Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 23:49   #661
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)

Nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Nie. Jeśli już to bardziej ta Mocha Swirl, ale u tak nie bardzo.
Moja Mocha Swirl też nie wygląda jak Mocha Swirl

Cytat:
Napisane przez imy Pokaż wiadomość
Na Rolniczym a dlaczego pytasz?
Z ciekawości

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Bardotka 60D z Kostara zdecydowanie nie jest dla mnie... Pierwszy uświadomiony stanik okazał się totalnym niewypałem ;[ Bardotki raczej w ogóle nie są mi pisane.
Kiedyś też ją chciałam zamówić, ale ludzie pisali, że jest kiepska, robi stożki itp.
Jak napisałaś, że wreszcie sobie kupiłaś z mamą dobrze dobrane biustonosze, to myślałam,

Cytat:
E milko, taka:
http://www.intimo2day.pl/images/1205920320017.jpg
http://deneo.pl/allegro/kontri/1288098598.jpg

Jest śliczna na żywo, ale mnie bardotki nie pasują, no i wydaje mi się, że jest na mnie za mała, bo mi lewa pierś wypływa górą i robi się górka ;x
No to istotnie jest za mała

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Tak, ale niestety tylko 10 dni. Jeśli ktoś się wybiera, zdecydowanie trzeba pojechac na dłużej. Udało mi się zobaczyć Tokio, Kioto i Hiroszimę. Teraz moim marzeniem jest odwiedzić Moskwę
Moskwę \

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Do Paryża i Londynu

Cytat:
Napisane przez Mjucaczek Pokaż wiadomość
nienawidzę Cię.
do USA są limity, nie wiem jak do Londynu. w USA jest do 100ml każdy produkt. na stronie LOT-u możesz poczytać o limitach, wszystko tam jest
Chyba teraz już wszędzie jest do 100 ml.

Cytat:
Ale bilety i noclegi opłaciliśmy już teraz.

LOTem nie lecę, bez przesady :P

Dziękuję Tanie linie, różni przewoźnicy. Czyli po 100 ml i do woreczka. Nie mam bagażu podróżnego, tylko podręczny, na większy mnie nie stać.
Gdzie nocujecie? I ile Wam to wyszło?

Bagaż rejestrowany kosztuje ok. 60 zł za lot w jedną stronę, może to rozważcie jednak, bo do podręcznego nie można brać masy rzeczy.
Jak byłam z TŻtem we wrześniu na 5 dni w Londynie to wzięliśmy jeden duży bagaż plus każdy swój podręczny (z tym, że ja małą walizkę, a on tylko torbę) i ledwo się pomieściliśmy. Ale braliśmy sobie jedzenie

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 00:04   #662
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Mju bedziesz jutro koło 12-13 dostepna?
bo bym po te herbatki podskoczyła ale jeszcze nie wiem dokłądnie o ktorej bo jeszcze do Lidla chce wstapic po drodze

aaa i ustalimy co ewentualnie z ta Euphoria ja jak nie zapomne to ja zabiore i zobaczysz ile jej jest
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 00:18   #663
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Si, Cholerka jest Cholernie Chora...po nocy bez snu pojechałam rano wygłosić referat, po czym od razu wróciłam do domu i poszłam spać, bo od 21 mamy pisać pracę ze znajomą...

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
rozbierały dzisiaj Chloe i Parisienne, a ja za późno sprawdziłam zbiorowe
Za którymi płaczesz? Mam Parisienne, co do których mogłybyśmy się jakoś dogadać
Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Cala walizka wodki, piwa i miesa Do USA nie wolno tego zabierac...Moi znajomi, ktorych odwiedzialam, lecieli 3 miesiace wczesniej i im wszystkie konserwy pootwierali, zabrali kabanosy itp...A ja przez pol lotniska szlam ze smierdzaca walizka (jedno piwo wystrzelilo) i udawalam ze to nie moj bagaz tam smierdzi

A na pytanie celnika o jedzenie pokazalam chipsy, ktore dostalam w samolocie i sie glupio usmiechalam:brzy dal:
Agentka A na spotkaniach wizażowych takie uroczne, niewinne i smukłe dziewczę
Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Lenko,
Nie wiem co chcesz od włosów. Wyglądałaś bardzo dobrze.
Były nieumyte ale dziękuję Za to u Ciebie rzuciło mi się w oczy, że na twarzy jakbyś zeszczuplała. Nie przesadź!

Dziewczynki, będę robić zamówienie tutaj http://www.smartcoffee.pl/

Czy któraś chciałaby się dołączyć? Ja zamawiam aromaty do kawy - są bardzo polecane przez znajome znajomej (dietujące się ). Przewagą tych aromatów nad innymi jest brak cukrów i tłuszczy w składzie Jest tylko glikol propylenowy (standard w aromatach) oraz woda. A smak obłędny ;>
Jeśli będą chętne, to założę wątek w Klubie

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 01:23   #664
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
Mju bedziesz jutro koło 12-13 dostepna?
bo bym po te herbatki podskoczyła ale jeszcze nie wiem dokłądnie o ktorej bo jeszcze do Lidla chce wstapic po drodze

aaa i ustalimy co ewentualnie z ta Euphoria ja jak nie zapomne to ja zabiore i zobaczysz ile jej jest
Hm, o 13, muszę się ogarnąć, może coś posprzątać :P Ok, to ją weź. Moja siostra ją ma i rzadko używa, ale nie chcę od niej żebrać Kiedyś mi dała próbki (takie jak masz z atomizerkami 3ml - chyba tak pisałaś), zaaakochałam się! Nie lubię tak silnych zapachów, ale ten mnie uwiódł!
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...

Mjucaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 07:20   #665
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Napisz mi chociaż, czy jesteś chętna. Ja Ci przypomnę jakiś czas przed koncertem żebyś się zdecydowała.
Oczywiście, że jestem chętna

Miłego dnia

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 07:50   #666
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Do Paryża i Londynu
Ale fajnie
Na pytania odnośnie Paryża mogę odpowiadać, bo kawałek życia tam spędziłam.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 08:24   #667
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Ucze sie od 7 rano zaraz sie wystroje, lece na laborki a pozniej egzamin..ble

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ale przecież możesz mieć chyba za darmo dwa - walizkę, którą oddajesz wcześniej (limity do kilkunastu kg zwykle), i tam możesz załadować wszystko, no i małą torebkę jako bagaż, który bierzesz ze sobą na pokład, i tam tylko te najpotrzebniejsze rzeczy.
(też byłam zielona, ale się pierwszy raz leciało w te wakacje, to mogę udawać mądrą )

kurde. piecyk gazowy nam zgasł i się nie chce zapalić trzeba na jakiś serwis zadzwonić, ale mam nadzieję że nie zażyczą sobie kasy jak to nic poważnego tylko jakaś pierdoła... nie wiecie jak to jest?
Lecialas lotem czarterowym? czyli takim z biura podrozy? Bo tam mozna miec walizke zawsze Przy tanich liniach lotniczych niestety za bagaz glowny trzeba doplacic, bezplatny jest tylko podreczny-Malla przed wylotem przekop internet i juz Bo niektore linie jako podreczny uznaja mala walizke a inne czepiaja sie, jezeli nie miesci sie ona w podanych przez nich rozmiarach (co do centymetra!)
A co do piecyka-moze to bateria sie wyczerpala? Albo cos sie tam zapchalo...Jakby ktoras znala kogos dobrego do piecykow to ja rowniez prosze o kontakt

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 08:40   #668
2016070953
Konto usunięte

jeżeli chodzi o piecyki gazowy to ja bym zadzwoniła bo jakiegoś fachowca, sama bym się nie podjęła
najlepiej jest znaleźć sobie w necie kontakt do fachowca poprzez stronkę serwisową producenta pieców
Dobrze, że już piątek.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:44   #669
Malla
Nie depcze krokusów

aaaaaaa, zostawiłam ciepłego mężczyznę w łóżku

Mam parę pytań, jestem totalnie zielona podróżniczo:
- Czy KREM to też PŁYN? Z tego co kojarzę, to tak, więc wrócę z Anglii opalona
- Czy skasują mi perfumy, które kupię na lotnisku?
- Gdzie mogę kupić małe pojemniczki, żeby porobić odlewki, odsypki i odmaziajki?
- Najbardziej się boję, że będę miała okres... Można brać do podręcznego leki? W regulaminach przewoźników nie znalazłam, a o ile przeciwbólowe można kupić wszędzie, przeciwkrwotoczne będę musiała wziąć ze sobą...
Cytat:
Cala walizka wodki, piwa i miesa Do USA nie wolno tego zabierac...Moi znajomi, ktorych odwiedzialam, lecieli 3 miesiace wczesniej i im wszystkie konserwy pootwierali, zabrali kabanosy itp...A ja przez pol lotniska szlam ze smierdzaca walizka (jedno piwo wystrzelilo) i udawalam ze to nie moj bagaz tam smierdzi

Cytat:
Malla[/B] - one tak jechały, ważyły o jakieś 9kg więcej każda, przyda Ci się! W Faktach widziałam
Można mieć jedną kurtkę, parasol i szal, nic na głowie :/ Może zrobię parasol z ubrań? Rozwieszę je na drutach...
Cytat:
Wyłączyłam już kurnik, jesteś tam jeszcze?
Śliczny avek
Cytat:
ale przecież możesz mieć chyba za darmo dwa - walizkę, którą oddajesz wcześniej (limity do kilkunastu kg zwykle), i tam możesz załadować wszystko, no i małą torebkę jako bagaż, który bierzesz ze sobą na pokład, i tam tylko te najpotrzebniejsze rzeczy.
(też byłam zielona, ale się pierwszy raz leciało w te wakacje, to mogę udawać mądrą )
Lecę tanimi liniami, bagaż jest drogi, można mieć tylko podręczny do 10 kg, nie można mieć żadnej torebeczki, tylko reklamówkę z towarami kupionymi na lotnisku i telefon. No i przede wszystkim nie chcemy się taszczyć po mieście z kilkoma walizkami, bo nam rąk nie wystarczy
Cytat:
kurde. piecyk gazowy nam zgasł i się nie chce zapalić trzeba na jakiś serwis zadzwonić, ale mam nadzieję że nie zażyczą sobie kasy jak to nic poważnego tylko jakaś pierdoła... nie wiecie jak to jest?
Starszy czy nowszy? Jak nowszy, to może być bateryjka, a jak zapalasz zapałkami, to niestety speca trzeba wołać. Na naprawę mojego wydałam już 300 zł, ciągle gaśnie, było 3 różnych speców i nikt nic nie znalazł. Na szczęście daje się zapalić, ale czasem strach mieszkać samemu, gdy on świruje...
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Gdzie nocujecie? I ile Wam to wyszło?
W Londynie mam brata, więc jedzenia nie musimy brać ani martwić się o noclegi, a w Paryżu 2 tanie noclegi w hostelu, 4 km od wieży Eiffla. Chcemy tylko zobaczyć wieżę, katedrę i Luwr. Bilety lotnicze tak tanie, że grzech nie brać. Przejazd ze Stansted do Greenwich wyniesie nas więcej niż samolot. Mój brat wszystko organizuje, ja mam się tylko spakować i korzystać z umiejętności inglisz-frące :P
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Na pytania odnośnie Paryża mogę odpowiadać, bo kawałek życia tam spędziłam.
Cytuję, żebyś się później nie wymigiwała
Stary 2011-01-21, 09:53   #670
SdC
Zakorzenienie

ola_gie, dobry jest ten pasek?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 09:55   #671
Ineso
Matka Smoka

Malla, w Paryżu MUSISZ iść na Montmartre.
Luwr sobie raczej daruj - raczej mi nie wyglądasz na typ turysty, który wpada zaliczyć obowiązkowe punkty m.in. Mona Lisę i pyknąć zdjęcie Za dużo czasu tam stracisz a niewiele zpobaczysz.
Masz pół roku na zbieranie pojemniczków, spokojnie Ja ci mogę kilka buteleczek 20ml dać. Niedrogie na kremy ma ZSK. Żel do mycia i proszek do prania kupisz sobie tanio na miejscu w supermarkecie.
A z Londynu do Paryża czym?

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2011-01-21 o 09:56
Stary 2011-01-21, 10:14   #672
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość

Za którymi płaczesz? Mam Parisienne, co do których mogłybyśmy się jakoś dogadać
YSL Parisienne ? W oryginalnym opakowaniu czy odlewkę ? Ile ? I jak, kiedy (jeśli idzie o pieniądze to wolałabym w przyszłym mies.) chcesz się dogadać ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 10:35   #673
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Malla, w Paryżu MUSISZ iść na Montmartre.
Luwr sobie raczej daruj - raczej mi nie wyglądasz na typ turysty, który wpada zaliczyć obowiązkowe punkty m.in. Mona Lisę i pyknąć zdjęcie Za dużo czasu tam stracisz a niewiele zpobaczysz.
Chcę zobaczyć na własne oczy dzieła sztuki, które oglądałam tylko w podręcznikach
Cytat:
Masz pół roku na zbieranie pojemniczków, spokojnie Ja ci mogę kilka buteleczek 20ml dać. Niedrogie na kremy ma ZSK. Żel do mycia i proszek do prania kupisz sobie tanio na miejscu w supermarkecie.
Myślałam o sklepach w Krakowie, ale mam tyle czasu, że może na jakieś zamówienie się załapię :P Do mycia buzi, ciała i włosów wezmę jakieś miniaturki z Rossmanna, ale krem do buzi i filtr będę musiała odlać. Nie wiem jak z kolorówką - mogę wziąć cały puder sypki? Nie zamkną mnie za bambusa? :P
Cytat:
A z Londynu do Paryża czym?
Samolotem, łącznie koszt do Anglii przez Francję i z powrotem do Polski wyniesie jakieś 500 zł 250 zł za noclegi w Paryżu. Więcej niż 2000 zł nie mogę wydać, więc reszta pójdzie na komunikację miejską i zwiedzanie, nie będę robić żadnych zakupów (po co, skoro można zamówić to samo przez neta).
Stary 2011-01-21, 10:55   #674
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Hm, o 13, muszę się ogarnąć, może coś posprzątać :P Ok, to ją weź. Moja siostra ją ma i rzadko używa, ale nie chcę od niej żebrać Kiedyś mi dała próbki (takie jak masz z atomizerkami 3ml - chyba tak pisałaś), zaaakochałam się! Nie lubię tak silnych zapachów, ale ten mnie uwiódł!
i tak dopiero wstałam wiec mysle ze troche pozniej wpadne
Stary 2011-01-21, 11:11   #675
Mjucaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
i tak dopiero wstałam wiec mysle ze troche pozniej wpadne
ja też niedawno

krowa mać jest CUDOWNA! długo by mówić, ale ona myśli, że będę z nią rozmawiać przez karteczki typu post-it jak będą teraz jakieś w kuchni to od razu je wywalę
Moja współlokatorka pojechała do domu, kobieta bez serca ;< ta na mnie z nożem wyskoczy, po tym co jej odpisałam w jej durnej karteczce

Stary 2011-01-21, 11:14   #676
Ineso
Matka Smoka

Shiruvii - jesli jeszcze nie byłaś w Schleckerze, to bardzo bym prosiła jeszcze o krem do rąk, niestety nie mam zdjęcia. Do rąk i paznokci (Hand&Nagel) z aloesem i czymś (chyba kearatyną) - biała tubka, marka Rilanja (m.własna Schleckera), ok. 3,50zł

Malla, Luwr jest masakrycznie wielki. Nie wiem co dokładnie chcesz zobaczyć, ale zakładając, że kilka rzeczy w różnych segmentach - więcej czasu stracisz na łażenie i szukanie niż patrzenie. Szkoda kasy też. Dwa dni w Paryżu to malusio. Jak już musisz ,,zaliczyć" muzeum to polecam Orsay z impresjonistami. Komunikacja w Paryżu jest dość droga. W którym miejscu dokładnie masz hostel? Spróbuję Ci znależć optymalną kartę miejską, na turystycznej strasznie zdzierają kasę.
W moim bagażu filtry też zawsze zabierają najwięcej miejsca
Stary 2011-01-21, 11:22   #677
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Bo niektore linie jako podreczny uznaja mala walizke a inne czepiaja sie, jezeli nie miesci sie ona w podanych przez nich rozmiarach (co do centymetra!)
własnie dlatego koleżanka pożyczała ode mnie walizkę w listopadzie bo mam taka która mieściła się w wymiarach...... walizki do tej pory nie oddała bo oderwała kółko i ją "naprawia"

Malla jakby co to ja Cię mogę poratować pojemniczkami 10ml po żelach pod oczy
przechowuję je włąśnie dla takich sytuacji
Stary 2011-01-21, 11:23   #678
Mjucaczek
Zadomowienie

Ta wariatka obkleiła pół ściany w kuchni karteczkami

Malla, ja kiedyś zamawiałam jakiś 'zestaw podróżny' w Klubie Dla Ciebie, czy czymś takim. różne butelki na żele, kremy, naprawdę fajne!

Którejś stanik?

Edytowane przez Mjucaczek
Czas edycji: 2011-01-21 o 11:24
Stary 2011-01-21, 11:27   #679
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Mju a co ona na tych karteczkach wypisuje ?
Stary 2011-01-21, 11:36   #680
Mjucaczek
Zadomowienie

Hula - gdybym ja to czytała
zaczęło się od "proszę sprzątać po sobie stół w kuchni!" padłam ze śmiechu,bo szafka w kuchni tydzien była brudna od jej sosu :p odpisałam jej, że ma rację, powinna zacząć sprzątać, tylko szybciej niż szafkę ubrudzoną sosem. Zakończyłam "pozdrawiam, Ania : ) "
wchodzę w nocy, a tam 4 karteczki, przeczytałąm początek i stwierdziłam, że nie warto reszty "to było tylko raz, a ty..." itd. wolałam się nie denerwować, bo ona jest niesamowitym brudasem i trzeba po niej sprzątać. zirytowałam się i odpisałam, że jak jej źle to co tu jeszcze robi, przecież nikt i nic jej nie trzyma.
Wspomniałam też, że my przynajmniej umiemy spuścić po sobie wodę, napisałam, że karteczki to nie mój poziom i myślałam, że to koniec, że mnie dopadnie w kuchni... a ona znowu odpisała
ach, pani prawnik

oczywiście mniej chaotycznie i bardziej złośliwie jej odpisałam zabawna dziewczynka ;p

Czas edycji: 2011-01-21 o 11:40
Stary 2011-01-21, 11:41   #681
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaaa, zostawiłam ciepłego mężczyznę w łóżku

Mam parę pytań, jestem totalnie zielona podróżniczo:
- Czy KREM to też PŁYN? Z tego co kojarzę, to tak, więc wrócę z Anglii opalona
- Czy skasują mi perfumy, które kupię na lotnisku?
- Gdzie mogę kupić małe pojemniczki, żeby porobić odlewki, odsypki i odmaziajki?
- Najbardziej się boję, że będę miała okres... Można brać do podręcznego leki? W regulaminach przewoźników nie znalazłam, a o ile przeciwbólowe można kupić wszędzie, przeciwkrwotoczne będę musiała wziąć ze sobą...
1- krem też się zalicza do tych płynnych rzeczy,
2- zakupów ze strefy bezcłowej nie biorą pod uwagę, możesz kupić co chcesz i nie ma problemu,
3- kup sobie najlepiej miniaturki kosmetyków, żeby nie było problemu, że coś przelane Ci się wyleje, bo będzie nieszczelnie zamknięte
4- mnie się nigdy nie czepiali o leki.. najlepiej włóż do kieszeni ;p

Cytat:
Samolotem, łącznie koszt do Anglii przez Francję i z powrotem do Polski wyniesie jakieś 500 zł 250 zł za noclegi w Paryżu. Więcej niż 2000 zł nie mogę wydać, więc reszta pójdzie na komunikację miejską i zwiedzanie, nie będę robić żadnych zakupów (po co, skoro można zamówić to samo przez neta).
podasz namiar? też bym się wybrała do Paryża

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 11:41   #682
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

też raz powiesiłam kratkę w kuchni swoją drogą to wisi do dzisiaj

tylko że jak u mnie mieszka 8 osób to ciężko do kazdego dotrzeć bo niektórych dziewczyn potrafię nawet miesiąc nie widzieć ani razu

napisałam że jeżeli każdy będzie troszkę bardziej się starał to w kuchni będzie przyjemniej i nei bedziemy się wstydzić zaprosić gości
o dziwo przez miesiąc w kuchni był błysk
Stary 2011-01-21, 11:44   #683
kasiencja
Pani Buka

Mju, jaka laska
ale trzeba było nie bawić się w karteczki do niej

Malla, no to prawda, że może w tanich liniach jest inaczej. Musisz sama się dowiedzieć. Chociaż moja mama leciała tanimi, na pewno nie chciała wydawać dużo kasy, a brała dwa bagaże. Ja znalazłam fajną ofertę na e-sky, coś na zasadzie ostatnich miejsc i to było Air France, tylko kilkaset złotych taniej niż normalnie... I zamiast przesiadki Paryż-Lyon to TGV które normalnie jest drogie jak cholera też
a leki, to chyba tylko z receptą od lekarza i w oryginalnym opakowaniu.

piecyk mam nowszego typu, no ale nie poradziłam sobie z nim sama, o 14 ktoś ma przyjechać i zobaczyć.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 11:44   #684
Mjucaczek
Zadomowienie

Hula - tylko wiesz, że tak naprawdę ja i moja druga współlokatorka sprzątamy, a ta jest królową brudu i syfu. A to ona zwraca uwagę byśmy zostawiały porządek, bo raz zdarzyło się jej stół wytrzeć!
Mam nadzieję, że przynajmniej teraz wodę będą dokładniej spuszczać...

Kasiencja - ja jej napisałam, że nie będę bawić się w karteczki, a ona taki cyrk odstawia. Wyśmiałam ją po prostu w tej kartce. Cały czas ukrywa się przy chłopaku, a do niego nic nie mam, jeszcze się popłacze, albo zacznie mnie przepraszać Nie odzywa się do mnie od czasu, jak o 4 rano mnie obudziła, unika jak się da, Ola_gie miała rację, to ja jestem tą zastraszającą

Czas edycji: 2011-01-21 o 11:47
Stary 2011-01-21, 11:47   #685
baajeczna2
Wtajemniczenie

straszne macie problemy z tymi współlokatorami, współczuję..
proponuję wynająć jakiś luksusowy apartament z basenikiem, żebyście wszystkie-biedne-z-problemami mogły tam zamieszkać

Stary 2011-01-21, 11:48   #686
Mjucaczek
Zadomowienie

Bajka, pisałam ostatnio o śnie, że Neciak mieszkała w takim miejscu! Musi nas przygarnąć

Nie całować się po szyjach!

Czas edycji: 2011-01-21 o 11:50
Stary 2011-01-21, 11:49   #687
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Bajka, pisałam ostatnio o śnie, że Neciak mieszkała w takim miejscu! Musi nas przygarnąć
to jest myśl! oczywiście zakładamy, że Twoje sny są prorocze?

Stary 2011-01-21, 11:52   #688
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Lenka,
To się cieszę, że zauważalne Ale ostatnio w ogóle zmizerniałam. Na każdym kroku słyszę: "Coś Ty taka blada?" No wyglądam gorzej i kiepsko, dzisiaj spałam 9h Czuję się przez to lepiej
Nie, nie zamierzam przesadzić, dlatego ćwiczenia głównie kierunkuję na partie od pasa w dół, bo na tym mi zależy, nie na ogólnej utracie wagi

Wracając do naszej rozmowy o odchudzaniu, nie poszczę tak całkowicie. Jeden dzień w tygodniu mam taki, że zjem batona, ciastka albo tabliczkę czekolady

Kasiencja,
To zabieram Ci stanik Wezmę też paragon jakbyś potrzebowała zwrot zrobić

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 11:53   #689
Mjucaczek
Zadomowienie

Bajka Zawsze są! Neciak po prostu zauważyła, że COŚ wiem i teraz udaje wyprowadzkę, byśmy nie chciały korzystać z basenu

Stary 2011-01-21, 11:59   #690
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
ej, ale przecież można się po prostu całować, a nie wsysać szyję do gardła

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Kasiencja,
To zabieram Ci stanik Wezmę też paragon jakbyś potrzebowała zwrot zrobić

ok, ale nie wyrobię się na Rynek przed 15 skoro facet od pieca ma być na 14 no i nie wiem... później może?

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości