Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 12:39   #2221
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
dziewczyny poradźcie
mam weselicho za miesiąc i tak
sukienka krótka czarna ( wklejałam kiedys zdjęcie w niej) + szpilki nude + jakiego koloru żakiet??

muszę kupić jakiś, ale nie wiem czy jasny, czy czarny, jak tak cała czarna będę to jasne buty w połączeniu z tym nie będą dziwnie wyglądały?
jamam kiepska pomięc i nie pamietam dokładnie tej twojej czarnej, wkleisz jeszcze raz?

ja na Sylwestrze (zdj w albumie) byłam w czarnej kiecce + szpilki nude i wziełam do tego ciemno popielaty sweterek i nie było źle (tak mi się wydaje)
ale napewno fajnie wygladałabys w żakieciku w kolorze nude dopasowanym do koloru bucików
podoba mi sie stylizacja Sochy, fakt że to nie żakiet ale zestawienie kolorystyczne super
Stary 2011-01-23, 13:05   #2222
Wojtusia
Zakorzenienie

Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
jamam kiepska pomięc i nie pamietam dokładnie tej twojej czarnej, wkleisz jeszcze raz?

ja na Sylwestrze (zdj w albumie) byłam w czarnej kiecce + szpilki nude i wziełam do tego ciemno popielaty sweterek i nie było źle (tak mi się wydaje)
ale napewno fajnie wygladałabys w żakieciku w kolorze nude dopasowanym do koloru bucików
podoba mi sie stylizacja Sochy, fakt że to nie żakiet ale zestawienie kolorystyczne super
no socha super
wkleje zdjecie, ale wieczorkiem bo teraz wyjezdzamy
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 15:12   #2223
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Moja taktyka (chyba) przynosi jakiś efekt.
Jak dziś nagle jej się zachciało, to powiedziałam "zejdź sama z łóżka, ja cię rozbiorę"
Nocnik wstawiłam pod łóżko i z leżącej pozycji mogę opuścić jej spodnie
Bo tak wstawałam, brałam ją na ręce z naszego łóżka, nim rozebrałam, nim kropkę upuściła
No i odechciało jej się nagle. Chyba ze 3x próbowała i za każdym razem jakoś się rozmyślała.

Obudził mnie straszny głód
Zwykle tak nie miewam

U nas wcz nie było kupki.Może opuścił na wirus
He,he to Ci mała bestyjkawygląda na to,że Ją przewzięłaś

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
dziewczyny poradźcie
mam weselicho za miesiąc i tak
sukienka krótka czarna ( wklejałam kiedys zdjęcie w niej) + szpilki nude + jakiego koloru żakiet??

muszę kupić jakiś, ale nie wiem czy jasny, czy czarny, jak tak cała czarna będę to jasne buty w połączeniu z tym nie będą dziwnie wyglądały?
Obstaję za jaśniejszym żakietembędzie pasować i nie będziesz wyglądać żałobnie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Kasiu, poszedł o 00,30 jakoś. Szybko nie zasnął wcale choć było tak późno.

A to wszystko dlatego, ze jak wyszłam o 18 na 10 min do sklepu to usnął małżowi (a caly dzień go trzymałam bez drzemki, żeby poszedł spać o 19,30/20).
No i tym sposobem wstal i 21,10. Rześki i chętny do zabawy
Nie budziłam go o liczyłam, ze pośpi do rana...

Dzisiaj ok.10 się wygrzebaliśmy z łózeczka.

Trochę mnie głowa boli, wypilam dwa piwka wczoraj i jakoś tak

Idę troszkę poleżeć jeszcze, a potem posprzatam po śniadaniu.

Miłej
to Ci "nocny Marek"

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Sylko ja niestety też sporo pracuję i nieźle dostaję tam po tyłku, więc jestem tak zmęczona, że szok.
Zregeneruję się psychicznie i fizycznie, to wrócę.
Ściskam Was
jak podładujesz akumulatory to wracaj

Miramej hop,hop?

A my się lenimy

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:29   #2224
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
He,he to Ci mała bestyjkawygląda na to,że Ją przewzięłaś
chyba tak

Apetyt wrócił i kupa normalna o yyyeah heh
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:06   #2225
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba tak

Super

Bartosz śpi,więksi faceci oglądaja film a ja zrobiłam sobie kolacyjkę i zasiadłam na wizaż,ale tu pustki jak ja mam czas to tu nikogo
To się pochwalę:Bartoś nauczył się nowego słówka:tęcza,pokazuje palcem w książeczce i mówi:tęca

Miłego

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Dobranoc

Stary 2011-01-23, 22:34   #2226
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Pusto jak nigdy...

słodkich snów
Stary 2011-01-24, 06:48   #2227
sylka79
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 06:49   #2228
gorgulek
Zakorzenienie

Zulka zrobiła pobudkę o 6 Kończę kawę ale chyba muszę niedługo po drugą iść. Chciałam dziś zrobić sobie "wolne" od spaceru bo myślałam, że dużo na minusie u nas a tu "tylko" -9 Ok 10 będzie mniej, więc się pewnie nie wymigam.

Miłego dnia
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 07:11   #2229
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Zulka zrobiła pobudkę o 6 Kończę kawę ale chyba muszę niedługo po drugą iść. Chciałam dziś zrobić sobie "wolne" od spaceru bo myślałam, że dużo na minusie u nas a tu "tylko" -9 Ok 10 będzie mniej, więc się pewnie nie wymigam.

Miłego dnia

U nas teraz jest tylko -5,no i też wybieramy się na spacerekBartosz siedzi w kuchennym oknie i patrzy jak małż śmiga łopatą na dworzenapadało troszkę śniegu

I wzajemnie

Stary 2011-01-24, 07:37   #2230
skierka1981
BAN stały

witam sie z kawka i zaraz zmykam. musze isc do sklepu i brac sie za sprzatanie. najprawdopodobniej ksiadz przyjdzie po koledzie. a pisze najprawdopodobniej bo nie wiem czy do nas zajdzie ... mieszkamy tu rok i sasiedzi wiedza wiec moze ks wypyta i przyjdzie. to duzy budynek, kilka roznych wejsc i mozna sie zaplatac wiec nie wiem czy sie bedzie chcialo mu szukac wcale mi sie nie usmiecha jakby wpadl bo sama jestem, maz w robocie i pewnie sie nie zalapie jakby co

u Amelki wczoraj 1 pranie wieczorem. dalej sama nie prosi tylko sadzam. pytam czy chce ona ze nie, ale idziemy na nocnik i robi ... zobaczymy jak dzis bedzie. juz 2 dni kupy nie bylo to ciekawe czy poprosi

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Karo napiszesz za co byly te kciuki ??
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 07:47   #2231
Karolinak82
Zakorzenienie

Dzień dobry Paniom

Zgłaszam się poniedziałkowo ehhh i znowu cały tydzień przed Nami...
Nie odzywałam się cały week bo...w sobotę jak zaczęłam sprzątać to 2 godziny mi zeszły...Rodzice z Zu wrócili, zrobiłam obiad, położyłam Małą spać...jak ona się położyła to tak mnie kręgosłup rozbolał że siedzieć nie mogłam, więc też się położyłam...później Zu wstała, poszłyśmy na spacer...bez wózka...Zu pięknie dreptała, ale w połowie drogi jej się odechciało więc dźwigałam ją do domu...wróciłyśmy na kąpiel, jedzenie i spanie....no i padłam z Nią...i termoforem na plecach...

W niedzielę było ok(za to Babcia z wirusem jakimś wstała)...poszłyśmy do kościoła, szaleństwo straszne...Zu żłobka pilnowała
(jak inne dziecko podeszło to pchała by się odsunęło), przestawiała zwierzaki, biegała, wchodziła po schodach pod ołtarzem...tańczyła wróciłam umęczona na maksa...zrobiłam obiad, położyłam Zu i sama też się położyłam, bo po godzinnych biegach kościelnych mój kręgosłup nie wytrzymał reszta dnia minęła jak sobota...spacer (huśtawka)...

A jeśli chodzi o balik...było super Przyjechałam do Zu o 12.45 (od 13 miał być fotograf) zaczęłam ją ubierać, na co przyszła Babcia...ja trzymałam Zu, zagadywałam, a Babcia spódnice ubierała pierwsza reakcja - krzyk...wytłumaczyłam jednak że wszystkie dzieci się przebierają...pomogło:jup i: ale pierwsze pół godziny Zu była niemożliwa...chodziła z rękoma nad spódnicą...zawieszone w powietrzu byleby spódnicy nie dotknąć...wygladała komicznie Balik zaczął się na sali grupy Zuzy...ciasta, kawa...wszyscy zdjecia robili...to tam kazałam Zu usiąść z dziećmi a ona prawie płakała i co chwilę uciekała się przytulić do mnie...później były zdjęcia indywidualne...Zu poszła pierwsza, ale uciekała ciągle i nie dało się zrobić...za to jak chłopak jeden poszedł to sama podeszła do niego, wypchnęła za scenę i zaczęła pozować po zdjeciach wróciliśmy do góry na chwilę...rozmawiałam z Paniami jak u się sprawuje...byly nią zachwycone...żywe srebro jak stwierdziły...nawet ta babka co jej nie lubię wołała Zu słowami...moja ulubiona Zunia była zupełnie inna niż sprawiała wrażenie...no a później już był prawdziwy balik...Pan grał na organach i śpiewał...wszystkie dzieci tańczyły...w kółeczku, z Babciami naprawdę super było i cieszę się że zostałam, bo wszystko widziałam i mamy zdjęcia, bo jestem pewna że Babcia zajęta by była tańcami i o zdjeciach by zapomniała
Powiem jeszcze ze kilkoro dzieci nie było przebranych...biegało w rajtuzach wzorkowych i koszulkach...żal mi ich było bo smutno patrzyły na przebrane dzieci...niby małe a wiele rozumieją...

no to się napisałam

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
Karo napiszesz za co byly te kciuki ??
napisałam w klubie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 07:53   #2232
skierka1981
BAN stały

Karo to trzymamy dalej

ja dzis jakas godzine w nocy spedzilam w lazience na kibelku dalej jakos mnie mierzi i zle na zoladku. oby sie nic nie przyplatalo...

nie chce mi sie nigdzie isc
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 08:20   #2233
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
chyba tak

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

Dzień dobry Paniom

Zgłaszam się poniedziałkowo ehhh i znowu cały tydzień przed Nami...
Nie odzywałam się cały week bo...w sobotę jak zaczęłam sprzątać to 2 godziny mi zeszły...Rodzice z Zu wrócili, zrobiłam obiad, położyłam Małą spać...jak ona się położyła to tak mnie kręgosłup rozbolał że siedzieć nie mogłam, więc też się położyłam...później Zu wstała, poszłyśmy na spacer...bez wózka...Zu pięknie dreptała, ale w połowie drogi jej się odechciało więc dźwigałam ją do domu...wróciłyśmy na kąpiel, jedzenie i spanie....no i padłam z Nią...i termoforem na plecach...

W niedzielę było ok(za to Babcia z wirusem jakimś wstała)...poszłyśmy do kościoła, szaleństwo straszne...Zu żłobka pilnowała
(jak inne dziecko podeszło to pchała by się odsunęło), przestawiała zwierzaki, biegała, wchodziła po schodach pod ołtarzem...tańczyła wróciłam umęczona na maksa...zrobiłam obiad, położyłam Zu i sama też się położyłam, bo po godzinnych biegach kościelnych mój kręgosłup nie wytrzymał reszta dnia minęła jak sobota...spacer (huśtawka)...

A jeśli chodzi o balik...było super Przyjechałam do Zu o 12.45 (od 13 miał być fotograf) zaczęłam ją ubierać, na co przyszła Babcia...ja trzymałam Zu, zagadywałam, a Babcia spódnice ubierała pierwsza reakcja - krzyk...wytłumaczyłam jednak że wszystkie dzieci się przebierają...pomogło:jup i: ale pierwsze pół godziny Zu była niemożliwa...chodziła z rękoma nad spódnicą...zawieszone w powietrzu byleby spódnicy nie dotknąć...wygladała komicznie Balik zaczął się na sali grupy Zuzy...ciasta, kawa...wszyscy zdjecia robili...to tam kazałam Zu usiąść z dziećmi a ona prawie płakała i co chwilę uciekała się przytulić do mnie...później były zdjęcia indywidualne...Zu poszła pierwsza, ale uciekała ciągle i nie dało się zrobić...za to jak chłopak jeden poszedł to sama podeszła do niego, wypchnęła za scenę i zaczęła pozować po zdjeciach wróciliśmy do góry na chwilę...rozmawiałam z Paniami jak u się sprawuje...byly nią zachwycone...żywe srebro jak stwierdziły...nawet ta babka co jej nie lubię wołała Zu słowami...moja ulubiona Zunia była zupełnie inna niż sprawiała wrażenie...no a później już był prawdziwy balik...Pan grał na organach i śpiewał...wszystkie dzieci tańczyły...w kółeczku, z Babciami naprawdę super było i cieszę się że zostałam, bo wszystko widziałam i mamy zdjęcia, bo jestem pewna że Babcia zajęta by była tańcami i o zdjeciach by zapomniała
Powiem jeszcze ze kilkoro dzieci nie było przebranych...biegało w rajtuzach wzorkowych i koszulkach...żal mi ich było bo smutno patrzyły na przebrane dzieci...niby małe a wiele rozumieją...

no to się napisałam

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

napisałam w klubie
to niezły miałyście dzień

wypróbowałam stempelki
ale to trudne
wrzucam fotkę, ale niedbale bardzo pomalowane , bo tyle razy zmywałam, ze mi się już odechciało starać, ale tym razem już nie zmywałam

tylko lakiery Essie są na tyle gęste i kryjące, że wzorek wychodzi jako tako zadowalający... jakie Ty masz lakiery do stempli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF8857.jpg (26,8 KB, 24 załadowań)

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2011-01-24 o 08:21
p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 08:29   #2234
Karolinak82
Zakorzenienie

Skierko (nie)dziękuję

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość

wypróbowałam stempelki
ale to trudne
wrzucam fotkę, ale niedbale bardzo pomalowane , bo tyle razy zmywałam, ze mi się już odechciało starać, ale tym razem już nie zmywałam

tylko lakiery Essie są na tyle gęste i kryjące, że wzorek wychodzi jako tako zadowalający... jakie Ty masz lakiery do stempli
fajny dzień

trochę wprawy trzeba nabrać Chociaż kupiłam dodatkową płytkę i ma mniejsze rowki(), płytsza jest i jest jeszcze trudniej

ja na razie robię tylko białym lakierem tym do stempli z Essence i jest ok...innego jeszcze nie próbowałam

P.S. ale ten lakier jest boski

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Dziewczyny baaaaaaardzo dziękujemy za wszystkie komentarze w albumie
Stary 2011-01-24, 08:34   #2235
Karolinak82
Zakorzenienie

a co do lakierów właśnie niebieskich to week sobie wzięłam z limitki Essence ten:
ess_IloveBerlin_Nailpol04.jpg

i tą paletkę...essence-berlin-09.jpgessence-berlin-02.jpg
jest pięknie wykonana...staranie i porządnie...i z lustereczkiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 08:37   #2236
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
a co do lakierów właśnie niebieskich to week sobie wzięłam z limitki Essence ten:
Załącznik 3690428

i tą paletkę...Załącznik 3690429Załącznik 3690430
jest pięknie wykonana...staranie i porządnie...i z lustereczkiem
no i jak ten lakier?
a cienie - w sumie nigdy nawet nie patrzyłam na ich cienie i nie wiem jak napigmentowanie i konsystencja

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-01-24, 08:38   #2237
magi77
Wtajemniczenie

Witajcie

Niestety nie jest dobrze, odezwę się po wizycie w szpitalu. Nie chcę teraz, bo nie mam na to siły...

Miłego dnia

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 08:45   #2238
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
no i jak ten lakier?
a cienie - w sumie nigdy nawet nie patrzyłam na ich cienie i nie wiem jak napigmentowanie i konsystencja
jeszcze nie próbowałam, w week nastroju nie miałam i chodzę z gołymi pazurami

swatch lakieru - KLIK

a co do cieni...to moje pierwsze...tak mi się spodobała ta paletka że wzięłam nawet nie próbując testera w domu na razie próbowałam tylko na palcu więc ciężko mi coś powiedzieć...pomaluję się wieczorem albo jutro rano na próbę to Ci powiem TU mała recenzja...ale prawie jakby jej nie było

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Witajcie

Niestety nie jest dobrze, odezwę się po wizycie w szpitalu. Nie chcę teraz, bo nie mam na to siły...

Miłego dnia
boże co się stało?

Stary 2011-01-24, 09:01   #2239
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:

wypróbowałam stempelki
ale to trudne
kupuje stempelki

Cytat:
Witajcie

Miłego dnia
ojej, co się stało
ściskam mocno
Stary 2011-01-24, 09:09   #2240
Wojtusia
Zakorzenienie

Dzien dobry

magi.
.. martwię się
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 09:13   #2241
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Miłego dnia
ojej, trzymam kciuki i przesyłam

Cytat:
jeszcze nie próbowałam, w week nastroju nie miałam i chodzę z gołymi pazurami

swatch lakieru - KLIK

a co do cieni...to moje pierwsze...tak mi się spodobała ta paletka że wzięłam nawet nie próbując testera w domu na razie próbowałam tylko na palcu więc ciężko mi coś powiedzieć...pomaluję się wieczorem albo jutro rano na próbę to Ci powiem TU mała recenzja...ale prawie jakby jej nie było

boże co się stało?

pierwsze cienie ale to brzmi
kolor fajny - w nowej kolekcji China Glaze jest podobny i podoba mi się - kolor first mate

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-01-24, 09:18   #2242
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsze cienie ale to brzmi
kolor fajny - w nowej kolekcji China Glaze jest podobny i podoba mi się - kolor first mate
hehehe pierwsze Essence
Kurka Ty naprawdę wszystko wiesz o lakierach...a już na pewno China, Opi First mate super...ale ten Ahoy mimo tego że różowych nie mam bo nie lubię, ten bym kupiła dla tych drobinek

P.S. ale ta osoba dziwnie maluje pazury...strasznie dużo miejsca zostawia przy skórkach
Stary 2011-01-24, 09:23   #2243
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc

u nas snieg lezy mam nadzieje ze szybko zniknie

ide wypic kawke bo zasypiam

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Witajcie

Miłego dnia

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 09:29   #2244
Karolinak82
Zakorzenienie

Kurcze Dziewczyny co się dzieje z Magi i Maciusiem? Pisałyście coś w weekend? mam tyle roboty że nie mogę spokojnie nadrabiać nawet
O co chodzi? Martwię się
Stary 2011-01-24, 09:30   #2245
magi77
Wtajemniczenie

Dziewczyny, nie chciałam żadnej z Was martwić. Chodzi o wyniki usg Maciulka, niestety nie jest dobrze. Nie chcę teraz o tym pisać, bo próbuję posklejać się do kupy przed środą.

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 09:33   #2246
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe pierwsze Essence
Kurka Ty naprawdę wszystko wiesz o lakierach...a już na pewno China, Opi First mate super...ale ten Ahoy mimo tego że różowych nie mam bo nie lubię, ten bym kupiła dla tych drobinek

P.S. ale ta osoba dziwnie maluje pazury...strasznie dużo miejsca zostawia przy skórkach
słowo wszystko to gruba przesada
jest zestaw miniatur na VictoriasBeauty właśnie z granatem, dwiema czerwieniami i jasny brokat - ten
trochę kusi, ale na szczęście jest niedostępny

niektórzy malują idealnie do skórek a inni z przerwami - to się nawet jakoś nazywa, ale nie pamiętam jak

pierwsze z essence to już lepiej, bo się przestraszyłam

Cytat:
Dziewczyny, nie chciałam żadnej z Was martwić. Chodzi o wyniki usg Maciulka, niestety nie jest dobrze. Nie chcę teraz o tym pisać, bo próbuję posklejać się do kupy przed środą.

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2011-01-24 o 09:35
Stary 2011-01-24, 09:46   #2247
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość

A Tisane znasz? Bo ja też miałam z tym problem, aż nie odkryłam tego na KWC

.
Znam, ale miałam daaaawno. Skoro do niego nie wróciłam, to znaczy, że mnie chyba nie zachwycił Teraz mam jakiś sztyft z rossmana (ale jakaś dziwna firma) i mi pasuje

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość

Jako jedyna zdałam nie robiąc żadnego błędu
To nie matura, ale i tak się ciesze

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość

I jeszcze jedna dobra wiadomość,braciszek młodszy obronił dzisiaj(w sumie to już wczoraj)inżyniera na 5 w lutym się zaręcza,a w przyszłym roku planuje bronić magistra i coś mówi o ożenku
To się pochwaliłam
Super

Cytat:
wybaczcie, ze się nie odzywam, ale ostatnie dni miałam masakryczne, zaraz z resztą też idę do pracy

chciałam tylko napisać do angy, ze my też mamy małego Krupsa bez młynka i zapłaciliśmy w promocji ok 800 zł - jestem bardzo zadowolona

Właśnie wczoraj o tym rozmawialiśmy. Małż chce z młynkiem do kawy. I powiedział, że mam go wpisać w listę wydatków na 2018

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość

Stwierdzam że mam chyba spóźnionego baby blues'a Najlepiej to bym wyła pół dnia.

chyba nie zdałam dziś egzaminu

Z małżonem coraz gorzej

Tylko zyć nie umierać

A rozmawialiście o tym, co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Sylko ja niestety też sporo pracuję i nieźle dostaję tam po tyłku, więc jestem tak zmęczona, że szok.
Zregeneruję się psychicznie i fizycznie, to wrócę.
Ściskam Was

Cytat:

wypróbowałam stempelki
ale to trudne

Ładne paznokietki
Ja ostatnio zapuściłam się z malowaniem

Cytat:
Witajcie

Miłego dnia
O kurka....

Martwię się

Dzień dobry
Lecę do klubu.

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 09:50   #2248
angy
Zakorzenienie

Cytat:

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 09:55   #2249
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

Właśnie wczoraj o tym rozmawialiśmy. Małż chce z młynkiem do kawy. I powiedział, że mam go wpisać w listę wydatków na 2018

Ładne paznokietki
Ja ostatnio zapuściłam się z malowaniem

my też chcieliśmy z młynkiem, ale poczekam z tym do nowego mieszkania czyli... w przyszłym życiu chyba

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-01-24, 09:59   #2250
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
strasznie mi przykro

Cytat:
słowo wszystko to gruba przesada
jest zestaw miniatur na VictoriasBeauty właśnie z granatem, dwiema czerwieniami i jasny brokat - ten
trochę kusi, ale na szczęście jest niedostępny

niektórzy malują idealnie do skórek a inni z przerwami - to się nawet jakoś nazywa, ale nie pamiętam jak

pierwsze z essence to już epiej, bo się przestraszyłam
nie przesadzam wszystkie nowości i nowinki znasz
super ten zestaw...na moje również szczęście że nie ma

no ja zostawiam troszkę niepomalowane...ale ta dziewczyna chyba przesadziła

no co Ty serio pomyślałaś że to moje pierwsze w życiu?

agga piesek za Zu to owieczka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości