|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
witam
![]() ledwo noc przezylam, ciagle goraczka, pupa juz mnie od tego lezenia-przewracania boli ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- i tak wczoraj mowilyscie o smierci, jak to ludzie umieraja, ze ja wczoraj jak zasnac nie moglam, albo jak sie budzilam w nocy, to ciagle wlasnie mialam jakies glupie mysli, jakbym bala sie zasnac, ze umre, ze jestem jakos nieuleczalnie chora i sie udusze z tego kaszlu, czasami juz nei mialam tak sil kaszlec i jeszcze takie mysli, ze lzy same mi lecialy i wpadlam w jakis nastroj podly.. dobrze, ze juz mi przeszly te mysli, ale wczoraj tak sobie na serio wkrecilam, ze to ostatnia noc mego zywotu
|
|
|
|
#3782 |
|
Zadomowienie
|
caate zdrowiej
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- dzisiaj mam w planach zrobic porzadek w szafie i mam nawet pomocnika ktory chetnie je powyrzyca hahah moja Córcia
|
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wróciłam ![]() Ale mam nadrabiania ![]() caate pytałam się o te pędzle, (w hali ich nie sprzedają tylko przed jest też sklep kosmetyczny) i cena - od 11 do 26 zł Moje zakupy tez udane, kilka razy byłam w Factory i Magnolii
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, w tym sklepie przed hala to tymbardziejjekocham, dobrze wybral, ani jeden wlosek nie wypadl a myje je co tyg, ciesze sie, ze nie przeplacil, bo na all sa nawet drozsze z all jak liczylam, to ok 160zl mu by wyszlo, bo kupil 6, 4 do cieni i pedzel do twarzy i rozu.co kupilas? pochwal sie
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-24 o 12:24 |
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() caate ostatnio też miałam takie myśli. Tylko ja natomiast, że jestem chora, bo wcześniej trochę się naczytałam i, jak sobie wyobraziłam, jak inni płaczą to sama zaczęłam płakać w łóżku. Na szczęście szybko mi przeszło. ![]() Ja chyba też zaczynam coś chorować. Kilka godzin roznoszenia ulotek po blokach daje się we znaki, a zaraz też będę szła.
|
|
#3786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() - spodnie dzinsy esprit z 299 na 59zł przecenione - kurteczka/płaszczyk z 139 na 49 zł vero moda -rajstopy z 15 na 2 zł - biustonosz - błyszczyk vipera - taki cielisty kolor - czerwony lakier do paznokci - maseczka nivea peel off - chusteczki nawilżane - chusteczki samoopalające - henna brązowa - mydło ziaja kakaowe - TEN balsam kakaowy ziaja ![]() - pilniczek do paznokci To chyba tyle
|
|
#3787 |
|
Zadomowienie
|
marthaaa fajne zakupy
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- kochane wstawilam trzy nowe zdjecia do albumu jedno w stroju kapielowym jescze w starej fryzurce
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra - Mam nadzieję że Aza przeżyje jeszcze z 20 lat co najmniej
caate - Rany, wiem co czujesz, kilka razy miałam podobnie... _blondyneczka_ - nie ma to jak kochana córcia marta 85 - wow, nieźle...
|
|
|
|
#3789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile ja się naszukałam spodni a ile przymierzałam to masakra, w końcu znalazłam które pasują i to za taką cenę zrobiłabym zdjęcie ale nie umiem do końca posługiwać się telefonem bo mam nowy (przyszły teść mi dał )
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
marta - to masz fajnego teścia
Ja też zawsze mam wielki problem ze znalezieniem spodni |
|
|
|
#3791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jak przymierzam to często na dupie są luźne a w pasie nie mogę się dopiąć
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam mega uda i brzuch, ale się nieźle maskuje i brzuch wygląda jako-tako
|
|
|
|
#3793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja niedawno do domku wróciłam, w piecyku zapalone zaraz wskakuję pod kocyk i pooglądam sobie TV z moim Rufizordem :p Cieszę się że i Wam się spodobał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia ![]() no to w takim razie miłego dnia dziewczyny wpadnę tutaj jeszcze wieczorkiem jutro mam na później więc może jakiś seansik filmowy z moim skarbem zrobimy bo pisał że przyjedzie
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
marta - ooo
Fajnie masz
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj zrobię manicure
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie przyszedł w końcu aniołkowy zestaw z Pantene. Chyba jutro już wypróbuje odżywki.
![]() Zaraz Tż. przyjedzie, więc wpadne dopiero wieczorem do Was. Miłego dnia. ![]() ps. Mnie też choroba "coś" bierze. Gardło mnie trochę boli od kilku dni i w płucach czasami.
|
|
#3798 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie chciałabym przytyć
agusiownik na jaki kolor będziesz malowała? Mi ostatnio poprawiły się paznokcie odkąd łykam Belisse ![]() Dzisiaj planuję zrobić hennę, chusteczka samoopalająca na twarz i oliwa na włosy
|
#3799 |
|
CABIN CREW
|
wróciłam do wawy... mam dalej doła... mam zadzwonić do k ale się boję...
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na jasny róż lub śliwkę
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
A mi kompletnie nic sie nie chce. Jutro mam dwa egzaminy, nawet nie chce mi sie o nich myślec...
Poza tym, jestem zla na swoje wlosy, mam ich dosc. Ehh...
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
marta - no co ty ! :O
buahhot - czemu ?
|
|
|
|
#3803 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czemu włosów mam dość? Odcień mi nie odpowiada, ogólnie wkurzają mnie niemiłosiernie
|
|
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
No niestety
nawet na zdjęciu w avku widać, że przydało by mi się kilka kg
|
#3805 |
|
CABIN CREW
|
ja chyba sobie dziś porządne spa walnę na odstresowanie... jeszcze jutro mam ustny angielski i dupa... nie chce mi się uczyć nie mam nastroju...
miałam na zakupy jechać ale mi się odechciało...
|
|
#3806 | |||
|
Raczkowanie
|
Marta85, ja Ci oddam kg, a zakupy super
Cytat:
Również podpisuję się pod mega brzuchem Ale masz rację, że maskowanie daje dużo, dobry ubiór to połowa sukcesu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3807 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
buahhot- będzie dobrze, zobaczysz... kto jak nie Ty ma dać radę??
|
|
|
#3808 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za jedno i drugie
![]() Kitka, kurczę nie wiem co Ci poradzić kochana, zrób to spa dzisiaj a jutro postaraj się wziąć w garść i na zakupy, choć trochę się odstresujesz
|
#3809 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Wczoraj zniknelam szybko bo cos mi internet szwankowal ![]() W ogole zle sie czulam, strasznie mnie mdlilo i bardzo rozbolala glowa. I mialam straszny sen - snila mi sie smierc mojego ukochanego pieska w moich ramionach co chwile sie budzilam i przezywalam to na nowo.A tym oprawcom ktorzy tak krzywdza zwierzeta zrobilabym dokladnie to samo, nie mialabym z tym problemu zeby przywizac jednego z drugim do samochodu i ciagnac czy wepchnac pod pociag. Zwierzak sam sie nie obroni przeciez. Ja wiem ze to straszne co pisze ale chyba na ziemi potrzebna jest taka selekcja zeby oddzielic tych debilnych brutali od ludzi normalnych, z sercem. Od razu swiat bylby piekniejszy. Cytat:
![]() Kiedys mialam bardziej krecone - takie typowe spiralki i podejrzewam ze to przez hormony - bo dokladnie po roku od brania zmienila mi sie struktura wlosa i do tego tak jakby stracily na objetosci, no ale cos za cos, mi to jakis szczegolnie nie przeszkadza ![]() Cytat:
![]() Ech te hormony Ale nie narzekam mimo wszystko, ostatnio staram sie cieszyc tym co mam, naprawde.Dzis na przyklad przyjmowalam pana do enukleacji galki ocznej (usuniecia) i czasami jak za bardzo marudze to sobie przypominam takich wlasnie pacjentow i mi wstyd wiec staram sie zyc pozytywnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie, nie przez smazenie, przez blad dieteyczny czyli kebab ale to dluzsza historia, nie bede Was zanudzac ![]() W kazdym razie po tygodniu diety ze tak powiem kroplowkowej pilnie strzeglam zeby przez pol roku nic nie smazyc i jesc lekkostrawnie bo nie chcialam powtorki z rozrywki (bol straszny) i weszlo mi to w nawyk bo teraz naprawde rzadko smaze, zdarza sie ale nie tyle co wczesniej. Wiec w sumie wyszlo mi to na dobre, mala zmiana nawykow zywieniowych ![]() Cytat:
No terminy na NFZ sa straszne, ostatnio mi jeden pacjent powiedzial ze czekal w kolejce 2 lata zeby sie dostac do nas na oddzial na operacje usuwania zacmy A ma byc tylko gorzej, taki mamy wspanaly rzad. Cytat:
![]() Ja nie wiem jak te spodnie sa teraz szyte, normalnie nielogiczne to jest no bo jak mieszcze sie w jakichs w udach i tylku i jest ok to brzuch bym musiala miec wielki jak beben zeby w pasie tez byly ok a chyba nie o to chodzi ![]() Cytat:
, trzymajcie kciuki) i mam wzrostu sama nie wiem, miedzy 162-163 ![]() Aaaaa Alessandra - ten roz to Lovely Cranberry Kiss Polecam bo jest taniutki a naprawde ladny efekt mozna uzyskac ![]() I kupilam dzis po drodze z pracy cien sypki z pedzelkiem Ingrid w kolorze takiego jakby brazu/ciemnego zlota Moze bedzie pasowal do moich zielonych oczu Oraz maseczke ziaji w saszetce - regeneracyjna z brazowa glinka ![]() W ogole mam tyle maseczek ze szok, ktora dzis zrobic, doradzcie Dawno nie robilam.Ziaja z brazowa glinka Ava grepifrutowa Ava karotenowa Dax slodkie migdaly Dax pomarancza i aloes Laura Conti - czekoladowa maseczka kaolinowa - dotleniajaca
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-01-24 o 18:37 |
|||||||
|
|
|
#3810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam 165 cm
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-01-24 o 19:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

jescze w starej fryzurce 

nawet na zdjęciu w avku widać, że przydało by mi się kilka kg