![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXII
Odpowiedź z galerii:
'Pani kurator zapoznała się z Pani portfolio i nie jest zainteresowana współpracą" ...głupki
#4983 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- nie chce mi się pracować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuwwaaaa, starszy się tak nachlał, że się przewrócił i brew rozciął, znalazłyśmy go z mamą w garażu zalanego krwią ![]() Ja *******ę, w tym domu to się nerwowo wykończyć można ![]() Starsza też nie lepsza - jak przylezie pijany, to drze japę, a potem nakryje kocykiem, herbatki zrobi i na paluszkach chodzi, zeby nie obudzić. A jak w końcu wytrzeźwieje, to cicho sza, wszystko cacy, a picie to temat tabu. I Nienawidzę moich starych ![]() Ja nie chce być ich dzieckiem, nie chcę być do nich ani trochę podobna, nie chcę, nie chcę!!!! ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-24 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 | ||
Zakorzenienie
|
![]() u P. na na drzwiach szatni pracowniczej jest taka tablica nie wiem czemu, ale zawsze mnie to bawi ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() znam takie "obrazki", aż za dobrze z pobytów teścia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
perfumowy zawrót głowy
|
#4987 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o wlasnie ja bym chciala to wydanie z log lady...ale nie wiem skad wziac? fogle z polskim lektorem to nie znajde chyba tego... Cytat:
goooopie som ![]() ju-nie wiem czy cie interesuje cos takiego,ale ja uwazam ze powinnas ksiazki dla dzieci ilustrowac...taki chłam panuje (poza nielicznymi wyjątkami np wyd Ezop) w ksiazkach dla dzieci ze az zal ![]() Cytat:
![]() pomysl o wyprowadzce....
![]() |
#4988 | |||||
BAN stały
|
![]() Nieee, no co Ty? Tak mi się tylko napisało, bez żadnego podtekstu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() To pierdl szysko i zostań tap madl ![]() Cytat:
![]() --- Maja, ja pier*olę... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie Ci to następni - ot, odfajkowana galeryja ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Majutka - ściski - też obcowałam dotrastałamw takim świecie - na szczescie nie ojciec ani matka - ale sceny kropka w kropkę schemat ten sam - trzymam za odmianę Twojego losu, dobry job, wyprowadzka - zobaczysz odetniesz się jak sie zaweźmiesz ostro to się odetniesz od nich - na pewno wprowadzisz ten pomysł w życie - warunkiem praca - a jedna wiem akurat jak to może być frustrujące - ale kurtka jakąs kiedyś się znajdzie - oby sie nie poddawac i nigdy nie mówić nigdy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Wtajemniczenie
|
Maja102
![]() tak troszkę ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4991 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Maja, zacznij już może za pracą się rozglądać i mieszkaniem? Do przeglądania ogłoszeń nie musisz wychodzić z domu a im szybciej zaczniesz tym szybciej będzie lepiej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Zakorzenienie
|
bar się kończy
![]()
![]() |
#4994 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to znam od kiedy pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żeby tak mieć tyle kasy, tyle kasy, żeby mnie było stać na całkowitą niezależność i pewność, że robota będzie po wsie czasy i mnie nagle ktoregoś dnia nie wywalą i nie będę musiała prosić starych o pomoc, to bym się nawet nie zastanawiała i spierdzielała jak najdalej ![]() ![]() Nawet gdyby ceną było wieczne marznięcie i depresja z powodu braku słońca w pindolonej finlandii ![]() Ale jestem słaba i nie umiem tak się wziąć w garść i zabrać do roboty zamiast się nad sobą użalać ![]() ![]() edit: dobra, koniec mojego przynudzania ![]() jakiś bzdurny program w tv, w którym wybierali wieszak na ubrania spośród bandy anorektyczek, a gawiedź miała z tego ponoć jakąś przyjemność ![]() Kto zakłada nowy Bar i pod jakim hasłem?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-24 o 13:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
grzebiecie się z tym barem, a ja muszę spadać
![]() pa ![]()
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie niby wiedziałam, że tak będzie, a przykro mi się zrobiło- potem poczułam złość, że gówniane zmazy wiszą, a moje łabędzie i żyrafy nie- teraz już mi lepiej- wypełniam wnioski o stypendium. Boże, ile rzeczy muszę wymyślić/zmyślić- tzn zwyczajność ująć w "ramy programowe"... I mam Blonde! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Aha, Maju, strasznie Ci współczuję... do mamy nie miej pretensji, to wieloletnie wypaczenia- typowe zachowanie. Trzymaj się i wymyśl coś, żeby jak najszybciej być daleko od domu ![]()
![]() |
#4998 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No a jak pięknie zimno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hello ![]() Kto zakłada Bara 23 ? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-01-24 o 13:32 |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby się od samego początku małżeństwa umiała postawić, to może by się inaczej potoczyło. Nie miej żalu, jasne... jak od dziecka słyszysz, że jej zmarnował życie i już by dawno odeszła i czego to by jeszcze nie zrobiła, ale "to przez Was zostałam! Przez dzieci!" to na pewno jesteś szczęśliwym dzieckiem czujac się jak kula u nogi ![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałabym się zamknąć w jakiejś ciepłej dziurze z książką, muzyką i czekoladą i mieć wszystko i wszystkich w dupie i sobie tak siedzie w świętym spokoju do konca swoich dni ![]()
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
To ja zamykam ten
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post24582234
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.