![]() |
#2641 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
hej dziewczyny. operacje nosa mialam w poniedzialek. setony wyjeto i na drugi dzien, na sciagniecie gipsu jade w nastepna srode, beda wyciagac mi tez jakies plytki so stabilizuja przegrode. generanie garbek byl maly wiec chyba nie za duzo kosci mi lamali dlatego nie jestem posiniaczona, aczkolwiek mega spuchnieta
![]() ![]() ![]() nie moge sie doczekac wersji koncowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytałam gdzieś opinię pewnego chirurga który mówił,że na całkowity efekt trzeba poczekać kilka miesięcy albo nawet rok. Gdzie by robiona operacja nosa ? ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- była* nie był pomyliłam się. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Kurcze... Chciałabym mieć już tą operację,być po i mieć ładny nosek. A to dopiero za rok ... (jak dobrze pójdzie) . Jestem ciekawa ile weźmie mi za tą korekcję. Chciałabym usunąć niewielkiego garbka i naprawdę minimalnie zmniejszyć nos. Za to 6 tyś płacić ? to jest nienormalne. ![]() No właśnie trzeba wykombinować jak tu spłacić długi ;>
![]() |
#2643 |
Przyczajenie
|
robilam w warszawie u dr Bromy
to mam chodzic jak swinia caly rok??? ja piernicze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po paru miesiącach powinno być coraz lepiej. ![]()
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
a co jeszcze robiłaś oprócz prostowania przegrody?? ile kosztowała operacja?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Raczkowanie
|
Czesc
![]() Do Anja1987 najpierw chcialam Ci pogratulowac bo pieknie juz wygladasz na zdjeciu z tym noskiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Raczkowanie
|
nie mogę teraz znaleźć tego wątku ale wiem,że jest tu taki w którym sam chirurg mówi ile trzeba poczekać na końcowy efekt noska.
![]()
#2648 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
hej, wlasciwie z moja przegroda wszystko bylo ok ale dr broma robi nosy metoda jakiegos profesora z usa , ktora opiera sie na naruszeniu przegrody. generalnie scinalam maly garb no i chrzestna czesc (duzo do roboty mial z moim kartoflem :P). placilam 8000 tys total, do tego mam za darmo 3x laser, jutro ide na zabieg (drugi juz) ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- na pewno jak mi sie nos zagoi to zrobie sobie u tego dr jeszcze usta ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Raczkowanie
|
anja czyli dobrze rozumiem, bez ruszania kości miałaś robiona tylko cześc chrzęstną (poza przegroda oczywiście)? w znieczuleniu miejscowym tak?? boli takie znieczulenie, to chyba zastrzyki w nos ??
Ja sie zastnawiam jak moja poprawka bedzie wygladac , bo kosc mam teraz super, tylko chciałabym wlaśnie chrząstkę bardziej zadartą i skróconą, obiżyć tez sie da bez ruszania kości? dałaś mi nadzieje na nie przechodzenie kolejnej narkozy ![]() Edytowane przez gabi188 Czas edycji: 2011-01-19 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Przyczajenie
|
Korekta nosa we Wrocławiu
Witam , jaką klinikę / lekarza chirurga plastycznego we Wrocławiu polecacie ?
co sądzicie o doktorze Piotrze Knast ? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Raczkowanie
|
Ja mam jeszcze pytanie,może ktoś polecić jakąś dobrą klinikę ze śląska konkretnie (Bytom,Katowice,Tarnowski e Góry...) w której koszt za operację nosa jest niski ??
![]() chodzi mi tutaj o 3,4 tyś....
#2652 |
Raczkowanie
|
Wlasnie dzwonilam do Warszawy do Linea Corporis bardzo pozytywne wrazenie wywarla na mnie pani z ktora rozmawialam. Konsultacja kosztuje 200zl symulacja komputerowa 50 zl a calkowity zabieg 7600 szkoda ze tak drogo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
szczesciakwiat, a Ty jak omijasz VAT? ja bede szukała lekarza,ktory wyda mi papier,ze się kwalifikuje do zabiegu. mam nadzieje,ze znajdę takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się na razie nie zastanawiam nad niczym... Nie myślę o tej operacji już bo ciągle mi wychodzi za mało kasy i zero szans na uzbieranie... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2656 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- dziewczyny co zrobic jak swedzi!!!!!!!! potwornie gdzies tam w dziurce ajjjjj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytam "sekret" ale trudno mi w to uwierzyć i zacząć żyć tak jak piszą w tej książce ![]() ![]() Maila mogę podać tutaj ![]() rasta767@o2.pl / z tym,że odpiszę dopiero jutro bo teraz już zmykam z kompa . ![]() Dziękuję za miłe słowa ![]()
![]() |
#2659 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Kochana jak już pisałam operację miałam w poniedziałek, a też wyglądam jak prosiak, nos jest wielki, szeroki i bardzo zadarty, ale to przez ten opatrunek jest tak zadarty mocno, jak się nos uwolni to ma opaść trochę. ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez nie miałam ani grosza,a jednak...
![]() |
#2661 |
Wtajemniczenie
|
WITAJCIE KOCHANE!!!!
MELDUJE SIĘ JUŻ PO ![]() wczoraj wyszlam ze szpitala...leze w lozku bo czuje oslabienie. Dzis rano zobaczyl mnie moj dwulatek i odziwo nie plakal ![]() po wybudzeniu z narkozy nie wymiotowalam ale mdlilo mnie troszke lekarz zlamal nos w 4 miejscach, a przegroda byla skrzywiona tak ze prawie w prawej dziorce nie bylo droznosci!!! jutro wyjecie setonow. ps. powiedzcie czy bolaly was pluca od tego oddychania gardlem???
#2662 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekałam na wieści od ciebie.fajnie,że juz jesteś po.bardzo się cieszę,że wszystko poszło ok i nie masz jakis traumatycznych przezyc.jak cos wrzuc fote do kolekcji tak jak dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Dziewczyny ja nie wiem co ze mną będzie mam ob 26.Ktoś wie może czy to jest przeciwwskazaniem do operacji??Jeśli tym razem znowu się nie odbędzie to chyba się załamie.tym bardziej,że już wszystko załatwione zostało.Dzwoniłam tam ,lekarz po 16 będzie,nie wytrzymam napięcia.Jeśli któras wie to prosze o pilna informację.
![]() |
#2663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pluca mnie nie bolaly, tylko zeby tak jak pisalam, moze ze duze wdechy bierzesz? Z jedzeniem mam to samo do tej pory. Jem tylko plynne pokarmy, jogurty. Wczoraj chcialam zjesc platki z jogurtem to prawie sie nie udlawilam. Nie wspomne juz o pieczywie bo to wogole mi nie wchodzi. Mam przymusowa diete ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Odnosnie znieczulenia tu ktos pytal. Pacjent nie decyduje o rodzaju znieczulenia tylko chirurg bo to on wie w jakim stopniu bedzie ingerowal w organizm i jak dlugo bedzie przeprowadzal zabieg. W ostatecznosci to chirurg odpowiada za pacjenta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no plucka mnie troche bola takie podraznione..czasem tak mi sie odetka ze plune krwia ale lekarz mowil ze tak moze byc.... ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
ale co do wracania 400km to ja juz wiem ze nie dalabym rady...20 km wczoraj wracalam i to mi wystarczylo chociaz po 4 dniach pewnie jest lepiej jeszcze co do wygladu...to ja mam opatrunek identyczny jak roki w srodku oczy nie sa czerwone tylko na zewnatrz siniaki ale to da sie przezyc...a i ketonal mi akurat jest potrzebny...
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-20 o 10:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja mogę mieć wszystkie te powiedzmy niekomfortowe dolegliwości,ale ,żeby w ogóle doszło do mojej operacji
![]() Jej to napięcie mnie wykończy.Ta niepewność czy w ogóle to się wszystko wydarzy po mojej myśli.
#2666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oby ![]() nie mialam naciecia z zewnatrz...lekarz chrzastki nie musial zmieniac tylk odelikatnie uniusl tak aby pasowala do kosci...garbek powiedzial ze byl malusienki takze tez nie bylo problemu..ale nos lamal w 4 miejscach
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ammmm;24497509]dzeve ja prawie nie jem..wiec moze przez to taka slaba jestem..tylk dwie lyzki jogurtu i koniec...Ty dzisiaj wyciagniecie setonow????? bo ja jutro...juz bym chciala zeby byl luty hihi
no plucka mnie troche bola takie podraznione..czasem tak mi sie odetka ze plune krwia ale lekarz mowil ze tak moze byc.... ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- no ja na poczatku na sile jadlam a tak sie meczylam przy tym jakbym na 5 pietro wbiegala po schodach:Pdasz rade!No niestety ja na zdjecie setonow tez jutro,bo doktor stwierdzil,ze potrzymamy jeszcze. Takze w ten sam dzien bedziemy uwalniane. Ja mam do domku dokladnie 3 km i ledwo co jak weszlam od razu do lazienki i wymiotowalam,ja tez nie dalam rady za daleko.Ale wg mnie to wina narkozy no i fakt ,ze ja wracalam na 2 dzien juz do domu.Ale na 4 dzien to juz spokojnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Rozeznanie
|
Staram sie myslec pozytywnie,ale...ehhh...j ak pech to pech.Najgorzej,że to tak daleko i nie mogę po prostu podjechać i zapytać lekarza przed ...
#2669 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=dzeve;24497697]
Cytat:
![]() biora antybiotyk, Ty pewnie tez???? ja w poniedzialek mam miec zmieniany gips..ale to jeszcze jutro lekarz powie co i jak..ja jutro jade na 17 a Ty???? ps. wspolczuje Ci ze wymiotowalas..bo z tym opatrunkiem na nosie..masakra jak sobie to chocby wyobraze zaraz uciekam do lozka...bo brak jeszcze sil
![]() |
#2670 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja mam tabletki ktore hamuja krwawienie po zabiegu. A nigdzie na forum nie znalazlas odpowiedzi? ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- [QUOTE=ammmm;24497811] Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.