|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
tallulah: bo żywienie to taka ciężka dziedzina, że co człowiek to opinia.
Jajka były ok, potem były złem wcielonym, potem znowu ok. Mało było lepsze niż margaryna, potem znowu odwrotnie i potem jeszcze znowu odwrotnie. ![]() Nie umiem się dzisiaj pomalować, chciałam mieć fajny makijaż oczu a nie wyszedł więc zrobiłam delikatny i dobrze wytuszowane rzęsy, wolę tak niż straszyć jakimś czymś dziwnym ![]() Macie czasem takie dni, że jakoś się wam te cienie nie układają w logiczną całość?
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3723 |
|
zawsze mam racje
|
W sumie na mm też widzę wiele niepasujących makijaży. I się jakoś dziewczyny nie przejmują.
Ale co ja poradzę, że uważam, że większość cieni mi nie pasuje ![]() A po drugie jak się ma mocno oczy pomalowane to rzęsy mało widać, a ja nie lubię tego efektu. Ale mam w planach nauczyć się obchodzić ze sztucznymi rzęsami.
|
#3724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zywienia na studiach nie mialam, od tego jest kierunek dietetyka.Ja jajka jem, oczywiscie nie przesadzam, ze 3 w tygodniu to max, zwykle 2. Masla nie jem z lenistwa bo nie chce mi sie czekac az zmieknie. Jem rame idea. A pytalas sie mnie konketnie o B12 wiec napisalam ile wiem, a kumpla bym strzelila w leb za doradzanie mi zastrzykow ktore jednak podaje sie w ciezkich niedoborach a nie tylko dlatego ze ktos ma diete wegetarianska Co do makijazu - mam mase cieni (moja paletka ![]() Ja zmykam bo musze posprzatac mieszkanie (jak mi sie nie chceeeee, ratunku ) i sie cos pewnie poucze. A i musze zrobic porzadek w ciuchach bo mi sie wysypuja z szafy. Rano grzebie i grzebie zanim cos znajde
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-23 o 15:59 |
|
|
|
|
#3725 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupiłam ci cinnamon lady taki różowo-brzoskwiniowy jest Nie mogłam się na kolor zdecydować wszystkie takie piękne były ![]() A foto w loczkach już wstawiam, musiałam trochę nadprostować grzywkę i włosy u nasady przy przedziałku żeby jakoś wyglądać ![]() ja zajrzę dopiero wieczorem bo muszę zejść z kompa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
włoski też pokaże ale to za tydzien dopiero ![]() Cytat:
Uciekam teraz do teścia, odebrać psa, bo został wczoraj na noc u niego
|
|
#3726 |
|
zawsze mam racje
|
A w h&m to mają w ogóle buty w rozmiarze 41? Bo w ich 40 to na bank nie wejdę
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baletki są naprawdę fajne i tanie, mięciutkie, kolory są różne, czarne, kawa z mlekiem, mocny koral
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
Snow, Dzięki
śliczne balerinkiKobietasukcesu, mają 41, ja tam raz wchodzę w 40 a raz w 41, też mam taką dużą stopę
|
#3729 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze mialam isc sprzatac i nie odejde od tego wizazu chyba dzis
Snowhite - ja mam Cranberry Kiss Nie wiem jak go okreslic w opakowaniu ale na policzkach to taki delikatny chlodny roz. Wlasnie on chyba jedyny byl taki chlodny bo przegladalam tez uwaznie inne kolory i ja w cieplych odcieniach przy mojej jasnej cerze i ciemnych wlosach to wygladam jak idz i nie wracaj ![]() Ladnie Ci w lokach, czemu prostujesz? Dlugie masz wlosy, moje to chyba nigdy takie nie urosna zwlaszcza ze czesto chodze cieniowac i przy okazji tez podcinam pare cm ale sprobuje nieco zapuscic na dlugosc a cieniowac z objetosci ![]() A nie, przepraszam, mam taka dlugosc na zdjeciu dyplomowym, czyli pooonad rok temu ale jak wpadlam w wir obcinania to pooooszlo i nie moge do takich wrocic ![]() Co do baletek to ja zdecydowanie wole zare, te z H&M jakos mnie nie rzucaja na kolana
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-23 o 16:49 |
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny za Wasze rady
Weszłam na poczekalnie demotów a tam się roi już od haseł "umarł król niech żyje król" pfff tak jakby Adam umarł po tym nieszczęsnym skoku ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Tż pojechał z mamą do kościoła na Mszę a ja sobie coś poczytam w tym czasie ![]() Miłego wieczorku
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Donka94 - jej, współczuję przyjaciela...
![]() Talullah - przecież nie można być alfą i omegą we wszystkich dziedzinach (; Ja też nie wiem prawie nic o polityce, tylko tyle co z WOS-u marthaa - ładny avatar (: kobieta sukcesu - pewnie, często... snow - jakie ty masz piękne włosy ! Nie prostuj ich ! Świetne masz Wróciłam z kościoła. Jak mi ksiądz na religii znowu powie że mnie w kościele nie widzi to mu chyba trzasnę z liścia. Specjalnie się do drugiej ławki wepchałam |
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Talullah
wiesz, mi nie zalezy na lokach, bo nie chodze w rozpuszczonych lokach, oprocz dzis,m pierwszy raz sie odwazylam po piekne byly (a probowalas moze polewac octem winnym lub jablkowym? ja koniecznie musze przetestowac, bo wtedy wlosy sie zakwaszaja i nie ma co sie koltunic, a na moje lamliwe wlosy to moze byc zbawienie) ale podoba mi sie przy wyprostowanych i u mnie by tak koncowki wtedy sie nie niszczyly, bo przy wycieniowanym wlosach, koncowki szybciej sie niszcza, niz przy scietych na prosto, jest mniejsza sila mechanicznego niszczenia, z tego co wiem. wlosy wycieniowane, sa bardziej poddatne na lamliwosc, rozdwajanie, a moje wlosy od spodu sa zniszczone, tam mam milion koncowek porozdwajanych, zeby ich sie pozbyc, musialabym sciac na chlopaka, ale juz ktoras z kolei fryzjerka mi odradzila to, ze nie ma sensu, ze niszcza sie wlasnie przez cieniowanie i moje zle szczotkowanie. widze, ze jest juz lepiej, odkad ostatnio fryzjerka wytlumaczyla mi, strukture kreconego wlosa i jak sie z nimi obchodzic. mam do Ciebie jeszcze pytanie, moja mama od lat ma zajady, jej siostra i mama tez. nie ma momentu, dnia zeby ich nie miala, po prostu ma je zawsze. przestala chodzic do lekarza, jest alergikiem na welne, niektore proszki, pylki, nie pamietam co jeszcze. w efekcie po tylu latach walki, bierze wit b12, drozdze i smaruje zajady tormentiolem, moze moglabys cos doradzic? gotuje zdrowo, jest szefem kuchni i moze z 3x w roku jada w restauracji, chcialabym jej pomoc, bo od roku doszlo jej dodatkowo uczelnie, czerwone krostki na rekach, ramionach, zgieciach lokci, dermatolodzy rozkladaja rece, przepisuja jej ciagle masci, sklepowe i do robienia ale nadal jej to sie odzywa i nic ja do konca nie wyleczylo. badanimi jest zmeczona, zeby chodzic, ona nie lubi lekarzy (nie dziwie jej sie, jak kazdy nie wie co jej jest) moze cos doradzisz? albo jakie dokonac badania, albo jakis lek, myslalam nad kupieniem jej merza wlasnie, moze to jej cos da... Cytat:
co do spodni tez sie przylaczam o pytanie ![]() Alessandra, bardzo mi przykro, mojego kolegi taty ostatnio zmarl, 2dni wczesniej udostepnil go do kont bankowych i zmarl w szpitalu, kiedy go syn zawiozl, bo zrobil sie zakrzep w zylach w kolanie, mieli mu amputowac noge, ale nie zdazyli, ze krew juz przestala plynac i facet zmarl i tez nic go nie bolalo wczesnije, zdrowy jak ryba, po prostu stwierdzil, ze jest juz w wieku takim, gdzie moze synowi udostepnic w razie czegos, to wyczul moment idealny.... a ja chora, wyszlam po 2eggzaminach, przed 14 nie zostalam na cwiczeniach, bo dopiero teraz bym wrocila, a kaszle jak gruzlik, mam nos zatkany, glowa peka i temperatura 38,7. spala tak w pol snie 2,5h, ale juz nie moge, nienawidze byc chora, szczegolnie jak musze oddychac przez usta, a gardlo mnie tak drapie... wzielam lapka do lozka i jestem, bo zwariuje, dobrze ze glowa przestala bolec, ale dreszcze mam takie ze czasami caly ekran mi sie zatrzesie ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- i zapomnialam powiedziec, marthaaa pamietam, ze pytalas o ten roz z bourjois, ten 92 jest brazowy, mysle, ze jutro nakrece makijaz, mimo, ze bede chora, ale ja nie potrafie przelezec caly dzien wiec nie zdziwcie sie, jak uslyszycie mnie chora, chyba ze naprawde nie wstane z lozka no to go pokaze, on jest brazowy, ale na polikach jest taki ciemny brazowo-koralowy no poiekny efekt, trzyma sie caaaly dzien, pieknie pachnie, cudo, idealnie sie naklada, mozna uzyskac intensywny i lekki efekt, jestem w nim zakochana, nei potrafie juz bez niego sie pomalwoac, mimo ze mam 2 inne roze, to ten kolorem i jakoscia, zapachem bije na gloweEdytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-23 o 18:57 |
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Przetestowałam maseczkę oczyszczającą z Ziaji- szału nie ma, ale do częstego stosowania będą fajne. Dużo dobrego słyszałam o antystresowej
![]() Siedzę z maścią cynkową na czole, bo wysypało mnie Mam malutkie krostki na czole, nie są zbyt widoczne, no ale jednak. Zastanawia mnie co może być tego przyczyną- Alantan stosowany od 1,5 tygodnia czy może Ziaja jaśminowa, której użyłam ostatnio dwa razy? Snow, śliczne włosy I zakupy też udane.Caate, czekam na makijaż z tym różem, bo zaciekawiłaś mnie bardzo. Zdrowiej! Talullah, po prostu fajnie się czyta kogoś kto wie co pisze, dobrze, że tu jesteś Dostałam w prezencie od mamy szminkę Lancome Color Design, jest śliczna
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
caate duużo zdrowia
Właśnie sobie uświadomiłam, że przecież w lutym mam iść prywatnie do dentysty więc raczej fryzjerkę będę musiała odłożyć Jak to sie mówi nie można mieć wszystkiego ![]() snow w lokach wyglądasz jak anioł
|
|
#3735 |
|
CABIN CREW
|
odpisałam w klubie... mam doła mega...
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
roz naprawde, dla mnie cudo, mialam wiele, w porownaniu z brazem chanel, taki w ladny podluznym pudeleczku z pedzelkiem, to to samo, tylko w tanszym wydaniu i ladniejszym kolorze. mi ten kolor pasuje idealnie, wlasnie takiego szukalam, jestem mega mega zachwycona, zadowolona nic sie nie osypuje, a jego zapach uzalezniazastanawiam sie, bo kasjerka z mojej ksiazeczki nie oderwala kuponu, rabatowego, to moge go drugi raz uzyc? kupilabym teraz jakis swietlisty, morelowy albo rozowy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nic nie poradze niestety, zwlaszcza bez obejrzenia, mysle ze bez testow sie nie obejdzie, to raz. Co do zajadow to polecalabym caly komplet witamin z grupy B. Odstawilabym tez zdecydowanie Tromentiol, on nie jest do stosowania na skore okolicy czerwieni wargowej i dodatkowo ma dzialanie wysuszajace a zajady lepiej sie goja nawilzone - ja kupilabym Tointex. Swego czasu sama stosowalam na zajady i bardzo mi pomogl. Mozna tez przez kilka dni z rzedu smarowac na noc Tribiotikiem. A co do wlosow - wstaw fote dzisiejszych lokow bo chcialabym bardzo zobaczyc jaki efekt daje u Ciebie biovax ![]() I bardzo prosze - napisz mi dokladnie jakich kosmetykow aktualnie uzywasz i co Ci powiedziala fryzjerka a propo dbania o loki, strasznie jestem ciekawa i chetnie sie dowiem czegos nowego ![]() Octu nie stosuje bo nie mam problemow z rozczesaniem, mam wlosy gladkie i sprezyste tylko wlasnie jak poleje lodowata woda to sie placza
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sa postepy ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Snow jak Ty to zrobilas ze takie sliczne loki Ci wyszly ? moglabys opisac
|
|
|
#3739 |
|
CABIN CREW
|
chyba zrobię sobie kąpiel i idę do łóżka....
nie mam weny na spa ani na nauke....
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
mam dzisiaj mega kaca, ale impreza udana była
![]() zaraz idę się wykąpać, na razie trzymam maskę na włosach Alessamdra przykro mi |
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio same doslysmy, ze moze kawa ja uczula, bo jak wypije kawe, to automatycznie drapie sie pare minut po na rekach. tribiotic je w ogole nie pomaga, wiele razy probowala. tointex jej zakupie, a doradzisz jakie wit. z gr. B? na co szczegolnie zwrocic uwage, tzn ktorych zeby bylo najwiecej w skladzie. ona tez bierze, ze mna vitapil na wlosy, wiec zeby sie nie klocilo... moje wlosy od goraczki sa mokre mam zapleciony warkocz, teraz to juz nici z lokow, moze jutro rozpuszcze to beda jako takie na filmiku![]() co do pielegnacji, to mysle, ze to wszystko wiesz ![]() 1.czesac wlosy przy nakladaniu odzywki, najlepiej nakladac odzywke grzebieniem drewnianym z szeroko rozstawionymi zebami. 2.uzywac masek i odzywek nawilzajacych, nawilzenie to podstawa, ale w moim przypadku tez regenrujacych. 3.robic min 2x w tyg sauny, uzywac szamponow profesjalnych na przemian z ziolowymi, takich typowych oczyszczaczy i tu zaleznie od potrzeby, trzeba przetestowac co wlosy wola, ale nawet jak nie lubia oczyszczaczy, to i tak chociaz raz na 2tyg to zrobic, zeby wymyc sls i parabeny. 4. pokochac nature, nie prostowac i nie suszyc, zadbac o kondycje wlosa, a beda pieknie wygladac, czyli: - nie uzywac wsuwek - nie sciskac za mocno wlosow gumka - nie uzywac grzebieni do czesania - nie tapirowac, lakierowac itp - nie czesac lokow suchych, obojetnie grzebieniem, szczotka - nie czesac mokrych, takich po umyciu juz bez odzywki - nie myc na noc, nie klasc sie z mokrymi spac (wlosy mokry jest 100x bardziej poddatny na zlamania, kruszenie sie) - nie wyciskac wlosow, pocierac o recznik + spinac wlosy klamrami + na noc zaplatac warkocz i wolnych chwilach tez, zeby wlosy nie ocieraly sie o ubrania i przez elektryzowaly, lamaly sie + przeczesywac wlosy tylko palcami gdy sa suche + uzywac odzywki i szampony o prostym skladzie + czesac szerokim grzebieniem przy nakladaniu odzywki/maski + ugniatac wlosy, tak jak kiedys pokazywalam na filmiku, ze poprzez ugniatanie pozbyc sie wody i takie ugniecione wlosy zawijamy w recznik (na wysokosci kolan na wannie klade recznik na tej poreczy ukladam na nim wlosy i glowa przyblizam sie do recznika, czyli moje wlosy robia sie w ksztalcie takiego gniazda na szybku, nie wiem jak to wytlumaczyc i zawijam turban na glowe z recznika i tak chodze z 20min z takim recznikiem, mozna tez jak ktos uzywa odzywek bez splukiwania, zaraz po umyciu zaaplikwoac i wwlasnie w ten recznik zwinac wlosy wraz z ta odzywka) +nawilzac,nawizlac, szczegolnie kocnowki + uzywac odzywek bez slukiwania,jezeli potrzebuja tego wlosy + stosowac na przemian maski/odzywki, tzn jak robimy jakas kuracje, to stosujemy dany produkt przez mi.tyg i dopiero zmieniamy na inny, a nie, ze raz tym myjemy, raz tym 5. regularnie podcinac koncowki, pozostawione zniszczenia na wlosach, beda sie kruszyc tak czy inaczej, a zaden preparat nam ich nie skleic, bo w miejscu gdzie jest wlos przesuszony, lamliwy czy rozdwojony to wlos martwy, mozna ratowac roznymi serum, ale efekt jest do czasu i tylko przy stosowaniu tego preparatu 6. wlosy krecone sa porowate, z natury suche, przez co pielegnacja stosujemy do nich, nawet jezeli prostujemy, nie uzywamy szamponow prostujacych, odzywek,a nie do wlosow prosty,cienkich itp bo to nie do naszych wlosow, uzywamy preparaty do lokow i nawilzajace, konecznie stosujemy mleczko/spray termoochronny przy takim zabiegu 7. chronimy wlosy/koncowki serum zawieracy keratyne, badz sama keratyne przed mrozami i slonce, czyli caly rok 8. proteiny, orzechy, sloneczniki, ziarna dyni, to niezbedne witaminy do blyszczacych i sprezystych lokow 9. skore glowy myjemy ciepla wode, myjemy szamponem tylko skore, nie nakladamy go na calosc, rpzy splukiwaniu szampon splywajac oczysci reszta czesc wlosa, maski splukujemy ciepla woda, zeby ja dobrze wymyc schdozimy do letniej, zamykamy zimna woda luski (fryzjerka proponowala sama zamykanie luski wlasnie octem winnym, jablkowym, bo tak jak ty masz, ze jak zimna spluczesz to jest masakra, tzn ze wlosy sa niezakwaszone, ciagle poddane na uszkodzenia-tez tak mam, letnia woda, napewno nie domknie luski) 10. obecnie stosuje: szampon - brzozwy firma barwa odzywka ce ce med z jedwabiem maska stapiz ze slonecznikiem i proteinami (kazde umycie praktycznie) maska loreal absolut repair badz matrix so.color, revlon nawilzajacy (najlepszy nawilzacz jaki mialam) - 1x w tyg maseczka biowax do wlosow zniszczonych, jak skonczy sie matrix to skoczy na jego miejsce po umyciu serum joico (zazwyczaj po kazdym myciu przez 2tyg) lub biowax (przez tyg codziennie i od nowa joico) bez splukiwania do wl.suchych i zniszcz., od wczoraj biowax serum z wit.A+E staram sie robic, ale od tyg nie robilam, noc z amla i pozniej nakladam kompres w powyzszych maseczek. maseczki mieszam, ale nie ze soba, tylko na wlosach, na rozne partie wlosow nakladam inna maseczke, na sklap zawsze odzywka, na 3/4wlosow stapiz a na koncowki konkretna maske staram sie czyli loreal lub matrix(uzywam bo mam )no to tyle, moja wiedza+od fryzjera ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- no i wiadomo, masaz glowy, na poprawienie ukrwienia i zeby wlosy odbily sie u nasady, ja po 2tyg zauwazyla efekt, masuje pare razy dzienniie po max 5min. pamietac, ze odpowiednie pH skory to szampon (otwieranie luski) 4.5-5.5, odzywka nawilzajaca 3.5-4.5, zamykanie luski to ph 3.5 Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-23 o 21:01 |
|
|
|
|
#3742 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
też się nad nim zastanawiałam ale ja mam ciepły odcien skóry i chciałam coś wpadającego w taki łosoś i znalazłam Dziś pomalowałam się pierwszy raz nim i naprawdę jestem oczarowana kolorem i trwałością![]() Dziękuję ![]() Ja natomiast w sieciówkach raczej w ogóle nie kupuję butów, te wzięłam bo naprawdę były tanie (39zł) i są bardzo wygodne, miękkie, nie będą w końcu obcierać ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
ja mam cienie z Lancome, paletkę 4 kolorów i uwielbiam je za kolory i trwałość Dziękuję ![]() Cytat:
No i ugniatałam je tak ręką od dołu do góry przez cały czas właściwie dopóki nie wyschły![]() Dodałyście mi Wszystkie wielkiej otuchy i powera do dążenia do naturalności przed którą zawsze tak się wzbraniam ![]() Dziewczyny tu jest cała wiedza odnośnie mycia i ułożenia loków http://jessicurl.com/Demo-Videos-p-6.html
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-23 o 20:53 |
|||||
|
|
|
#3743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- moja corcia wlasnie sama zawolala siusiu jesten z niej dumna hurrrraaa caate ja zawsze szlam z mokrymi spac
|
|
|
#3744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Zadomowienie
|
Snow ja bym nie prostowala takich slicznym kreciolków
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zadomowienie
|
magne ja bym na twoim miejscu nie ogladala wole nie wiedziec
![]() juz nie moge sie doczekac pojscia do pracy mam nadzieje ze niedlugo bo brak kosmetykow mnie juz wkurza ![]() lece do wanienki z moj acoreczka ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- ja chyb apoloze teraz olejek rycynowy ale boje sie zeby mi nie przyciemnil wlosow ?
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
Caate, ile Ty robisz z włosami
Chciałam ostatnio zainwestować w Amlę, bo mnie zainspirowałyście Zazdroszczę Ci takiej determinacji do dbania o nie tak bardzo A co do różu-chętnie zobaczę makijaż, ja również chwalę ten róż, ale tak, jak mówiłam, miałam odcień 15 i on jest bardzo różowy, a taki brąz ciekawie wyglądać może. Interesuje mnie jeszcze odcień 95-Rose de jaspe, ale wydaje mi się, że ładniej by wyglądał na opalonej osobie o ciemnej karnacji, a nie na mnie ![]() Blondyneczko, powodzenia w dalszej edukacji Córci Oby już zawsze wołała.Magne, nie oglądaj, bo jeszcze w anoreksję nam popadniesz Snow, róże Lovely są w Rossmanach ?
|
#3750 |
|
Zadomowienie
|
a co z tym olejem rycynowym przyciemnia wlosy ???
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

Ja kupiłam ci cinnamon lady taki różowo-brzoskwiniowy jest
Nie mogłam się na kolor zdecydować wszystkie takie piękne były 

W dodatku zrobiły mi się zajady i już mi nic nie pomaga, mama mówi, że to przez brak witamin i osłabienie i obiecała, że coś mi jutro kupi (witaminy)
Mam już dosyć serdecznie tego, bo czuję się przez swój spaprany wygląd fatalnie.

Jak to sie mówi nie można mieć wszystkiego