|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 21,43% |
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło |
37 | 66,07% |
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... |
7 | 12,50% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 | |
Moderatoreska
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
![]() Ma nie złe opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...10.html&next=1 wiadomo nie wszystkim będzie odpowiadał, ja jestem z niego zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
wizaż muuuuuuuuuuuuuli
Paulizia cieszę się że z babcią lepiej ![]() ![]() principessina ![]() moria44 polatała dziś samolotem ![]() martynka89 moim zdaniem to chore jakieś ... wiadomo ze nic nie jest na 100% i ten kto ma pretensje do gina ze źle zobaczył to też jakiś nienormlany musi być ... ale żeby z tego powodu karać wszystkich pacjentów to już paranoja meżu zasnął na kanapie ja się poryczałam jak bóbr przed chwilą .... chyba mi nerwy puściły bo w sumie to rycząc już sama nie wiedziałam dlaczego a przestać nie mogłam ... chciałabym czasem być facetem i na wszystko móc powiedziec "zapomniałem" i nie dostrzegac mnóstwa rzeczy do zrobienia ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | ||
Zadomowienie
|
Co do tej maty do przewijania co wkleiłyście linka to dmuchane są tylko boki (na każdym boczku jest taki otworek). Ma taki po młodym. Super spisywało się na komodę ale na łóżko raczej średnio bo to jest takie bardziej miękkie, nie usztywnione od dołu.
Teraz mam to na łóżeczko dziecka i spodziewam się, że będzie spełniało swoją funkcję. Mary nie ma co się obawiać, to ma takie ograniczniki po bokach i nie powinno spadać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My wróciliśmy ze sklepu, farba kupiona. Decyzja zapadła, że kolory będą dwa żółty i brzoskwinka ![]() Idę szykować kolację bo młodszy mnie kopie ![]()
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-01-17 o 20:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |||
Zakorzenienie
|
Ja powoli zbieram sie z kompa, bo koncza sie zaraz moje Top Model i w miedzyczasie wciagnelam sie w moj Jezyk Niemowlat, juz prawie przeczytalam cala ta ksiazke, jest genialna i bardzo polecam'
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja powoli uciekam ![]() do jutra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obilam sie o drzwi bo jakas awarie mieli jutro juz czynne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tak jakby to mialo jakies wieksze znaczenie... Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja odpoczywam po kolacji a tz sprzata, kochany ![]() ja sie wlasnie zastanawiam co zrobic z posciela bo w zestawie kupujac w sklepie akie lozeczko ze wszystkim wychodzi ok 500 zl do tego mam rabat na sklep ok 10% ze szkoly rodzenia wiec vboje sie zamawiac z allegro bo te niektore posciele sa okropne, ale niektore takie cudenka ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Moderatoreska
|
Strasznie muli, mnie też wolno się strony ładują.
Pewnie za niedługo będę musiała uciekać bo tż pewnie za niedługo będzie z pracy, trzeba będzie mu żarełko jakieś przygotować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Wtajemniczenie
|
Mary PRAWNUKA!!! nie prawnusie
![]()
#2318 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Oj do e-baya to ja jestem ciemna masa nie mam playpaya czy jakoś tak ![]() ![]() Innych kont nie posiadamy bo nigdy nam potrzebne nie były ![]() ![]() Hehehe zaraz napiszecie jakie zacofanie, normalnie średniowiecze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zakorzenienie
|
Siaśku, dzięki za opinię, ja ciągle nieogarnięta. Z tymi przewijakami, to się boję, że dzieciak się zroluje
![]() Co do pościeli, to jedną muszę mieć, bo jest cudna, a za innymi się rozejrzę, tylko gdzie? Są jakieś specjalne sklepy z pościelą dla dzieciaków? Może jakieś hurtownie, czy coś. Zobaczymy. Pauliziu, przepraszam! To nie było krakanie, tylko wynik zbudynienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Wtajemniczenie
|
AAA moj Tz jest kochany!!! Byl u znajomych co maja kilkumiesiaczna corunie i kupil od nich za 20 funtow!!!!!!:
1. Podgrzewacz Tommee tippee 2. Sterylizator Tommee tippee 3. Rozek 4. Przewijak 5. Wanienke. przewijak.jpg wanienka.jpg No i nastepne wydatki odpadly!!!! ![]() Co doswiadczone mamusie mysla o tej wanience i tym ''lezaku[???]'' do niej? No, bo ja ![]() Ewesko Guerlain parure aqua to wlasnie taki lekki podklad, delikatnie rozswietlajacy. Skora pod nim naprawde oddycha ![]()
''...Look at me! I Just can’t believe what they’ve done to me. We could never get free. I just wanna be! I just wanna dream...'' Edytowane przez Paulizia Czas edycji: 2011-01-17 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Moderatoreska
|
Jutro będę testować nowe maziajki więc pewnie jakiegoś makijaża walnę,a co sie będę
![]() A teraz spadam bo małżonek dzwonił, że jedzie już do domku, idę żarełko szykować, do kąpieli i spać ![]() A więc do jutra kobitki moje ![]() ![]() Dobranoc ![]() Paulizia super rzeczy ![]() A za podkładem sie rozejrzę będzie na mojej liście ![]() Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-01-17 o 20:10 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Ewesko, ja też nie mam paypala, ani konta na ebay'u, jak coś korzystam z cudzego
![]() Co do tuszów, to Hypnose Lancome, Pupa Flex Up Mascara i MF 2000 calorie, to najlepsze tusze, jakie znam. A ze względu na cenę, oczywiście MF stosuję ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Pauliziu, super rzeczy! No i kasy sporo w kieszeni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wanienka całkiem normalna czyli taka jakie lubie, a taką podkładkę też miałam, kładliśmy na niej pieluszke i Zosi było wygodnie, najbardziej się sprawdzała jak zostawałam sama i trzeba było samemu wszystko ogarnąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My mieliśmy taką gąbeczkę profilowaną do wanienki. Moje dzieciaki spią,chwila ciszy ![]() Mamuśki okropnie wrażliwe sutki mam,strasznie bolą,jak tylko mogę to nie zakładam stanika ,tak mi wygodniej wtedy. Super,wszystkie maluszki mają sie dobrze,mamuśki też spokojne i szczęśliwe.Nasze dzieciaczki sa wiosenne a to twarde sztuki ![]() i obiecane foty bębenka
![]() |
#2326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
kasia1361 wow kawał brzuszka
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- ![]() co tu dziś taka cisza wieczorna ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Kasiu niezly brzucholek! Slicznie rosnie ![]()
![]() |
#2329 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra dziewczynki, ja Wam życzę dobrej nocy ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a brzuch jaki pokaźny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Wtajemniczenie
|
ciekawe czy mogę faktycznie kierować się wagą mojego Dzidziusia w zgadywaniu płci. bo faktycznie waży więcej, niż norma i podobno chłopak wtedy jest.... nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę, że wiecie, co nosicie w brzuszkach
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro zaczynam 26 tc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zadomowienie
|
#2335 |
Zakorzenienie
|
zadzwonie jutro do gina i sie umówię na wizytę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Wtajemniczenie
|
pamiętnik męża
.... PONIEDZIAŁEK 07.06. Żyję. Wciąż żyję. Mój lekarz mówi, że to cud. Wczoraj pokłóciłem się z żoną. Smęciła mi i smęciła to jej powiedziałem w końcu: - Gadaj sobie do woli. Mnie to i tak lewym uchem wpada, a prawym wypada. Dziś lekarz założył mi opatrunek na prawe, a żona powiedziała, że mi już teraz nic nie wypadnie. Do lekarza ze mną poszła cholera jedna. Przy okazji tego ucha o niestrawności mojej żeśmy gadali i lekarz mnie pyta: - A zgagę Pan ma? No to mu mówię: - A co nie widać? Tylko po cholerę się na nią patrzyłem? Tym razem unik się nie udał i dodatkowo szycie brwi miałem. SOBOTA 12.06 Szczerość jest przereklamowana. Z babami nie ma co szczerze w ogóle gadać. Wczoraj mojej żonie przyszło na jakieś czułości. Leżymy sobie, a ona do mnie z tekstem: - Ty w ogóle nie jesteś o mnie zazdrosny! - Jestem.... - Ciekawe, a co byś pomyślał, jakbyś się dowiedział, że cię zdradziłam z twoim najlepszym przyjacielem?! - Że jesteś lesbijką... Brew nie zdążyła się zagoić. Miałem drugie szycie i o dwa szwy więcej. Do trzech razy sztuka? PONIEDZIAŁEK 28.06. Facet to nie powinien okazywać swojej radości. Byłem na imprezie z kolegami. Impreza jak impreza. Trochę popiliśmy, rozochocony wróciłem do domu. Trochę nawalony i radosny. Chciałem się podzielić tą radością więc klepię starą w dupsko z uśmiechem i wołam: - Ty jesteś następna grubasku ... Nie zdążyłem dokończyć zdania, a ze szpitala dopiero dziś mnie wypisali. SOBOTA 03.07. W poniedziałek idę do dentysty zobaczyć, czy implant jedynki mi się będzie trzymał. A wszystko przez te perwersje. Że też ludziom takie durnoty do głowy przychodzą. Wracam styrany z pracy, żryć się chce, wchodzę do chałupy, a moja stara stoi w drzwiach sypialni, oparta o futrynę, cała w lateksie i kręci pejczem. To się pytam: - Co na obiad Batmanie?!! Obiadu nie było, a przynajmniej ja nie miałem, obudziłem się dopiero dziś po śniadaniu. CZWARTEK 08.07. Czas to ma destrukcyjny wpływ na moją osobę. Dziś dostałem w ryj za spóźniający się zegar. Czy to do cholery moja wina była, że się spóźnił? Wchodzę do domu, a żona mi od drzwi smęci: - Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju to zegar spadł tuż za mną. - Zawsze się spóźniał - odpowiedziałem szybko. Kurde, za szybko. A niby czas to pieniądz. Mnie to kosztowało pięć stów za remont górnej trójki. PIĄTEK 16.07. Czy wszystkie kobiety mają kompleksy na tle cycków? Wczoraj kupiłem parę płyt DVD. Mieliśmy z kumplami wieczorem pooglądać u Zenka. Żona się pyta po cholerę kupiłem płyty skoro DVD nie mam? No to ja się zapytałem po cholerę kupuje staniki? Ta brew to mi się chyba nie zagoi. WTOREK 20.07. Ja to kobiet nigdy nie zrozumiem. Na przeprosiny za te staniki kupiłem żonie kwiaty. Wchodzę do domu. Całuję ją w policzek z uśmiechem. Wręczam kwiaty, a ta drze się na mnie: - Tak, Tak! Teraz może będę nogi rozkładać przez tydzień??? Co???!!! Na to ją pytam grzecznie: - A dlaczego? To wazonów już nie mamy?? No i za kwiaty dostałem po ryju. Teraz wiem czemu faceci nie kupują żonom kwiatów. Mają kurde rację.
#2337 |
Zadomowienie
|
sania masz jakieś przeczucia ,kto mieszka w twoim brzuszku?
Wybierz sie kochana prywatnie na usg. Zmykam pobuszować po all,chyba Was posłucham i może zrobie szybciej zakupy. Kopnijcie mnie w d...e,co bym sie nie nakręcała i przestała być przesądna. Dobranoc brzuchatki i brzucholki
#2338 |
Zakorzenienie
|
wow Siasiek za 6 dni mamy studniówkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobre ,bardzo dobre ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.