Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 14:54   #1771
n a d i a
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

Cytat:
Napisane przez Isiowata87 Pokaż wiadomość
ja jutro ide do biedry po:
-ceramiczną patelnie
-mysle nad kubkiem termicznym
Właśnie! Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić czym się różni patelnia teflonowa od ceramicznej? Bo też by mi się przydała... I ogólnie 24,99 to dobra cena? Bo tesco ma teraz w ofercie jakieś patelnie bez pokryw za 21,99... I już sama nie wiem
Zaraz... w tesco to jest 21,99 za kilogram... Nie mam pojęcia ile może ważyć taka patelnia...

Edytowane przez n a d i a
Czas edycji: 2011-01-16 o 14:55
n a d i a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 15:36   #1772
Caramella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
okropny ? dla mnie pachnie waniliowo
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja mam jedną butlę od roku i pachnie watą cukrową :P
no wlasnie, mi tez kiedys tak pachnial. slodko, ale delikatnie. od jakichs 2-3 butelek smierdzi okrutnie, dalej slodko ale 3000razy bardziej intensywnie. moja mama i siostra uwazaja to samo

moglybyscie przepisac sklad? moze moj smierdzacy ma sklad zmieniony
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 16:02   #1773
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n a d i a Pokaż wiadomość
Właśnie! Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić czym się różni patelnia teflonowa od ceramicznej? Bo też by mi się przydała... I ogólnie 24,99 to dobra cena? Bo tesco ma teraz w ofercie jakieś patelnie bez pokryw za 21,99... I już sama nie wiem
Zaraz... w tesco to jest 21,99 za kilogram... Nie mam pojęcia ile może ważyć taka patelnia...
http://artykuly.com.pl/artykuly/8715...teflonowa.html

też jutro idę po ceramiczną i po kubek
Stary 2011-01-16, 16:15   #1774
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unBeatable Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was piła kiedyś napój energetyczny Be Power, ale zrobiony z pastylek do rozpuszczania w wodzie (stoją przy kasie) ? Ciekawa jestem, czy rzeczywiście "dają kopa"? ;>
W pracy dosyć regularnie pijam wersję niebieską i mogę powiedzieć, że faktycznie jestem potem mniej senna i łatwiej mi się skoncentrować. Smak i zapach mi odpowiadają (za każdym razem kiedy zrobię sobie napój jeden z kolegów siedzących ze mną w biurze pyta: a co ty pijesz za herbatkę, że tak ładnie pachnie? ). Jedynym minusem jest dla mnie dziwny osad na powierzchni napoju, zbieram go łyżeczką ale mało to daje. Nie wiem, skąd on się bierze
Stary 2011-01-16, 16:24   #1775
n a d i a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
http://artykuly.com.pl/artykuly/8715...teflonowa.html

też jutro idę po ceramiczną i po kubek
To ja chyba też sobie sprawię taką

n a d i a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 16:30   #1776
kamila29091
Raczkowanie

narobilyscie mi ochoty i wlasnie wrocilam z biedronki. u mnie na wyprzedazy masa rzeczy. dolozyli duzo.
na sklepie juz byly te nowe delicje. krakersiki zostaly jedne pikantne, ale ja tego nie lubie wiec nie kupilam.
kupilam serek klinek, czipsy tasty ser z szynka, czekolade allegro z orzechami, i gorzka, cole original, sprite, i bulki
kamila29091 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 17:13   #1777
czelsi
Raczkowanie

Ja dzisiał kupiłam karnawałowe chipsy ser gouda z cebulą i krakersy bekonowe, wszystko już spróbowałam - bardzo dobre i słone, jak na przekąski przystało

Poszłam dzisiaj z nadzieją na to masło do ciało mango, co ktoś tu klejał, ale u mnie niestety nie ma u was stało tak normalnie wśród kosmetyków?

W ogóle to od tygodnia w mojej biedronce nie ma chusteczek w kartonie
czelsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:00   #1778
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
jakie ma właściwości pielęgnacyjne idę niedługo właśnie się przekonać , jak chcesz to Ci jutro napiszę ale zapachy wszystkie 3 jak dla mnie są bardzo fajne , a faktycznie czasami przyda się jakaś odskocznia od żelu na wszystko
byłabym wdzięczna Oglądałam je dziś i ten z migdałami nawet mi się podobał.
Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
czy ktores z was regularnie uzywaja biedronkowego zmywacza? ja uzywam od jakiegos roku, kupuje tylko ten. zawsze mial delikatny zapach ale od jakichs dwoch opakowan po prostu nie moge zniesc jego zapachu... nie wiem czy zmienili sklad czy co, ten zapach jest okropny :/ macie tez takie odczucia?
Hehe ja kupiłam raz pod wpływem opinii na wizażu, m.in. o pięknym zapachu i nie mogłam wyjść ze zdziwienia, jak on może komuś ładnie pachnieć A to pewnie miałam już ten "nowy", bo cuchnął aż mnie zatykało. A nie jestem przesadnie wrażliwa na takie zapachy.
Szybko się przestawiłam na bezacetonowy z Rossmana i wszystkim polecam
Cytat:
Napisane przez kamila29091 Pokaż wiadomość
ja też kocham kawę i wiem co czujesz. z biedronki polecam te saszetkowe 10 szt za 3 zl.
To nie kawa, tylko napój kawowy.
Cytat:
jak tak piszecie o kosmetykach to sobie przypomnialam ze kilka lat temu kupowalam w biedronce swietne odzywki do wlosow z winogron albo z henna. i nagle przestaly byc. do tej pory nie znalazlam takich dobrych odzywek jak tamte. nawet loreal gorszy.
A to nie z Timotei? Faktycznie kiedyś były w Biedronce odżywki Timotei, i m.in. z henną. Jest w większości drogerii.

Edytowane przez mroowa_
Czas edycji: 2011-01-16 o 18:03
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:01   #1779
GabrysiaBrycha
Raczkowanie

GG do GabrysiaBrycha

Polecam chipsy z serii karnawałowych - ser gouda z cebulą. Pyycha

Prawda jest jak dupa ...Każdy ma swoją..

GabrysiaBrycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:02   #1780
Xbell
Przyczajenie

Wiecie może co się stało z herbatką na dobry sen? jest rewelacyjna tylko po niej udaje mi się jakoś zasnąć. Przeleciałam 4 biedronki u mnie w mieście i w ogóle jej nie było to jakiś koszmar...
Xbell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:07   #1781
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xbell Pokaż wiadomość
Wiecie może co się stało z herbatką na dobry sen? jest rewelacyjna tylko po niej udaje mi się jakoś zasnąć. Przeleciałam 4 biedronki u mnie w mieście i w ogóle jej nie było to jakiś koszmar...
Wydaje mi się, że była to seria limitowana, która pojawiła się przy okazji jakiejś gazetki.
Stary 2011-01-16, 18:14   #1782
Xbell
Przyczajenie

a przy okazji kupiłam dzisiaj dla siostry zapas zupek chińskich krewetkowych za 75gr/szt (uzależniła sie od nich , dla siebie jogurt bon creme kawowy ( a to już moje uzależnienie) jak dobrze pamiętam to za ok. 1,70zł chrupki bekonowe za 1,20zł i świeczke zapachową bo to jest ta sama firma co tych podgrzewaczy a szklaneczka na stole ładniej wygląda skusiłam się na owoce leśnie ale jeszcze przy kasie poleciałam po cytrusową ^^

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że była to seria limitowana, która pojawiła się przy okazji jakiejś gazetki.
Wrrrrrrr..... a to już nie było pocieszające.... ech no cóż znów będę musiała szukać czegoś nowego....
Xbell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:14   #1783
Anex
Rozeznanie

Cytat:
narobilyscie mi ochoty i wlasnie wrocilam z biedronki. u mnie na wyprzedazy masa rzeczy. dolozyli duzo.
na sklepie juz byly te nowe delicje. krakersiki zostaly jedne pikantne, ale ja tego nie lubie wiec nie kupilam.
kupilam serek klinek, czipsy tasty ser z szynka, czekolade allegro z orzechami, i gorzka, cole original, sprite, i bulki

Jakie nowe delicje?
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 18:32   #1784
Klepsydra88
Zakorzenienie

kupiłam dziś w biedronce 7miopak princess arachidowych za 5.99
Stary 2011-01-16, 18:51   #1785
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
więc jestem bardzo pozytywnie zaskoczona przede wszystkim: wrażenia zapachowe! pachniało w całej łazience, jeszcze jakieś 10 min. po zmyciu go z ciała, a rano czułam na ciele lub piżamie jeszcze jest gęsty (przez to wydaje mi się, że nie bardzo wydajny niestety ... albo i stety-szybciej kupię inne wersje zapachowe ), przyjemnie się rozprowadza, dobrze pieni, nie uczula i wydaje mi się, że miałam po nim gładszą skórę (zawsze używam balsamu ale przez tą chwilkę "bez" nie czułam ściągniętej skóry) także bardzo, bardzo polecam, moim zdaniem warto
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:00   #1786
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Jakie nowe delicje?
te limitowane, które już kiedyś były- szarlotka i dzika róża.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:12   #1787
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
no wlasnie, mi tez kiedys tak pachnial. slodko, ale delikatnie. od jakichs 2-3 butelek smierdzi okrutnie, dalej slodko ale 3000razy bardziej intensywnie. moja mama i siostra uwazaja to samo

moglybyscie przepisac sklad? moze moj smierdzacy ma sklad zmieniony
Ethyl,Acetate,Methyl,Acet ate,Alcohol Denat,. Aqua, Glycerin, Mineral Oil, Parfum, Propylene Glycol (and) Aqua ( and) PEG-20 Castor Oil (and) Alcohol Denat. (and) PEG-60 Hydrogenated Castor Oil )and) Aesculus Hippocastanum / Horse Chestnut / Extract (and) Fucus Vesiculosus Extract (and) Calcium Panthotenate (and) Inositol (and) Retinol (and) Biotyn (and) Tocopherol Acetate (and) Glyceryl Linoleate (and) Glyceryl Linolenate (and) Glyceryl Archidonate , Cl 26100, Cl 60725

ufff, proszę
Stary 2011-01-16, 19:15   #1788
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
a przy okazji kupiłam dzisiaj dla siostry zapas zupek chińskich krewetkowych za 75gr/szt (uzależniła sie od nich , dla siebie jogurt bon creme kawowy ( a to już moje uzależnienie) jak dobrze pamiętam to za ok. 1,70zł chrupki bekonowe za 1,20zł i świeczke zapachową bo to jest ta sama firma co tych podgrzewaczy a szklaneczka na stole ładniej wygląda skusiłam się na owoce leśnie ale jeszcze przy kasie poleciałam po cytrusową ^^

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Wrrrrrrr..... a to już nie było pocieszające.... ech no cóż znów będę musiała szukać czegoś nowego....
polecam melatoninę 1mg a jak potrzeba to wiecej mg, ja biore 1mg i zadna meliska mi nie pomagała a tutaj proszę jakoś zasypiam
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:20   #1789
aleksandra112233
Zadomowienie

czy któras z was kupywała krewetki bądź mieszkankę owoców moze te co są mrozone?? proszę o opinie bo planuje kupic a cena jest przystepna i zastanawiam sie nad ich jakościa, jakis czas temu kupiłam kostki z mintaja i byly okropne po przygotowani okazaly sie nie zjadliwe, okropne w smaku a zapach w calym domu bylo czuc :///// ja dzisiaj w biedronce kupilam ramki na zdjecia za 3 zl byla wyprzedaz pozatym wiele produktów dolozyli i jak zwykle słonecznik Akardo od ktorego jestm uzalezniona siedze i dlubie do ostatniego ziarenka pyszny poprostu
aleksandra112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 19:33   #1790
Caramella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hejYou Pokaż wiadomość
Ethyl,Acetate,Methyl,Acet ate,Alcohol Denat,. Aqua, Glycerin, Mineral Oil, Parfum, Propylene Glycol (and) Aqua ( and) PEG-20 Castor Oil (and) Alcohol Denat. (and) PEG-60 Hydrogenated Castor Oil )and) Aesculus Hippocastanum / Horse Chestnut / Extract (and) Fucus Vesiculosus Extract (and) Calcium Panthotenate (and) Inositol (and) Retinol (and) Biotyn (and) Tocopherol Acetate (and) Glyceryl Linoleate (and) Glyceryl Linolenate (and) Glyceryl Archidonate , Cl 26100, Cl 60725

ufff, proszę
dzięki dziwne, moj smierdzacy ma ten sam sklad.
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:06   #1791
karookarolina
Raczkowanie

Właśnie odkrylam w biedrze strzelającą czekoladę, aż sie przypomniało dzieciństwo.

Z biedronkowej wyprzedazy upolowalam, a właściwie TŻ mi kupił swietną torbę za 20 zł, z grubego materiału, pojemna, idealna na uczelnie i na wyjazdy do rodzinnego domu.
Z wyprzedaży widziałam jeszcze blendery, urządzenie do pieczenia chleba, kolorowe szklanki, ramki, jakies ciuszki dla dzieci i dla dorosłych, bielizna, buty, no i torby na laptopy i taką jaką ja wzielam

Chciałam książkę 'W łózku z..." ale w piątek nie było...
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:25   #1792
kamila29091
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość

Hehe ja kupiłam raz pod wpływem opinii na wizażu, m.in. o pięknym zapachu i nie mogłam wyjść ze zdziwienia, jak on może komuś ładnie pachnieć A to pewnie miałam już ten "nowy", bo cuchnął aż mnie zatykało. A nie jestem przesadnie wrażliwa na takie zapachy.
Szybko się przestawiłam na bezacetonowy z Rossmana i wszystkim polecam
To nie kawa, tylko napój kawowy.

A to nie z Timotei? Faktycznie kiedyś były w Biedronce odżywki Timotei, i m.in. z henną. Jest w większości drogerii.
właśnie nie Timotei. one byly robione dla biedronki. byly 3 rodzaje i nagle znikly. a potem szampony zmienily opakowania.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Jakie nowe delicje?
dzika roza i szarlotka. dzika rozna pyszne...
kamila29091 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:58   #1793
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:

poszukaj tej herbatki w Rossmanie jeżeli to taka w niebieskim opakowaniu, z małym rysunkiem śpiącej dziewczyny to na pewno jest w Rossmanie, a jeżeli to nie ta... to i tak polecam się wybrać do Rossmana po tą herbatkę bo jest dobra jeżeli chodzi o działanie

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
był czas, że piłam ją codziennie, potem przestałam, a moje wypróżnianie cały czas było takie same dzisiaj kupiłam w B. mięte i aż jestem zdziwiona jak mi zasmakowała. tak dawno nie piłam mięty, a teraz mam ochotę na drugi wielki kubek
być może piłaś za krótko, ja sobie rozwaliłam rytm wypróżnień też przez kilka innych czynników, ale uważam, że herbatki zasługa jest w tym wielka - w pewnym momencie gdy jej nie piłam przez kilka dni to w ogóle nie mogłam się wypróżnić, a wczesniej gdy piłam codziennie wypróżniałam się czasem aż za dużo razy. W smaku mi też smakowała, ale uważam, że jednak nie warto.

Ta patelnia różowa jest teflonowa i ceramiczna? Jestem w sumie rozdarta między teflonem a ceramiczną, bo przeczytałam ten artykuł, który wcześniej któraś wizażanka podała...Na ceramicznej da się coś bez tłuszczu przygotować? Czasem jest potrzeba zrobienia placuszków bez tłuszczu czy jajecznicy, a patelni odpowiedniej do tego brak
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 22:28   #1794
Dagusiowa87
Rozeznanie

pomidorki z puszki są bdb super nadają się do zupy pomidorowej.....biedronkowe ale robione przez dobra, znana firmę
Dagusiowa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 23:08   #1795
ssylvkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dagusiowa87 Pokaż wiadomość
pomidorki z puszki są bdb super nadają się do zupy pomidorowej.....biedronkowe ale robione przez dobra, znana firmę
Musze sprobowaccc
ssylvkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 00:00   #1796
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GabrysiaBrycha Pokaż wiadomość
Polecam chipsy z serii karnawałowych - ser gouda z cebulą. Pyycha
właśnie chciałam o nie pytać to będzie trzeba kupić na zapas

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
czy któras z was kupywała krewetki bądź mieszkankę owoców moze te co są mrozone?? proszę o opinie bo planuje kupic a cena jest przystepna i zastanawiam sie nad ich jakościa, jakis czas temu kupiłam kostki z mintaja i byly okropne po przygotowani okazaly sie nie zjadliwe, okropne w smaku a zapach w calym domu bylo czuc :///// ja dzisiaj w biedronce kupilam ramki na zdjecia za 3 zl byla wyprzedaz pozatym wiele produktów dolozyli i jak zwykle słonecznik Akardo od ktorego jestm uzalezniona siedze i dlubie do ostatniego ziarenka pyszny poprostu
aaa! nienawidzę słonecznika w łupinkach!

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
być może piłaś za krótko, ja sobie rozwaliłam rytm wypróżnień też przez kilka innych czynników, ale uważam, że herbatki zasługa jest w tym wielka - w pewnym momencie gdy jej nie piłam przez kilka dni to w ogóle nie mogłam się wypróżnić, a wczesniej gdy piłam codziennie wypróżniałam się czasem aż za dużo razy. W smaku mi też smakowała, ale uważam, że jednak nie warto.
dzięki wielkie za informacje, w związku z tym nie będę szukać tej herbatki. nigdy nie myślałam, ze są jakieś bardzo zdrowe, ale nie sądziłam też, że picie jej może nieść za sobą takie skutki uboczne

Cytat:
Napisane przez Dagusiowa87 Pokaż wiadomość
właśnie kupiłam dziś pomidory w puszce i chcę jutro zrobić makaron z sosem pomidorowym. znacie jakiś dobry przepis na sos na bazie takich pomidorków?

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 00:11   #1797
lunerin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
właśnie kupiłam dziś pomidory w puszce i chcę jutro zrobić makaron z sosem pomidorowym. znacie jakiś dobry przepis na sos na bazie takich pomidorków?
Ja uwielbiam na prosto - przepis na dwie osoby:

1 pierś kurczaka kroję w kosteczkę, solę i obtaczam w duuuuuuużej ilości papryki słodkiej i odrobiny ostrej. Zalewam odrobiną oleju i odstawiam na chwilę.

Po kilkunastu minutach smażę go wraz z cebulką bardzo drobno pokrojoną (ilość jak kto lubi, ja zwykle daję jedną, niezbyt dużą, tylko dla smaku, by nie zdominowała pomidorów ) i duuuuuużą ilością czosnku, dodanego pod sam konie smażenia (czosnek oczywiście też ile kto lubi, ale ja uwielbiam to daję dużo).

Potem zalewam pomidorami (zwykle na patelni). Pomidory są dość rzadkie, a ja lubię gęsty sos, także zwykle dodaję jakiś fix do potraw jako zagęstnik (jeśli mi się spieszy) np. chiński albo boloński. Jak mam czas to wolę odparować wodę wtedy smak jest intensywniejszy (tylko sosu mniej) - wodę odparowuję poprzez stawianie i zestawianie patelni z ognia - wtedy idzie stosunkowo szybko...

Na koniec daję dużo, dużo ziół prowansalskich, dodaję oregano, (można też bazylię, ale ja nie lubię) i o! Do makaronu cudo. Proste, dość dietetyczne, a pyszne. TŻ też lubi jak to robię i chyba już wiem co jutro na obiad

Edytowane przez lunerin
Czas edycji: 2011-01-17 o 00:12
lunerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 00:29   #1798
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
czy któras z was kupywała krewetki bądź mieszkankę owoców moze te co są mrozone?? proszę o opinie bo planuje kupic a cena jest przystepna i zastanawiam sie nad ich jakościa, jakis czas temu kupiłam kostki z mintaja i byly okropne po przygotowani okazaly sie nie zjadliwe, okropne w smaku a zapach w calym domu bylo czuc ://///
Ja kupowałam krewetki tygrysie, cena 9,99 więc średnio tanie ale w ogóle owoce morza są drogie, a te krewetki są bardzo dobre i opłaca się je kupić co do mrożonych filetów, a kostek to już szczególnie, to w ogóle nie kupuję ponieważ po przyrządzeniu, odparowaniu wody zostaje śmieszna ilość ryby więc kupując mrożoną płacę właściwie głównie za zawartą w niej wodę. Z krewetkami jest inaczej.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 05:12   #1799
dblack
Raczkowanie

Smile Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

Cytat:

W rossmanie jest herbata w subie taka sama tylko inne opakowanie z vitaxu w takich kartonikach nazywa sie wellness tea herbata na dobranoc . Ja ja pije ..smakuje i pachnie jak tamta z biedronki( przepraszam ze tak off top.)

...Zważone jak zloty płyn buzują we mnie, wielki młyn na gazie w tym krajobrazie... jak być i dobrym i złym??
...równocześnie rzucać „chwilo płyń”
dblack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:19   #1800
effcia82
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o kawę to mnie najbardziej smakowała Fuego. D'or taka sobie a arabika kwaśna. Ale mnie się smak na kawę ciągle zmienia. Pamiętam, że uwielbiałam biedronkową kawę z cykorią i bardzo ubolewałam, ze ją wycofali.
Z herbat polecam ramseya earl grey. Just fit z tego co pamiętam nie zawiera składników przeczyszczających więc nie powinna wpływać na rytm wypróżnień.
Bardzo polecam owoce morza - krewetki duże i te robaczki a także mieszankę (krewetki, kalmary, ośmiorniczni itp.) - super do sosów. Może nie tanie ale jest tego dużo w opakowaniu.
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości