|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Mam taką nadzieję, że nie komary i nie psy, a wyrzuty sumienia gryzą Cię najmocniej. A najgorsze, gdy nie masz odwagi amputować czegoś, co już dawno umarło. Obiecywałam sobie że już nigdy się z nim nie spotkam, nie odezwę. Po tym co mi zrobił. Ale jestem zbyt słaba na to żeby tą obietnice dotrzymać. Po jednym jego spojrzeniu, po jednym jego telefonie. Nawet jeśli czujesz wielki żal, nie zapominaj o dobrych chwilach. Żal jest potworem. Nie pozwól na to, żeby zjadł wszystkie twoje piękne wspomnienia. Głupie obietnice "na zawsze"... Na zawsze tu, na zawsze razem, na zawsze twój... Na zawsze bardzo szybko się kończy. |
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
bo szczęście to zbiór niepowtarzalnych chwil
a to wszystko składa się z momentów podzielonych na te które warto pamiętać i lepiej zapomnieć a proszę bardzo
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
" 'my' nigdy nie istniało. To tylko moja chora wyobraźnia.
bo czasami należy zapanować nad uczuciami, zrobić oficjalną minę , aby nie przestraszyć publiczności życie. życie nas zniszczy. oderwie od prawdziwego szczęścia. na swoją korzyść zrobi z nas marne kukiełki wiszące na nitkach niedorzeczności. Tak bardzo Mu na Niej zależało, że zaczął Ją reanimować, gdy umierała ze śmiechu. " |
|
|
|
#4654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem że się podoba? miło miło ;-*a te zabieram ![]() _____________ '' jest idealny. jest niebotycznie frustrujący. ideały nie istnieją a on jest. 70% wypowiadanych słów człowieka nikogo nie obchodzi. uwierz i ogranicz. Nie wiem kiedy będzie koniec świata ale znając moje 'szczęście' na pewno go przegapię. ![]() Jak się pieprzy, to się pieprzy na całego. nigdy się nie pieprzy w życiu na pół. albo na trzy czwarte. zawsze na całość. ''
|
|
|
#4655 |
|
Rozeznanie
|
Gdy zakochujesz się w kimś od pierwszego wrażenia wiadomo, że zakochałaś się w jego wyglądzie, natomiast, gdy zakochujesz się po pewnym czasie i po poznaniu tej osoby wiadomo, że nie liczy się dla Ciebie tylko wygląd.
unusual /niezwykły Nazwij to głupim, nazwij szczęściem, nazwij miłością czy jak jeszcze chcesz, ale gdziekolwiek się nie ruszam, mam ze sobą jej zdjęcie w portfelu, o tu
|
#4656 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 - dziękuje ♥ parala - uwielbiam ♥ No men, no cry... Wszystkie te słowa wewnątrz mnie. Nie wiem kto wybierać miał. Nie chcesz znać prawdy więc wierzysz. To moja chora bajka, ten nienormalny syf, tu wilk zgwałcił kapturka i zaraził go HIV. Słońce dotyka mojej skóry, ale ja zamarzam wewnątrz Słowa mogą tak cicho grać, a tak dużo powiedzieć.. Dotykając delikatnie oddechem, łamiąc wszelkie granice.. Jak tancerka w pozytywce, budzę zachwyt a jednak tańczę sama Więc nie kłam, że mnie kochasz na zawsze i zaśnij. Jutro okłamiesz mnie poraz ostatni. |
|
|
|
#4657 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 'Nie wiedziałam, że gdy mówiłeś 'lubię' to tak myślałeś. Szukałam w tym jakiejś autosugestii. Jak można być tak cholernie głupim? Słowo 'lubię' odebrać jako wyznanie miłości, idiotka! Cóż... Ale szczęśliwa, bo uczyniłeś mnie wtedy najszczęśliwszą idiotką pod słońcem! Niech Pani pisze Jego imię 600 razy, z każdą setką odejmując jedną literkę, aż w końcu zniknie Wiesz co robię wieczorami? Wtedy, gdy najbardziej mi Ciebie brak? Układam pasjansa. Mówią, żę to dla starych panien. Stara nie jestem. Może dlatego to tak dziwi, ale wiesz ,że pomaga? Pomaga. Bardziej niż kilogramy zjedzonej czekolady i litry wylanych łez. Tylko wiesz, cholera, nigdy nie udało mi się go ułożyć. Nawet w głupim pasjansie nie mam swojego szczęśliwego zakończenia Ten najdłuższy most- który nas łączył, gwałtownie się zburzył, już nie ma żadnej drogi. Twój rzut w tarcze cierpienia- sam środek. Gratuluję Boże! Uchroń mnie przed facetem, o którym znowu pomyślę, że jest inny!
|
|
#4658 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, że pamiętacie
i may not have given you a lot to remember, but please don't forget me może nie dałam ci dużo do zapamiętania ale proszę, nie zapominaj o mnie "he's cute i swear, let me find a better picture" "on jest czarujący, przysięgam, niech tylko znajdę lepsze zdjęcie!" peace please pokój proszę
|
#4659 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
miło czytać, motywujesz swoimi opisami znowu zmuszasz do kradzieży ![]() 'jak daleko odejść musiałabym, byś poczuł, że chcesz ze mną być... i`m gonna miss you like a child misses its blanket będę tęsknic za Tobą jak dziecko tęskni za swoim kocykiem I dropped a tear in the ocean. Once they find it, I'll stop loving you' uroniłam łzę w ocean. Jak już ja znajdą, przestanę Cię kochać |
|
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
♥
łoohohoho
wzajemnie dziękuję za pochwałę Mycha ![]() otojest-Ciebie się nie da zapomnieć ![]() ____________ 'moje źrenice, są zbyt rozszerzone, od nadmiaru kawy, oraz nadmiaru Ciebie w mojej podświadomości, abym mogła zasnąć Chciał, aby tylko o nim myślała, gdy przeżywa radość, podejmuje decyzje, jest wzruszona lub rozmarzona. Żeby tylko o nim myślała, gdy słucha muzyki, która ją fascynuje, gdy śmieje się do łez z dowcipu lub płacze rozczulona w kinie. Chciał, aby o nim myślała, gdy wybiera bieliznę, szminkę, perfumy lub odcień farby do włosów. Żeby tylko o nim myślała na ulicy, gdy odwraca onieśmielona głowę na widok całującej się pary. Chciał być jej jedyną myślą rano, gdy się budzi, i wieczorem, gdy zasypia... "nie martw się, będzie dobrze". Ten zwrot nie sprawia, że twoje problemy znikają. Daje jednak poczucie, że komuś na tobie zależy i nie jesteś sam z kłopotem. Człowiek, który nigdy nie doświadczył miłości do drugiego człowieka, może być szczęśliwy albo nieszczęśliwy, zadowolony albo niezadowolony, ale otrzymał on tylko niewielką część życia. Dziękuje. Że jesteś. Niczego więcej nie potrzebuje. Niebo spadło mi na głowę. Nigdy nie pozbawiaj nikogo nadziei, może to wszystko co mu zostało zainstaluj we mnie dobro, potrafisz? W życiu mamy wiele problemów z których większość nie istnieje. A jeśli kiedyś przyjdzie Ci na myśl, że fajnie byłoby się zakochać, usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2011-01-22 o 15:22 |
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
persefona_
' stąpaj delikatnie, ponieważ chodzisz po moich marzeniach kiedy mija 'na zawsze' ? może masz kogoś, a może właśnie kogoś Ci brak... pogubione wątki, pogmatwane myśli, natrętne nadzieje i to oczywiście ja ponoszę konsekwencje za to, że Ciebie spotkałam dopiero co zaczął się nowy rok, a my? my mamy już nowe tajemnice, bo przeszłość... ona nie opuszcza nas nigdy i nie wiem, gdzie byłam. i nie wiem do czego dążę. i nie wiem co ja sobie zrobiłam... z jednorazowym Tobą u boku '
|
|
#4662 |
|
Zadomowienie
|
dla Drift. po prostu <3
* * * "zgasiłem światło już, chce mi się spać." "z trudem przełykam ości flegmą wolności po soliterności" dekadencja człowieczeństwa wciąż marzę. za dużo śnię na jawie. na dachu wieżowca wydaje ci się, że masz u stóp cały świat, nadal jednak jesteś mały. chodź, upijemy się! by przetrwać dzień jutrzejszy. i może dwa kolejne.
|
|
#4663 |
|
Przyczajenie
|
off topic
`Zabawa jest wtedy, kiedy wypijesz za dużo i idziesz środkiem autostrady, nie myśląc o śmierci tylko śmiejąc się, że on ma inną.` Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-01-24 o 08:00 |
|
|
|
#4664 |
|
BAN stały
|
...
do Ciebie przyjść, przy Tobie być, i zostać, tak na wieczność . kolorowych marzeń pęk w głowie ma, koloruje nimi każdy szary dzień . szara codzienność przesycona codzienną melancholią pożarła nas. gdzieś tam na końcu świata istnieje Twoje prawdziwe szczęście, znajdziesz je kiedyś, po warunkiem, że będziesz wierzyć, że ono tam gdzieś jest . improwizacja uczuć, podsycanie nadziei, i choć robisz to jak Ty to mówisz 'by mnie nie zranić' to właśnie swoja przymuszaną miłością ranisz mnie najbardziej . upajam swoje zmysły kubkiem gorącej czekolady, śpiewam swojemu sercu melodie miłości, szerokim łukiem mijam myśli o Tobie, chyba zapominam . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-01-22 o 16:17 |
|
|
|
#4666 |
|
Raczkowanie
|
rozdrapałam do krwi wszystkie miejsca
gdzie mnie całowałeś z tęsknoty owijając się wieczorem kocem, wyobrażam sobie, że to Twoje ramiona. każdą chwilą, każdym szeptem- kocham Ciebie.
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
ratatamm, dziękuję za pamięć i vice versa gwiazdo
![]() nawet jeśli mnie nie kochałeś to udało Ci się sprawić, że ja pokochałam Ciebie. bierna obserwatorka tego gnijącego świata. z anielskim spokojem dążysz ze mną do piekła. a może to właśnie Twój uśmiech sprawia, że kogoś serce zaczyna szybciej bić? nie oczekuj przyjaźni, jeśli sam nie potrafisz być przyjacielem.
|
#4668 |
|
Przyczajenie
|
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
ulubiona muzyka? bicicie Jego serca.
ulubiona piosenka? Jego głos. uzależniasz bardziej niż jakikolwiek narkotyk. 'jedynie co zobaczysz ze mną to piekło za życia.' 'dwa słowa, dziewięć liter: kocham Cię i pieprz się. wybór dowolny.' przez Ciebie znowu nienawidzę życia.
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
" W takie kolorowe dni tańczą szczęśliwe serca"
"Idę ścieżką życia, a oczy mam pełne Ciebie. Trzymamy się za ręce"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4671 |
|
Raczkowanie
|
persefona_, avocadowa, parala, ratatamm, istny_paradoks - bezczelnie okradzione.
s [ h e ] b e [ l i e ] v e [ d ] .
/ z yt / pokochała jego nie perfekcyjność. a on zmienił się w ideał. czy ty, ku.rwa, masz na imię Tlen że oddychać bez ciebie nie mogę?! w przerwach między kolejnymi numerkami z 'przyjaciółką', dzwonił do mnie i mówił, że kocha. nie, martw się. nie zakocham się w tobie. jedynie w twoich oczach, dobrze?
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
Weź mnie za rękę i nie każ mi czekać.
Przejdziemy się po świecie, aby potem zniknąć. Tak, dziś chcę zniknąć, zniknąć na zawsze. Zniknąć z Tobą. Cholera zachciało mi się naginać granice rzeczywistości, Malować krajobraz bez cenzury. Myślałam, że tak można. Ale najwidoczniej się myliłam, nie można. Nie można oszukiwać siebie. Reszta wie lepiej. Przecież doskonale wiedziałeś, że nigdy mi nie pomożesz w sposób którego nienawidzę. A idźcie wszyscy do diabła i świętujcie z nim to wasze szczęście, czy jak tam to nazywacie. Nie potrzebuję Cię. Jest wyśmienicie. Nie wierzysz? Nie musisz. Przede mną morze wódki do przepłynięcia. Za moim statkiem są już te długie mile, myślenia o Tobie, upiłam motyle, potłukłam duszę, zadymiłam umysł. tak dla ciebie, przez ciebie, bez ciebie. robię na złość swojemu sercu, robiąc rzeczy których Ty nie akceptujesz
|
|
#4673 |
|
Rozeznanie
|
Marsi89 na zdrówko
![]() I ten Twój perfidny uśmiech z powodu, że zniszczyłeś mi serce. Podpuchnięte oczy. Ból głowy. Burdel na biurku. W głośnikach skrzeczący bit. W ustach waniliowe cappuccino. Tak, mamy sobotę. -Zgaś to , chcę spac! -Spac czy płakac? -Spac - odpowiedziałam ze łzami w oczach. /rozmowa z mamą. Po prostu brak mi słów, gdy pytasz czy Cię kocham. Niszczysz mnie, Choc nie zdajesz sobie z tego sprawy. A wiesz co jest najgorsze? Że nie mogę zrobic kur.wa nic. Nic, komplet nic, żeby mogło byc jak dawniej. Oboje jesteśmy ludźmi z ciężkimi charakterami. Ale to nie znaczy , że sobie nie damy rady. Ostatnio nie mogę spojrzec ludziom w oczy. Wydaje mi się, że wszystkich zawiodłam. |
|
|
|
#4674 |
|
Rozeznanie
|
otojest ♥ Idziesz przez moje serce i duszę Jak rzeka pozbawiona kontroli Choć i połóż się koło mnie Wypełnij przestrzeń pomiędzy nami Mój drogi jak mogę wrócić do mojego życia Mój drogi jeśli tylko dla jednego życia.. I nie dbam w którą drogę wiatr uderza bo wiem że uderza przez śmiech i łzy Jeśli miłość uzależnia, to jestem uzależniona I jestem twoją uczciwą ćpunką Nie mogę spać w mokrych prześcieradłach Błagam twoje serce, twoje ręce, twoje usta o pocałunek Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-22 o 20:27 |
|
|
|
#4675 |
|
Przyczajenie
|
Łykaj to szczęście i się nim udław.
Zostałam szmatą, dziwką i zimną suką. W zamian za to, że nie chciałam być z Tobą. Bo w nocy gdy nie chce się spać, najbardziej brak twego dotyku i pocałunków.
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
Popełniłam przestępstwo. W imie miłości. Byłeś najlepszym grzechem głównym , którego musiałam przestrzegać "nie zabijaj". a jak już wrócisz , to nigdy więcej mnie nie zostawiaj. I żyje długo i szczęśliwe. Tak chce zakończyć swoje życie. Czy grzeszę kochając się w Tobie potajemnie?
|
|
|
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Miśki kolorowe! ;-*
Uwaga, uwaga! Witamy w niebezpiecznej strefie silnej tęsknoty. Ten rytm na dwa naszych oddechów. Wsiądźmy do szalonego pociągu! Czy powtarzanie tych dwóch pięknych słów zbyt często, nie traci na wartości? 'kiedyś mi powiesz jak ON całuje' |
|
|
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marsi89 - bardzo mi miło ______________
'Jestem Mu wdzięczna za ten czas, który był nam dany. Moja fascynacja Jego mózgiem jeszcze trwa i dobrze. Niech tak zostanie. Przecież to nic złego zachwycić się mężczyzną. Jak większość ludzi sprawdzam się będąc połową nowego związku. Wyglądała jak postać, którą złośliwy reżyser przeniósł w połowie aktu z komedii do tragedii. Wierzyłam Mu jak świni, dawał mi wieprz przeklęty słowo. Nigdy nie cierpiałam papierosów, ale odkąd jesteś Ty, nawet ich zapach stał się przyjemny, bo przypomina mi o Tobie i wiem, że moje szczęście może potrwać tylko chwilę. Wiem, że za chwilę może nie być 'nas', choć tak naprawdę 'my' nie istniejemy. Wiem, że to tylko kilka spotkań, pocałunków, ale zawsze z wytęsknieniem czekam na te chwile kiedy Cię zobaczę, kiedy mnie przytulisz, a Twój rozbrajający uśmiech wywołuje u mnie niepowstrzymane reakcje podniecenia i szczęścia. Wtedy tak bardzo chciałabym powiedzieć Ci, że kocham. Bolała Ją niemożność połączenia obu tych światów, po których sama lawirowała z wprawą rajdowego kierowcy'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2011-01-22 o 21:13 |
|
|
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
" między tym co czujesz, a tym co rozumiesz leży nasze człowieczeństwo. " proszę, rozsiądź się wygodnie zaraz coś przyniosę. czasem mam wrażenie, że w stosunku do innych ludzi jesteś bardziej czuły niż w stosunku do mnie, często ludzie mi mówią z jakim przejęciem im opowiadasz o problemach, o mnie, dlaczego przede mną się ukrywasz? niekiedy przyjemnie jest pomyśleć, że o 15:15, 11:11, 10:10 o mnie myślałeś. pójdę do wróżki, zapytam czy warto na Ciebie czekać, a jeśli powie mi, że nie. Nie uwierzę jej. wszystko wypada mi z rąk, zalewam mlekiem kawę, a prostownicę wkładam do lodówki, gubię się gdzie właściwie szłam i płaczę z głupich błahostek. wszystko okej. męczy mnie to wszystko, nie jestem gotowa na zmiany. miałaś kiedyś tak, że nie chciałaś nigdzie ruszyć się z domu, nigdzie nie chciałaś wyjechać, bo żyłaś tą głupią nadzieją i przeczuciem, że jak wyjedziesz to on będzie się chciał spotkać i wtedy serce Ci pęknie gdy złożysz z liter smsa " bardzo chętnie, ale nie ma mnie teraz w mieście, będę za kilka dni."? karmisz mnie słowami, których do końca nie pojmuję.
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
' prawdziwy mężczyźna każdego dnia uwodzi tę samą kobietę
jestem na etapie chcenia wszystkiego, czego mieć nie mogę w kieszeniach mam pełno baniek mydlanych, w których zamknęłam marzenia '
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

miło miło ;-*

wzajemnie