Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-18, 17:04   #1531
sylwek73
Raczkowanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

mój mąż dzisiaj oprzytomniał i stwierdził, że pójdziemy z torbami, bo w lutym są walentynki, a zaraz w marcu dzień kobiet
za pamięć i trzymam za słowo
w klifie jutro ma być dostawa

Edytowane przez sylwek73
Czas edycji: 2011-01-18 o 17:05
sylwek73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 17:06   #1532
Filozofka888
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez sylwek73 Pokaż wiadomość
nie mam dużego doświadczenia jak koleżanki, ale na stronie 1, o tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497886
dziewczyny umieściły przydatne strony i chyba znajdziesz jak dopasować bransoletkę
Dzięki, choć nie do końca mi o to chodzi. Chodzi o to jaką pozostawić rezerwę 1cm czy 2 bo nie wiem ile te koraliki zajmują miejsca wewnątrz a ja b. nie lubię jak coś strasznie zwisa

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez llulman Pokaż wiadomość
Mam od nich beadsy z bursztynem i takie tam inne srebrne i murano, na razie jestem zadowolona bo nic się nie dzieje.

A bransoletki ma ktoś od chicochica? Ja planuję kupić u nich tylko dlatego że mają małe a beadsy kupowałabym już chyba w Aparcie (podobno pasują).

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Tygrys Tati Pokaż wiadomość
Ja mam całą bransoletkę z Chicochica ale w wersji trollowej i jest ok , nawet porównywałam ukradkiem z trollem koleżanki.
Możesz dać linka która to jest?
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 17:09   #1533
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Dzięki, choć nie do końca mi o to chodzi. Chodzi o to jaką pozostawić rezerwę 1cm czy 2 bo nie wiem ile te koraliki zajmują miejsca wewnątrz a ja b. nie lubię jak coś strasznie zwisa

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

A bransoletki ma ktoś od chicochica? Ja planuję kupić u nich tylko dlatego że mają małe a beadsy kupowałabym już chyba w Aparcie (podobno pasują).
Jak kupowałam bransoletkę w pandorze, to brałam zapas na 2 palce, ale nasze ekspertki na pewno Ci podpowiedzą
Stary 2011-01-18, 17:14   #1534
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Jak kupowałam bransoletkę w pandorze, to brałam zapas na 2 palce, ale nasze ekspertki na pewno Ci podpowiedzą
Też wolałabym pandorę, ale na pewno będzie na mnie wisieć:d
Stary 2011-01-18, 17:18   #1535
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcie muszelki i torebki z kokardką

dodatkowo, zdjęcie wszystkiego co mam oprócz nowych nabytków na branso ułożenie przypadkowe, wiem, że nie wszystko do siebie pasuje, ale nie mam zamiaru raczej nosić wszystkiego naraz, tak tylko do zdjęcia

Śliczne!

Cytat:
Napisane przez magbag72 Pokaż wiadomość

ktsw się słusznie wydaje - na pudełku leży koralik Kruka, a właściwie nie leży tylko dokomponowałam go w Photoshopie z drugiego zdjęcia i pewnie dlatego wygląda trochę, jak obrazek na pudełku.
Aaa, to wszystko wyjaśnia

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Mnie dzisiaj czeka użeranie się z moją pracą semestralną , która wcześniej dostała aprobatę prowadzącej, powiedziała mi nawet, że jest bardzo dobra, a teraz nagle napisała mi w mailu, że mam wszystko poprawić i praca do niczego się nie nadaje Nie nadążam za tą kobietą

Współczuję kobiety Ja mam znowu promotora, którego jak się o coś nie spyta, to nie powie czy jest źle, więc czasami ciężko trafić w gusta czy się dobrze napisało Plus, że zawsze jest chętny do pomocy (w godzinach konsultacji oczywiście)

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

Na reklamie jest zawieszka z rodolitem o wartości 349 zł, ale czy w tym momencie oni się pomylili pisząc że z rodolitem (a jest w rzeczywistości z cyrkonią ) czy chodzi o to, że dadzą np. to serduszko z różową cyrkonią (i wtedy pomylili się podając cenę )

Jak to ma być to dyndające badziewie, to ja chyba podziękuje, w sumie, to coraz bardziej mnie kusi, by coś dokupić do mojej Pandory po dłuuugim czasie zastoju
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 17:20   #1536
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Też wolałabym pandorę, ale na pewno będzie na mnie wisieć:d
może spróbuj przymierzyć w salonie, mnie tak przymierzały babeczki w klifie
w gablocie mają różne kompozycje, na różnych długościach
jak trafisz na fajną babeczkę to pomoże
Mirell może to serduszko nie byłoby złe, ale to oczko na którym wisi chyba nie bardzo pasuje do reszty zawieszek
ciekawe kiedy będzie w salonach na żywo?

Edytowane przez sylwek73
Czas edycji: 2011-01-18 o 17:28
Stary 2011-01-18, 17:35   #1537
dagienka
Zadomowienie

Filozofka, a jaki Ty masz nadgarstek? Ja mam 13,5-14cm i Trollową bransoletkę mam 17cm (Trollbeads srebrne są od 14cm ), a kiedyś w Pandorze mierzyłam 16cm i była na prawdę malutka.
Ile byś chciała nosić koralików?
Stary 2011-01-18, 17:42   #1538
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Filozofka, a jaki Ty masz nadgarstek? Ja mam 13,5-14cm i Trollową bransoletkę mam 17cm (Trollbeads srebrne są od 14cm ), a kiedyś w Pandorze mierzyłam 16cm i była na prawdę malutka.
Ile byś chciała nosić koralików?
Mam jakieś 13 - 13,5cm
Jeszcze nie wiem ile bym chciała nosić koralików... na początek chyba 3.
Myślałam, że w Pandorze w ogóle mają rozmiary od 18.
Może skuszę się na tą chicochica albo trollbeads
Stary 2011-01-18, 17:57   #1539
nina90
Zadomowienie

Cytat:
mój mąż dzisiaj oprzytomniał i stwierdził, że pójdziemy z torbami, bo w lutym są walentynki, a zaraz w marcu dzień kobiet
Hihi a ja jeszcze mam na początku marca urodzinki, przed dniem kobiet, więc mój TŻ dopiero ma problem...

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:05   #1540
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
Hihi a ja jeszcze mam na początku marca urodzinki, przed dniem kobiet, więc mój TŻ dopiero ma problem...
, to mąż , trzymam za wymarzone prezenty
masz już listę?

Edytowane przez sylwek73
Czas edycji: 2011-01-18 o 18:07
Stary 2011-01-18, 18:07   #1541
domcia81
Rozeznanie

Ja się nad tym zastanawiam jako wyrazem mojej miłości do Pandory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 790471EN07.jpg (13,5 KB, 19 załadowań)
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:10   #1542
sylwek73
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
to serduszko , w tym gratisowy tandetne oczko (żałowali srebra?)

Edytowane przez sylwek73
Czas edycji: 2011-01-18 o 18:19
Stary 2011-01-18, 18:11   #1543
Anno1989
Zadomowienie

domcia, śliczne to serduszko

strasznie się cieszę z moich Myszy w Serze, nawet nie wiecie
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:14   #1544
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Mam jakieś 13 - 13,5cm
Jeszcze nie wiem ile bym chciała nosić koralików... na początek chyba 3.
Myślałam, że w Pandorze w ogóle mają rozmiary od 18.
Może skuszę się na tą chicochica albo trollbeads
16cm powinna być dobra Trollbeads trochę droższe, ale do srebrnej bransoletki z najtańszym zapięciem masz dwa koraliki gratis Czyli dajesz 242zł, ale już masz co nosić. A chicochica wzoruje się na Trollbeads, ale moim zdaniem, nie ma takich ładnych koralików.
Stary 2011-01-18, 18:18   #1545
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcie muszelki i torebki z kokardką

dodatkowo, zdjęcie wszystkiego co mam oprócz nowych nabytków na branso ułożenie przypadkowe, wiem, że nie wszystko do siebie pasuje, ale nie mam zamiaru raczej nosić wszystkiego naraz, tak tylko do zdjęcia
muszelka chociaż ją mam, zawsze się zachwycam
a torebka to mój kolejny w kolejności srebrno-złoty must have

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Właśnie zważyłam moja bransoletkę, waży niecałe 60g. Toż to sporo żelastwa już jest
noo, jestem ciekawa jak ciężka jest cała zapełniona i czy bardzo się to odczuwa?

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w sobotę pierwszy raz na żywo widziałam Lilou!
Piękna! Złote serduszko z przepięknym, delikatnym grawerem jakichś kwiatków i zawijasów! Na brązowym sznureczku i z nowością! Perełkami białymi, chyba po dwie po obu stronach!

100 razy ładniejsza niż na zdjęciach!
Chyba się muszę przejść do ich sklepu w Wawie.
Zawsze myślałam, że to za droga zabawa, ale w sumie, jak zobaczyłam u koleżanki, to pomyślałam "przecież to cała bransoletka za cenę jednego Trolla"
właśnie, jedna bransoletka to jeden koralik.. a mi i tak ciężko się wybrać do Lilou i zafundować sobie taką bo od razu myślę ile kasy wydam pewnie jakbym zobaczyła na żywo, nie miałabym już oporów

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
jakie śliczne szkoda że dynda...
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:21   #1546
paulina95
Wtajemniczenie

sylwek73, no niestety, ale Trolle i dziewczyny bardzo kuszą Mnie już skusiły, więc ja tylko czekam na przypływ gotówki i atakuję Warszawskie Trollowiska

aliena7, śliczne Trolle Bardzo oryginalna bransoletkaTo drzewo jest super i bardzo fajnie wygląda z Pandorowym murano Na tych zdjęciach z lampą wygląda jakby murano się świeciło

AniaWK, witamy Śliczna Pandorka

Peri86, te trzy różowe Trollowe koraliki to jakaś limitowana kolekcja chyba Kiedyś, któraś z dziewczyn wklejała podobną fotkę i pisała, że szkoda, że ich u nas nie można kupić.

nina90, pierścionek śliczny Ale mnie by pewnie wkurzało, jakby się przekręcał

magbag72, Twoje nowe nabytki śliczne A ten kotek słodki, ale rzeczywiście malutki

onikka ,kup skórkę Pandorową, kup

Spaza, śliczna Pandora, torebka i muszelka cudowne A co do skórki to ja mam w nadgarstku ok. 15cm i skórkę 35cm

ilios, weź to niebieskie murano w serduszka A muffinka jest śliczna, też się na nią czaję

Tinka*, bierz szarą skórkę

Nyuna, charmsy są nie tylko w Aparcie i Yes, ostatnio pisałam o charmsach z Ti Sento, są jeszcze z Verony, Thomasa Sabo i tak dalej...

Anno1989, super, że masz już myszy A na fotki poczekamy, będziemy musiały jakoś przeżyć Aczkolwiek ja nie mogę się już doczekać

sorina, mi też się podoba aniołek z różkami, ale on jest z oksydowanego srebra i się zastanawiam, czy by mi do czegokolwiek pasował

snowprincess, kup skórkę, kup W końcu Ci się należy

Wiecie co, mi się nawet to serduszko co mają dawać gratis w Pandorze podoba, ale nie chce niczego dyndającego się na Pandorce Ale wydaje mi się, że ono jednak jest z cyrkonii, przynajmniej na amerykańskiej stronie tak było napisane Wiem tylko tyle, że ja bym za nie nie dała 249zł, a tym bardziej 349zł

A w niedzielę, jak przełączyłam na chwilę na Tak to leciało na dwójce, to śpiewała Kasia Cichopek i miała na ręku chyba ze trzy podwójne skórki z Pandory w różnych kolorach i chyba jedną srebrną Ale tak jej zwisały dużo z ręki

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:34   #1547
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
noo, jestem ciekawa jak ciężka jest cała zapełniona i czy bardzo się to odczuwa?

jakie śliczne szkoda że dynda...
No właśnie już i tak odczuwam jej ciężar na ręku co dopiero jak jest zapełniona cała.. Jak wracam do domu to ją zdejmuję.. to już swiadczy o tym że mi troche przeszkadza..

Z tym dyndaniem, ja lubie takie fikuśne dyndadełka

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
sylwek73, no niestety, ale Trolle i dziewczyny bardzo kuszą Mnie już skusiły, więc ja tylko czekam na przypływ gotówki i atakuję Warszawskie Trollowiska

aliena7, śliczne Trolle Bardzo oryginalna bransoletkaTo drzewo jest super i bardzo fajnie wygląda z Pandorowym murano Na tych zdjęciach z lampą wygląda jakby murano się świeciło

AniaWK, witamy Śliczna Pandorka

Peri86, te trzy różowe Trollowe koraliki to jakaś limitowana kolekcja chyba Kiedyś, któraś z dziewczyn wklejała podobną fotkę i pisała, że szkoda, że ich u nas nie można kupić.

nina90, pierścionek śliczny Ale mnie by pewnie wkurzało, jakby się przekręcał

magbag72, Twoje nowe nabytki śliczne A ten kotek słodki, ale rzeczywiście malutki

onikka ,kup skórkę Pandorową, kup

Spaza, śliczna Pandora, torebka i muszelka cudowne A co do skórki to ja mam w nadgarstku ok. 15cm i skórkę 35cm

ilios, weź to niebieskie murano w serduszka A muffinka jest śliczna, też się na nią czaję

Tinka*, bierz szarą skórkę

Nyuna, charmsy są nie tylko w Aparcie i Yes, ostatnio pisałam o charmsach z Ti Sento, są jeszcze z Verony, Thomasa Sabo i tak dalej...

Anno1989, super, że masz już myszy A na fotki poczekamy, będziemy musiały jakoś przeżyć Aczkolwiek ja nie mogę się już doczekać

sorina, mi też się podoba aniołek z różkami, ale on jest z oksydowanego srebra i się zastanawiam, czy by mi do czegokolwiek pasował

snowprincess, kup skórkę, kup W końcu Ci się należy

Wiecie co, mi się nawet to serduszko co mają dawać gratis w Pandorze podoba, ale nie chce niczego dyndającego się na Pandorce Ale wydaje mi się, że ono jednak jest z cyrkonii, przynajmniej na amerykańskiej stronie tak było napisane Wiem tylko tyle, że ja bym za nie nie dała 249zł, a tym bardziej 349zł

A w niedzielę, jak przełączyłam na chwilę na Tak to leciało na dwójce, to śpiewała Kasia Cichopek i miała na ręku chyba ze trzy podwójne skórki z Pandory w różnych kolorach i chyba jedną srebrną Ale tak jej zwisały dużo z ręki

Paulinka, jak ty to robisz... ty zawsze wszystkim odpisujesz. Jestem pod wrażeniem!

Co do skórki, zafunduje sobie ale pewnie za kilka miesiecy.. może na lato..

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-01-18 o 18:36
Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:41   #1548
Anno1989
Zadomowienie

ja już noszę na lewej ręce jedną całą zapełnioną Trollbeads i drugą z 3 koralikami. (razem 20 koralików) w tej jednej mam to najcięższe (chyba) zapięcie ale jeszcze nie zauważyłam żeby mi przeszkadzały. a nie orientuję się ile to wszystko waży razem. problem w tym, że nie umiem się z niczym rozstać

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-18 o 18:42
Stary 2011-01-18, 18:41   #1549
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
No właśnie już i tak odczuwam jej ciężar na ręku co dopiero jak jest zapełniona cała.. Jak wracam do domu to ją zdejmuję.. to już swiadczy o tym że mi troche przeszkadza..

Z tym dyndaniem, ja lubie takie fikuśne dyndadełka

Paulinka, jak ty to robisz... ty zawsze wszystkim odpisujesz. Jestem pod wrażeniem!

Co do skórki, zafunduje sobie ale pewnie za kilka miesiecy.. może na lato..
Hehe, jesteś kolejną osobą, która pisze, że jest pod wrażeniem, a przecież ja tylko odpisuje na posty
Na początku chciałam używać wielocytowania, ale że wtedy moje posty byłyby bardzo długie, to wymyśliłam, że każdy post, na który chcę odpowiedzieć, będę otwierać w oddzielnej karcie, a potem czytać jeszcze raz początek no i odpisywać
Ot, cała tajemnica pisania ładnych postów

Stary 2011-01-18, 18:44   #1550
Anno1989
Zadomowienie

z Myszy cieszę się strasznie, od tak dawna je chciałąm...

a odnośnie prezentów i bankructwa, mojemu TŻ to nie grozi bo pewnie nic nie dostanę. a jeszcze 8 marca mamy 3 rocznicę (no wiecie czego) ale i tak nigdy nic poza kwiatkiem nie dostaję (bo TŻ wychodzi z założenia, że to marnotrawstwo pieniędzy...
Stary 2011-01-18, 18:51   #1551
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
ja już noszę na lewej ręce jedną całą zapełnioną Trollbeads i drugą z 3 koralikami. (razem 20 koralików) w tej jednej mam to najcięższe (chyba) zapięcie ale jeszcze nie zauważyłam żeby mi przeszkadzały. a nie orientuję się ile to wszystko waży razem. problem w tym, że nie umiem się z niczym rozstać
mój Tż kiedyś w sklepie skomentował :
-kiedyś Cię "przewali" ta biżuteria!
-ale jak bosko bedzie się leżało -odpowiedziałam więc wieeesz...nie martw się wagą

z innej beczki....strasznie mi siępodoba Twoje zdjęcie

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-18, 18:53   #1552
Mirell
Zakorzenienie

To i tak dobrze macie, mój ani 14 lutego, ani 8 marca, ani rocznicy poznania, ani ślubu nie obchodzi... W sumie to nic poza urodzinami i gwiazdką...
Ale i tak chyba jesteśmy jedna ze zgodniejszych tutaj par

Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2011-01-18 o 18:54
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:53   #1553
Anno1989
Zadomowienie

które zdjęcie?

mnie tam się całkiem nieźle nosi, tylko ciut mnie irytuje, że przez zapięcie duzy kwiat mi się bransoletka zrobiła za luźna

Mirell, wiadomość Ci napisałam w klubie, wątek:targowisko
Stary 2011-01-18, 18:55   #1554
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
-ale jak bosko bedzie się leżało -odpowiedziałam więc wieeesz...nie martw się wagą

z innej beczki....strasznie mi siępodoba Twoje zdjęcie
aliena7, zgadzam się z Tobą, tylko nie wiem, o którym zdjęciu piszesz Mimo to, Ewelina masz śliczne zdjęcie i to, na którym jesteś Ty sama i to w avatarze

Stary 2011-01-18, 18:59   #1555
Anno1989
Zadomowienie

dziękuję wam pięknie za komplementy Myszy w Serze i to co powiedziałyście poprawiło mi trochę humor chyba mam jakąś zimową chandrę... słońca i miłości mi brak

a to w avatarze to modelka Trollbeads i kampania z lata tamtego roku z tego co się orientuję...

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-18 o 19:01
Stary 2011-01-18, 19:05   #1556
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję wam pięknie za komplementy Myszy w Serze i to co powiedziałyście poprawiło mi trochę humor chyba mam jakąś zimową chandrę... słońca i miłości mi brak

a to w avatarze to modelka Trollbeads i kampania z lata tamtego roku z tego co się orientuję...
Ewelina, nie ma za co W końcu trzeba się jakoś wspierać Ja też dzisiaj miałam humor do kitu rano, ale już mi przeszło Pooglądałam sobie koraliki i od razu się wszystko poprawiło Mam tylko nadzieję, że dzisiaj będę mogła już normalnie zasnąć, bo wczoraj się kręciłam do drugiej w nocy... W sumie to wiem dlaczego i miałam Wam kiedyś o tym napisać, ale nie będę się wbijać ze swoimi głupotami w takie ważne tematy Może kiedyś Wam napiszę, ale to w klubie

Stary 2011-01-18, 19:09   #1557
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja też bym musiała wszystko nosić na razie mam tylko 7 koralików i jakoś specjalnie 'ciężaru' nie odczuwam, ale gdyby nawet to i tak nie mogłabym znieść świadomości, że w domku zostały jakieś koraliki

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
cudna riposta

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Hehe, jesteś kolejną osobą, która pisze, że jest pod wrażeniem, a przecież ja tylko odpisuje na posty
Na początku chciałam używać wielocytowania, ale że wtedy moje posty byłyby bardzo długie, to wymyśliłam, że każdy post, na który chcę odpowiedzieć, będę otwierać w oddzielnej karcie, a potem czytać jeszcze raz początek no i odpisywać
Ot, cała tajemnica pisania ładnych postów
ja tez jestem pod wielkim wrażeniem i podziwiam, że chce Ci się tak bawić z tymi kartami, ja bym się pewnie tak pogubiła dlatego używam wielocytatu i nie jest wtedy tak ładnie jak u Ciebie...
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:12   #1558
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
oj ja też bym musiała wszystko nosić na razie mam tylko 7 koralików i jakoś specjalnie 'ciężaru' nie odczuwam, ale gdyby nawet to i tak nie mogłabym znieść świadomości, że w domku zostały jakieś koraliki

cudna riposta

ja tez jestem pod wielkim wrażeniem i podziwiam, że chce Ci się tak bawić z tymi kartami, ja bym się pewnie tak pogubiła dlatego używam wielocytatu i nie jest wtedy tak ładnie jak u Ciebie...
Oj tam, od razu ładnie Po prostu chcę, żeby było przejrzyście Ale dziękuję A z tymi kartami też się na początku gubiłam, ale teraz jak to robię codziennie, to już nabrałam wprawy

Stary 2011-01-18, 19:15   #1559
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

etui na trolle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Facebook+Drawing+Prize+Trollbeads+Gallery.jpg (31,7 KB, 95 załadowań)

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:17   #1560
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
z Myszy cieszę się strasznie, od tak dawna je chciałąm... (...)
cieszę się że się cieszysz z Myszy

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości