|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze obrączki
Jestem właśnie w trakcie poszukiwań. Na początek przejrzałam wszystkie najpopularniejsze, apart, yes, kruk - bardzo lubie kupować u wkruka, ale akurat jeśli chodzi o obrączki okazało się, że kiepsko..
Chciaąłbym obraczki proste, ale z jednak z jakimś małym dodatkiem Zaokrąglone brzegi, żółte złoto, błyszczące. Wogóle jestem zaszokowana, że tak mało jest błyszczących obrączek. Pełno matu i satyny, z tego co wiem niektóre ścierają się krócej niż w miesiąc. Poszłam do Krzyś'a i okazało się, że mają obrączki Breuninga. I podobają mi się, ale że jestem niezdecydowaną niestety bardzo osobą i będe się teraz zastanawiała z miesiąc.. Pomóżcie i napiszcie czy choć trochę Wam się podobają
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
No mi to się tak średnio ten rowek widzi... Ale co się komu podoba
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętaj,że to jedna z niewielu firm,gdzie możesz kombinować z rozmiarem obrączki nawet w przypadku,gdy są jakieś kamienie.I dożywotnia gwarancja. Moim zdaniem warto
|
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna jest strona (i być moze sklep) taxor.pl - po wybraniu na stronei obrączki można kliknąc w link i w dwie minuty dostajemy na maila cenę w euro. Breuning nie zezwala na umieszczanie cen w internecie, stąd taki wybieg
|
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
zastanów się jeszcze nad obrączkami od któregoś z projektantów, zaleta - możesz sama decydować o wyglądzie obrączek a nie kupować "gotowca", i dowiesz się u źródła co potem możesz z nimi zrobić - zwiększać, zmniejszać, odnawiać,
|
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety moje od czerwca podrożały o 400 zł (kurs euro poszedł w górę) |
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam że cena złota strasznie idzie w górę.
My za swoje (klasyczne, z białego złota, moja z małym diamencikiem) zapłaciliśmy w sierpniu 1200zł. Obecnie moja koleżanka za przerobienie ze złota które posiada i dołożenie kilku elementów też płaci 1200zł. Nasze obroczki są naszymi wymarzonymi! Całe szczeście okazały się tanie. Czasem warto popytać u lokalnych jubilerów. Za identyczne w znanej firmie musielibyśmy zapłacić dwa razy tyle.
Tak pustą drogą gnać przed siebie aż po świt, z głową w chmurach łapać życie gubiąc rytm. Lecz jeśli ktoś spyta mnie czy to ja ? odpowiem mu, że nie. Edytowane przez Etnula Czas edycji: 2011-01-24 o 09:16 |
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę Wam 2 fotki, obrączek które nam się podobają. Chciałabym zasięgnąć Waszej opinii, Raczej będziemy robić na zamówienie.
Tylko, że chcemy 2 identyczne, bez diamencików
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
My dzisiaj zamówiliśmy więc się chwale
|
|
#1153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gdyby nie miały tych zdobień to by były idealne. Te drugie, nie nasz typ, niestety...białe złoto jakoś tak mało ślubnie... ![]() Ale każdy ma inny gust ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Bardzo ładne- Gratulacje |
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję wyboru
![]() A ja się nadal zastanawiam, jużniby byłam zdecydowana na te, które wkleiłam wcześniej, ale etraz znalazłam jeszcze jedne, które złe nie są ![]() Które ładniejsze wg Was? Te z trzema diamentami są z Breuninga 5,5mm diamety 0,09(np możliwa zmiana rozmiaru) te drugie z Apart (tańsze) 6mm diamenty 0,045. Różnica w cenie ok. 750zł..
|
|
#1155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wybrałabym te drugie ze względu na to, że mamy (TŻ i ja) identyczny wzór tyle, że z białego złota Minus obrączki z kamieniami jest taki, że nie mogę jej pomniejszać ani powiększać, dlatego specjalnie zamówiłam ciut większą
|
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
No i właśnei też nad tym się zastanawiam, Breuning zmienia rozmiar obrączek z kamieniami.. Apart na pewno nie..
Ale już jest 4 do 1 dla Aparta, (2 osoby z forum, moja mama i nazeczony; ja jedna byłabym za Breuningiem). Chyba mnie przekonujecie... Czy dużo kobiet powiększa obrączki??
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
http://wkruk.pl/product-pol-118551-O...-RESPECTA.html
Cześc Dziewczyny ![]() My kupiliśmy takie W internecie nie zwróciłam na nie uwagi ale w rzeczywistości są piekne i moja sie ladnie swieci a ja to sroka i lubie![]() Tylko mój P. kupił wieksza i mu zsuwa sie z palca na dzien dzisiejszy ale mam nadzieje ze sie dopasuje do jego paluszka , znowu gdyby kupil mniejsza to juz pewnie nie zdjalby jej poniewaz ma palce szersze troszke w kostkach ale moja jest idealna juz nie moge sie doczekac az ja bede nosic z duma aha i zloto poszlo bardzo w gore my placilismy za obraczke 999 zl teraz widze ze jest juz 1090 :/ Jesli ktoras para kupuje obraczki w Warszawie to polecam fashion house w piasecznie tam jest salon kruka i sa rabaty na wszystkie modele 10% wiec wato
|
|
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne
|
|
|
#1160 |
|
Przyczajenie
|
ja do APART jakos się zniechęciłam...
mój pierścionek zaręczynowy tam właśnie był zakupiony...oczywiście za duży więc oddany do zmniejszenia, miesiąc czekania...pani powiedziała że zadzwonią jak tylko będzie gotowy niestety telefonu żadnego nie było zniecierpliwiona zadzwoniłam do salonu jak długo jeszcze ...okazało się że już dawno czeka... pierścionek kupowany był z żółtego złota z dodatkiem białego...niestety nie wiem jak to możliwe ale po paru miesiącach "zostało" tylko żółte złoto... no i wykrzywił się minimalnie... |
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do firmy to popieram Twoje zdanie
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem wierna Apartowi
mam i zaręczynowy i obrączki od nich, co do jakości to jestem zadowolona 100 %, co do wzoru - każdemu podoba się co innego , więc tu decyzję trzeba uzgodnić tylko z drugą połową i tyle ,no i cenowo też jest nie najgorzej, zwłaszcza jak są promocje |
|
|
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
Apart jest przereklamowany, większość Pań sprzedających niekompetentna niestety, prawie wszystko rodowane - co moim zdaniem w obrączkach jest wadą, więc moim zdaniem na minus
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
My zastanawiamy się nad takim oto modelem a YES (o dziwo prawie 500 zł taniej niż w salonie, więc myślę że gdybyśmy się na nie decydowali to przymierzymy w salonie jaki rozmiar a zamówimy tutaj)http://www.yes.pl/obraczki_slubne/44...Z-R04-OBR-906K albo te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,126 Co sądzicie? |
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))
|
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Przyczajenie
|
Widze Ty takżę ślubujesz 18 czerwca?
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez jestem za Apartem
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny a taki mniej więcej będą nasze obrączki
Tylko pasek w środku będzie z białego złota i w mojej obrączce będą 3 diamenty. Jak już dostaniemy je do ręki, to dołączę oryginalne zdjęcie I jaki opinie na temat tych obrączek?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Zaokrąglone brzegi, żółte złoto, błyszczące. Wogóle jestem zaszokowana, że tak mało jest błyszczących obrączek. Pełno matu i satyny, z tego co wiem niektóre ścierają się krócej niż w miesiąc.

Żona męża swego...

ale moja jest idealna
Bardzo ładne