|
|
#2521 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
))Cytat:
i wcale nie koniecznie na jasno
|
|||
|
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko,że ja na pewno nie chcę koków i ciasnych upięć. Z kolei z rozpuszczonymi włosami też nie będzie dobrze,bo przy cienkich i delikatnych włosach welon może się zsuwać. Stąd pomysł na taką fryzurę- coś pomiędzy rozpuszczonymi a kokiem ![]() Cytat:
![]() Moje obrączki podrożały W czerwcu były tańsze z racji,że euro niżej stało. A teraz cena wzrosła o 400 zł za parę Niech się cieszą te z Was,które już mają obrączki.
|
||
|
|
|
#2523 |
|
Zadomowienie
|
A to zupełnie inna sprawa
haha no ale z pewnością masz też takie na grilla odpowiednie
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A właśnie tej sztuczności chcę uniknąć (i piszę to ja,która chcę doczepić sobie włosy |
||
|
|
|
#2526 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taki silikonowy nadaje się tylko do małych biustów. Ja mam duży i wszyscy mi odradzają... Bo ten silikonowy stanik praktycznie nie trzyma, a już na pewno nie podnosi biustu... Może odrobinę zbliża piersi do siebie, ale średnio się trzyma Z reguły zakłada się go tylko po to, żeby sutki nie prześwitywały przez bluzkę :PCytat:
Wiem, że może to tendencyjne, ale wprost na usta się ciśnie: takie cudownie klasyczne ![]() Co do sukienki, to ja też na necie pokazałam Bo mój jest wybredny i wolałam nie zamawiać, jak by mu się zupełnie nie spodobała. ![]() Cytat:
Ja z racji obfitego biustu muszę mieć stanik, a że nie mam bardotki żadnej to muszę się udać na polowanie :PCytat:
Cytat:
Więc ubierz się tak, jak zwykle na takie nasiadów z przyjaciółmi Bylebyś czuła się wygodnie.Co do włosów też mam dosyć cienkie włosy Też myślałam o doczepieniu, ale raz, że mi moja fryzjerka odradziła, a dwa, że mój TŻ powiedział, że on się nie zgadza, bo nie chce, żeby mnie złapał za buzię albo kark w trakcie całusa i żeby mu "włosy w ręce zostały" :PUff To się napisałam
|
|||||
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2528 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wypróbowałam i stanowczo stwierdziłam, że to nie dla mnie :P Ale może Tobie przypasuje Najlepiej, żebyś go miała na przymiarkę sukni, żebyś wiedziała, jak w sukni się w nim czujesz.
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do silikonowych biustonoszy dla małych piersi to też się nie trzymają, kupiłam sobie ze 3 lata temu i dwa razy włożyłam, bo się odklejał i musiałam go łapać A w lato to już w ogóle, trochę wilgoci, człowiek się spoci i stanik odpada
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Raczkowanie
|
co tak wszyscy milczą od wczoraj?
|
|
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
ja to ogólnie dziś w jakimś kiepskim nastroju jestem :P hehe
ale oczywiście nie podarowałam sobie przyjemności oglądania różnych ślubnych rzeczy w necie i zastanawiam się czy lepsze są tuby wystrzelające płatki czy lepiej zeby ktos tak normalnie platki rozrzucił
|
|
|
|
#2532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektórzy chcą, żeby przy wyjściu z Kościoła ich płatkami sypali Ale u mnie tradycją jest sypanie ryżem lub grosikami, płatkami rzadko A z takiej tuby, to mogą Ci wystrzelić wszędzie :P U mojej przyjaciółki wystrzelili jej po życzeniach przed Kościołem jak się całowała z mężem przed odjazdem na salę, a później na sesji zdjęciowej (super efekty ) i po pierwszym tańcu na sali Na zdjęciach lepiej wychodzą płatki/serduszka z takiej tuby, bo "ręcznie" to Ci nikt tak wysoko i równomiernie tego nie podrzuci :P A takie papierowe łatwiej się sprząta niż prawdziwe płatki, bo np na sali wystarczy pozmiatać, a płatki mogą przyklejać się do parkietu.
|
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i fajnie to wygląda co do rzucania po zyczeniach, to u nas zwykle zyczenia są na sali a nie pod kosciołem, więc to już odpada, a na sali to jakoś mi się te płatki nie widzą, ale do sesji zdjęciowej jak najbardziej!
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas pod Kościołem można rzucać tylko monetami- bo to wiadomo, że młodzi wyzbierają, na ryż ksiądz niechętnie patrzy bo to mimo wszystko jedzenie, a płatki już w ogóle odpadają, chyba, że ktoś to później pozamiata...
A wiadomo, kto będzie po ślubie zamiatał
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, cisza przez parę dni była, ale muszę się odezwać, bo dostałam wczoraj nasze zaproszenia i jestem zachwycona, zapłaciliśmy za 90 zaproszeń 114 zł, zaproszenie+koperta za 1,10 zł plus koszt wysyłki, zaproszenia są śliczne, eleganckie, ekspresowa realizacja zamówienia. Zamawiałam na Allegro i jestem na prawdę zadowolona
|
|
|
|
#2536 |
|
Rozeznanie
|
Ja też będę zamawiać na allegro, ale takie najprostsze, w sumie najtańsze i dla mnie najpiękniejsze
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TŻ dziś przyjeżdza, będziemy w weekend się zastanawiać nad zaproszeniami między innymi
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
To cieszę się, bo cena też jest fajna
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Jejj, ja to nawet się nie zastanawiałam nad tym, czym nas bedą obsypywac pod Kościołem.
Zaproszeniami tez wkrótce zamierzamy się zając. Wczoraj kupiliśmy TŻ krawat i piękne spinki do mankietów.
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ jeszcze nic ze swej ślubnej garderoby nie ma zakupionego... trzeba będzie za niedługo nad tym popracować
|
|
|
|
|
#2544 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A te tuby są super
|
||
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
No to my jeśli chodzi o ubiór, to już właściwie wszystko mamy.
|
|
|
|
#2546 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2548 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pokażesz jakie to zaproszenia ? ![]() my się jeszcze zastanawiamy czy będziemy robić sami zaproszenia/winietki czy zamawiać na all ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() a jakiej są grubości ? |
|||||
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśmy wybrali wzór 13 chyba![]() http://allegro.pl/lux-zaproszenia-sl...402965767.html |
|
|
|
|
#2550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jak swoje wreszcie skończę, to porobię zdjęcia i też wrzucę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Fryzurka ładna tej dziewczyny taka romantyczna. A byłaś już u fryzjerki zapytać co mogła by zaproponować dla Ciebie? Warto się poradzić, może ma jakiś fajny pomysł na krótkie włosy?
W czerwcu były tańsze z racji,że euro niżej stało. A teraz cena wzrosła o 400 zł za parę