Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 12:27   #3781
niutka1
Wtajemniczenie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość

aaa mam pytanko jakiego uzywasz laktatora i czy jesteś zadowolona z niego? bo robię listę rzeczy które nie są mi niezbędne teraz ale w razie czego żeby TZ mi kupił sam i nie pojechał do meblowego za laktatorem jak tu któras napisała o swoim męzu
Kolba tam wczesniej pisała ( w tym poście jak wróciła ze szpitala) jakiego uzywa laktatora, poszukaj
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:28   #3782
wanilia83
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
za pół godzinki jadę do fryzjera nie mogę się doczekać ale się boję bo zapisałam się do innej fryzjerki co zawsze

a powiem wam jeszcze fajną sytuację z wczoraj. przed sr zachciało mi się siusiu i poszłam do szpitalnego wc i... się zacięłam dobrze że tż był obok to go zawołałam i tak przez 15minut się męczyliśmy w końcu szarpnęłam i poluzowało. a tak mi się śmiać chciało potem idziemy na sr a położna do mnie: a to ty się zacięłaś w tej ubikacji? ja się zaczęłąm śmiać a ona: no bo było słychać na dole

nie wiem dlaczego ja też zawsze boję się jak ide do nowego fryzjera

dobrze że nie ugrzęzłaś tam na dłużej

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Nie chciałam wam dziewczyny pisac, żeby was nie nakręcac, ale od 2 dni czułam bardzo słabo ruchy malutkiej, do tego sama sie fatalnie czułam i wczoraj zdecydowalismy sie pojechać do szpitala, zrobili mi ktg, usg itd... i na szczęście wszystko ok, najwyraźniej malutka wyczuła, że mama w nie najlepszej kondycji i cichutko siedziała. Musze tylko duzo leżeć, odpoczywać itd... bo mała jest cały czas główka w dół ale ma główkę bardzo nisko, dosłownie jak mi jeździła głowicą i oglądała główke, to było na wysokości prawie że moich włosów łonowych jak ona rusza główka to czuję to aż w szyjce i cała szyjka mi sie wtedy rusza i szyjka jest troche miękka, aczkolwiek wszystko pozamykane, szyjka sie nie skraca ( tzn. w normie, bo troszke sie skróciła od miesiąca, ale tylko o 3 mm) .
Tak więc już spokojniejsza jestem. Niestety nie chciała mi lekarka na usg "zważyć" malutkiej, bo powiedziała ze nie ma czasu ( fakt, były za mna pacjentki, w tym jedna na patologie jechała) i to tylko usg doraźne, sprawdza najwazniejsze rzeczy- serce, główke, tętnice i ogólnie czy ok.
Na wypisie mi napisali, że gdyby to sie powtórzyło to znów na ktg przyjechac i że mam kontrolowac szyjkę raz na kilka dni u lekarza prowadzącego.
aha i mam nospe brać
niutka całe szczęście że wszystko ok

co do porodu to ja właśnie zastanawiałam się ostatnio czy pozwolą mi w szpitalu rodzić w pozycji kucająco/klęczącej bo słyszałam że ta pozycja jest bardziej naturalna od leżącej i wszystko szybciej idzie, ale znając życie to pewnie i tak urodzę na leżąco

monikal super że córcia pozostała córcią

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:33   #3783
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

no, ja własnie sie oszczędzam, bo głównie leżę tak się ostatnio osłabiona czuję, az mam wyrzuty sumienia, bo do starszaków tylko "prosze przynies mi to, tamto... " i " nie, mamusia nie może teraz z wami robic tego o co mnie prosicie, bo musi sie połozyć... " a dzieciaki sa naprawde super, same sie soba zajmuja i jeszcze mi np. łózko pościela, kocyk przyniosa, pytają, czy cos mi zrobić, skarpetki mi zdejmują, no normalnie złociaki moje
niutka, oszczędzaj się !!!
widzisz jakie masz kochane skarby, widać że jestes wspaniałą mamusią, jak one tak o Ciebie dbają

ja się czuje mega zmęczona, wstałam, zjadłam i dalej leżę, bo nie mam wogóle siły....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:36   #3784
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
dzięki wielkie dziewczyny, że tak miło przyjęłyście mnie po tej przerwie
od dwóch tyg. chodzimy z TŻem na SR, ostatnio położna bardzo dokładnie omawiała przebieg I i II fazy porodu, zaczęłam się w to wczuwać i strasznie się zdenerwowałam, aż mi się słabo robiło i kręciło w głowie na samą myśl, co mnie czeka, normalnie jakiś atak paniki miałam. byłam na zmianę czerwona jak burak albo blada jak ściana i płakać mi się chciało. a moja mała czuła to zdenerwowanie i całe dwie godz. kopała jak szalona, aż mi jej szkoda było, że tak mocno odczuwa moje napięcie. a położna wcale nie mówiła jakichś strasznych rzeczy, starała się przedstawić to wszystko tak pozytywnie i przystępnie, ale też mówiła co, kiedy i jak będzie bolało. no kurcze boję się porodu i nic na to nie poradzę
a my jutro na SR będziemy film z porodu oglądać

i taka jedna znajoma stwierdziła, ze jest hardcorowy, że jej się płakać chciało i nie mogła potem kilka dni spać nie mogła
Stary 2011-01-20, 12:44   #3785
monikal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
Monikal widziałam jak wchodziłaś Nosisz okularki tak?? Ja siedziałam tam gdzie były po 3 krzesełka w drugim rzędzie. Zajęcia bardzo mi się podobały i to podejście położnej - rewelacja. W przyszłą środę idziemy na 16 w Wy??
Aha co do ilości osób - samych zapisanych dziewczyn jest ok 26 (a wiadomo że jeszcze faceci) wiec ponad 40 osób tam było !
niestety za tydzień będę sama TZ wyjeżdża do Wawy na cały tydzień i szkoda że takie fajne zajęcia opuści ale cóż mus to mus, ale na 17:30 mówiła Babeczka chyba że przyjdę wcześniej w sumie jak będę sama to jedna w tą druga w tą osoba... żadna różnica
a okularki noszę na zmianę z soczewkami.... jak mi wygodnie

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:49   #3786
Tity
Zakorzenienie

trzyrazyi mnie czasami kłuje brzuch, czasami też miewam bóle jak na @. Biorę nospę Forte 2 razy dziennie, a jak gorzej się czuję to nawet 3 + 3 razy dziennie asmag.
bosti no to przynajmniej insuliny nie musisz brać. Ale ze słodyczkami to współczuję
Stysia no to podziwiam, że tak śmigasz jeszcze. Ja na zakupy jadę i już czuję, że brzuch napięty...
iweczka no podobno rzadziej czuje się ruchy, chociaż ja mam wrażenie, że czuję małego mocniej. Często czuję gmeranie przy pęcherzu i bolesne kopniaki powyżej pępka. Max przerwy w ruszaniu się to godzina, albo nawet i mniej. Ale mną się nie sugeruj. Moja mama mówi, że mnie tak nie czuła jak była w ciąży.
Eirene ładnie Ja miałam ostatnio podobną sytuację, tylko, że pod prysznicem. Mamy podwójne odsuwane drzwi i jedne się akurat zepsuły jak chciałam wyjść, drugie otworzyłam, ale niestety nie zmieściłam się w wyjściu i parę minut wołałam męża, a ten głucholec w słuchawkach przed kompem siedział....
niutka ja chyba też mam strasznie nisko małego, wczoraj położyłam rękę właśnie na linii włosów i czułam ruchy...czyli chyba się powoli zbliżamy do momentu kulminacyjnego

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:50   #3787
iweczka
Zakorzenienie

dziewczyny, a jakie termometry kupujecie dla maluszków ??
Stary 2011-01-20, 12:54   #3788
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Ja mam taki http://allegro.pl/podgrzewacz-firmow...405066756.html

L
J
Stary 2011-01-20, 12:54   #3789
iweczka
Zakorzenienie

Tity, ja odkąd pamietam czulam mała o 5 rano, dziś się przebudziłam i nic.....a że nie mogłam już usnąc to do 7 jak czub co chwilę się macałam i czekałam na kopniaka,

Stary 2011-01-20, 12:55   #3790
aja1
Zakorzenienie

iweczka ja kupiłam taki

http://allegro.pl/termometr-elektron...408652844.html

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:57   #3791
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Tity, ja odkąd pamietam czulam mała o 5 rano, dziś się przebudziłam i nic.....a że nie mogłam już usnąc to do 7 jak czub co chwilę się macałam i czekałam na kopniaka,
Ja też tak ostatnio miałam, nawet gadać zaczęłam do niego i go zaczepiać bo zawsze rano budzi się zemną, a tu nic...a potem jak się rozhulał....
A od tygodnia jak się budzę i czuję, że zaczyna się mały ruszać, to tylko się modlę "nie w pęcherz i nie w krok"

L
J
Stary 2011-01-20, 13:01   #3792
aja1
Zakorzenienie

Ja nie wiem co mała wczoraj kombinowała, ale wieczorkiem jak się położyłam nagle z lewej strony brzucha wyrosła mi OGROMNA góra, normalnie jak w "Obcym" jeszcze chwila a miałabym wrażenie, że chce wyjść, aż Kaśka z Tż patrzyli jak zahipnotyzowani. Zanim ktoś się ruszył po aparat, już zmieniła pozycję.

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-01-20, 13:02   #3793
iizabelaa
Zakorzenienie

aaa zapomniałam napisać, że dzisiaj nasza rodzina się powiększy ...
o małą Majeczkę (siostrzenicę tż-a)

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-01-20 o 13:21
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:04   #3794
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co mała wczoraj kombinowała, ale wieczorkiem jak się położyłam nagle z lewej strony brzucha wyrosła mi OGROMNA góra, normalnie jak w "Obcym" jeszcze chwila a miałabym wrażenie, że chce wyjść, aż Kaśka z Tż patrzyli jak zahipnotyzowani. Zanim ktoś się ruszył po aparat, już zmieniła pozycję.
A to ja tak często mam, że mi jedna połowa brzucha się wypina. Dziwnie to wygląda

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
aaa zapomniałam napisać, że dzisiaj nasz rodzina się powiększy ...
Gratulacje
A mój licznik wskazuje, że zostało mi do porodu 39 dni.... help...

L
J
Stary 2011-01-20, 13:06   #3795
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
aaa zapomniałam napisać, że dzisiaj nasz rodzina się powiększy ...
gratulację

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:09   #3796
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
to moja przedwczoraj usadowiła się po lewej stronie i miałam taki stożek....małz się śmiał ze mnie jak oszalały
ja wogóle ostatnio zauwazyłam że jakaś zeschizowana chodzę, bo jak dlużej nie czuję malutkiej to się denerwuję, i sama nie wiem czemu tak mam,
Stary 2011-01-20, 13:12   #3797
aja1
Zakorzenienie

Iweczka normalne, ja jak nie czuję, zaczynam małą szturchać

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-01-20, 13:17   #3798
Ewelqa1985
Zadomowienie

ja wczoraj malej nie czulam wiec kakao 2 kubki+2bulki i leze a ona nic ponad godzine czekam nic i w koncu ja poszturchałam i potem sie juz ladnie ruszal dzis jest ok ale wczorja juz myslami bylam na IP
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:23   #3799
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość

ooooo rany
Stary 2011-01-20, 13:26   #3800
Ewelqa1985
Zadomowienie

a mnie 50 dni matko to prawie juz zaraz
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:28   #3801
iweczka
Zakorzenienie

[QUOTE=Tity;24499116]
o kurka, ale mało......
a mi zostało 53 dni.....
Stary 2011-01-20, 13:28   #3802
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość

Monti dzisiaj jak jechałam do pracy w autobusie wyświetliła się informacja,ze dziś imieniny obchodzą m.in.Fabian.Wszystkie naj z okazji imieninek dla twojego synka.Pogłaszcz brzuszek ode mnie
ooo faktycznie! pogłaszczę

mój synek ma dzisiaj imieninu, ho ho
coś mu kupię z tej okazji

Cytat:
A to ja tak często mam, że mi jedna połowa brzucha się wypina. Dziwnie to wygląda

Gratulacje
u mnie 46 ... uff....ta trójka z przodu wygląda strasznie toż to za chwilę;-)

wróciłam z uczelni i zakończony mam ten semestr, jeszcze 2 egzaminy, ale to już na spokojnie.
dzisiaj trochę lepiej się czułam ale żeby nie było kolorowo,wracam do domu a tam jakieś beżowe plamienia
Nie wiem od czego, położyłam się, nic mi w sumie nie dolega, młody się rusza, nie wiem, eh idę spać i zobaczymy do wieczora mam dość rewelacji.

miłego dnia

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:30   #3803
aja1
Zakorzenienie

Ja spokojnie, jeszcze 75

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-01-20, 13:30   #3804
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
hej

Super że małą może wypuszczą w piątek
a zdjęcie -jest cudowna taka malutka ale śliczna i te włoski
boska -zazdroszczę Ci ze masz już małą przy sobie i możesz ją karmić, dotykać, przytulać i patrzeć na nią . A to jak napisałaś że nie wiedziałaś że można tak pokochać po porodzie dzidziusia - to aż mi łzy w oczach stanęły duże buziaki dla Ciebie i małej Oleńki

śliczny pokoik i przewijak

Dziewczyny a ja ma do was pytanie - te które zkupiły Zestaw Startowy Tommee Tippee - ja chce go zamówić i tak się zastanawiam -chce zamówić ten :
http://allegro.pl/zestaw-startowy-to...411469021.html
u naszego allegrowicza polecanego r p77
i on ma jeszcze na aukcji do butelek TT praktyczna przykrywkę :
taką - http://allegro.pl/praktyczna-przykry...409657800.html
czy w tym zestawie te butelki nie mają takiego zamknięcia zwykłego jak to w innych butelkach ? wiecie o co mi chodzi bo nie wiem czy zamawiać tą przykrywkę czy nie ?
a w ogóle zadowolone jesteście z tych zestawów TT
laseczka ja kupiłam ten zestaw i w nim niestety nie ma dekielka
w żadnej butelce go nie ma
wiesz ze nawet nei pomyslalam ze go trzeba dokupić....

co tdo tego czy jestem zadowolona to nei wiem bo na razie lezy zapakowanyw szafce

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:31   #3805
kosmisia1985
Raczkowanie

Widzę, że każda kobieta jest taka sama. Ja też jak małego nie czuję to czekoladę jem albo szturcham

Dziewczyny słyszałyście jakieś opinie o tych pieluchach babydream z rosmanna? Koleżanki zachwalały, a są chyba troszkę tańsze? Napiszcie jaki rozmiar bierzecie dla malucha do szpitala?
kosmisia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:32   #3806
bosti
Zadomowienie

Cytat:
a my jutro na SR będziemy film z porodu oglądać

i taka jedna znajoma stwierdziła, ze jest hardcorowy, że jej się płakać chciało i nie mogła potem kilka dni spać nie mogła
to napisz potem jak to odebrałaś. ja ciągle na myśl o porodzie wpadam w panikę i jakoś to się nie zmienia, mimo ze ciągle sobie tłumaczę, że będzie ok i że dam radę

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:34   #3807
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Mi zostało 53 dni i codziennie grzecznie proszę mojego syneczka żeby się ładnie odwrócił głowką na dół ale narazie bez efektu

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:35   #3808
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
o Jok3r widzisz kolejny dowód na to ,że wiek na prawdę nie ma znaczenia, ważne że się kochacie, dogadujecie i chcecie tego samego w życiu swoją drogą fajnie mieć takie młodsze ciacho w domu
Hehe no fajnie

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
witajcie kochane po dłuuuuuugiej przerwie
mam nadzieję, że mnie jeszcze tu przyjmiecie po wypadnięciu z wizażowego obiegu. nie mam pojęcia, co tam u Was, postaram się nadrobić przynajmniej kilkanaście stron.
a u mnie cukrzyca ciążowa a wcześniej pod koniec roku okrutne zmęczenie i przepracowanie - ale udało mi się przepracować tak jak założyłam do końca grudnia, a od stycznia już odpoczywam
No w koncu sie panna pojawila Kurcze, a jakie mialas wyniki z glukozy?, bo ja mam po 50 166 i gine kazal mi zrobic 75 i skierowal do cukrzyka. Tylko co jesli po drugim badaniu bede juz miala normalne wyniki? I kurka za 4 tyg porod, a ja mam sie na koniec kluc?

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
dzień dobry kochane
dziś w nocy dopadł mnie pierwszy raz skurcz łydki myślałam że zeświruje z bólu ale na szczęście przypomniałam sobie jak się go szybko pozbyć i przeszło, tylko czemu do teraz boli łydka

ja to sobie nawet wyobrazić tego nie mogę

ja wczoraj byłam u znajomej położnej i powiem ci jakbym ją słyszała to samo mówiła o pępku i oliwce

fajne łóżeczko brałam pod uwagę ale odpadło bo nie ma zakrywanej szuflady co niestety przy moim ciekawskim kocie mogłoby się skończyć wyciąganiem pazurkami wszystkiego co dosięgnie

kolba super wieści już niedługo będziesz miała Oleńkę w domu a my niecierpliwe ciotki czekamy na więcej fotek bo maleństwo śliczne

bosti
witaj z powrotem

tylko mi się tam proszę nie denerwować
Jaki masz na to sposob?, bo mnie ostatanio tez znowu zaczely lapac i jajko mozna wtedy zniesc. Maz raz sie zerwal z lozka, bo myslal, ze rodze

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Monti ty to nobla dostaniesz..DLA CIEZAROWEK WYBITNIE UZDOLNIONYCH hhihihih..podziwiam :P:P

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

DZIEWCZYNY mam pytanko bolal ktoras z was brzuch....mam na mysli takie jakies klucia mialyscie...mnie wczoraj i dzis w nocy brzuch pobolewal troche na miesiaczke a tak to takie klucia dziwne mialam na calej wielkosci brzucha nie wiem co to...a w nocy jak mi sie przysnelo na prawym boku to ledwoscia sie na lewy przekrecilam bo mnie tak klulo ....dzidzia dzisiaj szaleje od rana ale caly czas mysle o tych bolach czy to normalne....ja nigdy od poczatku ciazy nospy nie bralam....a wczoraj pare razy mi brzuch mi stwardnial....a wy jak bierzecie nospe????i jak tak to kiedy?????dziekuje

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Bosti trzymam kciuki musisz wytrwac juz niedlugo zostalo i slodyczki w kat zostawic...znajoma miala zatrucie ciazowe i wsio ok.teraz bedzie dobrze
Mnie czesto ostatanio boli i to roznie. Raz na @, raz klucia, ale to ponoc normalne i mam brac Nospe.

Cytat:
czarna, no tak z nimi to nigdy nic nie wiadomo. Ja mam książeczkę zdrowia na stare nazwisko, to tez będzie jakis problem ?? wiecie coś może na ten temat?? ale RMUA oczywiście mam z nowym, to może nie będą się czepiać.....

ja dziś znowu słabo spałam. standard od 5 do 7 bezsenność dziewczyny, które sa juz po 30-tym tygodniu, powiedzcie czy czujecie często Wasze maluchy ?? ja swoją czuję mniej ostatnio.....i się martwie. W sumie ma już mniej miejsca, więc może to dlatego?
Ja czuje mlodego non stop od pierwszych ruchow. Nie daje mi spokoju i bardzo rzadko sie zdarza, ze np caly dzien cisza. Maly wiercipieta mi rosnie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam taki z rossmana i ten co Aja, ale nie jestem zadowolona, bo pomiary sa dziwne. Jak mierze temp to po sygnale dzwiekowym wychodzi, ze mam 32-35 stopni C, a w instrukcji jest napisane, ze jak sie chce dokladny pomiar zrobic to tzreba termometr przytrzymac 5min czyli tyle ile rteciowy. No i jak masz chore dziecko, jest marudne, placze to wez mu teraz trzymaj ten termometr 5min czy w buzi czy pod pacha no kosmos. Trafilam dzis wlasnie na tez co ma Tity firmy Sisi i spodobal mi sie, bo nie ejst specjalnie drogi w porownaniu z innymi tego typu, ma jakies tam opinie i daje pomiar w 2 sec bodaj. No i sie zastanawiam czy nie kupic wlasnie takiego.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:36   #3809
_Ciastko_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monikal Pokaż wiadomość
niestety za tydzień będę sama TZ wyjeżdża do Wawy na cały tydzień i szkoda że takie fajne zajęcia opuści ale cóż mus to mus, ale na 17:30 mówiła Babeczka chyba że przyjdę wcześniej w sumie jak będę sama to jedna w tą druga w tą osoba... żadna różnica
a okularki noszę na zmianę z soczewkami.... jak mi wygodnie
Aha nie napisałam ale jak położna zapytała się kto już jest po po jednym porodzie - ja się zgłosiłam że miałam CC (jako jedyna ) więc może pamiętasz.

Szczęśliwa mężatka 29.09.2007r

Wizażystka, kosmetyczka i stylistka rzęs Xtreme Lashes -
_Ciastko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:37   #3810
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmisia1985 Pokaż wiadomość
Widzę, że każda kobieta jest taka sama. Ja też jak małego nie czuję to czekoladę jem albo szturcham

Dziewczyny słyszałyście jakieś opinie o tych pieluchach babydream z rosmanna? Koleżanki zachwalały, a są chyba troszkę tańsze? Napiszcie jaki rozmiar bierzecie dla malucha do szpitala?
ja do szpitala kupuję rozmiar "1"
co do babydream nie wiem, nie słyszałam o nich żadnych opinii jak narazie, ale z tego co widziałam to faktycznie są tańsze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości