|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
|
|
|
|
|
#932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
). Więc jeśli nas podczytują panie z salonów jubilerskich odpowiednie podejście do klienta życzliwa i nienachalna ekspedientka może dużo zrobić ,bo jeśli nam pokażą bliże obiekty naszych westchnień, nawet jeśli nie kupimy tego dnia to innym razem my tam wrócimy z kasą mężem i koleżanką
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja akurat bardzo lubię ten Yes w Porcie. Zawsze sami chętnie wykładają spod lady co tylko chcę, wyciągają z wystawy jak trzeba itd. Miałam przejścia z Yes zamówionym koralikiem przez net do salonu, który długo nie przychodził (mimo, że czas realizacji był do 2 dni roboczych) i sami z siebie(2 czy 3 osoby) zaczęli szukać czy nie mają takiego na stanie, również na wystawie. A ludzi wtedy było w sklepie pełno (to było tuż przed świętami). Tak samo chciałam dwa klipsy kwiatkowe, a na stanie był tylko jeden to sami zaoferowali, że zamówią następnym razem jak przyszłam to na mnie czekał już w tym Yes jest też taki bardzo miły Pan, który zna się o dziwo na rzeczy ![]() w Aparcie tam kupowałam kiedyś łańcuszek i kolczyki i też spotkałam się z miłą obsługą
Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2011-01-16 o 10:30 |
|
|
|
|
#934 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie mam pojęcia skąd ono....Cytat:
Cytat:
Osobiście myszy nie lubię wiec pewnie i tego koralika nie nabędę ale za to strasznie podobają mi się żaby ![]() Sam koraliki - mówię o myszach - jest wykonany bardzo starannie i myszki są bardzo ładnie wyeksponowane Jeżeli Tobie się podoba to bierz, bedziesz oryginalna! Cytat:
świetnie by pasował do ametystu Cytat:
że też wtedy taka spłukana byłam .... mogłam tylko 2 kupić
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
hmm... teraz będę chora na myszy w serze, zło, normalnie zło ten wątek
Magda, dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
Wiezyczka super...nawet nie wiedzialam ze trolle ja mialy jak kupowalam ja w chicko....zauroczyla mnie od razu i mimo tego ze nie ejst z trollbeads to ma swoje miejsce na mojej bransoletce
)Magdaro jaka byla cena wiezyczki ?
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2011-01-16 o 10:52 |
|
|
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
Spaza śliczną masz tą bransoletkę
Zgadzam się że obsługa to element który skutecznie może zarówno zatrzymać klienta jak i go odstraszyć. Do krakowskich Apartów zaglądam rzadko wiec nie będę sie wypowiadać ale np bardzo lubię obsługę w Yes w M1 i w Kruku w Galerii Kazimierz i Plazie.
|
#939 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co, ja to jestem głupia do kwadratu, zamówiłam Myszy w Serze
Magda, namówiłaś mnie ![]() http://www.facebook.com/Trollbeads#!...beads?v=photos patrzcie ile tu zdjęć!
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-16 o 10:58 |
|
|
|
#940 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie pamiętam zbyt dobrze ... ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
no ale jeżeli przez to poczujesz się lepiej to nie ma sprawy
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
poczuję się lepiej
mam nadzieję, że szybko przyjdą!
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
a ja chce Venus! :P
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#944 |
|
PIP.
|
a ja powiem, ze zwykle panie w yes i aparcie sa mile. ale bardziej w yes. jak wlasnie np ostatnio - poszlam ogladac klipsy zabezpieczajace, panie od razu wyjely je na lade i zaczely pokazywac, co wiecej same z siebie zaczely je otwierac i przymierzac mi na branso, lamiac sobie przy tym paznokcie
za to praktycznie zawsze jest kiepska obsluga w kruku, mam wrazenie, ze one przy wejsciu Cie oceniaja i obliczaja ile mozesz wydac a jak juz spytasz o charmsy, to w ogole im sie juz nic nie chce
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Kto bedzie taki dobry i wrzuci linka do tych myszy? Bo ciekawią mnie okrutnie choc nie zbieram Trolli. Pleaseeee...
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą w Yesie i Aparcie. Kupuję głównie w Silesii i tam witają mnie po imieniu (jestem ich starą klientką i dużo kilogramów srebra już wyniosłam, a także reklamowałam nieraz ich buble)
W czasach, gdy jeszcze nie kolekcjonowałam charmsów i starałam się nie patrzeć nawet w ich stronę, pani z Apartu powiedziała mi, że już długo nie będę się im (charmsom) opierać i za miesiąc już będę je nosić, Nie pomyliła się. link do myszy: http://www.trollbeads.com.pl/Myszy_w_Serze-138.html
i just have to carry on Edytowane przez Tygrys Tati Czas edycji: 2011-01-16 o 11:16 |
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
już wrzucam... a obiecałam sobie, ze w styczniu nic nie kupię. mam słabą silną wolę
http://www.trollbeads.com.pl/Myszy_w_Serze-138.html http://www.facebook.com/Trollbeads#!...2&id=618593041 i tu są też myszy w serze
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-16 o 11:22 |
|
|
|
#948 |
|
PIP.
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dziewczyny za linki
Fajne te myszy ![]() Ratunku!!! Nie widzę zdjęć na stronie Pandory!!!! Wczoraj jeszcze widziałam Tez tak macie czy coś z moim kompem nie tak?
Edytowane przez onikka Czas edycji: 2011-01-16 o 11:42 |
|
|
|
#950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mamy trzy podwójne, a jeśli zdecydujesz się na wymianę klipsów na "papryczki" to nasze bransoletki coraz bardziej będą do siebie podobne suuuperMyślę, że dostaniesz nowe cudeńka za dwa dni (wtorek). |
|
|
|
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
myszy w serze
![]() http://www.flickr.com/photos/mldevin/697372970/ ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------
|
#952 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W razie czego chętnie służę radą w kwestii krewetek.Kotów brytyjczyków też Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
ja nie mam problemu ze stroną Pandory, działa ok
|
#954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to poprawi Ci humor! Ja myślałam sobie, że dziś po nauce w nagrodę pojadę do Galerii Mokotów i wymienię sobie murano. Dzwoniłam i nie mają dostawy więc tego murano nie ma Nie wiem po co tydzień temu kupiłam turkusowe (nie było fioletowego) a jak w domu przymierzyłam na bransoletkę to stwierdziłam, ze nie pasuje. TZ powiedzial ze kwiatki w turkusowym koraliku wygladaja jak kapusta :/
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a humor mam dużo lepszy ![]() a tak nawiasem, bardzo lubię turkus i wszelkiego rodzaju pochodne niebieskiego od granatu po błękit
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-16 o 11:56 |
|
|
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja trochę właśnie zmieniam koncepcję bransoletki i chcę teraz iść w jak najbardziej proste srebrno- złote elementy, a z kolorów jestem zdecydowana tylko i wyłącznie na fiolet, ale to od samego początku ![]() nie mogę się doczekać ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2011-01-16 o 12:07 |
||
|
|
|
#957 |
|
PIP.
|
Snow, on sam jest kapusta
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
słuchajcie, ja mam problem, który nurtuje mnie od dłuższego czasu... czy któraś mogłaby mi wyjaśnić motorykę działania naszyjnika Trollbeads? on jest wkładany przez głowę, tak? a w jaki sposób wmontować w niego zapięcie? bo ja widziałam taki manewr na stronce Trolli i nie wiem jak to możliwe!
![]() i tym sposobem mając już Myszy w Serze koralikiem pierwszej potrzeby stała się dla mnie Mleczna Droga. ale to w lutym
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-16 o 12:14 |
|
|
|
#959 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstrzymam się z nim na razie...Cytat:
). wydaje mi się, że to rozwiązanie bardziej chroni przed zsunięciem się bransoletki, bo jak otworzy się zapięcie to łańcuszek nadal trzyma taką samą średnicę bransoletki, prawda? ![]() Cytat:
a łańcuszek jakby co je zatrzyma (póki co ograniczają mi je z obu stron klipsy, ale więcej koralików pomiędzy mi się już nie zmieści). A Tobie ten łańcuszek tak zwisa czy jak u majade masz go wzdłuż bransoltki? Robiłaś jakieś testy jak się sprawuje w oby przypadkach? ![]() Cytat:
Cytat:
a żal byłoby jakieś trzymać w domu i nie nosić ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#960 |
|
Wtajemniczenie
|
Tinka*, śliczne zwierzaki
![]() Filozofka888, cudny psiak i nimfa ![]() ilios, ten klips jest śliczny, chyba jeden z ładniejszych Pandorowych No i super prezentuje się na Twojej bransoletce A ten rings z Pandory cudowny, ja go chcę![]() Spaza, śliczna Pandorka ![]() Anno1989, fajnie, że kupiłaś te myszy w serze Już dawno je chciałaś, więc Ci się należały Jak tylko przyjdą to wstaw fotki![]() Słuchajcie, od wczoraj zastanawiam się nad jedną rzeczą i pomyślałam, że spytam Was bo powinnyście to wiedzieć A więc, czy pierścionki w Aparcie i Yes'ie mają takie same rozmiary? Tzn. jeżeli w Aparcie pasuje mi rozmiar 10, to w Yes'ie też? Bo zastanawiam się nad ringsami z Yes'a, ale nie przymierzyłam ich w sklepie bo nie mieli A poza tym to ja jakoś wolę kupować w ich sklepie internetowym, ale to chyba dlatego, że Yes w Promenadzie jest strasznie mały i jakoś nie lubię tam wchodzić![]() Jeszcze sobie pomyślałam, że można by było wstawić do katalogu z beadsami takie zdjęcie, na którym jest murano z Pandory obok murano z Trolli na bransoletce z Trolli (bo tylko na tej chyba da się tak zrobić) żeby można było sobie tak jakby porównać, może niekoniecznie wielkość ale tak ogólnie, co Wy na to? Np. VLS by mogła wstawić taką fotkę, albo któraś, która ma murano z obu firm i bransoletkę z Trolli ![]() I jeszcze można wstawić taką fotkę, na której jest zapięcie standardowe i jakieś inne, np. Dwubarwny Kwiat czy jakieś inne. Oczywiście chodzi mi o Trolle ![]() Myślę, że to by się przydało tym osobom, które zastanawiają się nad Trollami, a np. nie mogą ich kupić w sklepie Zastanówcie się nad tym, ok?Pamiętacie, jak któraś z Was wklejała fotki tych pierścionków z Pandory i pisała, że jej się podobają? Znalazłam do nich jeszcze beadsy ![]() Chodzi mi o te pierścionki: http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle.../rings/190612O http://www.pandora.net/pl-PL/jewelle...ings/190612MSO I o te beadsy: http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...oments/790540o http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...ents/790540mso Dziwne jest tylko to, że te beadsy są jakby oksydowane, a pierścionki nie, no ale i tak do siebie pasują ![]() A w załączniku zdjęcia Pandory na ręku, specjalnie dla mexx100
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

). 

a jak juz spytasz o charmsy, to w ogole im sie juz nic nie chce

)

a łańcuszek jakby co je zatrzyma (póki co ograniczają mi je z obu stron klipsy, ale więcej koralików pomiędzy mi się już nie zmieści). A Tobie ten łańcuszek tak zwisa czy jak u majade masz go wzdłuż bransoltki? Robiłaś jakieś testy jak się sprawuje w oby przypadkach?