|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.II
Dobranoc... biorę ziółka i skończę oglądać film z wczoraj! Rano trzeba się zwlec z łóżka i jakoś do pracy dojechać!
Śpijcie dobrze i niech kg leeeecą w dół!
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
mam pytanie, bo trochę nie rozumiem. dzisiaj kończy mi się faza I czyli ataku, to od jutra mam robić 5 dni z warzywami, czy kolejne 5 dni samych protein i dopiero potem mogę mieszać z warzywami itp.?
|
|
|
|
#93 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie , ze tesknilysmy ![]() Cytat:
Ja swoja diete trzymam mimo , ze chce jeszcze 6 kg zrzucic ![]() Wczoraj bylam na miescie i Tz nawet chcial mnie na obiad zaprosic a ja bylam na dniach P wiec odmowilam , on wszamal kebaba a ja wpadlam do edeki po szynke w plasterkach i ja wszamalam chodzac po sklepach Pozniej przyjechalismy do domu i zrobilam kurczaka po indyjsku - palce lizac ![]() Dzisiaj tez mialam ochote na cos mego slodkiego Na wszelki wypadek zrobilam sobie sernik i ptasie mleczko tylko wszystko musi ostygnac . Ja popieram Paati na tej diecie mozna sobie ze wszystkim poradzic wystarczy tylko chciec Cytat:
Pewnie , ze bedzie dobrze Dziewczyny ja ostatni marudzilam Tz , ze nie mam pojemniczkow na jedzonko do pracki ( wczesniej nic z domu nie bralam) Od 2 tyg. rano robie sobie potrawy i zabieram do pracy np. serek z aromatem i slodzikiem w sloiku po dzemie a tu taka niespodzianka .Wczoraj dostalam kaplet szczelnie zamykanch pojemnikow , zebym nie musiala ze sloikami chodzic . Na koniec Tz powíedzial , ze w podzienkowaniu mam mu ptacsie mleczko ukrecic
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-01-23 o 22:26 |
|||
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze miałam jedną rzecz napisać... mam nadzieję, że bierzecie witaminki i wapno.
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
ja tez uciekam luli
spijcie slodko Łobuziaki i bez grzeszkow ladnie mi tam I DO sklikania jutro! |
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
teraz przechodzisz na proteiny z warzywami, tak jesz 5 dni, a dopiero potem znowu same białka - 5 dni
|
|
|
|
#97 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio robię okrojoną wersję nutelli - bez kakao wychodzi niczym biała czekolada ![]() Cytat:
![]() trochę jestem zmartwiona, że waga mi nie chce spadać. i to tyle czasu.. i jeszcze po 4 dniach P może ograniczę dukanowe słodkości
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak najbardziej jestem za zlotem ![]() Zaczynasz od PW rzecz jasna
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() Podzielę się z Wami co dziś jadłem. ![]() Rano: wstałem od razu na obiad, było udko z kurczaka pieczone ![]() Południe: serek wiejski a po jakimś czasie zjadłem normalny serek homogenizowany waniliowy ![]() Popołudnie: Jajecznica z wędzoną piersią kurczaka i jedną pieczarką bo już się doczekać nie mogłem( jutro PW ![]() A na jutro zaplanowana ryba po grecku mniam , którą będę zajadał cały dzień pewnie...Na następny dzień mam naleśniki z pieczarkami też pycha tylko be keczupu będzie :[A na środe pierś z kurczaka z sosem pieczarkowym same pyszności ![]() A potem znowu same P
Edytowane przez fredero093 Czas edycji: 2011-01-23 o 22:56 |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja.
Zrezygnowana z życia the rock ![]() Mam straszny problem, życie mi sie posypało, wszystkie plany legły w gruzach Miałam ochotę się upic i pozagryzać czekoladą ale szkoda mi było tych 3 tygodni które już za mną. Więc jakoś się trzymam.
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo wspanialomyslny podjada wszystko co zrobie a ptasie mleczko znika w mgnieniu oka Ogranicz troche slodkosci i bedzie dobrze ![]() Dziewczyny CIERPLIWOSCI na te kilogramy pracowalyscie przynajmniej przez kilka lat a teraz chcecie sie wszystkiego pozbyc w kilka tygodni Powinnysmy sie cieszyc , ze jest dieta Dukana , ktora pozwala w szybki i latwy (chodzi mi o to , ze nie jestesmy glodne , ze jemy slodycze itp.) sposob spalic to co chodowalysmy przez dlugi czas ![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Pisz nam tu zaraz co sie dzieje ![]() ja Ci powiem tak koniec czegos jest poczatkiem czegos innego
|
|
#102 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i gratuluję silnej woli ![]() Cytat:
tyle, że ja już ponad 2 miesiące na diecie i taki troszkę niedosyt czuję, bo ostatnio prawie w ogóle nie chce waga spadać, ale staram się nie marudzić
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja trzymam kciuki, że wszystko Ci się ułoży :tuli:
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogranicz deserki i dodaj moze troche sportu ja jestem pewna , ze po zastoju przyjdzie czas na spadek tylko sie trzymaj ![]() ![]()
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może w końcu ruszę tyłek![]() trzymam się, trzymam jak tylko mogę ![]() jeszcze 2 miesiące temu rodzina się dziwiła co to znowu za dieta , na co to itp. itd. a teraz siostra , wujek, ciocia , kuzyn i jego żona - wszyscy na dukanie
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
W sierpniu miałam brać ślub. Większość rzeczy pozałatwiana i nagle przez przypadek znalazłam na necie zdjęcia mojej weselnej sali przerobionej na nocny klub
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mogę jeszcze napisać parę pocieszaczy, choć wiem że są przeważnie marną pociechą... ale pamiętaj: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! kiedy bóg zamyka drzwi to otwiera okno! po burzy zawsze świeci słońce! podziwiam cię że mimo tych kłopotów nie grzeszysz! ![]() teraz już przeczytałam powód twojej rozpaczy - to jeszcze nie koniec świata! na pewno coś uda się wymyślić Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-01-23 o 23:33 |
|
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stawiać cię w takiej sytuacji a zaliczkę miałaś wpłaconą ? kochana, myślę że jeszcze uda ci się znaleźć jakąś salę może troszkę dalej, ale się uda ! wiem jak ciężko wszystko pogodzić - kościół, sala, zespół i cała reszta.. ale 6 miesięcy to jeszcze nie tak źle.. poszukaj, nie załamuj się, popytaj znajomych. trzymam za ciebie kciuki
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam bajkową, piekna, wymarzona salę. Prawie 2 lata wcześniej rezerwowaną. Nie moge o niczym innym mysleć od piątku. Jutro znów tam jadę, musimy to jakoś wyjaśnić ja mam podpisaną umowe. Nie podaruje tego że ktoś mi zniszczył najważniejszy dzień w życiu!
Dziękuję wam wszystkim Dziś pisałam maile do wszystkich wzglednych sal w okolicy z pytaniem czy ktoś czasem nie zrezygnował.
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem , ze sie latwo mowi , ale jak masz przy sobie tego partnera na cale zycie to i tak eszystko dobrze sie skonczy Trzymam kciuki za nowa sale ![]() a Ty mi tu glupot nie pisz o czekoladzie bo wlasnorecznie Cie ![]() ![]()
|
|
#111 | ||
|
Szara Eminencja
|
Melduje sie
Cytat:
Cytat:
Chętnie by się nic nie mówiło tylko Ja trzymam kciuki za to żeby sie wszystko ułożyło |
||
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sala sie nie martw najwazniejsze , ze 2 polowka jest jak nalezy Wiem co mowie , my mielismy miec przyjecie weselne nad brzegiem jeziora i niestety 2 h wczesniej byla wielka ulewa Przyjecie odbylo sie w restauracji i dzieki mojemu Tz bylo wspaniale
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to będzie. Wszystko już jest zamówione, popłacone zaliczki. Tort, zaproszenia, fotograf, alkohol. Suknie miałam zamawiać w lutym. Wszystko się posypało i niby jestem twarda i się trzymam ale wiem że już nic nie będzie tak jak chciałm.
Co do sali to jest porażka bo w okolicy nie ma już nic ładnego A znaleźć coś właśnie na ten termin żeby nie stracić wszystkich zaliczek graniczy z cudem,.
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Można się dołączyć?
Podaję swoje dane: Czarna14, Karina, 19 lat, wzrost: 170 cm, jest: 67,2 kg, będzie: 56 kg, początek 1 fazy = 24 stycznia
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się w częsci II
![]() Dzięki dziewczyny za gratulacje Ciekawe czy powstrzymam się jutro i nie wejdę na wagę
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko się ułoży , ale są też KAtowice - wystarczy przełamać barierę ![]() ![]() Będzie dobrze Myszko i 3mam kciuki za znalezienie czegoś ślicznego
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki napiszcie jakie witaminki łykacie w trakcie tej diety, bo muszę coś sobie zakupić
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Witam, ja go ma na Facebooku i ostatnio dodał nowe zdjęcia z własną osobą, więc pewnie żyje...
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana, będzie dobrze, MUSI BYĆ... Życzę szybkiego znalezienia nowegop lokalu, 3mam kciuki za Ciebie... A szefoswu tamtego lokalu manto spuścimy...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

mam nadzieje ze WY ZA MNA TEŻ! 

Pozniej przyjechalismy do domu i zrobilam kurczaka po indyjsku - palce lizac 
To by mi bardziej pomogło
może ograniczę dukanowe słodkości

, którą będę zajadał cały dzień pewnie...

klask i:

i gratuluję silnej woli 
stawiać cię w takiej sytuacji 

Chętnie by się nic nie mówiło tylko