|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Zet chyba zacznę doceniać mojego Sylwestrowego
dziewczyny już wszystko powiedziały... Gratulacje Dziewczynki , ale z Was mole książkowe ![]() dobrze, że się układa ![]() porzeczko gratki kolekcja kosmtykowa się powiększa ========================= ========================= == a w temacie: zużyłam ostatnio trylion próbek, zmywacz do paznokci, micel z ziaji, krem do rąk ori, dwufaze z bielendy, kulkę rexone pod paszki wyrzuciłam dwie przedwojenne pomadki z oriflame, bo i tak ich nie używałam za bardzo, zużyłam fiolkę podkładu EDM Linen (1ml) od ostatniego szaleństwa lakierowego nic nie kupiłam
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż nie wierzę w to co piszesz... to straszne, że musisz przez to przechodzić,a przecież tyle masz na głowie! Pamiętam, że wychodziłyśmy za mąż jakoś w tym samym czasie, ale nie wyobrażam sobie takich sytuacji i jeszcze to wychodzenie na całą noc! Mój TŻ zmienił się na lepsze i to bardzo. Wiadomo, że skoro nie pracuję to nie wymagam od niego, żeby robił wszystko w domu, no ale jak mu mówię któryś tam raz co mnie wkurza, to w końcu dociera do niego. (a też miał i jeszcze ma pewne nawyki, których mamusia go nauczyła) Dziewczyny dobrze Ci radziły, najważniejsza jest rozmowa, ale jak zaczyna się z Ciebie zbijać,czy mówić o sobie, to przerwij ją i powiedz, że porozmawiasz jak Cię naprawdę wysłucha!Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Ja miałam intensywny weekend, w sobotę byłam z bratem na zakupach- kupowaliśmy smoking i garnitur na jego ślub (za ponad miesiąc) i mama kupiła mi w prezencie SUPEROWE szpile 10-centymetrowe!Zdjęcia w załączniku jeszcze szukam bolerka.Byliśmy też na imprezie u znajomych. A w niedzielę pojechaliśmy szukać kiecki dla mamy, znalazłyśmy fajną- jak z Alicji w Krainie CzarówDziś zużyłam peeling Galenic 20ml i zrobiłam sobie maseczkę z miodlą.
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
lusia śliczne buciki
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
zetafon bardzo Ci współczuję zachowania Twojego męża , ja tego wogóle nie rozumie po co wogóle ślub bral skoro takie teksty Ci mówi. ja jestem z moim 3 lata po ślubie i owszem w klutni różne rzeczy sobie mówimy i ja też mu nieraz powiedzialam znajdź sobie lepszą jak ja Ci nie pasuje ale nigdy nie powiedzieliśmy sobie że nam na sobie nie zależy. Po ślubie nawet się dużo poprawilo bo przed byly prawie codziennie klutnie a po ślubie zaczelam mu tlumaczyć co mi nie pasuje nawet dochodzilo do tego że ja mu wytlumaczylam a on do mnie że on nie wiem o co mi chodzi co ja chce od niego więc ja nieraz 5 razy pod rząd powtarzalam o co mi chodzi i wkońcu docieralo a teraz bardzo rzadko się klucimy
luskap szpile niezle ale ten spód czerwony mi nie pasuje mogli zrobić czarny |
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne tylko czemu ja nie umiem chodzić w takich wysokich
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
no po polskich chodnikach czy brukach to ciężko :x
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cuciola gratuluję.
![]() Porzeczko Tobie też. Cytat:
A te skarpetki i spodnie to pierdoły. Wiadomo że ludzie są różnie nauczeni i trzeba się dotrzeć. Ale to jeszcze trzeba umieć ze sobą rozmawiać. ![]() Cytat:
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama sama ni rozumie dlaczego tak jest skoro razem byli wychowywani ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- żona brata zamiast z nim rozmawiać załatwia wszystko krzykiem płaczem i fochami
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze dzisiaj dzien na gratulacje egzaminowe i zuzyciowe! brawo!
luskap super buty! wy jeszcze nie widzialyscie wloskich rzymskich drog z kamieni nie dosc ze to sliskie to jeszcze kanciate no i pomiedzy jeden a drugi sie wbijaja obcasy.. Dopiero do mnie zaczyna docierac ze w srode bede juz w Polsce! jupujajej! Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-01-17 o 18:03 |
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
nynka a któryś z nich to pierworodny?
|
|
#4391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gratulacje Cytat:
![]() Cytat:
Ale tylko "na salę" bo chodników nie polecam ![]() Tak pięknie nie jest, ale MIMO WSZYSTKO raczej takie można mieć wyobrażenie o młodym małżeństwie niż to co się dzieje u Zet. Wróciłam z Krakowa. Co nie co kupiłam ![]() - dwupak micela Sensibio - 41,99 (w innej aptece 1 był za 46 zł ) + jeszcze jeden z drugiego dwupaku (na spółkę z koleżanką)- lakier Catrice - Absolutely chinchilly (u mnie nie ma Catrice, a żaden inny lakier mnie nie powalił) - żel pod prysznic YR pomarańcza + czekolada (był po 6,90 a u mnie nie ma YR a zapach wyjatkowo mi się spodobał. Co prawda mam b. dużo żeli, nawet wczoraj sobie obiecałam, ze do kwietnia nie kupuję żadnego no ale ... to okazaj była )- i już u siebie całkiem przypadkowo - żel Cleanance Avene skoczyłam do galerii w celach "zawodowych" i kuknęłam do apteki - nigdy w niej nie byłam, a że byłam na kupnie tego żelu to zapytałam ile kosztuje. Okazało się, że zaledwie 35 zł (w SP był po chyba 57 czy cos się cena pomyliła?) i jeszcze "wyprosiłam rabat 20% więc kupiłam za 28 zl - taki rabat mają na ksometyki w piątki i soboty, ale zapytałam, czy dzisiaj nie mogłabym dostać, bo jadąc specjalnie w te dni tyle samo wydam na bilety ... i dostałam )Z ubrań nic mi sie wpadło w oko - tzn mierzyłam czerwoną kurtke w Zarze (przeceniona na 69 zł), ale S jakas wielka była. Kupiłam tam tylko sukienkę koleżance. Nie wiedziałam, że Claire's w końcu dotarło do PL ![]() Edycja: aha dostane bazę pod makijaż z Virtual do testów ![]() Przyszły cienie Clinique - Black tie violets - jutro sprawdze, czy rzeczywiście są bardziej napigmentowane niż pozostałe C. jak to czytałam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-01-17 o 19:34 |
||||
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Różnice między braćmi potrafię zrozumieć bo moja siostra pedantka a ja ..... mniej. ![]() Wcześniej potrafiła się normalnie komunikować? Czy też fochy? Cytat:
![]() Żel pomarańczowo czekoladowy z YR moim zdaniem jest fatalny. To woda a nie żel.
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2011-01-17 o 18:15 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, to się obkupiłaś! Świetne zakupy, a i żel jest do wybaczenia
![]() Edytko, co do butów, to właśnie podoba mi się ta czerwona podeszwa! ![]() Zgadzam się z Koshatką, że skarpetki to pierdoły i trzeba się w takich prozaicznych sprawach dotrzeć. Ale nie szanowanie uczuć drugiej osoby(ukochanej przecież!), olewanie i wyśmiewanie jej to już inna sprawa
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-01-17 o 18:17 |
|
|
|
#4396 |
|
Miss Pudernica
|
Dziękuję za gratulacje
Wiecie, mam podwójną motywację, bo TŻ mi obiecał że jak zaliczę obie sesje to kupi mi torebkę a ja mimo kliknięcia Vievieen mam już kolejne typy, także się staram.Trzymam kciuki za sesjujące i spadam do książek
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
były fochy ale o zupełnie inne rzeczy no i ni narzekała na niego tak jak teraz
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
no ponoć tak jest
, że pierwsze dziecko szuka akceptac ji i aprobaty rodziców i zwykle jest porządniejsze, a drugie chce być odrębną jednostką i dlatego bajzluje ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Agniesiu ![]() ja myślę, że jakbym wyszła za Sylwestrowego to on by miał ze mną przerąbane
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem też pierwszą dziewczyną tak wgl
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ja do pedantek się nie zaliczam, daaaaaleko mi do tego, to mimo wszystko moja siostra jest jeszcze gorsza
|
|
#4402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie zostawiał na prawej
|
#4404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- dziewczyny widziałyście ten wątek jak zostać hipnotyzerem? patrzę na ten tytuł i ciągle mi się chce śmiać z niego
|
|
|
#4405 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że się zachowuje jak gówniarz, to jeszcze robi Ci takie jazdy przez obroną Bardzo dobrze, że nie wyciągasz znów ręki pierwsza. Przetrzymaj go, pewnie będzie w szoku i może się opamięta. Bądź silna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to masz szczęście Brawa za zużycia Nawet mi nie mów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jednak okazało się że praca nie leży na ulicy i nie taka płaca jak mu się wydawało itp.... Zresztą jak w ogóle jestem na "nie" do kredytów. Jedyny jaki dopuszczam to na mieszkanie bo na to ciężko odłożyć. Na inne rzeczy albo zarobię/dorobię i odłożę albo ...... nie mam.
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. A tak z ciekawości - notujesz sobie może, w ilu konkursach rocznie wygrywasz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kredytach, kartach kredytowych ale to nie moja bajka. Powoli zrobię/kupię sobie wszystko co chcę a bankom zarobić nie dam.
|
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Usmażył pierś z kurczaka z warzywami i ugotował ryż - szybko i może bez nadmiernego polotu, ale liczy się sam fakt
A ja piłam kawę i mu kibicowałam ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

, ale z Was mole książkowe 

aż nie wierzę w to co piszesz... to straszne, że musisz przez to przechodzić,a przecież tyle masz na głowie! Pamiętam, że wychodziłyśmy za mąż jakoś w tym samym czasie, ale nie wyobrażam sobie takich sytuacji i jeszcze to wychodzenie na całą noc!
Mój TŻ zmienił się na lepsze i to bardzo. Wiadomo, że skoro nie pracuję to nie wymagam od niego, żeby robił wszystko w domu, no ale jak mu mówię któryś tam raz co mnie wkurza, to w końcu dociera do niego. (a też miał i jeszcze ma pewne nawyki, których mamusia go nauczyła) Dziewczyny dobrze Ci radziły, najważniejsza jest rozmowa, ale jak zaczyna się z Ciebie zbijać,czy mówić o sobie, to przerwij ją i powiedz, że porozmawiasz jak Cię naprawdę wysłucha!
jeszcze szukam bolerka.Byliśmy też na imprezie u znajomych. A w niedzielę pojechaliśmy szukać kiecki dla mamy, znalazłyśmy fajną- jak z Alicji w Krainie Czarów

Nie dość, że się zachowuje jak gówniarz, to jeszcze robi Ci takie jazdy przez obroną 
Co innego gdy kredyt miałby umożliwić/ułatwić skończenie studiów....