Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 09:50   #931
Spaza
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Ja też potwierdzam w aparcie było super pani latała i sciągała dla mnie charmsy z wystawy nie było problemu, a panie z yesa miały bogatszą klientkę i miały mnie gdzieś obie skakały przy innej,dlatego w yesie kupuję przez net.
Z tego co pisałaś kiedyś pamiętam, że panie w Yes tak się zachowywały w Porcie Rumia? ja często tam bywam i obsługa jest tam dla mnie bardzo miła i pomocna, nieważne za ile kupuję... nie wiem od czego to zależy
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 10:16   #932
sajf
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
moja pandorka z klipsem z lucerna
Załącznik 3672131Załącznik 3672132
piękna

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Z tego co pisałaś kiedyś pamiętam, że panie w Yes tak się zachowywały w Porcie Rumia? ja często tam bywam i obsługa jest tam dla mnie bardzo miła i pomocna, nieważne za ile kupuję... nie wiem od czego to zależy
Tak dokładnie tam obie panie skakały przy klientce wybierającej złote beadsy z Pandory. Mój mąż kupował tam dla mnie kilka razy i akurat nie miał problemu. I jeszcze w Yesie w gdańskiej alfie też chciałam obejrzeć pandorę ,ale pani nie spieszyło się wskazała z uśmiechem że charmsy i pandora są w widoczne na wystawie i nie pofatygowała się żeby coś bliżej pokazać ,a ja się już nie dopraszałam.Natomiast w Apart( w porcie Rumia) pani była rewelacyjna tylko spytałam o charmsy , była tak miła i tak się nawyciągała z pod lady z wystawy ,że kupiłam- a i udzieliła mi wyczerpujących informacji na temat karty klienta itd - i jeszcze pokazywała kompozycje beadsów apartowskich które robiła z koleżanką na wystawę czy mi się podobają jako klientce( miód na serce poczułam się jak ekspert).
Więc jeśli nas podczytują panie z salonów jubilerskich odpowiednie podejście do klienta życzliwa i nienachalna ekspedientka może dużo zrobić ,bo jeśli nam pokażą bliże obiekty naszych westchnień, nawet jeśli nie kupimy tego dnia to innym razem my tam wrócimy z kasą mężem i koleżanką

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 10:29   #933
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Tak dokładnie tam obie panie skakały przy klientce wybierającej złote beadsy z Pandory. Mój mąż kupował tam dla mnie kilka razy i akurat nie miał problemu. I jeszcze w Yesie w gdańskiej alfie też chciałam obejrzeć pandorę ,ale pani nie spieszyło się wskazała z uśmiechem że charmsy i pandora są w widoczne na wystawie i nie pofatygowała się żeby coś bliżej pokazać ,a ja się już nie dopraszałam.Natomiast w Apart( w porcie Rumia) pani była rewelacyjna tylko spytałam o charmsy , była tak miła i tak się nawyciągała z pod lady z wystawy ,że kupiłam- a i udzieliła mi wyczerpujących informacji na temat karty klienta itd - i jeszcze pokazywała kompozycje beadsów apartowskich które robiła z koleżanką na wystawę czy mi się podobają jako klientce( miód na serce poczułam się jak ekspert).
Więc jeśli nas podczytują panie z salonów jubilerskich odpowiednie podejście do klienta życzliwa i nienachalna ekspedientka może dużo zrobić ,bo jeśli nam pokażą bliże obiekty naszych westchnień, nawet jeśli nie kupimy tego dnia to innym razem my tam wrócimy z kasą mężem i koleżanką
Zgadzam się, że życzliwa obsługa jest bardzo ważna wtedy z miłą chęcią tam wracamy i prędzej czy później coś kupujemy
ja akurat bardzo lubię ten Yes w Porcie. Zawsze sami chętnie wykładają spod lady co tylko chcę, wyciągają z wystawy jak trzeba itd. Miałam przejścia z Yes zamówionym koralikiem przez net do salonu, który długo nie przychodził (mimo, że czas realizacji był do 2 dni roboczych) i sami z siebie(2 czy 3 osoby) zaczęli szukać czy nie mają takiego na stanie, również na wystawie. A ludzi wtedy było w sklepie pełno (to było tuż przed świętami). Tak samo chciałam dwa klipsy kwiatkowe, a na stanie był tylko jeden to sami zaoferowali, że zamówią następnym razem jak przyszłam to na mnie czekał już w tym Yes jest też taki bardzo miły Pan, który zna się o dziwo na rzeczy
w Aparcie tam kupowałam kiedyś łańcuszek i kolczyki i też spotkałam się z miłą obsługą

Edytowane przez Spaza
Czas edycji: 2011-01-16 o 10:30
Stary 2011-01-16, 10:39   #934
magdadro
Rozeznanie

tu sie poddaje nie mam pojęcia skąd ono....

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
na tych wszystkich zdjęciach bransoletek Trollbeads na facebooku koralik Myszy w Serze widziałam raz! to taki koszmarek czy mnie się dziwne rzeczy podobają? ładny on jest?

ciekawe ile kosztowałoby wykonanie takiego łańcuszka zabezpieczającego jak w Trollbeads u złotnika... troszkę tu z ceną przesadzili a bym taki chciała...

w ogóle właśnie zdałam sobie sprawe, że zaczynam kompletować drugą bransoletkę, masakra

jak otworzą Trolle w łodzi to ja chcę tam pracować! toż to wymarzona robota dla mnie!
Cytat:
musimy zacząć praktykować to jak z tymi Myszami w Serze? widział ktoś na żywo?
Ja widziałam na żywo i na bransoletce (kompozycja noszona przez Panią pracującą w Trollach) i zdziwiłam się ze tak fajnie się prezentuje.
Osobiście myszy nie lubię wiec pewnie i tego koralika nie nabędę ale za to strasznie podobają mi się żaby
Sam koraliki - mówię o myszach - jest wykonany bardzo starannie i myszki są bardzo ładnie wyeksponowane
Jeżeli Tobie się podoba to bierz, bedziesz oryginalna!

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Dziewczyny, patrzcie, fioletowy diamentowy :
http://www.trollbeadssociety.com/mod...wtopic&t=16785

Z tego co na szybko wyczytałam, to jest to Unika, ale fart taką trafić
pierwszy raz widzę!!! no i nie mógłby taki koralik być w stałej kolekcji ???
świetnie by pasował do ametystu

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
o men patrzcie tutaj jest wiezyczka! taka jak ja kupilam w chicko , myslicie ze byla kiedys taka w trollach?

http://www.trollbeadssociety.com/mod...wtopic&t=17584

i znalazlam...a nawet nie mialam pojecia ze taki koralik kiedys byl i to z 81 roku! wzor starszy niz ja

http://www.trollbeadsuniverse.com/po...981-1985/11128

i jak mogli wycofac taka cudna sowke?
http://www.trollbeadsuniverse.com/po...86-1990/tbm051
wieżyczkę wycofali w ub. roku
że też wtedy taka spłukana byłam .... mogłam tylko 2 kupić

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 10:45   #935
Anno1989
Zadomowienie

hmm... teraz będę chora na myszy w serze, zło, normalnie zło ten wątek Magda, dzięki za odpowiedź
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 10:49   #936
Achika
Zadomowienie

Wiezyczka super...nawet nie wiedzialam ze trolle ja mialy jak kupowalam ja w chicko....zauroczyla mnie od razu i mimo tego ze nie ejst z trollbeads to ma swoje miejsce na mojej bransoletce)

Magdaro jaka byla cena wiezyczki ?
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com

Edytowane przez Achika
Czas edycji: 2011-01-16 o 10:52
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 10:50   #937
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam się, że życzliwa obsługa jest bardzo ważna wtedy z miłą chęcią tam wracamy i prędzej czy później coś kupujemy
ja akurat bardzo lubię ten Yes w Porcie. Zawsze sami chętnie wykładają spod lady co tylko chcę, wyciągają z wystawy jak trzeba itd. Miałam przejścia z Yes zamówionym koralikiem przez net do salonu, który długo nie przychodził (mimo, że czas realizacji był do 2 dni roboczych) i sami z siebie(2 czy 3 osoby) zaczęli szukać czy nie mają takiego na stanie, również na wystawie. A ludzi wtedy było w sklepie pełno (to było tuż przed świętami). Tak samo chciałam dwa klipsy kwiatkowe, a na stanie był tylko jeden to sami zaoferowali, że zamówią następnym razem jak przyszłam to na mnie czekał już w tym Yes jest też taki bardzo miły Pan, który zna się o dziwo na rzeczy
w Aparcie tam kupowałam kiedyś łańcuszek i kolczyki i też spotkałam się z miłą obsługą
Niektóre Panie zachowują się jakby pracowały za karę. Mam swoje ulubione w Apart-Tesco i Pandorze w Klifie, na Apart w Real Wzgórze jestem cięta. Kupiłam siostrzenicy zawieszkę- pingwinka i na drugi dzień reklamowałam zapięcie. Panie nie chciały mi wymienić i musiałam czekać 28 dni. Siostrzenica wyjechała za 2 dni z nowym pingwinkiem, a ja mam w kolekcji pingwinka.
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 10:54   #938
magdadro
Rozeznanie

Spaza śliczną masz tą bransoletkę

Zgadzam się że obsługa to element który skutecznie może zarówno zatrzymać klienta jak i go odstraszyć. Do krakowskich Apartów zaglądam rzadko wiec nie będę sie wypowiadać ale np bardzo lubię obsługę w Yes w M1 i w Kruku w Galerii Kazimierz i Plazie.

Stary 2011-01-16, 10:56   #939
Anno1989
Zadomowienie

wiecie co, ja to jestem głupia do kwadratu, zamówiłam Myszy w Serze Magda, namówiłaś mnie
http://www.facebook.com/Trollbeads#!...beads?v=photos patrzcie ile tu zdjęć!

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-16 o 10:58
Stary 2011-01-16, 11:00   #940
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Wiezyczka super...nawet nie wiedzialam ze trolle ja mialy jak kupowalam ja w chicko....zauroczyla mnie od razu i mimo tego ze nie ejst z trollbeads to ma swoje miejsce na mojej bransoletce)

Magdaro jaka byla cena wiezyczki ?
chyba 94zł albo 131zł
nie pamiętam zbyt dobrze ...

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
wiecie co, ja to jestem głupia do kwadratu, zamówiłam Myszy w Serze Magda, namówiłaś mnie
http://www.facebook.com/Trollbeads#!/Trollbeads?v=photos patrzcie ile tu zdjęć!
no tak, najlepiej zwalić na kogoś
no ale jeżeli przez to poczujesz się lepiej to nie ma sprawy

Stary 2011-01-16, 11:00   #941
Anno1989
Zadomowienie

poczuję się lepiej mam nadzieję, że szybko przyjdą!
Stary 2011-01-16, 11:01   #942
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdadro Pokaż wiadomość
Spaza śliczną masz tą bransoletkę
dziękuję ślicznie

Cytat:
wiecie co, ja to jestem głupia do kwadratu, zamówiłam Myszy w Serze
oj tam, pokusy są po to aby im ulegać
Stary 2011-01-16, 11:08   #943
Achika
Zadomowienie

a ja chce Venus! :P
- 4 kg
12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY

52!!!! I cel
I cel osiagniety

II cel 50 kg

Moj kulinarny blog:
http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com
Achika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:12   #944
ilios
PIP.

GG do ilios

a ja powiem, ze zwykle panie w yes i aparcie sa mile. ale bardziej w yes. jak wlasnie np ostatnio - poszlam ogladac klipsy zabezpieczajace, panie od razu wyjely je na lade i zaczely pokazywac, co wiecej same z siebie zaczely je otwierac i przymierzac mi na branso, lamiac sobie przy tym paznokcie wiec juz nie mialam serca i musialam wziac [no chyba rozumiecie ]

za to praktycznie zawsze jest kiepska obsluga w kruku, mam wrazenie, ze one przy wejsciu Cie oceniaja i obliczaja ile mozesz wydac a jak juz spytasz o charmsy, to w ogole im sie juz nic nie chce
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:15   #945
onikka
Raczkowanie

Kto bedzie taki dobry i wrzuci linka do tych myszy? Bo ciekawią mnie okrutnie choc nie zbieram Trolli. Pleaseeee...
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:15   #946
Tygrys Tati
Zakorzenienie

Ja jeszcze nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą w Yesie i Aparcie. Kupuję głównie w Silesii i tam witają mnie po imieniu (jestem ich starą klientką i dużo kilogramów srebra już wyniosłam, a także reklamowałam nieraz ich buble)
W czasach, gdy jeszcze nie kolekcjonowałam charmsów i starałam się nie patrzeć nawet w ich stronę, pani z Apartu powiedziała mi, że już długo nie będę się im (charmsom) opierać i za miesiąc już będę je nosić, Nie pomyliła się.
link do myszy:
http://www.trollbeads.com.pl/Myszy_w_Serze-138.html

Edytowane przez Tygrys Tati
Czas edycji: 2011-01-16 o 11:16
Tygrys Tati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:16   #947
Anno1989
Zadomowienie

już wrzucam... a obiecałam sobie, ze w styczniu nic nie kupię. mam słabą silną wolę

http://www.facebook.com/Trollbeads#!...2&id=618593041 i tu są też myszy w serze

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-16 o 11:22
Stary 2011-01-16, 11:28   #948
ilios
PIP.

GG do ilios

http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...s/rings/190837 sliiiiiiiiiiiiiczny
Stary 2011-01-16, 11:40   #949
onikka
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny za linki Fajne te myszy

Ratunku!!! Nie widzę zdjęć na stronie Pandory!!!! Wczoraj jeszcze widziałam Tez tak macie czy coś z moim kompem nie tak?

Edytowane przez onikka
Czas edycji: 2011-01-16 o 11:42
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:40   #950
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
wklejam zdjęcie mojej Pandory. oprócz tego co na zdjęciu mam jeszcze murano w różowo-fioletowe trójkąty i samolot, ale koraliki nie mieszczą mi się już między klipsami i nie mam koncepcji na ich ułożenie poza tym 2 koraliki są jeszcze w drodze do mnie (snow )
Piękna mamy trzy podwójne, a jeśli zdecydujesz się na wymianę klipsów na "papryczki" to nasze bransoletki coraz bardziej będą do siebie podobne suuuper
Myślę, że dostaniesz nowe cudeńka za dwa dni (wtorek).
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:44   #951
magdadro
Rozeznanie

myszy w serze
http://www.flickr.com/photos/mldevin/697372970/

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
a ja chce Venus! :P

Stary 2011-01-16, 11:45   #952
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość

Oj tylko nie papryczka - nienawidzę papryki bo zawsze mam po jej zjedzeniu paskudne wzdecia. sam widok a co wiecej zapach wywoluje we mnie skret zoladka

he he ide cos zjesc apropo :P
Ja bardzo lubię paprykę
O kurcze.A ja się zastanwiałam czy można mieć i Trolle i Pandorę
Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
nadrobiłam

burn-it-up to wstępnie jesteśmy umówione moze ja tez kupie druga bransoletke

jejku dziewczyny jakich macie włochatych (i nie tylko) przyjaciół fajnych moje dzieci chciałyby kotki/piesko/chomiki itp ale mamy rybki i żabki wodne, a moj tż chce krewetki może kupię na walentynki hehe

moja przyjaciółka ma hodowle brytyjczykow już kilka razy proponowała mi kota ale tż jest przeciwny a na siłę nie będe nikogo uszczęśliwiać, poza tym to jednak obowiązek a my już mamy 3 obowiązki

W razie czego chętnie służę radą w kwestii krewetek.Kotów brytyjczyków też bo mój rudy to rodowodowy brytyjczyk(mój chrzestny ma hodowlę)

Cytat:
Śliczny ten klipsik
Cytat:
wklejam zdjęcie mojej Pandory. oprócz tego co na zdjęciu mam jeszcze murano w różowo-fioletowe trójkąty i samolot, ale koraliki nie mieszczą mi się już między klipsami i nie mam koncepcji na ich ułożenie poza tym 2 koraliki są jeszcze w drodze do mnie (snow )
Bardzo ładna.Lubię fioletowe pandorki

Cytat:
Napisane przez Tygrys Tati Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą w Yesie i Aparcie. Kupuję głównie w Silesii i tam witają mnie po imieniu (jestem ich starą klientką i dużo kilogramów srebra już wyniosłam, a także reklamowałam nieraz ich buble)
W czasach, gdy jeszcze nie kolekcjonowałam charmsów i starałam się nie patrzeć nawet w ich stronę, pani z Apartu powiedziała mi, że już długo nie będę się im (charmsom) opierać i za miesiąc już będę je nosić, Nie pomyliła się.
link do myszy:
Tak to jest,jak się jest podatnym na kupowanie ślicznych,biżuteryjnych drobiazgów to prędzej czy później w końcu każdy się skusi na charmsy,Pandorę itp.

Cytat:
Stary 2011-01-16, 11:46   #953
magdadro
Rozeznanie

ja nie mam problemu ze stroną Pandory, działa ok

Stary 2011-01-16, 11:48   #954
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
http://www.facebook.com/Trollbeads#!/Trollbeads?v=photos patrzcie ile tu zdjęć!
Wow Mam nadzieję, że to poprawi Ci humor! Ja myślałam sobie, że dziś po nauce w nagrodę pojadę do Galerii Mokotów i wymienię sobie murano. Dzwoniłam i nie mają dostawy więc tego murano nie ma Nie wiem po co tydzień temu kupiłam turkusowe (nie było fioletowego) a jak w domu przymierzyłam na bransoletkę to stwierdziłam, ze nie pasuje. TZ powiedzial ze kwiatki w turkusowym koraliku wygladaja jak kapusta :/
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 11:54   #955
Anno1989
Zadomowienie

Cytat:
Wow Mam nadzieję, że to poprawi Ci humor! Ja myślałam sobie, że dziś po nauce w nagrodę pojadę do Galerii Mokotów i wymienię sobie murano. Dzwoniłam i nie mają dostawy więc tego murano nie ma Nie wiem po co tydzień temu kupiłam turkusowe (nie było fioletowego) a jak w domu przymierzyłam na bransoletkę to stwierdziłam, ze nie pasuje. TZ powiedzial ze kwiatki w turkusowym koraliku wygladaja jak kapusta :/
chyba on sam jest jak ta kapusta a humor mam dużo lepszy myszy są the best
a tak nawiasem, bardzo lubię turkus i wszelkiego rodzaju pochodne niebieskiego od granatu po błękit

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-16 o 11:56
Stary 2011-01-16, 12:02   #956
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna mamy trzy podwójne, a jeśli zdecydujesz się na wymianę klipsów na "papryczki" to nasze bransoletki coraz bardziej będą do siebie podobne suuuper
Myślę, że dostaniesz nowe cudeńka za dwa dni (wtorek).
dziękuję ja trochę właśnie zmieniam koncepcję bransoletki i chcę teraz iść w jak najbardziej proste srebrno- złote elementy, a z kolorów jestem zdecydowana tylko i wyłącznie na fiolet, ale to od samego początku
nie mogę się doczekać

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Bardzo ładna.Lubię fioletowe pandorki
dziękuję

Cytat:
cóż za porównanie

Edytowane przez Spaza
Czas edycji: 2011-01-16 o 12:07
Stary 2011-01-16, 12:07   #957
ilios
PIP.

GG do ilios

Snow, on sam jest kapusta
Stary 2011-01-16, 12:11   #958
Anno1989
Zadomowienie

słuchajcie, ja mam problem, który nurtuje mnie od dłuższego czasu... czy któraś mogłaby mi wyjaśnić motorykę działania naszyjnika Trollbeads? on jest wkładany przez głowę, tak? a w jaki sposób wmontować w niego zapięcie? bo ja widziałam taki manewr na stronce Trolli i nie wiem jak to możliwe!

i tym sposobem mając już Myszy w Serze koralikiem pierwszej potrzeby stała się dla mnie Mleczna Droga. ale to w lutym

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-16 o 12:14
Stary 2011-01-16, 12:14   #959
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paaaulaaa Pokaż wiadomość
Jasne, można łańcuszek zabezpieczający ułożyć gdzieś indziej niz na tych początkowych zapięciach, gdzieś pomiędzy innymi koralikami. Chodzi mi po prostu o to, że skoro teraz masz koraliki pomiędzy dwoma klipsami i nie masz zapełnionej bransoletki, to w momencie założenia łańcuszka na początkowe gwinty, koraliki od tego łańcuszka po prostu, że tak powiem "zsuwają się" z gwintów przesuwając po bransoletce i nie ładnie to wygląda. Łańcuszek już tak ładnie nie zwisa, tylko jest jakby naciągnięty. Takie są moje spostrzeżenia. Osobiście też chciałam kupić sobie łańcuszek, ale zauważyłam u cioci, która go posiada, że nie do końca się on sprawuje, a ciocia sama nie jest z niego zadowolona, i nosi go między koralikami po środku
dzięki za wyjaśnienie wstrzymam się z nim na razie...

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
przed gwintem można dać luźny stoper przecież, zza stopera nie spadnie. Poza tym testowałam i gwint też hamuje, a zanim się wykręci, to trochę czasu i machania łapką potrzeba, także bez przesady
a mam dzięki temu łańcuszek na sztywno czyli równolegle z bransoletką bo nie chciałam, zeby zwisał luzem. Ale mam najkrótszy łańcuszek, a mozna sobie sprawić dłuższy
o właśnie też myślałam o tym, żeby jakby co ułożyć łańcuszek wzdłuż bransoletki (nie lubię jak mi coś zwiasa ). wydaje mi się, że to rozwiązanie bardziej chroni przed zsunięciem się bransoletki, bo jak otworzy się zapięcie to łańcuszek nadal trzyma taką samą średnicę bransoletki, prawda?

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Apropos łańcuszka zabezpieczającego - nie załuje że mam go. Fajnie się komponuje się z innymi elementami. Fakt jest taki, że jak by mi się (nie daj Boże ) rozwalilo zapięcie to łańcuszek jest w stanie zatrzymać bransoletkę na ręku. Ale nie oszukujmy się, jakbym się wierciła mocno to kto wie czy by mi nie spadła.
Co do ilości elementów na branso - mam troche już koralików ale tak czy siak szwęda mi sie element od zabezpieczenia. Nawet jak je przykręce na gwinty to i tak w czasie dnia jeden potrafi mi się odwinąć i latać kilka cm po bransoletce. Plusem jest to, że zaden koralik mi nie spadnie jak mam otwarte zapięcie. Nie raz chciała mi pszczółka uciec, bo kilka razy się przekręciła na gwincie i była bliska odfrunięcia a teraz nie ma bata na nią
właśnie, przez te gwinty koraliki i tak uciekają a łańcuszek jakby co je zatrzyma (póki co ograniczają mi je z obu stron klipsy, ale więcej koralików pomiędzy mi się już nie zmieści). A Tobie ten łańcuszek tak zwisa czy jak u majade masz go wzdłuż bransoltki? Robiłaś jakieś testy jak się sprawuje w oby przypadkach?

Cytat:
wiadomo... piękna

Cytat:
śliczna też mam ten problem, że już brak miejsca pomiędzy klipsami... i teraz nie wiem - zapełniać ją dalej czy komponować kolejną bransoletkę? Niby podobały mi się bransoletki całe zapełnione koralikami ale od jakiegoś czasu ta 1/3 też wydaje się super.. i sama nie wiem... a przecież nagle nie przestanę kupować Pandorki... jest jeszcze za dużo koralików które mi się podobają a żal byłoby jakieś trzymać w domu i nie nosić

Cytat:
http://www.facebook.com/Trollbeads#!...beads?v=photos patrzcie ile tu zdjęć!
i dobrze! Myszy w serze bardzo mi się podobają, jako nieliczne ze srebra Trolli..
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 12:18   #960
paulina95
Wtajemniczenie

Tinka*, śliczne zwierzaki

Filozofka888, cudny psiak i nimfa

ilios, ten klips jest śliczny, chyba jeden z ładniejszych Pandorowych No i super prezentuje się na Twojej bransoletce A ten rings z Pandory cudowny, ja go chcę

Spaza, śliczna Pandorka

Anno1989, fajnie, że kupiłaś te myszy w serze Już dawno je chciałaś, więc Ci się należały Jak tylko przyjdą to wstaw fotki

Słuchajcie, od wczoraj zastanawiam się nad jedną rzeczą i pomyślałam, że spytam Was bo powinnyście to wiedzieć A więc, czy pierścionki w Aparcie i Yes'ie mają takie same rozmiary? Tzn. jeżeli w Aparcie pasuje mi rozmiar 10, to w Yes'ie też? Bo zastanawiam się nad ringsami z Yes'a, ale nie przymierzyłam ich w sklepie bo nie mieli A poza tym to ja jakoś wolę kupować w ich sklepie internetowym, ale to chyba dlatego, że Yes w Promenadzie jest strasznie mały i jakoś nie lubię tam wchodzić

Jeszcze sobie pomyślałam, że można by było wstawić do katalogu z beadsami takie zdjęcie, na którym jest murano z Pandory obok murano z Trolli na bransoletce z Trolli (bo tylko na tej chyba da się tak zrobić) żeby można było sobie tak jakby porównać, może niekoniecznie wielkość ale tak ogólnie, co Wy na to? Np. VLS by mogła wstawić taką fotkę, albo któraś, która ma murano z obu firm i bransoletkę z Trolli
I jeszcze można wstawić taką fotkę, na której jest zapięcie standardowe i jakieś inne, np. Dwubarwny Kwiat czy jakieś inne. Oczywiście chodzi mi o Trolle
Myślę, że to by się przydało tym osobom, które zastanawiają się nad Trollami, a np. nie mogą ich kupić w sklepie Zastanówcie się nad tym, ok?

Pamiętacie, jak któraś z Was wklejała fotki tych pierścionków z Pandory i pisała, że jej się podobają? Znalazłam do nich jeszcze beadsy
Chodzi mi o te pierścionki:
http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle.../rings/190612O
http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...ings/190612MSO
I o te beadsy:
http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...oments/790540o
http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...ents/790540mso
Dziwne jest tylko to, że te beadsy są jakby oksydowane, a pierścionki nie, no ale i tak do siebie pasują

A w załączniku zdjęcia Pandory na ręku, specjalnie dla mexx100
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1110009.jpg (30,7 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1110012.jpg (28,8 KB, 36 załadowań)

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości