Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010r. - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 12:22   #1141
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka
Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

Libra super babka z Ciebie, gdzie Ty tam odchudzania potrzebujesz I widzę że też młoda mamuśka z Ciebie, choć ja Cie pobiłam bo jak Hankę urodziłam to miałam 18 lat i 9 miesięcy - uczciłam pełnoletność i dziecko sobie strzeliłam Wyszło jak wyszło, ale absolutnie nic bym nie zmieniła, choć nie ukrywam że po tym jak się dowiedziałam było średnio Może dlatego teraz wszyscy tak za Hanią szaleją

ana
szukam spodni do pracy. http://moda.allegro.pl/rocco-wloskie...412642435.html - czekam na opinie wiem ze to musi być do figury dopasowane (mam 170cm i 55kg) ewentualnie czarne http://moda.allegro.pl/dolce-italia-...3.html#gallery

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-20 o 12:24
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:23   #1142
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza świeczka, pierwszy kroczek NO BO PRZECIEŻ MAM JUŻ ROCZEK ! III-IV 2010

gmyrelka - dzięki kochana ale czego jak czego ale mleko mi się nie przyda Mój dziad tego z hippa też nie ruszy

No własnie nic tylko wpaść w kompleksy przy was choć ja nie marudze w jakies 3-4miesiące schudłam 8 kg w sumie nic nie robiąć . już sie wbijam w większość rzeczy z rozmiaru 38 bo 40 już się robi luźny . a latem to 42 nosiłam . także nie jest źle . do lata planuje jeszcze z 5 kg zgubić
dobrze że jestem wysoka to tak tych 70 kg nie widać .
Stary 2011-01-20, 12:28   #1143
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Mrowak ja na zajęcia żadne tez bym nie chodziła , bo u mnie to by zajeło za duzo czasu sam dojazd w jedną stronę ok.20km , a tak sobie wyskoczę , lubię być niezależna, no i ja wszystko wiem najlepiej ,nie żeby mi tam jakis trener mówił co i jak
ja też nie przepadałam nigdy za grupowymi zajęciami i tak się koło zamyka na razie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
No następnaakurat Ciebie to parę dni temu widziałam i Tobie chyba to klikanie w klawiature za bardzo coś na wzrok padaŁydki długie,smukłe jak sarenka i narzeka
idę sprawdzic co to z zdjęcia były-jakie łydki kurde????
Ja największe ALE to mam do swojej oponki na brzuchu, która nawet nie to ze mi po ciąży została tylko ona po prostu wróciła do dawnego stanu, czyli za dużego-tu mam zagwostkę największą-jak się pozbyć i jak ubierać teraz, żeby zatuszować. Mierzy człowiek spodnie np. i dobre-a w momencie jak siada to mu cosik wypływa górą i już mi się spodnie nie podobają

Cytat:
Uwaga wstawiam zdjęcia
Nie są aktualne bo na prawdę nie mam , są z tamtego lata 2 pierwsze , 2 drugie to z wakacji (tak wyglądałam na początku ciąży) i 2 moje chłopaki
Jak zrobię jakieś aktualne to wstawię
Zacznę prowadzić listę z kim nie rozmawiam (będę pisać sama ze sobą!)
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:29   #1144
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
gmyrelka - dzięki kochana ale czego jak czego ale mleko mi się nie przyda Mój dziad tego z hippa też nie ruszy

No własnie nic tylko wpaść w kompleksy przy was choć ja nie marudze w jakies 3-4miesiące schudłam 8 kg w sumie nic nie robiąć . już sie wbijam w większość rzeczy z rozmiaru 38 bo 40 już się robi luźny . a latem to 42 nosiłam . także nie jest źle . do lata planuje jeszcze z 5 kg zgubić
Spoko Ania, na mleko są tylko 4 kupony więc wywalisz ja też nie użyję bo my jemy Bebiko 2R - próbowałaś tego?? Bo mój ani Nana ani Hippa nie chciał, a to Mu podeszło

Stary 2011-01-20, 12:30   #1145
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
pamiętaj że urodziłaś dziecko ,Twoja sylwetka zmieniła się bezpowrotnie, kości miednicy się rozszerzyły i już tak zostaną.
Bardzo mało jest kobiet które wracają co do centymetra do swoich starych wymiarów z przed ciąży.
Ja nawet jak po 1 ciąży schudłam do starej wagi a nawet mniej to biodra i tak były szersze
to bardzo pocieszajace, trzeba mi bylo surogatki poszukac

Cytat:
Uwaga wstawiam zdjęcia
Nie są aktualne bo na prawdę nie mam , są z tamtego lata 2 pierwsze , 2 drugie to z wakacji (tak wyglądałam na początku ciąży) i 2 moje chłopaki
Jak zrobię jakieś aktualne to wstawię
tez cos!
oficjalnie sie obrazam na WSZYSTKIE KLAMCZUCHY czlowiek tu naprawde ma problem, 25kg nadwagi, a tu jakies babska tylko irytuja swoimi zdjeciami szczypiorniastymi. jak jeszcze ktoras ponizej 80kg bedzie jeczec, ze jest gruba, to ja sie z watku wypisuje
Stary 2011-01-20, 12:31   #1146
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Libra super babka z Ciebie, gdzie Ty tam odchudzania potrzebujesz I widzę że też młoda mamuśka z Ciebie, choć ja Cie pobiłam bo jak Hankę urodziłam to miałam 18 lat i 9 miesięcy - uczciłam pełnoletność i dziecko sobie strzeliłam Wyszło jak wyszło, ale absolutnie nic bym nie zmieniła, choć nie ukrywam że po tym jak się dowiedziałam było średnio Może dlatego teraz wszyscy tak za Hanią szaleją

ana szukam spodni do pracy. http://moda.allegro.pl/rocco-wloskie...412642435.html - czekam na opinie wiem ze to musi być do figury dopasowane (mam 170cm i 55kg) ewentualnie czarne http://moda.allegro.pl/dolce-italia-...3.html#gallery
spodnie świetne, mam bardzo podobne, ale musze schudnąć nim je założe

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:32   #1147
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

mrowak ze mna jeszcze
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:34   #1148
anakazar
Zakorzenienie

Gmyrelka podobają mi się te spodnie-sama mam takie,tylko nie wiem jak te się mają materiałowo.Ja mam 165 i waże 48 kg i dobrze w nich wyglądam.
Na all spodni nie zamawiam nigdy,bo ja spodnie muszę przymierzyć i sprawdzić jak wyglądam i czy się dobrze w nich czuję.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:36   #1149
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
mam 170cm i 55kg)
Cytat:
w jakies 3-4miesiące schudłam 8 kg w sumie nic nie robiąć . już sie wbijam w większość rzeczy z rozmiaru 38 bo 40 już się robi luźny . a latem to 42 nosiłam . także nie jest źle . do lata planuje jeszcze z 5 kg zgubić
czy Wy mozesie sie wreszcie zamknac? bo ja w pracy siedze i nie chce tu ryczec na glos.....

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mrowak ze mna jeszcze
ooo ze mna to jeszcze dluuuuuuuuuuuuugo
Cytat:
Ja mam 165 i waże 48 kg i dobrze w nich wyglądam.
bardziej juz mnie nie dobijesz
Stary 2011-01-20, 12:39   #1150
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko Ania, na mleko są tylko 4 kupony więc wywalisz ja też nie użyję bo my jemy Bebiko 2R - próbowałaś tego?? Bo mój ani Nana ani Hippa nie chciał, a to Mu podeszło
Szczerez już mam dośc kupowania bo już miałam ze 4
On nawet mojego z butli nie ruszy więc chyba bez sensu dobrze że szymek wypije .

Yoonka - nie wkurzaj się , 70 kg to dużo za dużo .
I brzucha do tego nie moge zgubić ale czego wymagać po dwóch CC

mrowak - ja czesto nosze tuniki i nic nie widać . też mam tak że w spodnie się mieszcze te 38 właśnie ale brzuch mi sie wylewa
a nie mam czasu iść na jakieś zajęcia . bo sama to ja ćwiczyć nie umiem

anakazar jeszcze rekordu nie pobiła moja przyjaciółka po dwójce dzieci przy takim wzroscie ważyła 42 kg wyszła ze szpitala w swoich spodniach sprzed ciąży .. świat nie jest sprawiedliwy

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2011-01-20 o 12:41
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:46   #1151
ASIULEK_23
Zakorzenienie

ania- ja też wyszłam w swoich spodniach sprzed ciąży
Ja przy wzroscie 172 ważę 55kg. Ale wyglądam po prostu źle... uwierzcie mi, że wolalabym miec taką "nadwagę" (oczywiście w waszym mniemaniu) jak Wy niz moją niedowagę... niestety, mimo ŻARCIA (bo ja nie jem) waga stoi w miejscu :/

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:46   #1152
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
anakazar jeszcze rekordu nie pobiła moja przyjaciółka po dwójce dzieci przy takim wzroscie ważyła 42 kg wyszła ze szpitala w swoich spodniach sprzed ciąży .. świat nie jest sprawiedliwy
Ja cała ciąże do końca przechodziłam w dzinsach i spodniach,które nosiłam przed ciążą,mi tylko brzuch urósł nic więcej,a i piersi

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-01-20, 12:53   #1153
cigi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Laski mam problem (który mi się przypomniał, bo patrzyłam na tę sukienkę Anakazar, której już nie lubię) : ja nie wiem, w co się mam ubrać, nie potrafię kupić sobie ostatnio nic fajnego, wyglądam powoli jak powrót do przeszłości.
Ja tam mam swoj styl, a przynajmniej staram sie miec, i jakos nie podarzam dokladnie za moda; niektore rzeczy mi sie nie podobaja, i nigdy nie zaloze, chocby byla nie wiadomo jaka moda; jak masz swoj styl, to zawsze bedziesz wygladala dobrze, bo po swojemu.
Pewnie, ze patrze na dziewczyny na ulicy i niektore strasznie mi sie podobaja, ale ja nie mam na tyle fantazji, albo i funduszy, wiec moge sobie chciec;
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
. Może jakiś przepis co zrobić z prawie 3kg królikiemMiał być na zupki dla małego, ale chrzestnica go zamroziła żeby nie czuć w rękach martwego ciałkai teraz muszę na raz go zrobić
Co do krolika, to lepiej go zamrozic najpierw. Bo taki swiezy, dopiero dzibniety bidulek, to ma te blony i jest twardy, nie skruszaly. Ja upieklam i byl twardy. A po zamrozeniu lepszy. Pasztet, gotowany i np marynuje sie wczesniej a potem piecze.

Cytat:
Martuko oj Tobie to się należy odpoczynek,spa czy inne przyjemności chyba bardziej niż której kolwiek z nas.Przy dwójce małych szkrabów jesteś podwójnie zmęczona,podwójnie zajęta i zapracowana,cierpliwośći też potrzeba Ci razy 2,więc ja Cię proszę jedz sobie gdzieś i kasę przeznacz na siebieRozpieść siebie
Ja tez sie z tym zgadzam; Odpocznij sobie
Cytat:
bardzo ciekawą mają kuchnię i pewnie orginalne dania jeszcze smaczniejsze, potrawy są w sumie proste w wykonaniu i nie potrzeba duzo składników
baklave muszę wypróbować
Też Ci zazdroszczę tego Krymu , ja to penie nigdy tam nie pojadę
A co studiowałaś jeśli można wiedzieć?
ej, no jak ja tu wyznam co studiowalam, to juz kazdy postronniak jeszcze niedomyslony, bedzie wiedzial dokladnie kim zem;;; ; bo te studia moje charakt. ; pisac? zastanowie sie; ew na pw moge, to bez problemow;
Cytat:
cigi może przejdz się kochana do lekarza i wez sobie miej w domku jakieś lekko wyciszające tabletki na uspokojenie-przy tych bardziej stresowych sytuacjach łyknij i będziesz sama spokojniejsza i na Basi się Twój stres nie będzie odbijał,bo szkoda malutkiej,która odczuwa Twoje samopoczucie i sama się denerwuje.A i Tobie będzie lepiej,bo potem nie będziesz czuła się paskudnie przez to,że na Basię nakrzyczałaś.

wiesz co, ja zawsze badrdzo przeciwna jestem tego typu medykamentom; naturalistka jestem; wole unikac; ale moze cos slabego ziolowego by znal; choc melise chleje hektolitraùmi i dziala srednio;
Cytat:

Na stres to polecam wysiłęk fizyczny na świezym powietrzu, jak dam sobie porządnie wycisk to żaden stres mi w głowie .
Albo spokojniej Yoonka pisała o jodze.
Tez kiedyś cwiczyłam , na długie sesje może nie ma czasu ale można poćwiczyć pojedyncze asany które pomogą w walce ze stresem i jestem w 100% pewna że działa
E;, dziewczyny, zadna by nie byla zrelaksowana w sytuacji w jakiej obecnie jestem. Ruchu mam sporo, spacerki z wozkiem, a na inny to juz sily nie mam; fizycznie tez jestem zmeczona niestety; Joge bym chcetnie pocwiczyla, ale do tego pomoc jest potrzebna, bo trzeba ja prawidlowo wykonywac, a na to kase i czas, a tego nie mam;
Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
Cigi na stres pomaga tez suplementacja magnezem i rezygnacja z kawy i czarnej herbaty. i ja bym nie robila z dziecka na sile wegetarianki, mysle, ze to nie jest tak, ze nie zjadla, bo na mięsie. wmawiasz sobie, bo Ty miesa nie lubisz.
Kawy nie pijam, herbate czarna tylko rano; magnez moze bym wziela;

Juz mowilam, ze nie chce z niej robic wege, co do zupy, zastanawiam sie czemu nie chciala, mogla jej po prostu nie smakowac, a ze miesko lubi, to ja juz to wiem i pisalam, ze wcina i ze wege z niej nie bedzie;
A ja mieso jem, i lubie, a wegetarianka bylam z innych powodow.
Cytat:
Megi chyba wszyscy mają uda grubsze niż reszta nóg , a poza tym pamiętaj że urodziłaś dziecko ,e
No swieta racja;
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
ja marzyłam żeby mi się poszerzyły a tu nic z tego
Ja takj samo. i nici...
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:54   #1154
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ja też mam takie spodnie tylko może mniej "luźne" niż te i tak się właśnie zastanawiam nad nimi. Ja kupowałam spodnie na all - podają dokładne wymiary więc mierze spodnie w których akurat chodzę

Aktualnie szukam kurtki na wczesną wiosnę dla mojego syna i du... - nic nie ma

http://allegro.pl/next-kurtka-autko-...2.html#gallery ta fajna Ogólne na all to chyba tylko te Nexta kurtki mi się podobają - są wyśmienite

http://allegro.pl/elegancki-plaszczy...410535271.html ekstra Tylko czy rozmiar 92 to nie za duży??

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-01-20 o 13:02
Stary 2011-01-20, 13:00   #1155
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Gmyrelka podobają mi się te spodnie-sama mam takie,tylko nie wiem jak te się mają materiałowo.Ja mam 165 i waże 48 kg i dobrze w nich wyglądam.
Na all spodni nie zamawiam nigdy,bo ja spodnie muszę przymierzyć i sprawdzić jak wyglądam i czy się dobrze w nich czuję.

Kobieto - jestem o 4 cm wyższa i ważę 10 kg więcej Idź Ty już sobie - jesteś podstawiona - nie można mieć małego dziecka i ważyć tyle!!!!!!
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:05   #1156
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Kobieto - jestem o 4 cm wyższa i ważę 10 kg więcej Idź Ty już sobie - jesteś podstawiona - nie można mieć małego dziecka i ważyć tyle!!!!!!
megi Tobie to na serio należy się lanie Ja uważam że trochę za mało waże i każdy na dzień dobry mi mówi "ale Ty chuda jesteś" a Ty ważysz te 3kg więcej i uważasz że to za dużo?? Dawaj dupe

Stary 2011-01-20, 13:11   #1157
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
megi Tobie to na serio należy się lanie Ja uważam że trochę za mało waże i każdy na dzień dobry mi mówi "ale Ty chuda jesteś" a Ty ważysz te 3kg więcej i uważasz że to za dużo?? Dawaj dupe
Bo Ty wyglądasz zgrabnie, a ja średnio - ciekawe że tak może być. Chociaż ostatnio chyba przytyłam - takie mam odczuwanie, ale wagi brak.
A z tą dupą, to jakaś propozycja??????

Edytowane przez megi-megi
Czas edycji: 2011-01-20 o 13:16
Stary 2011-01-20, 13:14   #1158
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Ja to mam nadzieję,że uda się to spotkanie na wiosnę i wtedy wszystkim co koloryzuja i urozmaicają wtłuczemy

Cytat:
Obiad w piekarniku , idę na rower a póżniej do dentysty brrrrrr
jak Ty to robisz?a z kim jest Miko jak lofrujesz
Libra laska jesteś i 73 kg to Ci się chyba waga zepsuła,no chyba,że rzeczywiście kości masz ciężkie,synus tez przystojny,chyba niedługo będa pierwsze rozterki miłosne

Dziewczyny ja potrzebuje słońca natychmiast!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Jestem nie do życia,jakaś ospała,zmęczona nie wiem po czym,niedospana i ogólnie jakas zdołowana,no szlak mnie trafia nie lubię takich nastrojów a tu proszę,mnie tez dopadło

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-01-20 o 13:16
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:14   #1159
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Bo Ty wyglądasz zgrabnie, a ja średnio - ciekawe że tak może być.
A z tą dupą, to jakaś propozycja??????
Nie miałam wątpliwości że tak to odbierzesz Dobrze że do Ciebie mam tak blisko

Stary 2011-01-20, 13:19   #1160
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Mego Ty ważysz prawidłowo,ja za mało.
Dzisiaj leciałam rano z łazienki po ubrania w bieliznie i taką zobaczył mnie mój tata i powiedział mi"dziecko jaka Ty drobna jesteś".Jeszcze w ubraniach to ja zakryje się jakoś i tak nie widąc,a na nagusa wszystko wychodzi.
Potem nawalił mi talerz bigosu i zrobił dużo kanapek i KAZAŁ mi to wszystko zjeść,jak nie zjem to siedzę w domu i nigdzie mnie dzisiaj do sklepów nie zabierzenie zjadłam,bo wcześniej zapchałam się milką i oni pojechali,a ja za karę siedzęhehe fajnie jak za nastoletnich czasów szlaban dostałam

Stary 2011-01-20, 13:26   #1161
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

lindsey - nie wiem czy już znalazłaś ale wklejam Ci zdjęcia bramki z lidla. Mamy ją jakieś 3 tygodnie i już parę razy była zdejmowana i zakładana (łóżeczko nie mieści się w niej jak musimy nim przejechać).
Stary 2011-01-20, 13:27   #1162
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Ja to mam nadzieję,że uda się to spotkanie na wiosnę i wtedy wszystkim co koloryzuja i urozmaicają wtłuczemy
No ja już widzę to nasze spotkanie:waga i miarka wzrostu poszły by w ruch i potem gadanie jedna przez drugą,że wyglądamy,ważymy i mierzymy świetnie-prawidłowo

Stary 2011-01-20, 13:31   #1163
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
No ja już widzę to nasze spotkanie:waga i miarka wzrostu poszły by w ruch i potem gadanie jedna przez drugą,że wyglądamy,ważymy i mierzymy świetnie-prawidłowo
Nie wszystkie - niektóre ważą ZA MAŁO!!!!!!!

Ja bym bardzo chciała zobaczyć Yoonkę. Ona taka złośliwa że na pewno musi być chuda, tylko coś tu ściemnia.
Stary 2011-01-20, 13:31   #1164
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

tylkooliwka czyli moge sie czuc bezpiecznie ufff....
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:32   #1165
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

no i się nie załadowały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0627.jpg (109,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0628.jpg (91,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0629.jpg (96,4 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-01-20, 13:32   #1166
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
I taka jest najprawdziwsza prawda

Stary 2011-01-20, 13:43   #1167
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
Nie wszystkie - niektóre ważą ZA MAŁO!!!!!!!

Ja bym bardzo chciała zobaczyć Yoonkę. Ona taka złośliwa że na pewno musi być chuda, tylko coś tu ściemnia.
gwarantuje Ci, ze nie chcesz... za 25kg sie pokaze, a mam deadline do 25 kwietnia, bo chrzciny beda. dzisiaj silownia.
Stary 2011-01-20, 13:54   #1168
megi-megi
Zakorzenienie

Yoonka - pokaż się chociaż trochę No i ile Ty chces ważyć do tego kwietnia? Bo mi się wydaje, że będziesz za chuda - mam takie wyobrażenie Ciebie, że masz figurę jak znielubiona Anakazar
Stary 2011-01-20, 14:05   #1169
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Wiecie co, a ja właśnie doszłam do refleksji, że Wy jesteście mi bardziej bliskie niż niejedna moja koleżanka, bo w końcu to Wy wiecie na bieżąco co u mnie i moich dzieci, jak się czuję i co danego dnia mnie wkur*** A w końcu żadnej z Was nie spotkałam osobiście (oprócz megi )

Stary 2011-01-20, 14:09   #1170
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
no i się nie załadowały
Właśnie takie na all dzisiaj oglądałam fajne są.Ale że tak się spytam bo na fotce widać że przy meblach masz coś ala rura do tańcatrochę wścibsko spojrzalam, ale mi sie taka marzyla, do ćwiczeń bo podobno rewelacyjnie rzęźbią sylwetkę

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości