Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 16:09   #3871
Ewelqa1985
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
ojej.. wiem o czym mówisz mnie też codziennie męczy zgaga najgorzej wieczorem i nocą

ważne ze zakupy udane ja już wanienkę mam ale tak myślę czy można sam stojak zamówić ??
widzialam na allegro same stojaki poszperaj
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:12   #3872
izunia233
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cześć Nie było mnie 2 dni a tu tyle do czytania, ale nadgoniłam.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
prunelle ops przepraszam za gafę, ale wczoraj czytałam i dzisiaj chciałam napisać z pamięci, no i jak widać pamięć szwankuje
Mi też ta ciąża siadła chyba na mózg. Ostatnio postanowiłam zrobić porząki w kuchni i przesypałam mąkę ziemniaczaną do pojemnika, w którym myślałam, że jest końcówka mąki. Później piekłam racuchy i okazało się,że w pojemniku wcale nie było mąki tylko cukier puder. Teraz mam 2 w 1

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
aja1, jaki olejek i emulsję masz na myśli?

Potwierdzam, że w TEXTIL MARKET można kupić mnóstwo fajnych rzeczy za niewielkie pieniądze. Jakościowo wydawały mi się też fajne w przeciwieństwie do PEPCO, gdzie ubranka z bawełny jakieś sztywne były i z wiszącymi nićmi.
Do TEXTIL wybiorę się na początku lutego jak już poznam płeć
A i kupiam tam biustonosz do karmienia za 7,99 Nie jest jakis sexi, ale do szpitala wystarczy.
Przypomniałyście mi o tym sklepie i właśnie dzisiaj się tam wybrałam. Nakupiłam ciuszków za prawie 200 zł bo wszystkie były takie śliczne i nie mogłam się oprzeć

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
jestem juz w domku jutro bede was nadrabiac bo zaraz ide spac.. wszystko jest ok juz brak skurczy, szyjka wg usg 43 mm a maly wazy 1360 gram
Dobrze, że już cię wypuścili Dbaj o siebie

Kolba gratuluję córci, jest prześłiczna. A te czarne włoski, świetne. Mam nadzieję, że w piątek będziesz miała już swoją córunie w domku

Kobitki kochane, które rodzą pod koniec kwietnia, w co zamierzacie ubrać dziecko wychodząc ze szpitala? Bo ja dzisiaj kupiłam taki grubszy kombinezonik i teraz się zastanawiam czy nie będzie małej za gorąco?

Edytowane przez izunia233
Czas edycji: 2011-01-20 o 16:16
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:15   #3873
iweczka
Zakorzenienie

eirene, chyba tez kupie ten termometr, jeszcze ktyóraś mamuśka tez taki ma
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:15   #3874
Tity
Zakorzenienie

A do mnie przyszła dzisiaj nagroda z konkursu aniołkowego Już myślałam, że nie przyjdzie
Co do pieluch to ja kupiłam póki co jedną paczkę Happy i dzisiaj babydream. Poluję na przecenione pampki, ale coś nie widziałam jeszcze....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:23   #3875
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
A do mnie przyszła dzisiaj nagroda z konkursu aniołkowego Już myślałam, że nie przyjdzie
Co do pieluch to ja kupiłam póki co jedną paczkę Happy i dzisiaj babydream. Poluję na przecenione pampki, ale coś nie widziałam jeszcze....
a jak cenowo wogóle "stoją" pampki?? bo szczerze, nie wiem......
Stary 2011-01-20, 16:29   #3876
bosti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
bosti bardzo ciekawe to z tą kawą
to bede robic teraz dwie jedną do picia drugą do mycia
ale okłady to jak? mogę w miseczke wlozyc dupke do tej kawy na 15 minut?czy zamoczyc jakis recznik i przykładac?
położna radziła, żeby zaparzyć mocną kawę (nie rozpuszczalna, taką zwykłą fusiatkę) zamoczyć gazik, przygotować sobie kawałek folii, położyc gazik na folii i usiąść na tym na jakieś 15-20 min. i wtedy sobie działa

miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do zwierząt

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv731aikhjqs.png
bosti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:29   #3877
diatoma
Zadomowienie

laseczka są takie aukcje że można samstojak, od wczoraj to śledzę. czekam na tż żeby pomogł mi sie zdecydować bo znalazłam 5 ciekawych aukcji.

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:33   #3878
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Hmm, ale po tym sygnale dzwiekowym pokazuje ci normalna temp np 37 cos?
Tzn jak przyciśniesz przycik, to czekasz aż pojawi się coś podobnego do "L", mierzysz aż do dźwięku. Mnie pokazuje 36,8 i sprawdzałam na swoim domowym, tyle samo.

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
a ja w związku z pogarszającymi się wynikami badan dostałam na obiad watrobkę....ogólnie nie przepadam, ale rodzinka postanowiła się za mnie wziąć....no zobaczymy jak to będzie ze mną po tej wątróbeczce....
Hehe ja też nie lubię,ale dziś zrobiłam na obiad, czasami trzeba się poświęcić.

Co do pampków to teraz w tesco jest promocja od 3, tych "activ baby" za 186 szt, 100 zł (w przybliżeniu). Ja młodą miałam od 3, także wzięłam sobie dziś wielkie kartonowe pudło .

Co do kawy odrzuciło mnie na początku ciąży i jakoś nie ciągnie. A uwielbiam taką świerzo zmieloną, słodką i ze skondensowanym mlekiem

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:33   #3879
bosti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
dziewczyny, widzę, że raczej pampersy kupujecie, a ja kupiłam w ciemno paczke Huggisów z naturalna bawelna Czy ktoras z Was też takie zakupiła? Mam też chussteczki z tej samej serii, ale nie rozpakowywałąm jeszcze
mam identyczne, dwie duże paczki, chusteczki tez huggies. dostałam od siosrty, ma je wypróbowane i twierdzi, ze najlepsze

Stary 2011-01-20, 16:35   #3880
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez bosti Pokaż wiadomość
położna radziła, żeby zaparzyć mocną kawę (nie rozpuszczalna, taką zwykłą fusiatkę) zamoczyć gazik, przygotować sobie kawałek folii, położyc gazik na folii i usiąść na tym na jakieś 15-20 min. i wtedy sobie działa

bosti az wykorzystam tę metodę

rozumiem ze gazik mocze w kawie a nie w fusach....

probowałam robic masaz krocza ale mi nie wychodzi bo chyba mam za krótkie rece, meza nie moge doprosić się niestety

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:35   #3881
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Cześć Nie było mnie 2 dni a tu tyle do czytania, ale nadgoniłam.

Mi też ta ciąża siadła chyba na mózg. Ostatnio postanowiłam zrobić porząki w kuchni i przesypałam mąkę ziemniaczaną do pojemnika, w którym myślałam, że jest końcówka mąki. Później piekłam racuchy i okazało się,że w pojemniku wcale nie było mąki tylko cukier puder. Teraz mam 2 w 1

Przypomniałyście mi o tym sklepie i właśnie dzisiaj się tam wybrałam. Nakupiłam ciuszków za prawie 200 zł bo wszystkie były takie śliczne i nie mogłam się oprzeć

Dobrze, że już cię wypuścili Dbaj o siebie

Kolba gratuluję córci, jest prześłiczna. A te czarne włoski, świetne. Mam nadzieję, że w piątek będziesz miała już swoją córunie w domku

Kobitki kochane, które rodzą pod koniec kwietnia, w co zamierzacie ubrać dziecko wychodząc ze szpitala? Bo ja dzisiaj kupiłam taki grubszy kombinezonik i teraz się zastanawiam czy nie będzie małej za gorąco?

hehe, do racuchów to jeszcze nie tak źle...

co do wyjścia ze szpitala, myślałam, że na koniec kwietnia body długi rękaw i śpiochy welur plus sweterek jakiś cieńszy albo grubszy, zobaczę, jaka pogoda w kwietniu będzie, a do tego mam rożek taki fajny puchaty, powinno starczyć? Do fotelika bez rożka i już. Nie wiem, może za lekko?

Cytat:
własnie ciocia mi mówila o suszonych morelach żeby jeść i ta watróbka......
jestem ciagle ospała, zero koncentarcji, o wszystkim zapominam.......
i wex tu się naucz do obrony...
do tej pory miała dobre wyniki, a teraz dla odmiany pospadało....
ooo moja niunia się uaktywniła przy wątróbce
heh, ja też się skupić nie mogę, egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nie jestem w stanie się uczyć, ale podejrzewam, że u mnie to zwykłe lenistwo chociaż kto wie... może jeszcze podjem tych moreli

obrona za miesiąc, to dasz radę!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:37   #3882
agaaga89
Zakorzenienie

Ja się trochę boję kupować za dużo pampersów czy innych pieluch dla małego, bo nie daj Boże będzie miał uczulenie albo odparzenia i pupa blada Co prawda jeszcze nie kupiłam pampków, ale zacznę od małej paczki i dopiero dokupię później większe ilości

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:40   #3883
n.ik.a
Zadomowienie

izunia233 ja kochana mam kombinezon po mojej chrześnicy i jeszcze takiego grubego polarowego pajaca. Nie kupuję nic bo mam taki chytry plan, że ubiorę małą w śpiochy i jeszcze w tego pajaca dodatkowo fotelik nakryję kocem tylko musze kupic taki grubszy a jak będzie w miarę ciepło to tylko w spiochach i pajacu a na fotelik pieluchę. Chyba będzie dobrze

laseczka ja mam wanienkę bez stojaka i jeszcze tą mniejszą. Jakoś będziemy dawali sobie radę. Zresztą szkoda mi kasy, bo mam zamiar małą kąpać w wanience jak najkrócej. później będziemy razem śmigac w wannie

Eirene ja tez schizuję jak mała jest mniej aktywna. Pukam do niej, ruszam brzuchem...choć nie zawsze ten mały uparciuch mi się odwdzięczy miłosnym kopniakiem

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

Edytowane przez n.ik.a
Czas edycji: 2011-01-20 o 16:58
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:42   #3884
bosti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
bosti az wykorzystam tę metodę

rozumiem ze gazik mocze w kawie a nie w fusach....

probowałam robic masaz krocza ale mi nie wychodzi bo chyba mam za krótkie rece, meza nie moge doprosić się niestety
ja też zaczynam stosować masaż nam odradzano na SR, bo podobno jak się tak porozciąga to krocze, to potem juz takie rozciągnięte zostanie nie wiem, ile w tym prawdy, położna zaleca te kawowe okłady. moczy się gazik w kawie, fusy najlepiej odcedzić, można sobie zaparzyć od razu na kilka dni

Stary 2011-01-20, 16:49   #3885
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
a mi jeszcze nie przyszła nagroda... a czekam bo w sobotę bym se rzęsy wymalowała na wesele

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:52   #3886
izunia233
Zadomowienie

No właśnie z tym kwietniem to nigdy nie wiadomo jak będzie. Raz jest słonecznie a raz deszczowo Kupiłam taki kombinezonik i mam nadzieję, że go użyję

Widziałam, że teraz w tesco jest przecena na pampersy za 99 zł 186 sztuk.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102_9615.jpg (88,6 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez izunia233
Czas edycji: 2011-01-20 o 16:54
Stary 2011-01-20, 16:54   #3887
agaaga89
Zakorzenienie

Ooo jaki śliczny

Stary 2011-01-20, 16:59   #3888
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie z tym kwietniem to nigdy nie wiadomo jak będzie. Raz jest słonecznie a raz deszczowo Kupiłam taki kombinezonik i mam nadzieję, że go użyję

Widziałam, że teraz w tesco jest przecena na pampersy za 99 zł 186 sztuk.

ja nie kupuję większej ilości pampersów kupię jedną paczkę na początek bo może być uczulenie czy coś i potem będzie problem.
tylko się jeszcze zastanawiam czy na początek kupić huggies czy pampers ale chyba jednak pampers zobaczymy jeszcze.
a kombinezonik też mam taki cienki. myślę że na początku kwietnia jeszcze aż tak ciepło nie będzie

Stary 2011-01-20, 16:59   #3889
n.ik.a
Zadomowienie

izunia233 ale ślicznygdzie kupiłaś i za ile na pewno użyjesz i to pewnie nie raz

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:03   #3890
agaaga89
Zakorzenienie

Wiecie jak to jest z tą pogodą w Polsce, dwa lata temu w maju jeszcze padał śnieg więc myślę, że kombinezonik jest trafiony

Stary 2011-01-20, 17:04   #3891
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
a jak cenowo wogóle "stoją" pampki?? bo szczerze, nie wiem......
Ponad 40 zł
Dziewczyny, czy macie problem ze swędzącymi hemoroidami? od 2 tygodni próbuję je zwalczyć i coś mi nie idzie. Maczam się w tej korze dębu, stosuję posterisan, dietę mam ok, nie wiem czy to mały tak mnie ciśnie i podrażnione tam jest wszystko czy co...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:06   #3892
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
dzięki bo tak właśnie myślałam patrząc na te zestawy TT
czyli muszę kupić tą przykrywkę najlepiej nawet 2 sztuki

ja się zastanawiałam ale ja chcę na pewno spróbować DADA z biedronki pieluch podobno rewelacja , mam też chusteczki DADA które też są zachwalane ... mam też pieluszki Pampers- te co za darmo dawali próbki mam ich 26 sztuk tak więc na wypróbowanie będą , myśle by wypróbować te z rossmana nawet są takie do kupienie tylko nie wiem czy male rozmiary widziałam 2 sztuki po chyba 1,50 zł akurat na wypróbowanie jeszcze gdzieś czytałam że te z Lidla pieluszki też dobre ale one chyba nie mają aż takiej rozmiarówki małej zaczynają się chyba od kg jeśli sie nie mylę...
a rozmiar jaki wezmę do szpitala to chyba newborn czyli cos ok 2/3kg-4/5kg jakoś tak

a teraz kolejne pytanko :
Słyszałyście o czymś takim jak termometr w smoczku :
np. http://allegro.pl/smoczek-z-termomet...402430497.html
któraś z was miała/ma czy jakaś znajoma jej ma ? czy to się sprawdza -temperatura w miarę dokładna ?

dziś zrobiłam sobie listę na kartce co muszę kupić od tego użytkownika r p77 i już wyszło mi do zapłaty ponad 200 zł .... masakra tyle kasy .... zamawiam u tego użytkownika pewnie rzeczy w sobotę jak dobrze pójdzie . a długo czekałyście na dostawę kurierem jak wpłaciłyście kasę to paczka była na następny dzień ?
Tez myslalam o tym smoczku, ale kurcze troche sie sparzylam na tych elektornicznych, bo te moje dwa nadal pokazuja dziwne temp i co chwile inne. Natomiast nie doczytalam ile czasu ten smoczek mierzy temp no i pozostaje kwestjia czy dziecko bedzie chcialo tego smoka trzymac w buzi.

[QUOTE=laseczkaa;24502480]a powiedz mi jak ja bede u niego kupowac kilkanascie rzeczy i jak to jest z tymi by kolory wybrac -pisze mu jednego @ ze chce taki a taki kolor do tego czy jakis formularz sie wypelnia

Ja zawsze czy placac normalnie czy przez alle pisze osobnego maila i tam wyszczegolniam ilosc, kolor itp. No chyba,ze sprzedawca zyczy sobie aby te informacje byly na formularzu zaplaty.

Cytat:

tez mnie zaciekawilo to

aha dzięki no wlaśnie ja mam w domu taki zwykly elektroniczny i wiem że co chwila inna temperatura , znowu rtęciowy to za długo mierzy ... a dokładny ... u tego rp77 widzialam termometr galowy podobno dokladny jak rteciowy ale nie wiem ... i chyba tak samo dlugo mierzy wiec odpada . i chcialabym jakis termometr ale nie wiem jaki ...
Tez sie zastanawiam nad jakims termometrem, ale nie wiem czy kupie. Ostatecznie to nie jest cos czego sie uzywa non stop. Sam anie wiem. Poki co szkoda mi kasy, bo widze, ze takie lepsze to ok 100 kosztuja.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:06   #3893
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ja nie kupuję większej ilości pampersów kupię jedną paczkę na początek bo może być uczulenie czy coś i potem będzie problem.
tylko się jeszcze zastanawiam czy na początek kupić huggies czy pampers ale chyba jednak pampers zobaczymy jeszcze.
a kombinezonik też mam taki cienki. myślę że na początku kwietnia jeszcze aż tak ciepło nie będzie
Moja kuzynka ostatnio mi powiedziała, że lepsze są hyggies bo pampersy podobno szybko przeciekają. Ja też kupiłam na razie tylko 1 paczkę huggisów a jak trzeba bedzie to wyślę męża.

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
izunia233 ale ślicznygdzie kupiłaś i za ile na pewno użyjesz i to pewnie nie raz
Kupiłam go w lumpku za 20 zł

Któraś z was szukała stojaka pod wanienkę. Ja znalazłam taki, ale warto poszukać może ktoś będzie miał tańszy http://allegro.pl/stojak-pod-wanienk...403264903.html
Stary 2011-01-20, 17:18   #3894
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
qrczaki a ja pije po 2-3 kawy rozpuszczalne ale z płaskiej małej łyżeczki pół kubka a pozostałe pół mleka... uwielbiam smak kawy
ja tez piję ok 3 kaw dziennie, i też z dużą ilością mleka,
rozpuszczalne

Cytat:
a teraz kolejne pytanko :
Słyszałyście o czymś takim jak termometr w smoczku :
np. http://allegro.pl/smoczek-z-termomet...402430497.html
któraś z was miała/ma czy jakaś znajoma jej ma ? czy to się sprawdza -temperatura w miarę dokładna ?
o takim termometrze nie słyszałam, ale chyba fajna sprawa to jest,
ja słyszałam o takim smoczku w którym lekarstwa można podawać

Cytat:
o i jestem po fryzjerze
jestem mega zadowolona fajnie mi włoski ścięła aż inaczej się czuję tak fajnie

jak super u ciebie to co rusz się maluchy rodzą
tez bym sobie coś z włosami zrobiła, ale farbowałam sie przed świętami, więc jeszcze trochę odczekam

tak tak u mnie ciągle nowe maluchy,

teraz zostałam już tylko ja
czas leci jak szalony

Cytat:
muszę się tam też wybrać

Cytat:
Cytat:
a mi jeszcze nie przyszła nagroda... a czekam bo w sobotę bym se rzęsy wymalowała na wesele
do mnie nic nie przyszło jeszcze
długo to trwa

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Wiecie jak to jest z tą pogodą w Polsce, dwa lata temu w maju jeszcze padał śnieg więc myślę, że kombinezonik jest trafiony
a ja pamiętam jak kiedyś w długi weekend majowy się opalałam

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Tez myslalam o tym smoczku, ale kurcze troche sie sparzylam na tych elektornicznych, bo te moje dwa nadal pokazuja dziwne temp i co chwile inne. Natomiast nie doczytalam ile czasu ten smoczek mierzy temp no i pozostaje kwestjia czy dziecko bedzie chcialo tego smoka trzymac w buzi.

no właśnie, to trochę ryzykowne, jak dziecko będzie chore i marudne i może nie będzie chciał wziąć termometru do ust

ja najchętniej bym kupiła taki jak mają w szpitalach, elektroniczny do ucha, pomiar w kilka sekund,
tylko, ze drogie są,
siostra moja ma i sobie chwali
Stary 2011-01-20, 17:19   #3895
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
tak tak u mnie ciągle nowe maluchy,

teraz zostałam już tylko ja
czas leci jak szalony
oj leci leci bardzo mało czasu zostało a ty bedziesz miała wesoło tyle dzieciaczków

co do pogody to ja pamiętam z kolei w kwietniu na święta ok 7 własnie - mega zimę

Stary 2011-01-20, 17:22   #3896
chocolate88
Raczkowanie

mam do sprzedania używany fotelik samochodowy w bardzo dobrym stanie dla dziecka od 0 mies - 11 kg. Kolor brąz + beż. tanio! kontakt e-mail: chocolate88@wp.pl
chocolate88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:26   #3897
izunia233
Zadomowienie

Kurcze, powiedzcie mi czy to termoopakowanie faktycznie trzyma ciepło 4 godziny? słyszałyście coś na ten temat? http://allegro.pl/termoopakowanie-to...419955105.html
Stary 2011-01-20, 17:27   #3898
Harrods
Zadomowienie

A jak u Was z nastrojem? Czy denerwujecie się już porodem, czy jeszcze nie? Ja o porodzcie jeszcze nie myślę... zbyt często i cały czas wydaje mi się, że to jeszcze tak daleko (termin mam na 4 kwietnia).
Ale mam mocne wahania nastroju z innego powodu. Są dni, kiedy jestem w euforii z powodu dzidziula i nie mogę się doczekać, kiedy będzie na świecie. A później z kolei przychodzi dzień, kiedy strasznie denerwuję się, czy wszystko pójdzie dobrze, czy będzie zdrowy (szczególnie jak trafię w telewizji na program lub reklamę o chorych dzieciach). Od razu nawiedzają mnie straszne myśli. Wiem, że tak nie można, ale nie umiem ich odegnać.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:39   #3899
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość

heh, ja też się skupić nie mogę, egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nie jestem w stanie się uczyć, ale podejrzewam, że u mnie to zwykłe lenistwo chociaż kto wie... może jeszcze podjem tych moreli

obrona za miesiąc, to dasz radę!
nie mam innego wyjścia!!!!

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
A jak u Was z nastrojem? Czy denerwujecie się już porodem, czy jeszcze nie? Ja o porodzcie jeszcze nie myślę... zbyt często i cały czas wydaje mi się, że to jeszcze tak daleko (termin mam na 4 kwietnia).
Ale mam mocne wahania nastroju z innego powodu. Są dni, kiedy jestem w euforii z powodu dzidziula i nie mogę się doczekać, kiedy będzie na świecie. A później z kolei przychodzi dzień, kiedy strasznie denerwuję się, czy wszystko pójdzie dobrze, czy będzie zdrowy (szczególnie jak trafię w telewizji na program lub reklamę o chorych dzieciach). Od razu nawiedzają mnie straszne myśli. Wiem, że tak nie można, ale nie umiem ich odegnać.
o moim nastroju lepiej nie rozmawiać......tak naprawde co chwile inny, z sekundy na sekundy mogę się rozbeczeć z byle powodu i tak np. wczoraj oglądałam wiadomości i na koniec juz mi łezka leciała - tylko kurcze nie pamiętam o czym byl materiał..... ale w domu już się przyzwyczaili, że ostatnio ze mną coś nie hallo.....
Stary 2011-01-20, 17:46   #3900
Krusiak
BAN stały

Witam przyszle mamy
Macie jeszcze jedno miejsce? ;-)
Termin mam na 25kwietnia wiec pomyslalam, ze sie do Was podlacze
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości