Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 05:45   #4351
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Dzień dobrrrrrrrrry

Namiętne_usta- nie miałyśmy jeszcze okazji się poznać... Miło widzieć nową osóbkę wśród nas, zwłaszcza tak sympatyczną!
A nick masz po prostu powalający
Mam nadzieję, że będziesz regularnym gościem na wątku.

Trinette- przecież wiesz, że będzie dobrze! Założę się, że obronisz się w wielkim stylu, tym bardziej, że całą armię osób mocno trzymających za Ciebie kciuki masz jak w banku
Kiedy masz w ogóle termin?

Copy- jak się czujesz, żabo? Doszłaś już do siebie?
Do kiedy masz L4?

Magic- fajnie Cię widzieć po takiej przerwie... Nie znikaj już więcej!
Luna jest samą słodyczą

Reszta naszych zgub też mogłaby sobie o nas przypomnieć... Muiee, Irmuś, Mag_rat, Mav, Freddy, Paulina, Monika... O Was mówię!

Przepraszam za moją chwilową nieobecność, ale wynika ona z powodów oczywistych. Sezon rozliczeniowy w pełni! W pracy nie mam chwili, żeby zajrzeć na wizaż (gwoli ścisłości nie mam chwili na nic poza obsesyjnym patrzeniem w ekran komputera, rwaniem włosów z głowy i zastanawianiem się gdzie w trakcie długiego procesu dzielenia wszystko przez wszystko i mnożenia przez wszystko inne popełniłam błąd). Po pracy- nawet jeśli przypadkiem mam czas- nie mogę się zmusić, żeby usiąść do kompa choćby jeszcze na chwilę.
Tak więc do marca proszę o wyrozumiałość

Na zakończenie tekst miesiąca.
W sobotę odwiedziłam koleżankę z byłej pracy i jej córeczkę.
W pewnej chwili mała (5 lat) spojrzała na mnie wielkimi oczami i spytała:
- Ciociuuuuuu... A czy ja będę uprawiać BEZPIECZNY SEKS???

Tym optymistycznym akcentem kończę, całuję Was w czółka i zmykam
Stary 2011-01-19, 08:23   #4352
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobrrrrrrrrry

Namiętne_usta- nie miałyśmy jeszcze okazji się poznać... Miło widzieć nową osóbkę wśród nas, zwłaszcza tak sympatyczną!
A nick masz po prostu powalający
Mam nadzieję, że będziesz regularnym gościem na wątku.
Hej Hej Mi również bardzo miło. Mój nick jest z ukochanego serialu - Ally McBeal Oryginalny chociaż

Cytat:

Na zakończenie tekst miesiąca.
W sobotę odwiedziłam koleżankę z byłej pracy i jej córeczkę.
W pewnej chwili mała (5 lat) spojrzała na mnie wielkimi oczami i spytała:
- Ciociuuuuuu... A czy ja będę uprawiać BEZPIECZNY SEKS???

Tym optymistycznym akcentem kończę, całuję Was w czółka i zmykam
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:42   #4353
Namietne_Usta
Zakorzenienie

siedzę w pracy od 8 do 20 i już mam dość
Stary 2011-01-19, 11:51   #4354
Trinette
Zakręcony Chochlik

Mówcie mi Pani Inżynier!!

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:55   #4355
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ
Stary 2011-01-19, 13:01   #4356
Trinette
Zakręcony Chochlik

Wygladalo to tak, że obrona byla w 2 pokojach. W jednym mowilismy prezentacje, a w drugim odpowiadalismy na pytania. Oczywiście ja w wielkim stresie, modle sie o jedno pytanie - wytłaczanie i reszte latwych.
Prezentacja poszla ok. choc strasznie sie denerwowalam
Później poszlam do 2giego pokoju. I co?!! Moja cudowna rączka wyciągnela wytlaczanie ze stosiku karteczek i 2 inne łatwe pytania Takim oto sposobem mam 4,5 z obrony.

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ
Dziekowac

Walt Disney

Stary 2011-01-19, 13:44   #4357
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Wygladalo to tak, że obrona byla w 2 pokojach. W jednym mowilismy prezentacje, a w drugim odpowiadalismy na pytania. Oczywiście ja w wielkim stresie, modle sie o jedno pytanie - wytłaczanie i reszte latwych.
Prezentacja poszla ok. choc strasznie sie denerwowalam
Później poszlam do 2giego pokoju. I co?!! Moja cudowna rączka wyciągnela wytlaczanie ze stosiku karteczek i 2 inne łatwe pytania Takim oto sposobem mam 4,5 z obrony.
No to nieźle Ma się to szczęście

Edytowane przez Namietne_Usta
Czas edycji: 2011-01-19 o 13:47

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 13:52   #4358
singermarla87
Raczkowanie

Cytat:
Gratulacje, pani inżynier!
Stary 2011-01-19, 16:38   #4359
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Copy- jak się czujesz, żabo? Doszłaś już do siebie?
Do kiedy masz L4?
Właśnie wrociłam ze zdjęcia szwów i takich plytek stabilizujących i jest o niebo lepiej normalnie jestem jak nowa a L4 mam do dzisiaj

Cytat:
siedzę w pracy od 8 do 20 i już mam dość
Ja od jutra znów do roboty, oj cięzko będzie po prawie 2 tygodniach siedzenia w domu... zwłaszcza że dzwoniłam dziś do pracy i powiedzieli że jest masakra dosłownie z ilościa i jeszcze na egzamin muszę jechać po pracy

Cytat:
Po raz kolejny gratulacje
Czekamy na wyznaczenie terminu baletu oblewawczego

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 17:34   #4360
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Copy,
a gdzie pracujesz? (jeśli można spytać)
I czy udało się z tym L4?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

U mnie jeszcze 1,5 h.. a jutro znów na 8 i do 20 blee

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

A ja wczoraj miałam egzamin.. z zaburzeń psychicznych. Trzymajcie kciuki,żeby był zaliczony
Stary 2011-01-19, 17:49   #4361
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Copy,
a gdzie pracujesz? (jeśli można spytać)
I czy udało się z tym L4?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

U mnie jeszcze 1,5 h.. a jutro znów na 8 i do 20 blee

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

A ja wczoraj miałam egzamin.. z zaburzeń psychicznych. Trzymajcie kciuki,żeby był zaliczony
Pracuję w firmie ubezpieczeniowej, gdzie zajmuję się likwidacją szkód w pojazdach leasingowych
Udało się, tzn. przeprawiła datę i napisała na marginesie "poprawione" i przywaliła pieczątkę. Mam nadzieję że wystarczy

12h w pracy to nieciekawie (miałam tak czasami pracując w sklepie), ale z drugiej strony masz więcej dni wolnych, nie? Ile razy w tygodniu przychodzisz do pracy?

Powodzenia ja jutro mam egzamin z zajęć na których nie byłam ani razu, nie wiem jak wygląda prowadzący ani jaka jest ich nazwa pilna ze mnie studentka, nie ma co

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Stary 2011-01-19, 22:18   #4362
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Pracuję w firmie ubezpieczeniowej, gdzie zajmuję się likwidacją szkód w pojazdach leasingowych
Udało się, tzn. przeprawiła datę i napisała na marginesie "poprawione" i przywaliła pieczątkę. Mam nadzieję że wystarczy
No i git Trzymam kciuki,żeby wystarczyło

Cytat:
12h w pracy to nieciekawie (miałam tak czasami pracując w sklepie), ale z drugiej strony masz więcej dni wolnych, nie? Ile razy w tygodniu przychodzisz do pracy?
Wiesz, ja studiuję dziennie, także wszystko zależy od planu (pracuję praktycznie od początku studiów - najpierw opieka nad dziećmi, a taka "poważna" praca <w tym centrum medycznym> to tak od ok.2 roku). W sumie kiedyś pracowałam po 16 i 24h, także wiesz, bywałam hardkorem Jednak ostatnio miałam przerwę w pracy i ciężko tak się przyzwyczaić
W nowym semestrze to mam duuużo zajęć, w tym praktyki w szpitalu , wobec tego w pracy będę pewno z 2 dni w tygodniu i czasem weekend. Plus jest taki,że mogę tak to dopasować i pogodzić.[/QUOTE]

Cytat:
Powodzenia ja jutro mam egzamin z zajęć na których nie byłam ani razu, nie wiem jak wygląda prowadzący ani jaka jest ich nazwa pilna ze mnie studentka, nie ma co
Heh, znam to.. też często tak mam - idę na egzamin, a prowadzącego nie widziałam na oczy. Nie ma się czym chwalić, no ale tak bywa

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Trzymam kciuki za ten egzamin

Ja w zeszłym roku miałam taki egzamin i dostałam z niego mocną 5 ,także można i tak.
Stary 2011-01-20, 19:11   #4363
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
No i git Trzymam kciuki,żeby wystarczyło

Wiesz, ja studiuję dziennie, także wszystko zależy od planu (pracuję praktycznie od początku studiów - najpierw opieka nad dziećmi, a taka "poważna" praca <w tym centrum medycznym> to tak od ok.2 roku). W sumie kiedyś pracowałam po 16 i 24h, także wiesz, bywałam hardkorem Jednak ostatnio miałam przerwę w pracy i ciężko tak się przyzwyczaić
W nowym semestrze to mam duuużo zajęć, w tym praktyki w szpitalu , wobec tego w pracy będę pewno z 2 dni w tygodniu i czasem weekend. Plus jest taki,że mogę tak to dopasować i pogodzić.
Ja też jestem na dziennych studiach, na szczęście mam juz mało zajęć na V roku, no i jakoś nie egzekwują strasznie tych obecności. I całe szczeście bo pracuję na pełny etat i nie mam elastycznych godzin pracy a Ty tez na etat czy umowa zlecenie?

Cytat:
Heh, znam to.. też często tak mam - idę na egzamin, a prowadzącego nie widziałam na oczy. Nie ma się czym chwalić, no ale tak bywa

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Trzymam kciuki za ten egzamin
No i nie zdałam trudno się mówi, na poprawkę się lepiej przygotuję

Stary 2011-01-22, 14:01   #4364
Trinette
Zakręcony Chochlik

Dziewczęta odnośnie baletów - TŻ na pewno nie idzie, bo nie ma humoru i zbytnio czasu wiec my moglybysmy isc na troche, albo poczekac na niego.

Lim dzisiaj bede komponowac sukienke i chce tam jakas niebieska wstawkę zrobić. Prócz tego chce kobaltowe buty + bukiet z niebieskich róż. Nie bardzo moge odpisywac na smsy, bo zapomnialam ladowarki z domu i dostane dopiero w poniedzialek w nocy.

Właśnie szukam sobie przykladowych bukietow (jak poniżej) i krojów sukienek Jeszcze zalatwie nam kurs tanca i moze juz zaproszeń poszukam. W późniejszym okresie planuje jakies spotkanie z Wami i moja rodzinka z Wawy, byscie mogły poznać te laski, które tu mieszkaja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6200543_1.jpg (39,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blue_wedding_flower_3.jpg (57,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2183_000.jpg (49,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image373.jpg (15,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg niebieskieR2M.jpg (16,4 KB, 4 załadowań)

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2011-01-22 o 14:25
Stary 2011-01-22, 15:02   #4365
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem na dziennych studiach, na szczęście mam juz mało zajęć na V roku, no i jakoś nie egzekwują strasznie tych obecności. I całe szczeście bo pracuję na pełny etat i nie mam elastycznych godzin pracy a Ty tez na etat czy umowa zlecenie?

No i nie zdałam trudno się mówi, na poprawkę się lepiej przygotuję

Ja jeszcze mam zlecenie, bo właśnie potrzebuję elastycznych godzin

Co do egzaminu - jsne, nie ma co się martwić, jest drugi termin

Ja mój zdałam,ale ledwo (prawie nic się nie uczyłam), myślę nad poprawianiem,ale w sumie niewiem,czy mam na to czas, ponieważ niedługo mam kolejne egzaminy i to dwa jednego dnia

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Dziewczęta odnośnie baletów - TŻ na pewno nie idzie, bo nie ma humoru i zbytnio czasu wiec my moglybysmy isc na troche, albo poczekac na niego.

Lim dzisiaj bede komponowac sukienke i chce tam jakas niebieska wstawkę zrobić. Prócz tego chce kobaltowe buty + bukiet z niebieskich róż. Nie bardzo moge odpisywac na smsy, bo zapomnialam ladowarki z domu i dostane dopiero w poniedzialek w nocy.

Właśnie szukam sobie przykladowych bukietow (jak poniżej) i krojów sukienek Jeszcze zalatwie nam kurs tanca i moze juz zaproszeń poszukam. W późniejszym okresie planuje jakies spotkanie z Wami i moja rodzinka z Wawy, byscie mogły poznać te laski, które tu mieszkaja
oo widzę,że Ty zaręczona i ślub w sierpniu
faaajnie, gratuluję

Spotykacie się na żywo? To będzie pierwszy raz, czy już się widziałyście?

Pozdrawiam
Stary 2011-01-22, 15:08   #4366
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
oo widzę,że Ty zaręczona i ślub w sierpniu
faaajnie, gratuluję

Spotykacie się na żywo? To będzie pierwszy raz, czy już się widziałyście?

Pozdrawiam
Dziekuje
Tak, spotykamy sie na żywo. Przyłączysz sie?

Przyznam szczerze, że dziewczęta z forum są najlepszymi koleżankami jakie można mieć

Walt Disney

Stary 2011-01-22, 15:32   #4367
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje

Przyznam szczerze, że dziewczęta z forum są najlepszymi koleżankami jakie można mieć
łee to tu zgrana ekipa, a ja się tak wtryniam
Stary 2011-01-22, 15:40   #4368
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
łee to tu zgrana ekipa, a ja się tak wtryniam
Nie przesadzaj Z chęcią Cię przygarniemy

Walt Disney

Stary 2011-01-22, 16:49   #4369
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:

Ja po wczorajszym nawet nie chcę słyszeć słowa balet nogi mnie tak bolą że nie mogę zejść po schodach... a głowa dopiero niedawno przestała boleć miałam imprezę firmową, darmowy alkohol to zło i oczywiście znów zaczęłam palić
Na razie jestem mega zmęczona ale jak mi zapropononujesz tak gdzieś w połowie tygodnia to znając siebie będę już chętna

Mi się 2 pierwsze bukiety podobaja a kolor jest super, taki nietypowy jak na wiązankę ślubną

Nawet nie wiedziałam że masz rodzinę w Warszawie

Cytat:
Dziekuje

A znamy się osobiście (z Tri, Lim i Muiee) od jakiegoś 1,5 roku i się widujemy regularnie na piwku/kawce/farbowaniu włosów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-22, 16:53   #4370
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Ja po wczorajszym nawet nie chcę słyszeć słowa balet nogi mnie tak bolą że nie mogę zejść po schodach... a głowa dopiero niedawno przestała boleć miałam imprezę firmową, darmowy alkohol to zło i oczywiście znów zaczęłam palić
Na razie jestem mega zmęczona ale jak mi zapropononujesz tak gdzieś w połowie tygodnia to znając siebie będę już chętna

Mi się 2 pierwsze bukiety podobaja a kolor jest super, taki nietypowy jak na wiązankę ślubną

Nawet nie wiedziałam że masz rodzinę w Warszawie
Szybko zapominasz o skutkach kaca. Na pewno zaproponuje spotkanko

Obecnie: ciotka, która mieszkanie kupila + jej siostra (studiuje tutaj na 2 kierunkach) + kuzynka (tez studiuje)
Cytat:
A znamy się osobiście (z Tri, Lim i Muiee) od jakiegoś 1,5 roku i się widujemy regularnie na piwku/kawce/farbowaniu włosów

Walt Disney

Stary 2011-01-22, 16:54   #4371
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Super

A skąd jesteście?
Copykat to widzę,że z Wawy, a reszta?
Gdzie te spotkanka?

Ja jestem z Warszawy, obecnie mieszkam jednak za Piasecznem.
Stary 2011-01-22, 16:57   #4372
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Super

A skąd jesteście?
Copykat to widzę,że z Wawy, a reszta?
Gdzie te spotkanka?

Ja jestem z Warszawy, obecnie mieszkam jednak za Piasecznem.
W Warszawie mamy spotkania, zwykle w centrum
Ja mieszkam w Wawie obecnie, choc mozna mnie tez łapać w Kielcach

Walt Disney

Stary 2011-01-22, 18:29   #4373
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć Dzień dobry

Pani Inżynier
- (bo inaczej to Cię tytułować chyba nie wypada ) gratulowałam Ci już chyba kilkakrotnie, ale na forum też sobie nie odmówię:
G-R-A-T-U-L-U-J-Ę!!!!!!!!
Jeśli chodzi o balety to już Ci pisałam na FB: czekam tyko na informację gdzie i o której mam być
Wiązanki fajne. To, że pomysł z kobaltowymi dodatkami bardzo do mnie przemawia też Ci już zdążyłam napisać Z tych, które zamieściłaś najbardziej podoba mi się druga.
Natomiast jestem gapa straszna i wykasowałam eska z linkiem do portfolio potencjalnej wizażystki Mogłabyś wrzucić go na forum albo przesłać mi na priv?
Na spotkania integracyjne z Twoją rodzinką zgłaszam pełną gotowość

Copy- he he... Widzę, że impreza firmowa była udana
A jak Ty się żabo czujesz po zabiegu? Oddychasz już pełną piersią?

Namiętne_Usta- potwierdzam słowa dziewczyn. Z Tri i Copy spotykamy się w miarę regularnie od 1,5 roku (chociaż moim zdaniem zdecydowanie za rzadko! Ach ten brak czasu!) i niejedno piwo razem wypiłyśmy
Pochwalę Ci się nawet, że na zbliżającym się wielkimi krokami ślubie Trinette będę świadkową!
Ale zdecydowanie nie ma mowy o to, żebyś się czuła intruzem w naszej grupie! Jesteśmy otwarte na nowe znajomości, zwłaszcza, jeśli te nowe znajomości wydają się tak sympatyczne jak Ty
Pytałaś gdzie mieszkamy... Obecnie mieszkam pod Warszawą, a dokładnie w Wołominie. Od jakiegoś czasu zaczęłam jednak szukać mieszkania w Warszawie, bo coraz bardziej i bardziej czuję potrzebę, żeby wyprowadzić się na swoje. Na razie nic konkretnego jeszcze nie znalazłam- tym bardziej, że jakie są ceny nieruchomości w Warszawie każdy widzi- ale nie tracę nadziei.

Jak mija weekend, dziewczyny?
Mi bardzo miło. Staram się naładować akumulatorki na kolejny tydzień pracy, która ostatnio eksploatuje mnie bez litości...
Notabene Mr Szef wymyślił, że w ramach premii, gdy uporamy się już szczęśliwie z rozliczeniami, zafunduje mi i dziewczynom pobyt w SPA. Idea oczywiście fajna, ale biorąc pod uwagę jakie są moje kochane koleżanki z pracy sama nie wiem, czy mam to traktować jako nagrodę czy może raczej jako karę...

Ale wracając do weekendu...
Wczoraj byłam Ci ja w kinie na "Turyście" i mogę film wszystkim polecić. Chociaż... Czy na prawdę trzeba komuś polecać film, w którym gra DEEP? Przecież takie dzieło TRZEBA zobaczyć, nie ma co w ogóle dyskutować na ten temat!

Dzisiaj najpierw bawiłam się w super nianię ("Ciociuuuuu, to straszna szkoda, że wyginęły dinozaury, prawda? Ale dlaczego one wyginęły, ciociu?"), a później wyskoczyłam na szybkie zakupy.
Kupiłam sobie w Reserved sweterek. To był błąd. Po powrocie do domu z ciekawości zerknęłam na metkę. Jak taki mały sweterek może mieć takie wymagania??? Czuję na sobie takie brzemię odpowiedzialności! Mam wrażenie, że mój sweterek, któregoś dnia rzuci mi w twarz: "Taaaak? SFILCOWANY mówisz? A co tu jest napisane? Prałaś mnie ręcznie, o północy, przy świetle księżyca w chińskiej herbacie? Suszyłaś w pozycji horyzontalnej? Wspólnota sweterków z Reserved już nigdy Ci nie zaufa! Chodź sobie flejo w rozciągniętych bluzach JAK NIE UMIESZ DBAĆ O SWETEREK!"

A może ja też powinnam, wzorem mojego sweterka, przyczepić sobie metkę? Coś w stylu: "Skład: 100% człowieka. Posiada mózg. Nie stresować. Nie wydawać głupich poleceń. Kochać. Dobrze karmić. Wysypiać. Nie narażać na ludzką głupotę częściej niż raz w tygodniu. Po nakrzyczeniu traci kształt i humor"
Chyba rzeczywiście sobie taką metkę na czole przyczepię. Żeby wszyscy widzieli i później nie mieli reklamacji.

No dobra... Ja tu gadu gadu i zaraz się spóźnię na piwko z koleżankami! Zmykam, dziewczyny
Trzymajcie się cieplutko
Stary 2011-01-22, 18:57   #4374
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Z oddychaniem jest już ok, trochę mi sie jeszcze nos zapycha ale generalnie idzie ku lepszemu za to nos mnie jeszcze trochę boli i szwy mnie ciągną jak sie np. smieje

Cytat:
Namiętne_Usta- potwierdzam słowa dziewczyn. Z Tri i Copy spotykamy się w miarę regularnie od 1,5 roku (chociaż moim zdaniem zdecydowanie za rzadko! Ach ten brak czasu!) i niejedno piwo razem wypiłyśmy
Pochwalę Ci się nawet, że na zbliżającym się wielkimi krokami ślubie Trinette będę świadkową!
Ale zdecydowanie nie ma mowy o to, żebyś się czuła intruzem w naszej grupie! Jesteśmy otwarte na nowe znajomości, zwłaszcza, jeśli te nowe znajomości wydają się tak sympatyczne jak Ty
Pytałaś gdzie mieszkamy... Obecnie mieszkam pod Warszawą, a dokładnie w Wołominie. Od jakiegoś czasu zaczęłam jednak szukać mieszkania w Warszawie, bo coraz bardziej i bardziej czuję potrzebę, żeby wyprowadzić się na swoje. Na razie nic konkretnego jeszcze nie znalazłam- tym bardziej, że jakie są ceny nieruchomości w Warszawie każdy widzi- ale nie tracę nadziei.
I nie tylko piwo ja też jestem ze wschodniej części Warszawy - Rembertów.

Cytat:
Mi bardzo miło. Staram się naładować akumulatorki na kolejny tydzień pracy, która ostatnio eksploatuje mnie bez litości...
Notabene Mr Szef wymyślił, że w ramach premii, gdy uporamy się już szczęśliwie z rozliczeniami, zafunduje mi i dziewczynom pobyt w SPA. Idea oczywiście fajna, ale biorąc pod uwagę jakie są moje kochane koleżanki z pracy sama nie wiem, czy mam to traktować jako nagrodę czy może raczej jako karę...

Ale wracając do weekendu...
Wczoraj byłam Ci ja w kinie na "Turyście" i mogę film wszystkim polecić. Chociaż... Czy na prawdę trzeba komuś polecać film, w którym gra DEEP? Przecież takie dzieło TRZEBA zobaczyć, nie ma co w ogóle dyskutować na ten temat!
Mi leniwie, zwlokłam się z łóżka ok 12 i tak się snuję po domu... a powinnam sie uczyć ale chyba to nie ma sensu w moim stanie

Cytat:
Dzisiaj najpierw bawiłam się w super nianię ("Ciociuuuuu, to straszna szkoda, że wyginęły dinozaury, prawda? Ale dlaczego one wyginęły, ciociu?"), a później wyskoczyłam na szybkie zakupy.
Kupiłam sobie w Reserved sweterek. To był błąd. Po powrocie do domu z ciekawości zerknęłam na metkę. Jak taki mały sweterek może mieć takie wymagania??? Czuję na sobie takie brzemię odpowiedzialności! Mam wrażenie, że mój sweterek, któregoś dnia rzuci mi w twarz: "Taaaak? SFILCOWANY mówisz? A co tu jest napisane? Prałaś mnie ręcznie, o północy, przy świetle księżyca w chińskiej herbacie? Suszyłaś w pozycji horyzontalnej? Wspólnota sweterków z Reserved już nigdy Ci nie zaufa! Chodź sobie flejo w rozciągniętych bluzach JAK NIE UMIESZ DBAĆ O SWETEREK!"

A może ja też powinnam, wzorem mojego sweterka, przyczepić sobie metkę? Coś w stylu: "Skład: 100% człowieka. Posiada mózg. Nie stresować. Nie wydawać głupich poleceń. Kochać. Dobrze karmić. Wysypiać. Nie narażać na ludzką głupotę częściej niż raz w tygodniu. Po nakrzyczeniu traci kształt i humor"
Chyba rzeczywiście sobie taką metkę na czole przyczepię. Żeby wszyscy widzieli i później nie mieli reklamacji.

No dobra... Ja tu gadu gadu i zaraz się spóźnię na piwko z koleżankami! Zmykam, dziewczyny
Trzymajcie się cieplutko
Mówiłam Ci że powinnaś napisać książkę?

Dziewczyny, macie jakiś pomysł na podryw w pracy?

Stary 2011-01-22, 19:37   #4375
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Cześć Dzień dobry

Pani Inżynier
- (bo inaczej to Cię tytułować chyba nie wypada ) gratulowałam Ci już chyba kilkakrotnie, ale na forum też sobie nie odmówię:
G-R-A-T-U-L-U-J-Ę!!!!!!!!
Jeśli chodzi o balety to już Ci pisałam na FB: czekam tyko na informację gdzie i o której mam być
Dziekować
Odnosnie baletow wiem i pamietam. Poki co komorki nie uzywam, by do poniedzialku wytrzymala.
Cytat:
Wiązanki fajne. To, że pomysł z kobaltowymi dodatkami bardzo do mnie przemawia też Ci już zdążyłam napisać Z tych, które zamieściłaś najbardziej podoba mi się druga.
Natomiast jestem gapa straszna i wykasowałam eska z linkiem do portfolio potencjalnej wizażystki Mogłabyś wrzucić go na forum albo przesłać mi na priv?
TŻ marudzi ze on w kobaltowym krawacie bedzie zle wygladal.... Przekonam go o tak ->
Linka juz Ci wyslalam.
Cytat:
Na spotkania integracyjne z Twoją rodzinką zgłaszam pełną gotowość
Będzie i tak trzeba zorganizowac, w koncu bedzie jeszcze wieczór panienski!
Cytat:
Jak to mi Copy pisala "Mam przeciąg w nosie"
Namiętne_Usta- potwierdzam słowa dziewczyn. Z Tri i Copy
Cytat:
spotykamy się w miarę regularnie od 1,5 roku (chociaż moim zdaniem zdecydowanie za rzadko! Ach ten brak czasu!) i niejedno piwo razem wypiłyśmy
Ojj tak Po kazdym spotkaniu mnie policzki ze smiechu bola
Cytat:

Cytat:
Lenie sie z TŻ. Ma dosc duze problemy. Jak go uslyszalam w czwartek przez tel. to stwierdzilam ze wracam do Wawy. Wrócilam do domu z poszukiwan sukni, spakowalam sie i pojechalam na pks. I o dziwo zdazylam na ostatni
Cytat:
SPA Wez sobie mp3 nie bedziesz musiala ich sluchac.
Cytat:
Ja na szczescie nie kupuje rzeczy z ktorymi sa takie problemy Nie mam na to czasu.
Cytat:
Sex minimum 4 razy w tygodniu, tance raz w tygodniu, poić tylko alkoholem wysokoprocentowym
Cytat:
I nie tylko piwo ja też jestem ze wschodniej części Warszawy - Rembertów.
Ojj tak... pamietam te straszna niedziele... po oblewaniu prawka Lim. Nie mogłam zmienic pozycji do 12, bo wciaz mi sie w glowie krecilo A Lim o 9 pisze zadowolona, ze ona to juz na kursie ksiegowym jest i swietnie sie bawila. Ten dzwonek smsa byl straszny
Cytat:
Mi leniwie, zwlokłam się z łóżka ok 12 i tak się snuję po domu... a powinnam sie uczyć ale chyba to nie ma sensu w moim stanie
Ja za to sprzatam, piore i szukam kursu tanca dla mnie i TŻ
Cytat:
Mówiłam Ci że powinnaś napisać książkę?
Pamiętnik Wymyslimy tytul!
Cytat:
Dziewczyny, macie jakiś pomysł na podryw w pracy?
Nie bardzo...

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Lim zaczelam myslec nad tym kobaltowym. Ja strasznie blado bede wygladac moze soczysta czerwien? Jak sadzisz?

Walt Disney

Stary 2011-01-22, 23:10   #4376
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Chętnie się przyłącze do waszej ekipy jeśli nie macie nic przeciwko.

Ja to akurat mieszkam teraz pod W-wą. Rodzice wyjechali za granicę, w związku z tym przenieśliśmy się z moim chłopakiem do domu na wsi
W Warszawie mam i szkołę i pracę, także jestem w niej bardzo często. Poza tym, bez przesady- to ok.35 km od W-wy, nie 100. Na szczęście mam samochód, co mi bardzo ułatwia dojazdy

Jeśli chodzi o piwko itp to właśnie tu jest problem, bo do mnie nie dojeżdza coś takiego jak nocny, także no yyy nie ma możliwości dostać się do domu w środku nocy, jeśli się piło. Kwestia przyzwyczajenia i organizacji..

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:

[/COLOR]Lim zaczelam myslec nad tym kobaltowym. Ja strasznie blado bede wygladac moze soczysta czerwien? Jak sadzisz?
Nie do mnie pytanko i niewiem,jak wyglądasz, ale osobiście uwielbiam soczystą czerwień Faajnie Ci z tym ślubem.

A reszta dziewczyn? Wy już po, czy przed? Heh,w tych czasach to już moje młodsze koleżanki są po slubie, niektóre mają dzieci
Stary 2011-01-22, 23:21   #4377
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Zapraszamy
Cytat:
Ja to akurat mieszkam teraz pod W-wą. Rodzice wyjechali za granicę, w związku z tym przenieśliśmy się z moim chłopakiem do domu na wsi
W Warszawie mam i szkołę i pracę, także jestem w niej bardzo często. Poza tym, bez przesady- to ok.35 km od W-wy, nie 100. Na szczęście mam samochód, co mi bardzo ułatwia dojazdy

Jeśli chodzi o piwko itp to właśnie tu jest problem, bo do mnie nie dojeżdza coś takiego jak nocny, także no yyy nie ma możliwości dostać się do domu w środku nocy, jeśli się piło. Kwestia przyzwyczajenia i organizacji..
Spokojnie dopasuje się wszystko
Cytat:
Nie do mnie pytanko i niewiem,jak wyglądasz, ale osobiście uwielbiam soczystą czerwień Faajnie Ci z tym ślubem.
Też lubię taka soczystą
Co do slubu - kiedyś trzeba Mieszkamy juz 2,5 roku razem a jestesmy ze sobą w sumie 7lat

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2011-01-22 o 23:22
Stary 2011-01-22, 23:27   #4378
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne że nie możesz sie czuć zaproszona na nastepne spotkanie

Cytat:

A reszta dziewczyn? Wy już po, czy przed? Heh,w tych czasach to już moje młodsze koleżanki są po slubie, niektóre mają dzieci
Zdradzę - jest ruda więc ja tej czerwieni jakoś nie widzę...
Tri, a może np. turkus zamiast kobaltu?

Ja zdecydowanie przed w czasach swojej wcześniejszej młodości [] byłam w 2 dłuższych związkach i chyba się jeszcze nie wyszalałam po prostu, więc teraz sobie odbijam nawet nie wiem czy bym chciała kogoś mieć na poważnie, z jednej strony chyba brakuje mi czegoś, ale z drugiej nie wyobrażam sobie mieć teraz kogoś na resztę życia jestem trochę niepoukładana jak o to chodzi

Stary 2011-01-23, 00:13   #4379
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Zdradzę - jest ruda więc ja tej czerwieni jakoś nie widzę...
Tri, a może np. turkus zamiast kobaltu?
Raz mnie Muiee widziala w turkusie i nigdy wiecej!

Walt Disney

Stary 2011-01-23, 12:19   #4380
Trinette
Zakręcony Chochlik

Patrzcie jaka fajna figurke znalazlam W sam raz na nasz tort

Dziewczyny jakie sa dobre szkoly tanca w Wawie? Musimy sie w koncu zapisac i w sumie nie wiem za bardzo gdzie. Co myslicie o opcji: pare miesiecy tańca towarzyskiego + 1-2 miesiace taniec typowo dla noworzeńców?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (26,0 KB, 4 załadowań)

Walt Disney

Edytowane przez Trinette
Czas edycji: 2011-01-23 o 12:21
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości