|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II
witajcie w kolejnej części
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę mi ulżyło, aj dostanie się temu co ploty rozsiewa, będę zła, niedobra i wredna
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
od nowa wracac?? czy juz PW. Mialam przeprowadzke nie mialam sily zjadłam kanapki, kawalek czekolady ech
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!
Już dziś był poruszany temat o grzeszeniu na innym wątku Ogarnijcie się Moim zdaniem da się powstrzymać od grzechów! Jest tyle substytutów wczesniejszego jedzenia ,że nie warto Zauwazyłam,że osoby które mają sporo do zrzucenia jakoś bardziej im zależy na ścisłym trzymaniu się diety. Nie zawsze ale to ostatnio bardzo częste zjawisko Jaki jest w tym sens mi powiedzcie ? Albo jesteście na diecie albo dajcie sobie spokój No bez przesady Przecież tu możemy jeść ile wlezie.. Makaron nie ma problemu, pizza, tortilla, nawet czekolada! Wystarczy chwilę to przygotować i już Można objadać się do woli i bez grzechu co najważniejsze
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
melduje się
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- PRZECIEŻ ROBIMY TO DLA SIEBIE
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DOBRZE POWIEDZIANE!!!JA MIAŁAM CHWILE SŁABOŚCI ALE JUZ POWRÓCILAM DO DIETKI I WIECEJ CZASU POSWIECAM W KUCHNI, NIE JEM RZECZY ZABRONIONYCH, ALE WCINAM DUKANOWSKIE I TO DUZIIOO....odbijając własnie wrocilam z basenu z TŻ-tem i cała rodzinka szalelismy na zjezdzalni, plywalismy a na koncu relax w jacuzzi uwielbiam basen tak fajnie działa i wyciaga :P teraz z cala rodzina co niedziele na basen to zawsze weselej i leca kaloriee :P a mi glownie o to chodzi...![]() klask i:
już 9 kolczyczków, a w planach kolejne ![]() Dukan od 02.01.2011 r. Było 72 Jest 68 ![]() ![]() Cel 60 Lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że się nie ryzykowało... A KTO NIE RYZYKYJUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA ;D |
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Paati89
zgadza sie masz swiętą racje. Niestety znoszenie mebli, pakunków mnie wykańczało i musiałam coś zjeść nie miałam czasu przygotowac nic. O do tego ciśnienie mialam niskie i krecilo mi sie w glowie ale JESTEM JUZ OGARNIAM SIE I NIE PODDAM
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj zaprzeć się w sobie i powróć do diety. Oczywiście bardzo, bardzo źle zrobiłaś jedząc to czego nie wolno (przeprowadzka to nie wytłumaczenie, bo mogłaś zjeść serek, wypić jogurt, dałabyś radę, co najwyżej skończyłoby się zastojem), ale było minęło. Otrząśnij się, jutro też jest dzień, zacznij tak, jakby dzisiaj nic się nie stało. Będę za Ciebie trzymać
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łatwo się przekonać, że cały wysiłek może iść na marne, więc trzeba być przekonanym, że chcemy właśnie tego co robimy.. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- bo przecież nikt nie kazał nam tego robić jest to nasza decyzja
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3mam kciuki ![]() witam w nowym wątku
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
A ja się wkurzyłam, bo cały czas mi sie waga chuśta
Staram się jeść więcej i regularnie, bo cały czas widze np. jakieś przykładowe menu, a pod nimi komentarze, że to za mało, ale nie mam czasu, cały czas coś robie i nawet nie myslę o tym żeby jeść. Jem za mało mięsa, ale ciągle kupując piersi z kurczaka moja mama chyba zbankrutuje Jeste zła ![]() Moja mama znów upiekła ciasto i nawet już do niego podeszłam, ale byłam tak wkurzona tymi wzrostami po spadkach i tak w kółko więc tylko powąchałam i poszłam. Ale gdyby to był pleśniak, ale tutti frutti to bym je chyba z pół godziny wąchała (już raz tak było Ale nie jem niedozwolonych rzeczy więc nie wiem co jest grane
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
poissonivy
jasne, że wracam mam jeszcze sporo do zrzucenia nie przepuszcze!! Bo już było 5,6 kg mniej. Jutro sie zważe po swojej głupocie.
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozatym organizm się już buntuję, waga nie będzie ciągle tak szybko spadać to logiczne. Waż się rzadziej bo to bardziej motywuję, ja się denerowowałam ważąc się codziennie bo ciągle zastoje i wzrosty mnie demotywowały, teraz raz w tygodniu i większy spadek bardziej motywuje ![]() Upiekłam sernik... a raczej sernik tylko z nazwy. Pięknie mu się urosło następnie opadł... W smaku dziwny, mało słodki. Ciapowaty Piekłam 1.5 h więc to długo No nic z nutelką da się go wciągnąć :P
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
a za mna chodzi coś słodkiego ale bym cos wcinala :P loho
poza tym wypadaloby dane z pierwszej strony uzupelnic ;p wiec na PW Mi wiadomosci slac;p a nie obijamy sie ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
extravagance86
jak będziesz miała dni słabości zacytuję Ci to co mi napisałaś a nie wierzę, że Ciebie to ominie, że jesteś na tyle silne, że się nie złamiesz ani razu. Tyle,że się pewnie nie przyznasz. Wyrzuty sumienia?? nie miałam, bo nikogo nie zabiłam. Wszyscy żyją a ja mogę powrócić do swoich założeń
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co ja to waze sie co 2 tygodnie po ostatnim wazeniu po 2 tygodniach dietki na wadze bylo 65,4 z 71
piknie hihi
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobitki Kochane czy zaczynać uderzeniową? Czy leciec 3/3 teraz \?? hmm
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
JA CO jakis czas mam jakies slabosci ale sie nie poddaje :P
po co mam zatracic to co uzyskalam ;D Dojde do celu to bede mogla sobie pozwolic na co nie co i to tez w ograniczonych ilosciach wiec dziewczyny tak trzeba myslec i postepowac lato zbliza sie wielkimi krokami
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdybyś nie miała wyrzutów sumienia to nie napisałabyś o tym, a napisałaś bo szukałaś pewnego rodzaju "pomocy' a przede wszystkim chciałaś to z siebie wyrzucić.. i to jest myślę, normalne zachowanie.
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmm.. ale czytanie postów nie boli i/lub zrobić 1 dzień P.
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
jedyyna
masz świętą rację. Tyle,że co mam teraz zrobić ? Pozostaje mi żreć jak dawniej albo wziąść się w garść. Wybrałam to drugie i proszę o wsparcie. O i już.
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecisz dalej było minęło i trudno Pokazuje mój sernik z nutellką
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

obżarłam się wszystkim nie mam wytłumaczenia.

I WIECEJ CZASU POSWIECAM W KUCHNI, NIE JEM RZECZY ZABRONIONYCH, ALE WCINAM DUKANOWSKIE I TO DUZIIOO
klask i:

Staram się jeść więcej i regularnie, bo cały czas widze np. jakieś przykładowe menu, a pod nimi komentarze, że to za mało, ale nie mam czasu, cały czas coś robie i nawet nie myslę o tym żeby jeść. Jem za mało mięsa, ale ciągle kupując piersi z kurczaka moja mama chyba zbankrutuje