|
|
#4441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♥
Okradłam: ratatamm. rumuneczkaxd (
-Nie kocham Cię rozumiesz?
-Spokojnie, ja poczekam na swoją kolej -Nie możesz bez niego żyć? -Nie chcę ! Jego oczy mają kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mogłabym błądzić całe życie Bądź bo życie mnie przeraża, bo boję się samotności, bo gdy jesteś wszystko inne zostaje gdzieś daleko, bo czuję się spokojniejsza i bardziej pewna jutra, bo Twój uśmiech sprawia, że moje myśli są spokojniejsze, bardziej rzeczywiste i poukładane Znasz to uczucie, kiedy patrzysz na kogoś i wiesz, że on nie czuje tego co Ty? -Czy mogę się do Pana przytulić? -Przecież się nie znamy -Za miesiąc nie będziemy widzieli świata poza sobą
|
#4442 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Wraaacam ... Oceny wystawione
Jesteście boskie ![]() Przepraszam, że nie byłam wystarczająco pijana, by powiedzieć Ci, jakie uczucie przepełnia moje serce.
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4443 |
|
Przyczajenie
|
Zostań, bo jak nikt, dajesz mi powód żeby żyć.. Twój uśmiech otwierał drzwi do mojego serca.. Ile bym dała żeby móc Cie znowu pocałować.. By znowu móc oglądać z Tobą gwiazdy I kiedyś nastąpi ten dzień, gdzie znowu będziemy szczęśliwi Jeden Ty, na resztę moich dni Cicho płyną łzy po szybie Byłam Twoją pierwszą i ostatnią.. Miałam wszystko bo miałam Ciebie. Moje serce tęsknota rwie Mówią, że szczęścia nie ma na świecie, moim szcześciem jesteś Ty ;* Nie ma Ciebie, nie ma mnie. Zabrałeś do grobu połówkę mojego serca. Twoje oczy sprawiały, że byłam gotowa zrobić dla Ciebie wszystko.. Gdy patrze na nasze zdjęcie, serce krzyczy z bólu Nikogo nigdy tak nie pokocham Chce znowu być szczęśliwa, szczęśliwa z Tobą. I czekasz na mnie tam na górze. Nie mogę uwierzyć w to, że Ciebie już nie ma.. Gwiazdy w nocy były naszą kołdrą Dzisiaj mijałaby nasza rocznica. Mijałaby.. Mogę Ci obiecać, że się nigdy nie poddam. __________________ Kocham Cię Mateusz ;*[*] ;(
|
|
|
|
#4444 | |
|
BAN stały
|
LonelyDay
na zdrowie ![]() Cytat:
genialne ! zabieram ...
w sumie każdy każdemu mógłby na Twojej zasadzie mówić, że go kocha, po czym na drugi dzień udawał by, że tej osoby nie zna, na szczęście, nie każdy jest Tobą . podejrzewam u siebie choroby typu: miłość, cholerna tęsknota, chęć ciągłego mienia Cię przy sobie, chodź na dobrą sprawę nawet na 5 sekund nie mogę Cię mieć, pytasz o objawy ? nie pytaj, spójrz na mnie . ej słońce, jutro masz świecić mi na niebie, bo wiesz, chcę wreszcie mieć powód by bezkarnie uśmiechnąć się do Ciebie . miałaś racja mamo,przyjaciółko, obie miałyście racje, nie powinnam była mu ufać, nie powinnam była z nim być, nie powinnam teraz przez niego płakać, ale kur.va co zrobić gdy serce krzyczy głośniej od was ? zachowuj się jak człowiek, kochaj lub bądź obojętny, lecz nie rozpalaj nigdy nadziei, jeśli masz później być obojętny . ... |
|
|
|
|
#4445 |
|
Raczkowanie
|
czasami jestem, czasami mnie nie ma.
brak sił, brak chęci, brak Ciebie. tak naprawdę, choć czasem udawałam, nigdy nie miałam na twarzy prawdziwego uśmiechu. i moja miłość nic nie wskóra. chwile zapomnienia, oddalenia od szarej rzeczywistości w dzisiejszych czasach uśmiech nie oznacza radości czasem wręcz przeciwnie WENA WENA WENA..
|
|
|
|
#4446 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ;*
tego właśnie potrzebowałam. męskiego wysłuchania i zakazania jakiegokolwiek kontaktu z tym frajerem. prosty przekaz. " pogrążasz się dziewczyno". dziękuje, zaczęłam myśleć. Najbardziej bolą słowa, którymi nieświadomie ranisz. Co jest na pozór łatwe przychodzi nam najtrudniej. kiedyś napijemy się wódki z colą, a ja patrząc Ci w oczy zadam pytanie sama do siebie " w ogóle jak ja mogłam z takim frajerem jak Ty wiązać przyszłość?". znowu słyszę gitary w mojej ulubionej rockowej piosence, znowu słońce wychodzi zza chmur, a nie się za nimi chowa, znowu noc to spokój, a nie czekanie. Tak, uśmiecham się, tak dałam sobie z Tobą spokój. imię to litery. wygląd to tylko obraz. charakter to zmiany i niewiadoma. uczucia to oddechy i bicie serca. właśnie w taki sposób Cię podsumowałam. może nadal Cię kocham, ale szacunku już nie mam.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-01-17 o 22:52 |
|
|
|
#4447 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie wspominki o mnie i za pamięć
![]() ![]() --------------------------------------------------- Wróć. Chociaż na chwilę. Pogubiłam się. Cholernie się pogubiłam. Może w końcu odkryjemy jak żyć... osobno... Trzy noce twoje trwał urlop od śmierci Trzy noce ciałem wstąpiliśmy w niebo ![]() Mój sexowny tyłek znów ścisnął amor. Teraz stoimy twarzą w twarz, a z każdego słowa spływa jad.. Dopiero byłeś blisko mnie, kilka oddechów temu... Twoja nieobecność boli. Kolejna bezsenna noc ochrzczona Twoim imieniem. 3 słowa : 'koniec z nami' Mój cały świat runął.
|
#4448 |
|
Raczkowanie
|
siatkaraa
piękne <3! naszą ostatnią deską ratunku jest pocałunek pod jemiołą, może on przyniesie nam szczęście przyniesie? a teraz zostało mi płakać, jak zawsze. to kara za moją naiwność. czar prysł, tak nagle i bezpodstawnie.. a teraz z ku*wikami w oczach możesz patrzeć jak imprezuję w gronie mnóstwa kolegów. jak sobie wyobrażałeś miłość na odległość? ja tu, Ty tam. ja zakochana w Tobie, Ty doskonały kłamca z dziewczyną na miejscu?! święta minęły, śnieg zniknął, a razem z nim Ty. kłamałeś czy nie kłamałeś - teraz to i tak nie ma znaczenia, kochasz ją nie mnie. z dumą na twarzy odejdę od Ciebie po wszystkim! tak! będę sobie wmawiała, że było wspaniale, ale wszystko ma swój koniec! 3odaKru <3
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
nieważne, ile herbat wypiję czy jak ciepło się ubiorę. zimno mi bez ciebie. dzisiaj nie jestem na ciebie zła. nie chcę rzucać czymkolwiek tylko dlatego, że ciebie już nie ma. dzisiaj jest mi po prostu przykro. kochać to ryzykować, że się nie będzie kochanym. |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
zabierz mnie teraz, możemy spróbować nasze mysli i uczucia takie same On pali papierosa, jego oczy są na wpół otwarte Ona czeka na niego każdej nocy, zostawia wejściowe drzwi otwarte jest mi zle kiedy pomysle, ze odejdziesz ode mnie leze na piasku wyobrazam sobie, ze znowu jest maj
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
__________ chyba nie zdawał sobie sprawy, że ‘kocham cię’ znaczy też, że nikt inny nie będzie go już tak kochał. chyba gdzieś się zgubiliśmy. wciąż bujam się z tymi samymi ludźmi i nadal jesteśmy tylko grupą kompulsywnych pijaków, którymi byliśmy za dawnych lat. chłopiec staje się mężczyzną po pierwszym ‘przepraszam, to moja wina’.
|
|
#4452 |
|
Rozeznanie
|
'Miles from away from me Hope is fading soon Wiele mil ode mnie Nadzieja szybko blednie. Now lying in bed, wallowing in sorrow Missing the tomorrow that we could have had Leżąc w łóżku, pogrążając się w rozpaczy Tracąc dni, które mogliśmy wykorzystać.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4453 |
|
Przyczajenie
|
Proszę, szepnij mi do ucha, że jestem tą, na którą czekałeś.
żeby właśnie we mnie widział szczęście i sens życia.. trzeba mi magii. odrealnienia. zaczarowania. będę Cię śledził i szukał, aż w końcu mi ulegniesz i zgodzisz się zostać moją na zawsze.
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
minęły miesiące..
pamięta mnie ktoś jeszcze ? wydmuchując dym w strone każdego kierunku świata czekałam na Twoje przybycie och On zapach skórzanej kurtki w zetknięciu z jego skórą rozpływam się wolę zaprzestać diety z Tobą w roli głównej niż tej z czekoladą " Kiedy myślę o Tobie rysuję jedną gwiazdkę i wiesz co? Mam już cale niebo " |
|
|
|
#4455 |
|
Rozeznanie
|
- Nie jestem dla ciebie wystarczająco dobra, tak..?
- Nie.. Chodzi o to, że.. - Wracaj do swojego życia.. Dzisiaj miesza się z wczoraj, by znaleźć wspólne jutro.. Będziesz zasypiał z uśmiechem na ustach.. Sen cię wzmocni.. I już nie będziesz umiał mnie wypędzić.. Ja zaś będę strzegła twego snu.. "Zima zmaga się z latem, słońce i księżyc nigdy się nie spotykają, tygrys ściga człowieka, którego boi się pies, który ściga kota, który goni za myszą, której boi się człowiek.." Pytasz, czy jestem szczęśliwa..? Tak.. W krainie czarów wszystko jest magiczne.. Wy, mężczyźni jesteście każdy na swój sposób ofiarami jakiejś kobiety. Ale jest wam to potrzebne. A wiesz po co? Żeby się usprawiedliwiać, ilekroć krzywdzicie tę kolejną.. Jesteś aniołem.. A anioły nie pasują do mojego świata.. taki mały come back i cieszę się, że mogę nadal zobaczyć dziewczyny, które pamiętam z poprzednich części |
|
|
|
#4456 |
|
Raczkowanie
|
`proszę podaruj mi uśmiech i miłość
a uczucie oddam ze zdwojoną siłą.` `więc nie pier.dol, że mam opanować złość, bo nie jest mi wszystko jedno.` `tak jak dziś to ci powiem jedno - Wypiłam milion herbat, zjadłam tonę cukierków, przesłuchałam wszystkie najlepsze piosenki, a teraz się uśmiecham do monitora. ; ) ufaj sobie, całą resztę pierd.ol .` <3 Edytowane przez _untouched_ Czas edycji: 2011-01-18 o 13:20 |
|
|
|
#4457 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Co wtedy gdy nadzieja zgaśnie? Utracona nadzieje można odnaleźć …ale co wtedy gdy zgaśnie? …Co wtedy?
Wiosna na dworze …w sercu mrożona zima Boże czemu pozwalasz kochać mi mężczyznę któremu ja jestem obojętna ? Ja się boje i powiem tak cichutko …”nie” ~~~~~~~~~~~~~~ Mała Lady Punk♥
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
siatkaara, istny_paradoks MrsUnfabulous, boundlessly dobrze, że już jesteście... ![]() snowball dawno Cię tu nie było, bardzo bardzo bardzo ![]() ' teoretycznie nic się nie stało, praktycznie wszystko chyba jednak wolę Cię nie mieć, niż mieć tak na niby, od czasu do czasu, od zachcianki, od smutku jestem zmęczona tęsknotą resztki Twojej bezsensownej miłości, osiadają mi na rzęsach, dlatego tak trudno jest mi zapomnieć jestem pośrodku niczego to czego chciałam od Ciebie, to czego nie chciałeś ode mnie rozmyty widok, gubiące kontrast sny '
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
your blue eyes, rumuneczkaxd,so_steadfast, marikab, poprostuAsiss, backinblack- zabrałam Wasze cuda po raz kolejny <3
xxx Wziął moją rękę i powiedział, że mógłby tak iść nie zatrzymując się wcale. Nasza miłość zgubiła się pośród tych wszystkich ulic w wielkim mieście. Mam pogryzione usta z bólu. Przez Ciebie. Jestem na głodzie bliskości. Cholernie mi tego brakuje. Wszystkie słowa, których dotychczas nie wypowiedzieliśmy, płyną z nas strumieniami. Nie potrafię myśleć racjonalnie, kiedy stoisz przy mnie.
Edytowane przez LonelyDay Czas edycji: 2011-01-18 o 15:38 |
|
|
|
#4460 |
|
Rozeznanie
|
♥
cornflower, LonelyDay, marikab, Marsi89-dziękuję! ![]() snowball i Mrs Unfabulous- fajnie, że sie pojawiłyscie w koncu ______ 'A może właśnie tam daleko, czeka na mnie morze niespodzianek... ? i znowu być małą dziewczynką, która nie może zapamiętać ile ma lat. nie jestem księżniczką nie jestem panną z zasadami nie jestem ostrą sztuką ale potrafię kochać, wiesz? Rzeczywistość nigdy nie dorówna wyobraźni . moje szczęście ma zniewalające oczka i słodki uśmiech. Nie jestem niemiła. Jestem realistką, a rzeczywistość czasem jest okrutna. jesteś moim niebem podaruj uśmiech swój, tym których napotkałeś na jawie i w swym śnie, a może ktoś skazany na samotność, ogrzeje się twym ciepłem, zapomni o kłopotach...'
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, kobietki.
a wiesz, jak to jest śmiać się i płakać jednocześnie?
drżysz z zimna, otulona kocem, choć w domu 40 stopni. to człowiek człowieka rani. doprowadza do łez i niszczy. człowiek jest kowalem własnego losu, a gdy coś pójdzie nie tak, mówi, że to przeznaczenie. a zarzekała się, że nikt nie jest w stanie jej zniszczyć. nie będę za nim płakać. - powiedziała, kładąc się na poduszkę mokrą od łez. Ty też próbujesz złapać się za serce, gdy czujesz ból? wziął moje serce, nawet nie pytając. a gdy siły brak, po prostu łapiesz się za głowę i wyrywasz włosy. jak by to miało pomóc. serce ma podatne na złamania. po prostu nie podchodź. szukałam Cię w ogrzanym letnim powietrzem - morzu i zimowych gwiazdach na niebie, pośród zieleni wiosennej trawy. szukałam Cię w liściach, spadających jesienią z drzew, ale tam też Ciebie nie było. poddałam się po pierwszym nie. to dobrze, czy źle? chyba nawet on nie jest w stanie poskładać mojego serca. już w dzieciństwie nie był dobry w układaniu puzzli.
~P. Coelho Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2011-01-18 o 15:50 |
|
|
|
#4462 |
|
Rozeznanie
|
ciesze się ( ;
nasz wzór na miłość
Ty + Ja - Ona = MY ♥
|
#4463 |
|
Raczkowanie
|
siatkaara - Boże, nie wierzę! dziękuje miśku
oby dalej miałaś tak 200dalszych wspaniałych postów. ♥ marikab - dziękuję ![]() _untouched_ , siatkaara , marikab , your blue eyes , rumuneczkaxd , latin , Paralogiczna , happyend , yesss , _mandarynka - ubustwiam was! ♥ ______ moje szczęście zostało zamknięte w Jego oczach. ♥ z Tobą nie chcę, bez Ciebie nie potrafię. zostawmy wszystko i wyjedźmy tam, w lepszą przyszłość. ♥
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Marsi89
Życie z Tobą nie jest łatwe, ale bez Ciebie nie wydaje się możliwe. - Ile można przeżywać ból? - Ile tylko zechcesz. "Głupia z Ciebie dziewczyna. Jak mogłaś uwierzyć, że odejdę i tak po prostu Cię zostawię?!” - krzyczy moja samotność. Moja wierna przyjaciółka, której wolała bym nie mieć. Wysłałam ją w podróż na długie 2 lata. Tęskniła. Wróciła Teraz szepcze mi do ucha, że już nigdy mnie nie opuści. Miło, chociaż ona pozostanie mi wierna. Ile można pławić się w przeszłości, analizować ją, praktycznie od momentu narodzin, masochistycznie upajać się bólem? Do zobaczenia. Nie umiem powiedzieć "żegnaj". Boję się jutra. Boję się, że jutro Słonce prześwietli mnie na wskroś. A wszyscy dowiedzą się, że jestem niekompletna. Ktoś wyrwał mi serce i uciekła. Zrobił tak jak złodziej, gdy porywa torebkę staruszce na ulicy. Bo przecież cholera dla niego nie ma znaczenia to, że ktoś będzie przez niego cierpiał. Liczy się tylko ten pieprzony łup. Smutna, samotna zgorzkniała baba. Nie rozglądaj się, patrz w to lustro, do ciebie mowie!
|
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
smileandsweet14 _changime - ojoj
bierzcie, bierzcie ;**'' Potrzeba Nam miłości. Potrzeba Nam bliskości. Potrzeba Nam drugiej połówki bez względu na przeciwności. Bo czym jest życie bez kawałka własnej tożsamości? Ubarwiasz mi monotonię, kolorujesz szarość dnia. .. i bądź, gdy życie zaskoczy mnie nieszczęściem. " |
|
|
|
#4466 |
|
Przyczajenie
|
A ty ile razy starałaś się nie myśleć ?
Inni wysłuchają. Zrozumie ten, co przeszedł to samo. Posiadacz gumki do wymazywania złych chwil . Być jak bijące źródło, nie staw, w którym zawsze stoi ta sama woda. Wszystkie niepowodzenia, wszystkie złe chwile, w przyszłości sprawią, że będę silniejsza. |
|
|
|
#4467 |
|
Przyczajenie
|
potrzebuję wsparcia w walce o marzenia
'jesteś tym, czym wierzysz że jesteś'
|
|
#4468 |
|
Wtajemniczenie
|
marikab - Kochanie, do miana najlepszej to mi jeszcze tyyyyyyle brakuje
![]() ale cieszę się, że znalazłam się w takim gronie <3 zresztą, chyba nie muszę nic mówić, prawda? _________________________ "
Nie wiązałam z nim jakiś szczególnych nadziei. Wiedziałam, że mamy inny charakter, sposób spędzania wolnego czasu, inne zdanie w wielu sprawach. Jednak gdzieś na dnie serca zabolało jak odszedł. Spędzałam z nim sporo czasu, chyba nawet przyzwyczaiłam się do jego obecności w swoim życiu, wiele się od Niego nauczyłam - tych złych i dobrych rzeczy. Dziś jest mi smutno, bo wiem, że już nigdy nie zobaczę jego źrenic wpatrzonych w moje. Czasami mi go brakuje, tak po prostu. tak naprawdę to nie jesteś ładny, nie jesteś fajny, nie jesteś miły, nie jesteś męski i nie jesteś przystojny. Ty jesteś ponad to, kochanie. "
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
to miło
Zaszczyt mnie kopnął. Na zdrowie cieszę się, że coś się spodobało Nie mów, że przepraszasz.. Ty nie wiesz co to skrucha. Pani "wszystko mam gdzieś" Pokochała Pana "Mam wyje*bane" Oczekujesz tak niewiele, Że bycie przy Tobie idealną Jest takie proste. Cieszyłabym się z odbicia od dna, Gdyby nie fakt, że nie mam na to czasu, Bo zaraz spadam tam ponownie. Nie wymagaj wiele, A wtedy zrobię dla Ciebie wszystko. Gdybym miała wybrać między Miłością a Przyjaźnią. Wybrałabym Przyjaciela, który da mi Miłość.
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wiele osób chce od Boga przebaczenia. A ja chcę kur^a przeprosin.!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.