Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-17, 13:06   #3181
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
wpadam tylko na razie na chwilkę bo sprzątać muszę dostałam znów wiadomość od blackrose4u:

"Znowu jestem w szpitalu, w nocy złapał mnie mega ból. Jeszcze plamię na brązowo. Znowu kroplówka z fenoterolem. Pozdrowienia i buziaki dla was"
Trzymaj się Blackrose4u!

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Gosiawolna jednak dzis nie wychodzi, bo znowu miala skurcze i znowu dali jej w zyle.

Ide sobie polezec, bo dzis mialam taki mega skurcz, ze w lazience az ukleklam i teraz ledwo sie ruszac moge.
Uuu, trzymam kciuki za Gosię, a Ty Jok3r odpoczywaj i daj znać po wizycie co i jak.

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Pochwale się,że w od soboty mam nowe nazwisko,męża,nową mamę i tate
Serdeczne gratulacje i czekamy na jakieś fotki!

Cytat:
Napisane przez Milena87 Pokaż wiadomość
Wkejam wam dziewczyny mój 30 t brzuchol (jak na razie 13kg na plusie i czuje sie jak hipopotam). I zdjecia mojej córy z usg 3d.
Wow! Ślicznie wyglądasz!
Stary 2011-01-17, 13:07   #3182
Glodomorek
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

blackrose, Gosiawolna trzymam kciuki żeby wszystko było ok i wracajcie do domu
coralady
Gratuluję i zazdroszczę Dużo szczęścia życzę.
Castia No właśnie nie wiem. Teoretycznie jadłam to samo co zwykle, więc dla pewności odwiedzę lekarza, bo męczy mnie już drugi dzień.
Jok3r odpoczywaj jak najwięcej
Tity Jakby z kranu leciało przez większą część dnia sucho, a potem nagle chlup. Do łazienki biegam co 2-3h, a w nocy obowiązkowo 2 razy wstaję.
Milena87 rozstępów na razie nie ma i mam nadzieję, że tak zostanie. A smaruję się codziennie po kąpieli i może 2 raz jak sobie przypomnę.
A przed rozstępami skóra swędzi wcześniej?
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 13:12   #3183
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
nO MAM DALEJ SKURCZE, BOLI CORAZ MOCNIEJ I BOJE SIE CO MI JUTRO GINE NA WIZYCIE POWIE. nIE DOSC, ZE BEDZIE AFERA O TA GLUKOZE TO JESZCZE COS CZUJE, ZE MNIE DO SPZITALA POLOZY, BO BRZUCH MAM PRAKTYCZNIE CALY CZAS NAPIETY.Cholera wcisnal mi sie caps. Sorki, ale juz mi sie nie chce tego przepisywac

a mi się coś wydaje, że ty już byś chciała urodzić

daj znać jak po wizycie
Stary 2011-01-17, 13:20   #3184
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Castia - ja tak samo, nie potrafię się zdecydowac na pościel......no obłęd jakiś, ale mi sie tyle ich podoba!!!!
co do siusiania - bez komentarza...... czasami myslę, że lepiej byloby do łazienki się przeprowadzić
no to fakt hehe
też nie mogę sie na nic zdecydowac i tak caly zeszly tydz wybieralam, teraz bede drugi wybierac

Cytat:
dziekuje kochane

kurcze zjadłam pierniki w czekoladzie i mała sie rozszalała. Nie moge sie juz doczekac porodu ale bedzie mi brakowalo tego podskakującego brzuchola dziewczyny a jak tam z waszymi rozstępami? macie juz jakieś? bo ja narazie nie mam ale tak mnie wszystko swędzi ze chyba sie niedługo pojawią.
moja niunia też po słodkim szaleje
ja mam rozstepy na piersiach okropne i brzydkie
a brzuch to mnie tak swędzi teraz że szok, czyli jeszcze będzie rósl, juz chodze jak pokraka i mam problemy ze zwyklymi czynnosciami codziennymi a co bedzie dalej
no nic bede smarowac nadal, a jak mają byc rozstepy to i tak beda, no ale moze mniejsze

Eirene przyjdzie, przyjdzie i to z podkulonym ogonkiem

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-01-17 o 13:24
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 13:42   #3185
Eirene1987
Zakorzenienie

Diatoma masz rację to nie przelewki czasem ktoś inny może za nas coś zrobić a my lepiej odpoczywajmy.

a nie wiem czy to mi się wydaje czy dawno się Gosikk_s nie odzywała?

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 13:46   #3186
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=Castia;24431126]no to fakt hehe
też nie mogę sie na nic zdecydowac i tak caly zeszly tydz wybieralam, teraz bede drugi wybierac

Jak tak dalej będziemy się sprężać to do marca sie nie wyrobimy hehe
ja z zakładaniem butów czy skarpetek nie mam problemów-dzielnie daje sobie radę ale odkurzyłam wlasnie 2 dywany i się zmachałam......a usze się wziąć za poządki bo bajzel w domu

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Dziewczyny co planują kupić płyny/emulsje do kapieli Oilatum, to kupujecie zwykły Oilatum czy Soft ??
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 13:54   #3187
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

ja mam takie śpiworki do spania dla małej, nawet nie pomyślałam że można z tym iść na spacer ale zamiast kocyka czemu nie, a że mam aż 4 to pewnie wykorzystam na spacery też :P

gratulujemy
mi dopiero 31 ale i tak jestem przerażona jak ten czas szybko leci
no ja tez nie chcialam tego kupowac, ale wylicytowalam mega pake na allegro i tam byl tez miedzy innymi wlasnie taki kombinezonik
a ze na nim napisane od 3-6 to fajna sprawa
Cytat:
Olusiaa_ śliczny brzunio a jaki malutki

no spodenki to niekoniecznie ale musi mieć"przestrzeń między nogami" bo w śpiworku to się nie zapnie chyba pasów

)
fakt fakt juz doczytalam, bo mi inne dziewczyny usmiadomily ten fakt
Cytat:
witam Mamuśki

dawno sie nie odzywałam ale jestem w miare na bieżąco tylko zanim was nadrobie to padam na pysk i nie mam siły dodać nic od siebie

U mnie trwa juz 30 tc, mała kopie jak szalona, brzuchol podskakuje, noce nieprzespane

Widze ze 2 z nas juz sie rozpakowały trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok. Ja nie czuje sie najgorzej dokucza mi tylko straszne kolatanie serca i puls w granicach 120/min co jest meczace i wybieram sie do kardiologa za tydzien. A od wczoraj strasznie mrowią mi łydki i stopy. Ma któraś też tak? Naczytałam sie ze to moze być jakas zakrzepice i sobie wkręcam Bóg wie co, ale póki co łykam magnez - moze przejdzie.

Ciuszki dla małej mam juz poprane i poprasowane, łóżeczko stoi, wózek na dniach zamawiamy.

Wkejam wam dziewczyny mój 30 t brzuchol (jak na razie 13kg na plusie i czuje sie jak hipopotam). I zdjecia mojej córy z usg 3d.
swietny brzunio
a ten pluszaczek na pierwszej fotce boski

a my dzisiaj z tz ogladalismy wozki w miesciei wsumie jestesmy juz zdecydowany na tern model http://allegro.pl/espiro-vector-4-ai...404693716.html

aha i ogladalam wanienki
82 wystarczajaca
na 102 to taka krowa mi sie wydaje
a tak w ogole to te same wanienki na all sa po 24 zl a w sklepie 17...
i to jazdym 17-18 plus stelaz bo ten stelaz to jednak supr sprawa

no i przyszla do mnie paka wylicytowanych ciuszkow

zastanawiam sie nad proszkiem czy jelp czy lovela
mam probki obu i musze sprawdzic ktory fajniejszy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 13:59   #3188
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:

a nie wiem czy to mi się wydaje czy dawno się Gosikk_s nie odzywała?
no cos dawno jej nie było, a ona też troszkę narzekała na samopoczucie
mam nadzieję że wszystko w porządku
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:07   #3189
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Milena87 śliczny brzuszek jeśli ty jesteś hipopotamem to ja w takim razie całe życie myślałam że hipopotam wygląda inaczej
a problemy ze wstawaniem z łóżka, zakładaniem skarpetek i butów to ma chyba każda z nas mi dzielnie tż pomaga gorzej jak go nie ma wtedy jak stara babcia dyszę, jęczę i pół godziny jedną skarpetę zakładam i zespół niespokojnych nóg też mam ciągle muszę nimi ruszać
dobrze wiedzieć, że Wy się też z tym męczycie, czyli że nie jestem jakaś noga, która skarpetek nie potrafi założyć już sama nie wiem, jak mam usiąść, żeby mi wygodnie było, do zakładania butów mi TŻ przynosi krzesełko (jak jest) ale to nie zawsze pomaga, dobrze że jest ciepło to mogę z ocieplanych kozaków zrezygnować, bo to już się robiło na maksa niewygodne w zakładaniu

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:15   #3190
Milena87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

swietny brzunio
a ten pluszaczek na pierwszej fotce boski

dziękuję dostałam od tż tego pluszaczka bo jak go zobaczałam to sie zakochałam po uszy Jest jeszcze pełno innych modeli do wyboru.Ale są dość drogie więc pozostane przy tym jednym.
Stary 2011-01-17, 14:20   #3191
coralady
Wtajemniczenie

Dziękuje jeszcze raz za gratulacje

Izabela w końcu miałam biało-czarną sukienkę.Okazała się najlepsza z tych całych dwóch,które miałam do wyboru Choc jakby ślub był za tydzień pewnie bym w nią już nie wlazła.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 14:26   #3192
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję dostałam od tż tego pluszaczka bo jak go zobaczałam to sie zakochałam po uszy Jest jeszcze pełno innych modeli do wyboru.Ale są dość drogie więc pozostane przy tym jednym.
a można takie na allegro dostać ?

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:45   #3193
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość

zła jestem na tż, bo jak byłam w szpitalu to kupił papier toilet, biały w truskawki, on zachwycony że ładnie pachnie, a ja za każdym razem mam schizę bo truskawki się rozmywają!!!

diatoma
wyślij tż po nowy papier bo nam na zawał zejdziesz

Cytat:
wpadam tylko na razie na chwilkę bo sprzątać muszę dostałam znów wiadomość od blackrose4u:

"Znowu jestem w szpitalu, w nocy złapał mnie mega ból. Jeszcze plamię na brązowo. Znowu kroplówka z fenoterolem. Pozdrowienia i buziaki dla was"

ojj biedna pozdrów ja i napisz że trzymamy kciuki

Cytat:
nO MAM DALEJ SKURCZE, BOLI CORAZ MOCNIEJ I BOJE SIE CO MI JUTRO GINE NA WIZYCIE POWIE. nIE DOSC, ZE BEDZIE AFERA O TA GLUKOZE TO JESZCZE COS CZUJE, ZE MNIE DO SPZITALA POLOZY, BO BRZUCH MAM PRAKTYCZNIE CALY CZAS NAPIETY.Cholera wcisnal mi sie caps. Sorki, ale juz mi sie nie chce tego przepisywac .
jok3r nie chce krakać ale przy takich skurczach i bólu to boje się że naprawdę zatrzymają cię w szpitalu daj nam znać co i jak a ja trzymam kciuki żeby mimo wszystko obeszło się bez szpitala

gosiawolna trzymaj się i zaciskaj mocno nogi

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Nie było mnie od czwartku na forum,więc nie jestem w temacie i chyba nie zdołam was nadrobić.Widze tylko,ze blackrose znów w szpitalu Trzymaj się kochana!!!

coralady
serdeczne gratulacje

Cytat:

wczoraj mąż zabrał mnie na pizzę mniam jaka była pyszna, i pod koniec przyszło małżeństwo z maleńką (na moje oko miała ok 7-8miesięcy) córeczką taką śliczną i cały czas się do tżta uśmiechała i się patrzyła na niego wszyscy mieli mega ubaw on do nie miny stroił a ta jak się cieszyła mówię wam aż mnie to wzruszyło

mnie też wzrusza jak takie dzieciaczki w męża się wpatrują jak w obrazek, zastanawiam się tylko co one w nim takiego widzą

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak u Was ze śluzem, też macie go coraz więcej? Mnie to wkurza, bo czasami mam wrażenie, że popuściłam siku, a to nie siku. Bez wkładki padaka i mokre gacie... Jeszcze mały boksuje się z moim pęcherzem i "drzwiami na zewnątrz" i mam wrażenie, że zaraz zobaczę jakąś rączkę
No też pracowite 3 tygodnie przede mną. Zaliczenia mamy już od tego weekendu i modlę się, żeby wszystko poszło za 1 razem i żeby mały sobie jednak nie otworzył tych "drzwi"

ja mam to samo ale już od początku ciąży, po prostu mega ilości śluzu

Cytat:

super brzuszek
i gdzie ty schowałaś te 13 kg

ja właśnie zajadam się czekoladom milka pyszna

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:45   #3194
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Coralady gratuluje z calego serduszkaDuzo milosci..i wklejaj zdjecia ze slubu

blackrose,gosiawolna trzymajcie się bidulki, wszystko bedzie dobrze!!
Jok3r ty tez lepiej uwazaj na siebie i lez jak najwiecej
Cytat:
Milena sliczny brzuszek i sliczna mamusia z Ciebie!!!

Apropo Uplawow, to u mnie tez caly czas mokro, bez wkladki to ani rusz

Dziewczyny mam pytanie, czy wy kupujecie sterylizatory do butelek?
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:45   #3195
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

a my dzisiaj z tz ogladalismy wozki w miesciei wsumie jestesmy juz zdecydowany na tern model http://allegro.pl/espiro-vector-4-ai...404693716.html

my też sie nad nim poważnie zastanawiamy
podoba mi się ten fioletowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 14:47   #3196
izunia233
Zadomowienie

Hej
Nie było mnie przez weekend a wy tyle tu naskrobałyśćie. Ponad 10 stron !!! Kiedy ja to nadrobię

Blackrose, Gosiawolna Trzymajcie się dziewczynki dzielnie i szybko wracajcie do nas !!!

coralady
Gratuluję serdecznie

Dzisiaj na 18 mam pierwsze spotkanie w SR i już nie mogę się doczekać
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:54   #3197
avikusia
Zadomowienie

Dziewczyny a ja mam do Was takie pytanie...
czy można jeść grzyby w ciąży? Bo ja jadłam i to dość dużo, a wczoraj się dowiedziałam że absolutnie nie wolno, bo nie dostarczają nic dobrego, a jeszcze szkodą... kurde, no rychło wczas słysze takie rewelacje jak już w 29 tc jestem :/ no ale jak naprawde jest z tymi grzybami?

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:54   #3198
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:

ja też myślę nad Espiro, ale GTX, albo x=lander xa, ale te znowu podobno ciężkie. Fajne wizualnie są Boldery, ale wydają mi się bardzo wysokie, a ja niska jestem.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333

Edytowane przez Ahtaga
Czas edycji: 2011-01-17 o 14:56
Ahtaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:55   #3199
Milena87
Raczkowanie

Cytat:
a można takie na allegro dostać ?
można można, wpisz w all "anne geddes" i tam ci sie wyswietla różne misie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 14:56   #3200
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez avikusia Pokaż wiadomość
czy można jeść grzyby w ciąży? Bo ja jadłam i to dość dużo, a wczoraj się dowiedziałam że absolutnie nie wolno, bo nie dostarczają nic dobrego, a jeszcze szkodą... kurde, no rychło wczas słysze takie rewelacje jak już w 29 tc jestem :/ no ale jak naprawde jest z tymi grzybami?
ja słyszałam, że nie powinno się jeść ze względu na to, że nic dobrego nie wnoszą, ale żeby szkodziły? wydaje mi się, że nie...

Stary 2011-01-17, 14:57   #3201
diatoma
Zadomowienie

wanilia83 nie mogę tak zrobić bo tż się bardzo stara i byłoby mu przykro, pocieszam się że przy częstotliwości z jaką chodzę do wc to już niedługo się skończy... jak to papier toiletowy :p

kurde wypiłam trochę fanty bo dawno nic gazowanego nie piłam i już mam zgagę...co za cholera

avikusia wiesz co myślę że tu chodzi głównie o trawienie, bo grzyby są po prostu cięzko strawne, a my w ciąży mamy dużo progestronu, a on zwalnia pracę jelit, no i strach żeby się nie zakorkowało. poza tym musisz mieć pewność co do pochodzenia i znajomości gatunków, no bo na zatrucie w ciąży nie można sobie pozwolić. mnie jak nachodzi ochota to kupuję pieczarki, ale to trochę jak nie grzyb

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-01-17 o 15:00
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:58   #3202
Milena87
Raczkowanie

Cytat:
z tymi grzybami to pewnie chodzi o to ze nie maja zadnych wartości odżywczych ale nie powinny zaszkodzic chyba ze zatrute zjesz. ja na poczatku ciazy chodzilam z babcia na grzyby, smarzyłam i wcinałam ale potem sie dowiedzialam ze to takie puste kalorie i troche przystopowałam. wiec nic ci nie bedzie głowa do góry

iizabellaa wpisz mi prosze na pierwszą stronę imię córy - Lena

Edytowane przez Milena87
Czas edycji: 2011-01-17 o 15:01
Milena87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:00   #3203
ada32
Wtajemniczenie

witajcie kochane!!! wpadłam tylko na chwilę... nie nadrobię teraz Was bo padam z nóg... Krystian ma zapalenie płuc i mega antybiotyk pierwszy w życiu... trzy godziny w przychodni sie nastałam i nie mam już sił na nic... syn w łóżku i ja też idę spac.. 3trzymajcie sie wszystkie cieplutko pa
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:01   #3204
avikusia
Zadomowienie

Ahtaga czyli mam się nie martwić? Bo kurde czuje się oszukana, bo moja gin. mi nic na ten temat nie mówiła... a mogła, bo o tym że mam nie jeść surowego mięsa czy jakichś tam wybranych rodzajów sera to mi wspomniała. Eh jeju... i teraz się denerwuje ;/ jakoś w 3 miesiącu ciąży jadłam grzyby na potęge, a zwłaszcza kurki bo wtedy był sezon na to i nawet sama zbierałam..

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Milena87 to mnie trochę pocieszyłaś

ur. 01.04.2011
avikusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:11   #3205
diatoma
Zadomowienie

Cytat:
Ahtaga czyli mam się nie martwić? Bo kurde czuje się oszukana, bo moja gin. mi nic na ten temat nie mówiła... a mogła, bo o tym że mam nie jeść surowego mięsa czy jakichś tam wybranych rodzajów sera to mi wspomniała. Eh jeju... i teraz się denerwuje ;/ jakoś w 3 miesiącu ciąży jadłam grzyby na potęge, a zwłaszcza kurki bo wtedy był sezon na to i nawet sama zbierałam..

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Milena87 to mnie trochę pocieszyłaś
grunt że nic Ci po tym nie było, teraz jak już masz tą wiedzę to sama zdecyduj co dalej, gorzej jak masz ochotę na grzybka
może też o to chodzić że grzyby mogą wchłaniać jakieś metale ciężkie. no ale nieważne.

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:20   #3206
Ahtaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja bym się absolutnie nie przejmowałaJeśli się po nich dobrze czułaś to wszystko jest OK. Sama zjadłam trochę grzybków konserwowanych przez moją teściową.

Stary 2011-01-17, 15:26   #3207
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Avikusia, ja tez jadlam grzyby kilka razy w ciazy i nic mi sie nie staloPewnie chodzi o to, zeby sie nie objadac nadmiernie albo na noc, ale na pewno porcja grzybow ci nie zaszkodzi!Wiec sie nie zamartwiaj niepotrzebnie
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:31   #3208
Olusiaa_
Zakorzenienie

Obkupiłam dziś córcię w "5-10-15" fajowe przeceny- np. 2 pary bodziaków z krótkim rękawkiem za 4,99. Kupiłam na 74, myślę, że na lato już będą

potem wydałam 100 zł w drogerii i kolejne 100 zł na ciuchy dla siebie na koniec zatankowałam auto i zjadłam na stacji hot-doga.
o i od razu humor lepszy

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
czy można jeść grzyby w ciąży?
eee tam, ja też jesienią dużo jadłam- bo był sezon, kurki, "sowy" smażone. Po dziś w sosie jem, marynowane
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:34   #3209
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Obkupiłam dziś córcię w "5-10-15" fajowe przeceny- np. 2 pary bodziaków z krótkim rękawkiem za 4,99. Kupiłam na 74, myślę, że na lato już będą

potem wydałam 100 zł w drogerii i kolejne 100 zł na ciuchy dla siebie na koniec zatankowałam auto i zjadłam na stacji hot-doga.
o i od razu humor lepszy
Ja dzisiaj też byłam w drogerii bo okazało się, że wszystko mi się kończy. Kupiłam najpotrzebniejsze rzeczy czyli szampon, odżywkę, mleczko i parę innych drobiazgów, podchodzę do kasy a babeczka mówi 132 zł i tak myślę sobie :ZA CO??? dosłownie masakra jakaś
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:38   #3210
Olusiaa_
Zakorzenienie

izunia233
Ja zawsze mówię, że Rossman to siedlisko zła człowiek kupi parę głupot i już 100 zł
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości