|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
ja też jest w trakcie @, ale ból głowy to raczej efekt nieskiego cisnienia
|
|
#4142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
Kochana zarówno sobie jak i Tobie życzę znalezienia pracy ![]() Ooo a może kojarzysz coś takiego, że oferty pojawią się na stronie men? czy mi się to śniło? ![]() Jak to działa? Cytat:
czasem warto dokładnie to rozważyć ![]() Cytat:
Może ciepłe okłady na brzuch? mi to pomagało... gorąc woda w termofor i zawinąć się w kocyk...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-01-18 o 21:29 |
|||
|
|
|
#4143 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
od wrzesnia ide do szkoly ![]() jaka juz duza! sliczna ![]() Cytat:
![]() ja bym na Twoim miejscu na najblizsze wywiadowce powiedziala o tej sytuacji i ze to nie ty zrobilas te byki tylko Twoja pomoc .. bo sobie rodzice pomysla " uczy moje dziecko a takie bledy ortograficzne robi" ![]() Cytat:
ze zrobila blad i jej zwrocilas uwage? ![]() Cytat:
![]() kasiaher - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DOMINICZKA! DUZO ZDROWKA I USMIECHU NA TWARZY
|
|
|
#4144 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A na wywiadowce bym powiedziała, że przepraszam za wyrwaną kartkę w notesach, ale wdarł się nam tam mały błąd, który już się nie powtórzy. Zrobiłabym to z uśmiechem i miło. Każdy będzie wiedział o co chodzi, a nie zostanie to powiedziane w prost. Cytat:
Cytat:
kochana ale jeśli chodzi o zawroty głowy u męża, to praca nie jest wytłumaczeniem. Powinnaś go wysłać najpierw na podstawowe badania krwi i do neurologa. Może jakieś eeg by się przydało. Nie można takich rzeczy lekceważyć. no cudnie dzisiaj! Niestety na zaskoczenie musi poczekać do weekendu![]() Cytat:
Cytat:
Dzisiejszy dzień zaliczam do bardzo udanych Najpierw obiadek, później mecz i wylegiwanie się z mężem Teraz TŻet gra w F1, ja na chwilę do Was wpadłam a później dalsza część wieczoru.
|
|
#4145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zabawki sliczne ! Cytat:
moj maz uwielbia mase krówkowa ![]() Cytat:
wyprobuje ten przepis, gdzies mam podobny wiec pewnie bedzie dobre ciacho |
|||
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
jeny jakie smutne leci w Expres reporterów na 2
ogląda ktoś?
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie dowiedziałam się od tego kolegi co znalazł pracę na zastępstwo że w wydziale oświaty UM można w teczkach zostawić ja tylko CV zostawiłam bo bym chciała na nauczyciela w-f albo pedagoga
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie mam mozliwosci ogladac
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
a były dzieci z domów dziecka i mówiły, że chcą nowy dom
ja się poryczałam http://www.edziecko.pl/wideo_edzieck..._urodziny.html bardzo prosto do zrobienia tort na roczek jakby któraś mama albo przyszła mama chciała zapisać i bardzo ładny i w ogóle ciekawe przepisy na torty super są http://www.przepisnatort.pl/torty-dl...-przepisy.html
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2011-01-18 o 23:42 |
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane po ........ mh, długim czasie.
Dla przypomnienia: ślubowałam 05.09.09r. potem jakoś tak urwał mi się kontakt z wizazem (praca, mąż itp.). No ale jestem i chętnie poudzielam się (w miarę możliwości) na wątku PM 2009. Lepiej późno niż wcale. A tak w ogóle jak ten czas leci, plany, zaręczyny, wesela a teraz już drugi rok wspólnego życia małżeńskiego. Przeglądałam trochę wątek, gratuluję wszystkim mamusiom My również planujemy dzidziusia, ale myślę, że to długa droga, ponieważ robimy teraz badania. Mam słabe wyniki, więc witaminki, uzupełnianie kwasu foliowego itp. |
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia w starankach
|
|
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie ze do nas zagladnelas powodzenia w staraniach
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki, zebyś nie miała tego cholernego pco. Tylko wiesz lepiej to spradzić, bo jaksie to przyplątało to lpiej blokować jajeczka, zeby się torbiele nie robiły. Na temat badań homonalnych pisałyśmy z diewczynami dużo w klubie staraczkowym. |
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
czesc moje krolewny
![]() Chyba pozegnalismy pierwszy skok rozwojowy, mala pzrespala noc, budzila sie tylko co2h i ladnie odplywala po ciumkaniu cycka. a cyce mam teraz takie wielkie, ze moglabym smialo startowac w konkursie na melony roku W koncu moge swobodnie cos zorbic, wykapalam sie, umalowalam, zjadlam sniadanie i pije sobie kawe zbozowa ![]() Dzis moze pojde z kolezanka na sapcer ale zimno troche na dworzu brrrrr i oby nie padalo
|
|
|
|
#4155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
dla Zuzi ![]() A na spacer koniecznie idź
|
||
|
|
|
#4156 | ||
|
Zakorzenienie
|
cudna
![]() ikea family? tak ![]() Cytat:
![]() u mnie też na plus, przyjechała koleżanka ze studiów z mężem i córkami, ale obskoczyły Patryka śpiewały mu bawiły się co chwilę przytulały nawet jak młodsze półtora roczna parę raz za mocno go przytuliła to ten się śmiał ,normalnie by ryczał a tu... mieliśmy ubaw że Pat taki szczęśliwy że 2 panny koło niego skaczą że nawet nie marudzi ![]() ![]() ale potem miałam sajgon taki rozpiździel zabawkowy hahahaha ale było rewelacyjnie ![]() hej ![]() ![]() mówiłam że będzie dobrze!! jesteś rewelacyjna ![]() Cytat:
aaaaa Gucia wczoraj zrobiłam kawałki kurczaka - nugetsy - panierka plus podsmażenie, plus dip ten do kurczaka, majonez ketchup dżem brzoskwiniowy i curry, wyszło pysznie, kurczaczek zniknął w oka mgnieniu
|
|
|
#4157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na spacerek koniecznie, dotlenienie jak najbardziej wskazane cześć! ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Ktosia, masz racje, nie ważne czy ta dziewczyna będzie na wywiadówce czy nie, nie można jej tego zrobić. Cytat:
Małymi niedociągnięciami (jak mocniejsze przytulenie) też nie zawracałabym sobie głowy!nugetsy robiłaś z tą panierką z knorra? czy sama panierowałaś kawałki kurczaka? Hmmm, no to chyba już wiem co będziemy jedli przez weekend... tym bardziej, że mają do nas znajomi wpaść ![]() Właśnie słucham nowej piosenki Raz Dwa Trzy w trójce i jestem zachwycona!!!!!!!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-01-19 o 09:14 |
|||
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahah super było![]() przyznam się szczerze że kuraka pokroiłam na małe kawałeczki zamoczyłam w wodzie i obtoczyłam gotową panierką o taką - http://www.kamis.pl/index.php/content/view/144/437/ no i podsmażyłam, a sos to tak jak pisałam zblenderowałam (trzeba dokładnie wymieszać) dżem z majonezem i ketchupem (takie same ilości) do tego dużo curry i tyle, podawane na zimno jako przekąska rewelacja
|
|
|
#4159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś na obiad zrobię makaron z sosem wg Twojego przepisu Tylko muszę go znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() A panierkę też polecam, pyszna jest |
||
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ale jestem śpiąca ![]() Gucia o czad... jak bym ja tak załadowanymi czworaczkami kręciła, to wszystko by było na ścianie. Panie kucharki mi zawsze tyle kładą, że mój mąż nie daje rady zjeść 2 dań na raz ![]() Gucia, Marta to jakie w takim razie widzicie wyjście, aby rodzice wiedzieli, że to nie ja zrobiłam te błędy. Bo na bank sądzą, ze to ja pisałam...A jeśli bym tylko powiedziała, że wkradł się błąd, to dalej by mysleli, że to ja go zrobiłam. |
|
|
|
#4161 |
|
Wtajemniczenie
|
Heja. Włąsnie dotarłam do pracy, bo byłam na pobraniu krwi. 4 fiolki mi pobrali i to z obydwu łapek. Tak mnie teraz bolą...buuuu.
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki...
ja po nieprzespanej nocce (to chyba z nerwów) siedze z oczami na zapałkach pewnie padne po południu jade za godzinke po wyniki i do lekarki - kolejny cieżki dzien juz mi sie ryczec chce z tego wszystkiego Kliwuś brawa dla maleńkiej Kliwuś ja to sie zastanawiam jaki rozmiar stanika mam kupic do karmienia nosiłam B potem C a teraz takie małe D to chyba kurde jeszcze urosną jak sie pokarm pojawi.... Martuś a ty mu sie dziwisz ze on taki szczesliwy jak tyle kobietek koło niego skacze maly podrywacz jak my to moj powiedział "Po tatusiu tak ma "
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia, gucia wczoraj bylam to mnie wywailo neiziemsko
dzis mi sie nie chce, ale pewnie wyjde, jak nie z kolezanka to sama. Bo i tak musze isc do apteki.martucha jaka tam rewelacyjna. Sama wczoraj odpadlam po 22. mala nie plakala i nie chciala ciumkac wiec tz ja wzial na rece i poszedl do drugiego pokoju a ja odplynelam od razu. niby 15 minut ale duzo mi dalo. |
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka a dlaczego z łopatek Ci pobierali??
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia z ŁAPEK (rączek) nie z łopatek ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
łącze sie w bólu ja mam od czoraj znow sine łapki obie i do tego w piekne czerwone kropki bo widac gdzie kuła a pobrała do takie małej fiolki moze ze 2cm
|
|
|
#4167 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to już wszystko wiem. Zrobię przez weekend, jak Ci znajomi przyjdą. A co do sosu to wszystko mam pięknie spisane i bardzo on do mnie przemawia, więc na bank wypróbuję! Cytat:
U nas też zawsze wszystkiego było pełno i ani razu tata się nie zorientował co my z tym po drodze robiłyśmy Połowa drogi do domu była przez miasto i tam byłyśmy spokojne, tylko się kłóciłyśmy, która z nas to poniesie, bo przecież obciach, a połowa za kładką, gdzie była droga pomiędzy polami i co się tam działo!!!![]() Ja bym powiedziała, że NAM się wkradł błąd. Nie próbowałabym za wszelką cenę siebie usprawiedliwić, ale ja mam dziwne podejście do takich rzeczy. Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
widać... od rana jeszcze nie kontaktuję ![]() Gucia to musieliście mieć dobre zapięcie Ja noszę w reklamówce, to nie widać co mam
|
|
|
|
#4169 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha ha ha...
plułam monitor...o pobieraniu krwi z łopatek, to jeszcze nie słyszałam
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda im bardziej będziesz chciała się usprawiedliwić i wybielić, tym gorzej to będzie odebrane przez rodziców.Czasem trzeba coś przyjąć na klatę po prostu Bo tak naprawdę to był wspólny błąd, tak samo tej dziewczyny jak i Twój - jej, bo walnęła byka, a Twój bo tego nie sprawdziłaś. Także - jak to mówi ta dziewczynka w reklamie cyfry+ - podzielcie się po połowie fifty-fifty ![]() (kocham tą reklamę , tak przy okazji)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.

uuu głowa boli?? współczuję. Ja zawsze się bronię przed wzięciem tabletki przeciwbólowej ile mogę 

a tam : wstąrzka zamiast wstążka i miejszczący się zamiast mieszczący się. Dziewczyny myślałam, że padnę. Do głowy mi nie przyszło, zeby jej to sprawdzić, bo przecież pisała ze wzoru. I ona tak zrobiła u wszystkich dzieci. Zgłupiałam i wyrwałam wszystkim te kartki z notesów, ale niestety już na bank każdy rodzic to widział. I tak myslę, że może jak będę miała wyiadówkę za 2 tyg to powiem rodzicom o tej akcji, że musiałam wyrwać dzieciom kartkę, bo dopatrzyłam się błędów ,a to nie ja pisała. Kurde... bo teraz każdy rodzic mysli, że to ja takie byki walę. Taka byłam dziś zła, ze szok.
wszystkie notesy sprawdziłam i wszędzie było tak samo. Jeszcze po wizycie tego rodzice pokazałam jej jeden notes i sie jej pytam, czy widzi tu jakieś błędy a ona, ze nie
sama już nie wiem. Ale chcę aby widzieli, ze to nie ja pisałam. Moja pomoc sie prawie, że pogniewała i powiedziała, że w takiej sytuacji, to ona już w niczym nie pomaga
dla męża. Brzmi smacznie
Mi się dziś czworaczki rozpięły jak wracałam do domku i o mało co a by mój obiad w reklamówce wylądował. Ale szybko ukucnęłam na chodniku i zapięłam 
ale nie ma orzechów z tego co pamiętam.

dzis mi sie nie chce, ale pewnie wyjde, jak nie z kolezanka to sama. Bo i tak musze isc do apteki.
plułam monitor...o pobieraniu krwi z łopatek, to jeszcze nie słyszałam