Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 21:01   #2101
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
witam nową mieszkankę świetna

Mimo,że jestem chora i nigdzie nie wychodziłam to Trolliczka dynda sobie na ręku.Strasznie się z niej cieszę

Cytat:
Napisane przez sylwek73 Pokaż wiadomość
wygrzebałam z kartonów bransoletkę i zrobiłam właśnie zdjęcie świątecznych charmsów, ale wyszły ciemne, więc jutro spróbuję w świetle dziennym , zobaczcie same
pozostałe fotki wkleję jak się dokopie i mojego męża nie będzie w domciu, bo się dziwnie na mnie patrzy
oglądałam dziś etui Apartu i jest bardzo ładne, ecru perłowe+brąz
Oj tak etui jest na prawdę śliczne

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co mi poradzicie? jakoś nie po drodze mi z moimi kwiatkowymi stoperami i nie wiem jakie byłyby najlepsze....
zdjęcie mojej pandory jest tu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1295337692

oprócz tego mam muszelkę, torebkę ze złotą kokardką i będę mieć te koniczynki srebrno złote
Koniczyna jest słodka

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Aliena, ile euro dałaś za kartę?
39

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Chwalę się po raz pierwszy moim skórzanym naszyjnikiem
pierwszy raz założyłam koraliki na rzemyk i jestem pod wrażeniem
Tylko mi na ręce teraz brakuje bransoletki. Ponoszę sobie z dwoma stoperami ha ha których nie założyłam na naszyjnik :P
Fajny.Moja mama taki ma i podoba mi się on na szyi+bransoletka na łapce.

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja się zastanawiałam nad tym czy na ebayu przy przesyłkach ze Stanów też dodają jeszcze do kosztów wysyłki podatek dajmy na to kawa capuccino na którą się czaję koszty przesyłki w sumie ok http://cgi.ebay.pl/New-Amore-La-Vita...item45f7d7d203
Jak myślicie?
A jeszcze znalazłam z amore la vita charmsy: studencką czapkę i dyplom
Nie,nie dodają już nic.

Cytat:
wrzucam foty (jutro zrobię lepsze )
Stary 2011-01-20, 21:12   #2102
snowprincess
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
A na co się wymieniłaś, kto Cię tak podpuścił? A co do 4 fioletowych kwiatków, to może to bardzo fajnie wyglądać Moja mama właśnie przyjechała z takim murano i kurczę chyba następną moją kolekcją po miętowym będzie fiolet, choć miał być czerwony
Umowa byla, ze mialam sama sobie wybrac koralik w Pandorze na wspolnych zakupach. Ale ze powiedzialam, ze chce bransoletke w kolorystyce fioletu to dostalam zawieszke z ametystami :/
Pisze do kuzyna zeby mi wyslal skorke i ta zawieszke - nie wytrzymuje!
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 21:12   #2103
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Hejka! Można się przyłączyć?

Podczytuje Was jakiś czas i muszę przyznać, że macie piękne zbiory trolli, pandory i charmsów. Ja początkowo miałam zbierać charmsy, ale przerzuciłam się na koraliki.

A to moja bransoletka :
Skąd jest kotek i zielony koralik? Śliczne

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 21:13   #2104
patgozolek
Zadomowienie

Czy ta kompozycja nie wygląda przślicznie Aż mi pszczółka w głowie lata Co sądzicie o tych dwóch łańcuszkach: z sercami i z kwiatami? Jak na łańcuszki są dość drogie.. Tinka bodajże ma ten z kwiatami, a czy ktoś ma drugi może?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 163618_10150118473832053_773187052_7777170_3865650_n.jpg (57,5 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790307.jpg (15,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790385.jpg (16,4 KB, 5 załadowań)

