|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
może nie nadaję się na matkę?![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
ale męża jeszcze muszę przekonać![]() Teściowa no comments. To Wy tam będziecie mieszkać i Wam ma się podobać! A ona może sobie tylko pogadać... Co do prezentu, to może jakiś wyjazd weekendowy do spa? Cytat:
![]() Martucha, nasza mała Justynka też już w domu. Jeszcze nie byliśmy u nich, czekamy, aż sami zaproszą. Jedno co to kolega pisał do TŻeta kilka godzin po ich powrocie do domu, że już raz zmienił pieluchę i mu się spodobało i że poleca! Mój mąż stwerdził, że się zastanowi
|
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia, Atomufka - myślę, że każdy ma swój czas na dziecko, mnie 30 też już wybiła a dziecko jest dalej dla mnie jakąś abstrakcją. To nie tak że nie znoszę dzieci, uwielbiam Tż siostrzenicę, lubię z nią spędzać czas itd. ale wzięcie odpowiedzialności za takie maleństwo w tym momencie mnie przerasta. Zresztą dziecko w tym momencie spowodowałoby całkowite przekreślenie naszych obecnych planów. Nie czuję tykającego zegara ani takich rzeczy, wiele moich koleżanek ze studiów nie ma jeszcze dzieci, nie planuje ich nawet, część niedawno urodziła, więc ten wiek kiedy zostaje się mamą mocno się przesuwa.
|
#3874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę pomyśleć o tym SPA,ale to chyba dosyć droga przyjemność. Cytat:
|
||
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://meteor.turystyka.pl/bonadeasp...an,poznan.html http://meteor.turystyka.pl/szablewsk...lkopolska.html http://meteor.turystyka.pl/ego-spa,debogora.html http://meteor.turystyka.pl/noclegi,s...poznan,60.html http://www.greenhotel.pl/index2.htm http://www.spalarnia.com.pl/ http://www.samui-spa.pl/ A jak coś to zawsze możesz kupić mamie "karnet" do kosmetyczki, a tacie jakąś inną rzecz, która sprawiłaby mu przyjemność
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-01-16 o 16:11 |
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa, ale śliczna ta Twoja Julinka
Atomufko, fajnie się prezentuje mieszkanko! To Ci teściowa poradziła ![]() India, my mamy kołdrę 200x220 i jestem zadowolona
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy kołdrę 200x220.
|
|
|
|
#3878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze zobaczyc w jakich cenach taka kołdraCytat:
![]() Cytat:
![]() ogolnie naroznik mi sie podoba, a TZ twierdzi, ze cos wymysliłam z tym zielonym bo on nic nie widzi zreszta zaraz wrzuce fotke, tam tez nic nie widac.a co do zaluzji to mam inne priorytety na ktore bede teraz musiał ciułac kase przez dłuuugi czas i nie widze sensu wydawac tyle kasy akurat na ten element wystroju domu po prostu mnie na nie nie stac i kupie sobie jakies inne ![]() tak w ogole mam stan wkur... moj maz mnie tak zdenerwował, że z tamtego domu az wróciłam sama, a on tam zotał, az mi sie nie chce pisac o co chodzi Wrzucam pare fotek z dziś...
|
|
#3879 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myśle by nie złożyć papierów na strażnika i chciałabym wiedziec jak kobiety mają sie w więziennictwie Cytat:
jakbym zrobiła teraz podyplomowe z w-f to jeszcze bym mogła w szkole ponadgimnazjalnej ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
my też taka mamy bo jak TŻ sie owinie pięć razy to ja goła zostaje ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Cytat:
super mnie też czasem jak TŻ wkurzy to by sie działo dziś rano poszłam jeść do dużego pokoju bo wytrzymać nie umiałam
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka buhahahahahahhahahahahaha bosko..
niezła.. a rodzicom hmm nie wiem jacy są twoi rodzice mój tata wołami by się do spa nie dał zabrać, może lepiej fajne przedstawienie w teatrze plus kolacja?Gucia no tak nas też zaprosili sami byśmy tak szybko po porodzie nie poszli bo każda kobieta czuje się przecież inaczej ![]() india coraz fajniej to wygląda
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-16 o 16:48 |
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli uwazasz, ze sobie poradzisz i masz silna psychike to spróbuj lub pogadaj na ten temat z inna kobieta , ktora pracuje na takich stanowisku (ja kobiet nie znam)
|
|
#3882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ,jestem z Poznania samui spa znam ,mam nawet karnet zniżkowy![]() Cytat:
no teściowa cóż,no commentCytat:
mama pewnie z chęcią.Pomyślę Właśnie o kolacji myślę ,w teatrze byli niedawno,ale właśnie nie wiem jak tata to zniósł ![]() Dzięki za wszystkie pomysły dziewczyny! india wszystko nabiera kształtów My też będziemy mieć szary narożnik![]() Zaczęłam się pakować.Okazuje się,że moje buty wcale nie są takie ciężkie ,a Tż tak marudził ...
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-16 o 17:07 |
|||
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka widzę Twój tata jak mój
więc może zamiast teatru kino ;D jakiś fajny film komedia na rozluźnienie plus zaciszna knajpka.. kolacyjka
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
zdrzemnelam sie godzinke.
mala jeszcze chrapie, jesuuuu juz sie boje dzisiejszej nocy. Jutro Tz idzie do prcy a ja mam wrazenie ze nie bede w stanie nic zrobic wkolo siebie jutro.atomufka hahha z tymi butami. india nooo super. a co Ty sie denerwujesz zlosc pieknosci szkodzi.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-01-16 o 17:32 |
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam do domku, ale sie objadałam....
Cytat:
Ja np. kocham dzieci, kocham pracę z nimi. Ale mieć takiego małego kosmite, który ryczy nie wiem dlaczego to mnie przeraża hehe Poza tym jestem za wygodna, kocham sobie wieczorami leżeć i leniuchować a dzieci na to nie pozwalają. Poza tym bez dziecka jest mi wspaniale raz na ruski rok mnie najdzie by być w ciąży ale tylko w ciąży nic więcej hehe
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę w Ciebie! a buty ,dziś przybyły dwie nowe pary balerinek,jedne za 2 euro ,drugie za 4 , nie mogłam przejść obok nich obojętnie |
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka za tyle to żal by było nie wziąć
ej... a jak sprawa z tym transportem?? Macie coś tańszego??
|
|
|
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóz czasu nie da się cofnąc i muszę pogodzic sie ze stanem obecnym Nie paniku za wczasy, dasz sobie rade ![]() Cytat:
a mnie irytuje mój tesc no nie moge normalnie w K. napisze wiecej a skoro buty nie sa takie ciezkie jeszcze kilka par nie zaszkodzi hihi mój podobnie, a coz poradzic, ze balerinki sa takie wygodne
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
dziś byłam z mężem na naszej działce, bo wszędzie takie podtopienia, że się bałam jak u nas sytuacja ale jestem miło zaskoczona. Po drodze na działka ludzie mieli normalnie stawy a u nas i na działkach w pobliżu sucho uffff
Mój w sumie nie ma nic do balerinek, ale za to za chiny nie podobają mu się gladiatorki na płaskim - zresztą... mi też nie
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-01-16 o 17:52 |
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie u mnie jest areszt dla kobiet na wychowawce sie nie dostanę bo już słyszałam od koleżanki że jej koleżanki mama pracuje tam i dostała miejsce po niej cięzko ;( szczerze mówiąc każdą pracę każdy odradza co w niej pracuje ja też nie polecam pracy z ludźmi gdzie ma się kontakt jak ja w sklepie i drą na mnie wczoraj babcia z dziadkiem pow że w gazecie mnie opiszą że nie chce im telefonów zwrócić a telefony używane, folie oderwane, porysowane, pudełka podpisane w środku tadek a w drugim gosia (bo kupili se oby dwoje takie same i chcieli wiedzieć kogo czyje pudełko) na ładowarce korektorem napisane tadek koleżanki mąż odradza prace w policji każdy coś znajdzie w swojej pracy negatywnego kobiet strazniczek nie znam
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak uważasz, że sobie poradzisz to złoz papiery a zycie samo reszte zweryfikuje. wiem, ze na wychowawce bez znajmomosci trudno i sama cierpie okrutnie z tego powodu.a w handlu tez pracowałam wiec wiem jak bywa, ludzie potrafią być wredni i to w kazdych warunkach
|
|
#3893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno jak coś to wiesz gdzie mnie szukać popłaczemy razem ![]() już niedługo Zu będzie miała swój rytm a ty dojdziesz to wszystko połapiesz i będziesz miała czas dla siebie ![]() i pocieszę cię że jeszcze trochę a będziesz rozkoszować się sącząc lampkę winka oglądając dobry film wtulona w męża a Zuzanna będzie spała u siebie dla mnie takie wolny wieczór wydawał sie abstrakcją a teraz nie ma dnia by o 20 nie mieć spokojnego wieczoru czy też spotkania ze znajomymi u nas, a i nasze wyjścia są już też coraz częstsze ![]() ![]() Cytat:
mój maż na szczęście nie widzi przeciwwskazań ale ja za to nienawidzę szpilek czy innych obcasów większych niż 3-4cm a mój mąż lubi
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-16 o 18:24 |
||
|
|
|
#3894 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może zabierzecie rodziców na jakąś wypasioną kolację? Mój TŻ za balerinkami też nie przepada, ale cóż - on w nich chodzić nie musi Też mam upatrzone jedne, może po nie jutro podjadę, całe 5 Euro![]() Cytat:
Nie złość się, weekend jest czas relaksu! Cytat:
To samo co do Indii - nie złość się ![]() Chyba bym wolała uczyć w podstawówce. Cytat:
|
|
#3895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() baleriniki są super wygodne ,śmigam zawsze całe lato i wiosnę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lampy jeszcze nie wybrałam szuakam szukam i nic mi nie pasuje,a chciałabys cos zasugerowac? jestem otwarta na propozycje ![]() śliwienka ja tez do gimnazjum bym się nie pchała, osobiscie wole prowadzic zajecia w podstawówce
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka aaa to już wysyłacie część
Szkoda, ze nie wiedzieliście, że tak podrożeje to byście część wysłali przed Nowym Rokiem. Ale trudno Dlatego dziś pojechaliśmy sprawdzić jak mamy koleżanka zadzwoniła, że ich dookoła zalało i się czuje jak na wyspie.
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki
![]() Ale mialam intensywny weekend... wczoraj najpierw robilismy te ramki pod fundament, a potem wieczor nas naszlo, zeby pojechac po nowa szafe (ciuchy nam sie nie mieszcza i jeszcze wieczor pojechalismy i od razu zmontowalismy, a dzisiaj rano bylismy w kosciolku i na malych zakupach a potem sprzatalam nasz pokoik... jeszcze mialam sie przepakowac do nowej szafy ale juz mi sie nie chcialo... zmeczylam sie... a jutro znowu do roboty ehhhhW ogole to ide jutro do ginekologa... pierwszy raz odkad przeprowadzilam sie do meza... tzn jeszcze przez jakis pierwszy rok jezdzilam do bielska ale w koncu trzeba bylo przeciac pepowine... i w sumie juz chyba rok nie bylam bo nie moglam sie zmobilizowac ehhh ale w ogole mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku ze mna bo mam ostatnio niezle przeboje... wlasciwie to zaczely sie jak przestalam brac tabletki anty... raz mialam przerwe w okresie 30 dni a potem nastepny cykl 45 dni i znowu 32 np... i taka hustawka az jakies moze 4 miesiace temu nie mialam przez 2 miesiace... az test ciazowy zrobilam, ale nic nie wykazal, po czym znowu mialam normalny okres i teraz znow juz chyba ponad 2 miesiace nie mam okresu ;/ ehhh nie wiem co sie dzieje... mam nadzieje ze w ciazy nie jestem
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Samba a może jednak ciążą?? Ale idź, idź... coś trzeba z tym zrobić. Ja sama sie wybieram. od kiedy mi te mięśniaki wykrył to się tak wystraszyłam, ze jeszcze u niego nie byłam,a we wrześniu pół roku minęło i wtedy miałam być. Ale się cykam jak nie wiem co
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

hehe ja znowu jestem anty dzieciowa i kocham ten mój błogi spokój i wylegiwanie się w domku
może nie nadaję się na matkę?

No ja też tego nie kumam ,bo to jest na zasadzie ,wchodzę do ich domu i zaczynam wszystko krytykować ,a jest co uwierz mi

gnojek zrobił to z premedytacją... pisali, że żadna kara go nie spotka, bo... 'pies nie był na łańcuchu".... draństwo!!
a ja mam wrazenie ze nie bede w stanie nic zrobic wkolo siebie jutro.
zlosc pieknosci szkodzi.