Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 17:47   #3511
ekomonika
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

E.J. Jak go oleje będzie jeszcze gorzej... Nie wiem, może czas to zgłosić na policję ? Albo sprawę do sądu wnieść o zakaz zbliżania się do ciebie na xxx .
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:52   #3512
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
E.J. Jak go oleje będzie jeszcze gorzej... Nie wiem, może czas to zgłosić na policję ? Albo sprawę do sądu wnieść o zakaz zbliżania się do ciebie na xxx .
Chodziło mi bardziej o to by nic do niego nie mówić, nie odpisywać, nie odp.?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 18:28   #3513
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
co myslicie o takim jasnym kolorze wlosow jak na moim avatarze ? nie za sztuczny ? chcialabym miec takie jasne
hmm. to moim zdaniem bardzo 'cięzki' kolor, mało komu pasuje, a naprawdę niewielki odsetek w takiej platynce nie wygląda jak plastik

Cytat:
Hej Mam do was pytanie. Kupuję [ chcę kupić ] sukienkę przez allegro, nawet mam już jakąś propozycję, ale się waham. Kupić ją czy nie ?
http://allegro.pl/ds-1355l-elegancka...6.html#gallery
O jej, bardzo lubię takie. BRAĆ!

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
blondyneczko- kolor fajny ale bardzo niewielu on pasuje....

ja po dzisiejszych kolokwiach- zaliczylam i mam 4.5 jeszcze muszę dziś prace zaliczeniowa pisac a tak mi nie idzie ze masakra....

wiecie co- w poniedziałek powiedziałam temu natretnemu typowi że nic nie bedzie itp... a on dzis pisze czy sie nie zobaczymy.. jak mozna być tak poj..... ja juz nie wiem jak go spalawic....
Gratuluje tak pozytywnej oceny
A co do owego natręta, no nie wiem, ale ja bym chyba w ogóle się nie odzywała i udawała, że nie znam faceta.

Kupiłam dzisiaj pare kosmetyków m.in tez oslawiony na wizażu korektor do brwi
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 18:36   #3514
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Co to za puder brązujący?
przepraszam, zle napisalam, to jest puder rozswietlająco-brazujacy ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

buahhot oo to, jak do Ciebie doszła szczoteczka to może za niedługo też zobaczę swój zestaw. W sumie to byłoby fajnie, bo szampon mi się kończy.
z tego co widzialam na watku to dziewczyny dzis dostaja tylko sprzęt, nie wiem jak z kosmetykami

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 19:10   #3515
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Zuzia dzis byla niebywale grzeczna, zrobilam przy niej prawie cala makiete, teraz tylko ja posklejam i poukladam meble i bedzie good
a jak jej sie podobalo jak malowalam, pobilam bajke bo nie chciala juz jej nawet oglada

buahhot i jak ten puder? sama czaje sie za jakims lub rozem bourjois bo mam talon, ze za 29zl moge go miec, ale koloru nie umiem wybrac

Kitka, nie wiem co masz zrobic olej nie odpisuj, nie denerwuj sie, ze pisze, moze automatycznie kasuj to co on napisal nie wiem naprawde, to chore jest, ewentualnie napisz czy on nie potrafi czytac ze zrozumienie, ze wy razem nie bedzie i nie chcesz byc nawet jego kolezanka, bo irytuje Cie i nie lubisz go,nic Ci sie w nim nie podoba, najlepiej drukowanymi literami
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 19:13   #3516
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Zuzia dzis byla niebywale grzeczna, zrobilam przy niej prawie cala makiete, teraz tylko ja posklejam i poukladam meble i bedzie good
a jak jej sie podobalo jak malowalam, pobilam bajke bo nie chciala juz jej nawet oglada

buahhot i jak ten puder? sama czaje sie za jakims lub rozem bourjois bo mam talon, ze za 29zl moge go miec, ale koloru nie umiem wybrac

Kitka, nie wiem co masz zrobic olej nie odpisuj, nie denerwuj sie, ze pisze, moze automatycznie kasuj to co on napisal nie wiem naprawde, to chore jest, ewentualnie napisz czy on nie potrafi czytac ze zrozumienie, ze wy razem nie bedzie i nie chcesz byc nawet jego kolezanka, bo irytuje Cie i nie lubisz go,nic Ci sie w nim nie podoba, najlepiej drukowanymi literami
tzn tak jak pisalam wyzej jest to rozswietlajaco-brazujacy - ja chce kupic kolor Dore, bo jeszcze nie kupilam, czasu dzis jednak nie bylo, jutro chyba kupie

Stary 2011-01-20, 19:18   #3517
angelwithoutsoul
Raczkowanie

buahhot Aaaa wiem ostatnio zachwalała koleżanka ten puder

kitka Całkowicie się zgadzam z catee, powiedziałabym mu, że nie chce mieć z nim nic wspólnego i żeby dał Ci spokój, bo nie lubisz natrętów i ludzi, do których nic nie dochodzi

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 19:28   #3518
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tzn tak jak pisalam wyzej jest to rozswietlajaco-brazujacy - ja chce kupic kolor Dore, bo jeszcze nie kupilam, czasu dzis jednak nie bylo, jutro chyba kupie
po week przejde sie zobaczyc kolor
sama nie wiem w czym mi lepiej w rozu czy w bronzie, chcialabym taki pomieszany miec na policzkach najlepiej
Stary 2011-01-20, 19:37   #3519
Ewelina_89
Przyczajenie

witajcie ja tez chcialabym zakupic jakis bronzer, zastanawiam sie nad benefitem lub z EDM, ale przegladając kolory jakies takie sztuczne jakiego bronzera sie nie dotkne to mnie zapycha was jakies zapychały ?
Ewelina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 19:48   #3520
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
buahhot Aaaa wiem ostatnio zachwalała koleżanka ten puder

kitka Całkowicie się zgadzam z catee, powiedziałabym mu, że nie chce mieć z nim nic wspólnego i żeby dał Ci spokój, bo nie lubisz natrętów i ludzi, do których nic nie dochodzi
Czyli kolejny powod by go kupic

Cytat:
po week przejde sie zobaczyc kolor
sama nie wiem w czym mi lepiej w rozu czy w bronzie, chcialabym taki pomieszany miec na policzkach najlepiej
Taki rozowy rozswietlajacy mam w kulkach z natury, z firmy Sensique, hmm moze byc w sumie

Cytat:
Napisane przez Ewelina_89 Pokaż wiadomość
witajcie ja tez chcialabym zakupic jakis bronzer, zastanawiam sie nad benefitem lub z EDM, ale przegladając kolory jakies takie sztuczne jakiego bronzera sie nie dotkne to mnie zapycha was jakies zapychały ?
Nie, mnie nie

Stary 2011-01-20, 19:56   #3521
caate
Zakorzenienie

GG do caate

a ja mam dylemat nad ziemia egipska z bi kor, przypomnialo mi sie o niej jak w kolobrzegu pozyczalam od kolezanki, taak mnie kusi...
a wyplata bedzie udana i nie wiem sama juz...

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
mnie te w klukach...
u mnie problem taki, ze tego typu kosmetyki szybko znikaja z twarzy, jedynie revlon byl dobry, ale szalu nie robil z kolorem na mojej buzi
Stary 2011-01-20, 20:25   #3522
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj pare kosmetyków m.in tez oslawiony na wizażu korektor do brwi
a co to jest korektor do brwi?

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
samaraNW - dzięki za odp. Ale szczęściara z Ciebie, zazdroszczę tego niezapychania !
no, chociaż z tym mam dobrze

Cytat:
co myslicie o takim jasnym kolorze wlosow jak na moim avatarze ? nie za sztuczny ? chcialabym miec takie jasne
mi się nie podoba. strasznie sztuczny kolor.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 20:38   #3523
Donka94
BAN stały

samaraNW http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=27719 &next=1
Stary 2011-01-20, 20:39   #3524
Ewelina_89
Przyczajenie

przyciemnia to mocno brwi?
Ewelina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 20:41   #3525
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Mam do was pytanie. Kupuję [ chcę kupić ] sukienkę przez allegro, nawet mam już jakąś propozycję, ale się waham. Kupić ją czy nie ?
http://allegro.pl/ds-1355l-elegancka...6.html#gallery

rewelacyjna

Cytat:

ja po dzisiejszych kolokwiach- zaliczylam i mam 4.5 jeszcze muszę dziś prace zaliczeniowa pisac a tak mi nie idzie ze masakra....

wiecie co- w poniedziałek powiedziałam temu natretnemu typowi że nic nie bedzie itp... a on dzis pisze czy sie nie zobaczymy.. jak mozna być tak poj..... ja juz nie wiem jak go spalawic....
gratulacje a co do gościa... może jakby K z nim pogadał bez rękoczynów oczywiście to wreszcie by do niego dotarło??

Alessandra
sauna sauna, było super, ale masaż to chodziło mi że na zajęciach, czyli ja masowałam :P ale tez fajnie było

Cytat:
okropny, ale kto co lubi. dla mnie plastikowy

ja niedawno wróciłam od Tż, zaraz wpadam do łazienki... byłam dziś w szpitalu chciałam zapisać się do ginekologa, niestety na prywatnego mnie nie stać, i zależało mi żeby zapisać się do kobiety, no to czego się dowiedziałam? że najbliższy termin w kwietniu, a zapisy będą w lutym. Wyszłam z kwitkiem po raz drugi, i poszłam do innej przychodni, zapisałam się do faceta ale polecanego przez kol i już w przyszłym tygodniu wizyta. Ponadto zapisywałam koleżankę, która jest niepełnoletnia, w szpitalu miałaby problem z przyjęciem, musiałaby wejść z osobą, która ukończyła 18 rok życia na badanie, a w tej przychodni wszystko bez problemu, a ponadto zdziwieni byli kiedy pytałam czy koleżanka 17nastoletnia może wejść sama do gabinetu. Wolałabym do babki, ale jak mam czekać tyle czasu to Może źle nie będzie Jutro zajęcia do 12 a wieczorkiem prawdopodobnie pojadę na basen z Tż, ostatnio to tylko sie objadam, taki mam apetyt że masakra :P grupa śmieje się ze mnie że bułki większe ode mnie :p no ale wiola głodna - wiola zła

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 20:42   #3526
samaraNW
Zakorzenienie

dziwna nazwa, aż sobie nie potrafiłam wyobrazić co to może być
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 20:44   #3527
Donka94
BAN stały

Cytat:
przyciemnia to mocno brwi?
jest wersja czarna i brązowa, ja mam czarną. A intensywność zależy od tego ile razy pociągniesz brwi można stopniować
Stary 2011-01-20, 22:03   #3528
ekomonika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Chodziło mi bardziej o to by nic do niego nie mówić, nie odpisywać, nie odp.?
No właśnie mogą być problemy z nim... Najlepiej by było na policję to zgłosić, nikt nie wie co siedzi w głowie desperatom...

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
jej, bardzo lubię takie. BRAĆ!
No nie wiem właśnie, waham się... Kurdę, jest jeszcze taka sama tylko że kremowa, ale chyba nie wezmę żadnej...
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
rewelacyjna
Dzięki
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:23   #3529
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cześć. Jutro wreszcie się wyśpię moja opiekunka praktyk powiedziała żebym nie przychodziła bo ma tylko 2 godziny. Byłam dzisiaj w Rossmanie kupiłam żel do mycia twarzy Bourjois i puder Synergen.

Blondyneczka jak dla mnie ten kolor włosów jest za jasny i tak jak mówią dziewczyny mało komu pasuje.
Donka94 ciekawy ten korektor do brwi, gdzie można go kupić?

Jutro zrobię sobie duże spamowanie bo w sobotę spotykam się z TŻ
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 22:52   #3530
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

loluska też nie byłam przekonana do facetów ale tak jakoś wyszło,że poszłam bo miałam za darmo z ubezpieczalni i nie było źle, wręcz przeciwnie - nawet lepiej niż u babki

Ja tak na chwilę wpadłam. Czekam aż włosy trochę w ręczniku podeschną.
Była podstawa i umycie włosów. Zaraz je wysuszę i pójdę spać bo o 5:30 pobudka

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 23:15   #3531
caate
Zakorzenienie

GG do caate

mam juz mniej wiecej poklejona makiete, nawet ladnie mi to wychodzi

martwie sie, bo TZ nie odzywa sie od 15 poszedl robic projekt i jak wyladowal na jakies imprezie to mu jaja chyba urwe, bo jak zwykle nie bede przez niego mogla spac bo bede czekac na tel, a pobudka o 6... to juz widze jak sie wyspie:kwasney:

z mojego spa, to podstawa i maska stapiz na 20min, nie mam na nic czasu, chce juz poniedzialek i zadbac o siebie wreszcie.

dobranoc piekne
Stary 2011-01-20, 23:42   #3532
honey1012
Wtajemniczenie

Hey dziewczyny u mnie dzis tylko podstawa

Kitka gratuluje ze tak ładnie pozdawalas

Cytat:
Tz byl jak sie ciesze, ze go zobaczylam... tak dawno sie nie widzielismy przez ta nauke i moja prace...

ja pilniczek kupilam szklany i ejstem zachwycona! swietnie piluje, nie ma zadziorow i po nim mam takie wrazenie paznokci twardych mam taki:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=16439&next=1

dziewczyny co to moze byc, pomalowalam paznokcie odzywka nail tek ta:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kt=7801&next=1 i paznokcie tak mnie szczypia, bola, pieka ze zaraz nie wytrzymam co to moze byc? polozylam ta odzywke na ta http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=17239&next=1 wczoraj malowalam przed snem i troche szczypalo,ale chwilowo myslalam ze to swiezo podraznione paznokcie, ale dzisiaj bola jeszcze bardziej...
A gdzie kupiłas ten pilnik?

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 23:45   #3533
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
A ja dziś się tak pospamowałam, że aż się lepiej czuję Mam dzisiaj takie mięciutkie włosy i skórę , że mm
Ogólnie byliśmy dziś odwiedzić babcię Tż'a i jak się ucieszyła, że przyszliśmy i że ja też jestem i do mnie "mój misiaczek kochany przyszedł" i taki uśmiech od ucha do ucha i wycałowała mnie, tak mi się miło zrobiło - a z tym misiaczkiem, to chodzi o to, że noszę tą puchową czapę i tak mnie nazywa jak mnie widzi A ja ją tak lubię, jest zawsze uśmiechnięta, bezpośrednia, szczera i za każdym razem z nią tak śmiesznie jest i zawsze jak wychodzi dobiera szminkę do koloru czapki (a ma lat jakoś 87? bynajmniej pod 90 ) i ma tylko kilka siwych włosów na głowie(nigdy nie farbowała)! Dobra koniec offa, zabieram się za czytanie

_blondyneczka_, E.J
- dzięki za odp. Ale jednak zrobiłam w piekarniku, bo tak jak mówisz E.J - tłuszczu się nie daje i takie pyszne wyszły

_blondyneczka_ - niee, totalnie mi się taki kolor nie podoba, totalnie sztuczny...

E.J - oo, to super, że już lepiej się czujesz !!

ekomonika - fajniutka sukieneczka, taka inna, oryginalna

Kitka - gratulacje! Dasz radę, zdolniacha z Ciebie, wszystko się uda Co za koleś, no jak ja nienawidzę takich natrętów Kurczę, tylko mam nadzieję, że on z tego typu nieszkodliwych, bo wiesz, niektórzy to obsesje mają ...Ale myślę, że on to ten "spokojniejszy" natręt

angelinmyheart
- taak,kochaną...tak mi podniosła ciśnienie przy obiedzie, że normalnie myślałam, że ją roztrzaskam za przeproszeniem - człowiek się stara, robi obiad i to w takich godzinach żeby miała cieplutki jak przyjdzie i nie musiała odgrzewać a ta przychodzi, gdzieś to wszystko ma, totalna olewka, drze się, że jej przeszkadzam tam w czymś, w ogóle nie docenia, pozmywać też nie zmyje a bo po co, no gotowałam się cała No pewnie, korzystaj póki jest okazja!! Myślał nad finansami i rachunkowością zaocznie albo dziennie, ale sądzę, że i tak nie pójdzie, chociaż bardzo bym chciała i wiem, że on też by chciał mimo wszystko, ale jak mówiłam - jak on sobie nie zarobi, to nikt mu nie da, nikt go nie wesprze i tak się koło zamyka.. O, byliście na karaoke, super! Myśmy kiedyś sobie takie w domu ze znajomymi zrobiliśmy, to tak śmiesznie było

caate - to dziś Ci się udało, no no, pobić bajkę, to już coś , jeśli chodzi o dzieciaczki Trzymam kciuki, żeby Tż się odezwał i żebyś mogła w spokoju iść spać Znam takie sytuacje i to niestety bardzo dobrze z własnego związku z moim Tż'em (przepraszam - teraz jest na etapie "zmiany w każdym zakresie życia, żeby Ola w końcu nie cierpiała, nie wkurzała się etc. "zobaczymy, na razie idzie mu dobrze, ale czekam na dalsze postępy )

loluska - aa , to przepraszam nie zrozumiałam A co do ginekologa - z tego co wiem, to wszystkie koleżanki zachwalają właśnie facetów ginekologów, bo podobno są o wiele wiele delikatniejsi, subtelniejsi i maja większe poczucie humoru, co rozładowuje atmosferę

Dzisiejsze SPAmowanie:
- pokrzywa do picia x2
- dużo mineralki z cytryną

Włosy:
- umyte "dzieciaczkiem" Babydream
- maska Gloria na 1,5h
- odżywka bursztynowa, Farmona
- serum termoochronne, Marion
- jedwab, CHI na końcówki
- pianka, TRESemme na objętość
- odżywka w spray'u Lekkie i Mocne, Pantene

Twarz:
- peeling kremowy, Avon "rozcieńczony" żelem Babydream
- maseczka nawilżająca, Under20 pod makijaż zamiast kremu
- filtr spf50, SVR
- żel uniwersalny, Babydream
- retinoid, Locacid500 na noc
- punktowo Tribiotic na ranki na noc
- żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek na noc
- gruba warstwa kremu Bambino na usta na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- długa, odprężająca kąpiel
- żel rozgrzewająco-wyszczuplający, Ziaja x2
- krem Nivea Soft
- peeling domowej roboty - cukier + oliwa z oliwek
- depilacja nóg i bikini
- krem Bambino na łokcie, kolana i stopy i na dłonie przed samym spaniem będzie

Kurczę, nie wiem co teraz robić, bo na razie tak mi się totalnie spać nie chce... A jutro muszę wstać o 8:30, noo już to widzę

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 23:50   #3534
honey1012
Wtajemniczenie

_Alessandra jetes zadowolona z tej pianki TRESemme na objętość?

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 23:59   #3535
_Alessandra
Zakorzenienie

honey1012 - powiem Ci, że nawet bardzo! Jeśli chodzi o objętość to spełnia swoje zadanie w 100 procentach, nie obciąża, a mam cienkie i delikatne włosy, także zwracam na to dużą uwagę, na drugi dzień jeszcze widać efekt objętości - wiadomo subtelny, ale jest, nie są takie przyklapnięte, i do tego zauważyłam ostatnio, że ta pianka się...błyszczy, ma takie mikroskopijne drobinki które pięknie się mienią, i dzięki temu włosy też delikatnie błyszczą I jest wydajna, bo potrzeba naprawdę niewiele jej użyć. Także polecam

O, wiem co zrobię - poczytam bloga snowhitee !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 01:10   #3536
marthaaa
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
Ja właśnie, tzn. 20 stycznia skończyłam 18 lat
Mam totalnie zły humor, ale mniejsza...
Dostałam od mamy bransoletkę Pandory i 18 tulipanków oraz coś na umilenie dnia(czyt. słodycze),bowiem jestem nadal chora, jutro idę do lekarza, do poniedziałku muszę się wyleczyć Jeszcze mnie ciocia nastraszyła, że na grypę ludzie umierają, a ja ciągle choruję już od sylwestra i mój organizm jest osłabiony, wycieńczony...Jak na razie to ze świętowania nici, ale nadrobię, za tydzień, bo zaczynają mi się FERIE

Ostatnio się pospamowałam(wczoraj i przedwczoraj), bardzo spodobała mi się maseczka do twarzy z Avonu Planet Spa z morza martwego czy jakoś tak...Dziś podstawa,bo choróbsko nie pozwala na więcej

Blondyneczko
- zgadzam się, że kolor nie każdemu pasuje
Ekonomika, mnie się ta sukienka nie widzi.
Kitka, gratulacje znowu Ci się udało widzisz jaka zdolna jesteś a z facetem chyba musi się rozprawić TWÓJ TZ
Caate ,nie denerwuj się tak TŻtem, bo złość piękności szkodzi a dla Zuzi to Ty chyba jesteś lepsza jak mama

Co do ginekologa - ja byłam u faceta i podobno są delikatniejsi

Dziewczyny, chciałabym wiosnę, naprawdę

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 01:21   #3537
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 01:28   #3538
Donka94
BAN stały

Marthaaa,Ciagłego uśmiechu na twarzy, braku powodów do zmartwień, duuużo miłości, samych słonecznych dni, przyjaciół na których możesz liczyć, chwil, które warto zapamietać i jak najpomyślniejszego zdania matury. Poza tym nigdy nie mów nigdy, żyj pełnią życia i bądz tak piękna jak teraz, zawsze !

'...zawsze być lojalnym, by nie zdradzić innych słowem. Trzymać się słów, by słowa nie były jałowe.
... prawda ona zawsze wyzwala. Prawda ratuje gdy wszystko inne nawala.
... zrozumienie, bo ludzie są różni. Ważne znaleźć wspólne wśród wielu różnic.
...kompromis, trzeba go wypracować. By relacja była kolorowa, a nie szara i jałowa.

Bo miłość ona jest najważniejsza.Miłość od nienawiści zawsze dużo potężniejsza "
Stary 2011-01-21, 01:35   #3539
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Ja właśnie, tzn. 20 stycznia skończyłam 18 lat
Mam totalnie zły humor, ale mniejsza...
Dostałam od mamy bransoletkę Pandory i 18 tulipanków oraz coś na umilenie dnia(czyt. słodycze),bowiem jestem nadal chora, jutro idę do lekarza, do poniedziałku muszę się wyleczyć Jeszcze mnie ciocia nastraszyła, że na grypę ludzie umierają, a ja ciągle choruję już od sylwestra i mój organizm jest osłabiony, wycieńczony...Jak na razie to ze świętowania nici, ale nadrobię, za tydzień, bo zaczynają mi się FERIE

Ostatnio się pospamowałam(wczoraj i przedwczoraj), bardzo spodobała mi się maseczka do twarzy z Avonu Planet Spa z morza martwego czy jakoś tak...Dziś podstawa,bo choróbsko nie pozwala na więcej

Blondyneczko
- zgadzam się, że kolor nie każdemu pasuje
Ekonomika, mnie się ta sukienka nie widzi.
Kitka, gratulacje znowu Ci się udało widzisz jaka zdolna jesteś a z facetem chyba musi się rozprawić TWÓJ TZ
Caate ,nie denerwuj się tak TŻtem, bo złość piękności szkodzi a dla Zuzi to Ty chyba jesteś lepsza jak mama

Co do ginekologa - ja byłam u faceta i podobno są delikatniejsi

Dziewczyny, chciałabym wiosnę, naprawdę

sto lat!!!!

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 08:23   #3540
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć Kobitki

catee Dobrze, że piszesz o tej ziemii egipskiej, bo też jakiś czas temu się nad nią zastanawiałam Powiedz mi ona ma tylko jeden odcień? Bo jak szperałam po necie to niczego nie znalazłam.

marthaaa Sto lat!!!!!!!!!! I spełnienia marzeń

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości