|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Mimo,że jestem chora i nigdzie nie wychodziłam to Trolliczka dynda sobie na ręku.Strasznie się z niej cieszę ![]() Cytat:
Cytat:
39 ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2102 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
Pisze do kuzyna zeby mi wyslal skorke i ta zawieszke - nie wytrzymuje! ![]() |
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
Czy ta kompozycja nie wygląda przślicznie
Aż mi pszczółka w głowie lata Co sądzicie o tych dwóch łańcuszkach: z sercami i z kwiatami? Jak na łańcuszki są dość drogie.. Tinka bodajże ma ten z kwiatami, a czy ktoś ma drugi może?
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
Kotek jest z Apartu, a zielony koralik z chicochica za jedyne 8.49 zł
. Na żywo jest jeszcze ładniejszy
|
|
#2106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
|
#2107 | ||||
|
Raczkowanie
|
Czytam, czytam, ale zanim doczytam, czego jeszcze nie zdązyłam trochę napiszę, bo potem środek nocy mnie zastanie, a ja nadal będę czytać
.Cytat:
.Poza tym pisanie o bransoletce trollbeads, że jest w typie Pandory jest ciut nieuprawnione - to raczej o Pandorze można napisać, że jest w typie Trollbeads - bo to Trollbeads stworzył taki rodzaj biżuterii, a inni - łącznie z Pandorą - poszli w ich ślady. I oczywiście są gusta i guściki - osobiście równie mocno zachwycam się i Pandorą, i Trollbeads. Ale np. łańcuszek wybrałam trolowy, jako bardziej uniwersalny, pasujący do wszelkich istniejących na rynku beadsów. Cytat:
Natomiast robiłam szczepienia przed wylotem do Kenii - tam część jest obowiązkowa, inne profilaktycznie. Ale wszystkie szczepienia robiłam tydzień przed wylotem. Lekarz, w przychodni specjalizującej się w chorobach zakaźnych trochę kręcił nosem, że taki last minut w sprawie szczepień to kiepski pomysł, ale jak już pokręcił, to wypisał kwitek na szczepienia. A to znaczy, że tydzień przed uznał jednak za wystarczający termin. Pod koniec lutego wybieram się do Tajlandii lub na Sri Lankę, ale na razie jeszcze o szczepieniach nie myślę. Polacy, którzy w Tajlandii mają swoją szkołę nurkowania, na stronie internetowej piszą trochę na temat szczepień. Twierdzą, że w ogóle Polacy są przewrażliwieni na tym punkcie. I że wśród turystów, którzy do nich trafiają tylko Polacy przed wyjazdem aplikują sobie całe serie szczepień i biorą środki przeciw malarii. Turyści z innych krajów tego nie robią. I jak dotąd nie spotkali się z żadnym przypadkiem zachorowania na którąś z groźnych chorób, wśród tych nieszczepionych i nie biorących tabletek turystów także. Cytat:
. Też spotkałam duńskiego szefa. Dotarłam do stoiska jako pierwsza zainteresowana. Tyle, że stoisko jeszcze nie było gotowe na otwarcie . Więc w ramach oczekiwania podreptałam do Apartu złożyć wniosek o kartę. I przy okazji oczywiście nie oparłam się pokusie zakupu koralików - zgarnęłam 3 murano.A w stoisku trolowym chciałam grzecznie zrealizować kupon, który dostałam, ale znów nie wyszło. Kupiłam naszyjnik 50cm. + zapięcie koronkowe i oczywiście dzięki temu mogłam wybrać 2 koraliki (wzięłam srebrne - hortensje i Wiara, Nadzieja i Miłość). A że nadal pozostał kupon to skusiłam się na kolejne 3 koraliki murano i srebrną literę M. A Panie ze stoiska, choć sympatyczne - naraziły mnie na pokusę kolejnych zakupów jeszcze w styczniu - bo po uregulowaniu należności dostałam kolejny kupon na 200zł. (do realizacji tylko do końca stycznia). Po wizycie obliczyłam sobie ile w ciągu 2 tygodni wydałam na moje nowe hobby. Wynik obliczenia z lekka mnie przeraził - wyszło prawie 3500 - chyba ktoś powinien mi zabierać kartę, jak wybieram się w okolicę Pandory/Trollbead/Apartu/Kruka .Moje nowe nabytki na zdjęciach razem z wcześniejszymi. Cytat:
.snesha - bardzo piękna, delikatna bransoletka I tak niesmiało powtórzę swoje pytanie - czy zna, któraś z Was koraliki Silverado Beads z firmy Argenti Oro? Jakiej są jakości, czy warto zamawiać?
