Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-17, 14:30   #2161
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

a nie wrastaja ci wloski takie czarne twarde jak np tz sie gola na twarzy to po 2 dniach maja buzie jak papier scierny?
Absolutnie nie, włoski nie rosną twardsze i nie wrastają. Sama byłam zaskoczona i w życiu bym takiej maszynki nie kupiła sama z siebie ale koleżanka mi ją poleciła, która nie mogła się golić zwykłą żyletką bo miała okropne podrażnienia, szczególnie pod pachami i kupiła taką golarkę i to jedyny sposób na jej golenie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Nie odbierz tego, jako ataku, czy coś, po prostu wyrażę swoje zdanie.

Nie rozumiem przesądów, uważam to za takie sztuczne nakręcanie i stresowanie. Jest mi bardzo, bardzo, bardzo przykro z powodu syneczka, jednak nie wiązałabym tego z kupowaniem czegokolwiek wcześniej.
mary chciałam napisać to samo
No bo kasiu1361 czy uważasz, że to co się stało jest wynikiem tego, że miałaś już wózek i ciuszki?
Ja rozumiem, że teraz wolisz zaczekać z zakupami ale jak dla mnie takie sytuacje nie są dowodem na to, że przesądnym trzeba być. To jest tylko niepotrzebne nakręcanie się i straszenie. Moja kuzynka rodziła martwego synka w 40t. - wychodzi więc na to, że zakupy należy robić po urodzeniu dziecka - wtedy jest bezpiecznie

I nie wierzę też, że brak ubranek czy też innych rzeczy dla dzidzi powoduje mniejszy ból po stracie maluszka

Ja wiedziałam, że w naszym przypadku może być ciężko z posiadaniem własnego dziecka a i tak miałam już w domu od ponad roku kilka dziecięcych ubranek Na mnie działały one pozytywnie, wierzyłam że kiedyś, w końcu ubiorę w nie moje dziecko i cały czas wierzę, że tak właśnie będzie

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:30   #2162
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
To może u nas będzie dziewczyna? :P Bo usg było 22 tydz. 3 dzień, a było 480 g
No chyba, że to też sporo...
Różnie to z tym bywa - to jak wróżenie z fusów, chociaż z tego jak podajemy wagę to dziewczynki jednak są z reguły mniejsze od chłopców, moja w 22 tyg. 6d miała 560g czyli jak przyrównam do Sani, która jest w 22tyg.1d i waga wieksza - to można powiedziec, że chłopczyk
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:30   #2163
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
To może u nas będzie dziewczyna? :P Bo usg było 22 tydz. 3 dzień, a było 480 g
No chyba, że to też sporo...

mary poziomkowa czasem mam wrażenie, że o wszystkim już było

Aaaa... i tż do mnie z pracy napisał, że dostał nowe propozycje współpracy, chcą stałą umowę+umowy na mniejsze rzeczy To na razie chociaż kasą się nie martwię
No to bardzo dobre wiadomości, szczególnie że teraz czeka was więcej wydatków. Gratuluję

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:33   #2164
mimbi
Zakorzenienie

Ej to kto ma blizniaki?

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Lecę dziś też do Sephory bo wyprzedaże są może coś upoluję Jakiś podkład fajny by mi się przydał, puder sypki i coś pielęgnacyjnego do mojego pyszczka, no ale oblukam co tam mają na promocji
Widzialam, ze ta zwykla seria pielegnacyjna z Sephory byla przeceniona o 50%, na pewno kremy i do demakijazu rozne plyny. Ale nic nie kupowalam bo mam kosmetykow od groma, a poza tym postanowilam przejsc na odwyk i teraz bede zuzywac wszystko do konca, dopiero potem kupowac nowe. Ale pielegnacja na pewno byla przeceniona.
http://www.sephora.pl/pl/cid15101/51.html
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:33   #2165
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ja tylko przywitam się i zmykam na obiad.
jestem przybita, bo nie dość, że tak czekałam na to usg, to oczywiście jakże mogło być inaczej? dzidziuś zasłonił to, co ma między nóżkami i nadal nie znamy płci
pewnie już do porodu nie poznam, jak chodzę na nfz. a prywatnie nie mam gwarancji, że dzidziuś pokaże się dobrze.

ech

no a poza tym wszystko bardzo dobrze
Najważniejsze, że wszystko dobrze. A pomyśle, że fajnie mieć niespodziankę przy porodzie żartuję. Na na następnym usg się już dowiesz

Ja za chwilkę zjadam pomidorówkę i jedziemy z Tż po farby do pokoju chłopców młody chce na żółto....dobrze, że mi z różem nie wyskoczył.
A pewnie od jutra będę miała mega porządek w domu, jak zaczną malować

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:35   #2166
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Absolutnie nie, włoski nie rosną twardsze i nie wrastają. Sama byłam zaskoczona i w życiu bym takiej maszynki nie kupiła sama z siebie ale koleżanka mi ją poleciła, która nie mogła się golić zwykłą żyletką bo miała okropne podrażnienia, szczególnie pod pachami i kupiła taką golarkę i to jedyny sposób na jej golenie

mary chciałam napisać to samo
No bo kasiu1361 czy uważasz, że to co się stało jest wynikiem tego, że miałaś już wózek i ciuszki?
Ja rozumiem, że teraz wolisz zaczekać z zakupami ale jak dla mnie takie sytuacje nie są dowodem na to, że przesądnym trzeba być. To jest tylko niepotrzebne nakręcanie się i straszenie. Moja kuzynka rodziła martwego synka w 40t. - wychodzi więc na to, że zakupy należy robić po urodzeniu dziecka - wtedy jest bezpiecznie

I nie wierzę też, że brak ubranek czy też innych rzeczy dla dzidzi powoduje mniejszy ból po stracie maluszka

Ja wiedziałam, że w naszym przypadku może być ciężko z posiadaniem własnego dziecka a i tak miałam już w domu od ponad roku kilka dziecięcych ubranek Na mnie działały one pozytywnie, wierzyłam że kiedyś, w końcu ubiorę w nie moje dziecko i cały czas wierzę, że tak właśnie będzie
Ja miałam golarkę elektryczną z Browna, ale zupełnie się nie sprawdziła. Nawet do nóg, zostawiała takie milimetrowe włoski. Może faktycznie ta którą polecasz byłaby lepsza.
A w przesądy też nie wierze. Już zresztą się kiedyś wypowiadałam na ten temat.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:36   #2167
bzyczka1
Zakorzenienie

Matallewar ja ostatnio tez w Cerfurze kupiłam body za 3.99

a dzisiaj w pepco za 5.99 jedne wzięliśmy z mężem nawet nie protestował

dziewczyny jak to jest w szpitalu, czy musimy mieć ubranka dla dzieci? czy na czas szpitala zapewnia je szpital?? Bo jak my to chyba lepiej mieć takie których nie będzie szkoda nam wyrzucić w razie czego, że jak czymś ubrudzą i to się nie dopierze to szkoda trochę takich super

Ja dzisiaj kiepsko spałam ale to dlatego że pełnia się zbliża i ja tak zawsze mam, a do tego księżyc mi prosto w okno świecił

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 14:38   #2168
amarcia
Wtajemniczenie

Siasiek ale jak później będzie pięknie... Swoją drogą u mnie też przydałoby się odmalować. Farby na salon to już nawet mam kupione, może i przy okazji sypialnie odświeżymy... i Wiki już wyrosła ze smarowania po ścianach i wieszania obrazków taśmą klejącą, więc może u niej tez... Dobrze, że malowałam w tym roku kuchnię i łazienkę, bo cała chata by mi wyszła!
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:38   #2169
dziubek79
Zakorzenienie

kobietki właśnie wróciłam z wizyty. Na szczęście jest wszystko ok !!! Pani doktor posłuchała serducha a potem zobiła mi usg. Liczyłam na to, że mnie jakoś upewni do poprzedniej opinii o płci ale maleństwo trzymało większość czasu rączkę gdzieś między nogami i nic nie było widać a wierciło się jak szalone ADHD ma na bank ale to pewnie po mnie hehe. Natomiast zdziwiłam się bo nie przytyłam a nawet coś ok 1 kg mi spadła waga więc zawału nie przeżyłam
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:39   #2170
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

dziewczyny jak to jest w szpitalu, czy musimy mieć ubranka dla dzieci? czy na czas szpitala zapewnia je szpital?? Bo jak my to chyba lepiej mieć takie których nie będzie szkoda nam wyrzucić w razie czego, że jak czymś ubrudzą i to się nie dopierze to szkoda trochę takich super

Ja dzisiaj kiepsko spałam ale to dlatego że pełnia się zbliża i ja tak zawsze mam, a do tego księżyc mi prosto w okno świecił
Wszystko zalezy od szpitala u mnie w Zabrzu w klinice ,trzeba mieć swoje ubranka dla dziecka,ręczniczek,pielus zki,chusteczki i oliwke.
Co szpital to obyczaj ,dowiedz się wcześniej.

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:40   #2171
amarcia
Wtajemniczenie

moria44 jak będziesz na allegro to spójrz może i wrzuć linka do tej twojej skrobaczki, to sobie oblukam co to za cudo. A żyletki do niej drogie?
Stary 2011-01-17, 14:41   #2172
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Lecę dziś też do Sephory bo wyprzedaże są może coś upoluję Jakiś podkład fajny by mi się przydał, puder sypki i coś pielęgnacyjnego do mojego pyszczka, no ale oblukam co tam mają na promocji
Ooo, to może ja też podjadę po wizytce

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Widzialam, ze ta zwykla seria pielegnacyjna z Sephory byla przeceniona o 50%, na pewno kremy i do demakijazu rozne plyny.
Hmmm, czyli to nie jest jakaś taka totalna promocja, np. wszystko - 20%? Łeee, to głupio bo ja chcę konkretny podkład

Kurcze, baby siedzę tu z Wami jak kura na grzędzie, do lekarza muszę wyjść za pół godziny a jestem w piżamie, na głowie rozgardiasz, o choćby minimalnym make-upie nie wspomnę Muszę się sama kopnąć w t...ek i ruszyć z kanapy

See You wieczorkiem!

Stary 2011-01-17, 14:41   #2173
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
kobietki właśnie wróciłam z wizyty. Na szczęście jest wszystko ok !!! Pani doktor posłuchała serducha a potem zobiła mi usg. Liczyłam na to, że mnie jakoś upewni do poprzedniej opinii o płci ale maleństwo trzymało większość czasu rączkę gdzieś między nogami i nic nie było widać a wierciło się jak szalone ADHD ma na bank ale to pewnie po mnie hehe. Natomiast zdziwiłam się bo nie przytyłam a nawet coś ok 1 kg mi spadła waga więc zawału nie przeżyłam
Znam znam takie wierciochy świetnie, że wszystko w porządku
Stary 2011-01-17, 14:41   #2174
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Ej to kto ma blizniaki?

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Widzialam, ze ta zwykla seria pielegnacyjna z Sephory byla przeceniona o 50%, na pewno kremy i do demakijazu rozne plyny. Ale nic nie kupowalam bo mam kosmetykow od groma, a poza tym postanowilam przejsc na odwyk i teraz bede zuzywac wszystko do konca, dopiero potem kupowac nowe. Ale pielegnacja na pewno byla przeceniona.
http://www.sephora.pl/pl/cid15101/51.html
Ja się czaję na produkty ten serii EXPRESS SOLUTION niby wszystkie po 19 zł zobaczymy czy w mojej sephorze będą oraz chciałabym zobaczyć podkład FRED FARRUGIA tylko nie wiem czy u mnie ta firma jest już dawno nie byłam w Sephorze i może upoluję tusz LANCOME Hypnose
Zobaczymy co tam będzie ciekawego
Może koleżanka będzie w pracy, dawno jej nie widziałam a zawsze robiłam zakupy na jej kartę pracowniczą czyli jeszcze taniej :P
Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że wszystko dobrze. A pomyśle, że fajnie mieć niespodziankę przy porodzie żartuję. Na na następnym usg się już dowiesz

Ja za chwilkę zjadam pomidorówkę i jedziemy z Tż po farby do pokoju chłopców młody chce na żółto....dobrze, że mi z różem nie wyskoczył.
A pewnie od jutra będę miała mega porządek w domu, jak zaczną malować
U mnie w tym tygodniu zacznie się remont, na razie dużego pokoju, najpierw sufit podwieszany, gładzie i panele założyć musi mężul, zrobić szafę i dopiero malowanie, ale już sobie wymyśliłam jak chcę pomalowac nasz pokój Wtedy i dzieciaczkom będzie miło bo zamieszkają razem z nami w pokoju, bo jak wiecie mam 2 pokoje tylko, a synal musi sie gdzieś uczyć no i musi mieć swój pokój, a za 2-3 lata planujemy zamienić mieszkanie na większe Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:44   #2175
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Ooo, to może ja też podjadę po wizytce

Hmmm, czyli to nie jest jakaś taka totalna promocja, np. wszystko - 20%? Łeee, to głupio bo ja chcę konkretny podkład
!
Z tego co wiem to dużo rzeczy jest przecenionych, nie tylko te które są na stronie, więc może ten podkład który ty chcesz też będzie taniej
A jaki chcesz podkład ??? No i jak się sprawuje ???
Ja ciągle szukam tego jedynego i jeszcze nigdy nie miałam dwa razy tego samego podkładu bo nie natrafiłam na idealny :P
Stary 2011-01-17, 14:45   #2176
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
moria44 jak będziesz na allegro to spójrz może i wrzuć linka do tej twojej skrobaczki, to sobie oblukam co to za cudo. A żyletki do niej drogie?
Ja mam taką: http://allegro.pl/depilator-philips-...402889056.html

Ale widzę, że już nowa wyszła, o taka: http://allegro.pl/golarka-damska-phi...4.html#gallery

Widać, że się świetnie sprzedaje więc ja bym wzięła teraz tą nowszą Żyletek się nie wymienia, chyba trzeba polać takim olejkiem do ostrzenia jeśli się stępi ale jeszcze tego nie robiła, nie było potrzeby.

Stary 2011-01-17, 14:46   #2177
matallewar
Zakorzenienie

bzyczka1 3,99zł - cena nie do przebicia
A do szpitala (przynajmniej to słyszałam) wszystko własne trzeba mieć. A jak poszukasz w sieci, to radzą spakować torbę miesiąc przed terminem, żeby wszystko mieć przygotowane. I lista potrzebnych rzeczy też krąży w sieci
moria przyłączam się do prośby amarci ja używam zwykłej golarki, ale non stop mam jakieś podrażnienia

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:48   #2178
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Doczytałam:p ja mam zamiar kupić gąbkę do wanienki bo sama byłam świadkiem jak jedna bardzo zadowolona mama używała jej praktycznie dopóki dzidzia nie zaczęła siadać najważniejsze chyba jest, to że w wanience tak slisko nie jest wtedy....ale pieluchy, lub ręcznik też mogą zdać swój egzamin;p

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
6 stron to jest pikuś. Mnie nie było w czwartek i piątek, co dało ponad 35 stron do nadrabiania. Ale posiedziałam w sobotę do późnej nocy, jak już spałyście i nie produkowałyście i nadrobiłam. Nie wiem, co będzie w tym tygodniu, bo wyjeżdżam w czwartek, a wracam dopiero późnym wieczorem w niedziele.
ja miałam 6 stron od wczoraj wieczora, b przyznam się, żee cichcem podczytuje i staram się być na bierząco, ale nie zawsze mam czas na pisanie:p

a ja ponawiam moje pytanie sprzed kilku dni....bo została straszliwe olana...aż mi smutno i przykro było....do tego stopnia, że miałam się juz wypisac z wizażowania

CO MOGĘ ZROBIĆ BY PRZYŁĄCZYĆ SIĘ DO KLUBU MAMUŚ MAJ-CZERWIEC?????
Stary 2011-01-17, 14:48   #2179
eweska
Moderatoreska

Ja się muszę mojego lekarza zapytać jak to jest, może wie w końcu pracuje w szpitalu, jeśli on nie będzie wiedział czy trzeba ubranka mieć swoje to musze się dopytać, kiedyś nie trzeba było dopiero na wyjście a czy teraz też tak jest nie mam pojęcia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 14:50   #2180
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Ale ja Wam współczuje tych remontów kobitki , nie wiem jak ja bym to zniosła, ledwie dałam rade w tamtym roku jak remontowaliśmy generalnie cała chatę. To był koszmar . Remont trwał od września do grudnia i szczerze powiedziawszy to miałam już ochotę zamieszkac w pracy. Dobrze, że w tym roku spokój, wszystko czyściutkie i nowiutkie , no do tej pory brakuje (tzn. są ale nie zamontowane) dwóch listew łączących progi w pokojach, ale da się przeżyc
Stary 2011-01-17, 14:52   #2181
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
kobietki właśnie wróciłam z wizyty. Na szczęście jest wszystko ok !!!
Super!

Cytat:
A jaki chcesz podkład ??? No i jak się sprawuje ???Ja ciągle szukam tego jedynego i jeszcze nigdy nie miałam dwa razy tego samego podkładu bo nie natrafiłam na idealny :P
Haaa, wiedziałam że nasza wizażowa wizażystka o to zapyta
Kochana ewesko, otóż ja też pierwszy raz w życiu kupuję ten sam podkład po raz drugi Jest to Clinique anti-blemish solutions, kolor 02 (fresh ivory).
Nie twierdzę, że to podkład idealny ale jest jak dla mnie idealnie dopasowany do mojej skóry i jej potrzeb, no i jeszcze ten kolor - pierwszy, który nie jest za ciemny, za jasny, za żółty lub za zielony - jest dokładnie taki jak moja skóra więc jak dla mnie KWC A testowałam chyba wszystko co jest na topie wizażowej złotej listy i te tanie i te drogie

No nie, ja się zaraz spóźnię do tego lekarza. IDĘĘĘ już nie czytam

Stary 2011-01-17, 14:52   #2182
amarcia
Wtajemniczenie

antropia ja sklubowana też nie jestem
Stary 2011-01-17, 14:52   #2183
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

Z ubrankami to zależy od szpitala, musiałabyś się dowiedzieć jak jest u Ciebie. U nas trzeba mieć jedynie pampersy i chusteczki, no jeśli chcesz to jakąś tetrę i smoczek a wszystko inne zapewnia szpital, więc pod tym względem jest ok.
Cytat:

U mnie w tym tygodniu zacznie się remont, na razie dużego pokoju, najpierw sufit podwieszany, gładzie i panele założyć musi mężul, zrobić szafę i dopiero malowanie, ale już sobie wymyśliłam jak chcę pomalowac nasz pokój Wtedy i dzieciaczkom będzie miło bo zamieszkają razem z nami w pokoju, bo jak wiecie mam 2 pokoje tylko, a synal musi sie gdzieś uczyć no i musi mieć swój pokój, a za 2-3 lata planujemy zamienić mieszkanie na większe Jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli
Oj to Ty dopiero będziesz mieć bałagan Już Ci współczuję ale za to takie czyściutkie nowiutkie mieszkanie jak ładnie wygląda

Amarcia Twoja mała już nie pisze po ścianach? mój ma napady, że krzyżyki robi na każdej ścianie, dobrze że kredą. Jak ładnie później różowe na moich brązowych ścianach wyglądają?!

Moria będziesz podglądać?

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:54   #2184
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Ja od roku używam podkładu vichy aera teint i jestem zadowolona bardzo.
Teraz kiedy jestem na chorobowym ,rzadko się maluję.
Zdarzyło się kilka razy,ze z domku nie wychodziłam ,jednak jak spojrzałam w lustro to musiałam sobie makijaż zrobić.Podkrązone oczy i te sprawy strach było patrzeć w lustro.

Dziewczynki ,które bierzecie żelazo czy Wam także jest po nim strasznie niedobrze?

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:54   #2185
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość

CO MOGĘ ZROBIĆ BY PRZYŁĄCZYĆ SIĘ DO KLUBU MAMUŚ MAJ-CZERWIEC?????
Kochana tym się zajmuje Agus87 i do niej się musisz zgłosic
Stary 2011-01-17, 14:54   #2186
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny!

Mam od 64 strony do nadrobienia postaram się to zrobic w domu.

Chciałam Was tylko przywitać i zostawić buziaka . Mam multum pracy i odchodzę od zmysłów.

Zajrze jak nadrobie, a to może być za kilka dni tyle naskrobałyście.

Trzymajcie się.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:55   #2187
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
antropia ja sklubowana też nie jestem
JA TO BYM CHCIAŁ CHOCIAŻ WIEDZIEĆ JAK TO Wygląda no, ale... chyba się nie dowiem.... bo zastanawiam się ogólnie jak na wizażu wygląda przyłączanie sie do klubów...ja jeszcze zielona w te klocki jestem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 14:56   #2188
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ,które bierzecie żelazo czy Wam także jest po nim strasznie niedobrze?
ja biorę na czczo i popijam wodą, nigdy mi nie było niedobrze
za to mam wrażenie, że z zaparciami gorzej jeszcze od kiedy biorę żelazo

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:56   #2189
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Kochana tym się zajmuje Agus87 i do niej się musisz zgłosic
Dziekuję juz jestem coraz bliżej
Stary 2011-01-17, 14:58   #2190
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

aaaaaaaaa
wychlostam
eweska i taverney

przeciez wiem to taki zarcik byl

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości