Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 15:21   #3721
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

tallulah: bo żywienie to taka ciężka dziedzina, że co człowiek to opinia.
Jajka były ok, potem były złem wcielonym, potem znowu ok.
Mało było lepsze niż margaryna, potem znowu odwrotnie i potem jeszcze znowu odwrotnie.

Nie umiem się dzisiaj pomalować, chciałam mieć fajny makijaż oczu a nie wyszedł więc zrobiłam delikatny i dobrze wytuszowane rzęsy, wolę tak niż straszyć jakimś czymś dziwnym
Macie czasem takie dni, że jakoś się wam te cienie nie układają w logiczną całość?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 15:30   #3722
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Mało było lepsze niż margaryna, potem znowu odwrotnie i potem jeszcze znowu odwrotnie.

Nie umiem się dzisiaj pomalować, chciałam mieć fajny makijaż oczu a nie wyszedł więc zrobiłam delikatny i dobrze wytuszowane rzęsy, wolę tak niż straszyć jakimś czymś dziwnym
Macie czasem takie dni, że jakoś się wam te cienie nie układają w logiczną całość?
U mnie nie tyle cienie bo rzadko maluję, ale tak mam z tuszem do rzęs - za chiny nie mogę rzęs wymalować by wyglądać jak człowiek, nie wiem od czego to zależy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 15:41   #3723
kobietasukcesu
zawsze mam racje

W sumie na mm też widzę wiele niepasujących makijaży. I się jakoś dziewczyny nie przejmują.

Ale co ja poradzę, że uważam, że większość cieni mi nie pasuje
A po drugie jak się ma mocno oczy pomalowane to rzęsy mało widać, a ja nie lubię tego efektu. Ale mam w planach nauczyć się obchodzić ze sztucznymi rzęsami.

<3 <3 <3
Stary 2011-01-23, 15:56   #3724
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:

Zgadzam sie, nie ma ujednoliconych wytycznych co do tego, jest za to mase badan z ktorych nic nie wynika bo czesto sa po prostu sprzeczne Ja zywienia na studiach nie mialam, od tego jest kierunek dietetyka.
Ja jajka jem, oczywiscie nie przesadzam, ze 3 w tygodniu to max, zwykle 2. Masla nie jem z lenistwa bo nie chce mi sie czekac az zmieknie. Jem rame idea.

A pytalas sie mnie konketnie o B12 wiec napisalam ile wiem, a kumpla bym strzelila w leb za doradzanie mi zastrzykow ktore jednak podaje sie w ciezkich niedoborach a nie tylko dlatego ze ktos ma diete wegetarianska

Co do makijazu - mam mase cieni (moja paletka ) ale zwykle nie uzywam jej na co dzien, do pracy mam tylko slicznie wytuszowane rzesy bo na tym punkcie mam hopla

Ja zmykam bo musze posprzatac mieszkanie (jak mi sie nie chceeeee, ratunku ) i sie cos pewnie poucze. A i musze zrobic porzadek w ciuchach bo mi sie wysypuja z szafy. Rano grzebie i grzebie zanim cos znajde

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-01-23 o 15:59
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 16:20   #3725
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Snowhite - tez kupilam ten roz mineralny lovley bo chcialam jakas odmiane od burjous i mi tak wpadl w oko i stwierdzilam ze za taka cene jak bedzie do bani to wiele nie strace ale o dziwo jest uroczy, TZ sie smieje ze mam policzki jak laleczka

Pokaz foto w naturalnych lokach
oo a jaki masz kolor? Ja kupiłam ci cinnamon lady taki różowo-brzoskwiniowy jest Nie mogłam się na kolor zdecydować wszystkie takie piękne były

A foto w loczkach już wstawiam, musiałam trochę nadprostować grzywkę i włosy u nasady przy przedziałku żeby jakoś wyglądać

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
napisałam w klubie...
ja zajrzę dopiero wieczorem bo muszę zejść z kompa

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Hej wam.
Dzisiaj moja skóra jest w opłakanym stanie. Przy następnej wizycie u dermatologa chyba mu powiem, że musimy rozprawić się jakoś porządnie z trądzikiem - zrobię sobie badania na hormony, a jeśli to nie to, to będę chciała znowu ostrą kurację Akne Przeżyję, 6-8miesięcy męczarni i buźka znowu będzie ładna W dodatku zrobiły mi się zajady i już mi nic nie pomaga, mama mówi, że to przez brak witamin i osłabienie i obiecała, że coś mi jutro kupi (witaminy) Mam już dosyć serdecznie tego, bo czuję się przez swój spaprany wygląd fatalnie.

To zależy, ostatnio to już jakieś apogeum, bo wyjątkowo długo, chyba od Mikołajek Ale staram się tego aż tak nie okazywać i nie dawać we znaki osobom z zewnątrz. Ja także boję się zastrzyków, właśnie mnie wzywają na szczepienie 31.01, a ja tu panikuję już Co do mięsa, ja zupełnie tak jak Tallulah - bardzo rzadko jem Jednym słowem Merz dobry na wszystko
śliczny av

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane
Ja tylko na chwilkę, bo muszę się zabrać za obiad, posiedzieć trochę z mamą a potem Tż do mnie przychodzi
Ogólnie wczoraj wszystko się zmieniło o 360 stopni - puścili Tż'a i tego jego kolegę o wiele wcześniej bo coś tam z materiałami się nie zgadzało, a że Tż wczoraj miał kaskę, to zabrał mnie do baru na piwko I poszliśmy jeszcze na balety, w końcuu sobie potańczyłam i poszalałam Wróciłam do domu jakoś ok.4 nad ranem I dzisiaj zdycham, bo mieszaliśmy wczoraj drinki i piwo, a ja piwa nie pijam tylko drinki i mam saharę..
Ogólnie dziś stało się coś tak okropnego, tak niemożliwego, że naprawdę..W sumie wczoraj wieczorem o 23....Zmarł nagle szef mojej mamy : http://ws-24.pl/wiadomosci-24/1-wiad...rzysztof-wierz , http://swidnica24.pl/ . Nagle, nie wiadomo jaka przyczyna, w piątek miał przez chwilę kłopot z oddychaniem, potem go paliło w brzuchu i w klatce piersiowej, zrobili mu badania różne i że nie mogli znaleźć przyczyny to...puścili go do domu No gdzie faceta w takim stanie, ogólnie nie wiem, czemu jego żona albo ktoś nie pomyśleli, żeby go przetransportować do kliniki do Wrocławia, przecież on miał tyle kasy, a zmarł...w domu, bo zatrzymała się praca serca... A to był taki świetny człowiek, uśmiechnięty, zawsze pomocny, wiadomo uparty i twardy jak to facet takiego pokroju, prowadzący jedną z lepiej prosperujących firm szkoleniowych w Polsce, ale naprawdę takiego to ze świecą szukać, jeśli chodzi o osobowość, charakter...I taki młody, no bo ile to 42 lata, nic...Nikt nie może w to uwierzyć, przecież to był okaz zdrowia, nie chorował ani nic..Dzisiaj wszyscy z firmy, nieważne w którym miejscu Polski byli(wiadomo weekend, to ludzie też wyjeżdżają) przyjechali i spotkali się w firmie i każdy myślał, że zaraz wejdzie do sali konferencyjnej, zacznie się śmiać i powie, że to jakiś głupi żart..Ci ludzie go uwielbiali, sam fakt, jak cierpią i płaczą za nim, chociaż to był ich szef i czasami potrafił tak opierniczyć, że naprawdę..Ale był w tym wszystkim człowiekiem.. Najgorsze, że teraz nie wiadomo co z firmą, bo będzie traktowana jak osoba fizyczna, a jej nie ma, ludzie mogą potracić pracę,jeszcze nie wiadomo co spisał w testamencie, bo rok temu spisał, bo wyjeżdżał do Tajlandii ....Kurdę, takie coś, no nie mogę uwierzyć, cała Świdnica tym już żyje, dzisiaj jesteś, jutro już Cię nie ma, ma się plany, marzenia, a jutro może Twoje życie się skończyć, aż mi się płakać chce jak o tym pomyślę..On jeszcze wczoraj się pakował na wakacje do Brazylii! I zmarł...Zostawił żonę, dwójkę dzieciaków w których był zakochany, rodzinę..

Przepraszam za offa, ale dalej mi nie działa klub,a musiałam tak jakoś to napisać...Trzeba doceniać każdą chwilę i nie odkładać niczego na później, bo później już może nie być..I nie przejmować się pierdołami, bo to nie ma sensu..Mam ochotę teraz wszystkim którzy są dla mnie ważni powiedzieć, jak bardzo ich kocham, jak bardzo są mi potrzebni i przeprosić każdego, któremu kiedyś sprawiłam czymkolwiek ból..Bo przecież każdego z nas może w każdej chwili zabraknąć...

Ja Kochane przyjdę tu późnym wieczorem, na razie muszę zająć się innymi rzeczami, mamę muszę też ogarnąć, bo jest załamana..Miłego dnia!
przykro mi

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
snow - Aha (-; Taka słodka psina to kłopotów pewnie nie narobi dużo Świetne zakupy (; Wklej zdjęcia (; Ja swoich też wkleję jak pójdę po komórkę, bo została w aucie u mojej mamy I pokaż włosy po farbowaniu !
ok już wklejam włoski też pokaże ale to za tydzien dopiero

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
. Mam te fotki spodni, co prawda tylko dwóch par, bo trzecia strasznie dziwnie wychodziła, zresztą jest prawie taka sama jak jedne rurki, ktorym zdjęcie zrobiłam i na zdjęciach nogawki wyszły jakieś szerokie, a w rzeczywistości są wąskie i bardzo dopasowane i w realu naturalnie spodnie wygladają lepiej
1zdj.spodnie z reserved za 59,90
2zdj. w realu jasniejsze, z new yorkera za 39,95
3spodnie, ktorych na zdjeciu nie ma-prawie takie same jak drugie, tylko ciut ciemniejsze i miały cekiny na kieszonkach, które już odprułam, new yorker 39,95

Byly też spodnie po 39,9 w Cubusie, ale u mnie bardzo przebrane rozmiary, brak tych najwidoczniej najbardziej chodliwych-38, 40 nie było w ogole, zostały same 32, 34, 42 i 44. 36 tez bardzo mało
świetne spodnie a te w Cubusie to jakie były? Takie może zwykłe rurki bez udziwnien?

Uciekam teraz do teścia, odebrać psa, bo został wczoraj na noc u niego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1230380.jpg (36,5 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1230388.jpg (85,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1230390.jpg (48,7 KB, 38 załadowań)

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 16:28   #3726
kobietasukcesu
zawsze mam racje

A w h&m to mają w ogóle buty w rozmiarze 41? Bo w ich 40 to na bank nie wejdę

<3 <3 <3
Stary 2011-01-23, 16:29   #3727
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
A w h&m to mają w ogóle buty w rozmiarze 41? Bo w ich 40 to na bank nie wejdę
na 99% mają zdaje mi się że właśnie wczoraj widziałam Baletki są naprawdę fajne i tanie, mięciutkie, kolory są różne, czarne, kawa z mlekiem, mocny koral

