.
I to się nazywa przyjaźń? Dziękuję, dowidzenia. - Przedawkowałam.. - Co? - Najcięższy narkotyk jaki tylko istnieje. - Że co?! Możesz jaśniej? - Jego miłość, rozumiesz? Wierzę, że się w końcu odbiję od tego dna i powrócę. Nowa - całkiem odmieniona. Wszyscy będą mi zazdrościli tego jak się zmieniłam. Potem spojrzę na Ciebie i wybuchnę śmiechem Tobie prosto w twarz.. ale... teraz jeszcze nie potrafię.. Gdyby tylko istniała w Tobie 'włącz miłość' pewnie już dawno bym to zrobiła. Nawet mój ojciec widzi, że coś jest nie tak. To wiesz, że już jest bardzo źle. Tylko wspomnieniami wracam do tego, co kiedyś było. Obiecywał, że tym razem tego nie zrobi... Przysięgam, że gdy ją tylko spotkam to uduszę własnymi rękami! Teraz tej miłości nie odpuszczę.
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2011-01-15 o 17:33 |
|
|
|
#4332 |
|
Raczkowanie
|
widziałam coś, dziękuje. <3
" Nigdy nie mów, że nie ma szansy. Ona zawsze stoi obok, wystarczy się do niej uśmiechnąć. uważała za nieistotne to, że tęskniła. Przecież on był najważniejszy. To dla niego nadal udawała zadowoloną z życia. Dla niego... dla którego nieważne było to, co czują inni. a w szczególności ona. A kiedy nadejdzie taki moment, że na dźwięk mojego głosu obudzi się w Tobie chęć ucieczki, to powiedz mi. Sama odejdę. " |
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
your blue eyes " jestem w niebie wśród chmur, coraz bliżej marzeń nawet, jeżeli ta miłość była jedyną przeznaczoną nam do poznania – moje serce nie ma serca się żegnać świat należy do Ciebie, bo Ty oferujesz mu nadzieję dopóki walczę, jestem zwycięzcą czy świat się nadal kręci? mam wrażenie, że stanął razem z chwilą, w której Cię poznałam jestem do Twoich usług za ten pocałunek zrobię wszystko, o co poprosisz tak piękne uczucie, gdy szybujesz ku niebu perfekcyjny rytm duszy i serca, drażniony nigdy niewyjawioną prawdą gdzieś tam daleko gwiazdy gasną umierasz, bo wiesz, że znowu będziesz żył " CukrowaPanna, xxgroszek07xx
|
|
#4334 |
|
Raczkowanie
|
Jestem naiwna..ufam miłości i Tobie.
Ile miłości w sobie widzimy? Nawet osoba, która ma słabą pamięć Do końca życia zapamięta ból nieodwzajemnionej miłości. Ponieść konsekwencję i przyznać się do błędu. Ja potrafię. Ty nie bardzo. Słabość do Ciebie pozostała, Ale niechęć jest o wiele większa. Kiedyś ktoś bardzo mądry powiedział mi: "Nie przyzwyczajaj się, odejdzie" Miał rację. Świadomość własnych wad, początkiem do bycia dobrym człowiekiem. Ocal mnie, przed Tobą. Nie wracaj. Udawaj, że mnie kochasz. Spraw bym uwierzyła. Będę dla Ciebie wszystkim.
|
#4335 |
|
Rozeznanie
|
uusiaa, your blue eyes - dzięki słońca
kontrastowa0, Paralogiczna, latin - cuudne CukrowaPanna - wreszcie jesteś ;* uwielbiam twoje opisy ♥ Lecz on znosi z łatwością łzy Uderza mnie, Boże, to koniec! Miłość jest jak fajna sukienka Na niewłaściwej dziewczynie. Przeszłość się śmieje, a teraźniejszość tylko się wyślizguje. Zaciągam się ostatnim papierosem
I tak z dymem rozwiewa się kolejna miłość Słowa, które wypowiadasz Gry, w które ze mną grasz - Brudna magia Gdy odejdziesz nie uwierzę, ze już na zawsze.. Nie pytaj mnie o powód, nie potrafię ci wyjaśnić Czemu się ranimy, raz po raz.. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-15 o 17:51 |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
so_steadfast - uwielbiam twoje opisy! ![]() styrana - moja idealna! <3 ratatamm & ciiri - ja was nie olałam! wiem rzadko ale moje zycie to praca i uczelnia... aleeeeee.. Kocham was!!!! <33sanderson93 - dziekuję perełko! *nydee - dobrze że jesteś! <3 istny_paradoks - cudowna! grise - inspirujesz wiesz? <3 backinblack - cudowne opisy! cukrowaPanna - matulko Ty jestes!!!! no nie wierzeeee! moja jedna z wielu ulubionych starych krówkow !!! <333 --- ' Upadłam i nie wstałam - ukradziono mi nogi. podobno nic nie trwa wiecznie. to, że nie wypominam, nie znaczy, że nie pamietam.. .i tylko w snach czuje radość' Nie czekaj na idealny moment, chwytaj ten który jest i uczyń go idealnym! Osobisty diler czterolistnej koniczyny . |
|
|
|
#4337 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
te przeczucie u dołu brzucha, te poddenerwowanie, serce bijące szybciej. coś się wydarzy? jesteś gdzieś niedaleko, mój organizm Cię czuje. nigdy nie byliśmy bliscy ideału, zawsze nam wiele brakowało. Saturnie daj mi przysiąść na swej obręczy, pozwól mi zmienić łzy w gwiazdy.
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
grise - jestem. może nie w tak dobrej formie jak kiedyś, ale to zawsze coś. ♥
____ modlę się o lato, o słoneczny humor, mój dobry Boże. mam trzy kroki do nieba, płomień świecy drży jak moje dłonie. parada wspomnień, gasimy świece, podpalamy alkohole. palą mi się dłonie gdy dotykam twoich łopatek, przełamuję lody twoich ust i odgarniam wspomnienia, bolące... 'na 10 piętrze w twoim pokoju, leżąc na podłodze z zamkniętymi oczami, będę się wykrwawiał, ale będę żył dalej.'
|
#4339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwszy raz czytając opisy wylałam z siebie tyle łez, więc pozwól, że je zabiorę do swojego serduszka ![]() na podłodze mój stanik, butelka wina i gdzieś pod łóżkiem, Twoja godność z rana. dziś na rękach zapach mam już tylko naszego niezadbanego uczucia. mam nadzieję, że gdy kolejny raz się zobaczymy, poznasz mnie inaczej. dostrzeżesz jak oddycham, gdy płaczę. Twoje szczęście ma zapach kokosu, pralinek i cynamonu. mój zapach. mam nadzieję, że kiedyś poznasz smak wiosennej rosy, zapach tęczy, widok tornada. mam nadzieję, że zobaczysz jak to jest kochać właśnie mnie. kręciłeś się pomiędzy nerkami, dobiegłeś do żołądka, zbłądziłeś między płucami, aż w końcu znalazłeś drogę do serca.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
|
#4340 |
|
Rozeznanie
|
'But sometimes he looses his temper
Jednak on czasami traci kontrolę. you seemed so much happier with me, but maybe that's just the way i want it to be... Wydawałaś się być szczęśliwszy ze mną, A może tylko chciałam żeby tak było... the way you fit into my arms at night W których tak dopasowujesz się do moim ramion w nocy.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Pomiędzy echem pustych ścian,
w małym pokoiku podświadomości, pijany świerszcze bełkoczącym cykaniem opowiada o wczorajszej miłości. Jest za późno na szukanie mnie między oddechami.
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
Odwrócę się plecami, tak jak Ty to zrobiłeś. Wtedy nie zobaczysz jak z mych oczu kapią łzy. Zagłuszę swoje myśli muzyką, posprzątam pokój, posiedzę, pogapię się w okno i wreszcie przyjdzie czas na pójście spać. Żyję od nocy do nocy. W międzyczasie zabijam czas. - Kochasz mnie? - Przypuszczam, że tak. Znów wypełni mnie czerwień zapuchniętych oczu i zimno, potworne zimno. Lubię jak siadasz na przeciwko i wzrokiem przywołujesz ciarki. Przepraszam, że nie mogę tego odwzajemniać. Długie włosy spływają po plecach a kroki w obcasach są najpiękniej wykonane tylko gdy jest szczęśliwa. Później zamarza i czuje na sobie zapach pociągów i samolotów. Wszystko jest pięknie tylko wciąż czegoś brakuje.
|
|
#4343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _ Tak wmawiałam wszystkim, że go nie kocham , że aż samą siebie oszukałam. Co drugi chłopak powinien mieć napisane na czole "błąd" Połączyła nas miłość, po tygodniu rozłączyło nas jej brak. I chociaż wszyscy mówią , że jesteś idiotą ja cały czas w to nie wierzę. Nie rozumie i nie mogę zrozumieć. To nie jest tak , że nie mogę zapomnieć. Ja poprostu nie chcę. Ja jestem zakochana w tym wszystkim. Nie w nim tylko w chwilach spędzonych z nim. |
|
|
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasem jest tak, że uśmiechasz się do kubka kawy czy lustra, ale uśmiech to jeszcze nie jest szczęście. Nie szukam rąk, które zastąpią mi Twój dotyk. Nie szukam też ust, które będę zastępowały smak Twoich warg. Poczekam, aż zjawi się ktoś, o takich samych dłoniach i ustach, a może poczekam, aż Ty wrócisz? Zamykałam mu usta pocałunkami, bo nie chciałam usłyszeć, że to już koniec. Patrzę w lustro i widzę całkiem inną osobę, niż widzą we mnie obcy ludzie. Widzę stęsknione za Nim oczy, a rzekomo inni odnajdują w nich radość. Czy to nie zabawne, że kiedy jest się na dobrej, na prawdę dobrej drodze do wyciszenia się z głośnego uczucia ON zawsze znajdzie "odpowiedni" czas, żeby zapytać co słychać? |
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
dawno tego nie robiłam, ale postaram się zebrać te, bez których to forum nie byłoby tą wspanialością, dla której tu wraca, za błędy w nickach nie odpowiadam. mam nadzieję, że nie pominę nikogo. ;/
![]() ciirii, toogether93, caroline060, caroline234, mandarynka, grise, mrs unfubaulus, styrana, abunee, panna migotka, panna miodowa, cukrowa panna, z innej bajki, one for all, nie z tej bajki, absurdalnie, loveyouamy, siatkarka18, kontrastowa, guziki, groszek, kamisha, ruda_wiewiora, kama2704, cookiecrisp, latin, magari, margaretta, sanderson, cama, dorotacoma, drift, kochanaa, nydee, lolka, martusssia, keendy, parala, ratatam, paralogiczna, agrr, Missi_16, agatte... Wódka leje się strumieniami, w powietrzu unosi się dym z papierosów, przyjaciele zbierają się, by cieszyć chwilą. Bo przyszłość to niewiadoma. Jak hazard. Cenię sobie życie. stałam się sentymentalna, moje serce przy Tobie zaczyna mocniej bić.
|
|
#4346 |
|
BAN stały
|
kamisha
moja 1 od Ciebie, miło mi strasznie ![]() happyend ja w podpisie chyba lala sb jaja robisz parala 'Patrzę w lustro i widzę całkiem inną osobę, niż widzą we mnie obcy ludzie. Widzę stęsknione za Nim oczy, a rzekomo inni odnajdują w nich radość.' zabieram ! cudo ...
obudź się, bo to najwyższy czas, by otworzyć oczy i przestać śnić księżniczko . ! zgasły światła, gdybym wiedziała, że gdy zaświecę je znów a Ciebie nie będzie, nigdy bym ich nie gasiła . oddalamy się, oo popatrz tam, jeszcze przed chwilą szliśmy koło siebie, teraz pozostał po nas w tamtym miejscu tylko ślad . idziesz z kimś, wydawało by się z kimś najważniejszym, przez swoje życie, nagle stajecie na rogu dobrze znanej wam ulicy, bo przecież chodzicie tędy co dzień, jednak okazuje się, że każde z was chce iść w inną stronę i jeśli żadne z was nie poświęci swojej dumy i swojego ego, to wszystko co tworzyliście rozpieprzy się od tak . jedno małe nieporozumienie dotyczące dalszej drogi, jest w stanie skreślić tak po prostu skreślić wszystkie wasze wspólnie spędzone dni. dziwne, nie ? nie to żebym tęskniła czy coś, po prostu potrzebuje Cię, właśnie teraz, właśnie tu . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-01-15 o 21:18 |
|
|
|
#4347 |
|
Raczkowanie
|
Odszedł i już nigdy nie wróci. Taka była rzeczywistość.
Brakowało jej przeczesywania swoimi palcami jego miękkich włosów. _________________________ _____________________ |
|
|
|
#4348 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
zabieram sobie niunia Cytat:
ale mnie tym wzruszyłaś Cytat:
Cytat:
jakie smutne i prawdziwe, biorę oczywiście ![]() -Wypijmy za błędy -To się ostro nawalimy Masz może mapę, bo gubię się w Twoich oczach ? Nie mam problemu z alkoholem, to alkohol ma problem ze mną Zadzwonił do mnie w środku nocy zapytać która jest godzina, bo wyjął baterie i nie wiem, poczułam, że może faktycznie jestem dla niego ważna, skoro to właśnie do mnie zadzwonił, ale potem uświadomiłam sobie, że gdybym była faktycznie ważna, zadzwoniłby żeby życzyć mi kolorowych snów i powiedzieć, że mnie kocha Wiesz dlaczego nie jestem zaskoczona, że zostawił mnie dla innej? Bo nigdy nie brałam na serio jego słów i obietnic, na skutek czego nie żałuję i nie płaczę. Bo skoro mnie zostawił dla innej, to nie był mnie wart i dziś to wiem Kiedyś oddałabym wszystko, żeby go odzyskać, a dziś czekam na moment, żeby mu powiedzieć słodkie wypie*dalaj
|
|
#4349 |
|
Rozeznanie
|
rodzice zaraz wrócą, trzeba wytrzeć łzy.
|
|
#4350 |
|
BAN stały
|
' Jestem romantykiem.
po jakiejś trzeciej butelce narysuje Ci butem w kałuży rzygów serce. '
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

wiem rzadko ale moje zycie to praca i uczelnia... aleeeeee.. Kocham was!!!! <33
!!! <333 
chyba lala sb jaja robisz