|
|
#4981 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wygadałaś ją sobie !!! wymarzyłaś!!! nie mogło byc inaczej-gratulacje!!!a cena monitora rewelacyjna, ja jestem z monitora mega zadowolona!!! Cytat:
trzymam żeby wszystko było ok![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
miłego dnia życzę ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- ja robiłąm cytomegalię po ostatniej ciąży-to ona prawdopodobnie była sprawcą problemów mojego dzidziusia w każdym bądź razie uważam,że jak robic to od razu jak sie w ciążę zaszło,albo nie badac wogóle... dlatego,ze jak cytomegalia dopadnie w ciąży to zanim się o niej dowiemy to już zdąrzy narobic takich szkód u dzidziusia,że nic mu już nie pomoże![]() Cytat:
Cytat:
no gratuluję piękne,śliczny dzidziuś ![]() Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#4982 |
|
Zadomowienie
|
hello
hihih napiszę coś nowego znowu jestem w pracy ![]() Nerolku ha ha super to tylko się cieszyć z różowiaczka Iza no ślicznie ![]() mnie nawet głowa nie boli, ale chyba trzeba odpukać dziś idę po pracy do teściowej na obiad bo we wtorki to ona nam gotuje hihi ma z tego radość a ja nie mam serca jej tego odbierać a potem gzuje do siostry na herbatkę bo kawy dalej niiiieeeee fuj fuj ma dla mnie trzy pudła z ciuszkami dla maleństwa myślę, że już mogę na to zerknąć i sprawdzić co mam co dokupić w końcu wszytko jest ok to już leci 17 tydzień![]() Pieleszka to za perspektywy!! mi też się nie chce pracować jak widać na załączonym obrazku hihihCrazyMachine hahah żeby tak z rana podnosić gościowi ciśnienie brumek ja ostatnio na wizycie nie miaąłm usg tylko takim sprzętem przez brzuch znalał serduszko i sobie posłuchałąm całkiem miło było czasami nie robią usg nie ma się co marwić jakby zauważyli coś niepokojącego to napewno by zrobili ja sobie tak tłumaczę macie jakiś fajny przepis na ciasto z galaretką??
|
|
|
|
#4983 | ||
|
Rozeznanie
|
nerolka, a jednak córa
Gratuluję Ci kochana Ale takie mieć przeczucie.. Szok!Cytat:
a przy okazji tematu chorób-słyszałyście, że świńska grypa wraca? Czy my się powinnyśmy w ogóle szczepić przeciwko grypie w ciąży?Toska28- słodziak na tych zdjęciach Cytat:
. Najgorsze, że mojemu mężowi każde imię z czymś się kojarzy i jakieś rymy mi układa. Dobrze, że jeszcze tyle czasu do namysłu Może jak już zostanie nam opcja tylko męskie/tylko żeńskie to pójdzie szybciej.widzę, że powoli dochodzimy do finału tego wątku
|
|
#4984 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo się cieszę, że wszystko dobrzeCytat:
i że wszystko z maleństwem dobrze Koniecznie się oszczędzaj!!!Co do bólu głowy. Jestem zdania, że lepiej wziąć apap niż się męczyć. Taki ból nic dobrego dla organizmu nie robi. pieleszka też mi się jakoś pracować nie chce... Ty to przynajmniej masz fajną perspektywę z tym zwolnieniem.
|
||
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
jest!!!!!!
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
zazdraszczam
|
|
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
Zanka
LadyInBlack- chyba nie robi się żadnych szczepień w ciąży... JustPi-racja z tym Apapem Shira-miłej pracy więc a ciasta nie znam,nie piekę i nie gotuję o ile nie muszę
|
|
|
|
#4988 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
ja zupełnie zapomniałam jak to jest, wyczekiwałam, no i jak wczoraj poczułam, to od razu wiedziała, że to TO, takie same ruchy jak z młodym, pewnie z 2 tyg. będą pierwsze mocniejsze kopniaczki
wtedy był 16.t.c. teraz 15.t.c.
|
#4990 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny. Mam chwilke,wiec sie musze wyzalic,bo kur***a mnie bierze.
Przed chwila wrocilam z parku.Odprowadzalam dziewczyny do szkoly z pieskami,a po drodze idzie dziadek z 2ma psami. No i sie zaczelo. Dziadek mial spuszczone psy,ja na smyczy i jeden z nich rzucal sie na mojego i na mnie,a dziadek mial radoche.Dwa razy by mnie przewrocil,rzucal sie na mojego psa,a ja z nerwow myslalam ze....chyba go kopne,ale to bylo bydle,chyba cos z rodwailera,to i stracha mialam. Wyzwalaam dziadka,ze stary a glupi,ze z dziecmi do szkoly normalnie isc nie moge....ze zadzwonie po policie.Pies nadal sie rzucal,a ja taki nerw mialam,ze cofnelam sie w strone dziadka i chcialam mu zaje**c,bo juz nerwy mi puszczaly. Ide w jego str.,a on mi uciekl. Nie daje rady,tak czesto spotykaja mnie tekie sytuacje Dwa razy wyciagalam psa z mordy innego,pare razy rzucaly sie na mnie i moje psy,raz na dziecko....Boje sie,ze jak bede wychodzic z maluszkiem w nosidelku(plecaczku)na spacer z moimi psami,to moze sie to zle skonczyc Nie moge sie jeszcze uspokoic...Buziaki i milego dnia! Nerola,gratuluje corci
Edytowane przez Toska28 Czas edycji: 2011-01-18 o 09:38 |
|
|
|
#4991 |
|
Zadomowienie
|
jeeeee super jak ja zazdroszczę, ale cierpliwie czekam może mi też się uda wsłuchuję się czuwam ale nic jeszcze nie czuję a dziś 16+2dBaboniku dziękóweczka Kochana ja lubie piec ale bym chciałą jakieś nowe coś spróbować byle z galaretką bo na urodziny się babcia od tż wryła ehhh a myśłam że dają mi spokój chociaż teraz ale nie![]() JustiPi zgadzam się w 100%lepiej zapodać sobie apapik niż męczyć się cały dzień |
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
nerola Gratuluję córy
Zanka już czujesz ruchy ![]() Toska co za dziad ja bym mu puscial wiazanke słowna
|
|
|
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zanka gratuluje i zazdroszczeMy wczoraj byliśmy w hurtowni z art. dla dzieci, zobaczyć jak się ceny mają do tych z all i jestem miło zaskoczona, bo tam było dużo regionalnych dostawców i ceny przyzwoite. Kupiliśmy kocyk i ręcznik z kaptukiem ![]() Oglądaliśmy też wózki i mamy faworyta. ale chce się rozejrzec za uzywanym, bo nówka 1600 zł
|
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Scio a jak wózek upatrzyliście? za używke 50% nowego
![]() ja wczoraj zakupiłam fotelik samochodowy ![]() w gazecie Poradnik Domowy jest fajna kosmetyczka mama mi kupila do szpitala Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2011-01-18 o 09:53 |
|
|
|
#4995 |
|
Wtajemniczenie
|
zanka
też nym już chciała poczuć...toska ja bym chyba najpierw padła ze strachu (pnicznie się boje psów sięgajacych powyżej kostki),a poetm bym dziada tak zwyzywała, że hej!!! no przecież to szczyt chamstwa!!!!!!! |
|
|
|
#4996 |
|
Zadomowienie
|
Toska kochanie to miałaś niemiłą przygodę, co za głupi stary cap co on nie wie co się może stać brak wyobraźni doskwiera
![]() : pala: zapodaj sobie jakąś herbatke i coś dobrego i odpocznij co za nerwy aż mi się udzieliło |
|
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
takiego http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-spac-...398790615.html
Oglądałam tez x-landera, ale ten jedo wydał mi się fajniejszy. Ide upolować śniadanko
|
|
|
|
#4998 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Dziewczyny,troszku sie uspokoilam
![]() Musze mykac,bo goscie sie powoli budza. Do uslyszenia niebawem ***
|
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Scio mi sie bardziej xlandery podobaja
![]() tutaj jest FYN za 500zł ale bez fotelika http://allegro.pl/wozek-jedo-fyn-4ds...418130299.html za 1000zł nowy http://allegro.pl/jedo-fyn-3ds-classic-i1417337175.html Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2011-01-18 o 10:22 |
|
|
|
#5000 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nerola-gratulacje! Czy to możliwe żebym czuła już ruchy dziecka? Kolejny raz czuję fruwającego po brzuchu motyla tak jak w poprzedniej ciąży. A to 10 tydzień dopiero. Ja mam wózek x-lander X3 i sobie chwalę Lecę na spacer
Edytowane przez maugoszatka Czas edycji: 2011-01-18 o 10:26 |
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
x-lander tez fajny, ale montuje sie spacerówke tylko w jedną stronę.
![]() Na razie to wstępne oglądanie, jeszcze pewnie ze sto razy zmienie zdanie, np. teraz sie zastanawiam, czy nie lepiej byłoby nie skrętne koła, jak mam zamiar dużo po lesie chodzić
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5003 |
|
BAN stały
|
Kominiarz komin przeczyścił(ale nie mój
bo męzuś dba o żoncie).Przyjęłam go z mokrymi pachami bo nie zdążyłam wytrzeć ale byłam już w legginsach i bluzeczce,tak więc nie w koszulinie na szczeście. A pan młody nawet młodszy ode mnie. No i fakt,mam samych chłopów w domu,to teraz dziewuszka będzie. Wiecie co?Co w nocy sie obudziłam to uwierzyć nie mogłam. Bo zawsze chłopak,chłopak a tu teraz niby czułam na 100% że kobietka ale jak potwierdzone,to tak inaczej. I czuję lek-jak ja ją przewinę? Głupota co? A co do rymowanek z imionami to T. na każde wymyślone przeze mnie imię miał głupią rymowankę np. Anita-ani ta ani tamta.... Dlatego Iza jest neutralna i zanim poprosiłam Zankę o wpisanie,to spytałam-powiedizał-ach niech będzie ta Iza. Scio a co polujesz na śniadanko? Ja ostatnio raczę sie świnka bez konserwantów-ale polować na nią nie musiałam bynajmniej ja ![]() Tośka dzidzia śliczna ma buźkę A dzisiejszy występ w parku to brak słów-zgłoś to na policję,żeby jakiś patrol puścili-cholera idziesz z dziećmi i w ciaży a taki bezmózg sobie sprawy nie zdaje z zagrożenia. Trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie wizyty. Pieleszko-pytałam mojego gina i o cesarkę i o położną-na razie nie karze sie stresować-wszystko załatwimy. Takze jeszcze mam czekać a ustalimy czy cesarka czy urodzę jednak natyuralnie ale z pomocą położnej i dam Ci nr do jednej z dwóch położnych(mi jeszcze nie dał bo za wcześnie). Zanka jak cudowna nowina!!! Maugoszatko w 10 tyg.,to niestety niemozliwe ![]() Za maleńkie dzieciatko. Moje ma 19 tyg. a powiem Ci,ze zupełnie inaczej kopie.Tak delikatnie,subtelnie bo chłopaki to już w 15 dawali tak,ze czułam wyraźnie. Boboniku a czy ten mój monitor nie jest za stary?Bo on z 2003 roku może dlatego tak tanio?Pytałam gościa kilka dni temu o wcześniejsze zakończenie aukcji i chciał 150 zł+wysyłka a ja mam 50 zł+wysyłka. Obserwowałam z 15 innych i poniżej 120 zł.żaden nie poszedł. To moze ten mój ma coś nie tak? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

za każdym razem jak wchodzę was podczytać to się boję... a tu na szczęście same dobre wiadomości 

zastanawiam się co to może oznaczać...
żeby wszystko było ok

ma dla mnie trzy pudła z ciuszkami dla maleństwa myślę, że już mogę na to zerknąć i sprawdzić co mam co dokupić w końcu wszytko jest ok to już leci 17 tydzień
to za perspektywy!! mi też się nie chce pracować jak widać na załączonym obrazku hihih
. Najgorsze, że mojemu mężowi każde imię z czymś się kojarzy i jakieś rymy mi układa. Dobrze, że jeszcze tyle czasu do namysłu
zębole