|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
Witam
![]() Wczoraj mnie nie było . Co prawda nie został pomalowany ale może jeszcze go pomalują ![]() Cytat:
). Więc laktator jak już będę brać to z tej samej firmy.Cytat:
gratuluję Cytat:
18,03 - Antoni, MarekCytat:
, wszystko stoi w pokoju tylko nie poskręcane, bo nie chcemy aby nasz kocurek się przyzwyczaił do nowego "lokum". A tak jak już będzie z nami Antoś, to Niunio będzie wiedział ze mu tam nie wolno ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3152 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
blackrose trzymaj sie kochana i zaciskaj nozki niech malenstwo jeszcze posiedzi
|
|
|
|
#3153 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej mamuski
![]() Cytat:
![]() wolę juz na przyszła jesien sie zaopatrzyc w cos teraz zeby potem nie bulic kasy za duzo na kurtke czy kombinezon - no ale to jak znajde cos naprawde fajnego Cytat:
gratuluję!!!!u mnie jutro juz 34tc ![]() ja sie nigdy nie szczepiłam i nie bede sie raczej szczepic ![]() a jesli rodzisz w kwietniu to mysle ze nie za gruby polarkowy/welurkowy kombinezonik wystarczy Cytat:
zatrułaś sie czyms czy tak po prostu![]() Cytat:
a w 5-10-15 naprawde widać ze te ciuszki przecenione![]() mam nadzieje, że znajdziesz cos superowego ![]() Cytat:
![]() ja też doswiadczylam kiedys szalejacych hormonkow na wlasnej skorze ![]() nic fajnego ![]() a wczoraj sie w lozku przytulamy, przytulamy a TZ mi w koncu mowi ze nic z tego nie bedzie bo tak mu dziwnie juz z tą myslą ze corcia jest juz taka duza i sie boi ![]() no i zebym sie nie gniewala ble ble ble ale ma opory ![]() no wiec pogłaskałam głupolka po głowce i poszliśmy spac
|
|||||
|
|
|
#3154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
Blackrose trzymaj się wszystko będzie dobrze
|
#3156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie w końcu po dwóch dniach leżenia opuchlizna zeszła, ale dziś mam parę spraw w mieście i ciekawe czy znów będą balony choć podejrzewam, że tak.Aha i wyczytałam, że te skoki gorąca to normalne już na tym etapie. |
||
|
|
|
#3157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojej trzymaj się kochana. będzie dobrze...---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ego przez weekend poczytywałam ale tak po łebkach....wklejałaś może fotki pościeli ??? |
|
|
|
|
#3158 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Olusiaa_ śliczny brzunio
![]() no spodenki to niekoniecznie ale musi mieć"przestrzeń między nogami" bo w śpiworku to się nie zapnie chyba pasówCytat:
jakby trafiła tfu tfu do szpitala to by dała znac którejś dyżurce więc pewnie pracuje, układa, sprząta ![]() gratulacje ty to taki nocny marek ![]() Cytat:
wiadomo że po takiej szczepionce przechodzi się taką grypę ale moja była mega ![]() Cytat:
potrafi ten papier wystraszyć oj potrafi ![]() Cytat:
też w trakcie przytulania po prostu stwierdził że boi się że mógłby coś dziecku zrobić i koniec kropka. a raz nawet się popłakałam ze śmiechu bo stwierdził że " mi coś tam widać w środku" fakt że teraz to mam zakaz od gina ale wcześniej nie miałam głupota ludzka nie zna granica ja się ucieszyłam bo dzwoniliśmy do tej firmy kurierskiej z tym łóżeczkiem z reklamacją i nie ma żadnego problemu dziś lub jutro kurier przyjedzie spisze protokół i będzie gut ![]() i jestem happy bo ciotka mi ma przyjść dziś lub jutro włoski farbować bo już mam taaakie odrosty że wstyd a w sobotę ślub brata tżta i jeszcze się do fryzjera chcę zapisać takie drobiazgi a jak kobiecie humor potrafią poprawić ![]() ![]()
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
nO MAM DALEJ SKURCZE, BOLI CORAZ MOCNIEJ I BOJE SIE CO MI JUTRO GINE NA WIZYCIE POWIE. nIE DOSC, ZE BEDZIE AFERA O TA GLUKOZE TO JESZCZE COS CZUJE, ZE MNIE DO SPZITALA POLOZY, BO BRZUCH MAM PRAKTYCZNIE CALY CZAS NAPIETY.Cholera wcisnal mi sie caps. Sorki, ale juz mi sie nie chce tego przepisywac
![]() Gosiawolna jednak dzis nie wychodzi, bo znowu miala skurcze i znowu dali jej w zyle. Ktoras pytala o raty w Ikei. No sa hehe. Jak bralismy szafe to byla akurat promocja w sumie 3 do wyboru, albo transport gratis, albo zero % raty, albo cos tam chyba jakis kupon rabatowy czy cos. I wzielismy te raty, bo wtedy kupowalismy meble do pokoju i troche kaski poszlo i na miejscu w Lukasie wszystko zalatwilismy. Ide sobie polezec, bo dzis mialam taki mega skurcz, ze w lazience az ukleklam i teraz ledwo sie ruszac moge. |
|
|
|
#3160 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie od czwartku na forum,więc nie jestem w temacie i chyba nie zdołam was nadrobić.Widze tylko,ze blackrose znów w szpitalu Trzymaj się kochana!!!Pochwale się,że w od soboty mam nowe nazwisko,męża,nową mamę i tate
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
Jok3r z tymi skurczami to nie żarty leż dobrze że do lekarza idziesz ale to już nie żarty za mocne masz i za często. trzymaj się i leż
gosiawolna trzymamy kciuki Coralady GRATULACJE!!!!!!!!! Żonko ![]() wczoraj mąż zabrał mnie na pizzę mniam jaka była pyszna, i pod koniec przyszło małżeństwo z maleńką (na moje oko miała ok 7-8miesięcy) córeczką taką śliczną i cały czas się do tżta uśmiechała i się patrzyła na niego wszyscy mieli mega ubaw on do nie miny stroił a ta jak się cieszyła mówię wam aż mnie to wzruszyło
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2011-01-17 o 12:27 |
|
|
|
#3162 | |
|
Raczkowanie
|
gratuluję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
blackrose,gosiawolna trzymajcie się!
Jok3r leżeć placuszkiem, a nie się krzątac po chałupie ![]() coralady wszystkiego najlepszego na nowej drodze ![]() Dziewczyny a jak u Was ze śluzem, też macie go coraz więcej? Mnie to wkurza, bo czasami mam wrażenie, że popuściłam siku, a to nie siku. Bez wkładki padaka i mokre gacie... ![]() No też pracowite 3 tygodnie przede mną. Zaliczenia mamy już od tego weekendu i modlę się, żeby wszystko poszło za 1 razem i żeby mały sobie jednak nie otworzył tych "drzwi"
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2011-01-17 o 12:30 |
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkładki zmieniam co 2-3 godziny bo nie daję rady.a małemu zamknij drzwi na klucz
|
|
#3165 |
|
Wtajemniczenie
|
Jok3r, do jutra leż!
a jak do szpitala, no trudno, mus to mus, dasz radę, kobieto, już i tak masz wszystko gotowe chyba, nie?gosiawolna i blackrose, trzymajcie się dzielnie! coralady, gratulacje, pani żono ![]() |
|
|
|
#3166 |
|
Raczkowanie
|
witam Mamuśki
![]() dawno sie nie odzywałam ale jestem w miare na bieżąco tylko zanim was nadrobie to padam na pysk i nie mam siły dodać nic od siebie ![]() U mnie trwa juz 30 tc, mała kopie jak szalona, brzuchol podskakuje, noce nieprzespane Widze ze 2 z nas juz sie rozpakowały trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok. Ja nie czuje sie najgorzej dokucza mi tylko straszne kolatanie serca i puls w granicach 120/min co jest meczace i wybieram sie do kardiologa za tydzien. A od wczoraj strasznie mrowią mi łydki i stopy. Ma któraś też tak? Naczytałam sie ze to moze być jakas zakrzepice i sobie wkręcam Bóg wie co, ale póki co łykam magnez - moze przejdzie. Ciuszki dla małej mam juz poprane i poprasowane, łóżeczko stoi, wózek na dniach zamawiamy. Wkejam wam dziewczyny mój 30 t brzuchol (jak na razie 13kg na plusie i czuje sie jak hipopotam). I zdjecia mojej córy z usg 3d.
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
coralady gratuluję!!
![]() blackrose i gosiawolna trzymajcie się dziewczyny! będzie dobrze Milena87 wow... ale Ty ładna jesteś co do mrowienia w łydkach to ja to mam :/ do tego skurcze takie że masakra... a jak już mnie w nocy złapie to już w ogóle... z tym że ja magnezu jeszcze nie biorę, bo dopiero niedawno zaczeło mi się tak dziać, ale 31 stycznia mam wizytę i powiem mojej gince o tym
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie kupiłam to juz e-sklepie widziałam więcej fajnych rzeczy. Ale nic.....wybiore się w tygodniu lub w nast weekend na większy wypad i zachacze o większe 5-10-15 i może tam zaszaleje |
|
|
|
|
#3169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3170 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3171 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Eirene1987;24428365]
to mój ma tak od dawna też w trakcie przytulania po prostu stwierdził że boi się że mógłby coś dziecku zrobić i koniec kropka. a raz nawet się popłakałam ze śmiechu bo stwierdził że " mi coś tam widać w środku" fakt że teraz to mam zakaz od gina ale wcześniej nie miałam głupota ludzka nie zna graniceirene - hahaha mój tak samo sie już do mnie "nie dotyka" bo córcia już za duża.....i on się tez boi. ale twierdzi że jak urodzę to zyc mi nie da hahaha wogóle teraz to już jakis opetany się zrobił...bylismy w sobote w galerii handlowej i zachciało mi się lodów, nie pozwolił mi, bo na pewno zaraz byłabym chora ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Jokr Ty się lepiej już oszczędzaj!!!!! leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć !!!! bo będzie lanie.... ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Gratuluję kochana!!!!!! Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia!!! hehe ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ja jeszcze nic nie mam upranego.....nie mogę się zebrać, żeby kupić proszek ale zawsze jak jestem w sklepie to patrze na niegi i patrzę ale nie kupię...... |
||
|
|
|
#3172 |
|
Raczkowanie
|
Witam !!!!
Blackrose trzymaj sie ![]() Milena sliczne brzusio i sliczna mamusia ![]() Dziewczynki kupilismy wczoraj wozeczek Kadex Elipse i jestem bardzo zadowolona jest praktyczny nie taki ciezki jakby sie wydawal i dobrze wykonany http://pietrus.istore.pl/pl,product,...cy,elipse.html |
|
|
|
#3173 |
|
Wtajemniczenie
|
Eirene,zaba5,Tity,prunell e,avikusia,megi,iweczka dziękuje wam
Teraz musze sie ogarnąć i zacząć kompletować większe rzeczy dla Dzidzi.Dzisiaj podeszłam do taniej i pokupiłam Niuńce 3 sukieneczki na lato,bluzę i bluzeczkę z długim rękawem Wiecie jak to jest-nie mogłam sie opanować!Milena ślicznie wyglądasz i brzusiu taki kochany!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#3174 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() haha no to mój wczoraj tak otwarcie powiedział że niet i już![]() no to nie to nie ![]() Cytat:
Cytat:
sikam tez non stop,co sie dobrze ułoże na lozku czy fotelu to znowu musze wstawac i isc siku i tak w kolko![]() Cytat:
a ty jesteś sliczna i masz sliczny brzunio Cytat:
to ja białe bluzeczki kupiłam po 9,99, rybaczki na lato tez za ta cene, spodnie za 14,99 - no ale w sumie to tez duzo rzeczy było jeszcze nie przecenionych.no ja wlasnie patrzylam w ich e -sklepie ale tam tych rzeczy nie ma co ja kupiłam moze wlasnie w wiekszym sklepie cos upolujesz fajnego ja wypiłam kawke zjadłam wielki kawał W-Z i sie lenie ![]() posciel musze kupic ale tyle tego ze nie umiem sie zdecydowac |
|||||
|
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do siusiania - bez komentarza......
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje kochane
kurcze zjadłam pierniki w czekoladzie i mała sie rozszalała. Nie moge sie juz doczekac porodu ale bedzie mi brakowalo tego podskakującego brzuchola dziewczyny a jak tam z waszymi rozstępami? macie juz jakieś? bo ja narazie nie mam ale tak mnie wszystko swędzi ze chyba sie niedługo pojawią.
|
#3177 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jaki tam hipopotam ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja siostra ma Boldera i sobie chwali mi się bardzo podoba kolor Lila Pink Cytat:
Na jaką sukienkę się w końcu zdecydowałaś?
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Milena87 śliczny brzuszek jeśli ty jesteś hipopotamem to ja w takim razie całe życie myślałam że hipopotam wygląda inaczej
a problemy ze wstawaniem z łóżka, zakładaniem skarpetek i butów to ma chyba każda z nas mi dzielnie tż pomaga gorzej jak go nie ma wtedy jak stara babcia dyszę, jęczę i pół godziny jedną skarpetę zakładam i zespół niespokojnych nóg też mam ciągle muszę nimi ruszać Monika267 ładny wózeczek ładny Cytat:
![]()
|
|
#3180 |
|
Zadomowienie
|
coralady gratuluję!!!!
black,gosiawolna i jock3r trzymajcie nogi mocno ściśnięte!!! ja dostawałam dożylnie bez przerwy 3 dni ten fenotrenol. zauważyłam wczoraj, jak o godzinę zapomniałam wziąc tabletkę to mnie brzuszek zaczął boleć... wiec cos on jednak pomaga na te skurcze. bardzo do mnie trafiło to co pisała kolba, żeby dużo odpoczywać(pewnie napisałą nam to ostrzeżenie z własnej autopsji...). wziełam to sobie jeszcze mocniej do serca, bo chce żeby moje dzidzi jak najdłużej pobyło w brzuszku, teraz jest za bardzo bezbronne. ja jeszcze wielu rzeczy nie mam, nawet po łóżeczko wyślę tż i koleżankę,żeby mieć pewność że kupią to co chce nie bede ryzkować. musze sie z tym pogodzić,że całą przyjemność z tych zakupów bedzie czerpał tylko tż...ale Tymek jest najważniejszy. przed chwilą przetarłam szafkę tylko , a jak się położyłam to brzuch zaczal bolec. czyli chyba musze rzeczywiscie uwazac. to nie przelewki
15.03.2011 Tymek 12. 09. 2015 Tosia Edytowane przez diatoma Czas edycji: 2011-01-17 o 14:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

. Co prawda nie został pomalowany
ale może jeszcze go pomalują 

). Więc laktator jak już będę brać to z tej samej firmy.
a mnie już szlak trafia......wrrr

gratuluję!!!!

choć podejrzewam, że tak.

hehe ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)