|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 21,43% |
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło |
37 | 66,07% |
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... |
7 | 12,50% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
dziewczonka trzymam kciuki bądz spokojna
![]() siasieek chciałabym żeby już tak było a uwierz ze ja też nie mam niewiadomo ile czasu na siedzenie przed kompem choć powinnam cały czas leżeć to po prostu nie daję rady musze choćby pospacerować się po pokoju zawsze coś tam w domu zrobię więc też nie jest tak że mam czas na siedzenie przed kompem 24/24 czasem też mam problem z nadrabianiem bo nagle po paru godzinach jest 10 stron albo i lepiej ale dobrze miec takie forum gdzie zawsze otrzyma się pomoc osób już doświadczonych ![]()
#3872 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
![]() Paulizia, sto lat! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
moja dzidzia.. na przedostatnim zdjeciu widac wargi sromowe wiec nie da sie ukryc ze to córeczka. Dodatkowo wymiary albo nie wiem co to ? moze ktos sie zna? bo mnie te skróty nic nie mowia
![]() przez te zdjecia spaliłam na wegiel skórka na udkach ![]() ![]() ![]()
#3874 |
Zadomowienie
|
Ddaaiissyy funkcja prezesta to nie byle co
![]() ![]() ![]() Matallewar a co to?? Żabka zamiast żyrafek?? nieee możliweee ![]() ![]() U mnie problem z wyborem kocyka i pościeli.. Jakoś nic nie mogę wybrać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurczę zazdroszczę wam ja mam tylko jedną fotkę z 17 tygodnia ciąży i to na zwykłym usg u mnie 3d kosztuje 350 zł i stwierdziłam że nie bardzo mi się opłaca robić usg za taką cenę ![]() a w szpitalu niestety nie mają możliwości żeby wydrukować te zdjęcia
![]() |
#3876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() vanes te zdjecia to print screeny z filmu ![]() Zdjecia także 4 wydrukowali, ale nie chciało mi sie bawic w skanowanie ![]() ![]() W Klinice sw lukasz w czestochowie kupili identyczny aparat do USG 4D na ktorym ja robiłam .. ale fakt, w czewie kosztuje 350 MoniaK to rozumiesz moja wsciekłosc .... Tobie tez wspolczuje w zwiazku z tym
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-01-22 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fajnie że będziecie miały takie pamiątki ![]()
![]() |
#3878 |
Wtajemniczenie
|
ddaaiissyy
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- ddaaiissyy śliczny szkrabek ![]() ![]() a co do pomiarów to się nie znam niestety, wiec nie pomogę... ![]()
#3879 |
Zakorzenienie
|
Małż wybył do pracy a ja robię sałatkę z tuńczykiem. Zapowiada się znów samotny wieczór
![]() Ehh, mam jakiegoś doła dzisiaj i czuję się jak słoń ![]() daisyy, fajny dzidziol ![]()
#3880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do TŻta.. nie ważne, że za free! Prezes to prezes ![]() MoniaK wieczór na pewno nie sama!! Masz nas ![]() ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-01-22 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Wtajemniczenie
|
jak się cichutko zrobiło
![]()
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
ja obiadek jadłam bo na meza sie doczekalam i adasia ogladamy
![]()
#3883 |
Wtajemniczenie
|
Kochane moje wróciłam
![]() Bardzo dziękuje Wam za wszystkie kciuki i cieple słowa ![]() Trafiłam na rewelacyjnego, młodego lekarza, który dokładnie mnie zbadał, zrobił usg - nawet 4d chciał mi zrobic (ale nie mógl znalezc głowicy do 4d), żebym tylko się uspokoiła i uśmiechnęła. Powiedział, że wszystko jest dobrze, bóle mogą byc od macicy, jelit, pęcherza i są niestety normalne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Dziewczonka - SUUUUUUUUUUUPER !!!!!!!!!!!!!! no to teraz bedziesz juz uspokojona, prawda ????
![]() ![]() Mnie tez jak lekarz mowi, ze wszystko oki (a wczesniej sie denerwowalam i panikowalam) to od razu czuje sie lepiej i juz zadnych mysli nie mam ![]()
#3889 |
Wtajemniczenie
|
oj dziewczonka dobrze że wszystko jest w porządku
![]() niestety już takie myśli chodzą nam po głowach ale grunt że wszystko z tobą i dzidzią ok ![]() życzę wam dziewczyny miłego wieczoru ja zmykam się położyć bo niestety chyba mnie coś zbiera ![]()
![]() |
#3890 |
Zakorzenienie
|
antropia super ze posiew wyszedl jałowy
![]() jeny co my sie tak kłócimy ostatnio z tymi tatusiami naszych maluszków ![]() ddaaiissyy bo "faceci są prości" ![]() ![]() właśnie widzę zdjęcie twojej dzidzi i wiesz ze ja mam takie samo, ale ono mnie nie przekonuje na 100% ze tam nie ma siusiaczka, bo przeciez moze jednak sie tam ukrył ???? chyba ze widziałaś jeszcze dokładnie coś pomiędzy nogami bo juz nie i czekam zeby jeszcze raz zobaczyc czy aby na pewno ![]() vanes na pewno maja mozliwosc wydrukowania zdjecia tylko pewnie nie chca ![]() Dziewczonka ![]() dobrze ze na kogos takiego trafilas, bo moze na jakis czas cie uspokoil i się trochę wyciszysz ![]() my siedzimy u babci i Zosia szaleje z ciocią ![]() ja odpoczywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki,
ja tak zniknelam bez slowa, ale bylismy w SZPITALU tez. bo ciagle pobolewalo mnie w tym prawym boku plus w sluzie na wkladce bylo troche krwi i zbledlam jak to zobaczylam, zadzwonilam do poloznej do szpitala i kazala przyjechac, co prawda wyczekalismy sie tam troche ale zbadali mnei dokladnie, siuski, krew, proby watrobowe, bo jak pani doktor uslyszala o moim zapaleniu trzustki to od razu zlecila, zbadali moj puls, dziecka puls, cisnienie, wymacali brzuch w kazda strone, zaczal twardniec, pani troche sie zaniepokoila, ale powiedziala, ze jesli twardnienie przechodzi po kilkunastu sekundach to nie ma powodu do neipokoju, ale zeby sie obserwowac, krwi w szyjce i macicy nie bylo, wiec krawienie najpewniej z narzadow zewnetrznych, szyjka dluga twarda i zamknieta, lozysko ok, dzidzia duuza i dupka uciska na watrobe, wiec jesli wyniki krwi(mam dzwonic za 2 godzinki) beda dobre to znaczy ze dzidzia uciska dupka woreczek zolciowy albo watrobe i stad ten bol i ze dobrze ze przyjechalam bo kazde bole i krwaiwenia trzeba sprawdzac. dzidzia wazy...860 gram!!! wiec duuza juz jest i wszystko z nia ok, poza tym pobrala mi posiew z pochwy bo mowila ze duza iloscn sluzu zoltego moze wskazywac na infekcje, ale nie sa to wody plodowe wiec mam sie nei martwic, badali mnei chyba z godzine i jestem duuzo spokojniejsza a zosia w nagrode kopie jak szalona. mam nadzieje, ze wyniki krwi i siusiu ok ![]() i doczytuje was ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do swedzenie to do lekarza albo do apteki bo to infekcja, ja po poronieniu ciagle mialam bo mialam zaburzona flore bakteryjna, myj sie ziaja dla kobiet w ciazy i mozna brac lactovaginal plus w aptece pani napewno poleci jakas masc Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a w ogole musze powiedziec zezwarcam honor norweskiej sluzbie zdrowia, jak juz sie cos dzieje to jednak zaopiekowali sie mna jak nalezy, poczulam sie bezpiecznie i w ogole szpital taki ze jakbym juz tam nie byla to pomyslalabym ze prytwatny wszyscy mili i w ogole pozytywnie, nie bede juz na nich narzekac ![]() ide troche sie zrelaksowac po stresujacym dniu ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zadomowienie
|
ddaaiissyy śliczności ta wasza księżniczka,a co do wymiarów to według mnie są ok,jeśli dobrze odczytałam toz usg wychodzi że urodzisz 3 czerwca.
dziewczonka super ,że u Was wszystko ok,jesteś spokojniejsza,dobrze ze lekarz taki sympatyczny. vanes napewno mają opcję drukowania zdjęć,przecież jak pacjentki z oddziałów mają usg to dołącza się fotkę,sam opis nie jest wystarczający. W moim szpitalu drukują bez zastrzeżeń. Oststnio jak byłam 10 stycznia w klinice po l4 to poprosiłam dr. o usg ,wcale nie musiała ale zrobiła,powiedziała że nie ma sprawy. Chciałam znać płeć a mój gin nigdy nie powie,zawsze mówi ,że dziecko. Przesympatyczna pani powiedziała,że za 3 tyg powtórzy usg ![]() juz nie mogę się doczekać
Igorek&Kacperek Edytowane przez kasia1361 Czas edycji: 2011-01-22 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzidzia wielka wiec ma prawo uciskać ![]() mam nadzieje ze wyniki tez beda ok ! a co do torebki to musimy wrócic do domu, to moze wkleje zdjecie, ale to nic specjalnego, ja nie umiem sobie torebek kupowac, bo zadna nie jest wystarczajaco ladna dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja uwielbiam kupowac torebki niepraktyczne a potem je sprzedaje w necie a jak chce jakas taka porzadna i do pracy to za chiny nei moge znalezc i sie zdecydowac, bo jak sie do jakiejs juz przywiaze to nosze do zdarcia ![]() ide na jakis filmik odstresowujacy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zadomowienie
|
Paulizia sto lat,sto lat dużo zdrówka,miłości i wszystkiego czego sobie życzysz
Matall śliczny ten kocyk,bardzo mi się podoba.
#3896 |
Zakorzenienie
|
anula, jak miło, ze norweska sluzba zdrowia rozczarowała Cie na plus! a c o najwazniejsze, to rewelacja, ze tak sie Tobą zajeli i dokładnie i dogłębnie przebadali ! Dzidzia bbaaardzo duuuuza
![]() ![]() Btw, po jakiemu Ty z nimi rozmawiasz?? Znasz j. norweski ?? ![]() Dziekuje za ciepłe słowa o mej dziecince. andziot, pani dr wykonujaca usg nie miała cienia watpliwosci, iz to dziewuszka, wiec nie obawiaj sie, ze nagle fiucik u Twojego Malenstwa wyskoczy ![]() Widzialas u dziewczyn, noszacych chłopaczków, jakie wieeeelkie sprzety ich dzieciaczki posiadaja ![]() ![]() Kasia1361 dziekuje Ci za roszyfrowanie !! ![]() A czy jest tam napisane ile dzidzius wazy?
#3897 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ddaaiissyy raczej ciepły, taki milutki i puchaty ![]() Śliczna córeczka... Ja chcę już 25 stycznia, też sobie popodglądam ![]() Lolka1212 zdarza się :P żabcie też są słodkie ![]() Mam przyjaciółkę, która uwielbia pandy i z niczym innym by nie kupiła.
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
Dziewczonka, anula, ufff dobrze że pojechałyście i wszystko ok
![]()
#3900 |
Raczkowanie
|
Witam po przerwie dłuuugiej
![]() Zaraz będę Was nadrabiać, ale najpierw muszę się pochwalić moim nowym zdjęciem. Co prawda z przyjaciółką, ale jest i brzuszek. Trochę niewyjściowo wyglądam, ale co poradzę ![]() Idę nadrabiać. Pozdrawiam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.