|
|
#2108 | ||||
|
Raczkowanie
|
Czytam, czytam, ale zanim doczytam, czego jeszcze nie zdązyłam trochę napiszę, bo potem środek nocy mnie zastanie, a ja nadal będę czytać
.Cytat:
.Poza tym pisanie o bransoletce trollbeads, że jest w typie Pandory jest ciut nieuprawnione - to raczej o Pandorze można napisać, że jest w typie Trollbeads - bo to Trollbeads stworzył taki rodzaj biżuterii, a inni - łącznie z Pandorą - poszli w ich ślady. I oczywiście są gusta i guściki - osobiście równie mocno zachwycam się i Pandorą, i Trollbeads. Ale np. łańcuszek wybrałam trolowy, jako bardziej uniwersalny, pasujący do wszelkich istniejących na rynku beadsów. Cytat:
Natomiast robiłam szczepienia przed wylotem do Kenii - tam część jest obowiązkowa, inne profilaktycznie. Ale wszystkie szczepienia robiłam tydzień przed wylotem. Lekarz, w przychodni specjalizującej się w chorobach zakaźnych trochę kręcił nosem, że taki last minut w sprawie szczepień to kiepski pomysł, ale jak już pokręcił, to wypisał kwitek na szczepienia. A to znaczy, że tydzień przed uznał jednak za wystarczający termin. Pod koniec lutego wybieram się do Tajlandii lub na Sri Lankę, ale na razie jeszcze o szczepieniach nie myślę. Polacy, którzy w Tajlandii mają swoją szkołę nurkowania, na stronie internetowej piszą trochę na temat szczepień. Twierdzą, że w ogóle Polacy są przewrażliwieni na tym punkcie. I że wśród turystów, którzy do nich trafiają tylko Polacy przed wyjazdem aplikują sobie całe serie szczepień i biorą środki przeciw malarii. Turyści z innych krajów tego nie robią. I jak dotąd nie spotkali się z żadnym przypadkiem zachorowania na którąś z groźnych chorób, wśród tych nieszczepionych i nie biorących tabletek turystów także. Cytat:
. Też spotkałam duńskiego szefa. Dotarłam do stoiska jako pierwsza zainteresowana. Tyle, że stoisko jeszcze nie było gotowe na otwarcie . Więc w ramach oczekiwania podreptałam do Apartu złożyć wniosek o kartę. I przy okazji oczywiście nie oparłam się pokusie zakupu koralików - zgarnęłam 3 murano.A w stoisku trolowym chciałam grzecznie zrealizować kupon, który dostałam, ale znów nie wyszło. Kupiłam naszyjnik 50cm. + zapięcie koronkowe i oczywiście dzięki temu mogłam wybrać 2 koraliki (wzięłam srebrne - hortensje i Wiara, Nadzieja i Miłość). A że nadal pozostał kupon to skusiłam się na kolejne 3 koraliki murano i srebrną literę M. A Panie ze stoiska, choć sympatyczne - naraziły mnie na pokusę kolejnych zakupów jeszcze w styczniu - bo po uregulowaniu należności dostałam kolejny kupon na 200zł. (do realizacji tylko do końca stycznia). Po wizycie obliczyłam sobie ile w ciągu 2 tygodni wydałam na moje nowe hobby. Wynik obliczenia z lekka mnie przeraził - wyszło prawie 3500 - chyba ktoś powinien mi zabierać kartę, jak wybieram się w okolicę Pandory/Trollbead/Apartu/Kruka .Moje nowe nabytki na zdjęciach razem z wcześniejszymi. Cytat:
.snesha - bardzo piękna, delikatna bransoletka I tak niesmiało powtórzę swoje pytanie - czy zna, któraś z Was koraliki Silverado Beads z firmy Argenti Oro? Jakiej są jakości, czy warto zamawiać?
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie te dwa łańcuszki podobają mi się najbardziej... wybrałabym ten z serduszkami, bo osobiście chcę więcej złotych elementów na bransoletce tylko ta cena...
|
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2011-01-20 o 21:40 |
|
|
|
|
#2111 |
|
PIP.
|
nadrobilam
![]() Spaza, piekna koniczynka te gwiazdki mi tez sie podobaja, ale z cena to ich pogielo ostro i ciesze sie, ze w Poz nie ma trolli jeszcze
|
|
#2112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przy tym porównaniu cena łańcuszka jest super, ale nie wiem czy wyleczę się z gwiazdek.. chociaż w sumie, jeśli mam wybierać czy przywieszka z gwiazdkami czy torebeczka ze złotą kokardką to jednak wygrywa torebeczka, to może wezmę łańcuszek i torebeczkę zamiast tych gwiazdek choroba, mam zagwozdke.. sesja za pasem a ja nad koralikami się zastanawiam![]() magbag72 świetne zdjęcia, efekty sama robiłaś? bardzo fajnie prezentuje się ta niebieska bransoletka, czy ten 1 od prawej od zapięcia koralik to z trolli?
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2115 |
|
Raczkowanie
|
Ech, ledwo nadążam czytać
![]() Piękne bransoletki pokazujecie - nieskończona inspiracja Widzę, że w Pandorkowych królują fiolety - w mojej kocham murano z kwiatkami i trókąty... wg mnie wyglądaja razem idealnie - dołączam sie do dziewczyn chyba skuszę się jeszcze na tą obrączkę z ametystami. Marzy mi się jeszcze podwójna skórka - trzeba czekać na jakiś rabat, ech... wczoraj w Pandorze informowałam panią o promocji walentynkowej - dopiero ode mnie dowiedziała się o gratisowym serduszku... moze obejrzeć reklamę w T.Stylu... Matko, poziom informacji w salonach jest czasami drastycznie niski - najpierw o podwyżce, teraz o promocji Jakbym pracowała z tak aktualizowaną wiedzą, już dawno straciłabym prawo wykonywania zawodu |
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też się cieszę
pewnie jakbym zobaczyła je na żywo tobym przepadła... a tak to mnie nawet jakoś nie ciągnie bardzo...Cytat:
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
rety !! nie było mnie 2 dni a nastukałyście 20 stron
nocy mi nie starczy żeby to przeczytać |
|
|
|
#2119 | |
|
PIP.
|
Cytat:
boje sie co bedzie jak otworza, a pewnie sie to stanie kiedys
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i bede nosiła moje piękne drzewo
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytam a jednocześnie myślę co tu zamówić
karta super jest i o wiele ładniejsza od tej z Agathy chyba taka z różemSajf ale cię naszło na charmsy konik na biegunach z apartu ten czerwony jest prześliczny. Nie byłam do niego przekonana , strawberry go miała a chciałam coś od babci i taki z dzieciństwa mi przyszedł do głowy ale jak go zobaczyłam w sklepie to tak średnio mi się podobal ale wzięłam z braku lakudagienka bardzo fajnie wyglądają te Twoje nowe nabytki ![]() magbag ale Ty szalejesz Tyle kasy , a ja się sobie dziwiłam że wydałam 1200 zł w ciągu tygodnia A ten słoń to bardzo ciemny jest? ja go na żywo nie widziałam Witam nowe dziewczyny z nami zbankrutujecie i popadniecie w obłęd ![]() Pandorkowe bransoletki też super ,macie dziewczyny
|
|
|
|
#2124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyglądały b.ładnie. w kwestii jakości nie mogę się wypowiedzieć ... ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- wrzuciałam w google Silverado Argenti Oro i wyskoczyło mi to: http://www.argentioro.com/arg/catalog/ wszystko wskazuje na to ze to to co widziałam
|
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
ja znawca jeszcze nie jestem...JESZCZE
Ale te mi jakoś mało znajomo:czyt:nowo wyglądają i szczerze ...dużo duzo więcej :Pupdate : nie wiem dlaczego,nie dodaje mi zdjęć :/
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-20 o 22:33 |
|
|
|
#2126 |
|
Zadomowienie
|
byłam dziś na trollowisku
pogadałam sobie z pania, umiliłam jej ostatnią godzinę pracy ![]() poprzymierzałam sobie naszyjniki .... ![]() ![]()
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
Ania_trojaczki i jak tam naszyjnik Trollowy ???
niestety wróciłam z pracy dość późno wiec nie mogłam odpowiedzieć na twoje pytanie... też zastanawiałam się na wróżką ale ostatecznie kupiłam naszyjnik o splocie takim jak bransoletka a w grudniu ub. roku naszyjnik z perłą o dł 70cm.
|
#2128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mozesz to podeslij maila aniolek/malpa/markaz.com.pl---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- no wlasnie z wroka jest tak ze albo biore 70cm i wtedy sobie normalnie wisi, albo 90cm i wtedy moge dokupic zapiecie, rozdzielnik i moge miec wiszacy luzno lub rozdzielony :/ i mam zagwozdke ![]() mslalam ze bede sprytna i na kupon "400+1" uda mi sie utargowac zniżke ale sie nie da wtedy mialabym -111 z kuponu i -111 z karty rabatowej
|
|
#2129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdecydowanie lepiej moim zdaniem z rozdzielaczem wygląda perełka no ale to moja subiektywna opinia
|
|
#2130 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Cytat:
. Na żywo nie widziałam, bo z powodu trąby nie wypatrywałam . magdadro - dziękuję za odpowiedź. Nie wiem, czy to ta sama firma - może zorientujesz się, jak zerkniesz na stronę tej, o której piszę - http://www.argentioro.com/arg/catalog/ . Sama nie widziałam u nas koralików z tych kolekcji, ale jeśli to te same, które widziałaś będę wdzięczna z namiar na jubilera (czasami bywam w Krakowie ).edycja - dopiero zauważyłam Twój dopisek w poście. Skoro znalazłaś w Krakowie to pewnie i w Warszawie można je kupić. Pytanie, czy na żywo wyglądają ciekawie, czy raczej kiepsko się prezentują.
Mój Instagram - https://www.instagram.com/magbag13/ Edytowane przez magbag72 Czas edycji: 2011-01-20 o 23:01 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

świetna 

.

tylko ta cena...

A ten słoń to bardzo ciemny jest? ja go na żywo nie widziałam