Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 22:48   #4891
CrazyMachine
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011

Witam wszystkie wakacyjne mamy wieczorową porą! Można się przyłączyć do waszego miłego grona? Ja jestem w 16 tc, termin mam na 11.07.2011.
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 23:19   #4892
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Na stałe mam nadzieję. Znajomi mnie straszą, jak to źle w Polsce, chcemy się sami przekonać jak jest naprawdę.

No właśnie, my auta nie bierzemy, raczej w grę wchodzi przesyłka wszystkich rzeczy. Zobaczę, może coś fajnego wypatrzę na wyprzedażach. A z których sklepów ciuszki polecasz najbardziej?
Pewnie trzeba odwaznie wrocic, a nie sluchac strasznenia. My wrocilismy i nie zalujemy, nic a nic !!

My coprawda wracalismy samochodem, ale czesc rzeczy posłaslimy w paczkach kurierem o ile dobrze pamietam KURIER POLSKA czy cos takiego, za karton 30kg naprawde kasowali grosze, a wylalismy takich 3 + rower nie bylo sensu wszystkiego upychac w samochod

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wakacyjne mamy wieczorową porą! Można się przyłączyć do waszego miłego grona? Ja jestem w 16 tc, termin mam na 11.07.2011.
witamy na pokładzie!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-16, 23:35   #4893
Sabuska
Raczkowanie

Witam i ja się w końcu ujawnię, bo tylko podczytuje Was w tajemnicy. 10 tydzień, termin na 21 sierpnia
Stary 2011-01-17, 00:02   #4894
brumek
Zakorzenienie

WItajcie nowe mamusie
Stary 2011-01-17, 07:36   #4895
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
mój gin jest taki że dopiero na połówkowym raczy spojrzeć między nogi, jak młode się nie pokaże to to oleje i Bóg wie ile będę czekać na kolejną szansę
Fifi ujawnił się dopiero coś koło 24.t.c.
mój tez na genetycznym nawet nic nie wspominał o zajrzeniu miedzy nogi, ja nawet nie łudziłam się że coś się dowiem. z Filipem dowiedzieliśmy się na połówkowym więc teraz myślę będzie podobnie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Dziewczyny a co myślicie o takim wynalazku?http://allegro.pl/wiaderko-do-kapiel...399997563.html Przyjaciółka była u mnie w odwiedzinach i pokazała mi coś takiego, piewszy raz widzę, opinie są super
mi się to w ogóle nie podoba, dla mnie jakiś dziwny wymysł - nie wyobrażam sobie jak w tym dokładnie dziecko umyć, przecież taki maluch ulewa mleczko i różne rzeczy zbierają mu się w zakamarki ciała a w tym wiaderku to nie ma się dostępu żeby dokładnie umyć.

Z Filipem przekonałam się że takie i cuda to tylko marketing i najlepiej kupować proste rzeczy Mi bardzo wiele rzeczy okazało się zbędnych... Teraz tego błędu już nie zrobię
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:09   #4896
BABONIK
Zadomowienie

dzień dobry

witam nowe mamuśki ale się nas nazbierało piszcie swoje dane na PW do Zanki to wpisze Was na liste,będzie nam łatwiej nas wszystkie ogarnąc

my wiaderko odrzucamy,zostajemy przy zwykłej wanience

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

co do tej wanienki z Fisher Price z leżaczkiem to jest malutka i niespecjalnie wygodna,jak sie dzidziuś położ to nie da się go zamoczyc w całości,można go tylko polewac wodą,a moja córcia uwielbiała od poczatku ciaptac się w wodzie i machac nózkami pod wodą.jeśli ktoś ją kupił w dobrej cenie to ok,ale nowa to uważam zbędny wydatek.Mój brat właśnie korzysta,dzidziuś ma 2 m-ce i będą musieli przejsc na większą bo w tej się już prawie nie mieści... więc trzeba kupic drugą

widzę,że powoli rozkłada Was przeziębienie mnie jeszcze nie,ale moja córa wczoraj złapała katar i noc mieliśmy straszną nienawidzę kataru

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Bartessa
- Słoneczko ma rację; nie warto się wtrącac w taki wątek bo to w zasadzie głupi temat,po co wogóle go ktoś otwiera? a ta laska,której odpisałaś mogła miec takie a nie inne zdanie i ja bym nie dyskutowała... wiesz jak już wcześniej pisałam,każdy może miec własne zdanie,czasem lepiej sie nie wypowiadac... Jest 1000powodów dla których jedni chcą inni nie chcą dzieci....po co to roztrzasac

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:14   #4897
pieleszka
Wtajemniczenie

melduję się dzisiaj już niestety z pracy
jej....jak mi się nie chce wystartować z robotą... mam jakąś psycho-fizyczna blokadę chyba....

witam nowe mamusie!!!

zanka nowa część wątku jest ok

wszystkiemprzeziębionym mamusiom nie zazdraszczam..sama niedawno przechodziłam... kurujciesię i szybko wracajcie do zdrowia!!!

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:15   #4898
kmat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
hejhej!
Ja w ogóle witamin brać nie mogę.Lekarz mi powiedział, że jest taka moda na witaminy, aby sie koncerny bogaciły, a tymczasem jeżeli nie ma sie awitaminozy i sie zdrowo odżywia to nie trzeba brac witamin, a nawet moga byc one szkodliwe(zanim do niego poszlam bralam feminatal, a potem prenatal complex- tak po tym wymiotowalam jak kot- wlasnie dlatego ze mnie byly nie potrzebne). Teraz biore kwas foliowy i duphaston nadal.
weruczek a w którym jesteś tygodniu? do 12 tyg nie ma potrzeby brać witamin, po 12 jest to zalecane. Ja też do 12 byłam tylko na kwasie foliowym
natka ja jestem zwolennikiem jak najprostszej wanienki. Iwaderko jakoś nie mam przekonania nie wiem jak wykąpiesz w tym dziecko które ma jeszcze kikut od pępowiny? nie ma szans wykąpąć.

Mamusie trzymajcie kciuki, o 10.30 mam usg genetyczne i już ze strachu brzuch mnie boli> mam nadzieję że wróce z dobrymi wieściami. PO tej żołądkowej grypie spadłam z wagi dwa kilo brzuch się zmniejszył i jakieś mam głupie uczucie że mogłam tym krzywdę zrobić maluszkowi, ale mam nadzieję że to takie moje jazdy

Edytowane przez kmat
Czas edycji: 2011-01-17 o 08:22
kmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:15   #4899
BABONIK
Zadomowienie

Nerola-faktycznie super cena za tą wanienkę gratuluję,krokiety mniam mniam

Dziękuję Wam bardzo za gratulacje ogromny kamień z serca mi spadł

Natka- żabko wracaj do zdrowia i nie wywołuj wilka z lasu

Nikoś już z nami
Stary 2011-01-17, 08:16   #4900
aania_20
Zakorzenienie

Dzień dobry
Zanka, wg mnie wątek super. Jeszcze troszkę i się przenosimy

Witam nowe mamusie!

a ja zmykam na uczelnię, pewnie jak wrócę to z 10 stron będzie miłego dnia!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:19   #4901
JustPi
Rozeznanie

cześć mamusie
ja już w robocie, nie wiem kiedy weekend mi zleciał....ehhh
lecę zaraz nadrabiać weekendowe zaległości, cos mi mignęło, że zaraz już druga część...już????
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 08:22   #4902
BABONIK
Zadomowienie

Brumeczku kochany czekamy na wieści z wizyty,trzymamy oczywiście

Zanka- chętnie urodze z Tobą,ale Ty z tych co sie spieszyc lubią z porodem a ja lubie po tp wiec pewnie znów będzie spora róznica... co do płci to co Ci wychodzi z kalendarza chińskiego bo mi druga dziewczynka,powoli się oswajam z myślą,że to dziewczynka,ale mi na poznanie płci pewnie przyjdzie poczekac jeszcze w 10tyg

kurcze,pamiętacie jak Wam pisałam o aucie,którego nawet nie widziałam na oczy? ciągle coś się chrzani,teraz na jakas homologacje z zwiazku z normą spalania czekam nie mam nawet jak jechac do gina przytrzymajcie prosze kciuki za moje autko,coby jak najszybciej znalazło się u mnie

miłego dnia Wam życze,przepraszam,że tak skrótowo i tylko coponiektórym odpisałam,ale nadąrzyc za Wami to sukces

u mnie słoneczko wyszło z rana,moze dziś jakaś wiosna na południu PL będzie

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Aania-może nie będzie tak źle

JustPi -nie zazdroszcze jest co nadrabiac

Nikoś już z nami
Stary 2011-01-17, 08:58   #4903
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
Mamusie trzymajcie kciuki, o 10.30 mam usg genetyczne
Kciuki zacisniete

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
kurcze,pamiętacie jak Wam pisałam o aucie,którego nawet nie widziałam na oczy?

No własnie miałam pytać jak sprawa z puntolotem a tu jeszcze go nie masz

Ja z chrypa i kaszelkiem dzis wstałam, a z rana musialam isc do przychodni zrobic kolejne badania na tsh.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:03   #4904
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
witamy

Cytat:
Napisane przez Sabuska Pokaż wiadomość
Witam i ja się w końcu ujawnię, bo tylko podczytuje Was w tajemnicy. 10 tydzień, termin na 21 sierpnia
witamy

dajcie dziewczyny dane na PW to wpiszę Was na listę

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
Mamusie trzymajcie kciuki, o 10.30 mam usg genetyczne i już ze strachu brzuch mnie boli> mam nadzieję że wróce z dobrymi wieściami. PO tej żołądkowej grypie spadłam z wagi dwa kilo brzuch się zmniejszył i jakieś mam głupie uczucie że mogłam tym krzywdę zrobić maluszkowi, ale mam nadzieję że to takie moje jazdy
kciuki zaciśnięte, będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość

Zanka- chętnie urodze z Tobą,ale Ty z tych co sie spieszyc lubią z porodem a ja lubie po tp wiec pewnie znów będzie spora róznica... co do płci to co Ci wychodzi z kalendarza chińskiego bo mi druga dziewczynka,powoli się oswajam z myślą,że to dziewczynka,ale mi na poznanie płci pewnie przyjdzie poczekac jeszcze w 10tyg

kurcze,pamiętacie jak Wam pisałam o aucie,którego nawet nie widziałam na oczy? ciągle coś się chrzani,teraz na jakas homologacje z zwiazku z normą spalania czekam nie mam nawet jak jechac do gina przytrzymajcie prosze kciuki za moje autko,coby jak najszybciej znalazło się u mnie
po pierwsze nic nie wiadomo, może tym razem przenoszę
a za nowe autko kciuki trzymam

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:11   #4905
JustPi
Rozeznanie

Nadrobiłam

Witam wszystkie nowe mamusie

kmat trzymam kciuki
BABONIK cieszę się, że po wizycie wszystko dobrze Kciukasy za samochód zaciśnięte, tez bym pewnie się niecierpliwiła, ale zobaczysz zaraz będziesz miała nową bryczkę

Wiaderko do kąpieli jak dla mnie to jakaś pomyłka.

Duuużo zdrowia dla wszystkich chorowitków
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:19   #4906
LadyInBlack2
Rozeznanie

witam w naszym gronie my myself & I, youyou, CrazyMachine, Sabuska

oznajmiam także wszem i wobec, że na wszystkie zgłoszone dzieciaczki zagłosowałam

kmat- trzymam kciuki za USG a tytuł nowego wątku dla mnie też ok

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
dobra poddaję się.
gardło mnie boli nieprzetwanie od tygodnia. tantum verde już nie działa
po płukance z solą niedobrze mi
plis napiszcie mi jak robicie ten syrop z cebuli, czosnku i miodu;(((
a może macie jakieś inne sposoby???
iwo9na
Iwona, współczuję przeziębienia mnie trzymało 2 tygodnie więc wiem jaki to ból. Leczyłam się wspomnianym (OBRZYDLIWYM) syropem z cebuli (dziewczyny podały już przepis), potem kupiłam sobie syrop PRENALEN ale nie wiem już co było gorsze- ten z cebuli czy ten kupny Codziennie jakaś kroma chleba z twarożkiem i duuuużą ilością czosnku. Herbata z malinami (najlepiej takimi domowymi bo te sklepowe soki to wiesz..) na zmianę z cytryną, miodem i imbirem. Piłam też ACTIMEL, mąż nacierał mnie co wieczór przed spaniem AMOLem, trzeba też pić dużo wody a jak masz problem z gardłem to pij siemię lniane- to nawilża śluzówkę. Przy problemie z kaszlem śpij z głową uniesioną (dla mnie to był problem bo generalnie mogę spać nawet bez poduszki), staraj się też w miarę możliwości powstrzymać przed kasłaniem a zamiast tego przełykaj ślinę. Jak mnie dusiło, piłam STODAL. Jak będzie się pogarszało i dostaniesz jakiegoś zapalenia górnych dróg oddechowych to zdecyduj się na antybiotyk- lepsze to niż powikłania (zdanie mojego gina). Ja miałam brać duomax ale choroba zaczęła mijać więc zrezygnowałam.
Trzymaj się kochana

No nic, czas zacząć dzień w "obozie pracy"

Edytowane przez LadyInBlack2
Czas edycji: 2011-01-17 o 09:20
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:22   #4907
Shira_83
Zadomowienie

Hej

no ja mam dziś 16 tc+1d witam wszystki nowe mamusieza fasolki i za mamuSki trzymam
Bartessa po co Ty dyskutujesz z takimi dziwnymi poglądami poprostu nic nie da się zrobić ja też kiedyś swoje mądrości rozsypywałam a teraz wiem, że większych głupot to nie mogłam ogłaszać człowiek poprostu musi dorosnąć do wielu rzeczy a macierzyństwo jest napewno jednym z nich!!!a ty się Skarbie denerwujesz nam nie potrzebnie
Zanka nowy wątek jak dla mnie cacy

ejjj Kobity zdrowieć mi tu nam gin zabronił chorować to się słuchamy cebula miód i sok malinowy z ruch mi zawsze też pomaga robiony sok z jabłuszek i buraczków
JustPi ja też w glupiej pracy znowu ahhhhhh życie, ale jeszczę tylko dwa tygodnie i koniec
Shira_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:43   #4908
83monia
Zakorzenienie

bleee... sko z buraków... wole cebule

a ja sie chyba troszeczke podziebilam, bo odrywa mi sie kaszel (nadal kaszle od świat), bo wczoraj z małym bylam na spacerze i kiepskie buty mialam bo mi przemokły. łąziliśmy... po cmentarzu

a dzis mowie "arturek, brzuszek mamusie boli" a on na to "daj mama, pocałuję!" i podniósł mi bluzke i ucałował słodkie czasem to moje dziecko...

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

żarcik

Optymista uważa, że szklanka jest w połowie pełna.

Pesymista uważa, że szklanka jest w połowie pusta.

Realista uważa, że szklanka jest wypełniona do połowy.

Alkoholik uważa, że ktoś już powinien dolać wódki do tej szklanki.

Krytyk uważa, że szklanka jest cholernie brzydka.

Filozof uważa, że związek pomiędzy szklanką i płynem w niej powinien być
dokładnie zbadany z różnych punktów widzenia.

Amerykanin uważa, że napój w szklance powinien być posłodzony a jego
podwójne frytki już dawno powinny być gotowe.

Cynik nawet nie wierzy, że cokolwiek jest w szklance.

Kleptoman myśli, że szklanka zmieści mu się do kieszeni.

Narkoman uważa, że szklanka jest trochę podobna do krokodyla.

Jezus uważa, że woda w szklance zaraz zmieni się w wino.

Muzułmanin uważa, że szklanka obraża jego religię.

Blondynka uważa, że szklanka jest, jakby, czymś używanym, jakby, do picia.

Kujon uważa, że płyn w szklance to z pewnością H2O.

Aborygen uważa, że przezroczyste przedmioty są przeklęte.

Artysta uważa, że szklanka tworzy kontrolowaną jedność miejsca i czasu w
środowisku pełnym absurdu.

Rasista uważa, że szklanka powinna wypi*przać z jego kraju.

Rebeliant uważa, że szklanka powinna być rozbita.

Zombie uważa, że szklagrch GARBHGL BAARGHL.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 09:49   #4909
jacieeeee
Wtajemniczenie

Witam z pracy

Jestem jakaś nieprzytomna, ale 3 dzień mnie nie mdli i niech tak zostanie

To wiaderko do kąpieli podobno polecali w szkole rodzenia mojemu kuzynowi, ale ostatecznie zrezygnowali. Dla mnie to raczej niepraktyczne.

Witam nowe mamusie

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:22   #4910
pieleszka
Wtajemniczenie

uff...zrobiłam sobie chwilę przerwy
u mnie takie słońce za oknem,że chyba zaraz pójdę na spacerek - że niby po śniadanie. nie potrzebuję akurat niczego bo się dzisiaj rano niezle zaopatrzyłam i z głodu nie umrę, ale te sdłońce tak kusi... nic tylko wyjść stąd!!!!

kmat trzymam za usg!!!
Baboniku dla Ciebie różnież za autko!!!

to wiaderko do kąpania dle mnie jest jakieś zbyt kosmiczne i nie wygląda mi na praktyczne.. doświadczenia nie mam, ale pewnie kupię zwykłą wanienkę...

właśnie mąż się zaczłapał do mnie na górę i idziemy sobie na spacerek do sklepu nie ma to jak urwac sie z roboty choc na te 5 minut

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:28   #4911
Shira_83
Zadomowienie

Pieleszka się masz ja też chcę na spacer poprostu wyjść z tej duchoty i tego zgiełku komputerowego fuj fuj zazdroszczę jak cholerka
Stary 2011-01-17, 10:43   #4912
nerola
BAN stały

Witajcie mamusie nowe i te,które już znam

To wiadro to dla mnie pomyłka.Nie wyobrazam sobie włożyć w to coś dzidzi.
Przecież kąpiel to chlustanie,polewanie,mówi enie do dziecka,dotykanie ciałka a tu w takim ścisku?
Te wanienkę Fisher Price kupiłam bo cena ok. a poza tym mam dużą wanienkę ale już nie mam ani leżaczka ani foczki a potrzebuję coś małego jak meża nie będzie w domu a tej wielkiej nie doniosę do pokoju.
W łazience mam zimno niestety i nie chcę w niej kapać noworodka.
Takze będą dwie na tatowe i mamowe kąpiele.A tę mniejszą zawsze chyba mozna włozyć w tę większą?

Ja trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę a i Wy trzymajcie za moją.
Stracham się,ze dziecko za małe.

Wczoraj byliśmy na małej wycieczke po okolicach.Powódź,ze masakra.
Faktycznie ludzie mają wodę w piwnicach w domkach,masa worków.
Czekam na ten widok u nas z obawą.

Jakie piękne słoneczko aż mi sie chce podwórko posprzątac po roztopach.Zawsze to milej i czyściej.
I już bym grzebnęła cos w krzewachale to zdecydowanie za wcześnie.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:47   #4913
Madziulka_17
Wtajemniczenie

A mnie od wczoraj strasznie boli głowa i kark ...
Jeszcze chyba takiego bólu głowy nie miałam ...
Nie wiem, czy czekać aż minie, czy przyjąć jakiś apap

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 10:57   #4914
nerola
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Weź apap.
Mnie wczoraj od południa bolała a w nocy to wręcz naparzała jak nie wiem .Myślałam,ze przejdzie do kolejnego wyjścia siii a było gorzej i wzięłam 2 apapy.
Teraz jest super
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 11:08   #4915
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Witam mamusie

Oj mnie wczoraj tez głowa niezle bolała, juz miałam wziąć apap, ale jakoś tak mężuś namówił na mały seksik i przeszło

Madziulka lepiej weź apap, bo bardziej szkodliwy ten ból.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 11:22   #4916
83monia
Zakorzenienie

scio - mój też zawsze jak ma "bóle" to mu przechodzi a mi po sie tylko kumuluje... ech, niesexowna chyba jestem

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 11:23   #4917
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Witam mamusie

Oj mnie wczoraj tez głowa niezle bolała, juz miałam wziąć apap, ale jakoś tak mężuś namówił na mały seksik i przeszło

Madziulka lepiej weź apap, bo bardziej szkodliwy ten ból.
hihiih tobie to fajnie ja wczoraj proponuję może małe co nieco a mój achhhhhh śpij kochanie śpij
Stary 2011-01-17, 11:36   #4918
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
mnie za to od wczoraj noga boli
boję się, że to oznaka żylaków bo na tej nodze mam sporo pajączków i żyłek
wszystko przez tą cholerną robotę- siedzący tryb życia- nogi bolą, wzrok się pogarsza..
czasem mam wrażenie, że ten nasz "system" jest chory do bólu. Człowiek pracuje przez większość swojego życia po to, by u jego schyłku za marne grosze leczyć choroby, których nabył w trakcie pracy Takie zamknięte koło paranoi.

Ale ja mam ostatnio generalnie bardzo anty-pracowe nastawienie
Od jakiegoś czasu myślę o własnym biznesie ale najtrudniej znaleźć niszę, no a potem fundusze..
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 11:53   #4919
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Babonki kciukasy zacisniete za auto.Oby szybko do ciebie dotralo
ps.podziwiam że nie bałaś sie kupic bez ogladania
Tutaj ta wanienka fishera
http://www.youtube.com/watch?v=A2wtg...eature=related

jak dziecko wyrosnie to bede kapać normalnie w dużej wannie.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 11:59   #4920
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hihiih tobie to fajnie ja wczoraj proponuję może małe co nieco a mój achhhhhh śpij kochanie śpij
Oj my to juz długo długo nic A wczoraj miałam taką chętkę.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
scio - mój też zawsze jak ma "bóle" to mu przechodzi a mi po sie tylko kumuluje... ech, niesexowna chyba jestem
oj szkoda, bo to bardzo zdrowy srodek przeciwbólowy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości