|
|
#4711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)
Cytat:
I za mieszkanie kciuki oczywiście trzymamy ![]() Cytat:
Byłam z moją Turczynką w Mariackim, bo chciała zobaczyć jak wygląda msza, a teraz zrobiła mi turecki deser, ale jest bardzo, bardzo słodki. A wczoraj byłam na imprezie; wstępnie planuję jutro, na pewno pojutrze, a w środę na spotkanie z Wami, a później również na imprezę - muszę się wybawić przed sesją
Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-01-16 o 20:23 |
||
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam tam w lecie podobne, tylko beżowe i z "rozporkiem" z boku i jestem zadowolona Jakbyś się przypadkiem wybrała na ich poszukiwanie i znalazła czarne, to daj proszę znać, ewentualnie prosiłabym Cię o zakup, jakbym do tej pory sama nie znalazła ![]() Widziałam też tregginsy w KappAhlu i kilku innych sklepach, ale zazwyczaj są droższe, trzeba poszukać Chyba, że chodzi Ci o takie jeansowe, to nie wiem
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma opcji żeby Was zostawić na kilka dni bo się człowiek nie przekopie przez te posty...co do staników to ja wciąż nie rozumiem fenomenu doboru tych wyjątkowych cyckonoszy w dziwnych rozmiarach, ale rozumie, że zakocham się jak przymierzę tak? piszecie że rozmiary różnią się od firm więc nie boicie się zamawiać na all? Lalaith czyli nie ja jedna zostałam w to niewtajemniczona? ![]() zmierzyłam się- mam obwód 70cm (odjęłam już 5cm), a obwód piersi-90cm (pod warunkiem że dobrze to zrobiłam ) wychodzi rozmiar PL 65F, UK 65E. Neciak- ja nadal jestem chętna na te paski ![]() co do balsamów to potwierdzam, że jedwab dali jest b. fajny ale podobnie jak Emilkę, nie powala mnie. Ja uwielbiam balsamy owocowe joannny- truskawkowy mogłabym zjeść co biustu b. lubię serum z bielendy sexy look, do brzucha też bielenda mineralne serum wyszczuplające. nie cierpię za to wszelkich balsamów mrowiących z efektem ciepło/zimno. brrrr. mam takie ze 3 i mogę oddać jak któraś to lubi.Ecrulo- ten balsam ziaji czarny na rozstępy ma ten efekt? Mistrzyni nie wiem skąd taki efekt ale cycki masz lalalala ja tam się napatrzyć nie mogłam![]() co do studiów to wiem, że były na Wyższej Szkole im. Tischnera przy plantach, na UE, na UJ to zależy jakie chcesz. no i oczywiście różne dziwne warunki rekrutacji nie dałam rady w piątek, nie zdążyłam. w sobote byłam w douglasie ale nie znalazłam połowy z listy, a sephory nie było akurat w tej galerii, a dzisiaj już mi się nie chciało. śpieszy Ci się bardzo? Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4714 |
|
moderatorka też wizażanka
|
GG,
Ziaja czerwona ma efekt termo, czarna nie. Chętnie te termo przygarnę Może będę miała coś co Ciebie zainteresuje ![]() Kupiłam już dla siebie perfumy, dla hard były miniaturki i przelałam już pieniądze, więc jutro pewnie wyślą. Z zapachem zdeczka mi się spieszy, bo planuję już zacząć pachnieć męsko
Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-01-16 o 20:30 |
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam tekst na japoński. Gościu opowiada o swojej pracy, o firmie, o swojej rodzinie. Że ma fajny dom, że kino lubi, że wszyscy zdrowi... I na końcu wypala, że ma drugą żonę we Włoszech i chce mieć z nią dziecko.
No ludzie Nawet w szkolnej czytance się zdradzają.
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, i zapomniałam o jednym. Ineso! Dziękuję za kartkę!! Jeszcze jej nie widziałam, ale mama zadzwoniła do mnie, że dostałam, a siostra ma mi zeskanować
Bardzo, bardzo Ci dziękuję!
|
|
|
|
#4717 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mmmmmm - byłam w Carrefourze, obrusy na wagę okropne, ale mają inne do 30zł za sztukę (14,90, 19,90, 24,90 i 29,90) a naprawdę ładne są no cóż, ktoś pomyśli, że w kurtce jest złącze do internetu ![]() Malla - już nie bolą. takie dosyć krótkie, bolały w sumie w okolicach butów, łydki ![]() hobbitem to jest mój M. on powinien stopy golić nie czytam was, bo koleżanka obok, a ja na wizażu
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chce na wakacje nad morze... nie ważne gdzie ale nad morze
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Matka Smoka
|
Mistrzyni - czy w Factory we Wrocławiu są teraz dobre ceny i ciekawe rzeczy? Zwłaszcza interesuje mnie Mango. Zastanawiam się nad wypadem.
Melka, Neciak - napisałam do sklepu z pytaniem o Wasze produkty. Jednak jutro chciałabym wysłać zamówienie, żeby nam więcej rzeczy nie znikło, więc napiszcie proszę czy w zamian coś innego bierzecie czy nie. mmmmm - nie ma też Twojego pędzla i szminki
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2011-01-16 o 20:43 |
|
|
|
#4721 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Od godziny zwezam sobie koszule...palce to mi zaraz odpadna
Jestem z Ciebie dumna I jak wrazenia?![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawde jest roznica Ja wole zakupy w zwyklym sklepie bo na allegro zdarzylo mi sie juz kilka razy nie trafic z miseczka i staniki poszly dalej w swiat![]() Chodz na piwo zamiast fitnessu, ono tez dobrze wplywa na ludzi ![]() Morze mowisz?
|
|||
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W którym miejscu mogę je znaleźć (góra, dół?)No właśnie z zarze są fajne, ale 100zł to sporo za takie coś. Jak znajdę coś podobnego to dam znać
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim najnowszym pomysłem jest oddawania oszczędności TŻtowi na przechowanie bo on jest mega oszczędny i w ciągu pół roku odłożył już 2,5 tyś na wakacje zapraszasz ?
|
|
|
|
|
#4724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To może i lepiej, że nie ma zaoszczędzilam kilkanaście złotychA czy za resztę mogłabym zapłacić na spotkaniu w środę żeby przelewu nie robić? (6zł) ok
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja H&M ogarnęłam dopiero jak tam popracowałam. Od tamtego czasu nie miałam nigdy okazji, żeby dokładnie tam poszperać, a szkoda. Tam czasem jest jak w SH, między badziewiami można upolować perełki.
|
#4726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle te znalazłam w douglasie które były na liście do kupienia.Skoro już kupiłaś, trudno. ja mam kilka swoich ulubionych a inne musze wywąchać, bo jakoś dla siebie nie mogę nic trafić. za to męskie ![]() z balsamów z efektem mam: 1.perfecta serum collagen slim do rozstępów 2.eveline slim 3d serum wyszczuplające+ ujędrniające antycellulit 3.bielenda lipid-shock skoncentrowany żel wyszczuplający 1 i 2 są mrowiąco chłodzące, a 3 jest grzejący jak cholera, potem miałam aż czerwoną skórę to jedziemy do Emilki ![]() Cytat:
tak jak Ineso i niektóre dziewczyny- 40zł to już dużo. widać jeszcze nie dorosłam do kupowania tak drogiej bielizny, a raczej mój portfel tak nie spęczniał![]() pójdę, pójdę jak tak ładnie namawiasz już sobie sprawdziłam, że jak w środę nie pójdę (choć z bólem,bo to świetne zajęcia) to karnet i tak mi obstanie żeby to nadrobic, dla Was wszystko
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4727 | ||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Lecę dalej, jeszcze z 50 stron i Was nadrobię...
Śliczny make up i boskie rzęsy! Cytat:
Ja WSZYSTKO golę codziennie... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To zejdźcie się i przestaną być chore, po co uciekać przed przeznaczeniem ![]() Cytat:
Peelingi Lirene są super! ![]() ciepło było, 8 stopni, o północy biegałam po lokalach w cienkim sweterku Cytat:
Cytat:
Też jestem zboczona na punkcie zapachów, w wyniku czego mam całą półkę balsamów do ciała, których nie używam, bo znudziły mi się ich zapachy Uwielbiam zapachowe produkty do włosów.Cytat:
Mogę zapytać Ciacho o jakieś ćwiczenia, tylko powiedz, czy masz chociaż małe ciężarki (np. butelki z wodą), w jakim stanie jest Twój kręgosłup i zapał do brzuszków. A6W nie jest takie złe, ale można sobie tym zrąbać kręgosłup, lepsze efekty dawało mi robienie codziennie małej ilości powtórzeń niż przejście tego całego morderczego cyklu. Dziękuję za troskę Ciasto nie uciekło z blachy, do dalszego pieczenia zachęcił nas jego przyjaciel (przebieralnia uświadomiła mnie, jakie z niego ciacho nr2 ) na zakupach w Bonarce - takie trochę absurdalne Nie wiem, jak to będzie dalej. Dopadła go zimowa deprecha (brak pracy!) i znieczulica wobec wszystkiego, niestety odbija się to mocno na mnie, sięgnął też po nieodpowiednie odstresowywacze Jak śpiewa Turboweekend (co za głupia nazwa jak na rockowy zespół), "trouble is that you don't care". Chociaż dalej nie wiem, na czym stoję, to nie mam serca go zostawiać w takim momencie i nie potrafię obojętnie patrzeć na jego łzy...
|
|
|
#4728 |
|
Matka Smoka
|
mmmm - na spotkaniu mnie nie będzie, ale jak przelew jest problematyczny to zapłacisz przy odbiorze:eheem:
Lubię Factory głównie ze względu na Mango właśnie - lubię ich coiuchy i tam faktycznie mają ceny outletowe. W zeszłym roku wyszłam z 7 parami spodni, 3 spódnicami i jeszcze czymś
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Shiru widzę że z Ciebie maniaczka serialowa
jaką stronkę polecasz? chciałam ostatnio się zagłębić w polecany przez Was Vampire Diaries ale tam gdzie był od 1szego sezonu to były limity:/a co do mieszkania to skacz na głęboką wodę a nie się zastanawiasz bo tak to nigdy się nie przeprowadzisz, a przecież jak nie będziesz dawała rady to zawsze możesz wrócić ale warto jest spróbowaća w ogóle to mam te zaparzaczki 4 ostatnie sztuki dorwałam
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
www.taaz.com ogarnijcie jakie fajne metamorfozy można robić
Już wiem, że nigdy nie będę blondynką, ewentualnie zostanę "czarnulką"
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a polecasz pracę tam?to jest fajne
|
|
#4732 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
najlepiej to sprawidzić wąchając ubranie na 2 dzień ( o ile nie przebywałaś w pomieszczeniu dla palących ![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam spodnie za 20 zł ale rzeczy są rózne _ paki, bluzki, płaszcze, spódnice, swetry. Sklep Mango jest duży, 2 x razy taki jak w Krk, jest w czym wybierać i cenowo to dobrze wygląda, ja zawsze poluję na sukienki. Jak chcesz, to ja w połowie lutego wybieram się do Wrc ( egzamin) to wtedy mogłabym Cie zabrać. Poza Mango jest Inglot, Inimissimi, wrangler, Prima Moda...zresztą zobacz sama http://www.factory.pl/#/POL/Brands ale faktycznie warto bo ceny są niskie. Np. zrobiłam duże zakupy w Intimissimi - 4 pary skarpetek, 6 grubych rajstop, 6 cienikich, 6 koszulek za 160 zł!
|
||||
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno w tym roku Factory ma być w Krakowie... Malla dobrze, że już jesteś
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zauwazylam
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni mnie zabierz!
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Malla, Plotkara wychodzi 24.I
Zapomniałam, że jeszcze Californication oglądam. Cytat:
Co do mieszkania. Nie chcę wtopić oszczędności. U mnie z pracą na etat jest tak trochę dziwna sytuacja, więc też nie mogłabym pracować gdzie chcę. Zaparzaczki Nie
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Malla-
![]() mogę oddać ![]() Mistrzyni to obie się będziemy instruktażować
|
|
|
#4739 |
|
|
GG,
Ja myślałam, ze Ty pytasz czy czarna seria ziajowa mrowi ![]() Chętnie wszystkie trzy zagarnę (zachłanna ja) Potrzebujesz jakiś kosmetyków? |
|
|
|
#4740 |
|
Konto usunięte
|
mówisz i masz
jadę na weekend 12-13. Wyjazd piątek, za dwa noclegi w ten week płaciłam 75 zł, kto chce niech jedzie ( gratis: impreza w doborowym towarzystwie )
Edytowane przez 201608010929 Czas edycji: 2011-01-16 o 21:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

Chciałabym żeby były takie dość grube, jak spodnie, żeby można było do nich nosić krótkie tuniki itp. Wiem, że w Zarze są po 100zł, widziałyście gdzieś jeszcze?
nie ma opcji żeby Was zostawić na kilka dni bo się człowiek nie przekopie przez te posty...

) na zakupach w Bonarce - takie trochę absurdalne 
Potrzebujesz jakiś kosmetyków?