Dbam o siebie

Stary 2011-01-23, 16:40   #3728
marthaaa
Raczkowanie

Snow, Dzięki Jestem na nim bez makijażu śliczne balerinki, chyba też sobie kupię, ale raczej inny kolor ( o ile będą w Toruniu ...) Masz bardzo ładne naturalne loki, nie musisz z nimi nic robić moim zdaniem

Kobietasukcesu
, mają 41, ja tam raz wchodzę w 40 a raz w 41, też mam taką dużą stopę

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 16:44   #3729
Talullah
Wtajemniczenie

Kurcze mialam isc sprzatac i nie odejde od tego wizazu chyba dzis

Snowhite - ja mam Cranberry Kiss Nie wiem jak go okreslic w opakowaniu ale na policzkach to taki delikatny chlodny roz. Wlasnie on chyba jedyny byl taki chlodny bo przegladalam tez uwaznie inne kolory i ja w cieplych odcieniach przy mojej jasnej cerze i ciemnych wlosach to wygladam jak idz i nie wracaj

Ladnie Ci w lokach, czemu prostujesz? Dlugie masz wlosy, moje to chyba nigdy takie nie urosna zwlaszcza ze czesto chodze cieniowac i przy okazji tez podcinam pare cm ale sprobuje nieco zapuscic na dlugosc a cieniowac z objetosci

A nie, przepraszam, mam taka dlugosc na zdjeciu dyplomowym, czyli pooonad rok temu ale jak wpadlam w wir obcinania to pooooszlo i nie moge do takich wrocic

Co do baletek to ja zdecydowanie wole zare, te z H&M jakos mnie nie rzucaja na kolana

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-01-23 o 16:49
Stary 2011-01-23, 17:06   #3730
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziękuję Dziewczyny za Wasze rady

Weszłam na poczekalnie demotów a tam się roi już od haseł "umarł król niech żyje król" pfff tak jakby Adam umarł po tym nieszczęsnym skoku

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Tż pojechał z mamą do kościoła na Mszę a ja sobie coś poczytam w tym czasie
Miłego wieczorku

Stary 2011-01-23, 17:21   #3731
ekomonika
Zakorzenienie

Donka94 - jej, współczuję przyjaciela...
Talullah - przecież nie można być alfą i omegą we wszystkich dziedzinach (; Ja też nie wiem prawie nic o polityce, tylko tyle co z WOS-u
marthaa - ładny avatar (:
kobieta sukcesu - pewnie, często...
snow - jakie ty masz piękne włosy ! Nie prostuj ich ! Świetne masz Świetne baleriny Nie obrazisz się jak kupię sobie takie same ?
Wróciłam z kościoła. Jak mi ksiądz na religii znowu powie że mnie w kościele nie widzi to mu chyba trzasnę z liścia. Specjalnie się do drugiej ławki wepchałam
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:01   #3732
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Talullah
wiesz, mi nie zalezy na lokach, bo nie chodze w rozpuszczonych lokach, oprocz dzis,m pierwszy raz sie odwazylam po piekne byly bo biowaxie i tym serum, no sliczne loki, takie sprezynki ciesze sie, ze jak wczoraj mialam sredni efekt po zmyciu maski, dzisiaj mnie powalil, musze przetestowac tez z letnia woda jak Ty
(a probowalas moze polewac octem winnym lub jablkowym? ja koniecznie musze przetestowac, bo wtedy wlosy sie zakwaszaja i nie ma co sie koltunic, a na moje lamliwe wlosy to moze byc zbawienie)
ale podoba mi sie przy wyprostowanych i u mnie by tak koncowki wtedy sie nie niszczyly, bo przy wycieniowanym wlosach, koncowki szybciej sie niszcza, niz przy scietych na prosto, jest mniejsza sila mechanicznego niszczenia, z tego co wiem. wlosy wycieniowane, sa bardziej poddatne na lamliwosc, rozdwajanie, a moje wlosy od spodu sa zniszczone, tam mam milion koncowek porozdwajanych, zeby ich sie pozbyc, musialabym sciac na chlopaka, ale juz ktoras z kolei fryzjerka mi odradzila to, ze nie ma sensu, ze niszcza sie wlasnie przez cieniowanie i moje zle szczotkowanie. widze, ze jest juz lepiej, odkad ostatnio fryzjerka wytlumaczyla mi, strukture kreconego wlosa i jak sie z nimi obchodzic.

mam do Ciebie jeszcze pytanie, moja mama od lat ma zajady, jej siostra i mama tez. nie ma momentu, dnia zeby ich nie miala, po prostu ma je zawsze. przestala chodzic do lekarza, jest alergikiem na welne, niektore proszki, pylki, nie pamietam co jeszcze. w efekcie po tylu latach walki, bierze wit b12, drozdze i smaruje zajady tormentiolem, moze moglabys cos doradzic? gotuje zdrowo, jest szefem kuchni i moze z 3x w roku jada w restauracji, chcialabym jej pomoc, bo od roku doszlo jej dodatkowo uczelnie, czerwone krostki na rekach, ramionach, zgieciach lokci, dermatolodzy rozkladaja rece, przepisuja jej ciagle masci, sklepowe i do robienia ale nadal jej to sie odzywa i nic ja do konca nie wyleczylo. badanimi jest zmeczona, zeby chodzic, ona nie lubi lekarzy (nie dziwie jej sie, jak kazdy nie wie co jej jest) moze cos doradzisz? albo jakie dokonac badania, albo jakis lek, myslalam nad kupieniem jej merza wlasnie, moze to jej cos da...
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
oo a jaki masz kolor? Ja kupiłam ci cinnamon lady taki różowo-brzoskwiniowy jest Nie mogłam się na kolor zdecydować wszystkie takie piękne były

A foto w loczkach już wstawiam, musiałam trochę nadprostować grzywkę i włosy u nasady przy przedziałku żeby jakoś wyglądać

ja zajrzę dopiero wieczorem bo muszę zejść z kompa

śliczny av

przykro mi

ok już wklejam włoski też pokaże ale to za tydzien dopiero

świetne spodnie a te w Cubusie to jakie były? Takie może zwykłe rurki bez udziwnien?

Uciekam teraz do teścia, odebrać psa, bo został wczoraj na noc u niego
swietnie wysladasz w lokach
co do spodni tez sie przylaczam o pytanie

Alessandra, bardzo mi przykro, mojego kolegi taty ostatnio zmarl, 2dni wczesniej udostepnil go do kont bankowych i zmarl w szpitalu, kiedy go syn zawiozl, bo zrobil sie zakrzep w zylach w kolanie, mieli mu amputowac noge, ale nie zdazyli, ze krew juz przestala plynac i facet zmarl i tez nic go nie bolalo wczesnije, zdrowy jak ryba, po prostu stwierdzil, ze jest juz w wieku takim, gdzie moze synowi udostepnic w razie czegos, to wyczul moment idealny....

a ja chora, wyszlam po 2eggzaminach, przed 14 nie zostalam na cwiczeniach, bo dopiero teraz bym wrocila, a kaszle jak gruzlik, mam nos zatkany, glowa peka i temperatura 38,7. spala tak w pol snie 2,5h, ale juz nie moge, nienawidze byc chora, szczegolnie jak musze oddychac przez usta, a gardlo mnie tak drapie... wzielam lapka do lozka i jestem, bo zwariuje, dobrze ze glowa przestala bolec, ale dreszcze mam takie ze czasami caly ekran mi sie zatrzesie

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

i zapomnialam powiedziec, marthaaa pamietam, ze pytalas o ten roz z bourjois, ten 92 jest brazowy, mysle, ze jutro nakrece makijaz, mimo, ze bede chora, ale ja nie potrafie przelezec caly dzien wiec nie zdziwcie sie, jak uslyszycie mnie chora, chyba ze naprawde nie wstane z lozka no to go pokaze, on jest brazowy, ale na polikach jest taki ciemny brazowo-koralowy no poiekny efekt, trzyma sie caaaly dzien, pieknie pachnie, cudo, idealnie sie naklada, mozna uzyskac intensywny i lekki efekt, jestem w nim zakochana, nei potrafie juz bez niego sie pomalwoac, mimo ze mam 2 inne roze, to ten kolorem i jakoscia, zapachem bije na glowe

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-23 o 18:57
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:23   #3733
bita smietana
Zakorzenienie

Przetestowałam maseczkę oczyszczającą z Ziaji- szału nie ma, ale do częstego stosowania będą fajne. Dużo dobrego słyszałam o antystresowej

Siedzę z maścią cynkową na czole, bo wysypało mnie Mam malutkie krostki na czole, nie są zbyt widoczne, no ale jednak. Zastanawia mnie co może być tego przyczyną- Alantan stosowany od 1,5 tygodnia czy może Ziaja jaśminowa, której użyłam ostatnio dwa razy?

Snow, śliczne włosy I zakupy też udane.

Caate, czekam na makijaż z tym różem, bo zaciekawiłaś mnie bardzo. Zdrowiej!

Talullah
, po prostu fajnie się czyta kogoś kto wie co pisze, dobrze, że tu jesteś

Dostałam w prezencie od mamy szminkę Lancome Color Design, jest śliczna Myślałam, że taki ciemniejszy kolor będzie wyglądał nieciekawie na codzień, ale wystarczy, że wytuszuję rzęsy, nałożę ją i jest idealnie
Stary 2011-01-23, 19:23   #3734
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

caate duużo zdrowia

Właśnie sobie uświadomiłam, że przecież w lutym mam iść prywatnie do dentysty więc raczej fryzjerkę będę musiała odłożyć Jak to sie mówi nie można mieć wszystkiego

snow w lokach wyglądasz jak anioł

Stary 2011-01-23, 19:28   #3735
Kitka:)
CABIN CREW

odpisałam w klubie... mam doła mega...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:34   #3736
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Przetestowałam maseczkę oczyszczającą z Ziaji- szału nie ma, ale do częstego stosowania będą fajne. Dużo dobrego słyszałam o antystresowej

Siedzę z maścią cynkową na czole, bo wysypało mnie Mam malutkie krostki na czole, nie są zbyt widoczne, no ale jednak. Zastanawia mnie co może być tego przyczyną- Alantan stosowany od 1,5 tygodnia czy może Ziaja jaśminowa, której użyłam ostatnio dwa razy?

Caate, czekam na makijaż z tym różem, bo zaciekawiłaś mnie bardzo. Zdrowiej!

Talullah
, po prostu fajnie się czyta kogoś kto wie co pisze, dobrze, że tu jesteś

Dostałam w prezencie od mamy szminkę Lancome Color Design, jest śliczna Myślałam, że taki ciemniejszy kolor będzie wyglądał nieciekawie na codzień, ale wystarczy, że wytuszuję rzęsy, nałożę ją i jest idealnie
aa lancome, kocham ta marke
roz naprawde, dla mnie cudo, mialam wiele, w porownaniu z brazem chanel, taki w ladny podluznym pudeleczku z pedzelkiem, to to samo, tylko w tanszym wydaniu i ladniejszym kolorze. mi ten kolor pasuje idealnie, wlasnie takiego szukalam, jestem mega mega zachwycona, zadowolona nic sie nie osypuje, a jego zapach uzaleznia

zastanawiam sie, bo kasjerka z mojej ksiazeczki nie oderwala kuponu, rabatowego, to moge go drugi raz uzyc? kupilabym teraz jakis swietlisty, morelowy albo rozowy
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
caate duużo zdrowia

Właśnie sobie uświadomiłam, że przecież w lutym mam iść prywatnie do dentysty więc raczej fryzjerkę będę musiała odłożyć Jak to sie mówi nie można mieć wszystkiego

noo dentysta to skarbonka
Stary 2011-01-23, 19:47   #3737
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Talullah
wiesz, mi nie zalezy na lokach, bo nie chodze w rozpuszczonych lokach, oprocz dzis,m pierwszy raz sie odwazylam po piekne byly bo biowaxie i tym serum, no sliczne loki, takie sprezynki ciesze sie, ze jak wczoraj mialam sredni efekt po zmyciu maski, dzisiaj mnie powalil, musze przetestowac tez z letnia woda jak Ty
(a probowalas moze polewac octem winnym lub jablkowym? ja koniecznie musze przetestowac, bo wtedy wlosy sie zakwaszaja i nie ma co sie koltunic, a na moje lamliwe wlosy to moze byc zbawienie)
ale podoba mi sie przy wyprostowanych i u mnie by tak koncowki wtedy sie nie niszczyly, bo przy wycieniowanym wlosach, koncowki szybciej sie niszcza, niz przy scietych na prosto, jest mniejsza sila mechanicznego niszczenia, z tego co wiem. wlosy wycieniowane, sa bardziej poddatne na lamliwosc, rozdwajanie, a moje wlosy od spodu sa zniszczone, tam mam milion koncowek porozdwajanych, zeby ich sie pozbyc, musialabym sciac na chlopaka, ale juz ktoras z kolei fryzjerka mi odradzila to, ze nie ma sensu, ze niszcza sie wlasnie przez cieniowanie i moje zle szczotkowanie. widze, ze jest juz lepiej, odkad ostatnio fryzjerka wytlumaczyla mi, strukture kreconego wlosa i jak sie z nimi obchodzic.

mam do Ciebie jeszcze pytanie, moja mama od lat ma zajady, jej siostra i mama tez. nie ma momentu, dnia zeby ich nie miala, po prostu ma je zawsze. przestala chodzic do lekarza, jest alergikiem na welne, niektore proszki, pylki, nie pamietam co jeszcze. w efekcie po tylu latach walki, bierze wit b12, drozdze i smaruje zajady tormentiolem, moze moglabys cos doradzic? gotuje zdrowo, jest szefem kuchni i moze z 3x w roku jada w restauracji, chcialabym jej pomoc, bo od roku doszlo jej dodatkowo uczelnie, czerwone krostki na rekach, ramionach, zgieciach lokci, dermatolodzy rozkladaja rece, przepisuja jej ciagle masci, sklepowe i do robienia ale nadal jej to sie odzywa i nic ja do konca nie wyleczylo. badanimi jest zmeczona, zeby chodzic, ona nie lubi lekarzy (nie dziwie jej sie, jak kazdy nie wie co jej jest) moze cos doradzisz? albo jakie dokonac badania, albo jakis lek, myslalam nad kupieniem jej merza wlasnie, moze to jej cos da...
Jezeli chodzi o to uczulenie to namow mame zeby poszla do alergologa i zrobila sobie testy skorne, moze jeszcze na cos jest uczulona, czasami wychodzi to w pozniejszym wieku, moj Tata tez przez cale zycie byl zdrowy a tu nagle po 40 sie okazalo ze jest alergikiem po zrobieniu tych testow, dostal tabletki i jest ok

Ja nic nie poradze niestety, zwlaszcza bez obejrzenia, mysle ze bez testow sie nie obejdzie, to raz.

Co do zajadow to polecalabym caly komplet witamin z grupy B. Odstawilabym tez zdecydowanie Tromentiol, on nie jest do stosowania na skore okolicy czerwieni wargowej i dodatkowo ma dzialanie wysuszajace a zajady lepiej sie goja nawilzone - ja kupilabym Tointex. Swego czasu sama stosowalam na zajady i bardzo mi pomogl. Mozna tez przez kilka dni z rzedu smarowac na noc Tribiotikiem.

A co do wlosow - wstaw fote dzisiejszych lokow bo chcialabym bardzo zobaczyc jaki efekt daje u Ciebie biovax

I bardzo prosze - napisz mi dokladnie jakich kosmetykow aktualnie uzywasz i co Ci powiedziala fryzjerka a propo dbania o loki, strasznie jestem ciekawa i chetnie sie dowiem czegos nowego

Octu nie stosuje bo nie mam problemow z rozczesaniem, mam wlosy gladkie i sprezyste tylko wlasnie jak poleje lodowata woda to sie placza
Stary 2011-01-23, 19:52   #3738
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Tż się spóźnia, nie lubię tego

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

_blondyneczka_ a jak tam uczenie małej nocniczka?
a uczenie ok jakos nam idzie..... sa postepy

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Snow jak Ty to zrobilas ze takie sliczne loki Ci wyszly ? moglabys opisac
Stary 2011-01-23, 20:07   #3739
Kitka:)
CABIN CREW

chyba zrobię sobie kąpiel i idę do łóżka.... nie mam weny na spa ani na nauke....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 20:21   #3740
agusiownik
Zakorzenienie

mam dzisiaj mega kaca, ale impreza udana była
zaraz idę się wykąpać, na razie trzymam maskę na włosach

Alessamdra przykro mi

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 20:44   #3741
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Jezeli chodzi o to uczulenie to namow mame zeby poszla do alergologa i zrobila sobie testy skorne, moze jeszcze na cos jest uczulona, czasami wychodzi to w pozniejszym wieku, moj Tata tez przez cale zycie byl zdrowy a tu nagle po 40 sie okazalo ze jest alergikiem po zrobieniu tych testow, dostal tabletki i jest ok

Ja nic nie poradze niestety, zwlaszcza bez obejrzenia, mysle ze bez testow sie nie obejdzie, to raz.

Co do zajadow to polecalabym caly komplet witamin z grupy B. Odstawilabym tez zdecydowanie Tromentiol, on nie jest do stosowania na skore okolicy czerwieni wargowej i dodatkowo ma dzialanie wysuszajace a zajady lepiej sie goja nawilzone - ja kupilabym Tointex. Swego czasu sama stosowalam na zajady i bardzo mi pomogl. Mozna tez przez kilka dni z rzedu smarowac na noc Tribiotikiem.

A co do wlosow - wstaw fote dzisiejszych lokow bo chcialabym bardzo zobaczyc jaki efekt daje u Ciebie biovax

I bardzo prosze - napisz mi dokladnie jakich kosmetykow aktualnie uzywasz i co Ci powiedziala fryzjerka a propo dbania o loki, strasznie jestem ciekawa i chetnie sie dowiem czegos nowego

Octu nie stosuje bo nie mam problemow z rozczesaniem, mam wlosy gladkie i sprezyste tylko wlasnie jak poleje lodowata woda to sie placza
testy robila 4lata temu i wyszly jej tylko takie produkty co ubieramy, myjemy sie itp, a z jedzenia nic. ona nie pojdzie drugi raz wydawac 120zl na badania, bo robila pierwsze pomoim urodzeniu, od tego momentu ma problemy, nastepny raz 10lat temu i ostatnio 4lata i ciagle to samo...
ostatnio same doslysmy, ze moze kawa ja uczula, bo jak wypije kawe, to automatycznie drapie sie pare minut po na rekach.

tribiotic je w ogole nie pomaga, wiele razy probowala. tointex jej zakupie, a doradzisz jakie wit. z gr. B? na co szczegolnie zwrocic uwage, tzn ktorych zeby bylo najwiecej w skladzie. ona tez bierze, ze mna vitapil na wlosy, wiec zeby sie nie klocilo...

moje wlosy od goraczki sa mokre mam zapleciony warkocz, teraz to juz nici z lokow, moze jutro rozpuszcze to beda jako takie na filmiku

co do pielegnacji, to mysle, ze to wszystko wiesz
1.czesac wlosy przy nakladaniu odzywki, najlepiej nakladac odzywke grzebieniem drewnianym z szeroko rozstawionymi zebami.
2.uzywac masek i odzywek nawilzajacych, nawilzenie to podstawa, ale w moim przypadku tez regenrujacych.
3.robic min 2x w tyg sauny, uzywac szamponow profesjalnych na przemian z ziolowymi, takich typowych oczyszczaczy i tu zaleznie od potrzeby, trzeba przetestowac co wlosy wola, ale nawet jak nie lubia oczyszczaczy, to i tak chociaz raz na 2tyg to zrobic, zeby wymyc sls i parabeny.
4. pokochac nature, nie prostowac i nie suszyc, zadbac o kondycje wlosa, a beda pieknie wygladac, czyli:
- nie uzywac wsuwek
- nie sciskac za mocno wlosow gumka
- nie uzywac grzebieni do czesania
- nie tapirowac, lakierowac itp
- nie czesac lokow suchych, obojetnie grzebieniem, szczotka
- nie czesac mokrych, takich po umyciu juz bez odzywki
- nie myc na noc, nie klasc sie z mokrymi spac (wlosy mokry jest 100x bardziej poddatny na zlamania, kruszenie sie)
- nie wyciskac wlosow, pocierac o recznik
+ spinac wlosy klamrami
+ na noc zaplatac warkocz i wolnych chwilach tez, zeby wlosy nie ocieraly sie o ubrania i przez elektryzowaly, lamaly sie
+ przeczesywac wlosy tylko palcami gdy sa suche
+ uzywac odzywki i szampony o prostym skladzie
+ czesac szerokim grzebieniem przy nakladaniu odzywki/maski
+ ugniatac wlosy, tak jak kiedys pokazywalam na filmiku, ze poprzez ugniatanie pozbyc sie wody i takie ugniecione wlosy zawijamy w recznik (na wysokosci kolan na wannie klade recznik na tej poreczy ukladam na nim wlosy i glowa przyblizam sie do recznika, czyli moje wlosy robia sie w ksztalcie takiego gniazda na szybku, nie wiem jak to wytlumaczyc i zawijam turban na glowe z recznika i tak chodze z 20min z takim recznikiem, mozna tez jak ktos uzywa odzywek bez splukiwania, zaraz po umyciu zaaplikwoac i wwlasnie w ten recznik zwinac wlosy wraz z ta odzywka)
+nawilzac,nawizlac, szczegolnie kocnowki
+ uzywac odzywek bez slukiwania,jezeli potrzebuja tego wlosy
+ stosowac na przemian maski/odzywki, tzn jak robimy jakas kuracje, to stosujemy dany produkt przez mi.tyg i dopiero zmieniamy na inny, a nie, ze raz tym myjemy, raz tym
5. regularnie podcinac koncowki, pozostawione zniszczenia na wlosach, beda sie kruszyc tak czy inaczej, a zaden preparat nam ich nie skleic, bo w miejscu gdzie jest wlos przesuszony, lamliwy czy rozdwojony to wlos martwy, mozna ratowac roznymi serum, ale efekt jest do czasu i tylko przy stosowaniu tego preparatu
6. wlosy krecone sa porowate, z natury suche, przez co pielegnacja stosujemy do nich, nawet jezeli prostujemy, nie uzywamy szamponow prostujacych, odzywek,a nie do wlosow prosty,cienkich itp bo to nie do naszych wlosow, uzywamy preparaty do lokow i nawilzajace, konecznie stosujemy mleczko/spray termoochronny przy takim zabiegu
7. chronimy wlosy/koncowki serum zawieracy keratyne, badz sama keratyne przed mrozami i slonce, czyli caly rok
8. proteiny, orzechy, sloneczniki, ziarna dyni, to niezbedne witaminy do blyszczacych i sprezystych lokow
9. skore glowy myjemy ciepla wode, myjemy szamponem tylko skore, nie nakladamy go na calosc, rpzy splukiwaniu szampon splywajac oczysci reszta czesc wlosa, maski splukujemy ciepla woda, zeby ja dobrze wymyc schdozimy do letniej, zamykamy zimna woda luski (fryzjerka proponowala sama zamykanie luski wlasnie octem winnym, jablkowym, bo tak jak ty masz, ze jak zimna spluczesz to jest masakra, tzn ze wlosy sa niezakwaszone, ciagle poddane na uszkodzenia-tez tak mam, letnia woda, napewno nie domknie luski)
10. obecnie stosuje:
szampon - brzozwy firma barwa
odzywka ce ce med z jedwabiem
maska stapiz ze slonecznikiem i proteinami (kazde umycie praktycznie)
maska loreal absolut repair badz matrix so.color, revlon nawilzajacy (najlepszy nawilzacz jaki mialam) - 1x w tyg
maseczka biowax do wlosow zniszczonych, jak skonczy sie matrix to skoczy na jego miejsce
po umyciu serum joico (zazwyczaj po kazdym myciu przez 2tyg) lub biowax (przez tyg codziennie i od nowa joico) bez splukiwania do wl.suchych i zniszcz., od wczoraj biowax serum z wit.A+E

staram sie robic, ale od tyg nie robilam, noc z amla i pozniej nakladam kompres w powyzszych maseczek. maseczki mieszam, ale nie ze soba, tylko na wlosach, na rozne partie wlosow nakladam inna maseczke, na sklap zawsze odzywka, na 3/4wlosow stapiz a na koncowki konkretna maske staram sie czyli loreal lub matrix(uzywam bo mam)

no to tyle, moja wiedza+od fryzjera

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

no i wiadomo, masaz glowy, na poprawienie ukrwienia i zeby wlosy odbily sie u nasady, ja po 2tyg zauwazyla efekt, masuje pare razy dzienniie po max 5min.

pamietac, ze odpowiednie pH skory to szampon (otwieranie luski) 4.5-5.5, odzywka nawilzajaca 3.5-4.5, zamykanie luski to ph 3.5

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-23 o 21:01
Stary 2011-01-23, 20:48   #3742
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Snow, Dzięki Jestem na nim bez makijażu śliczne balerinki, chyba też sobie kupię, ale raczej inny kolor ( o ile będą w Toruniu ...) Masz bardzo ładne naturalne loki, nie musisz z nimi nic robić moim zdaniem

Kobietasukcesu
, mają 41, ja tam raz wchodzę w 40 a raz w 41, też mam taką dużą stopę
dzięki no na razie jeszcze średnio się czuję w tych loczkach bo długość nie ta, żebym dobrze się czuła powinny być o te 10cm dłuższe

Cytat:
Kurcze mialam isc sprzatac i nie odejde od tego wizazu chyba dzis

Snowhite - ja mam Cranberry Kiss Nie wiem jak go okreslic w opakowaniu ale na policzkach to taki delikatny chlodny roz. Wlasnie on chyba jedyny byl taki chlodny bo przegladalam tez uwaznie inne kolory i ja w cieplych odcieniach przy mojej jasnej cerze i ciemnych wlosach to wygladam jak idz i nie wracaj

Ladnie Ci w lokach, czemu prostujesz? Dlugie masz wlosy, moje to chyba nigdy takie nie urosna zwlaszcza ze czesto chodze cieniowac i przy okazji tez podcinam pare cm ale sprobuje nieco zapuscic na dlugosc a cieniowac z objetosci

A nie, przepraszam, mam taka dlugosc na zdjeciu dyplomowym, czyli pooonad rok temu ale jak wpadlam w wir obcinania to pooooszlo i nie moge do takich wrocic

Co do baletek to ja zdecydowanie wole zare, te z H&M jakos mnie nie rzucaja na kolana
wiem wiem jaki to też się nad nim zastanawiałam ale ja mam ciepły odcien skóry i chciałam coś wpadającego w taki łosoś i znalazłam Dziś pomalowałam się pierwszy raz nim i naprawdę jestem oczarowana kolorem i trwałością A róż za śmieszne 8,50zł

Dziękuję wiesz prostuję bo jeszcze nie osiągnęłam mojej wymarzonej długości, brakuje mi jakichś 12cm i teraz w lokach czuję się trochę jak lwica, jednak sporo mi się skróciły.. No ale będę próbować,może się przełamię

Ja natomiast w sieciówkach raczej w ogóle nie kupuję butów, te wzięłam bo naprawdę były tanie (39zł) i są bardzo wygodne, miękkie, nie będą w końcu obcierać

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Donka94 - jej, współczuję przyjaciela...
Talullah - przecież nie można być alfą i omegą we wszystkich dziedzinach (; Ja też nie wiem prawie nic o polityce, tylko tyle co z WOS-u
marthaa - ładny avatar (:
kobieta sukcesu - pewnie, często...
snow - jakie ty masz piękne włosy ! Nie prostuj ich ! Świetne masz Świetne baleriny Nie obrazisz się jak kupię sobie takie same ?
Wróciłam z kościoła. Jak mi ksiądz na religii znowu powie że mnie w kościele nie widzi to mu chyba trzasnę z liścia. Specjalnie się do drugiej ławki wepchałam
Dziękuję No jasne, że nie kupuj! Trzeba się spieszyć bo one idą jak świeże bułeczki, do sezonu raczej nie wytrwają, chyba, że jakieś wielkie zatowarowanie wtedy zrobią

Cytat:

swietnie wysladasz w lokach
co do spodni tez sie przylaczam o pytanie
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Caate, czekam na makijaż z tym różem, bo zaciekawiłaś mnie bardzo.

Dziękuję no no jaka fajna szminka ja mam cienie z Lancome, paletkę 4 kolorów i uwielbiam je za kolory i trwałość

Cytat:

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
a uczenie ok jakos nam idzie..... sa postepy

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Snow jak Ty to zrobilas ze takie sliczne loki Ci wyszly ? moglabys opisac
Dziękuję Ja swoje mam falowano/kręcone i tylko pomogłam im w skręcie odżywką Pantene do fal i loków No i ugniatałam je tak ręką od dołu do góry przez cały czas właściwie dopóki nie wyschły

Dodałyście mi Wszystkie wielkiej otuchy i powera do dążenia do naturalności przed którą zawsze tak się wzbraniam

Dziewczyny tu jest cała wiedza odnośnie mycia i ułożenia loków http://jessicurl.com/Demo-Videos-p-6.html

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-23 o 20:53
Stary 2011-01-23, 21:08   #3743
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
chyba zrobię sobie kąpiel i idę do łóżka.... nie mam weny na spa ani na nauke....
bedzie dobrze kochana

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

moja corcia wlasnie sama zawolala siusiu jesten z niej dumna hurrrraaa:jup i:

caate ja zawsze szlam z mokrymi spac teraz juz nie bede !! i obowiazkowo po wyplacie kupuje jakis nawilzajacy szampon ale jkai hm....?
Stary 2011-01-23, 21:09   #3744
magne
Zadomowienie

Cytat:
Obejrzałam kilka filmów o żywności i jeść mi się nie chce,jak zobaczyłam co jest do niej dodawane i jak to wszystko wygląda. Masakra.. już nie wiem co jeść .
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:10   #3745
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Snow ja bym nie prostowala takich slicznym kreciolków
Stary 2011-01-23, 21:14   #3746
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
bedzie dobrze kochana

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

moja corcia wlasnie sama zawolala siusiu jesten z niej dumna hurrrraaa:jup i:

caate ja zawsze szlam z mokrymi spac teraz juz nie bede !! i obowiazkowo po wyplacie kupuje jakis nawilzajacy szampon ale jkai hm....?
ja nie uzywam nawilzajacego szamponu, mimo ze jest on do wlosow suchych i normalnych, watpie aby nawilzal jakos spektakularnie, kupuje zwykle brzozwoy za 3zl, stawiam na maski i oleje bardziej, szampon ma oczyszczac w moim przypadku
Stary 2011-01-23, 21:17   #3747
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

magne ja bym na twoim miejscu nie ogladala wole nie wiedziec

juz nie moge sie doczekac pojscia do pracy mam nadzieje ze niedlugo bo brak kosmetykow mnie juz wkurza ale widomo sa wazniejsze rzeczy coz jakos sobie radze

lece do wanienki z moj acoreczka

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
ja nie uzywam nawilzajacego szamponu, mimo ze jest on do wlosow suchych i normalnych, watpie aby nawilzal jakos spektakularnie, kupuje zwykle brzozwoy za 3zl, stawiam na maski i oleje bardziej, szampon ma oczyszczac w moim przypadku
a ten brzozowy dobry jest bo tani troche...

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

ja chyb apoloze teraz olejek rycynowy ale boje sie zeby mi nie przyciemnil wlosow ?
Stary 2011-01-23, 21:19   #3748
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Obejrzałam kilka filmów o żywności i jeść mi się nie chce,jak zobaczyłam co jest do niej dodawane i jak to wszystko wygląda. Masakra.. już nie wiem co jeść .
o rany pamiętam jak kiedyś obejrzałam film z czego robione są parówki... żałuję do dziś

Cytat:
Snow ja bym nie prostowala takich slicznym kreciolków
Dzięki a co do szamponów to najlepszy najprostszy, żeby dobrze oczyszczał i nie przeciążał włosków Za to odbić sobie można i trzeba w dobrej masce raz na jakiś czas i odżywce co mycie

Dbam o siebie

Stary 2011-01-23, 21:24   #3749
marthaaa
Raczkowanie

Caate, ile Ty robisz z włosami Mnie to nie stać i nie mam czasu, żeby takie rzeczy robić. Ja nie mam kręconych, tylko proste, a moja pielęgnacja ogranicza się do odżywki codziennie, maski 3 razy w tygodniu no o szamponie codziennie chyba wspominać nie muszę, używam też serum artego feel and shine (taki tańszy bardzo dobry zastępnik kryształków z alfaparfu) i kremu/sprayu do prostowania,to wszystko Chciałam ostatnio zainwestować w Amlę, bo mnie zainspirowałyście Włosy czeszę grzebieniem, nie używam gumek, bo nie noszę kitka, a ostatnio sypiam w mokrych Zazdroszczę Ci takiej determinacji do dbania o nie tak bardzo
A co do różu-chętnie zobaczę makijaż, ja również chwalę ten róż, ale tak, jak mówiłam, miałam odcień 15 i on jest bardzo różowy, a taki brąz ciekawie wyglądać może. Interesuje mnie jeszcze odcień 95-Rose de jaspe, ale wydaje mi się, że ładniej by wyglądał na opalonej osobie o ciemnej karnacji, a nie na mnie

Blondyneczko, powodzenia w dalszej edukacji Córci Oby już zawsze wołała.

Magne, nie oglądaj, bo jeszcze w anoreksję nam popadniesz ]

Snow, róże Lovely są w Rossmanach ?

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:25   #3750
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

a co z tym olejem rycynowym przyciemnia wlosy ???
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości