|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Dzień dobrrrrrrrrry
![]() Namiętne_usta- nie miałyśmy jeszcze okazji się poznać... Miło widzieć nową osóbkę wśród nas, zwłaszcza tak sympatyczną! A nick masz po prostu powalający ![]() Mam nadzieję, że będziesz regularnym gościem na wątku. Trinette- przecież wiesz, że będzie dobrze! Założę się, że obronisz się w wielkim stylu, tym bardziej, że całą armię osób mocno trzymających za Ciebie kciuki masz jak w banku ![]() ![]() ![]() Kiedy masz w ogóle termin? Copy- jak się czujesz, żabo? Doszłaś już do siebie? Do kiedy masz L4? Magic- fajnie Cię widzieć po takiej przerwie... Nie znikaj już więcej! Luna jest samą słodyczą ![]() Reszta naszych zgub też mogłaby sobie o nas przypomnieć... Muiee, Irmuś, Mag_rat, Mav, Freddy, Paulina, Monika... O Was mówię! Przepraszam za moją chwilową nieobecność, ale wynika ona z powodów oczywistych. Sezon rozliczeniowy w pełni! W pracy nie mam chwili, żeby zajrzeć na wizaż (gwoli ścisłości nie mam chwili na nic poza obsesyjnym patrzeniem w ekran komputera, rwaniem włosów z głowy i zastanawianiem się gdzie w trakcie długiego procesu dzielenia wszystko przez wszystko i mnożenia przez wszystko inne popełniłam błąd). Po pracy- nawet jeśli przypadkiem mam czas- nie mogę się zmusić, żeby usiąść do kompa choćby jeszcze na chwilę. Tak więc do marca proszę o wyrozumiałość ![]() Na zakończenie tekst miesiąca. W sobotę odwiedziłam koleżankę z byłej pracy i jej córeczkę. W pewnej chwili mała (5 lat) spojrzała na mnie wielkimi oczami i spytała: - Ciociuuuuuu... A czy ja będę uprawiać BEZPIECZNY SEKS??? Tym optymistycznym akcentem kończę, całuję Was w czółka i zmykam ![]()
#4352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakręcony Chochlik
|
Mówcie mi Pani Inżynier!!
![]() ![]() ![]()
#4355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakręcony Chochlik
|
Wygladalo to tak, że obrona byla w 2 pokojach. W jednym mowilismy prezentacje, a w drugim odpowiadalismy na pytania. Oczywiście ja w wielkim stresie, modle sie o jedno pytanie - wytłaczanie i reszte latwych.
![]() Prezentacja poszla ok. choc strasznie sie denerwowalam ![]() Później poszlam do 2giego pokoju. I co?!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Dziekowac ![]()
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-01-19 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Raczkowanie
|
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja od jutra znów do roboty, oj cięzko będzie po prawie 2 tygodniach siedzenia w domu... zwłaszcza że dzwoniłam dziś do pracy i powiedzieli że jest masakra dosłownie z ilościa ![]() ![]() Po raz kolejny gratulacje ![]() ![]() ![]() Czekamy na wyznaczenie terminu baletu oblewawczego ![]()
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
Copy,
a gdzie pracujesz? (jeśli można spytać) I czy udało się z tym L4? ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- U mnie jeszcze 1,5 h.. a jutro znów na 8 i do 20 blee ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- A ja wczoraj miałam egzamin.. z zaburzeń psychicznych. Trzymajcie kciuki,żeby był zaliczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udało się, tzn. przeprawiła datę i napisała na marginesie "poprawione" i przywaliła pieczątkę. Mam nadzieję że wystarczy ![]() 12h w pracy to nieciekawie (miałam tak czasami pracując w sklepie), ale z drugiej strony masz więcej dni wolnych, nie? ![]() Powodzenia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4362 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W nowym semestrze to mam duuużo zajęć, w tym praktyki w szpitalu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Trzymam kciuki za ten egzamin ![]() Ja w zeszłym roku miałam taki egzamin i dostałam z niego mocną 5 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4364 |
Zakręcony Chochlik
|
Dziewczęta odnośnie baletów - TŻ na pewno nie idzie, bo nie ma humoru i zbytnio czasu wiec my moglybysmy isc na troche, albo poczekac na niego.
Lim dzisiaj bede komponowac sukienke i chce tam jakas niebieska wstawkę zrobić. Prócz tego chce kobaltowe buty + bukiet z niebieskich róż. ![]() Właśnie szukam sobie przykladowych bukietow (jak poniżej) i krojów sukienek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-01-22 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze mam zlecenie, bo właśnie potrzebuję elastycznych godzin ![]() Co do egzaminu - jsne, nie ma co się martwić, jest drugi termin ![]() Ja mój zdałam,ale ledwo (prawie nic się nie uczyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]() faaajnie, gratuluję ![]() Spotykacie się na żywo? To będzie pierwszy raz, czy już się widziałyście? Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Tak, spotykamy sie na żywo. Przyłączysz sie? ![]() Przyznam szczerze, że dziewczęta z forum są najlepszymi koleżankami jakie można mieć ![]()
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zakręcony Chochlik
|
Nie przesadzaj
![]() ![]()
#4369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na razie jestem mega zmęczona ale jak mi zapropononujesz tak gdzieś w połowie tygodnia to znając siebie będę już chętna ![]() Mi się 2 pierwsze bukiety podobaja ![]() ![]() Nawet nie wiedziałam że masz rodzinę w Warszawie ![]() Cytat:
![]() ![]() A znamy się osobiście (z Tri, Lim i Muiee) od jakiegoś 1,5 roku i się widujemy regularnie na piwku/kawce/farbowaniu włosów ![]()
![]() |
#4370 | ||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() Obecnie: ciotka, która mieszkanie kupila + jej siostra (studiuje tutaj na 2 kierunkach) + kuzynka (tez studiuje) ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() A skąd jesteście? Copykat to widzę,że z Wawy, a reszta? Gdzie te spotkanka? ![]() Ja jestem z Warszawy, obecnie mieszkam jednak za Piasecznem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Ja mieszkam w Wawie obecnie, choc mozna mnie tez łapać w Kielcach ![]()
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Pani Inżynier- (bo inaczej to Cię tytułować chyba nie wypada ![]() G-R-A-T-U-L-U-J-Ę!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o balety to już Ci pisałam na FB: czekam tyko na informację gdzie i o której mam być ![]() ![]() ![]() Wiązanki fajne. To, że pomysł z kobaltowymi dodatkami bardzo do mnie przemawia też Ci już zdążyłam napisać ![]() Natomiast jestem gapa straszna i wykasowałam eska z linkiem do portfolio potencjalnej wizażystki ![]() Na spotkania integracyjne z Twoją rodzinką zgłaszam pełną gotowość ![]() Copy- he he... Widzę, że impreza firmowa była udana ![]() A jak Ty się żabo czujesz po zabiegu? Oddychasz już pełną piersią? Namiętne_Usta- potwierdzam słowa dziewczyn. Z Tri i Copy spotykamy się w miarę regularnie od 1,5 roku (chociaż moim zdaniem zdecydowanie za rzadko! Ach ten brak czasu!) i niejedno piwo razem wypiłyśmy ![]() Pochwalę Ci się nawet, że na zbliżającym się wielkimi krokami ślubie Trinette będę świadkową! ![]() Ale zdecydowanie nie ma mowy o to, żebyś się czuła intruzem w naszej grupie! Jesteśmy otwarte na nowe znajomości, zwłaszcza, jeśli te nowe znajomości wydają się tak sympatyczne jak Ty ![]() Pytałaś gdzie mieszkamy... Obecnie mieszkam pod Warszawą, a dokładnie w Wołominie. Od jakiegoś czasu zaczęłam jednak szukać mieszkania w Warszawie, bo coraz bardziej i bardziej czuję potrzebę, żeby wyprowadzić się na swoje. Na razie nic konkretnego jeszcze nie znalazłam- tym bardziej, że jakie są ceny nieruchomości w Warszawie każdy widzi- ale nie tracę nadziei. Jak mija weekend, dziewczyny? Mi bardzo miło. Staram się naładować akumulatorki na kolejny tydzień pracy, która ostatnio eksploatuje mnie bez litości... Notabene Mr Szef wymyślił, że w ramach premii, gdy uporamy się już szczęśliwie z rozliczeniami, zafunduje mi i dziewczynom pobyt w SPA. Idea oczywiście fajna, ale biorąc pod uwagę jakie są moje kochane koleżanki z pracy sama nie wiem, czy mam to traktować jako nagrodę czy może raczej jako karę... ![]() Ale wracając do weekendu... Wczoraj byłam Ci ja w kinie na "Turyście" i mogę film wszystkim polecić. Chociaż... Czy na prawdę trzeba komuś polecać film, w którym gra DEEP? Przecież takie dzieło TRZEBA zobaczyć, nie ma co w ogóle dyskutować na ten temat! ![]() Dzisiaj najpierw bawiłam się w super nianię ("Ciociuuuuu, to straszna szkoda, że wyginęły dinozaury, prawda? Ale dlaczego one wyginęły, ciociu?"), a później wyskoczyłam na szybkie zakupy. Kupiłam sobie w Reserved sweterek. To był błąd. Po powrocie do domu z ciekawości zerknęłam na metkę. Jak taki mały sweterek może mieć takie wymagania??? Czuję na sobie takie brzemię odpowiedzialności! Mam wrażenie, że mój sweterek, któregoś dnia rzuci mi w twarz: "Taaaak? SFILCOWANY mówisz? A co tu jest napisane? Prałaś mnie ręcznie, o północy, przy świetle księżyca w chińskiej herbacie? Suszyłaś w pozycji horyzontalnej? Wspólnota sweterków z Reserved już nigdy Ci nie zaufa! Chodź sobie flejo w rozciągniętych bluzach JAK NIE UMIESZ DBAĆ O SWETEREK!" A może ja też powinnam, wzorem mojego sweterka, przyczepić sobie metkę? Coś w stylu: "Skład: 100% człowieka. Posiada mózg. Nie stresować. Nie wydawać głupich poleceń. Kochać. Dobrze karmić. Wysypiać. Nie narażać na ludzką głupotę częściej niż raz w tygodniu. Po nakrzyczeniu traci kształt i humor" Chyba rzeczywiście sobie taką metkę na czole przyczepię. Żeby wszyscy widzieli i później nie mieli reklamacji. No dobra... Ja tu gadu gadu i zaraz się spóźnię na piwko z koleżankami! Zmykam, dziewczyny ![]() Trzymajcie się cieplutko ![]()
#4374 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, macie jakiś pomysł na podryw w pracy? ![]() ![]()
![]() |
#4375 | ||||||||||||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Odnosnie baletow wiem i pamietam. Poki co komorki nie uzywam, by do poniedzialku wytrzymala. Cytat:
![]() ![]() Linka juz Ci wyslalam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Namiętne_Usta- potwierdzam słowa dziewczyn. Z Tri i Copy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Lim zaczelam myslec nad tym kobaltowym. Ja strasznie blado bede wygladac ![]()
![]() |
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Chętnie się przyłącze do waszej ekipy
![]() Ja to akurat mieszkam teraz pod W-wą. Rodzice wyjechali za granicę, w związku z tym przenieśliśmy się z moim chłopakiem do domu na wsi ![]() W Warszawie mam i szkołę i pracę, także jestem w niej bardzo często. Poza tym, bez przesady- to ok.35 km od W-wy, nie 100. Na szczęście mam samochód, co mi bardzo ułatwia dojazdy ![]() Jeśli chodzi o piwko itp to właśnie tu jest problem, bo do mnie nie dojeżdza coś takiego jak nocny, także no yyy nie ma możliwości dostać się do domu w środku nocy, jeśli się piło. Kwestia przyzwyczajenia i organizacji.. ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() A reszta dziewczyn? Wy już po, czy przed? Heh,w tych czasach to już moje młodsze koleżanki są po slubie, niektóre mają dzieci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do slubu - kiedyś trzeba ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-01-22 o 23:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tri, a może np. turkus zamiast kobaltu? Ja zdecydowanie przed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4379 | |
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4380 |
Zakręcony Chochlik
|
Patrzcie jaka fajna figurke znalazlam
![]() ![]() Dziewczyny jakie sa dobre szkoly tanca w Wawie? Musimy sie w koncu zapisac i w sumie nie wiem za bardzo gdzie. Co myslicie o opcji: pare miesiecy tańca towarzyskiego + 1-2 miesiace taniec typowo dla noworzeńców?
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-01-23 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.