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 21:18   #2105
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Skąd jest kotek i zielony koralik? Śliczne
Kotek jest z Apartu, a zielony koralik z chicochica za jedyne 8.49 zł . Na żywo jest jeszcze ładniejszy
Stary 2011-01-20, 21:20   #2106
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Umowa byla, ze mialam sama sobie wybrac koralik w Pandorze na wspolnych zakupach. Ale ze powiedzialam, ze chce bransoletke w kolorystyce fioletu to dostalam zawieszke z ametystami :/
Pisze do kuzyna zeby mi wyslal skorke i ta zawieszke - nie wytrzymuje!
Fajnie że nie tylko ja wariuje

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Stary 2011-01-20, 21:23   #2107
magbag72
Raczkowanie

Czytam, czytam, ale zanim doczytam, czego jeszcze nie zdązyłam trochę napiszę, bo potem środek nocy mnie zastanie, a ja nadal będę czytać .

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
No niestety marne 5% czyli groszowe sprawy, chyba, że ktoś zrobi mega zakupy za jednym razem

Jak powiedziałam siostrze, że chyba jednak będę miała bransoletkę typu pandora (chyba zdecydują się na tą trollbeads albo chicochica) to powiedziała, że zwariowałam i że to nawet nie jest ładne! buu
Hmm... przecież bransoletka trolowa jest droższa od Pandory - tzn. sama nie, ale z zapięciem niestandardowym już tak - a bez zapięcia nosić się raczej nie da .
Poza tym pisanie o bransoletce trollbeads, że jest w typie Pandory jest ciut nieuprawnione - to raczej o Pandorze można napisać, że jest w typie Trollbeads - bo to Trollbeads stworzył taki rodzaj biżuterii, a inni - łącznie z Pandorą - poszli w ich ślady.

I oczywiście są gusta i guściki - osobiście równie mocno zachwycam się i Pandorą, i Trollbeads. Ale np. łańcuszek wybrałam trolowy, jako bardziej uniwersalny, pasujący do wszelkich istniejących na rynku beadsów.

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
Kusi mnie kwiatek.

Też z moim TŻ, myślę o wyjeździe, gdzie jest ciepełko
Kłania się Egipt, nawet mogłabym za 1 tydzień lub dwa,
ale co najmniej dwa miesiące przed wyjazdem trzeba się zaszczepić na:
wirusowe zapalenie wątroby typu A i B,żółta gorączka (żółta febra),
błonica, tężec, polio i dur brzuszny. Wszystkie te sczepionki kosztuja około 1000 zł.
W Egipcie byłam 3 razy i przed żadnym wyjazdem nie robiłam szczepień.
Natomiast robiłam szczepienia przed wylotem do Kenii - tam część jest obowiązkowa, inne profilaktycznie. Ale wszystkie szczepienia robiłam tydzień przed wylotem. Lekarz, w przychodni specjalizującej się w chorobach zakaźnych trochę kręcił nosem, że taki last minut w sprawie szczepień to kiepski pomysł, ale jak już pokręcił, to wypisał kwitek na szczepienia. A to znaczy, że tydzień przed uznał jednak za wystarczający termin.
Pod koniec lutego wybieram się do Tajlandii lub na Sri Lankę, ale na razie jeszcze o szczepieniach nie myślę. Polacy, którzy w Tajlandii mają swoją szkołę nurkowania, na stronie internetowej piszą trochę na temat szczepień. Twierdzą, że w ogóle Polacy są przewrażliwieni na tym punkcie. I że wśród turystów, którzy do nich trafiają tylko Polacy przed wyjazdem aplikują sobie całe serie szczepień i biorą środki przeciw malarii. Turyści z innych krajów tego nie robią. I jak dotąd nie spotkali się z żadnym przypadkiem zachorowania na którąś z groźnych chorób, wśród tych nieszczepionych i nie biorących tabletek turystów także.

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Zapomniałaś napisać, że spotkałyśmy Pana Duńczyka - szefa szefów Trollbeads w Polsce, który chciał nam dać baloniki
Śliczne nabytki . Też spotkałam duńskiego szefa. Dotarłam do stoiska jako pierwsza zainteresowana. Tyle, że stoisko jeszcze nie było gotowe na otwarcie . Więc w ramach oczekiwania podreptałam do Apartu złożyć wniosek o kartę. I przy okazji oczywiście nie oparłam się pokusie zakupu koralików - zgarnęłam 3 murano.
A w stoisku trolowym chciałam grzecznie zrealizować kupon, który dostałam, ale znów nie wyszło. Kupiłam naszyjnik 50cm. + zapięcie koronkowe i oczywiście dzięki temu mogłam wybrać 2 koraliki (wzięłam srebrne - hortensje i Wiara, Nadzieja i Miłość). A że nadal pozostał kupon to skusiłam się na kolejne 3 koraliki murano i srebrną literę M.
A Panie ze stoiska, choć sympatyczne - naraziły mnie na pokusę kolejnych zakupów jeszcze w styczniu - bo po uregulowaniu należności dostałam kolejny kupon na 200zł. (do realizacji tylko do końca stycznia).
Po wizycie obliczyłam sobie ile w ciągu 2 tygodni wydałam na moje nowe hobby. Wynik obliczenia z lekka mnie przeraził - wyszło prawie 3500 - chyba ktoś powinien mi zabierać kartę, jak wybieram się w okolicę Pandory/Trollbead/Apartu/Kruka .
Moje nowe nabytki na zdjęciach razem z wcześniejszymi.
Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
dagienka ale zaszalałaś z zakupami kompozycja indyjska super , aż mi się zachciało tego słonia indyjskiego z Trolli tylko to nie moje kolory
Słoń indyjski jest śliczny, ale jestem trochę przesądna, więc słonia z trąbą do dołu za żadne skarby nie założę. Szkoda, że nie ma trąby do góry .

snesha - bardzo piękna, delikatna bransoletka

I tak niesmiało powtórzę swoje pytanie - czy zna, któraś z Was koraliki Silverado Beads z firmy Argenti Oro? Jakiej są jakości, czy warto zamawiać?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beads-charms_20110119_085-zielona.jpg (177,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beads-charms_20110119_096-niebieska.jpg (144,4 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beads-charms_20110119_109-lancuszek.jpg (190,9 KB, 42 załadowań)
Stary 2011-01-20, 21:30   #2108
magbag72
Raczkowanie

Czytam, czytam, ale zanim doczytam, czego jeszcze nie zdązyłam trochę napiszę, bo potem środek nocy mnie zastanie, a ja nadal będę czytać .

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
No niestety marne 5% czyli groszowe sprawy, chyba, że ktoś zrobi mega zakupy za jednym razem

Jak powiedziałam siostrze, że chyba jednak będę miała bransoletkę typu pandora (chyba zdecydują się na tą trollbeads albo chicochica) to powiedziała, że zwariowałam i że to nawet nie jest ładne! buu
Hmm... przecież bransoletka trolowa jest droższa od Pandory - tzn. sama nie, ale z zapięciem niestandardowym już tak - a bez zapięcia nosić się raczej nie da .
Poza tym pisanie o bransoletce trollbeads, że jest w typie Pandory jest ciut nieuprawnione - to raczej o Pandorze można napisać, że jest w typie Trollbeads - bo to Trollbeads stworzył taki rodzaj biżuterii, a inni - łącznie z Pandorą - poszli w ich ślady.

I oczywiście są gusta i guściki - osobiście równie mocno zachwycam się i Pandorą, i Trollbeads. Ale np. łańcuszek wybrałam trolowy, jako bardziej uniwersalny, pasujący do wszelkich istniejących na rynku beadsów.

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
Kusi mnie kwiatek.

Też z moim TŻ, myślę o wyjeździe, gdzie jest ciepełko
Kłania się Egipt, nawet mogłabym za 1 tydzień lub dwa,
ale co najmniej dwa miesiące przed wyjazdem trzeba się zaszczepić na:
wirusowe zapalenie wątroby typu A i B,żółta gorączka (żółta febra),
błonica, tężec, polio i dur brzuszny. Wszystkie te sczepionki kosztuja około 1000 zł.
W Egipcie byłam 3 razy i przed żadnym wyjazdem nie robiłam szczepień.
Natomiast robiłam szczepienia przed wylotem do Kenii - tam część jest obowiązkowa, inne profilaktycznie. Ale wszystkie szczepienia robiłam tydzień przed wylotem. Lekarz, w przychodni specjalizującej się w chorobach zakaźnych trochę kręcił nosem, że taki last minut w sprawie szczepień to kiepski pomysł, ale jak już pokręcił, to wypisał kwitek na szczepienia. A to znaczy, że tydzień przed uznał jednak za wystarczający termin.
Pod koniec lutego wybieram się do Tajlandii lub na Sri Lankę, ale na razie jeszcze o szczepieniach nie myślę. Polacy, którzy w Tajlandii mają swoją szkołę nurkowania, na stronie internetowej piszą trochę na temat szczepień. Twierdzą, że w ogóle Polacy są przewrażliwieni na tym punkcie. I że wśród turystów, którzy do nich trafiają tylko Polacy przed wyjazdem aplikują sobie całe serie szczepień i biorą środki przeciw malarii. Turyści z innych krajów tego nie robią. I jak dotąd nie spotkali się z żadnym przypadkiem zachorowania na którąś z groźnych chorób, wśród tych nieszczepionych i nie biorących tabletek turystów także.

Cytat:
Zapomniałaś napisać, że spotkałyśmy Pana Duńczyka - szefa szefów Trollbeads w Polsce, który chciał nam dać baloniki
Śliczne nabytki . Też spotkałam duńskiego szefa. Dotarłam do stoiska jako pierwsza zainteresowana. Tyle, że stoisko jeszcze nie było gotowe na otwarcie . Więc w ramach oczekiwania podreptałam do Apartu złożyć wniosek o kartę. I przy okazji oczywiście nie oparłam się pokusie zakupu koralików - zgarnęłam 3 murano.
A w stoisku trolowym chciałam grzecznie zrealizować kupon, który dostałam, ale znów nie wyszło. Kupiłam naszyjnik 50cm. + zapięcie koronkowe i oczywiście dzięki temu mogłam wybrać 2 koraliki (wzięłam srebrne - hortensje i Wiara, Nadzieja i Miłość). A że nadal pozostał kupon to skusiłam się na kolejne 3 koraliki murano i srebrną literę M.
A Panie ze stoiska, choć sympatyczne - naraziły mnie na pokusę kolejnych zakupów jeszcze w styczniu - bo po uregulowaniu należności dostałam kolejny kupon na 200zł. (do realizacji tylko do końca stycznia).
Po wizycie obliczyłam sobie ile w ciągu 2 tygodni wydałam na moje nowe hobby. Wynik obliczenia z lekka mnie przeraził - wyszło prawie 3500 - chyba ktoś powinien mi zabierać kartę, jak wybieram się w okolicę Pandory/Trollbead/Apartu/Kruka .
Moje nowe nabytki na zdjęciach razem z wcześniejszymi.
Cytat:
dagienka ale zaszalałaś z zakupami kompozycja indyjska super , aż mi się zachciało tego słonia indyjskiego z Trolli tylko to nie moje kolory
Słoń indyjski jest śliczny, ale jestem trochę przesądna, więc słonia z trąbą do dołu za żadne skarby nie założę. Szkoda, że nie ma trąby do góry .

snesha - bardzo piękna, delikatna bransoletka

I tak niesmiało powtórzę swoje pytanie - czy zna, któraś z Was koraliki Silverado Beads z firmy Argenti Oro? Jakiej są jakości, czy warto zamawiać?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beads-charms_20110119_085-zielona.jpg (177,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beads-charms_20110119_096-niebieska.jpg (144,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beads-charms_20110119_109-lancuszek.jpg (190,9 KB, 10 załadowań)
Stary 2011-01-20, 21:33   #2109
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ta kompozycja nie wygląda przślicznie Aż mi pszczółka w głowie lata Co sądzicie o tych dwóch łańcuszkach: z sercami i z kwiatami? Jak na łańcuszki są dość drogie.. Tinka bodajże ma ten z kwiatami, a czy ktoś ma drugi może?
wygląda ślicznie
właśnie te dwa łańcuszki podobają mi się najbardziej... wybrałabym ten z serduszkami, bo osobiście chcę więcej złotych elementów na bransoletce tylko ta cena...
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 21:38   #2110
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
wygląda ślicznie
właśnie te dwa łańcuszki podobają mi się najbardziej... wybrałabym ten z serduszkami, bo osobiście chcę więcej złotych elementów na bransoletce tylko ta cena...
mi też się bardziej podoba z serduszkami, bo ma złote elementy

Edytowane przez Spaza
Czas edycji: 2011-01-20 o 21:40
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 21:39   #2111
ilios
PIP.

GG do ilios

nadrobilam

Spaza, piekna koniczynka

te gwiazdki mi tez sie podobaja, ale z cena to ich pogielo ostro

i ciesze sie, ze w Poz nie ma trolli jeszcze
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 21:42   #2112
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
powiedzcie czy to juz nie jest nowa kolekcja trollbeads
http://www.trollbeadssociety.com/mod...wtopic&t=18461
tak ogladam i co chwila widze jakies podejrzanie nowe koraliki
nooo też widzę tak jakby nowe tak czy siak maila z informacją o nowej kolekcji dostałam dzisiaj

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-20, 21:46   #2113
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
wygląda ślicznie
Cytat:
mi też się bardziej podoba z serduszkami, bo ma złote elementy
właśnie, ja też chciałabym jeszcze kilka elementów ze złotem i bardziej chyba podobają mi się serduszka.. i teraz weź człowieku główkuj, przywieszka z gwiazdką czy łańcuszek zabezpieczający przy tym porównaniu cena łańcuszka jest super, ale nie wiem czy wyleczę się z gwiazdek.. chociaż w sumie, jeśli mam wybierać czy przywieszka z gwiazdkami czy torebeczka ze złotą kokardką to jednak wygrywa torebeczka, to może wezmę łańcuszek i torebeczkę zamiast tych gwiazdek choroba, mam zagwozdke.. sesja za pasem a ja nad koralikami się zastanawiam

magbag72
świetne zdjęcia, efekty sama robiłaś? bardzo fajnie prezentuje się ta niebieska bransoletka, czy ten 1 od prawej od zapięcia koralik to z trolli?

Stary 2011-01-20, 21:47   #2114
dagienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
nooo też widzę tak jakby nowe tak czy siak maila z informacją o nowej kolekcji dostałam dzisiaj
Jakieś zdjęcia?
Stary 2011-01-20, 21:49   #2115
AniaWK
Raczkowanie

Ech, ledwo nadążam czytać

Piękne bransoletki pokazujecie - nieskończona inspiracja

Widzę, że w Pandorkowych królują fiolety - w mojej kocham murano z kwiatkami i trókąty... wg mnie wyglądaja razem idealnie - dołączam sie do dziewczyn
chyba skuszę się jeszcze na tą obrączkę z ametystami.

Marzy mi się jeszcze podwójna skórka - trzeba czekać na jakiś rabat, ech...

wczoraj w Pandorze informowałam panią o promocji walentynkowej - dopiero ode mnie dowiedziała się o gratisowym serduszku... moze obejrzeć reklamę w T.Stylu...

Matko, poziom informacji w salonach jest czasami drastycznie niski - najpierw o podwyżce, teraz o promocji
Jakbym pracowała z tak aktualizowaną wiedzą, już dawno straciłabym prawo wykonywania zawodu
AniaWK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 21:59   #2116
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
i ciesze sie, ze w Poz nie ma trolli jeszcze
ja też się cieszę pewnie jakbym zobaczyła je na żywo tobym przepadła... a tak to mnie nawet jakoś nie ciągnie bardzo...

Cytat:
właśnie, ja też chciałabym jeszcze kilka elementów ze złotem i bardziej chyba podobają mi się serduszka.. i teraz weź człowieku główkuj, przywieszka z gwiazdką czy łańcuszek zabezpieczający przy tym porównaniu cena łańcuszka jest super, ale nie wiem czy wyleczę się z gwiazdek.. chociaż w sumie, jeśli mam wybierać czy przywieszka z gwiazdkami czy torebeczka ze złotą kokardką to jednak wygrywa torebeczka, to może wezmę łańcuszek i torebeczkę zamiast tych gwiazdek choroba, mam zagwozdke.. sesja za pasem a ja nad koralikami się zastanawiam
gdybym miała wydać taką kwotę to kupiłabym łańcuszek w serduszka i torebeczkę - masz dwa fajne elementy zamiast jednego
Stary 2011-01-20, 22:05   #2117
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Aliena, ile euro dałaś za kartę?
39 euro

Stary 2011-01-20, 22:07   #2118
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

rety !! nie było mnie 2 dni a nastukałyście 20 stron

nocy mi nie starczy żeby to przeczytać
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:11   #2119
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
ja też się cieszę pewnie jakbym zobaczyła je na żywo tobym przepadła... a tak to mnie nawet jakoś nie ciągnie bardzo...

gdybym miała wydać taką kwotę to kupiłabym łańcuszek w serduszka i torebeczkę - masz dwa fajne elementy zamiast jednego
dokladnie
boje sie co bedzie jak otworza, a pewnie sie to stanie kiedys
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:12   #2120
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Chwalę się po raz pierwszy moim skórzanym naszyjnikiem
pierwszy raz założyłam koraliki na rzemyk i jestem pod wrażeniem
Tylko mi na ręce teraz brakuje bransoletki. Ponoszę sobie z dwoma stoperami ha ha których nie założyłam na naszyjnik :P
ja sobie też kupię,ale z allegro i bede nosiła moje piękne drzewo

Stary 2011-01-20, 22:20   #2121
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
dokladnie
boje sie co bedzie jak otworza, a pewnie sie to stanie kiedys
oj na pewno stanie w sumie dziwię się, że w Poznaniu jeszcze nie ma..
Stary 2011-01-20, 22:22   #2122
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:

Tak też chyba zrobię, ale jeszcze mam 3 tygodnie na zastanowienie i uzbieranie pieniążków

Stary 2011-01-20, 22:24   #2123
sorina
Zakorzenienie

Ja czytam a jednocześnie myślę co tu zamówić
karta super jest i o wiele ładniejsza od tej z Agathy chyba taka z różem
Sajf ale cię naszło na charmsy konik na biegunach z apartu ten czerwony jest prześliczny. Nie byłam do niego przekonana , strawberry go miała a chciałam coś od babci i taki z dzieciństwa mi przyszedł do głowy ale jak go zobaczyłam w sklepie to tak średnio mi się podobal ale wzięłam z braku lakuteraz bardzo mi się on podoba uwielbiam go
dagienka bardzo fajnie wyglądają te Twoje nowe nabytki
magbag ale Ty szalejesz Tyle kasy , a ja się sobie dziwiłam że wydałam 1200 zł w ciągu tygodnia Po co o tej trąbie mi przypomniałaś? A ten słoń to bardzo ciemny jest? ja go na żywo nie widziałam

Witam nowe dziewczyny z nami zbankrutujecie i popadniecie w obłęd

Pandorkowe bransoletki też super ,macie dziewczyny A ma któraś może buddę z Pandory? bo ja bym chciała
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:30   #2124
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magbag72 Pokaż wiadomość
(...)
Ja jedynie widzialam w jednym z salonów jubilerskich beadsy z nazwą Silverado. Nazwy Argenti Oro niestety nie kojarzę wiec nie wiem czy to "to" silverado o które pytasz...
Wyglądały b.ładnie. w kwestii jakości nie mogę się wypowiedzieć ...

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

wrzuciałam w google Silverado Argenti Oro i wyskoczyło mi to:
http://www.argentioro.com/arg/catalog/
wszystko wskazuje na to ze to to co widziałam

magdadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:31   #2125
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Jakieś zdjęcia?
ja znawca jeszcze nie jestem...JESZCZE Ale te mi jakoś mało znajomo:czyt:nowo wyglądają i szczerze ...dużo duzo więcej :P

update : nie wiem dlaczego,nie dodaje mi zdjęć :/

Edytowane przez aliena7
Czas edycji: 2011-01-20 o 22:33
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:32   #2126
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

byłam dziś na trollowisku pogadałam sobie z pania, umiliłam jej ostatnią godzinę pracy
poprzymierzałam sobie naszyjniki ....

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:33   #2127
magdadro
Rozeznanie

Ania_trojaczki i jak tam naszyjnik Trollowy ???
niestety wróciłam z pracy dość późno wiec nie mogłam odpowiedzieć na twoje pytanie...
też zastanawiałam się na wróżką ale ostatecznie kupiłam naszyjnik o splocie takim jak bransoletka a w grudniu ub. roku naszyjnik z perłą o dł 70cm.

Stary 2011-01-20, 22:36   #2128
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
ja znawca jeszcze nie jestem...JESZCZE Ale te mi jakoś mało znajomo:czyt:nowo wyglądają i szczerze ...dużo duzo więcej :P

update : nie wiem dlaczego,nie dodaje mi zdjęć :/
nie badz tajemnicza jak mozesz to podeslij maila aniolek/malpa/markaz.com.pl

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

no wlasnie z wroka jest tak ze albo biore 70cm i wtedy sobie normalnie wisi, albo 90cm i wtedy moge dokupic zapiecie, rozdzielnik i moge miec wiszacy luzno lub rozdzielony :/
i mam zagwozdke

mslalam ze bede sprytna i na kupon "400+1" uda mi sie utargowac zniżke ale sie nie da wtedy mialabym -111 z kuponu i -111 z karty rabatowej

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:44   #2129
magdadro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
(...)
no wlasnie z wroka jest tak ze albo biore 70cm i wtedy sobie normalnie wisi, albo 90cm i wtedy moge dokupic zapiecie, rozdzielnik i moge miec wiszacy luzno lub rozdzielony :/
i mam zagwozdke
szczerze mówiąc jakoś nie widzę wróżki w formie składanego (tzn. z rozdzielaczem) naszyjnika i to jeszcze o długości 90cm a jeżeli już to min 100cm
Zdecydowanie lepiej moim zdaniem z rozdzielaczem wygląda perełka
no ale to moja subiektywna opinia

Stary 2011-01-20, 22:57   #2130
magbag72
Raczkowanie

Cytat:

magbag72
świetne zdjęcia, efekty sama robiłaś? bardzo fajnie prezentuje się ta niebieska bransoletka, czy ten 1 od prawej od zapięcia koralik to z trolli?
Ten "ubrany w koronkę"? To z Kruka. A efekty sama - żeby nie zapomnieć o tym, że poza maniakalnym zbieraniem koralików mam też inne hobby z grafiką komputerową na czele .
Cytat:
magbag ale Ty szalejesz Tyle kasy , a ja się sobie dziwiłam że wydałam 1200 zł w ciągu tygodnia Po co o tej trąbie mi przypomniałaś? A ten słoń to bardzo ciemny jest? ja go na żywo nie widziałam
auć sorry, ale żeby tak od razu pałką . Na żywo nie widziałam, bo z powodu trąby nie wypatrywałam .

magdadro - dziękuję za odpowiedź. Nie wiem, czy to ta sama firma - może zorientujesz się, jak zerkniesz na stronę tej, o której piszę - http://www.argentioro.com/arg/catalog/ . Sama nie widziałam u nas koralików z tych kolekcji, ale jeśli to te same, które widziałaś będę wdzięczna z namiar na jubilera (czasami bywam w Krakowie ).

edycja - dopiero zauważyłam Twój dopisek w poście. Skoro znalazłaś w Krakowie to pewnie i w Warszawie można je kupić. Pytanie, czy na żywo wyglądają ciekawie, czy raczej kiepsko się prezentują.

Edytowane przez magbag72
Czas edycji: 2011-01-20 o 23:01
magbag72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości