Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-17, 19:54   #2311
eweska
Moderatoreska

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
P

eweska to jaki fluid bylby lepszy do mojej pryszczatej buzi? tylko nie jakis ciezki, bo jeszcze wiecej syfow wtedy wylazi, moze ten ester sprobuje
Kochana ten podklad bardzo dobrze kryje, spisuje się świetnie, ale tak jak pisałam dla mnie, a nie mam problemów w cerą jest za ciężki, ale dla osób które maja coś do ukrycia powinien sie rewelacyjnie sprawdzić, ja używam go bardzo często do makijaży ślubnych gdzie jak wiadomo cera musi być nieskazitelna. Więc myślę że możesz na spokojnie go spróbować, wydaje mi się, że powinnaś być zadowolona
Ma nie złe opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...10.html&next=1 wiadomo nie wszystkim będzie odpowiadał, ja jestem z niego zadowolona.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 19:54   #2312
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

wizaż muuuuuuuuuuuuuli

Paulizia cieszę się że z babcią lepiej może miałaś w tym swój wkład

principessina dla twojej dzidzi

moria44 polatała dziś samolotem

martynka89 moim zdaniem to chore jakieś ... wiadomo ze nic nie jest na 100% i ten kto ma pretensje do gina ze źle zobaczył to też jakiś nienormlany musi być ... ale żeby z tego powodu karać wszystkich pacjentów to już paranoja

meżu zasnął na kanapie
ja się poryczałam jak bóbr przed chwilą ....
chyba mi nerwy puściły bo w sumie to rycząc już sama nie wiedziałam dlaczego a przestać nie mogłam ...
chciałabym czasem być facetem i na wszystko móc powiedziec "zapomniałem" i nie dostrzegac mnóstwa rzeczy do zrobienia ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 19:58   #2313
Siasiek
Zadomowienie

Co do tej maty do przewijania co wkleiłyście linka to dmuchane są tylko boki (na każdym boczku jest taki otworek). Ma taki po młodym. Super spisywało się na komodę ale na łóżko raczej średnio bo to jest takie bardziej miękkie, nie usztywnione od dołu.
Teraz mam to na łóżeczko dziecka i spodziewam się, że będzie spełniało swoją funkcję.
Mary nie ma co się obawiać, to ma takie ograniczniki po bokach i nie powinno spadać
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
tak samo jest z kołdrami z Ikei, jak kupisz kołdre to pościel musisz kupować tylko w Ikei bo rozmiar jest niestandradowy i w normlanym sklepie nie mają takich wymiarów
W ikejce dla mnie nie do końca fajne jest to, że ich pościele są strasznie twarde. My mieliśmy dla młodego i myślałam, że one po praniu wymiękną ale nie. Mam je już 4 lata i dalej takie sztywne.
Cytat:
Dziewczynki jestesmyyy po wizycie uf uf wszystko w porzadku, kamien mi spadl z serca bo uwierzcie mi, ze przez te 3 tygodnie to prawie wylysialam narazie nereczki sie duzo nie powiekszyly, ale co najwazniejsze nie ma siuskow w srodku, wiec znaczy ze dobrze sie wyprozniaja i Pan Doktor powiedzial, ze dawno nie widzial tak duzego siusiaka no teraz mam isc zrobic badania krwi, bo bylam chora i nie mialo to sensu i doniesc wyniki, odrazu mi sie humor poprawil
Dziewczonka ale super ta podkladla z ikei, ciekawe czy u mnie jest ale to w domu ja bedziecie uzywac czy tak do wyjsc na przebiorke?
Super, że jest już dobrze. I teraz już będziesz miała mniej nerwów

My wróciliśmy ze sklepu, farba kupiona. Decyzja zapadła, że kolory będą dwa żółty i brzoskwinka Młody zadowolony, już dzisiaj chciał malować.

Idę szykować kolację bo młodszy mnie kopie

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel

Edytowane przez Siasiek
Czas edycji: 2011-01-17 o 20:02
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 19:59   #2314
anula_81
Zakorzenienie

Ja powoli zbieram sie z kompa, bo koncza sie zaraz moje Top Model i w miedzyczasie wciagnelam sie w moj Jezyk Niemowlat, juz prawie przeczytalam cala ta ksiazke, jest genialna i bardzo polecam'

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
O smashbox mam kilka cudeniek z tej firmy, znajoma mi podesłała z usa bo u nas w PL są kosmiczne ceny niestety.

A i udalo mi sie zakupić dziś ostatni tusz do rzęs Lancome Hypnose w promocji za 79zł a nie za 135zł
a tez teraz mam hypnose!! genialny jest ale wydaje mi sie ze jakos szybko zawsze sie konczy! dlugo uzywalam tuszy clinica ale ostatnio ciagle mi sie obsypywaly i przerzucilam sie wlasnie na hypnose, a co do smashbox to ja zamawiam na amerykanskim e-bayu, przesylka z USA jestv tania a i tak wychodzi dduuuuzo taniej polecam!
Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no to super, bardzo się cieszę, że z Igusią dobrze wszystko

ja na zwolnieniu i nie narzekam, a każdy dzień spędzam tak samo- przed kompem i w kuchni
też oglądam to :P i nawet polską edycję mam na kompie i dziś skończyłam oglądac (na bieżąco nie widziałam), ale jestem załamana że Paulina wygrała ! "szara myszka"

Pauliziu cieszę się, że z babcią lepiej
a skad masz polska edycje na kompie?sciagalas czy masz jakis link? bo na VOD nei moge ogladac bo tylko w polsce mozna i nei moglam nigdzie znalezc
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, później Was nadrobię bo oglądam "Szczęki" z TŻ na AleKino.
Napiszę tylko, że po wizytce wszystko w porządku, usg nie miałam ale też nie zależało mi by mało podglądać, słuchaliśmy tylko serduszka no i badanie na samolocie
najwazniejsze ze wszystko dobrze

to ja powoli uciekam
do jutra

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 19:59   #2315
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
jesteś pewna że nie chcesz przewijaka ??
tzn nie chodzi mi o samą rzecz jako taką, ale przy takim maluszku pieluszkę czasami trzeba zmieniać co 5 min jak kupala za kupalą zwali a na łóżku niestety pochylona musisz być i kręgosłu się strasznie męczy
a jeśli masz coś na wysokości pasa (czy na komodzie czy łóżeczku) to nie musisz ciągle w pozycji pochylonej być
pomyśl o tym, bo ja np teraz jak juz nie korzystam z przywijaka u Zosi to strasznie cieżko mi zmienić pieluchę na łóżku, plecy szybko się męczą a Zosia nie chce ostatnio współpracować

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

tylko pamiętajcie dziewczyny ze Ikea ma zawsze swoje wymiary (niestandardowe) - łóżeczek, pościeli itp i później jak się chce coś dokupić to tylko ikea pasuje niestety (np materacyk zmienić do łóżeczka, albo pościel kupić inną)

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

o tej godzinie na basen ????
podziwiam
mnie by siłą z domu nie wyciągneli juz dziś
to sobie poplywalam
obilam sie o drzwi
bo jakas awarie mieli
jutro juz czynne
Cytat:
Dziewczynki jestesmyyy po wizycie uf uf wszystko w porzadku, kamien mi spadl z serca bo uwierzcie mi, ze przez te 3 tygodnie to prawie wylysialam narazie nereczki sie duzo nie powiekszyly, ale co najwazniejsze nie ma siuskow w srodku, wiec znaczy ze dobrze sie wyprozniaja i Pan Doktor powiedzial, ze dawno nie widzial tak duzego siusiaka no teraz mam isc zrobic badania krwi, bo bylam chora i nie mialo to sensu i doniesc wyniki, odrazu mi sie humor poprawil

anula_81 ciesze sie, ze u Ciebie tez wszystko ok, bo za duzo tych wizyt kontrolnych nie macie, 20% zwolnienia to tam naprawde u Was sa rygorystyczni, no ale wlasnie dlatego te kraje skandynawskie sa zwasze we wszystkim na pierwszym miejscu, w porownaniu tam do Ciebie to u mnie sa nieroby wiesz co kregolsup tez mnie bardzo boli, a w sumie to krzyz, bo mam bardzo krzywy i niestety jak sie nachodze, dzis poszlam po wieksze zakupy to ledwo juz doczlapapalm sie do domu...

