|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
Gość kupuje w lumpie szmaty po 50gr i robi sobie jaja z szafiarek. Na pewno ma niezłą radochę jak się nim wszyscy emocjonują w internecie
|
|
|
|
#1414 |
|
BAN stały
|
Ja znam szafiarki od ktorych On wyglada zdecydowanie lepiej
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
EjjSenioritta niestety się muszę z Tobą zgodzić...
You worry 'bout the wrong things, wrong things . . . *sprawdz czy uzywasz kosmetykow przyjaznych dla zwierzat ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403287 *podyskutuj z nami ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115749 Never take life too seriously-nobody gets out alive anyway !
|
|
|
|
#1416 |
|
Przyczajenie
|
mnie najbardziej rozwala
noszenie legginsów do zwykłych krótkich bluzek- większość zapomina, że legginsy to zamiennik rajstop, a nie spodni !!! To naprawdę nie zbyt miłe uczucie dla obserwatora, który widzi odsłonięty tyłek w legginsach !!! noszenie butów Emu LATEM- kilka razy widziałam już to zjawisko i naprawdę nie chciałabym być w jednym pomieszczeniu z osobą, która właśnie te buty zdejmuje ! kupowanie podróbek butów EMU- najczęściej podróbki są marnej jakości i po kilku dniach nadają się tylko na śmietnik. Jeśli ktoś już chce modnie wyglądać, to może warto zainwestować, albo wogóle nie kupować ? i chyba najbardziej "rozwalający" trend modowy to trend na to, żeby być bardzo Trendy- śmieszą mnie osoby, które na siłę chcą wyglądać modnie. Najczęsciej ślepo patrzą na modę,a później skutki są jakie są- opłakane. Najlepiej nosić to co nam się podoba i wyglądamy w tym dobrze ! |
|
|
|
#1417 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Bo ja na przykład nie traktuję legginsów jako rajstopy (ale i nie traktuję jako spodnie), bo to w końcu zupełnie inne części ciuchów. Rajstopy są prześwitujące zwykle, no i mają w kroku inny szew. No i choć wyobrażam sobie noszenie legginsów do sukienek, to do spódnic już nie. I rozumiem, że ktoś traktuje je jako spodnie jeśli nie prześwitują i skoro kończą się w kostce. Też nie podoba mi się chodzenie z odkrytym tyłkiem i sama tak nie chodzę, ale nie z powodu, że dla mnie legginsy to rajstopy, ale po prostu nie lubię jak widać każdy ruch pośladków i to, że nie mają kieszeni. Dlatego praktykuję bluzki zakrywające tyłek i tuniki do legginsów. Cytat:
więc efekt latem nie jest jak przy zimowych butach, bez przesady...
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie najgorsze są futrzane "ogonki", gdzie się człowiek nie obróci na ulicy tam zobaczy zwisający ogonek od torebki...
legginsy legginsom nie są równe, są lekko kryjące ale i z grubego materiału, który zupełnie nie prześwituje i w takim wypadku rozumiem sytuację, gdy ktoś nie ma założonego czegoś długiego, ale też nie lubię gdy cały tyłek jest na wierzchu, jakoś tak z przyzwyczajenia, po mimo tego, iż są kryjące co do EMU noszonych latem, zgadzam się z poprzedniczką, latem pełnią funkcję chłodzącą. W Stanach normalne jest chodzenie w EMU latem, może w Polsce kiedyś też się to przyjmie
Edytowane przez Paulkaaaa Czas edycji: 2011-01-22 o 13:40 |
|
|
|
#1419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() "Ich skóra i wełna posiada niezwykłe właściwości, przepuszczają powietrze, natomiast nie przepuszczają wilgoci do środka buta, ale wypuszcza wilgoć na zewnątrz, dzięki czemu stopy się w nich nie pocą, a buty nie przemakają. Dzięki zastosowaniu takiej technologii, można w nich chodzić bez względu na temperaturę, ponieważ temperatura wewnątrz buta jest cały czas jednakowa i optymalna dla twoich nóg" tutaj chodzi o Emu from Australia
Edytowane przez imbryka Czas edycji: 2011-01-22 o 13:41 |
|
|
|
|
#1420 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Ja po prostu protestuję przeciwko równoważenia legginsów rajstopom, skoro to są zupełne inne części garderoby
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2011-01-22 o 14:12 |
|
|
|
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi osobiście nie podoba się też noszenie szortów do legginsów. Nie uważam by był to odpowiednik rajstop i według mnie najlepiej wyglądają przy dłuższych t-shitach i tunikach |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Z kolei dla mnie legginsy - bawełniane, a nie jeansowe leggi to totalny niewypał. Noszę je tylko pod spodnie, gdy jest mróz albo po domu.
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to samo. Jakoś nie moge sie przekonać do legginsów i chyba tak zostanie. Wolę rajstopy do spódnic, sukienek i spodnie.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
mnie rozwalają trampki na obcasie...
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
jadąc autobusem widziałam ja pewna kobieta czesala włosy taką małą szczotką, a potem na koniec wzięła ta kitę, co ją miała przy torebce i tez ją wyczesała, pogładziła ręką i z uśmiechem schowała szczotkę do torebki
nie mogłam się nie śmiac
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przecież są różne rodzaje legginsów i większość jakie widuję są nieprześwitujące, bardziej przypominają spodnie bawełniane niż rajstopy, nawet mają szlufki, kieszonki z tylu...nie wiem czemu jeżeli ktoś ma zgrabną pupę ma ją zasłaniać tunikami odrazu, skoro bielizny nie widać Najlepiej to się ubrać w worek żeby czasami kształtów nie pokazać i nie zgorszyć tym zazdrosnych spojrzeń Cytat:
To bardzo ciekawy kierunek więc dużo osób chce go studiować, nie wiem co w tym dziwnego
|
||
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
Ja nosze legginsy do bluzek, aczkolwiek na tyle długich, że opinają one posladki. Nie ubrałabym legginsów do spódniczki, szortów, sukienki.
Co do lisich ogonków, pewnie zaraz spotkam się z krytyką, ale takowy mam. Naturalny, bo sztucznych, cieńkich z sieciówek nie uznaję. Ale nie czeszę go ! ![]() Co mnie razi ? Buty ze szpicem, wspomniane trampki na obcasie i kolorowe "skórzane" kurteczki. Była na nie moda dwa lata temu, ale na czarne, a teraz widuję na ulicach te przykrótkie kórteczki w kolorach tęczy...
|
#1429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie mieszkam na jakimś zadupiu, pracowałam w b. dużym centrum handlowym i NIGDY ogonka nie zauważyłam ...
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu jest to o czym mówisz ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/brelok-do-torebki-...405924427.html prosze..
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2011-01-22 o 16:04 |
|||
|
|
|
#1432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie te ogonki i trampki na obcasie to porażka
![]() co do krótkich kurtek to nigdy żadnych nie lubiłam, zwłaszcza odrażające jest jak dziewczyna nakłada kusą kurtkę, za ciasne rurki i pół dupska jej widać |
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
trampki na obcasie to rzeczywiście tragedia, ale na szczęscie nigdzie owych butów nie widziałąm poza sklepem
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi się podobają - jak komuś pasują do stylu, to są spoko
.
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Czy oni z tych lisich kitek (prawdziwych rzecz jasna) wyciągają kości?? Czy z kośćmi to sobie tak majta??
Chyba wyciągają...ale w sumie to nie wiem. |
|
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jesli chodzi o ogonki przyczepiane do toreb, to nikogo z nim jeszcze nie widziałam. Może to dobrze?
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

on tak na serio ?!

Najlepiej to się ubrać w worek żeby czasami kształtów nie pokazać i nie zgorszyć tym zazdrosnych spojrzeń