Krakowianki po raz siódmy (część 7) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 20:20   #4711

Dot.: Krakowianki po raz siódmy (część 7)

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Ja mam ok 20 butelek perfum, wolę inwestować w te firmowe..zapach utrzymuje się długo
A ja właśnie zauważyłam, że mnie zapachy się trzymają. Albo to może wrażenie tylko; w każdym razie używam na sobie małą ilość perfum, bo chcę ja je czuć i to musi być zapach... owijający, lekki i prawie niewyczuwalny. Dlatego nie perfumuję się mocno.

I za mieszkanie kciuki oczywiście trzymamy

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Ktora mnie nauczy robic eyelinerem kreske? Tak mi sie podoba a za cholere nie umiem
Ja nie umiem ze względu na to, że gdy zamknę jedno oko, to nie widzę nic drugim, a moje powieki/oczy są tak beznadziejnie skonstruowane, że mało co można na nich zrobić porządnego - są pomarszczone, zapadnięte i w ogóle porażka.

Byłam z moją Turczynką w Mariackim, bo chciała zobaczyć jak wygląda msza, a teraz zrobiła mi turecki deser, ale jest bardzo, bardzo słodki.

A wczoraj byłam na imprezie; wstępnie planuję jutro, na pewno pojutrze, a w środę na spotkanie z Wami, a później również na imprezę - muszę się wybawić przed sesją

Edytowane przez ville
Czas edycji: 2011-01-16 o 20:23
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:21   #4712
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Ja bym się chciała stać posiadaczką tregginsów, ale nie wiem gdzie znaleźć Chciałabym żeby były takie dość grube, jak spodnie, żeby można było do nich nosić krótkie tuniki itp. Wiem, że w Zarze są po 100zł, widziałyście gdzieś jeszcze?
W H&Mie są rozmaite w różnych cenach, ja poluję na takie czarne za 39,9, na gumce - one są trochę wyższe w talii. W Krakowskiej ostatnio nie mieli, a w Bonarce brak M.
Kupowałam tam w lecie podobne, tylko beżowe i z "rozporkiem" z boku i jestem zadowolona
Jakbyś się przypadkiem wybrała na ich poszukiwanie i znalazła czarne, to daj proszę znać, ewentualnie prosiłabym Cię o zakup, jakbym do tej pory sama nie znalazła
Widziałam też tregginsy w KappAhlu i kilku innych sklepach, ale zazwyczaj są droższe, trzeba poszukać Chyba, że chodzi Ci o takie jeansowe, to nie wiem

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:24   #4713
gg22
Zakorzenienie

nie ma opcji żeby Was zostawić na kilka dni bo się człowiek nie przekopie przez te posty...

co do staników to ja wciąż nie rozumiem fenomenu doboru tych wyjątkowych cyckonoszy w dziwnych rozmiarach, ale rozumie, że zakocham się jak przymierzę tak? piszecie że rozmiary różnią się od firm więc nie boicie się zamawiać na all?
Lalaith czyli nie ja jedna zostałam w to niewtajemniczona?

zmierzyłam się- mam obwód 70cm (odjęłam już 5cm), a obwód piersi-90cm (pod warunkiem że dobrze to zrobiłam) wychodzi rozmiar PL 65F, UK 65E.

Neciak- ja nadal jestem chętna na te paski

co do balsamów to potwierdzam, że jedwab dali jest b. fajny ale podobnie jak Emilkę, nie powala mnie. Ja uwielbiam balsamy owocowe joannny- truskawkowy mogłabym zjeść co biustu b. lubię serum z bielendy sexy look, do brzucha też bielenda mineralne serum wyszczuplające. nie cierpię za to wszelkich balsamów mrowiących z efektem ciepło/zimno. brrrr. mam takie ze 3 i mogę oddać jak któraś to lubi.
Ecrulo- ten balsam ziaji czarny na rozstępy ma ten efekt?

Mistrzyni nie wiem skąd taki efekt ale cycki masz lalalala ja tam się napatrzyć nie mogłam

co do studiów to wiem, że były na Wyższej Szkole im. Tischnera przy plantach, na UE, na UJ to zależy jakie chcesz. no i oczywiście różne dziwne warunki rekrutacji

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
gg22,
Wąchałaś? Może udałoby mi się coś domówić
nie dałam rady w piątek, nie zdążyłam. w sobote byłam w douglasie ale nie znalazłam połowy z listy, a sephory nie było akurat w tej galerii, a dzisiaj już mi się nie chciało. śpieszy Ci się bardzo?

Cytat:
W srode, po 17 przychodzisz do alter ego na florianskiej
Info w klubie
a czemu środa???? mój fitness
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:28   #4714
ecrulo
moderatorka też wizażanka

GG,
Ziaja czerwona ma efekt termo, czarna nie. Chętnie te termo przygarnę Może będę miała coś co Ciebie zainteresuje

Kupiłam już dla siebie perfumy, dla hard były miniaturki i przelałam już pieniądze, więc jutro pewnie wyślą. Z zapachem zdeczka mi się spieszy, bo planuję już zacząć pachnieć męsko

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki

Edytowane przez ecrulo
Czas edycji: 2011-01-16 o 20:30
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:28   #4715
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Czytam tekst na japoński. Gościu opowiada o swojej pracy, o firmie, o swojej rodzinie. Że ma fajny dom, że kino lubi, że wszyscy zdrowi... I na końcu wypala, że ma drugą żonę we Włoszech i chce mieć z nią dziecko.

No ludzie Nawet w szkolnej czytance się zdradzają.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:28   #4716

Ach, i zapomniałam o jednym. Ineso! Dziękuję za kartkę!! Jeszcze jej nie widziałam, ale mama zadzwoniła do mnie, że dostałam, a siostra ma mi zeskanować
Bardzo, bardzo Ci dziękuję!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:30   #4717
ecrulo

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Czytam tekst na japoński. Gościu opowiada o swojej pracy, o firmie, o swojej rodzinie. Że ma fajny dom, że kino lubi, że wszyscy zdrowi... I na końcu wypala, że ma drugą żonę we Włoszech i chce mieć z nią dziecko.

No ludzie Nawet w szkolnej czytance się zdradzają.
Wczoraj go czytałam. Żal

Stary 2011-01-16, 20:32   #4718
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:

A co to za kurtka? Bo sie rozgladam za czyms...

Jestesmy gorsze od mody na sukces-czlowiek znika na 2 dni a tu juz wszystko do gory nogami
męska, więc nie dla Ciebie raczej

mmmmmm - byłam w Carrefourze, obrusy na wagę okropne, ale mają inne do 30zł za sztukę (14,90, 19,90, 24,90 i 29,90) a naprawdę ładne są
no cóż, ktoś pomyśli, że w kurtce jest złącze do internetu

Malla - już nie bolą. takie dosyć krótkie, bolały w sumie w okolicach butów, łydki
hobbitem to jest mój M. on powinien stopy golić

nie czytam was, bo koleżanka obok, a ja na wizażu
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:32   #4719
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość

Mam tych pigmentów od cholery (wolę nie wiedzieć ile), ale jak pisałam - inaczej jak na bazę z Duraline nie ma tego efektu I hm, jak się dostaną nie daj Boże do oka, to łzawienie murowane! Ale dziękuję

Zbieram na wakacje, chcę chociaż do Włoch, albo do Grecji pojechać
mam kilka pigmentów z Maca to może tez bedzie fajny efekt jak wreszcie ich użyje
ja chce na wakacje nad morze... nie ważne gdzie ale nad morze
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:35   #4720
Ineso
Matka Smoka

Mistrzyni - czy w Factory we Wrocławiu są teraz dobre ceny i ciekawe rzeczy? Zwłaszcza interesuje mnie Mango. Zastanawiam się nad wypadem.

Melka, Neciak - napisałam do sklepu z pytaniem o Wasze produkty. Jednak jutro chciałabym wysłać zamówienie, żeby nam więcej rzeczy nie znikło, więc napiszcie proszę czy w zamian coś innego bierzecie czy nie.

mmmmm - nie ma też Twojego pędzla i szminki

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2011-01-16 o 20:43
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:44   #4721
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Od godziny zwezam sobie koszule...palce to mi zaraz odpadna

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
stałam się wreszcie posiadaczką legginsów
Jestem z Ciebie dumna I jak wrazenia?

Cytat:
ja miałam zbierać na wakacje i lipa
narazie mam 50euro odłożone i to tylko dlatego że dostałam euro a nie złotówki
Polecam oszczedzanie w euro-jedynie pieniadze, ktorych na codzien nie ruszam...za daleko do kantoru

Cytat:
Ja bym się chciała stać posiadaczką tregginsów, ale nie wiem gdzie znaleźć Chciałabym żeby były takie dość grube, jak spodnie, żeby można było do nich nosić krótkie tuniki itp. Wiem, że w Zarze są po 100zł, widziałyście gdzieś jeszcze?
Tez chce! Jak przeszukacie galerie to dajcie znac co gdzie i jak

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
co do staników to ja wciąż nie rozumiem fenomenu doboru tych wyjątkowych cyckonoszy w dziwnych rozmiarach, ale rozumie, że zakocham się jak przymierzę tak? piszecie że rozmiary różnią się od firm więc nie boicie się zamawiać na all?

a czemu środa???? mój fitness
Jak przymierzysz to zrozumiesz Naprawde jest roznica Ja wole zakupy w zwyklym sklepie bo na allegro zdarzylo mi sie juz kilka razy nie trafic z miseczka i staniki poszly dalej w swiat
Chodz na piwo zamiast fitnessu, ono tez dobrze wplywa na ludzi

Cytat:
Morze mowisz?

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 20:46   #4722
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
W H&Mie są rozmaite w różnych cenach, ja poluję na takie czarne za 39,9, na gumce - one są trochę wyższe w talii. W Krakowskiej ostatnio nie mieli, a w Bonarce brak M.
Kupowałam tam w lecie podobne, tylko beżowe i z "rozporkiem" z boku i jestem zadowolona
Jakbyś się przypadkiem wybrała na ich poszukiwanie i znalazła czarne, to daj proszę znać, ewentualnie prosiłabym Cię o zakup, jakbym do tej pory sama nie znalazła
Widziałam też tregginsy w KappAhlu i kilku innych sklepach, ale zazwyczaj są droższe, trzeba poszukać Chyba, że chodzi Ci o takie jeansowe, to nie wiem
Dziękuję, pójdę zobaczyć. Ale ja w ogóle nie ogarniam H&M, za duży dla mnie W którym miejscu mogę je znaleźć (góra, dół?)
No właśnie z zarze są fajne, ale 100zł to sporo za takie coś. Jak znajdę coś podobnego to dam znać
Stary 2011-01-16, 20:52   #4723
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Jestem z Ciebie dumna I jak wrazenia?

Polecam oszczedzanie w euro-jedynie pieniadze, ktorych na codzien nie ruszam...za daleko do kantoru

Morze mowisz?
czuję się jak nieubrana

moim najnowszym pomysłem jest oddawania oszczędności TŻtowi na przechowanie bo on jest mega oszczędny i w ciągu pół roku odłożył już 2,5 tyś na wakacje

zapraszasz ?
Stary 2011-01-16, 20:53   #4724
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
mam kilka pigmentów z Maca to może tez bedzie fajny efekt jak wreszcie ich użyje
to jedźmy do Emilki!

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Mistrzyni - czy w Factory we Wrocławiu są teraz dobre ceny i ciekawe rzeczy? Zwłaszcza interesuje mnie Mango. Zastanawiam się nad wypadem.

mmmmm - nie ma też Twojego pędzla i szminki
Byłaś w Faktory? Jakie są ceny tak normalnie? Ja byłam tylko raz we Wrocławiu i mialam tam pojechać ale przez czekanie 2,5 godziny na obiad w Gruzińskiej nie zdążyłam

To może i lepiej, że nie ma zaoszczędzilam kilkanaście złotych
A czy za resztę mogłabym zapłacić na spotkaniu w środę żeby przelewu nie robić? (6zł)

Cytat:
Tez chce! Jak przeszukacie galerie to dajcie znac co gdzie i jak
ok
Stary 2011-01-16, 20:54   #4725
Shiruvii
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, pójdę zobaczyć. Ale ja w ogóle nie ogarniam H&M, za duży dla mnie W którym miejscu mogę je znaleźć (góra, dół?)
No właśnie z zarze są fajne, ale 100zł to sporo za takie coś. Jak znajdę coś podobnego to dam znać
Ja H&M ogarnęłam dopiero jak tam popracowałam. Od tamtego czasu nie miałam nigdy okazji, żeby dokładnie tam poszperać, a szkoda. Tam czasem jest jak w SH, między badziewiami można upolować perełki.

Stary 2011-01-16, 21:00   #4726
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
GG,
Ziaja czerwona ma efekt termo, czarna nie. Chętnie te termo przygarnę Może będę miała coś co Ciebie zainteresuje

Kupiłam już dla siebie perfumy, dla hard były miniaturki i przelałam już pieniądze, więc jutro pewnie wyślą. Z zapachem zdeczka mi się spieszy, bo planuję już zacząć pachnieć męsko
nie mam ziaji czerwonej, pisząc o czerwonych miałam na myśli perfumy bossa tyle te znalazłam w douglasie które były na liście do kupienia.
Skoro już kupiłaś, trudno. ja mam kilka swoich ulubionych a inne musze wywąchać, bo jakoś dla siebie nie mogę nic trafić. za to męskie może i ja się w końcu na nie przerzucę

z balsamów z efektem mam:
1.perfecta serum collagen slim do rozstępów
2.eveline slim 3d serum wyszczuplające+ ujędrniające antycellulit
3.bielenda lipid-shock skoncentrowany żel wyszczuplający
1 i 2 są mrowiąco chłodzące, a 3 jest grzejący jak cholera, potem miałam aż czerwoną skórę

Cytat:
to jedziemy do Emilki

Cytat:
Jak przymierzysz to zrozumiesz Naprawde jest roznica Ja wole zakupy w zwyklym sklepie bo na allegro zdarzylo mi sie juz kilka razy nie trafic z miseczka i staniki poszly dalej w swiat
Chodz na piwo zamiast fitnessu, ono tez dobrze wplywa na ludzi
to muszę się kiedyś z Wami wybrać, ale dla mnie wydać 100zł za stanik tak jak Ineso i niektóre dziewczyny- 40zł to już dużo. widać jeszcze nie dorosłam do kupowania tak drogiej bielizny, a raczej mój portfel tak nie spęczniał

pójdę, pójdę jak tak ładnie namawiasz już sobie sprawdziłam, że jak w środę nie pójdę (choć z bólem,bo to świetne zajęcia) to karnet i tak mi obstanie żeby to nadrobic, dla Was wszystko
.
Stary 2011-01-16, 21:00   #4727
Malla
Nie depcze krokusów

Lecę dalej, jeszcze z 50 stron i Was nadrobię...
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Huh, jestem z siebie dumna! Zrobiłam stepa na bloga
Śliczny make up i boskie rzęsy!
Cytat:
Napisane przez Mjucaczek Pokaż wiadomość
Szkoda, że ciągle nie ma tak jak na uw. Tam jest ogromny wybór przedmiotów dodatkowych, zupełnie nie z kierunku, student filologii może nawet na chemię iść
Jak to nie? Wszystko można wybrać. U mnie (sprzed usosu) wypełniało się kartę z danymi przedmiotu dodatkowego i jakąś tam zgodą kogoś ważnego i jazda! A z racji kierunku ścisłego dodatkowe przedmioty mogliśmy robić w ramach standardowego katalogu zajęć także na innych wydziałach, chemii, fizyki czy psychologii, z czego zawzięcie korzystałam. Koleżanki chodziły na przedmioty z zupełnie innych kierunków, np. filologii czy filozofii.
Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Codziennie?
Ja WSZYSTKO golę codziennie...
Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
to może inaczej mam nadzieję, że coś będzie dało się zrobić, żeby socjalne dostawały rzeczywiście osoby, które na to zasługują. bo niestety słyszałam o numerach w stylu, że jak czyiś rodzice mają własną działalność, to można sfabrykować dochód tak, że niby stypendium przysługuje, a kasy w domu nie brakuje. z drugiej strony, osobom, których rodzina ledwo może sobie pozwolić na wysłanie ich na studia, takie stypendium by się przydało, ale nie przysługuje, bo teoretycznie ten dochód na osobę jest zbyt wysoki. nie znam się na kwestiach formalnych, ale wiem, ze to bywa niesprawiedliwe.
Skądś to znam... Miałam najniższy socjal 70 zł, a w domu nie starczało do kolejnej wypłaty. No ale za bogata byłam...
Cytat:
To są moje trzy faworyty:
1. Delia jedwab do ciała
2. Bielendy Colagen
3. Garnier żółty- mniej nawilża od powyższych ale fajnie napina skórę.
Cytuję, bo to cenne informacje
Cytat:
Oczywiście, że oglądam. Z seriali to jeszcze House'a, Gossip Girl, Hellcats, Pretty Little Liars i HIMYM.
Nie orientujesz się, kiedy będzie nowy odcinek "Plotkary"?
Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja ogarniam bo sama takie mam
To zejdźcie się i przestaną być chore, po co uciekać przed przeznaczeniem
Cytat:
Co do specyfików antycellulitowych: gąbka syrena + eris antycellulitowe (peeling i krem) i była poprawa, spora !
Mnie po syrence strasznie swędziała skóra :/
Peelingi Lirene są super!
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
dziś było brzydko i zimno :/ ale nie tracę humoru

ciepło było, 8 stopni, o północy biegałam po lokalach w cienkim sweterku
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Jakby to tak magicznie działało, że pyk, i nagle tłuszcz=mięśnie, to bym miała ksywkę Stalowy Poślad.

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
garniera mam czerwonego, ale on nie pachnie :< wiem, ze to glupie, ale oprocz dzialania, to ja cenie jeszcze zapach ;p
Jak dla mnie on ładnie pachnie, tak kremowo... Eks ma AZS i to była jedyna rzecz spośród wygrzebywanych przeze mnie z czeluści KWC, która mu pomagała.
Też jestem zboczona na punkcie zapachów, w wyniku czego mam całą półkę balsamów do ciała, których nie używam, bo znudziły mi się ich zapachy Uwielbiam zapachowe produkty do włosów.
Cytat:
Też tak to sobie tłumaczę ale ostatnio znowu zaczęłam robić rowerki w domu, muszę poszukać jeszcze czegoś na skośne/ukośne/krzywe mięśnie brzucha (Malla* przyjdzie, to niepotrzebne skreśli), potem basen i bieganie... ach, uwielbiam planować swoje ćwiczenia, co roku to robię
* ciekawe tylko kiedy przyjdzie!:P
Krzywe mięśnie
Mogę zapytać Ciacho o jakieś ćwiczenia, tylko powiedz, czy masz chociaż małe ciężarki (np. butelki z wodą), w jakim stanie jest Twój kręgosłup i zapał do brzuszków.
A6W nie jest takie złe, ale można sobie tym zrąbać kręgosłup, lepsze efekty dawało mi robienie codziennie małej ilości powtórzeń niż przejście tego całego morderczego cyklu.
Cytat:
Właśnie, co z Mallą?
Cytat:
jak to co? Nie idzie do łóżka, tylko od północy rozmawia z Ciachem!
Cytat:
Malla już nie gniecie ciasta Wczoraj przyjechał po rzeczy....
Dziękuję za troskę
Ciasto nie uciekło z blachy, do dalszego pieczenia zachęcił nas jego przyjaciel (przebieralnia uświadomiła mnie, jakie z niego ciacho nr2 ) na zakupach w Bonarce - takie trochę absurdalne Nie wiem, jak to będzie dalej. Dopadła go zimowa deprecha (brak pracy!) i znieczulica wobec wszystkiego, niestety odbija się to mocno na mnie, sięgnął też po nieodpowiednie odstresowywacze Jak śpiewa Turboweekend (co za głupia nazwa jak na rockowy zespół), "trouble is that you don't care". Chociaż dalej nie wiem, na czym stoję, to nie mam serca go zostawiać w takim momencie i nie potrafię obojętnie patrzeć na jego łzy...
Stary 2011-01-16, 21:01   #4728
Ineso
Matka Smoka

mmmm - na spotkaniu mnie nie będzie, ale jak przelew jest problematyczny to zapłacisz przy odbiorze:eheem:
Lubię Factory głównie ze względu na Mango właśnie - lubię ich coiuchy i tam faktycznie mają ceny outletowe. W zeszłym roku wyszłam z 7 parami spodni, 3 spódnicami i jeszcze czymś
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:05   #4729
gg22
Zakorzenienie

Shiru widzę że z Ciebie maniaczka serialowa jaką stronkę polecasz? chciałam ostatnio się zagłębić w polecany przez Was Vampire Diaries ale tam gdzie był od 1szego sezonu to były limity:/

a co do mieszkania to skacz na głęboką wodę a nie się zastanawiasz bo tak to nigdy się nie przeprowadzisz, a przecież jak nie będziesz dawała rady to zawsze możesz wrócić ale warto jest spróbować

a w ogóle to mam te zaparzaczki 4 ostatnie sztuki dorwałam
.
Stary 2011-01-16, 21:05   #4730
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

www.taaz.com ogarnijcie jakie fajne metamorfozy można robić Już wiem, że nigdy nie będę blondynką, ewentualnie zostanę "czarnulką"

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:06   #4731
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Ja H&M ogarnęłam dopiero jak tam popracowałam. Od tamtego czasu nie miałam nigdy okazji, żeby dokładnie tam poszperać, a szkoda. Tam czasem jest jak w SH, między badziewiami można upolować perełki.
o a polecasz pracę tam?

Cytat:
2.eveline slim 3d serum wyszczuplające+ ujędrniające antycellulit
to jest fajne
Stary 2011-01-16, 21:06   #4732
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Nie ma takiego rozmiaru jak "miseczka B" Misja na dziś: uświadom się stanikowo
No to ja czekam na termin instruktażu :P

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
A ja właśnie zauważyłam, że mnie zapachy się trzymają. Albo to może wrażenie tylko; w każdym razie używam na sobie małą ilość perfum, bo chcę ja je czuć i to musi być zapach... owijający, lekki i prawie niewyczuwalny. Dlatego nie perfumuję się mocno.
Właśnie z dobrymi perfumami tak własnie jest - po pewnym czasie nie czujesz ich zapachu, za to wszyscy wokół czują najlepiej to sprawidzić wąchając ubranie na 2 dzień ( o ile nie przebywałaś w pomieszczeniu dla palących

Cytat:
Mistrzyni nie wiem skąd taki efekt ale cycki masz lalalala ja tam się napatrzyć nie mogłam

co do studiów to wiem, że były na Wyższej Szkole im. Tischnera przy plantach, na UE, na UJ to zależy jakie chcesz. no i oczywiście różne dziwne warunki rekrutacji
Najlepszy tekst który usłyszałam od szanownego pana na spotkaniu kadrowym, jak już wyszłam od Was:
" Mogę Ci zadać jedno pytanie?"
Ja mówię: "Nie ma sprawy"
-"Czemu nie noisz staników typu push-up? "

A studia oczywiście sprawdzę.
Cytat:
Jest dobrze Kupiłam spodnie za 20 zł ale rzeczy są rózne _ paki, bluzki, płaszcze, spódnice, swetry. Sklep Mango jest duży, 2 x razy taki jak w Krk, jest w czym wybierać i cenowo to dobrze wygląda, ja zawsze poluję na sukienki. Jak chcesz, to ja w połowie lutego wybieram się do Wrc ( egzamin) to wtedy mogłabym Cie zabrać. Poza Mango jest Inglot, Inimissimi, wrangler, Prima Moda...zresztą zobacz sama http://www.factory.pl/#/POL/Brands ale faktycznie warto bo ceny są niskie. Np. zrobiłam duże zakupy w Intimissimi - 4 pary skarpetek, 6 grubych rajstop, 6 cienikich, 6 koszulek za 160 zł!
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:07   #4733
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
mmmm - na spotkaniu mnie nie będzie, ale jak przelew jest problematyczny to zapłacisz przy odbiorze:eheem:
Lubię Factory głównie ze względu na Mango właśnie - lubię ich coiuchy i tam faktycznie mają ceny outletowe. W zeszłym roku wyszłam z 7 parami spodni, 3 spódnicami i jeszcze czymś
supe, dziękuję

Podobno w tym roku Factory ma być w Krakowie...

Malla dobrze, że już jesteś
Stary 2011-01-16, 21:07   #4734
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
N

ups, a pisałam na forum Ax, że w necie jest dużo recenzji, że ten najjaśniejszy jest pomarańczowawy...

nie zauwazylam
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 21:08   #4735
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

to muszę się kiedyś z Wami wybrać, ale dla mnie wydać 100zł za stanik tak jak Ineso i niektóre dziewczyny- 40zł to już dużo. widać jeszcze nie dorosłam do kupowania tak drogiej bielizny, a raczej mój portfel tak nie spęczniał
ja kupuje dobrze dobrane staniki tylko jak są przecenione za 30-40zł wiec nie uogólniajmy że dobrze dobrana=droga
Stary 2011-01-16, 21:09   #4736
mmmmmm
Zakorzenienie

Mistrzyni mnie zabierz!
Stary 2011-01-16, 21:11   #4737
Shiruvii
Zakorzenienie

Malla, Plotkara wychodzi 24.I

Zapomniałam, że jeszcze Californication oglądam.

Cytat:
Shiru widzę że z Ciebie maniaczka serialowa jaką stronkę polecasz? chciałam ostatnio się zagłębić w polecany przez Was Vampire Diaries ale tam gdzie był od 1szego sezonu to były limity:/

a co do mieszkania to skacz na głęboką wodę a nie się zastanawiasz bo tak to nigdy się nie przeprowadzisz, a przecież jak nie będziesz dawała rady to zawsze możesz wrócić ale warto jest spróbować

a w ogóle to mam te zaparzaczki 4 ostatnie sztuki dorwałam
Nie oglądam na żadnych stronach serialowych.

Co do mieszkania. Nie chcę wtopić oszczędności. U mnie z pracą na etat jest tak trochę dziwna sytuacja, więc też nie mogłabym pracować gdzie chcę.

Zaparzaczki

Cytat:
o a polecasz pracę tam?
Nie

Stary 2011-01-16, 21:13   #4738
gg22
Zakorzenienie

Malla-

Cytat:
to jest fajne
mogę oddać

Mistrzyni to obie się będziemy instruktażować
.
Stary 2011-01-16, 21:14   #4739
ecrulo

GG,
Ja myślałam, ze Ty pytasz czy czarna seria ziajowa mrowi Chyba się nie zrozumiałyśmy

Chętnie wszystkie trzy zagarnę (zachłanna ja) Potrzebujesz jakiś kosmetyków?

Stary 2011-01-16, 21:16   #4740
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Mistrzyni mnie zabierz!
mówisz i masz jadę na weekend 12-13. Wyjazd piątek, za dwa noclegi w ten week płaciłam 75 zł, kto chce niech jedzie ( gratis: impreza w doborowym towarzystwie )

Edytowane przez 201608010929
Czas edycji: 2011-01-16 o 21:17
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości