Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje?
23-24.07 5 29,41%
30-31.07 4 23,53%
6-7.08 3 17,65%
13-14.08 1 5,88%
20-21.08 3 17,65%
27-28.08 1 5,88%
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 09:25   #1801
chomiczek00000
Raczkowanie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Przede wszystkim Zosia najlepsze życzenia(trochę spóźnione)

Dziękujemy wszystkim za życzenia urodzinowe i te zdrówkowe

Dzisiaj już lepiej cosik. Noc w miarę przespana no i teraz śpi moje dziecię a drugie się lalkami zajmuje. Tak więc lecę dom ogarnąć i wyprasować bo za chwilę nie będziemy mieli co na siebie ubrać i na śmieciach się będziemy utykać,tak się zaniedbałam Później może mi się uda was nadrobić porządnie
chomiczek00000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 10:27   #1802
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Cytat:
Napisane przez aneciaslonko Pokaż wiadomość
Mi teściowa z Niemiec przywiozła takie bezglutenowe ciasteczka i chyba spróbuję jej jutro dać..i kupię chrupki kukurydziane konieczniePrzywiozła też kosmetyki nautralne firmy LAVERA do pielęgnacji niemowląt-są super,zwłaszcza dla alergików
Fajnie z tym przedszkolem-zazdroszczę (pozytywnie)
wlasnie mi pediatra ostatnio mowila ze sa w niemczech ciasteczka bezglutenowe jak przyjedzie maz i sie samochodu wkoncu dorobimy to napewno pojade

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie można kupić np.mrożonkę z dyni kurcze żałuję że w sezonie nie kupiłam i nie zamroziłam a moja niunia tak lubi
nie mam pojecia moj tez lubi a dla mnie to jest okropne

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Anoxa - ze mnie taki ekspert jak z koziej doopy trąbka
po prostu zawsze piszę to co się "wywiedziałam" albo opisuję co robią ja

A w jakiej sprawie ta Pani z tv dzwoniła? Na jaki temat chciała uzyskać relację? tak tylko pytam bo ja to i tak się nie nadaję do publicznego objawienia chyba, że w cyrku

Kurde.. ten komp tak buczy, że się czuję jak w rakiecie kosmicznej a nie w moim dawnym pokoju
ale sie cos tam znasz i nie trabkuj mi tutaj :P nie raz udzielalas cennych rad a ta pani to odnosnie tego MOM w sloiczkach gerbera z indykiem i kurczakiem

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ja miskowi tez daje. kupilam flipsy bo one takie sa fajne mieciutkie (jedna paczke zezarlam dziecku ja )

misiek dokladnie to samo robi tylko czesciej w brode mnie gryzie
hehe ladnie to tak dziecku podjadac?:P ale my z mezem mlodemu tez podjadamy

taa na brode to sie zawsze czai ale wlasnie dzisiaj ten nos mnie rozbawil

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

my mielismy beznadziejna noc moze ze 4 godz spalam.... juz po zasnieciu sie mlody krecil stekal rzucal... kolo 24.00 wzielam go do siebie i sie zaczela akcja placzu dostal czopek po 15 min zasnal noszony na rekach przed trzecia standardowo zaczal sie krecic bo byl glodny na mleczko wypil mleczko zasnal okolo 4.20 znowu wiercenie sie rzucanie niby przysypia tu go cos meczy plucie smoczkiem itd wyczyscilam mu nosek bo lekki katarek mial i jakos ululalam pospal godzine o 5.40 znowu pobudka zmierzylam temp 37.7C czyli cos sie zaczyna dostal czopek i jakos przepekalismy do 8 choc snem tego nie nazwe rano humorek sredni teraz znowu spi jak zawsze dzwonilam do pediatry kazala mi dac eurespal i mowila ze przy zebach tak jest i jak nie minie to zeby w piatek sie pokazac lub po weekendzie juz mam dosc tych wirusow i niech te gorne zeby w koncu wyjda
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 10:59   #1803
Linka24
Wtajemniczenie

Anoxa współczuję nocy... Mój mito budzi się w nocy praktycznie co godzinę a nawet częściej.. I to już od jakiegoś miesiąca, przyzwyczaiłam się już do tego że zapomniałam wam o tym wspominać... No więc budzi się daje mu kilka łykow wody

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Ja Nie wiem czy to od zębów czy od czego... Masakra jakąś... W piątek idziemy na szczepienie to zapytam czy takie budzenie co chwilę jest normalne...
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:07   #1804
martysek
Zadomowienie

Anoxa, współczuję nocki Moja też dziś niespokojnie spała i jestem padnięta.

Dziewczyny, ale się wściekłam. Kupiłam na allegro używane body. Miały być wstanie bardzo dobrym noszone przez jedno dziecko. Dziś przyszła paczka i ręcę mi opadły. Jedno body jest prawie nowe, a reszta... - zmechacone, sprane, oczka przy zatrzaskach w kroku, sprane, ale widoczne plamy od jarzynki Za tę cenę miałabym 2 nowiutkie body ;(

Dla równowagi wklejam ciuszki kupione wczoraj:
biała bluzeczka 4,80, zielonkawa 13 zł - obie z Tesco,
niebieska z Mothercare, spodenki H&M, body Smyk.
Koloty są bardziej intesywne, ale ciężko je złapać w taką pogodę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0079.jpg (109,4 KB, 48 załadowań)
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:11   #1805
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cześć mamuśki
itakasia Wszystkiego co najpiękniejsze dla Zosieńki
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
co do uszka to mój trze intensywnie uszy i oczka jak jest śpiący. i chyba dużo dzieci tak ma
dzisiaj mi moja fryzjerka właśnie opowiadała, że jej bratanek co ma teraz 2 lata od niemowlaka przed zaśnięciem tarmosił uszy sobie albo komuś inaczej nie umiał zasnąć
u nas jest tarcie uszek oczek i noska, często tak mocno trze oczka, że sobie prawe zaciera a potem jej łzawi

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
my mielismy beznadziejna noc moze ze 4 godz spalam.... juz po zasnieciu sie mlody krecil stekal rzucal... kolo 24.00 wzielam go do siebie i sie zaczela akcja placzu dostal czopek po 15 min zasnal noszony na rekach przed trzecia standardowo zaczal sie krecic bo byl glodny na mleczko wypil mleczko zasnal okolo 4.20 znowu wiercenie sie rzucanie niby przysypia tu go cos meczy plucie smoczkiem itd wyczyscilam mu nosek bo lekki katarek mial i jakos ululalam pospal godzine o 5.40 znowu pobudka zmierzylam temp 37.7C czyli cos sie zaczyna dostal czopek i jakos przepekalismy do 8 choc snem tego nie nazwe rano humorek sredni teraz znowu spi jak zawsze dzwonilam do pediatry kazala mi dac eurespal i mowila ze przy zebach tak jest i jak nie minie to zeby w piatek sie pokazac lub po weekendzie juz mam dosc tych wirusow i niech te gorne zeby w koncu wyjda
współczuję kochana u nas właśnie to kręenie jest co no już ręce opadają.

Linka24 u nas to trwa już ze trzy miesiące i nie liczę na poprawę w najbliższym czasie a jesli tak będzie to chyba z tego wszystkiego pozawolę Niuni na wszystko nawet za targanie mnie za włosy byleby tylko spała w nocy.

martysek Lili ma takie samo body

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2011-01-19 o 11:12
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:29   #1806
zabcia87
Raczkowanie

GG do zabcia87

Cześć dziewczyny, dziewczynki i chłopaczki... Ja tak na szybkiego weszłam, o dziwo net zadziałał;/ od kilku dni mam z nim problem i nie mam nawet kiedy do Was zajrzeć jak neta nie ma to ja mam czas a jak juz jest to dzieckiem się zając muszę...

Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, tż musiał Małą trzymać, bo ja już nie daje rady stać i trzymać jak szczepią... No i Mała waży 8700 i ma 73 cm, lekarz kazał podawać juz jej mleko 2 i nie wiem co mam o tym myśleć toż to dopiero po 6 miesiącu a Ona kilka dni temu skończyła 5 ... I mięska kazal dawać 3 kulki wielkości orzecha włoskiego do zupki... Kutwa a ja kupiłam 12 puszek mleka 1 ale bylam w tesco z paragonem dzisiaj i powiedzieli że oddadzą pieniądze i wtedy kupię te 2 ale 11 puszek zostało 1 musiałam zużyć... No i tyle chciałam napisać, nie mam nawet kiedy nadrobić utkwiłam własnie na 56 str więc mam trochę do poczytania... jak tz pójdzie na drugą zmianę to nadrobię jakoś.... Aaa właśnie, tak mu do głowy weszła ta moja groźba, ze jak nie zacznie stawac na wysokości zadania to ma się wyprowadzić, ze znalazł dodatkową drugą pracę, wczoraj jeździł na rozmowę a w piątek juz idzie na próbę... będzie kelenerem w pubie "Hula kula" to kręgielnia jest i będzie bramanem/kelnerem ... kiedys już pracował jako kelner więc mam nadzieję, ze się sprawdzi... zycze wszystkim chorym zdrówka, bo z tego co czytałam to Oli dzidziuś w szpitalu ... papi Adaś miał gorączkę i chyba ktoś jeszcze chorował (do 56 str tylko tyle doczytałam)
itakasia dla Zosieńki

Wszystkim życzę zdrówka i sto lat papa
zabcia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:45   #1807
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dziewczyny poradźcie bo mnie szlag trafi z moimi włosami. Od jakiegoś miesiąca tak strasznie mi się przetłuszczają, że jak umyję to na drugi dzień dosłownie smalec. Kiedyś myłam co drugi dzień i nie były aż tak tłuste. Macie jakiś sprawdzony szampon???Bo nie chcę myć codziennie
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 11:48   #1808
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
Dzis od soboty pierwszy dzien bez gorączki i mam nadzieje ze juz tak zostanie bo juz nawet do 40stopni dochodzilo kilka godzin temu go wysypalo na brzuszku i troszke na buzce i nozkach wiec to chyba ta trzydniowka byla poza tym dziasla czerwone i opuchniete ale zebow nie widac.
Doktor mowil ze gdy wyjdzie wysypka to przyjsc by obejrzal dzis juz za pozno ale jak nie zejdzie to pojdziemy jutro.
Nadrobilam was pieknie i zycze wszystkim maluszkom duzo zdrówka
a nie odnosze sie do niczego bo znowu elaborat by mi wyszedl ..
mam nadzieje ze juz bede z Wami na biezaco bo ostatnio jakos nie moglam podejsc do klawiaturki na dluzej...jedynie myszka i fb podczas karmienia
anoxa mam czopki paracetamol ale nie dawalam bo balam sie ze mi wykupka je zanim zadzialalaja bo brzuszkowe problemy tez mielismy..niespecjalnie chcial sloiki wiec i rzadszych, sluzowatych kupek wiecej ....

acha zapomnialam napisac wczesniej Adas wazy 8kg.Czyli jakby ostatnio przystopowal.
Ogolnie to lekarz powiedzial ze dzieci w drugim polroczu juz tak gwaltownie nie przybieraja bo wiadomo ze by sie mega rozrosnac musialy
Powiedzial ze przyjmuje sie taka schemat ze na pol roku dziecko powinno podwoic swoja wage urodzeniowa ( Adas mial 2920 ) a na rok potroic czyli wszystko ok.

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2011-01-19 o 11:53
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:49   #1809
zabcia87
Raczkowanie

GG do zabcia87

Aha i własnie Mała mi teraz zrobiła kupkę, przepraszam, ze na ten temat piszę, ale mam mały problem chyba... Wczoraj w ogóle nic nie robiła a przedwczoraj na wieczór zrobiła zieloną ale nie była twarda, a zielonkawe robi od momentu kiedy zaczełam stałe jedzenie podawać... A wczoraj nic i dałam jej przed zupką pół słoiczka ziemniaczków ze szpinakiem po 4 miesiącu bo to była nowośc więc pół i po tym zjadła cały słoiczek zupki przeze mnie ugotowanej... od kilku dni gotuję jej całkowicie swoją zupkę z warzyw z ogródka babci, no i nie wiem czy to po tym szpinaku czy po prostu taki dzień... A zajadała się tym szpinakiem z ziemniaczkami... Nie wiem czy jej to podawać dalej czy odczekać.... Pytałam lekarza o zaparcia i powiedział, że jak przez 2-3 dni nie robi a nie płacze i nie marudzi to żebym tych czopków nie podawała co podawałam tylko dopiero jak będzie płakać i żadnych innych specyfików
Stary 2011-01-19, 11:54   #1810
anoxa
Zakorzenienie

lilka a uzywasz tego samego szamponu czy zmieniasz?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

papi no to wychodzi na to ze to ta trzydniowka podobno im wczesniej dzieci przechodza tym lagodniej tak jak moj Hubcio bo u niego tempka byla okolo 38C a i moze do tego u was zabki sie skumulowaly

zabcia po szpinaku sie robi zielona kupke wiem z doswiadczenia
Stary 2011-01-19, 12:08   #1811
papeteria
Zakorzenienie

zabcia dobrze ze tz cos zrozumial a co do kup to moze byc od zelaza a i po szpinaku u nas tez sa zielone a i po jablku tez moga byc ponoc ...jak zielone to nie jest zle gorzej jakby byl sluz czy krew
anoxa dzieki za wszystkie porady
marta ale te 92 szt pieluszki to jakie ?
bo ja kupuje od okolo dwoch miesiecy takie w czerwonym opakowaniu za 19,99 za 40 szt. jestem zadowolona i tylko ich juz uzywamy
martysek fajne te ciuszki ze zdjecia a z all to bym chyba odeslala

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2011-01-19 o 12:10
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 12:09   #1812
zabcia87
Raczkowanie

GG do zabcia87

anoxa ja szpinak po raz pierwszy wczoraj podałam a kupke zielonkawą robi mi od momentu wprowadzenia stalych posiłków.... taka zielona z z zabarwieniem pomarańczowym.... ale chodzi mi o dzisiaj bo taka twarda i zlepki kilku kawałków w jeden i te kawaleczki to pomarańczowe a zlepek cały zielony i tak twarde że szok.... chyba tego nie dopisałam wczesniej, bo latam od kuchni do pokoju bo obiad gotuję...
Stary 2011-01-19, 12:24   #1813
anoxa
Zakorzenienie

martsek super zakupy a te z allegro to bym chciala zwrotu pieniedzy i na baby koszt bym odeslala!

zabcia
to nie pomoge
Stary 2011-01-19, 12:53   #1814
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

papi po 1 cieszę sie, że z Adaśkiem juz lepiej. Niech szybko wraca do zdrowia Te pieluszki były w kartonie z farma a w środku dwa, pomarańczowe opakowania. Na razie zużyłam 2 i sa ok, miękkie i wydaje mi się, że sa wieksze niż pampersy 3. A Ty też używasz z babydream?

żabcia Franek tez taką robi. Feria barw po prostu

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2011-01-19 o 12:57
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:58   #1815
zabcia87
Raczkowanie

GG do zabcia87

Zapomniałam dopisać, że pytałam lekarza o te pocenie się główki i powiedział żebym dawała dwie kapsułki witaminy D3 bo mam takie w kapsułkach twist-off i tam jest 400 m.j czyli 2 kropelki i kazal dawać rano i wieczorem po 1 kapsułce... Ok znikam, nadrobię Was w wolnym czasie, papa miłego popołudnia

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Wałśnie papi ja tez kupuję takie pudło z babydream z taką farmą rozmiar 4, kosztują 39,99 i tam jest 80 szt, 92 szt są w rozmiarze 3...
Stary 2011-01-19, 13:44   #1816
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

anoxa używałam tego samego,a od miesiąca mam inny z apteki do włosów tłustych firmy dermedic i jest jeszcze gorzej
Stary 2011-01-19, 13:57   #1817
anoxa
Zakorzenienie

lilka bo generalnie powinno sie zmieniac szampon np miec dwie trzy sprawdzone firmy i na zmiane ich uzywac ja tak robie skonczy mi sie jedno op biore innej firmy ale zalezy co jest podlozem twojego przetluszczania sie i nie wiem czy to pomoze ale chodzi o to ze skora sie przyzwyczaja a przy zmienianiu nie ma takiej szansy
Stary 2011-01-19, 14:01   #1818
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

anoxa dzięki, w takim razie spróbuję jeszcze czegoś innego mam nadzieję, że to przejściowy problem
Stary 2011-01-19, 14:34   #1819
kinia656
Zadomowienie

Hej

Mam pytanko co do mleka modyfikowanego..

Zaczynam powoli dawać mojemu takie mleczko bo moim się już nie najada.
Na opakowaniu mm jest napisane żeby zagotować wodę, zalać i ostudzić.
A mogę po prostu zrobić jakby "pół na pół"? Czyli wlać gorącą wodę i połowę zimnej (też wczesniej zagotowanej) żeby nie czekać długo i żeby odrazu podać mm dziecku? Coś się stanie jak tak zrobię?

I jaka jest różnica między mlekiem modyfikowanym normalnym a na noc? Tego na noc nie mogę podawać w dzień?
:P
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 14:54   #1820
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
alguien super masz z tymi przecenami mi maz pisal ze mlodem 3 bluzy kupil bo tez w holandii duze wyprzedaze sa ale juz mu sie wiecej chodzic nie chcialo
racja, za cale zestawy ubran (np body+spodnie+bluza) nie place wiecej niz $10

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ale ci zazdroszcze tych zakupow
miniek juz jadl ladnie a od wczoraj jak 100 ml zje to sukces
oby mu sie poprawilo, bo jednak mleczko najwazniejsze do roku zycia

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
dzis mamy 6mies
: roza:

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Znalazlam rozwiazanie co do przedszkola.. Od kwietnia/maja ruszamy do otwartego przedszkola.. To takie miejsce gdzie przychodza mamy z dziecmi (0-6 lat) ,sa zajecia jak w normalnym przedszkolu prowadzone przez opiekunki . Mamy moga sobie siedziec z boku i tylko obserowac swoje pociechy albo uczestniczyc z nimi w zabawie. Jak tylko zrobi sie cieplo to sie tam wybierzemy
ale super! bedziemy czekac na relacje

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
i chcialam powiedziec ze nie mam kompletnie czasu, moj maz w tym tygodniu wraca o 21, dzis wtorek a ja padam na pysk, a w piatek wogole nie wraca, tzn dopiero w sobote nad ranem. normalnie zalamka z tym chlopem
ojjj wspolczuje tak go w pracy przetrzymuja?

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Alguien dziękujemy , co do mnie to wkońcu po dwutygodniowym zapaleniu oskrzeli jestem prawie zdrowa, dziś byłam u lekarza i zostało troszkę kaszlu...
ciesze sie, ze juz lepiej

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Oj super było. Franek zadowolony bo duzo dzieci a on bardzo lubi dzieci. My też sie wyrwaliśmy.
Zazdroszczę tych wyprzedaży. U mnie lipa i w sumie nie mam jak jechać do naszej ubogiej galerii. W USA czy w UK to sa prawdziwe wyprzedaże. U nas to zazwyczaj ściema.
Zazdroszcze kontaktu z innymi maluchami, bo my nie mamy nikogo tutaj, a to super sprawa dla dziecka uwazam! (dlatego trzeba sie dorobic wlasnej duzej rodzinki)
Masz racje, w pl trzeba duuuuzo sie naszukac, zeby cos fajnego w dobrej cenie znalezc, a tutaj z zasady przecena oznacza duza obnizke. Bo w pl to sie kazdy musi 'dorobic na innych'...
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 15:31   #1821
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Witajcie mamusie i dzieciaczki!!!!
Byłam dzisiaj z małą na szczepieniu no i ogólnie jest ok tylko Wiki ma powiększone sutki i trochę to zaniepokoiło lekarkę i kazała nam to obserwować. No a ja trochę szperałam w necie i się naczytałam a teraz się martwię . Mała jest na modyfikowanym i dlatego mnie tak to martwi bo wiem że dzieci karmione piersią mogą mieć powiększone sutki przez hormony matki.
Może coś wiecie na ten temat???

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 15:42   #1822
anoxa
Zakorzenienie

kinia mozesz tak mieszac ja wlasnie tak mieszam bo ze studzeniem duzo zachodu co do mleka na noc chyba poprostu bardziej syte jest moze z kleikiem lub czyms takim

madziorek nie umiem pomoc mam nadzieje ze to nic powaznego
Stary 2011-01-19, 15:52   #1823
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Cytat:
madziorek nie umiem pomoc mam nadzieje ze to nic powaznego

Anoxa ja też mam taką nadzieję , ale strasznie się martwię.Tymbard ziej że wyczytałam że czasem są to zmiany nowotworowe, ale mam nadzieję że to minie samo. Lekarka pytała czy podawałam małej drób bo po tym też tak może być ale ja jej tylko ostatnio słoiczki dawałam a tam raczej jest wszystko przebadane. Raz ugotowałam jej zupkę ale coś niebardzo ,bo wogóle ostatnio obiadki jej nie podchodzą tylko deserki mleko i kaszka.

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 16:00   #1824
anoxa
Zakorzenienie

no to Hubcio ze spotkania z kolezanka o tydzien mlodsza my tez sie pochwalimy

P1171169.jpgP1171170.jpg
Stary 2011-01-19, 16:08   #1825
kinia656
Zadomowienie

anoxa dziekuje bardzo
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 16:37   #1826
chomiczek00000
Raczkowanie

lilka ja miałam podobny problem jakiś czas temu ale zrobiłam tak właśnie jak pisała anoxa i do tego "przetrzymywałam" 2-3 dni(okropieństwo ale tak kombinowałam żeby się ludziom wtedy nie pokazywać)nie myłam włosów i mniej więcej po 2 tygodniach już były w miarę normalne i nie musiałam codziennie głowy myć
chomiczek00000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 19:16   #1827
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj z małą na szczepieniu no i ogólnie jest ok tylko Wiki ma powiększone sutki i trochę to zaniepokoiło lekarkę i kazała nam to obserwować. No a ja trochę szperałam w necie i się naczytałam a teraz się martwię . Mała jest na modyfikowanym i dlatego mnie tak to martwi bo wiem że dzieci karmione piersią mogą mieć powiększone sutki przez hormony matki.
kochana nie czytaj w necie to jest najgorsze, napewno wszystko będzie wporządku z malutką, niestyt nie pomogę bo nic nie wiem na ten temat ale trzymam kciuki za Niunię.

Cytat:

Załącznik 3679770Załącznik 3679771
śliczne dzieciaczki a Hubcio poprostu urzeka

Ciekawe co z niezawsze, mam nadzieję, że wszystko poszło po jej myśli i wkrótce się do nas odezwie.

Chyba mamy ząbek prawa jedynkę dolną, jeszcze jej dobrze nie widać ale znakomicie czuć pod palcem i słychać pod łyżeczką

AGA nie ma sprawy z tybi tabsami dziś gin powiedział, ze niestety są dla mnie za słabe więc skoro tobie służą to mnie cieszy fakt, że Tobie się przydadzą.

A właśnie byłam dziś u gina, wszystko wporządku, przepisał mi plastry Evrę

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2011-01-19 o 19:35
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 19:31   #1828
anoxa
Zakorzenienie

misiulka gratuluje zabka a niezawsze ma sie odezwac
Stary 2011-01-19, 19:35   #1829
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba mamy ząbek prawa jedynkę dolną, jeszcze jej dobrze nie widać ale znakomicie czuć pod palcem i słychać pod łyżeczką
gratuluje
Alguien
no tak w tym tygodniu musi ale juz mi jakos lepiej
madziorek
nie mam pojecia ale trzymam kciuki zeby bylo ok
Stary 2011-01-19, 19:47   #1830
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:

wspolczuje nocki u nas podobnie (nie pamietam czy juz pisalam zacytowalo mi wiec pisze )

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość

Dla równowagi wklejam ciuszki kupione wczoraj:
biała bluzeczka 4,80, zielonkawa 13 zł - obie z Tesco,
niebieska z Mothercare, spodenki H&M, body Smyk.
Koloty są bardziej intesywne, ale ciężko je złapać w taką pogodę.
sliczne. super te spodnie

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
niestety nic nie wiem o tym mam nadzieje ze to nic powaznego. a wiesz ze w necie nie wolno czytac

Cytat:

Załącznik 3679770Załącznik 3679771
ale super! ladna parka sliczna ta dziewczynka pasuje do Hubcika przystojniaka a jak ja zaczepia maly czarus

Cytat:

A właśnie byłam dziś u gina, wszystko wporządku, przepisał mi plastry Evrę
gratulacje
dobrze ze u gina ok

my dzis obnizylismy lozeczko miskowi bo juz takie wyczynial rzeczy ze balam sie go samego zostawiac.
spi juz sobie. ciekawe jaka bedzie dzis nocka. ale na cod nie licze
zaczelismy mu znow podawac witaminy B bo broda mu zaczela latac. neurolog mowila zeby w takim przypadku znow mu dawac
lece bo mi sie watrobka przypali

tez czekam na wiesci od niezawsze
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości