Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-22, 21:42   #3151
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Jak zadzwonili skontrolowac sytuacjê to w szoku byli, bo oni bali siê takiego spotkania. A kotu¶ i królik maja futerko tego samego koloru i wygl±daj± jak z jednej rodziny.

Te¿ nie wiem, gdzie mam ko³a - coraz lepiej je czujê, ale nie jest idealnie. W eLce by³o tak samo i zawsze po wjechaniu w dziurê, która chcia³am omin±æ pada³o has³o "królowa dziur", albo wszystkie dziury moje".

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-22, 21:43   #3152
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
ja kiedy¶ próbowa³am omijaæ dziury i zamiast je omijaæ to w nie wje¿d¿a³am, w ka¿d± po kolei instr. robisz to specjalnie, tak? aja-niee, nie wiem gdzie s± ko³a
Sk±d ja to znam! Ale co¶ w tym jest, ¿e jak powiedz± "uwa¿aj na dziury" to tak jako¶ cz³owieka ci±gnie akurat do tych najwiêkszych. Chocia¿ ja bardziej upodoba³am sobie studzienki kanalizacyjne. Instr. oznajmi³, ¿e przed nami czekaj± a¿ cztery. W pierwsz± wjecha³am, drug± ominê³am, trzeci± i czwart± oczywi¶cie nie mog³am sobie darowaæ Reakcja?
"Bo¿e widzisz i nie grzmisz!"

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-22, 21:43   #3153
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

mój jest bardzo grzeczny kochana króliczyca
Stary 2011-01-22, 21:44   #3154
Areti
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 676

tez jak próbujê omijaæ dziury to w nie wje¿d¿am
Stary 2011-01-22, 21:46   #3155
liwiusz
Rozeznanie

Co prawda sama nie posiadam ¿adnego zwierzaczka, ale kocham króliczki, szczególnie te z tymi klapniêtymi uszkami ¦wietne s±.

Stary 2011-01-22, 21:50   #3156
jomic
Zakorzenienie

Ten ma stercz±ce uszka

Jak czasami podbi³o mi samochód do góry, to by³o "czy ja wjecha³am na krawê¿nik?" "nie, na studzienkê". Albo jak co¶ zagrachota³o - "amtko, co to?" "studzienka"

Dziur ju¿ nie o mijam, bo wiadomo, ze w nie wjadê wtedy, a poza tym jak to omin±æ, jak dziura na dziurze?

Stary 2011-01-22, 22:00   #3157
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

dzisiaj jak jecha³am to tata 'no omijaj te dziury!' no ale jak? jak ich tak duzo
Stary 2011-01-22, 22:01   #3158
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 400

Cytat:
Napisane przez Aurealia Poka¿ wiadomo¶æ
Hey dziewczyny

Wczoraj mia³am pierwszy raz jazdy na toyocie Yaris i muszê Wam siê przyznaæ, ¿e to autko jest cuudne. W ogóle tak mi³o siê prowadzi³o, ¿e czasami zapomina³am, ¿e to ja jadê;/ No ale ogólnie to moje obawy okaza³y sie bezpodstawne, bo wszytsko mi sie ³adnie uk³ada³o i nawet mi nie zgas³ ani razu <szok> A ³uk za ka¿dym razem mai³am poprawny

Zeby tylko na egzaminie by³o tak kolorowo, no a ten juz w poniedzia³ek!!!!:mur :
Toyoty s± cudowne!
Powodzenia na egzaminie

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
To dobrze. Ja nic nikomu nie zarzucam. ¯arty, ¿artami, ale czasem warto wiedzieæ kiedy nale¿y siê zatrzymaæ przed znakiem stop
Przed stopem zatrzymaæ siê trzeba bezwarunkowo

Cytat:
Napisane przez Kamilka54 Poka¿ wiadomo¶æ

Ps. Za tydzieñ studniówka!
To pochwal siê sukienk±!

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ

Lunatyczka: mój temat maturalny to: monologi bohaterów w wybranych epokach
czyli Kordian i Konrad z Dziadów na pewno?

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Stwierdzi³, ¿e s³owa do mnie nie docieraj±, wiêc musi przej¶æ do czynów - i tak te¿ by³o. Przyk³adowo jedziemy sobie 70km/h z hakiem (bo ja zawsze siê wyk³óca³am, ¿e przecie¿ jest tam jaki¶ margines b³êdu, wiêc te dwa, trzy km/h mo¿na sobie przekroczyæ, prawda? ), gdzie¶ tam mignê³o nam ograniczenie do 40. I zawsze dawa³ mi kilka sekund na reakcjê, je¶li nie odpu¶ci³am nogi z gazu, z dzikim u¶miechem satysfakcji oznajmia³ "Noooo to do czterdziestu" i dawa³ po hamulcach, a ja razem z kierownic± niemal le¿a³am na przedniej szybie . Nie do¶æ, ¿e to idiotycznie z boku wygl±da, to i wcale przyjemne nie jest, dlatego kiedy tylko widzia³am, ¿e ruszy³ nog± w kierunku hamulca, krzycza³am "Dobra, dobra ju¿ zwalniam!"
Chcia³abym to widzieæ!

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ

No dobra, zapakowa³am siê do autka, mama pyta czy j± podwiozê do ciotki. No to wsiadaj. I siê zaczê³o:
1. mo¿e znicz kupisz w tamtym sklepie - boi siê bo muszê skrêcic w lewo
2. a jak tu zawrócisz? normalnie, wykonam zadanie egzaminacyjne, któe siê nazywa zawracanie z wykorzystaniem infrastruktyru - i tak w tê bramê wjecha³am, ze wysz³o zawracanie na 3.
3. wyje¿d¿am z podporz±skowanej, która jest lekko pod górkê, reæzny itp. - jak ty st±d wyjedziesz?
4. pod cmentarzem - jed¼ prosto i tam zawróæ(kilometr dalej), bo tam jest droga w lewo i wiecej miejsca (tam siê zawraca 01.11 jak wszêdzie stoj± samochody, ale nie dzisiaj). Zawróci³am na 3, piêknie, nawet o kierunkach pamieta³am.
A co zrobisz jak nie dasz rady?
No jak to co? Zatarasujê ruch i zadzwoniê po kogo¶ ¿eby mi wyjecha³. Wyjecha³am i reakcja mamy - ³eee, dobrze jest.
5. Jak ty tu zaparkujesz, tu jest taki wysoki krawêznik?
Wjecha³am na parking, wyje¿dzam - o matko, pod górkê.
6. Dojecha³am do ciotki, od ciotki wyjazd ty³em dró¿k± - wyjecha³am i czujê jak westchnê³a - zapyta³am tylko, czy zawsze zamierza oddech wstrzymywaæ w takich sytuacjach?
7. Za szybko jedziesz. Ze mn± tak nie mo¿esz.
8. Jak tata siê dowiedzia³, ze by³o 80 (a mog³am 90, ale bym sinokoperkow± mamê dowioz³a do domu) to szoking i ja mogê najwy¿ej 60. Bo on nie bêdzie samochodu klepa³ jak go pot³ukê

pos³uchajcie, nie wiem co to ma byæ? Brak zaufania, stres, nerwy? Instrutkorzy powinni wystawiaæ ¶wiadectwa z jazdy i egzaminatorzy tez. Mo¿e by uwierzyli, ze mo¿na siê czego¶ nauczyæ

Znowu wy³azi moje gadulstwo
my lubimy to gadulstwo!
Moja mama jak wsiadam za kierownice (a jej nie uda siê tego unikn±æ) to trzyma siê wszystkiego co popadnie. £±cznie z sufitem samochodu . I oczywi¶cie: zwolnij!!, uwa¿aj, tu jest zakrêt itd. Bo wg niej to ja po 30 godzinach kursu nie wiem jak skrêciæ . Chocia¿ znam taki przypadek..

Cytat:
jomic z rodzicami to tak podobno jest. Mój ojciec w ogóle nie chcia³ s³yszeæ o tym, ¿e ja mog³abym kiedykolwiek zasi±¶æ po stronie kierowcy - ¿e jak to, przecie¿ ja jeszcze dziecko jestem, zero odpowiedzialno¶ci itd. Ile ja siê go wtedy naprosi³am, ¿eby cokolwiek mnie podszkoli³!
Pó¼niej w po³owie kursu pozwoli³ mi podjechaæ kawa³ek do przodu swoim samochodem, ale bieg³ za mn± i krzycza³ "uwa¿aj, haaamuj"
Teraz co prawda zmieni³ nastawienie, chce mnie si³± do MORDu w poniedzia³ek zawie¶æ no ale...

Na pocieszenie dodam, ¿e to ponoæ przechodzi z czasem. Matka mojego kuzyna przez pierwszy rok je¼dzi³a z nim i przed ka¿dym skrzy¿owaniem "hamowa³a" nogami, albo zaciska³a kurczowo palce na klamce od drzwi
A ja siê przyznam, ¿e jak jecha³am na ¶wiêta do rodziny by³am ¶wie¿o po egzaminie. Nie mia³am jeszcze odebranego prawka, nagle zatrzymujemy siê i s³yszê:
-przesiadaj siê.
-ale ja nie mam jeszcze odebranego prawka
-no to co?
-przecie¿ trzeba przez centrum przejechaæ.
-to przejedziesz, a jak Ciê z³api± to zap³acimy mandat.
No i niewiele mia³am do gadania i pojecha³am. A mama z ty³u ca³y czas gada³a, ¿e mam siê zatrzymaæ i nie jechaæ dalej

LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:06   #3159
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Poka¿ wiadomo¶æ
Przed stopem zatrzymaæ siê trzeba bezwarunkowo
Sugerujesz, ¿e powinnam zaniechaæ wszelkim kontaktom z panem Markiem?

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:20   #3160
jomic
Zakorzenienie

Po 30h to mo¿na jechac max 30km/h, wy³±cznie prosto ewentualnie skrêcic w prawo, broñ Bo¿e nie parkowaæ jak w promieniu 100m stoi gdziej jakie¶ autko, do ty³u te¿ nie wolno. Nie wolno gadaæ za kierownic±, radia s³uchaæ, nic nie wolno.
Ach te eLkowe mity

Ostatnio kolega co¶ mówi³ o swojej narzeczonej, ze musia³ ja uczyæ je¼dzic od podstaw. Ja, a on do mnie "umiesz ruszac?' ja, bo nie mia³am problemów z ruszaniem, a on do mnie "a ona nie umia³a". Nie wiem jak zda³a egzamin, ale dopytam przy okazji.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Karolina, mgoê siê wtr±ciæ? Je¶li jeste¶ pewna, ze z jednej i drugiej strony to fajny (bo fajny) kole¿eñski uk³ad to nie (przepraszam za formê s³owa, nawet nie wiem czy jest poprawna, poprawcie mnie jakby co) zaniechuj.

Mam czerwoniaste paznokcie. podoba mi siê ten kolor

Stary 2011-01-22, 22:20   #3161
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

jomic: to jak Ty sie przyzna³a¶ to ja te¿ tyle ¿e ja jeszcze nie zda³am egzaminu, ale jecha³am dzisiaj od babci do domu
Stary 2011-01-22, 22:24   #3162
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Sugerujesz, ¿e powinnam zaniechaæ wszelkim kontaktom z panem Markiem?
Nie, chodzi o to, ¿e jakiej¶ granicy chyba nie powinna¶ przekraczaæ. Ja nie twierdzê, ¿e w tym co robisz jest co¶ z³ego, je¿eli to s± po prostu bardziej kole¿eñskie uk³ady. Chocia¿ niektórzy widz± tu chyba ju¿ jaki¶ romans, skandal, czy nie wiem co. Fajnie, ¿e utrzymujesz kontakty z instruktorem i mi³o spêdzacie czas . Je¶li nie ma w tym nic z³ego to spotykajcie siê dalej

Stary 2011-01-22, 22:25   #3163
jomic
Zakorzenienie

Do czego ja siê przyzna³am?

Stary 2011-01-22, 22:31   #3164
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

dobra wiecie co ja chyba idê spaæ bo nie kontaktuje i chyba ¼le widze to napisa³a Lunatyczka sory jomic
Stary 2011-01-22, 22:34   #3165
jomic
Zakorzenienie

aha
Mi siê nie chce spaæ

Stary 2011-01-22, 22:35   #3166
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja dopije herbate i pojde
Stary 2011-01-22, 22:38   #3167
jomic
Zakorzenienie

w³a¶nie dopi³am. Poczekam jeszcze a¿ pazurki zaschn± lepiej i tez siê przemieszczê do sypialenki

Stary 2011-01-22, 22:39   #3168
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
dobra wiecie co ja chyba idê spaæ bo nie kontaktuje i chyba ¼le widze to napisa³a Lunatyczka sory jomic
Tak, to ja siê przyzna³am

Stary 2011-01-22, 22:41   #3169
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja rano bede malowac pazurki na czerwono, jak zd±¿ê bo jadê jutro w góry a rano jeszcze chce sobie pofarbowac w³osy

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Tak, to ja siê przyzna³am
no, pó¼niej doczyta³am
Stary 2011-01-22, 22:44   #3170
jomic
Zakorzenienie

Sylwiszon, ale wrócisz na 25

Stary 2011-01-22, 22:46   #3171
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

haha spoko moim rodzicom siê ubzdura³o, ¿e pojedziemy na obiad tylko, bo nie chce sie mamie gotowaæ
Stary 2011-01-22, 22:48   #3172
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Po 30h to mo¿na jechac max 30km/h, wy³±cznie prosto ewentualnie skrêcic w prawo, broñ Bo¿e nie parkowaæ jak w promieniu 100m stoi gdziej jakie¶ autko, do ty³u te¿ nie wolno. Nie wolno gadaæ za kierownic±, radia s³uchaæ, nic nie wolno.
Ach te eLkowe mity
To chyba trzeba po prostu przeczekaæ. Ja jak pewnego piêknego wieczora ¶miga³am sobie z tat± u boku po pasie startowym. Nie do¶æ, ¿e mia³ minê jakby zaraz mia³ co najmniej zej¶æ na jaki¶ zawa³, to jeszcze absolutnie nie pozwoli³ mi wbiæ wstecznego, jakby to jakie¶ narzêdzie zag³ady by³o...

Podziwiam, ¿e dowioz³a¶ mamê na miejsce - ja prawdopodobnie nie wytrzyma³abym i albo kaza³abym jej samej zaj±æ miejsce kierowcy, albo pokaza³abym pierwszy mo¿liwy przystanek autobusowy.

A u mnie w domu wielka afera, g³ównie je¶li chodzi o mojego tatê, bo oznajmi³am, ¿e do ¿adnego MORDu siê w poniedzia³ek nie wybieram.

Stary 2011-01-22, 22:50   #3173
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Karolina, mogê siê wtr±ciæ? Je¶li jeste¶ pewna, ze z jednej i drugiej strony to fajny (bo fajny) kole¿eñski uk³ad to nie (przepraszam za formê s³owa, nawet nie wiem czy jest poprawna, poprawcie mnie jakby co) zaniechuj.
Cytat:
Nie, chodzi o to, ¿e jakiej¶ granicy chyba nie powinna¶ przekraczaæ. Ja nie twierdzê, ¿e w tym co robisz jest co¶ z³ego, je¿eli to s± po prostu bardziej kole¿eñskie uk³ady. Chocia¿ niektórzy widz± tu chyba ju¿ jaki¶ romans, skandal, czy nie wiem co. Fajnie, ¿e utrzymujesz kontakty z instruktorem i mi³o spêdzacie czas . Je¶li nie ma w tym nic z³ego to spotykajcie siê dalej
No ja nie wiem no
Mi jest w tym uk³adzie (kole¿eñskim czy te¿ nie- bo nie wiem czy 21-letnia dziewczyna i oko³o 45-letni mê¿czyzna mogê byæ kolegami?) ca³kiem fajnie i na pewno nie bêdê zrywa³a kontaku z panem Markiem
A sk±d ja mam wiedzieæ, czy panu Markowi nie chodzi o co¶ wiêcej? No ale na Boga! On jest ¿onaty, ma dzieci. Ale wiem te¿, ¿e wszystko jest mo¿liwe i ¿e przytulanie i buziaczki nie nale¿± do zwyczajnej formy przywitania i po¿egniania miêdzy kursantk± a instruktorem.

Co do pogrubionego, to nie dziwiê siê tym, którzy tak my¶l±, bo to naprawdê tak wygl±da. Jak ja bym czyta³a czyje¶ wypowiedzi, takie jak moje, to te¿ bym podejrzewa³a jaki¶ romans, bo to nie jest normalne.

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!

Edytowane przez kar0link4
Czas edycji: 2011-01-22 o 22:53
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:51   #3174
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Cytat:
A u mnie w domu wielka afera, g³ównie je¶li chodzi o mojego tatê, bo oznajmi³am, ¿e do ¿adnego MORDu siê w poniedzia³ek nie wybieram.
Liwiusz! no jak siê nie wybierasz skoro siê wybierasz?! Nie ma ¿e siê nie wybierasz. Zapisujesz siê i ju¿, prawda dziewczyny?

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:52   #3175
jomic
Zakorzenienie

Zazdroszczê. Nim ja bym dojecha³a na obiad i wróci³a to trichê czasu by mi to zajê³o

Stary 2011-01-22, 22:53   #3176
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

jej nie by³o mnie zaledwie 1,5 dnia tutaj a tu ju¿ tyleeeee stron zapisanych! ale szalejecie dziewczynki

kurdee ale ciekawy tydzien sie zapowiada...mam nadzieje ze szczê¶liwy dla wszystkich zdaj±cych...

a w³a¶nie mam taka pro¶bê kochane je¶li po niezdanym egzaminie bede chciala zrezygnowac z dalszego zdawania to prosze wybijcie mi to z g³owy
Stary 2011-01-22, 22:55   #3177
Trinu08
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 240

Cytat:
Sk±d ja to znam! Ale co¶ w tym jest, ¿e jak powiedz± "uwa¿aj na dziury" to tak jako¶ cz³owieka ci±gnie akurat do tych najwiêkszych. Chocia¿ ja bardziej upodoba³am sobie studzienki kanalizacyjne. Instr. oznajmi³, ¿e przed nami czekaj± a¿ cztery. W pierwsz± wjecha³am, drug± ominê³am, trzeci± i czwart± oczywi¶cie nie mog³am sobie darowaæ Reakcja?
"Bo¿e widzisz i nie grzmisz!"
A ja mam tak samo czasem nie zd±¿ê omin±æ i przejadê i I zwraca uwagê.
A widzia³y¶cie ten filmik?
http://www.youtube.com/watch?v=7-gsq...ture=topvideos
ja naprawdê nie wiem kto tej kobiecie da³ prawo jazdy......¿enada. a dzi¶ by³ to najbardziej popularny filmik na jutjubie
Trinu08 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-22, 23:03   #3178
jomic
Zakorzenienie

Karolina
Kolegê mo¿na mieæ w kazdym wieku - co to jest 20 lat (mam brata starszego o prawie 16).
Gdyby jemu chodzi³o o co¶ wiêcej, to nie by³b pan, to on by dzwoni³, pisa³ i namawia³ na jazdê. A przecie¿ tak nie jest. I jaki romans? To, ze sobie po¿artujemy, ze czekamy na ci±g dalszy to tylko ¿arty. Nie rezygnuj z tego, bo nic w tym z³ego.

Liwiusz - ona tylko zadawa³a pytania, wzdycha³a itp, "przecie¿ Ci nie marudzi³am" - tak powiedzia³a. Sama nie pojedzie, bo nie umie. Nie mia³a wyj¶cia.
I zaraz dostaniesz. Jakie "ja siê do MORD nie wybieram?". Nie poddajemy siê, tylko ³apiemy samochód za kierownicê i jedziemy. Bez dysuksji. My tu chcemy poznaæ nowy termin.

3mw - masz to jak w banku

Stary 2011-01-22, 23:05   #3179
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

dobranoc
Stary 2011-01-22, 23:06   #3180
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Cytat:
Napisane przez Trinu08 Poka¿ wiadomo¶æ

A ja mam tak samo czasem nie zd±¿ê omin±æ i przejadê i I zwraca uwagê.
A widzia³y¶cie ten filmik?
http://www.youtube.com/watch?v=7-gsq...ture=topvideos
ja naprawdê nie wiem kto tej kobiecie da³ prawo jazdy......¿enada. a dzi¶ by³ to najbardziej popularny filmik na jutjubie
kurcze... no w³a¶nie kto jej da³ to prawko? jak ona zda³a?

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.