Dziewczonka ale super ta podkladla z ikei, ciekawe czy u mnie jest ale to w domu ja bedziecie uzywac czy tak do wyjsc na przebiorke?
super
Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.

Bylam dzisiaj na krotkiej wizycie u lekarza a pozniej na wyprzedazach i kupilam kilka ubranek, ale takich od 3 mies w gore bo do 3 mies dostalam ubranka od znajomych.
Kupuje wersje dla chlopca bo plci niestety przed porodem nie poznam a jezeli bedzie dziewczynka to dokupie kilka rozowych ubranek. Przeczucie podpowiada, ze jednak bedzie synus i jak z brzucha panienka wyskoczy to bede bardzo zaskoczona.

Czy ktoras z was zastanawiala sie nad epiduralem? Bo dzisiaj na wizycie powiedzieli mi, ze mam sie zastanowic i na nastepnej wizycie omowic sprawe z polozna bo trzeba to zglosic wczesniej.
nie wiedzialam, ze o nieczulenie trzeba dac znac wczesniej
tak jakby to mialo jakies wieksze znaczenie...
Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, później Was nadrobię bo oglądam "Szczęki" z TŻ na AleKino.
Napiszę tylko, że po wizytce wszystko w porządku, usg nie miałam ale też nie zależało mi by mało podglądać, słuchaliśmy tylko serduszka no i badanie na samolocie
super

a ja odpoczywam po kolacji
a tz sprzata, kochany

ja sie wlasnie zastanawiam co zrobic z posciela
bo w zestawie kupujac w sklepie akie lozeczko ze wszystkim wychodzi ok 500 zl
do tego mam rabat na sklep ok 10% ze szkoly rodzenia
wiec vboje sie zamawiac z allegro bo te niektore posciele sa okropne, ale niektore takie cudenka
Stary 2011-01-17, 19:59   #2316
eweska
Moderatoreska

Strasznie muli, mnie też wolno się strony ładują.

Pewnie za niedługo będę musiała uciekać bo tż pewnie za niedługo będzie z pracy, trzeba będzie mu żarełko jakieś przygotować
Stary 2011-01-17, 19:59   #2317
Paulizia
Wtajemniczenie

Mary PRAWNUKA!!! nie prawnusie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 20:05   #2318
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
m'
a tez teraz mam hypnose!! genialny jest ale wydaje mi sie ze jakos szybko zawsze sie konczy! dlugo uzywalam tuszy clinica ale ostatnio ciagle mi sie obsypywaly i przerzucilam sie wlasnie na hypnose, a co do smashbox to ja zamawiam na amerykanskim e-bayu, przesylka z USA jestv tania a i tak wychodzi dduuuuzo taniej polecam!
Ja właśnie dużo dobrych opini się naczytałam o tym tuszu i jak tylko zobaczyłam,że jest przeceniony w Sephorze stwierdziłam że muszę go mieć, będę go miała pierwszy raz nigdy go nie używałam
Oj do e-baya to ja jestem ciemna masa nie mam playpaya czy jakoś tak Nawet nie mam konta w banku hahaha jedynie walutowe, ale nie internetowe
Innych kont nie posiadamy bo nigdy nam potrzebne nie były Mężul zarabia tylko w euro więc tylko walutowe na chwilę obacną posiadamy

Hehehe zaraz napiszecie jakie zacofanie, normalnie średniowiecze
Stary 2011-01-17, 20:05   #2319
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Siaśku, dzięki za opinię, ja ciągle nieogarnięta. Z tymi przewijakami, to się boję, że dzieciak się zroluje Na razie nie kupuję, potem się w praniu okaże, jak to wychodzi.

Co do pościeli, to jedną muszę mieć, bo jest cudna, a za innymi się rozejrzę, tylko gdzie? Są jakieś specjalne sklepy z pościelą dla dzieciaków? Może jakieś hurtownie, czy coś. Zobaczymy.

Pauliziu, przepraszam! To nie było krakanie, tylko wynik zbudynienia

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:09   #2320
Paulizia
Wtajemniczenie

AAA moj Tz jest kochany!!! Byl u znajomych co maja kilkumiesiaczna corunie i kupil od nich za 20 funtow!!!!!!:
1. Podgrzewacz Tommee tippee
2. Sterylizator Tommee tippee
3. Rozek
4. Przewijak
5. Wanienke.

przewijak.jpg wanienka.jpg

No i nastepne wydatki odpadly!!!!

Co doswiadczone mamusie mysla o tej wanience i tym ''lezaku[???]'' do niej? No, bo ja

Ewesko Guerlain parure aqua to wlasnie taki lekki podklad, delikatnie rozswietlajacy. Skora pod nim naprawde oddycha

Edytowane przez Paulizia
Czas edycji: 2011-01-17 o 20:11
Paulizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:09   #2321
eweska
Moderatoreska

Jutro będę testować nowe maziajki więc pewnie jakiegoś makijaża walnę,a co sie będę

A teraz spadam bo małżonek dzwonił, że jedzie już do domku, idę żarełko szykować, do kąpieli i spać

A więc do jutra kobitki moje Nie rozpisujcie się za bardzo

Dobranoc

Paulizia super rzeczy
A za podkładem sie rozejrzę będzie na mojej liście

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-01-17 o 20:10
Stary 2011-01-17, 20:14   #2322
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ewesko, ja też nie mam paypala, ani konta na ebay'u, jak coś korzystam z cudzego

Co do tuszów, to Hypnose Lancome, Pupa Flex Up Mascara i MF 2000 calorie, to najlepsze tusze, jakie znam. A ze względu na cenę, oczywiście MF stosuję

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Pauliziu, super rzeczy! No i kasy sporo w kieszeni jak się ta podkładka nie sprawdzi, to najwyżej nie będziecie stosować

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:20   #2323
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
AAA moj Tz jest kochany!!! Byl u znajomych co maja kilkumiesiaczna corunie i kupil od nich za 20 funtow!!!!!!:
3. Rozek
4. Przewijak
5. Wanienke.

Załącznik 3676181 Załącznik 3676182

Co doswiadczone mamusie mysla o tej wanience i tym ''lezaku[???]'' do niej? No, bo ja

Ewesko Guerlain parure aqua to wlasnie taki lekki podklad, delikatnie rozswietlajacy. Skora pod nim naprawde oddycha
Rewelacja, ile wydatków odpadło , no i jest przewijak z żyrafką - muszę taki miec
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:22   #2324
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

[
fajnie masz, mądry mężu
wanienka całkiem normalna czyli taka jakie lubie, a taką podkładkę też miałam, kładliśmy na niej pieluszke i Zosi było wygodnie, najbardziej się sprawdzała jak zostawałam sama i trzeba było samemu wszystko ogarnąć

Stary 2011-01-17, 20:27   #2325
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Cytat:
3. Rozek
4. Przewijak
5. Wanienke.

Wanienka super,o leżaczku nic nie wiem,bo takowego nigdy nie miałam.Słyszałam opinie koleżanek i były zadowolone.
My mieliśmy taką gąbeczkę profilowaną do wanienki.

Moje dzieciaki spią,chwila ciszy .
Mamuśki okropnie wrażliwe sutki mam,strasznie bolą,jak tylko mogę to nie zakładam stanika ,tak mi wygodniej wtedy.

Super,wszystkie maluszki mają sie dobrze,mamuśki też spokojne i szczęśliwe.Nasze dzieciaczki sa wiosenne a to twarde sztuki

i obiecane foty bębenka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0395.jpg (41,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0384.jpg (31,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0385.jpg (32,9 KB, 30 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:28   #2326
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
3. Rozek
4. Przewijak
5. Wanienke.

super
Stary 2011-01-17, 20:35   #2327
andziot
Zakorzenienie

kasia1361 wow kawał brzuszka

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

co tu dziś taka cisza wieczorna ???

Stary 2011-01-17, 20:36   #2328
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Rewelacja, ile wydatków odpadło , no i jest przewijak z żyrafką - muszę taki miec
Mysle, ze znajdziesz. ja zamawiam z Polski lozeczko z identyczna zyrafka. Wlasnie teraz porownalam i zyrafki niczym sie nie roznia takze Maly bedzie mial fajny komplecik

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Kasiu niezly brzucholek! Slicznie rosnie
Stary 2011-01-17, 20:37   #2329
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
Wanienka super,o leżaczku nic nie wiem,bo takowego nigdy nie miałam.Słyszałam opinie koleżanek i były zadowolone.

Mamuśki okropnie wrażliwe sutki mam,strasznie bolą,jak tylko mogę to nie zakładam stanika ,tak mi wygodniej wtedy.

Super,wszystkie maluszki mają sie dobrze,mamuśki też spokojne i szczęśliwe.Nasze dzieciaczki sa wiosenne a to twarde sztuki

i obiecane foty bębenka
Śliczny brzuś i pokaźny

Dobra dziewczynki, ja Wam życzę dobrej nocy . Sprawdziłam właśnie ilośc postów i jestem na pierwszym niechlubnym miejscu gadulskim , do jutra się już nie odzywam
Stary 2011-01-17, 20:38   #2330
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Ja powoli zbieram sie z kompa, bo koncza sie zaraz moje Top Model i w miedzyczasie wciagnelam sie w moj Jezyk Niemowlat, juz prawie przeczytalam cala ta ksiazke, jest genialna i bardzo polecam'

a skad masz polska edycje na kompie?sciagalas czy masz jakis link? bo na VOD nei moge ogladac bo tylko w polsce mozna i nei moglam nigdzie znalezc

najwazniejsze ze wszystko dobrze

to ja powoli uciekam
do jutra
ściągam z torrentów
Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość

i obiecane foty bębenka
oj biedaku, nie cierpię jak cycki są wrażliwe.
a brzuch jaki pokaźny

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:40   #2331
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mysle, ze znajdziesz. ja zamawiam z Polski lozeczko z identyczna zyrafka. Wlasnie teraz porownalam i zyrafki niczym sie nie roznia takze Maly bedzie mial fajny komplecik

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Kasiu niezly brzucholek! Slicznie rosnie
Już znalazłam z firmy Klupś, na razie kupuje łóżeczko, komodę, ten przewijak no i może jeszcze pościel
Stary 2011-01-17, 20:41   #2332
the_sania
Wtajemniczenie

ciekawe czy mogę faktycznie kierować się wagą mojego Dzidziusia w zgadywaniu płci. bo faktycznie waży więcej, niż norma i podobno chłopak wtedy jest.... nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę, że wiecie, co nosicie w brzuszkach

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Już znalazłam z firmy Klupś, na razie kupuje łóżeczko, komodę, ten przewijak no i może jeszcze pościel
widziałam na allegro przed chwilą. bardzo ładne tylko za drogie jak dla nas

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:47   #2333
andziot
Zakorzenienie

a ja jutro zaczynam 26 tc

Stary 2011-01-17, 20:55   #2334
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
a ja jutro zaczynam 26 tc

Ja też

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:57   #2335
andziot
Zakorzenienie

zadzwonie jutro do gina i sie umówię na wizytę

Stary 2011-01-17, 20:58   #2336
amarcia
Wtajemniczenie

pamiętnik męża

.... PONIEDZIAŁEK 07.06.
Żyję. Wciąż żyję. Mój lekarz mówi, że to cud. Wczoraj pokłóciłem
się z żoną. Smęciła mi i smęciła to jej powiedziałem w końcu:
- Gadaj sobie do woli. Mnie to i tak lewym uchem wpada, a prawym
wypada.
Dziś lekarz założył mi opatrunek na prawe, a żona powiedziała, że
mi już teraz nic nie wypadnie. Do lekarza ze mną poszła cholera
jedna. Przy okazji tego ucha o niestrawności mojej żeśmy gadali i
lekarz mnie pyta: - A zgagę Pan ma?
No to mu mówię: - A co nie widać?
Tylko po cholerę się na nią patrzyłem? Tym razem unik się nie udał
i dodatkowo szycie brwi miałem.

SOBOTA 12.06
Szczerość jest przereklamowana. Z babami nie ma co szczerze w ogóle
gadać. Wczoraj mojej żonie przyszło na jakieś czułości. Leżymy
sobie, a ona do mnie z tekstem:
- Ty w ogóle nie jesteś o mnie zazdrosny!
- Jestem....
- Ciekawe, a co byś pomyślał, jakbyś się dowiedział, że cię
zdradziłam z twoim najlepszym przyjacielem?!
- Że jesteś lesbijką...
Brew nie zdążyła się zagoić. Miałem drugie szycie i o dwa szwy
więcej. Do trzech razy sztuka?

PONIEDZIAŁEK 28.06.
Facet to nie powinien okazywać swojej radości. Byłem na imprezie z
kolegami. Impreza jak impreza. Trochę popiliśmy, rozochocony
wróciłem do domu. Trochę nawalony i radosny. Chciałem się podzielić
tą radością więc klepię starą w dupsko z uśmiechem i wołam:
- Ty jesteś następna grubasku ...
Nie zdążyłem dokończyć zdania, a ze szpitala dopiero dziś mnie
wypisali.

SOBOTA 03.07.
W poniedziałek idę do dentysty zobaczyć, czy implant jedynki mi się
będzie trzymał. A wszystko przez te perwersje. Że też ludziom takie
durnoty do głowy przychodzą. Wracam styrany z pracy, żryć się chce,
wchodzę do chałupy, a moja stara stoi w drzwiach sypialni, oparta o
futrynę, cała w lateksie i kręci pejczem. To się pytam:
- Co na obiad Batmanie?!!
Obiadu nie było, a przynajmniej ja nie miałem, obudziłem się
dopiero dziś po śniadaniu.

CZWARTEK 08.07.
Czas to ma destrukcyjny wpływ na moją osobę. Dziś dostałem w ryj za
spóźniający się zegar. Czy to do cholery moja wina była, że się
spóźnił? Wchodzę do domu, a żona mi od drzwi smęci:
- Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju to zegar spadł tuż za
mną.
- Zawsze się spóźniał - odpowiedziałem szybko.
Kurde, za szybko. A niby czas to pieniądz. Mnie to kosztowało pięć
stów za remont górnej trójki.

PIĄTEK 16.07.
Czy wszystkie kobiety mają kompleksy na tle cycków? Wczoraj kupiłem
parę płyt DVD. Mieliśmy z kumplami wieczorem pooglądać u Zenka.
Żona się pyta po cholerę kupiłem płyty skoro DVD nie mam? No to ja
się zapytałem po cholerę kupuje staniki? Ta brew to mi się chyba
nie zagoi.

WTOREK 20.07.
Ja to kobiet nigdy nie zrozumiem. Na przeprosiny za te staniki
kupiłem żonie kwiaty. Wchodzę do domu. Całuję ją w policzek z
uśmiechem. Wręczam kwiaty, a ta drze się na mnie:
- Tak, Tak! Teraz może będę nogi rozkładać przez tydzień???
Co???!!!
Na to ją pytam grzecznie: - A dlaczego? To wazonów już nie mamy??
No i za kwiaty dostałem po ryju. Teraz wiem czemu faceci nie kupują
żonom kwiatów. Mają kurde rację.
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:58   #2337
kasia1361
Zadomowienie

sania masz jakieś przeczucia ,kto mieszka w twoim brzuszku?
Wybierz sie kochana prywatnie na usg.
Zmykam pobuszować po all,chyba Was posłucham i może zrobie szybciej zakupy.
Kopnijcie mnie w d...e,co bym sie nie nakręcała i przestała być przesądna.
Dobranoc brzuchatki i brzucholki

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2011-01-17, 20:59   #2338
andziot
Zakorzenienie

wow Siasiek za 6 dni mamy studniówkę

Stary 2011-01-17, 21:02   #2339
kasia1361
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
pamiętnik męża

.... PONIEDZIAŁEK 07.06.
Żyję. Wciąż żyję. Mój lekarz mówi, że to cud. Wczoraj pokłóciłem
się z żoną. Smęciła mi i smęciła to jej powiedziałem w końcu:
- Gadaj sobie do woli. Mnie to i tak lewym uchem wpada, a prawym
wypada.
Dziś lekarz założył mi opatrunek na prawe, a żona powiedziała, że
mi już teraz nic nie wypadnie. Do lekarza ze mną poszła cholera
jedna. Przy okazji tego ucha o niestrawności mojej żeśmy gadali i
lekarz mnie pyta: - A zgagę Pan ma?
No to mu mówię: - A co nie widać?
Tylko po cholerę się na nią patrzyłem? Tym razem unik się nie udał
i dodatkowo szycie brwi miałem.

SOBOTA 12.06
Szczerość jest przereklamowana. Z babami nie ma co szczerze w ogóle
gadać. Wczoraj mojej żonie przyszło na jakieś czułości. Leżymy
sobie, a ona do mnie z tekstem:
- Ty w ogóle nie jesteś o mnie zazdrosny!
- Jestem....
- Ciekawe, a co byś pomyślał, jakbyś się dowiedział, że cię
zdradziłam z twoim najlepszym przyjacielem?!
- Że jesteś lesbijką...
Brew nie zdążyła się zagoić. Miałem drugie szycie i o dwa szwy
więcej. Do trzech razy sztuka?

PONIEDZIAŁEK 28.06.
Facet to nie powinien okazywać swojej radości. Byłem na imprezie z
kolegami. Impreza jak impreza. Trochę popiliśmy, rozochocony
wróciłem do domu. Trochę nawalony i radosny. Chciałem się podzielić
tą radością więc klepię starą w dupsko z uśmiechem i wołam:
- Ty jesteś następna grubasku ...
Nie zdążyłem dokończyć zdania, a ze szpitala dopiero dziś mnie
wypisali.

SOBOTA 03.07.
W poniedziałek idę do dentysty zobaczyć, czy implant jedynki mi się
będzie trzymał. A wszystko przez te perwersje. Że też ludziom takie
durnoty do głowy przychodzą. Wracam styrany z pracy, żryć się chce,
wchodzę do chałupy, a moja stara stoi w drzwiach sypialni, oparta o
futrynę, cała w lateksie i kręci pejczem. To się pytam:
- Co na obiad Batmanie?!!
Obiadu nie było, a przynajmniej ja nie miałem, obudziłem się
dopiero dziś po śniadaniu.

CZWARTEK 08.07.
Czas to ma destrukcyjny wpływ na moją osobę. Dziś dostałem w ryj za
spóźniający się zegar. Czy to do cholery moja wina była, że się
spóźnił? Wchodzę do domu, a żona mi od drzwi smęci:
- Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju to zegar spadł tuż za
mną.
- Zawsze się spóźniał - odpowiedziałem szybko.
Kurde, za szybko. A niby czas to pieniądz. Mnie to kosztowało pięć
stów za remont górnej trójki.

PIĄTEK 16.07.
Czy wszystkie kobiety mają kompleksy na tle cycków? Wczoraj kupiłem
parę płyt DVD. Mieliśmy z kumplami wieczorem pooglądać u Zenka.
Żona się pyta po cholerę kupiłem płyty skoro DVD nie mam? No to ja
się zapytałem po cholerę kupuje staniki? Ta brew to mi się chyba
nie zagoi.

WTOREK 20.07.
Ja to kobiet nigdy nie zrozumiem. Na przeprosiny za te staniki
kupiłem żonie kwiaty. Wchodzę do domu. Całuję ją w policzek z
uśmiechem. Wręczam kwiaty, a ta drze się na mnie:
- Tak, Tak! Teraz może będę nogi rozkładać przez tydzień???
Co???!!!
Na to ją pytam grzecznie: - A dlaczego? To wazonów już nie mamy??
No i za kwiaty dostałem po ryju. Teraz wiem czemu faceci nie kupują
żonom kwiatów. Mają kurde rację.
jeszcze przeczytałam zanim uciekłam
dobre ,bardzo dobre
dobranoc

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2011-01-17, 21:03   #2340
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość

Ja też
Ja 24 tydzień

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości