|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
dobrej nocki mamuski ja ide spac jutro rano do pracy niestety
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Jeszcze jedno bom sobie przypomniala Zeberko jesli Piotrus ma dzis imieninki to wysciskaj maluszka i wszystkiego najlepszego dla Piotrusia
|
#3662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale nie ma co wklejać ![]() jakby to byla jakaś zmiana fryz diametralna to co innego, a to tyle, że krotsze
|
||
|
|
|
#3663 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bezpośrednio bo ona się budzi pierwsza.
w dzień ona pije tylko mleko przed spanie. a tak to tylko " zwilża usta" ale muszę spróbować po posiłkach. muszę się nieźle nagimnastykować żeby siedziała. czasem posiedzi 5 sekund, a zcasem nawet minutę
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu dziękuje za pamięć ale nie wiem czy ma dzisiaj
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Tarasiu ja nawet mojego złośnika karmie na nocniku jak siedzieć nie chce a czasem dam zabawke i jest ok. Nie zawsze nasiusia- po drzemce najprędzej. |
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mnie ostatnio zaskoczyła z nocnikiem - kilka razy pokazała palcem w stronę łazienki a potem na nocnik. Kiedy spytałam czy chce na nocnik kiwała głową. A i nie mówiłam Wam kiwa od jakichś 2 tygodni i pokazuje paluszkiem - słodko to wygląda
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Rozeznanie
|
Hej LASKI!!!
znów do was nie zaglądałam tak często jakbym chciała Wraca dopiero gdzieś w piątek...A my siedzimy w domu, i nawet jak nie ma TŻ, to jakoś tak ciężko, odkąd trzeba Amkę bardziej pilnować... Ale już będę zaglądała OBIECUJĘ POPRAWĘ!!!Widziałam zdjęcia ![]() Wszystkie dzieciaczki przesłodkie A mamusie też niczego sobie ![]() Te ciążowe brzuszki ... aż się marzy taki
|
#3667 | |||||
|
Zadomowienie
|
heloł heloł
![]() idziemy dziś z Olką na basen sie wymoczyc trochę, bo ile można siedzieć w domu ![]() Wczoraj nie dojechałam na spotkanie Mama Rozmawia, bo TZ przyszedł za późno, a musiałabym liczyć 40-50 min na dojazd Szkoda. Koleżanka wygrała przewijak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() OMG ale Twardziele ![]() Cytat:
![]() A wiesz, że niektórzy mężczyźni lubią słoniki? ![]() Cytat:
i 2 koty które goniCytat:
zebra- dopiero teraz jednak na Piotrusia zagłosowałam, wydawało mi się, że wcześniej już kliknęłam 5 no ale może podwyższyłam Ci statystyki ![]() Co do imienin, to u nas rodzie wybierają, kiedy dziecko obchodzi. My wybraliśmy 18 maj, żeby było już letnio i można było wyprawiać na ogrdóku jakieś ciacho i kawę |
|||||
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Elalank dziękuje
mojej kumpeli też tak się wydawało a to nie zawsze zaskakuje Ale w jej przypadku to dobrze, bo tak na oślep klikała, że 2 by dałaNo to myśle, że u nas czerwiec będzie odpowiedni Najbradziej znane
|
|
|
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
Już nie offtopuję
Edytowane przez lutien Czas edycji: 2011-01-19 o 17:19 Powód: Obawa przed banem |
|
|
|
#3670 |
|
Zadomowienie
|
Maria duzo zdrowka! ja tez jestem chora
(( i wiecie co? zabije tzta! zadzwonilam do mamy, zeby mi przyniosla jakies specyfiki z apteki i posiedziala troche z mala. przychodzi, a tu sie okazuje, ze tz zamknal na dolny zamek i zabral oba komplety kluczy!!! a telefon oczywiscie lezy w sypialni. szukalam intensywnie, mama postala pod drzwiami, w koncu poszla,bo nie znalazlam drugich kluczy;/ boszzz jak te chlopy nie mysla!!!Sam brawa za chodzenie ![]() Agusia brawo za decyzje! ja widzac moje kolezanki z liceum, ktore mialy dzieciaczki zaraz po maturze, zazdroszcze im. dzieci juz chodza do przedszkola lub do zerowki, a one spokojnie robia studia i ida do pracy. no i nadal sa piekne i mlode, a "reprodukcje" maja z glowy ![]() Gucia czekamy na wieści ![]() DiTu, piecioro?? niezly sajgon ![]() Katev a gdzie sie tz podzial? Zebra- rzeczywiscie durny ten konkurs.zaglosowalam wczesniej i juz nie moge;/ tez dostajecie privy z prosbami o glosy??? bezczelne sa te dziewuchy! o nastepna!
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2011-01-19 o 09:36 |
|
|
|
#3671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A TŻ do pracy pojechał Też dziś dostałam na priv wiadomość. Aj faktycznie dziadowy ten konkurs... ale jak się nie próbuje to się nie ma. Może coś się uda ;p hehe Wczoraj moja bidulka wymiotowała prawie cały dzień. Ale wieczorem było już lepiej i zjadła trochę suchej bułeczki i pół kubka kiślu i z 60 ml mleka i spała całą noc. Dla chorowitków dużo zdrówka!!! Agusia, Gucia - brawa za decyzję
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Asioczka udał Ci się Tż
A co do bezczelności dostałam 10tki priwów z prośbami o głosy i w postach pod zdjęciem...że niby dałam 5 zagłosuj na moje dziecko a jakoś średnia spadała zamiast rosnąć |
|
|
|
#3673 | |||
|
Zadomowienie
|
ciesze sie ze dzieki mnie pocwiczylad troche miesnie brzucha podczas smiania sie:P
[QUOTE=Maria2008;24466164]Aguś dzięki fajnie że chcecie mieć drugiego dzieciaczkaGucia widze , że też hehe to się znou fasolki posypią Też myśle o jeszcze jednym, ale jeszcze nie wiem choć wiekowo już powinnam się dycydować bo potem może być za poźno ![]() ![]() QUOTE] staraj sie razem z nami zzawsze w kupie raźniej![]() Cytat:
Cytat:
i ja tez sie gymnastykuje codziennie jestem dumna z siebie a WZki zjadlam tylko kawaleczek na sprobowanie i w ogole mnie nie ciagnie do sldkiego![]() Cytat:
Ty przytylas 20 KG? nie wierze! chyba w uszy Ci poszzlo;p
|
|
#3674 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marzy Ci sie ciazowy brzuszek? to do dziela!:P Cytat:
Cytat:
i wlasnie tez tak mysle ze bede mloda, zakoncze reprodukcje pojde na studia i do pracy.. ale z drugiej strony blagalam tzta czy jak bedziemy mieli ta dwójkę to zebym mogla dalej wychodzic z dziewczynami do pubu albo na disco trzasco nie chce byc uwieziona w domu...Fil ostatnio o ktorej bym go nie polozyla budzil sie o 6:15 rano tak moglo by zostac![]() wlasnie oglada bake a ja odpoczywam na wizazu ![]() Tz nei chce mi dac kasy na nowa spacerowke ![]() a ja nie mam sily pchac ego ogromnego wozka z ciezkim filipem w srodku:[
|
|
#3675 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() a Desperadosika to ja też bym sie napiłą a mam tylko Żywczyka---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Aga pisze na gorąco, bo jestem w szoku jeszcze- nie spodziewałam się takij niespodzianki! Ta paczuszka była ogromnym zaskoczeniem!!! Nie mam pojecia jak to się stało itd. Piotrek zachwycony zwłaszcza skarpetami i rajtuzkami, bo wszystkie obślinił już i potargał opakowania. Ciuszki są tak piękne, że nie moge z podziwu wyjść!!! Powiem szczerze, że się popłakałam, bo takie to miłe zaskoczenie było...Skąd to to wiem ale za co???
![]() ![]() ![]() Szok szok i jeszcze raz szok!!!! I dlaczego Twoja ulica brzmi znajomo...mam skleroze i zaćmienie a coś mi mówi... A jaką macie spacerówke teraz? może namów go na sprzedanie obecnej i kupienie choćby uzywki jak ja teraz. Mój też by mi nie dał na nowy wózek więc zrobiłam po swojemu tak żeby nie dudrał a żebym miała lżejszy wózek. Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2011-01-19 o 10:47 |
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
oo coraz wiecej nas
![]() Zeberko super, że sie cieszycie To nie tylko ode mnie paczuszka Sporo dziewczyn się w to zaangażowało Dla twojego Slicznego, zawsze uśmiechnietego małego stworka Żeby mu było cieplutko![]()
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście szalone!!! I jaka "konspira"
![]() ![]() ![]() Dziewczyny jestem zszokowana i aż mi głupio jakoś sama nie wiem ale dawać "PYSKA"
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Zebra super ze prezent sie podoba Tobie i Piotrusiowi oczywiscie
|
#3680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja też budzi się po 6 na mleko i śpi do 9 A jaka mama jest zadowolona i wyspana bo tą 6 h to ma od samego początku taką ustaloną i koniec ;pA niech sam pójdzie na spacer i to jeszcze po śniegu ;p może mieni zdanie. Albo tak jak zeberka zróbcie ![]() Co do brzuszka... kiedy będzie to będzie nie staramy się ani nie zabezpieczamy
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- a co do wozka to my mamy chicco trio tour 4 i nie chcemy go sprzedawac bo bedzie dla kolejnej dzidzi jak by cos;p tz dzwonil i pyta: * co chcesz na imieniny????? - wozek dla Filipka ![]() * Spadaj. i sie rozlaczyl
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedziemy na szczepienie za chwilę - do potem mamusie
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Aga nie poddawaj się albo swój zepsuj
Pietrusiu oczywiście, że mi się bardzo podoba prezent! A to dla Was fotki Na żywo żywsze kolory ale aparat w telefonie nie chiał współpracować:F
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agusia, twoj tz nie rozbraja... juz ja bym go szacunku nauczyla ![]() a co do brzuszkow, to widze, ze kroi sie gorace lato ![]()
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba mnie rozwali normalnie chcialam wysłać posta i mi wskoczył leon że brak płatności i na nowo musze pisać a nalepsze że 3dni już zapłacone a dalej mi wyskakuje informacja o braku płatności
a więc witajcie mamuśki na wstępie Zeberko cieszę się że paczuszka się podoba szkoda że niewidziałyśmy Piotrusia z tymi rajtuzkami jak ślini ![]() my wczoraj byliśmy na szczepieniu i Agusia lekko zapłakała ale po chwili już się śmiała więc wychodząć z zabiegowego to uśmiech na całej buzi ![]() lece podczytać i poodpisywać troszke
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
a moze kupie tztowi na walentynki wozek ??
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Ditu kciuki zacisniete zeby madziulka nie plakala na szczepieniu
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
che che - dobry pomysł
|
#3689 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=lucky1910;24449180]Cześć Kochane...
w końcu dorwałam laptopa i mam minutke, żeby do Was napisać.. od piątku jesteśmy znowu w szpitalu, mała miała 41st temp i schłodzilismy ją i pędem na pogotowie i okazało się, że podczas wizyty kontrolnej w szpitalu (ubiegła środa) złapała następnego wirusa z zapaleniem płuc, tylko teraz choroba w 2 dni tak mocno się rozwinęła, że w ciężkim stanie trafiliśmy znowu na oddział (i już się tak dobrze trzymałam, a jak zaczynam Wam pisać to znowumi się płakac chce.. Olcia dostaje teraz duużo więcej leków, 2 antybniotyki, saturacja jej co chwila spada i musi w masce tlenowej leżeć..kroplówka za kroplówką i żadnych planów na wyjście w tym tygodniu.. QUOTE] jejku tak mi przykro, mam nadzieję że szybko leki zadziałają i wrócicie szybciutko do domu, trzymaj się Lucky i buziaczki dla Oleńki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no podziwiam rodziców za wytrwałość, ja tylko dwójke chce no chyba że może za jakiś czas trzecie ale to już bede napewno za stara bo w tym roku 29 a tak za 4-5lat to już mogę mieć problemy przy moim zdrowiu to raczej odpada trzecia pociechaCytat:
|
|
|
#3690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko forum zaśmiecają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzonka!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Wraca dopiero gdzieś w piątek...
55kg 
Hihi - ludzie są dziwni
no ale może podwyższyłam Ci statystyki 

mojej kumpeli też tak się wydawało a to nie zawsze zaskakuje

oj nie ja na to na pewno bym sie nie zgodzzila;p